Lycka.

Du vet inte vad lycka är om du inte har upplevt en förlossning,

Och följt ditt barns utväckling och sett alla dess framsteg... Det är en lycka som inte kan beskrivas med ord! Du kan aldrig någonsin föreställa dej att du hade känslor som dom här, och att man känner sej otroligt behövd.
Jag kan fortfarande gråta av lycka när jag tänker tillbaka på min förlossning, det var det absolut bästa som hänt mej! Jag hade det bästa stödet jag kunde ha, just för det tillfället, och tro det eller ej, men utan Leons pappa hade jag aldrig klarat det så bra som jag gjorde. :) Jag kan inte förstå att Leons pappa var så delaktig då, om man ser hur det ser ut nu...

Leon är mitt liv, min lycka och mitt allt! Jag är så otroligt tacksam över att ha fått upplevt en förlossning och fått världens vackarste son. Leon gör mitt liv värt att leva. ♥


Det går bra nu...

...Kompis det går bra nu! ;D

Leons framtänder på övreraden kikar nog fram när som helst. Just nu är han helt sväld. Han har krånglat en del i natt och plus att jag har vart utan cigg sen igår, så jag har vart helt hysterisk på förmiddagen idag. Men sen kikade solen fram, pengar på kontot och humöret blev på topp! Nu är jag glad igen... :)

 

Nu har jag inte tid med det här, Leon ska äta och sen blir det en promenad. Ikväll ska jag även städa och byta gardiner i vardagsrummet. Det kommer att bli så fint!

Hej så länge gott folk!


RSS 2.0