Svar till anonym...


(bilden blev alldeles för liten, men kommentarerna finns att läsa här. )

På första frågan så vill jag bara säga att det må vara högern som styr nu, men inte (enligt mej) rätt parti. Men om jag bara fick välja mellan socarna och moderaterna, så hade ju självklart moderaterna vunnit med häst längder!
De röda vet inte vad dom pratar om och vill verkligen inte förbättra någoning!

Och på andra frågan gäller väl i princip samma svar. Det enda jag vill tillägga där är väl att jag har tänkt, och jag vet verkligen hur jag INTE vill ha det!

Sen är ju politik en fråga för var och en, men för mej är det så självklart att vänstern absolut inte får ta hem det här, för då vet jag ett land som går helt åt helvete...

Jag har precis kommit hem från en lång pro...

dsc01688 (MMS)

Jag har precis kommit hem från en lång promenad med trevligt sällskap. Det var så skönt att få gå en ordentlig sväng och få snacka av sej lite.


Polisärendet...



Jag lovade att ge er lite information angående mitt polisärende.
Mitt besök handlade inte bara om att hämta ut passet (som jag dessvärre inte han hämta ut) och få nya papper på min barnvagn som blev stulen, utan jag skulle också göra en ny anmälan angående Trouble... 
 Det gick inte alls som jagf hade tänkt mej! För det första får man inte göra en ny anmälan om man inte har nya bevis, och mina veterinär papper, bilder på Trouble under de år jag haft honom (tillsammans med Kim, och efter) och mina vittnen som kan intyga att hunden är min räknades tydligen inte som nya bevis bara för att mitt köpavtal och kvitto inte var tillräckligt för att styrka ett brott.
 Det enda jag kan göra nu, är att anlita en advokat på egen hand (vilket jag defenitivt INTE har råd med), eller ta upp det med juristen som skötte boupptäckningen, och för mej är det, det sistnämnda som gäller...

Mer kan jag tyvärr inte göra nu, och tragiskt nog så är det så här enkelt att ta något som inte är ditt eget utan att få sota för det sen...
Jag är minst sagt SKITFÖRBANNAD nu!

Och dessutom upplevde jag mötet med polisen otroligt obekvämt. Jag anser att jag blev otroligt otrevligt bemött och tycker att poliser borde rycka upp sej och bemöta allmänheten på ett trevligt och bekvämt sett.
Inte konstigt att folk avskyr polisen!

Man kan även sitta på parkeringshuset samt...

dsc01684 (MMS)

Man kan även sitta på parkeringshuset samtidigt som man leker, då slipper man sitta på golvet som mamma inte har dammsugit idag...


Snart är det dags för val, och jag ser ver...

dsc01669 (MMS)

Snart är det dags för val, och jag ser verkligen fram emot det. Vi behöver verkligen en förändring! Hur ska ni rösta? Min röst går iaf åt höger, tar något av de röda partierna hem det här valet så tror jag att det är riktigt kört!


Leon har i princip levt på saft de senaste...

dsc01668 (MMS)

Leon har i princip levt på saft de senaste dagarna... Han har haft munnen full av förkylnings blåsor, och har inte, hur mycket han än försökt, kunnat äta mat... Kall välling, saft och glass har därför stått på menyn, och det är knappt så att det har gått i. Men nu börjar han bli pigg igen, och imorgon ska han få gå tillbaka till dagis.


(Gammal bild, som dessutom inte har något ...

dsc01533 (MMS)

(Gammal bild, som dessutom inte har något med ämnet att göra!) Ligger i sängen och vilar mej lite, vi ska vilken sekund som helst ratta mot joz för att fira honom på födelsedagen. Det har vart en så otroligt lång dag idag, och jag har heller inte hunnit med allt jag skulle ha gjort... Men hej så länge!


Igår hade jag fullt upp, idag är väl inte ...

dsc01540 (MMS)

Igår hade jag fullt upp, idag är väl inte listan kortare heller, men något inlägg ska jag hinna med. Just nu är jag på väg till polisen för 3 olika ärenden. Sen ska jag även växla pengar till turkiet innan vi ska handla... Som sagt, det finns en del att göra idag... (Gammal bild)


Ja, kräftskiva var det. Utan både kräftor ...

dsc01664 (MMS)

Ja, kräftskiva var det. Utan både kräftor och alkohol för min del. Men jag har skit kul!


SMS-inlägg

dsc01659 (MMS)


Brillfest. Jag och bästa qarolina.

dsc01653 (MMS)

Brillfest. Jag och bästa qarolina.


God morgon allihopa. Här är vi pigga och g...

dsc01648 (MMS)

God morgon allihopa. Här är vi pigga och glada, vi somnade riktigt tidigt igår, så vi var riktigt utvilade när leon gjorde morgon idag. Dessutom skiner solen och frukosten är på g, det har kan bli en bra dag.


Det är absolut inte min dag idag... Panik ...

dsc01642 (MMS)

Det är absolut inte min dag idag... Panik och ångest har bråkat med mej mest hela dagen. Jag har gjort mitt bästa för att hålla mej i schack för leons skull, men när han hade sönder allt mitt smink brast det, sen dess har jag gråtit som aldrig förr. Jag känner mej av någon anledning så jävla ensam. Men solen skiner iaf...


Idag är min prins piggare. Han har fortfar...

dsc01641 (MMS)

Idag är min prins piggare. Han har fortfarande feber, men det är ändå full fart. Dessvärre är han gnällig och vill bara göra allt han inte får...


Egentid.


Leon sover sin dagliga lur, och jag ska ta mej ett bad innan det är dags att börja med lunchen. Vad gör du på din egentid?

Frukost... En hårdmacka med smör och ost, ...

dsc01636 (MMS)

Frukost... En hårdmacka med smör och ost, 1.5 dl smoothie och ett ägg. Vikten ska förändras betydligt!


Min lilla sjukling på bus humör... Men nu ...

dsc01635 (MMS)

Min lilla sjukling på bus humör... Men nu är blöja bytt, pyjamas på och det enda som fattas nu är välling och sängen.


Min lilla stackare. Men han är så duktig o...

dsc01630 (MMS)

Min lilla stackare. Men han är så duktig och gnäller ingenting! Mitt hjärta.


BVC

Min lilla kille har inte piggnat till än...
Vi var på BVC för ett läkarbesök, blandannat skulle Leon vaccineras och undersökas. Leon grät sej igenom hela besöket trotts att han inte fick vaccinera sej, så han grät pga själva undersökningen som bestod av mätning, vikt, huvudomfång och lite hjärtlyssning, inget farligt med andra ord. Vaccinationen fick han hoppa pga sin feber, så det har vi fått en ny tid för. Min lilla stackare!
 Just nu ligger han däckad i soffan och jag försöker komma på något vettigt att göra, men jag är fortfarande inte pigg jag heller... Men jag trycker en blodappelsin nu iaf, för det är så jävla gott!

Jag har haft viktnoja som heter duga idag... Jag kunde inte förstå hur jag kunde ha ökat nästan 10 (!) kg på ca 2 dagar bara? Jag vägde mej tusen ggr och planerade hur jag skulle kunna gå ner på vikt på bästa och snabbaste vis. När jag ställde mej på vågen för sista gången upptäckte jag att den var omställd, och antar att det är Leon som vart där och pillat, så jag ställde tillbaka vågen och förlorade därmed nästan alla dom kilon jag trodde jag hade ökat...
Men här ska det bantas en del iaf, jag har ´fortfarande gått upp i vikt och ska tappa MINST 3 kg innan söndag. Vi får se hur jag ska lösa det utan att plocka bort något mål mat, för att slippa skäll på kristallen, och för att slippa börja om från början sen...

 


Lakrits sug... Salt ska det vara!

dsc01628 (MMS)

Lakrits sug... Salt ska det vara!


Sjuk.

Jag har legat däckad på soffan större delen av den här dagen...
Jag skulle ha jobbat, men självklart skulle både jag och Leon vara dåliga, så det var bara att ringa och sjukanmäla sej. Knasigt nog så har iaf Leon piggnat till, och därför fick han följa med mormor sin hem en liten stund. Jag samlar krafter för en välbehövd dusch, då Leon har kletat banan inte bara i mitt hår, utan även på mina kläder. Det är underbart med småbarn! ♥




Kim var en av de absolut mest omtänksamma människor jag någonsin har träffat. Han satte alltid alla andra före sej själv, och brydde sej verligen om de som gjorde sej förtjänt av det. Han var helt enkelt en helt otrolig människa, med sån vilja, och envishet. Han visste precis vad som var viktigt för honom, och vad som verkligen spelade någon roll... Och för mej räcker det!
Sen fins det de som svartmålade honom för att han inte tyckte som alla andra, för att han såg vad som var bäst för honom och så många andra. Han blev svartmålad för att han ALLTID fanns där för sina vänner, och slogs för deras rättigheter, och för att han vågade stå för sina åsikter, som så många av hans vänner delade med honom.
 För mej gör inte det honom till en sämre människa, snarare tvärt om! Och då inte för att vi delade våra åsikter, utan för att Kim kunde acceptera andra människors åsikter och se de för den de verkligen var trotts det. Han svartmålade ingen annan för att de inte tyckte som honom, men ändå svartmålades han av så otoligt många pga av hans åsikter, tillochmed av så många som egentligen kände honom så pass bra att de borde ha kunnat se honom för den han var, istället för att enbart se hans åsikter...

(Det kanske blev riktigt svårt att förstå vad jag skrivit, jag var så upprörd nu när jag skrev det)

Kim för sååå längesen! ↓    ♥




Både jag och leon fick stanna hemma idag, ...

dsc01627 (MMS)

Både jag och leon fick stanna hemma idag, så vi ligger på soffan med lite feber och kollar på barnprogram. Det händer nog inte så mycket mer idag heller.


Just nu har jag chansen att vinna vår tävl...

dsc01621 (MMS)

Just nu har jag chansen att vinna vår tävling. För varje intervju ska man ta pokalen, och den som har pokalen när klockan ringer vinner en flaska vin.


På jobbet, det händer inte mycket här idag.

dsc01620 (MMS)

På jobbet, det händer inte mycket här idag.


Mms bloggning... Så här fint var det nere ...

dsc01464 (MMS)

Mms bloggning... Så här fint var det nere på stranden på öland, en kväll. Jag drömmer mej tillbaka nu när jag sitter på en buss mot en jobbet. Men den här gången är det bara en dag som gäller.


Man behöver leka lite innan det är dags fö...

dsc01619 (MMS)

Man behöver leka lite innan det är dags för bad och sovning.


Idag är det varmt ute, så leon kyler ner s...

dsc01618 (MMS)

Idag är det varmt ute, så leon kyler ner sej med en piggelin efter lunchen.


Nu har min prins kommit hem, och nu busas ...

dsc01617 (MMS)

Nu har min prins kommit hem, och nu busas det för fullt.


Sista dagen...

Idag är det söndag, sista dagen på veckan.
Och det innebär ju såklart att det är måndag imorgon. En ny vecka, och ne massa nya aktiviteter. Jag har riktigt mycket att göra den här veckan, hämta ut pass, ta ett ordentligt snack med polisen och slänga in en ny anmälan, skicka in massa papper till länsförsäkringar, byta bank, och inte nog med det så har jag nästan ett möte varje dag också. Men det kan bli en riktigt intressant vecka!

Mina tankar går till Trouble.
Jag kan fortfarande inte sluta tänka på honom, jag kan fortafarnde inte acceptera hur läget är (därav den nya anmälan som ska göras), jag saknar hon nå så enormt mycket! Min älskade lilla vovve, mim absolut bästa vän, och mitt största stöd någonsin.
Saknaden är så otroligt stor!!!



Dagens lunch, en köp låda. Jag hoppas det ...

dsc01608 (MMS)

Dagens lunch, en köp låda. Jag hoppas det blir gott, för jag är jätte hungrig med tanke på att jag glömde bort tiden och därför får äta en sen lunch nu.


Bakfylla.

Jag brukar få en redig bakfylla när jag duckit.
Och just nu är jag så glad att det inte är jag som ligger och mår piss i sängen, så med andra ord är jag så glad över att inte ha vart på lyset igår. Man kan nästan säga att dom andra var fulla åt mej, för dom jag träffade på igår var bra på lyset allihopa...

Själv gick jag upp 9 imorse, åt frukost, kollade en film och njöt av lugnet. Nästa steg för att njuta av min barnledighet är ett varmt bad och tagga för att snart få hem prinsen igen.  Jag saknar honom så! Dessvärre kan jag inte sluta grubbla över hur mycket jag vill ha min vovve tillbaka, jag vill få hem båda mina pojkar idag, inte bara ena...



(lånad bild)


Kubbspel!

dsc01606 (MMS)

Kubbspel!


Här är vi på g. Haha.

dsc01604 (MMS)

Här är vi på g. Haha.


Kanske världens bästa hår produkt! Ett pud...

dsc01603 (MMS)

Kanske världens bästa hår produkt! Ett puder vax som verkligen ger vad den lovar. Dessutom köpte jag 2 st för 198 kr på city frisörerna, och priset för en är 169kr.


Jag har precis lämnat av leon hos sin farm...

dsc00195 (MMS)

Jag har precis lämnat av leon hos sin farmor, och där blev jag överaskad som tusan. Jag hörde hur det kraffsades på sovrums dörren, och marina bad mej öppna... Ut kommer en trouble som pussar hej vilt på både mej och leon. Jag blev så otroligt glad, och gick därifrån med tårar i ögonen och en stark vilja att ta honom med mej. Efter ca 8 månader helt utan honom, så var det sjukt overkligt att äntligen få träffa honom igen. Men besvikelsen växer...


Alkohol- en personlighets förändrande drog.



Tänk vad alkohol är onödigt!
Alkohol är personlighets förändrande drog, som kan förstöra så mycket. Oftast så går alkoholen hand i hand med olyckan och kan ställa till med så mycket. När en människa dricker alkohol så ser man oftast en otroligt stor personlighetsförändring, och personen i fråga gör och säger ofta saker som aldrig skulle ha blivit gjorda/sagda i annat fall.

 Jag är ett riktigt bra exempel på det. Jag har alkohol problem (inte ett beroende!), och kan därmed inte kontrolera mitt drickande (jag känner inget stopp), och litar inte på mej själv, då jag kan göra saker jag aldrig någonsin skulle ha gjort vid nyktert tillstånd. Och dessutom så lämnar mitt minne mej för kvällen, och allt jag vet av vad jag har gjort är det folk berättar för mej, och därmed växer en enorm ångest fram som är riktigt svår att hantera.
 Jag har valt att sluta dricka alkohol, men ibland händer det att jag tar ett glas eller två iaf. Och där har vi redan ett nytt problem, ett glas är ett glas förmycket för mej. eftersom att jag inte känner något stopp, och är otroligt lätt påverkad så kan det vara kört redan då, men självklart har även jag turan att lyckas få en normal fylla någon enstaka gång...

Själva grejen är att jag så gärna vill kunna hantera mina alkoholproblem och klara av att ta en drink eller ett glas när jag känner för det, och då även kunna ta några glas till utan att det ska leda till problem (oftast). Jag är så pass ung och vill inte behöva avstå alkohol helt, då jag absolut inte dricker för att bli full, utan för att det kan vara riktigt gott med en rosa panter eller en annan drink de få gånger man går ut...

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, men vi får väl se hur det slutar för mej. Om jag kommer att hålla mej ifrån alkoholen, eller om jag kommer att få göra bort mej några gånger till för att sen lära mej att hantera det?
För det skulle vara så skönt att kunna dricka någon cider (eller vad jag nu vill dricka) utan att bli full, och slippa ångest och en jävla bakfylla dagen efter, någon gång ibland...

Vi hälsar på ida, så leon passar på att ba...

dsc01599 (MMS)

Vi hälsar på ida, så leon passar på att bada i stora badkaret. :)


Fredag.

Då var det fredag igen, och jag har inga planer för dagen.
För mej är det ingen större skillnad på helg och vardag sen jag fick Leon, det enda är väl att Joel har lediga helger, så då umgås vi hela familjen...
Självklart gör vi mycket mer på helgerna, och kanske lyxar till det med god mat eller så.

Men nu till meningen med det här inlägget, vad skiljer er helg från vardagen, och hur varierar ni era aktiviteter?


Efter dagis tog vi en promenad till köpis....

dsc01598 (MMS)

Efter dagis tog vi en promenad till köpis. Får handlade vi lite nödvändiga saker och tog en fika, bara jag och leon. Vi hade så mysigt!


TRÖTT!


En underbar syster.

Kommer ni ihåg smyckes tävlingen jag bloggade om?
Emma och Catrin samarbetade och annordnade en smyckestävling, där jag var med, och dessutom INTE vann. Men min syster, som upptäckte tävlingen genom min blogg, kopierade en del av min text, och önskade vinna precis samma armband som mej, hon vann! Och tro det eller ej, men idag när hon och mamma hälsade på så slängde Lisa fram precis det armbandet och slänger ur sej ett snabbt varsågod...
 Hon vinner alltså tävlingen, och ger sen mej sin vinst. Krävs det inte en underbar syster till något sånt?


Jag hade tänkt lägga in en bild på just det armbandet, men min dator verkar inte vilja fungera som den ska... Ni kan iaf se det här.

Höst.

Nu närmar sej hösten.
Regnet öser ner, man börjar spendera dagarna på ett helt annat sett än på sommaren och det börjar bli kallt ute. Jag märker på mej själv att jag blivit mer inställd på höst, för idag har jag bakat och donat här hemma, vilket inte händer lika ofta på sommaren. Det går åt fler filmer och det är mycket omständigare att hitta på bra aktiviteter med Leon.
 Men jag gillar hösten, jag tycker att det är så mysigt med all regn och åska. Man tänder ljus och myser med en filt och kanske varmt te, och njuter av att äntligen få sitta framför tvn utan att känna sej lat.


(Lånad bild) Vad syboliserar hösten för dej?


Mikki var förbi och sa hej. Och med sej ha...

dsc01596 (MMS)

Mikki var förbi och sa hej. Och med sej hade hon en överaskning. Hur underbar är inte den människan? Jag ska njuta av bad bomb och andra bad oljor i mitt bad jag snart ska ta. Tack så jätte mycket Mikki!


Jag hämtade hem leon en halvtimme tidigare...

dsc01595 (MMS)

Jag hämtade hem leon en halvtimme tidigare idag. Passade på när joel åkte till jobbet för att slippa gå i spö regnet. Så nu myser vi i soffan, och snart är det dags för mellis.


Från min synvinkel... Dagis avklarat, prov...

dsc01584 (MMS)

Från min synvinkel... Dagis avklarat, provtagning nästa. Det är så kul med regn när man ska springa på olika ställen. Men jag gillar regn egentligen, det är mysigt...


En trevlig kväll.

Jag har haft en riktigt trevlig kväll.
En av mina bästa vänner, Lina, kikade förbi och snackade lite. Det var så längesen nu, och vi hade tusen saker att prata om, och någon annan skulle inte ha haft en syrl i vädret.
 Det där med äkta vänskap är något speciellt. Hur lång tid det än går emellan gångerna, hur sällan men än pratas vid, så märks med riktiga vänner ingen skillnad... Det är bara att acceptera att man lever olika liv, umgås med olika människor och har olika familjeförhållanden. Man kan även vara helt olika, ha helt olika intressen, olika framtids planer och mycket, mycket mer. Vänskapen bygger på en kärlek som inte dör ut pga att man inte hörts av på si och så många dagar eller liknande.
Äkta vänskap består!


En annan av mina bästa vänner, Mikki, skulle ha kommit förbi tidigare hon också. Hon skulle ha tagit med sej sin underbart söta son Milo och kommit förbi en stund, tråkigt värre så bestämde sej regnet för att ösa ner, och därmed hindrades vi från att träffas idag. ;D


Bara en minut i din närhet ger mej styrka....

dsc01583 (MMS)

Bara en minut i din närhet ger mej styrka... Saknaden är så stor!


Tro det eller ej! Här är dagens lunch på k...

dsc01582 (MMS)

Tro det eller ej! Här är dagens lunch på kristallen, och portioner som den här äter vi varje dag. Inget får lämnas och mackan får ej glömmas. Kan ni förstå hur många med anorexi, bullemi och uns som klarat det? En eloge till dom, för det är Fan inte lätt! Inte bara för mängden, utan även pressen och sällskapet, och tankarna.


Vi träffade på bb på köpis, och som vanlig...

dsc01578 (MMS)

Vi träffade på bb på köpis, och som vanligt är inget som det borde när han är i närheten. Han gör som han tycker och tänker bara lära leon massa bus. :) har har bb lagt leon i garnnystanen, men leon trivs.


Leon fick vara på dagis idag, som tur var!...

dsc01577 (MMS)

Leon fick vara på dagis idag, som tur var! Jag själv har gjort min Första dag på åter träffen på kristallen, och det gick riktigt bra idag, tack och lov! Just nu sitter jag iaf på bussen på väg till dagis för att hämta hem sötnos. Sen blir vi bjudna på mat hos mormor hans. Jag vill även tillägga att min åka buss stil inte är den bästa, det ska vara bekvämt!


Problem...

VARFÖR har jag inte satt upp Leon på dagis imorgon?
Det är bara att hoppas på att dagis kan ta emot honom imorgon ädå...

Kanske världens bästa! No7 protect & perf...

dsc01574 (MMS)

Kanske världens bästa! No7 protect & perfect moisturising body serum. Perfekt för mej som fått barn och inte har så stram hud. ;) resultat efter bara 4 veckor, och den hjälper dej att minska upp till 2 cm i omfång. Finns att köpa på kicks, och säkert massa andra affärer. Jag är super nöjd, och dessutom inhandlade jag 2 st på rea, så jag fick båda för 198 kr. Ordinarie ligger på över 400 för en.


Söndag.

Det finns tusen saker jag vill göra idag...
Men jag antar att inget av det blir av. Båda pojkarna sover nu, och jag ska ta mej in i duschen. Någonting måste vi ju göra idag, men jag antar att det blir något enkelt, vilket kanske är bäst också, jag mår ju fortfarande inte bra.

Igår därimot hade jag en riktigt härlig dag. Vi började med att fira mamma, sen åkte vi till lund för att bada i poolen, 32 (!) grader var det, så det svalkade inte ens. Jag och Joel tog även en sväng med moppen för att köpa mat till ligan, och det var riktigt skönt det också. ;D


Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, och nu börjar hon bli gammal.
47 år idag, så 50 års krisen står nog precis utanför dörren nu skulle jag kunna tro. Fast nu måste jag faktiskt göra mej klar för att bli bjuden på massa fika där kl 13. Sen ska hon iväg och göra bergby osäkert, där har dom ställt till med födelsedags fest för henne. Middag och alkohol, och om jag känner min mamma rätt så blir det en rätt vild kväll där ute idag. (Jag känner mej äldre än mamma nu)

Nästa lördag är det pappas tur, ♥.
Det är helt otroligt att dom lyckades se till att det blev precis en vecka imellan alla födelsedagarna. Lisa 7 augusti, mamma 14, pappa 21.

Sen har vi mej och Peter, som hamnade lite på efterkälken, jag fick oktober och Peter november.


Min son gör numera precis som han vill... ...

dsc01573 (MMS)

Min son gör numera precis som han vill... Under mellisen nu sitter han med foten på bordet och sjunger har sej. Det värsta är att han är så söt, för i vanliga fall får han inte sitta med någon av fötterna på bordet.


No matter what they say...

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart, always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
what they can't explain

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more



Nu längtar jag efter vintern. Men det skul...

dsc01484 (MMS)

Nu längtar jag efter vintern. Men det skulle faktiskt även vara skönt med någon extra dag på stranden med stekande sol också. Jag ska ju visserligen till turkiet om ca 3 veckor, men jag hade gärna bättrat på solbrännan, som lämnat mej för länge sen, innan man ska trippa runt där i bikini.


Testar mms bloggning. Jag har ju tagit det...

dsc01562 (MMS)

Testar mms bloggning. Jag har ju tagit det mer avancerade vägen när jag mobil bloggat förut. Här har ni iaf en bild på mitt underverk.


Sick

Jag har verkligen inte mått bra idag.
Mamma fick hämta Leon på dagis och ta med honom hem, för jag var tvungen att besöka doktorn, IGEN! Jag har vart hos flera olika doktorer bara under en veckas tid nu, och jag har vant mej vid att stickas i fingret och allt annat som man kan få tänkas göra hos doktorn...

Idag var mitt blodtryck väldigt lågt, så jag fick för första gången i hela mitt liv göra ett EKG. Det är precis som i film, man ligger med MASSA "pluppar" fast satta på hrla bröstet, på armarna och tillochmed en långt ner på benet. Hur som helst så visade EKGn inget konstigt, och testerna jag tog idag visade sej också vara helt okej (som vanligt), men jag är inte klar än, imorgon bitti ska jag dit och lämna fler prover för att kunna få svar på vad som är fel med mej.
 Jag tror ju absolut inte att det är något allt för allvarligt, men jag börjar bli van vid att ha ont här och där, ha ett blodtryck som spökar och en massa annat, men att provsvaren ändå ser okej ut, så den här gången hoppas jag på ett riktigt svar.


Yeah!

Just nu mår jag piss!

Men igår kväll hade jag det hur bra som helst.
Super mysig kväll med bästa Qarolina, Jeff och min älskling. Film kikande och godis maraton. Helt okej, borde upplevas fler ggr! ;D

Det är allt ni får just nu, jag måste fortsätta tycka synd om mej själv nu. :)


Jag kallas också Grinchen. ;D

Hemförsäkring.

Vad bra det är med hemförsäkring.
Jag gjorde bort mej och missförstod hurvida hemförsäkringen fungerar gällande stöld i trapphuset då min emmaljunga (barnvagn) blev stulen. Men idag pratade jag med länsförsäkringar, som jag då har min hemförsäkring hos, och jag är så glad att jag ringde igen! Trotts att det gått så pass lång tid sen stölden ägde rum, så behöver jag bara fylla i en stöldanmälan, skicka med polisanmälan och kvitton på både gamla och nya vagnen, så betalar dom ut en ersättning. TOPPEN!

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, jag har enbart legat på soffan och mått dåligt, men nu är jag piggare, så  nu blir det filmmys för ovanlighetens skull! ;D

Imorgon blir det fiske med större delen av familjen, sen väntar lite annat kul på eftermiddagen/kvällen.




There's no ending...


Härligt!


Jag har underbara vänner. ♥

Men jag har fler än dom här också! :)

Med risk för att vara tjatig...

...Men jag är som vanligt trött!
Leon gjorde morgon klockan 5, och det var omöjligt att ligga kvar i sängen när han stod bredvid och upprepade "MAMMA!" gång på gång. Han vägrar att titta på tv med sej själv, det är inte riktigt hans grej.
Hur som helst så förflyttade jag mej till soffan och slocknade där, självklart har jag ju inte fått sovit på löpande band där heller. Leon varvar mellan all slita mej i håret, slåss, och slita i mina örhängen, och dessutom att hoppa på mej. ;D Men jag har ju fått lite mer sömn iaf.

Men... Jag sumrade till ordentligt, och vaknade av att Leon inte hade rört mej på ovanligt lång tid. (Man är ju på sin vakt även i sömnen) Och tro det eller ej, men när jag slog upp mina ögon så sitter Leon på mej och har somnat sittande. Min älskade lilla prins! Han fick lägga sej på min kudde och ta mitt täcke, så nu har även han avverkat lite sömn.

Vad som händer idag har jag inte en aning om, men blir det något spännande så uppdaterar jag er om det senare. Ha en bra dag!


Jag har vart liten även jag...
Från vänster har vi; MIn kusin Emma, Min kusin Malin, och sist men inte minst jag.
Lägg märke till mina otroligt snygga kläder! ;D

Vardag.


Nu har man återgått till vardagen igen...
...Efter att Joel hunnit jobba 2 veckor och går in på tredje idag, så har jag äntligen tagitr mej i kragen och hittat tillbaka till vardagen jag också. Bättre sent än aldrig!
 Första dagen på min "strikta" vardag har sett ut så här; Upp tidigt, duscha, uträtta massa ärenden, degat lite i soffan hos JOels föräldrar, uträttat lite fler ärenden, handlat, städat, lagat mat och de dagliga kvällrutinerna med Leon. Däremellan har jag även (duktig som jag är) hinnit med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Det ni!

Det känns skönt att äntligen ha tagit tag i det där med städningen igen, och ha städat igenom hela lägenhten noga, istället för att stressa sej igenom hela för att hinna ligga på stranden så löänge som möjligt.
Dessutom så är det skönt att kunna återgå till ordentliga matvanar och ta tag i det där med min ätstörningar på allvar igen. Nu ska jag bli frisk och pigg! ;D

 


Fiske och "svampplockning".




Vi har vart ute i skogen idag, för första gången på hur länge som helst!
Vi fiskade lite, utan resultat dock. Letade svamp gjorde vi också, och jag hittade några stycken, men inte var det många inte, ca 5 st bara... Det är nog lite för tidigt för det.
Leon fick även kika på några änder som hälsade på oss vid vattnet, och han lärde sej även att säga "pippi".  Vi hörde fågelungar som vi letade efter, men dom hittade vi inte heller på. Dock hade vi bara tänkt kolla på dom, inget annat för er som trodde det!

Ha en bra kväll...

 

 

 


Paddla.

nu är vi redo för ännu en dag med kanot. Leon fick vara med mamma och fira syster på hennes dag. Vi blir ju bara borta över dagen iaf. :) jag måste bara påpeka att Jag tog med mej min dubbelhaka också. ;)

Fredag.

jag och joel på ida och majas inflyttningsfest. Det blir ju så dåliga inlägg från mobilen, men det får duga. Jag och leon ligger iaf i mammas säng och vilar. Leon sover och jag slocknar nog när som helst. Jag är trött dygnet runt. Min syster fyller år imorgon, men vi ska nog paddla kanot då, så vi är här och ska fira henne idag istället. Jag ska laga maten och hoppas på Att få lite fika Trotts att vi är en dag tidigare...

Härliga regn!

Igår var det så kvavt ute, och man längtade efter ett ordentligt åskväder.
Idag regnar det, men åskan har inte hittat hit än, iaf inte vad jag märkt av... Förhoppningsvis är det inte lika kvavt ute idag, och dessutom hoppas jag att regnet håller i sej hela dagen, det är ju så skönt!
Fast jag måste även erkänna att jag saknar solen och strand dagarna, vi fick en kort sommar iår, en kort men otroligt varm!

Jag väntar och väntar...
Just nu är det mamma jag väntar på. hon ska följa med mej och Leon på lite ärenden. Vi ska först och främst till polisen för att ordna mitt pass. Sen ska vi även till IKEA och finförskaffa lite nödvändiga saker till Leon.
Vad mer som väntar vet jag inte än, men vi får väl se, jag kanske uppdaterar senare, det vet man aldrig...


Min älskade vän Jennifer fick igår kl 22 sin efterlängtade lilla dotter. Allt hade gått bra och äntligen får Jennifer hålla Millie och lära känna sin vackra lilla dotter.
Ett stort grattis!

En helt ny Millie. ♥ (tagit bilden från Jennifers FB.)


Hallon är gott.

Jag och Leon släpade med oss mamma ut på en promenad.
Vi åt lunch, kikade på bilar och lekte lite på min kusins gård. Det hoppades på studsmattan och åktes i rutschkanan (stavning?). Dessutom så hittade Leon på en hallon buske, så där blev vi stående ett tag, för Leon ÄLSKAR hallon! Han var som tokig, och bara kastade i sej hallon, en efter en...






Tankarna snurrar i mitt huvud.
Jag är lycklig, men känner mej samtidigt ensam.
Men bara just nu, i det här sammanhanget.
Och jag vet att jag inte längre kommer att känna mej ensam så fort vi fått svart på vitt.
 Vi har framtiden att vänta, precis som alla andra...


Barnledig.

Det känns som om vi har vart barnlediga alldeles för mycket nu.
Min mamma lånade ju Leon en hel helg för 2 veckor sen, helgen därpå var Leon hos sin farfar en natt, och den här helgen var han hos farmor sin...
Det är ju självklart skönt att ha lite barnledigt, och det är ju bar för honom att vara mid sina farföräldrar så mycket han kan. Men jag saknar honom så otroligt mycket när han är borta, och nu får han inte sova borta på lääänge! ;D

I början på september åker jag till turkiet.
Och jag har sån resfeber! Jag ska spendera en hel vecka utan både Leon och Joel! Hur ska jag klara det? Jag har aldrig vart ifrån Leon en hel vecka...
Alla säger att det är jätte bra att jag ska få en veckas barnledigt och sen komma hem som en utvilad mamma, och självklart ska det ju bli skönt, men så otroligt jobbigt!

Jag och Joel pratade tidigare idag, då kom vi fram till att det skulle bli så skönt att slippa vara barnledig på länge nu, det ska bli så skönt att bara göra lugna saker med HELA familjen! :)

Men... Det har vart jätte skönt att ha kunnat umgås med våra kompisar så mycket, man träffar ju inte dom lika ofta längre.


RSS 2.0