Lisa Meduza. ;D

image109
Det smittar av sej...

Utgång.

Jobbat hela veckan, så jag såg verkligen fram emot att äta tacos och göra mej i ordning med Lollo för att sen åka hem till mej och Kim i Storvik och förfesta, sen dra vidare till S-viken.
Hade jaevligt trevligt, även fasst jag stod utanför hela tiden... ;D Haha, det ni.
Imorse gick jag och Kim upp typ 7, jaevligt skönt. Sen började jag Jobba 12, vi stängde 5 och då hämtade Kim mej. :) V70:n blev såld idag också, så nu är Kim och kollar på en ny bil. :) Spännande. Jag är med Peter, Eric och Ola hemma hos Mamma nu.
Ikväll blir det bara lugnt, jag är helt slut.

Perkele-vilken uderbar dag / Perkele-Heart full of pride / Perkele-Det var då.
Det är grejjer det. ;D

Hej Hopp!

(Syster för typ 2 år sen... Bara för att hon kommer att bli skit sur när hon ser den.)

image108

Plocka svamp.

Igår var jag hos Pia hela dagen, vi käkade tacos, gick ut i skogen med Trouble och plockade svamp i en och enhalv timme ungefär. :) Vi provade att spåra med Trouble också, han var jätte duktig. Vi kikade film också, masjävlar! :D Skönt som faen att vara där igen och bara bli ompysslad. Får ta och bli snart igen.

Idag har jag sovit tills nu, Kim också... Men nu sitter vi här och jag skriver blogg, han spelar skit på mobilen. ;D
Snart moste vi ner i tvättstugan och ta upp all tvätten vi har där nere. Faen vad tråkigt, det tar alldrig slut känns det som. Sen ska vi åka ut till valbo och flytta Lincoln, sen ska vi ut i skogen och plocka svamp. :D Skönt att vara ute.

Den här helgen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt med älsklings Kim, Skitskönt har det vart.
Trouble sov som en stock igår kväll, och det ska han få ta och göra idag också. ;D Haha.

Hej Hopp!

(Ska nog höra med idaadam om dom också vill med ut och plocka svamp.)

Tvättstuga. :(

Det är alltid lika tråkigt med tvättstugan... Får hålla på i flera timmar. Får springa ner i reklamerna mellan tv programmen. Blir ändå bara hemma ikväll eftersom att Kim ska jobba imorrn... Det var meningen att jag också skulle göra det men jag står över.

Begravningen idag var jätte fin, men jobbigt som satan var det. Efter äter man ju och så, jag kunde inte äta mådde illa och trodde jag skulle svimma. Det är med tanke på det som jag blir hemma imorrn. Eller jag ska åka hem till Pia och vara där med henne. Sen får man väl fortsätta tvätta också, kommer ju knappast hinna med all tvätt idag. Vi hade 6 st blåa IKEA kassar med tvätt! :O Visste inte att jag hade så mycket kläder. Jag önskar att man bara kunde önska att kläderna blev rena och dom blev det.

Var hos Ywette idag också, det gick bra, men jag fick en massa jobbiga punkter att göra i "läxa", Hemskt ska det bli. Jag tänker inte äns gå in på vad det handlar om! Men det ska nog hjälpa förhoppningsvis.

Trouble ska få vara med Peter imorrn tills Kim slutar jobbet, sen funderar jag på att ta en låång skogsprommenad med honom, mysigt! Det blir väl en kortis ikväll också, han har en massa energi att göra av med, just nu ligger han och biter sönder en tennis boll, det är en hund man moste städa MYCKET efter. ;D

Nej nu ska jag ta en dusch tänkte jag, och klippa klorna på busen min. Sen mysa isoffan med älsklings Kim. (springa framochtillbaka till tvättstugan också).

Hej Hopp!

image107


Begravning...

Ja imorgon ska jag på begravning, den första efter pappas... I samma kysrka och sen på samma ställe efter, blir nog en riktigt jobbig dag. Nu ska jag röka, bortsa tänderna och krypa ner i sängen med Kim. Sova ordentligt är vad jag behöver inatt.

Jag gick hem en timme tidigare från jobbet idag, jag hade inte tänkt att gå dit överhuvudtaget... Men jag var duktig och provade, men insåg ganska snabbt att jag borde ha stannat hemma, blev kvar 7 timmar ändå, det är ganska bra gjort av mej tycker jag! ;D

Nej nu ska jag ta tag i mina sysslor.
Hej Hopp!

Hemma tidigt. :)

Idag fick jag sluta 5, både 2 var sjuk så att vi fick stänga tidigare. :) Skönt att komma hem i tid så att man hinner vara hemma och göra det som ska göras. Ska snart ta en promenad med Trouble, skönt ska det bli. Sen ska jag duscha och lägga mej på soffan och se vad som går på tv. :) nej jag ska ta och göra ett ryck nu så att jag kan lägga mej och ta det lugnt nån gång. :)
I helgen blir det lugnt... Tvätta och städa på fredag, sen ska både jag och Kim jobba på lördag så vi får se om vi orkar ta tag i något på kvällen. Det kanske blir någon alkoholfri öl framför tvn. ;D

Ja nu ska jag traska iväg med Trouble.
Hej hopp! :)

Bakis.

Ja jag är bakis... Alltså festade vi igår, men det vart lite mycket för mej moste jag erkänna. Fasst det var en massa känsliga grejjer som kom upp och det var bråkigt och stökigt, så att det är inte så konstigt att jag var lite ledsen ett tag. ;P Jag har skärt mej på foten, vet inte på vad, men det är en låång rispa iaf det ser inte så fint ut. Annars hade jag kul igår. :) Det var ju tur, för det är väl det som är meningen!? Trouble fick sova borta, hos IdaAdam. :) Ska väl ta och bege oss till valbo snart och hämta upp honom och så.

Ifredags var vi bara hemma och kikade tv och så, skönt som faen för jag skulle ju upp och jobba. Jag somnade vid 11 typ, vaknade en massa gånger innan jag fick sova som jag skulle... Men det gör inget. :)

Idag ska nog jag och älsklingen min bara ta det lugnt det är ju jobba som gäller imorrn så, men som tur är så jobbar jag 12-8 imorrn. Myspys dag idag! :)

Hej Hopp!

Trasig data och en jobbig vecka...

Hej, datorn har vart trasig ett tag så att jag har inte kunnat skriva... ¨Måndag-Onsdag var jag sjuk, då hände det ingenting, jag bara kollade filmer och låg i soffan med Trouble. :) Trouble tröttnade på mej redan på måndag kväll, han ville ju leka. :P  Massa tjaffs på det också, jobbigt som faen var det iaf!
Igår jobbade jag igen, inte riktigt frisk men det var ju så pisstråkigt att vara hemma så jag proppade i mej en massa alvedon och gick dit. Skönt att slippa ligga hemma bara.
Idag är det ju fredag så jag har vart hos Ywette, vi skrev brev och pratade, det gick bra... Sen gick jag på köpis med Ida för hon skulle köpa kläder, jag vill också!  Ikväll ska jag och Ida dricka vin och ha trevligt. :) Mysigt.

Kan inte skriva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Någon som sitter och stör, låter illa och petar på mej hela tiden........................

FettPadda!

FettPaddan är sej lik... Hon kan allt och klarar sej inte utan bråk, men igår blev jag också förbannad. Jag väntade bara på att hon skulle nita i för mej, men det gjorde hon inte. Sen sätter hon sej på en bänk en bit i från mej och säger att hon ska spöa mej, varför gör hon då inte det på engång!?

Jag har inte gjort nånting vettigt den här veckan, för jag har jobbat till sju sen sovit typ... Finns inte så mycket att skriva om faktiskt.

Men ikväll ska iaf Lisa bjuda mej på bio. :) Mysigt. Systeryster. (L)

Nej jag ska nog gå och krypa ner i badet med älsklingen nu. Tror jag. :) <3

Hej Hopp!

Måndag, tisdag och idag...

Imåndags började jag på min nya praktikplatts, det är riktigt roligt och snälla människor som har det. :) Det är ett café i sandviken som heter Mix nu, det döps snart om till ding, ding, dong. ;D Jag kommer ju förmodligen att få jobba extra och sådär och så har dom pratat om att anställa mej när min praktik är klar! :) Kul att höra första veckan. :) Men sen får man ju se hur det blir med det. :P För mej skulle det vara kanon. I måndags så åkte vi och hämtade en bil som Eric och Frida köpte, det blev sent så sen åkte vi hem... I går var vi i en grus grop och sladdade med bilarna, haha! ;D Riktigt kul, jag körde jätte fort och sladdade och stänkte ner ola när jag sladdade upp vatten från en vattenpöl. :D (Förstog nån?) Idag har jag gått ut och gått med Trouble i spåret, skönt som faen, nu kom jag hem för ett litet tag sen, ska snart duscha och sen krypa ner i sängen och sova. :) Skönt, jag är så jaevla trött, det blir ju så när man kommer igång och börjar jobba och inte kroppen har hunnit vänja sej.

På fredag ska jag nog på tjej middag och äta tacos hos Ida med hennes vänner. :) Trevligt, sen så skulle jag nog hitta på något med Lollo om jag hade nån dag över i helgen... Alltså jag hade en hel del planerat, men jag får se hur det blir med dom grejjorna. Det skulle ju vara kul att umgås lite med Lollo. :) <3

Nästa helg kommer förmodligen Jennifer hem, längtar! :) <3

Nej nu är jag så trött så jag moste ta tag i det här med att duscha och gå och lägga mej. :)
Rökpaus med älsklingen nu. sen ska vi mysas i sängen. :) <3 (LL)
Hej Hopp!

Lugnadagen. :)

Idag blir det en lugn dag, mamma ska bjuda på spaggetti med köttfärssås kl 5 typ, och jag funderar på att köpa mej en riktigt stor godispåse, är så sugen, men borde inte med tanke på vikten. :S Jag tycker att jag bara blir tjockare och tjockare, och inte gör jag något åt det heller, snarare tvärtom... :(   Ja, jag vaknade precis iaf, Kim ligger kvar, men är vaken. Trouble är väl lika lat som vanligt, han sover alltid längst. ;D  Nej, jag undrar om jag inte skulle ta ett bad, då kanske allt glassplitter från igår försvinner... Kim körde över sånna dära vita vägpinnar och tillslut stack en genom rutan så att vi vi fick fullt med glas över hela oss, jag fick i håret, ögonen, innanför kläderna osv.

Nu är det dags igen, moste röka...
KANSKE skriver senare.

Hej Hopp!

Du är älskad.

Du är älskad min solstråle.

Ja nu är det så att bloggsidan har vart knäpp så att jag har inte kunnat skrivit, ska försöka berätta med korta meningar.
Ja, Torsdag blev ju en sjuk jaevla kväll, åkte om kring och körde ner soptunnor med 240;n, (enriktigpärla) med 2 st sura jaevla brudar i bilen, överseriösa och griniga var vad dom var... Man tar inte allting överseriöst och blir grinig för att någon skojjar om nånting, och sen tycker inte jag att man ska tro att man är så mycket bättre än man är, speciellt inte att man är bättre än någon annan. Javla surfittor! ;D Spökvägar blev det också, kändes inte heller bra, inte min dag. Kom hem sent och var sur när jag vaknade igår.
Fredagen började bra, :) det gick bra att prata med mina nya "chefer", dom var trevliga trotts hennes hudfärg? :S  Menjag är säker på att det kommer att gå jätte bra där, man får ta och anpassa sej.  Sen blev det stressigt, men hem till jos styrde vi iaf, han fyllde 45 i torsdags. :) Sen blev det till att hämta upp alla festisar, Lollo kom ju hem igår! :D Vidare igen, hem till mej och Kim, pratade, åt och drack lite, trevligt! :) Sen drog hälften av styrkan upp till granliden, och jag, Nize och Kim till pizzerian... Nån rosa panter var jag ju tvungen att dra i mej. :) Så gooo! Slutade bra också, det är viktigt. Sent blev det men kul hade vi haft. :)

Vaknade för nån timme sen, älsklingen min hade vart och köpt en blomma och gjort i ordning frukost till mej. :) Gullungen min! <3 (LL) Åt lite frukost, duschade, var med om en pinsam grej och påbörjade påklädningen... Fastnade här men tänkte fortsätta nu. ;D Idag blir det iaf lugnt, vi ska åka och kolla på en bil borta nånstans, jag drar med mej Lollo också. :) <3 (L) Lolo.

Nize var tacksam igår, det är alltid lika kul. :) <3

Hej Hopp! ;D

image105


RSS 2.0