Ny vagn.

Nu är det äntligen dags!
Jag är så trött ¨på min vagn nu, jag behöver en med bättre sitt-lägen och kanske lite högre kanter om Leon ska kunna sitta som han vill. ;D Så nu ska jag kika på en ny vagn idag, och sen slänga ut min på blocket. :)

Jag har bråttom.
Ska på mamma-grupp, men innan ska jag kika på vagnen som sagt. Och nu sitter Leon och gnäller så det är väl bäst att jag tar honom och kilar iväg till bussen så att han blir nöjd. ;)

Och till er har jag bara en sak att säga...
Hur lågt kan man sjunka? Jag skäms!

Oj!

Det bara väller in kommentarer...
De flesta är possitiva, men det finns även en del negativa. Det är kul att se hur anonyma människor som inte törs stå för vilka de är sitter och klankar ner på mej och mitt barn som skriver en öppen blogg om min vardag. Vad är det att hänga upp sej på liksom? Och klanka ner på mej pga mina åsikter som jag inte ens skriver om här är väl rätt onödigt? Jag klagar inte på er för att ni inte tycker som mej, utan det respekterar jag, alla tänker ju olika. Men gör precis hur ni vill, jag står ändå för vem jag är, och är stolt över min otroligt vackra son!

Heartbreak.
Jag var ut för första gången sen Leon kom i fredags... :) Det var rätt kul, men igår var jag helt slut, fick inte så mycket sömn alls. Nu är jag nöjd ett tag igen. :) Jag hade även riktigt kul på "förfesten", satte drickat i näsan en del gånger. ;D Haha. Jag och Erica i ett nötskal.
Igår var jag bara hemma hela kvällen, Erica och Minna kom och käkade och pratade någon timme innan dom åkte igen, och då gick jag och sov.
Jag blev mer eller mindre terroriserad på telefonen inatt, man kanske borde börja stänga av den?
Folk som använder en människa för att såra någon annan förstår jag mej inte på. Förhoppningsvis så slipper jag sånt i fortsättningen.

Picknick.
Idag åkte jag, mamma, syrran, Leon och Trouble ut i skogen på lite picknick (?), Det var riktigt mysigt faktiskt, men vi var väl ute runt timmen bara. Sen lämnade jag iaf av Trouble och följde med hem till mamma.
Jag får se vad det blir senare.

Jag ska iaf försöka klura ut hur jag vill ha det, och vad det är som händer med mej just nu... Jag är lite orolig i kroppen.
Hej så länge. :)

Vad har hänt?

Ni undrar säkert vad jag har haft för mej på slutet.
Jag har väl mest vart med Erica på en massa uppdrag. :) Träffat en massa människor och så. Vi har hälsat på Tobias, Krille och Robba, grattulerat Lina och Linnea. Tagit några svängar förbi Wesslan. ;) Och igår blev jag bjuden på tacos hos Moa, med henne, Lina och barnen. :)
Pia och Maria har hälsat på med fika och snackat en massa skit. ;) Jag har vart över till Mikki och flummat en del också. :)
Vissa dagar har Trouble vart med, och vissa inte. Det känns inte som om han trivs hos mej, jag har ju inga möbler än, så jag förstår honom. Men vissa har ju svårt att träffas och prata och komma överns om saker och ting, allt annat är ju mycket viktigare...

Idag åt jag kladdkaka som frukost.
Leon sov jätte bra inatt, vaknade 20 i 9. Sen kom Pia och Maria förbi med en dammsugare som jag fick ärva av dom tills jag köper en egen. ;) Sen kom Erica och vi  åkte hem till mamma och sminkade oss lite, sen bar det av till hennes jobb. ;)
Nu sitter vi här, sen ska vi hem till Wesslan och spela tv-spel. Sen blir det bara till att åka hem och sova. :) Vi har många bollar i luften nu! ;D Haha!

Idag flyttade det in en tv hos mej, inte en dag försent! :) Det tackar man för. :)

Hej på er.

Tv-spel.

Jag bryr mej inte om dej. ;)


Ikväll blir det tv-spel hos wesslan, det ska bli rätt kul. :) Skulle ha kikat på fotbollen först också, men jag följde med Erica till jobbet istället. :)

Igår spådde vi ju oss också, hos Arvo. Han sa rätt mycket, men inget jag vill skriva om här... Men jo, det stämde rätt bra den här gången också. Fast nästa gång vill jag gå till ett medium, eller kanske en healer. :)

Och visste ni en sak; Jag är en whit trasch slyna. ;) Gotta dej på mej och min son du, du har bara bevisat att jag har rätt om er. ;)



Och till dej: Det är min son, mitt ansvar och mitt val hur jag sköter och uppfostrar honom. Han är helt underbar, och det är inte ett fel på honom!

Tack för alla fina kommentarer, det uppmuntrar mej till att fortsätta skriva! :)

Du gör mej glad! :)

AIK-Djurgården.

Har kikat på fotboll...
Men gav upp efter ett tag, jag insåg att jag fan inte hänger med för 5 öre längre... Har ju inte hängt med alls de senaste åren så nu fattade jag noll! Men man får väl ta och plugga på lite, eller lägga ner det igen. :)

Jag tror att jag listat ut vem den där "Kocken" är...
Efter att jag fick hjälp med att söka på IP adressen så tror jag att jag kommit en liten bit närmare målet iaf. Fast jag tror som alla ni andra säger, att det är bäst att göra en polisanmälan...
Jag stör mej bara så otroligt mycket på hur liten en person kan vara. Om man nu stör sej så mycket på mej, så att man måste klanka ner på en försvarslös liten unge som dessutom är det vackraste som finns, då har man inte mycket att tänka med. Stör du dej på mej, så kan du komma med något om mej istället för om min son.

Men nu ska jag åka hem och lägga över lilleman till sängen, duscha och hoppa i säng. Sova några timmar skulle inte sitta helt fel. För imorgon väntar nya äventyr. :)

Hej på er!

På onsdag ska jag spå mej! ;)

Så jävla arg!



Och till dej, som lägger din energi på att klanka ner på min otroligt vackra son har jag abra en sak att säga...
Det spelar ingen roll vad du säger, jag vet att Leon är den absolut vackraste som finns, den absolut finaste och goaste unge jag vet. Min ögensten med nadra ord... Utan honom, ingen Emelie.
Och att han ser ut som en blivande svartskalle är det dummaste jag hört! Han har så blå ögon som det bara går att få, och den vitaste hy man kan ha. Jag är stolt över honom, så otroligt stolt! ♥

Nyfiken?

Inflyttad och klar.
JO, nu har jag äntligen flyttat! Dessvärre har jag inte en enda möbel än så länge nästan. ;D Men snart så.

Igår var jag och grattade Lina på hennes och Hannas 20 års fest, riktigt trevligt var det. :) Eller spännande kanske man ska säga. ;)
Syrran och Maria var hemma med Leon som sov, tack för hjälpen! :)

Nej nu attackerar Leon datorn. Hej på er. :)


Here we go...

Imorgon gäller det...
Äntligen!
Det är dags att flytta in i min lägenhet nu, så imorgon blir det till att gå upp tidigt och börja förbereda. Det är bara så svårt för med när Leon är med, det är tur att det finns dom som ställer upp och hjälper till. :)
Så nu kommer ju jag att ha och göra några dagar framöver, så mej ser ni nog inte mycket av. Med tanke på det så har jag inte ens en egen dator, så det blir nog en ordentlig bloggtorka. ;D

Jag har gjort mej av med mina bördor nu.
Lagt det bakom mej liksom. Jag hoppas bara på att det fortsätter att flyta på lika bra som nu på kvällskanten. Det blir ju inte bättre av att haka upp sej på saker och ting och sen stirra sej blind på det. Fast det kan ju tyvärr ta ett tag att inse det. Men det enda jag behöver är min älskade son, min vovve och mina nära och kära, ingen annan.

God natt på er gott folk.

Då var det dags igen...

Börja om från början, börja om på nytt...
Jag är helt slut, jag orkar inte mera nu.
Jag är glad och ledsen på samma gång.
Men alla kod-ord gör mej så förvirrad!

Snälla, försvinn!





Min livsgnista.

Stressad?

Liten har ökat ca 2 hg i vikt på 3 veckor nu...
Han vill liksom inte gå upp som han ska, fast att jag fortfarande ammar, ger honom gröt morgon och kväll, smakportioner och frukt puré som lunch och middag... Vad tusan! Vi får fortsätta med tätare kontroller och hoppas på att han börjar öka snart...

Kontrakt och nycklar.
Jag skrev kontrakt idag, och fick nycklarna, men jag får inte flytta in förrän på torsdag! Vad är det för töntiga regler? Jaja, jag ska inte klaga, bara glädjas åt att jag äntligen fått mitt alldeles egna hem, och kommer äntligen att komma på fötter igen! :) Jag, Leon och Trouble i våran fina lägenhet, det kan inte bli bättre! :)


Inte en dag försent!



Min vackra! ♥

Flytta.

Jajjemen, imorgon skriver jag kontrakt.
Jag har precis adressändrat och kommer äntligen att få min egna lägenhet, så att jag slipper ha massa oönskat folk bland min post och mina grejer. :)
Jag längtar!!! Jag hoppas för fullt på att jag får börja flytta redan imorgon, lägenheten är ju ändå tom?

Nya äventyr.
Det verkar som om det bär av på nya äventyr imorgon. ;D Det här ska bli spännande, undrar vad folk tror att det är jag håller på med egentlgen! :D Haha, inget allvarligt är det iaf.


Kiss-runda med Trouble, sen göra sej sov-klar. Men om jag tror rätt så kommer det att sluta med massa tjaffs som alla andra kväll nu på sistone. Det är lagomt kul att gå och lägga sej arg och besviken. :)

Förklaring.

Jag vet att jag inte vet allt om allt, och hur skulle jag kunna göra det?
Det jag menade i förra inlägget var till en viss person om en viss sak. Så nu vet ni att jag inte tror att jag vet allt. :)

Du vet inte allt. ;)

Det är mycket du inte vet...

Ny dag, nya tag. :)

Idag är jag på super bra humör! :)
Så idag väntar nya äventyr... Jag och Erica funderar på att pröva något nytt. Tex som att ha picnick i regnet, om det nu blir något regn? ;D Haha! Det blir iaf en prommenad i skogen med Leon och Trouble, jag har en buse till vovve som verkligen behöver röra på sej nu, han har lite träningsvärk, och jag har hört att man ska träna bort den. ? ;D Nej, hur som helst så behöver han rusa av sej lite.

Telefonsamtal.
Jag väntar, väntar och väntar på att någon ska höra av sej... Jag vet att det kommer att ringa så småningom, men inte precis när. Det är liksom som en överaskning. ;D Det enda jag vet är att det är idag, och att jag kommer att bli på ännu bättre humör när det väl ringt. :)

Hej så länge! :)

Igen.

Så har du gjort det igen...
Att du aldrig tröttnar. Vad bottnar alla lögner i? Vad är felet, varför är det så svårt att vara ärlig? Dum?

Äventyr.

Jag blev barnledig i någon timme nu på eftermiddagen.
Så jag och Erica passade på med lite äventyr, träffade lite nya människor och äta glass är alltid trevligt i rätt sällskap. ;) Det kommer definitivt att göras om, fast mer ofta? :) Med eller utan Leon, det spelar absolut ingen roll. Leon gör mej stark! :) ♥

Varför ska allt missuppfattas?

Hit och dit.

Jag känner mej orolig.
Har den där konstiga känslan i kroppen... Jag vet inte vad det är för fel? Men det kommer ju och går, hit och dit... Upp och ner.



Ta sej tid.
Vad är det som gör att man prioriterar vissa saker framför andra? Vad är det som avgör vilket som är viktigast? Jag vet hur jag hade gjort, för att inte förlora någonting. Iaf, i just den här situtionen. Man vill ju inte gärna bli bortglömd av någon som betyder allt. Fast jag vet ju inte vad som betyder mest för någon annan?

Kompisar.
Kompisar på någon annans villkor, och när det passar den ena, men inte annars. Då kan det lika gärna vara, eller? Vad är det för vänskap som går ut på att allt bara ska passa den ena, och att den ena ska behöva lyssna på allt den andra har att säga, men aldrig få säga något själv, för att då är det inte rätt tidpunkt, eller så har den andra något annat för sej? Där bryter man helt va?

Crousing.

Idag ska vi åka in till crousingen och kika på bilar.
Jag, Leon, mamma, Erica och Jennifer?
Det blir nog bra.


Jag är förvirrad, vad menar ni?


Stora killen.

Leon sitter själv nu. Han står också, men bara om han stödjer sej mot något. Men man kan ju inte titta bort en sekund, för rätt som det är tippar han omkull...
Han är stor nu, min prins. 4 månader och snart 2 veckor. Tiden bara rinner iväg...


Varför?

Varför är det alltid så...
...Att man stirrar sej blind på det man går miste om, istället för att glädjas åt det man har? Och varför mår man egentligen så dåligt över att "förlora" någon som man iaf inte mått bra tillsammans med, istället för att se det possitiva i det hela? Varför glädjer man sej istället inte över att det kommer att bli bättre för båda två, när man iaf inte har mått bra av att vara tillsammans? Man vill att den andra ska må bra, även om det innebär att man själv mår dåligt. Och även fast man vet att den andra inte vill mer, så gör man allt för att det ska bli bra igen. När man märer att det inte går så vill man glömma allt och gå vidare, istället för att minnas det possitiva och se tillbaka med ett leende och glimten i ögat.
Man vet vad man måste göra, men man kan inte. Varför ska det vara så jävla svårt?

Jag själv är expert på att göra precis så, och det kommer nog aldrig att ske någon förändring...

Jag minns dej, och helst skulle jag vilja återuppleva varenda sekund. Även fast jag vet att du vill någonting helt annat och att det förmodligen aldrig skulle bli bra. Men ändå...
Jag vet att jag aldrig skulle kunna säga nej till dej. Jag älskar dej, och vill leva med dej, men du älskar någon annan.
Jag vill alltid ha dej i min närhet! ♥

Tillit.

När vet man vilken man kan anförtro sej åt?
När förstår man verkligen att man kan lita på någon, att personen i fråga talar sanning? Jag har börjat tvivla på min förmåga att veta när en person ljuger eller talar sanning...
Och hur ska man kunna anförtro sej till någon som redan sviket än tusen gånger innan? Det här kan man ju tänka på hur länge som helst utan att komma fram till något konkret svar. Är det inte rätt typiskt, att allt oftast handlar om en själv, att det oftast handlar om att lita på sin magkänsla och följa den?

Regn och rusk.
Jag gillar regn, det är så mysigt när regnet smattrar mot rutan, och man kan sitta inne och bara ta det lugnt. Det är underbart i lagoma mängder. Men nu har det ju vart regn i någon dag, men det bryter liksom aldrig ut helt... Ska det regna så ska det bara ösa ner och helst blixtra lite också. Då passar inte nybakta bullar och mjölk helt fel heller...

Nu ska jag fortsätta att fundera på hur jag ska lösa det här. God natt på er.

Berörd.

Jag har blivit så otroligt berörd av en man jag aldrig sett eller vet vem det är.
Jag fick ett långt mejl som berättade saker om mitt liv, och det värsta var att han träffade helt rätt! Jag vet fortfarande inte vem han är och jag vill faktiskt inte veta heller. Iaf inte just nu... Det känns så skönt att kunna öppna sej för en människa jag aldrig förr visste excisterade. Och att jag inte vet någonting om honom är nästan hela grejen. Han är så otroligt klok och allmenbildad, jag längtar hela tiden efter nästa mejl.

Det kan låte rätt sjukt det där, men visste ni hur det verkligen låg till så hade ni förstått. :)

Nej nu har jag annat för mej, hej på er.

Idioti.

Din falska jävel, ta och stick för fan!
Nu är jag ruskigt less! Jag tänker aldrig mer ty mej till dej igen, och jag tänker definitivt inte slösa mer tid på varken dej eller det som kretsar kring dej. Jag tänker aldrig någonsin mer ödsla min tid till att ljuga för din skull, när jag bara får skit tillbaka.

Och bara så att ni vet, så handlar inte det här om den ni tror, utan någon helt annan. Det är väl lika bra att man säger det innan någon är snabb att dömma.

Bada sen sova?
Jag funderar på att ta ett bad och sen krypa till kojs, men jag vette fan om jag kommer kunna sova inatt? Men det är väl värt ett försök.
Jag har iaf hunnit med att tänka ut hur min lägenhet kommer att se ut på ett ungefär, men det slutar väl med att det ser helt annorlunda ut...

God natt på er...

Oskyldig...

Gång på gång får jag veta nya saker... Och oskyldiga? Nej inte ett dugg!   Hur kan jag ha slängt bort så mycket på det här? Men nu vet jag precis vart jag står, och vilka jag INTE ska lita på!


Jag gick på en promenad.
Med mej hade jag Trouble och Leon såklart... Jag tänkte köpa lite barnmat eftersom att jag inte har tillgång till att laga egen än. Men det jag behövde fanns inte!? Typiskt, det var bara att traska tillbaka. Jag mötte iaf Jennifer och hennes pappa. Conny tyckte att om man fick så där fina barn skulle man skaffa fler. Fler barn från exakt samma gener tänker jag då inte skaffa mej iaf! Men det var ju gulligt sagt. :)

Inköpslista.
Jag måste skriva en inköpslista för att inte glömma något viktigt jag behöver i lägenheten. Just nu har jag så gott som ingenting. Men Leon och Trouble har ju iaf sina sängar.
Och Pia var ju hit för någon dag sen, med sej hade hon en spritt ny gå-stol, en kasse med barnmat och en sängmobil som spelar rock around the clock. TACK, du är underbar!

Vad vill du mej, du vet inte ett piss om mej eller mitt liv, så släng dej i väggen. :)


Jag har tur.

Jag ville absolut inte att det skulle bli så här... Jag har aldrig velat förstöra för någon!

Fick ett samtal på förmiddagen, och har nyss vart och kikat på en lägenhet, en jätte fin! Förhoppningsvis så får jag flytta in där redan till senast nästa fredag. :) Det ska bli så skönt med ett eget boende.


Det finns en del lustiga figurer... Dom går liksom bara halva vägen och skyller sen på något helt obefintligt. Och som vanligt så är det väl jag som får ta skulden för det också?

Nej nu har jag viktigare saker för mej.


RSS 2.0