Sista april.

det ser ut att kunna bli en riktigt fin vår dag idag. Jag ska in till jobbet nu och avverka mina 2 timmar, innan det bär av hemmåt igen. Jag har nyss lämnat av killen på dagis, och sen blir han hämtad av sin farmor, så honom får jag träffa igen imorgon. :) det ska bli kul att få en ensam kväll med joel, på borta plan. Lite omväxling är aldrig fel. Hur som helst så möttes jag av glada nyheter på dagis, emma, niklas och miltons eviga väntan är nu över. Lilla viggo kom till världen tidigt idag. :) grattis till lillebror! :)

Nu är det vår!

Och då innebär det ju att alla äckliga kryp kikar fram.
När jag dammsög nyss så kröp det förbi en äcklig jävla spindel! Och jag hatar dom, är livrädd... Joel fick komma och döda den, men det tog ett tag för att han satt i telefon. Jag fick stå och hållu utkik, för att se att han inte kröp iväg och gömde sej. Men på ett BRA avstånd!
Nu är han iaf död och ligger i soporna, så jag måste göra er besvikna och meddela att det faktiskt kommer att regna imorgon...


På jobbet.

ja så här ser det ut framför mej nu. Har lunch rast till 1, men är på taggad idag, så jag ska börja snart igen. :)

Vilken dag!

solen skiner igen, och mitt humör är på topp! :) leon är på dagis och jag är på väg till jobbet. Igår gick det inte så bra alls, men Trotts det så är jag taggad idag. :) uppdaterar senare. Ha en bra dag!

Vi är trötta allihopa.


En gammal bild på mej... ca 3 år sen nu faktiskt!

Jag vet inte om det är vädret eller om det beror på något annat.
Men vi är riktigt trötta allihopa idag. Jag och Leon somnade till filmen och sovb på soffan i ca 2 timmar! Nu ligger Joel på soffan och sover istället, vi byter av varandra.
Jag är iaf fortfarande trött, men måste sätta fart här hemma nu. Måste diska och dammsuga lite, sen är det väl dags för middag innan man ska till jobbet.
Det är tur att mitt jobb inte sliter på kroppen iaf. ;D

Från solsken till gråa tjocka moln.
Imorse var det strålande sol och värsta vår vädret, men nu har de tjocka molnen bytit av med solen och det ser ut att kunna bli regn vilken sekund som helst. Inte för att det gör mej något idag när jag ändå bara ska sitta på jobbet och prata i en telefon. :) Dessutom blir det mysigt med regn ikväll när jag ska kika på en film. Men det får gärna vara strålande sol när jag inte är på jobbet resten av veckan iaf.

Jaja, hej på er. Måste sätta fart nu om jag ska hinna.

Lurad.

Vi gick upp och gjorde oss klar i vanlig ordning idag.
Vi började gå mot dagis och väl framme möttes vi av en ekande tomhet. Grindarna var öppna, varken barn eller fröknar syntes till, och då slog det mej att dagis är ju flr fan stängt idag!
Vi vände och gick hem igen, och nu väntar vi på en nalle puh film och planerar en lugn förmiddag i soffan innan vi ska bege oss ut på promenad.

Jag är så trött nu, så jag uppdaterar er senare istället. :)

Inte min dag...

Idag har jag inte mått det mista bra!
Har känt mej riktigt deppig, åkt på urinvägsinfektion och haft ångest över hur det har sett ut här hemma. Jag har känt mej riktigt fet, ful och äcklig!
Men nu, efter en härlig promenad med båda mina killar, när lägenheten är städad och veckohandlingen avklad, då känns det faktiskt lite bättre. :)

Jag ska lägga Leon nu, sen ska jag ÄNTLIGEN färga klart mitt hår, slänga ihop en paj och mysa på soffan med Joel. ♥

Kommer att ha fullt upp i veckan...
Imorgon jobb 5-21.
Onsdag jobb 10-16
Torsdag jobb 10-16
Fredag jobb 10-12

Sen blir det fest, men ingen fylla för min del.
Jag är iaf barnledig på fredag. Då Leon ska vara med sin farfar. :)

Ha en bra kväll allihop! :)

Härligt.

<3

Picknick.

så härligt!

Söndag.

jag fick mej ett gott skratt igår när jag såg detta märke på emils skoter... Nu är vi på väg ut till hille, leon sover som en stock. Vi ska ha picknick vid hille sjön, och sen blir det grillning och spel hos i huset. :) vi ska som ni förstår tillbringa dagen tillsammans med Joels brors familj. :) jag uppdaterar senare.

Lördag.

Min överaskning var en dag utomhus med cross och fyrhjuling.
Vi hade tur med vädret, solen har värmt hela dagen. :) Vi har plöjt omkring med fyrhjulingen i gyttjebad och det har vart skit kul! Dessvärre gick det inte skit bra för mej att åka cross idag. Jag råkade åka bakhjulet, ofrivilligt, och hade RIKTIGA problem med att komma iväg. Så för min del var det mest fyrhjulingen som gällde.

Efter att ha badat i gyttjan, så var vi dyngsura, leriga och luktade INTE gott! Så fort vi kom tillbaka drog vi av oss alla kläder, så jag åkte hem i trosor, och hade Joels tjocktröja som kjol. Som tur är hade jag även en torr tröja att ha på överkroppen.

Det har vart en underbar dag!

Nu sitter vi i soffan och väntar på film.
Vi har hunnit äta, duscha och degat lite. Så nu ska det bli riktigt skönt att bara få hänga i soffan med en bra film och Joel tätt intill! ;D ♥










Jag är nyfiken!!!

Nu har jag tjatat och tjatat hela dagen!
Jag är så nyfiken på vad det är som händer imorgon!!! Jag får inga ledtrådar, får inte veta vems ide det är, inte vilken tid man ska vakna och vad man behöver ha för kläder på sej! Inte ens vad jag måste packa med till Leon!
Jag hat älskar överaskningar, jag älskar det för att det är kul, men hatar det för att jag blir så innihelvete jävla nyfiken!

Lisa borde inte ha ringt mej io måndags och sagt att de hade en överaskning på g!

Nu ska jag ha lite soffhäng resten av kvällen, godis sugen är jag, men inget godis har jag!
God natt!

Väl framme...

... Så möts vi av magsjuka barn, så det blev inget leka för leon. Nu sitter vi i bilen och värmer oss och väntar på han som ska kika på fyrhjulingen. :) vad ska man hitta på sen då? Solen har gått i moln och det är ganska kallt... Det blir nog ingen utomhus aktivitet iaf. :)

Ändrade planer.

tog bussen till gävle, gick förbi mitt jobb... Men nu är jag iaf på väg mot hille, och den här gången åker jag inte buss, nu går jag. :)

Då var solen tillbaka!

Jag har så otroligt trött idag på förmiddagen.
Så jag och Leon har tittat på hitta nemo, Leon somnade dock tillslut, så han sover fortfarande. Jag tänkte passa på att börja med lunchen innan han vaknar. Då är det bara att äta och gå ut i det fina vädret sen. För vi hade tur idag, solen har ghittat tillbaka och snön är nästan helt bort töad.

Vi ska faktiskt ta och gå mot Hille.
Jag kanske inte orkar gå hela vägen, men jag ska försöka iaf. Och när jag inte orkar längre så får vi ta en buss. Joel ska sälja sin fyrhjuling dirket efter jobbet, så vi tänkte möta upp honom där för att sen kunna hitta på något på en gång. Det är ju fredag idag! :)

Överaskning?
Imorgon är det såklart lördag (eftersom att det är fredag idag), och min syster och Joel har hittat på något skumt. Tydligen en överaskning, för jag får inte veta någonting. Behöver jag säga att jag är nyfiken? :)

Ha en bra dag, jag uppdaterar senare.

Jag är lycklig!

jag har faktiskt hittat någon som verkligen bryr sej om både mej och leon, och jag älskar honom otroligt mycket! Min joel! :)

Att vila...

Ja, jag är ju inte särskilt känd för att vila när jag har chansen.
Jag brukar ju alltid springa med dammsugaren i högsta hugg, damma, och dona med allt så ofta jag bara kan... Men idag ska jag faktiskt inte röra mej ur fläcken. Jag ska vila på soffan framför en film och promenad strejka då snön har gjort alla vägar slaskiga och blöta. Det enda jag ska göra i städväg idag är att dammsuga, och röja undan det Leon släpade fram imorse... Det ska bli så skönt att bara få ligga på soffan och lata mej!

Jag som längtar så mycket efter sommaren...
...Vaknar och möts av en massa snö! Jag tänkte allvarligt strunta i dagis för stt slippa gå ut i det här vädret, men jag ångrade mej ganska snart med tanke på att Leon behöver få komma ut så mycket som möjligt för att sen sova bra på natten. Jag pallrade mej ner till dagis, och Leon var så glad så. Han brydde sej inte ens när jag gick, för han fick ju vara ute och leka med sina kompisar.
Då slipper ju iaf jag vara ute med honom sen. ^^

Snö.

på väg till dagis, i det här vädret... Var kommer all snö ifrån?

Sommar.



Jag längtar sjukt mycket efter sommaren nu!
Massa sol och picknick (stavning?), bad för Leon, härliga promenader mm. Är det bara jag som längtar nu?

Nu sitter jag här, efter att ha kommit hem från jobbet. Joel har slocknat på soffan och Leon sover ju sen en tid tillbaka... Vad ska jag göra då? Är sugen på en film (som vanligt) men vet inte vilken...
Ja, en sak är ju säker iaf, att städa ska jag inte göra! Jag har städat och grejat här hemma tidigare idag, så nu har jag fått blåsor på händerna. Dessvärre han jag inte med någon promenad, så jag får gå lite extra imorgon istället. :)

Jag kan ju inte glömma...
Jag har ju faktiskt sett Mikki och Adams lilla Milo i verkligheten idag, och oj vad söt han är! Men jag har inte hållit honom, dom kom förbi en snabbis när dom åkte hem från BB för att jag skulle dubbel kolla så att barnstolen satt som den skulle i bilen. Och det gjorde den!
Nu längtar jag ännu mer efter att få umgås med Mikki och hennes lilla grabb.

Men nu ska jag hitta på något att göra här. :)
God natt på er!

Drömmar.



Inatt drömde jag att jag var gravid.
Jag var på förlossningen och skulle föde, och det slutade precisom som med Leon... Bäbisen låg i säte och jag var tvungen att akut snittas. Det hela slutade med kaos, och jag vaknade upp som av en mardröm.
Jag är så sjukt sugen på en til liten bäbis nu, och många runtomkring mej har precis fått bran, och vissa väntar otåligt på att deras lilla underverk ska titta ut...
Det har nog vart alldeles för mycket tankar kring barn i mitt huvud nu på slutet, och det var säkert därför jag drämde den här drömmen.

Idag kommer Mikki, Adam och deras lilla Milo hem.
Och jag har saknat Mikki nå otroligt mycket! Jag längtar tills de orkar med ett besök av mej. :) Jag har sett Milo på kort, och han är hur söt som helst, dessutom riktigt lik sin pappa. :)

Jag ska jobba ikväll, Leon ska vara med Joel, och jag måste erkänna att jag är riktigt trött av detta väder... Man har blivit bortskämd med solsken, och idag är det mulet och blåser som fan!
 Nu måste jag sätta fart här hemma, tvätten ska läggas om, det ska städas och sen väntar en dusch innan dagishämtning.
Jag vill hinna med en promenad också, men det verkar rätt avlägset med tanke på hur mycket jag har att göra idag...
Tur att man tog 2 långpromenader igår då. :)

Härliga vår!

Vi har haft så otroligt fint väder i flera dagar nu.
Och jag måste nog erkänna att jag blivit lite mer av en sommar människa. Förut gillade jag vinter mest, men kan jag knappt vänta på sommaren! Fast jag älskar vintern också, det ska vara lagom mycket av alla årstider enligt mej.

Igår var jag ute i 2.5 timmar med Leon, och det var helt underbart! Först pratade vi lite med Lina, och Leon drog runt på ´vagnen själv. Efter det träffade vi på Nize, hennes Lexi och Devil, så vi hade på dom på en ordentligen promenad. Först hämtade vi hund nr 2 som varit med Conny på jobbet. Så vi hade varsin vagn och varsin hund, jag gick med Rex och han var så duktig på att gå i koppel! :)
Vår promenad bjöd på en hel del sevärdheter, Leon och hundarna var iaf överlyckliga! Vi fick se hästar, får, lamm och dessutom en lama och en massa fåglar. :)

Utvecklingssamtal.
Nu är Leon på dagis och jag ska göra en storstädning här hemma, jag hade även tänkt hinna med en härlig promenad och en skön dusch!
KLockan 13 ska jag vara på dagis igen, för Leons första utvecklingssamtal. Och det ska bli riktigt spännande! Han blir så stor! Det går för fort, jag är så sugen på en till nu. ;D

Första dagen på jobbet.
Ja, jag körde ju första dagen på jobbet igår, och det gick väl rätt bra antar jag... Jag sålde bara ett paket, och det var enbart tur! Men jag ska ge det någon chans till, jag menar, det är ju bättre än inget!
Så imorgon är det dags för ett nytt pass. :)

Vår väder.

Det skulle vara dåligt väder hela helgen...
Men istället har vi fått ett riktigt härligt vår väder, för undantag av en kort period av regn i lördags. Även idag är det solsken, och jag ska ta med mej Leon ut på en ordentlig prommenad om en liten stund. Jag ska försöka ragga sällskap också hade jag tänkt! :)

Jag gör ju första dagen på jobbet idag också.
Men jag har redan börjat tvivla innan jag en hunnit dit... Jag har riktigt svårt att hitta någon som kna ta Leon då jag jobbar, och jag måste jobba minst 2 kvällar i veckan (jag skulle behöva och vilja jobba alla kvällar), det är bara provision och jag misstänker då att 2 kvällar i veckan inte kommer att ge mej mycket alls.

Det är värt ett försök iaf...

Ha en bra dag!

Grattis!

Jag vill grattulera Mikki och Adam idag.
Deras efterlängtade son Milo har äntligen kommit, och allihopa mår bra! Dock vet jag inte mer än så, men jag är överlycklig för deras skull! :)

Nu blir jag borta över dagen, så ni ser nog inte så mycket mer av mej nu...

Lördag.

Och återigen är jag ensam...
Leon sover ju såklart, och Joel är på fest. Jag har heller inte gjort något spciellt på dagen. Väntade mej en riktigt härlig dag med massa vänner och friskluft, men då det blev inställt så hade alla helt plöttsligt nya planer på en gång. Vilket jag självklart inte kunde´hänga med på. Jag måste ju vara hemma med lilla prins! :) Och det har jag absolut ingenting emot, det är bara så ensamt!

Jag har faktiskt ingenting annat att skriva om just nu.
Då jag inte har gjort något speciellt på hela dagen, och mest har busat med Leon, diskat och lagat mat, så känns det som om ni hört så mycket om det redan...
Jag ska nog iaf försöka hitta på någon rolig film att kika på innan jag går och lägger mej. Det blir en tidig kväll för mej idag...


Ensam igen.

Bror dissade mej för en promenad med en av hans vänner.
Det är ju visserligen bra för honom, han behöver röra på sej mer. Men självklart var det ju tråkigt för mej. ;D Hade inte Leon sovit så hade jag själv vart ute och promenerat också, det är så underbart skönt att vara ute och röra på sej! Och sen så behöver jag det verkligen också.

Nu sitter jag mest och funderar på hur jag ska fördriva tiden...
Joel slutar inte förrän 12, och jag har ingen film att kika på nu heller. Någon som har några förslag på bra filmer? Jag har tagit ner en film som jag har hört ska vara riktigt läskig, men pga min mörkrädsla så ska jag nog vänta och se den med Joel istället. Paranormal activity heter den iaf...

Jag ska passa på att grattulera min kusin Cattis och hennes familj till den lilla flickan de fick igår! Deras första dotter som heter Nelly är hur söt som helst, så jag längtar tills man får se den här nya sötnosen också!
Men man blir ju så sugen på en till själv också! ;D


Emelie med magen.
Det är ju så mysigt med mage!

None
Och jag var bara tvungen att lägga in den här, det var ju rätt längesen!
Det är iaf syster och jag. ♥

Fredag kväll.

jag bjöd hem mamma, bror och syster på mat idag. Det är så tråkigt att äta själv! Nu har dom åkt hem, men peter är kvar och håller mej sällskap, så vi ska kika på en film nu. :) jag uppdaterar väl lite senare, vill vara social nu. :)

Promenad,

från gävle till valbo. Men jag har en bit kvar, och nu började det regna... Köpis med mamma snart iaf. Uppdaterar senare.

Hjärtat!

i lekparken... :)

Godis.

så gott! Vatten melon, päron och blod apelsin.

Slut på den här dagen...

På måndag börjar jag jobba.
Och det kommer nog att bli rätt kul, för på samma ställe jobbar Qarro och Jennifer. Och när jag börjar på måndag så börjar både Linnea och Linda också. :)
Det är ju dessvärre ett sälj jobb, men det var iaf en bra produkt vi ska sälja, och det verkade ganska lätt ändå...
Förhoppningsvis säljer jag så att jag får en bättre inkomst än nu, och kan samtidigt leta nytt jobb. Om jag nu inte skulle fastnma för det här såklart, för som sagt så verkade det rätt kul. Och om jag trivs så är det bara att hoppas på att jag får en stadig inkomst på samma gång! :)

Min dag i kortfattad mening...
Lämna på dagis, hem och städa, hämta på dagis, in på affären en snabbis, hem och laga mat, äta, mamma kom för att vara barnvakt, åkte med Neta till Linnea för att sen åka med henne till "jobbet", var där, hem till Linnea igen, åkte med Neta hem, diskade efter mamma, åt något lätt, och nu sitter jag här...

Det var första gången jag gjorde pannkakor idag, och dom första var bara att slänga. Men efter ett tag lyckades jag få pannkakor istället för degklumpar, och dom blev faktiskt god, men var dessvärre inte särskilt snygga... Att laga pannkakor är en konst! ;D

Nu blir det en film, sen sova.
God natt!


Att lämna på dagis...

När det är dags att lämna på dagis...
Leon skiner upp, blir glad över att se alla sina vänner och dagisfröknarna. Det ä'r så kul atrt leka i sandlådan och åka på bobby car bilen.
Vilken trygghet det blir för mej att lämna Leon på dagis de få timmar han är där. Jag vet att han trics, och jag får tid över till sånt som är svårt att göra när han är hemma.
Dessutom så blir han så lycklig när jag hämtar honom, och blir även trött på ett helt annat sett...


Silikon.




Ja, nu behöbver jag er hjälp igen...
Jag ska (så fort jag kan) operera in silikon (gelehallon), för att få en normol storlek och återställa det som blivit efter några månaders ammning.
Jag har tänkt göra det här, sen innan jag fick Leon, men nu MÅSTE jag verkligen göra det...

Har någon av er opererat in silikon, och vet ni några bra ställen med bra priser, inte allt för långt ifrån gävle?



Nu blir det en film, sen sova...
Men jag saknar Joel (som är på jobbet)! ♥

God natt!

Fullbokat.

Idag har jag haft fullt upp hela dagen!
Lämna Leon på dagis, Kristallen, var hem och bytte om, psykologen, hämta Leon på dagis, hem för lite mellis och lek, ut i lekparken med Mikki och hennes mages sällskap, hem för att laga mat, äta, diska, städa, lägga Leon och fortsätta städa igen...
Nu är jag snart klar, ska bara dammsuga av en snabbis igen, sen så!

Den här kvällen blir förmodligen precis som alla andra kvällar...
En film, lite dator och kankse ett varmt bad.
Det är mycket bättre när Joel är hemma, då har man iaf någon att prata med...

Imorgon har jag iaf inget inbokat på dagen, så medans Leon är på dagis så ska jag ta en extra lång promenad för att kompensera dagens obefintliga promenad. Sen ska jag ta en dusch i lugn och ro innan det är dags att hämta hem Leon igen.
Sen på eftermiddagen så ska jag på en arbetsinformation, och hoppas för allt i världen att det är något som passar mej med både tiden och arbetsuppgifter, och sist men absolut inte minst, lönen. Jag kräver inte mycket, bara jag har en lön jag klarar av att leva på, och så länge jag trivs på jobbet, då duger det.

Senare...

American pie - Book of love.

Alla som sett den här filmen har verkat missnöjd och har sagt att den suger.
Jag ville ge den en chans ändå, man kan ju inte missa en av dom här filmerna! Hur som helst så tycker jag att de senaste filmerna har vart sämre än de första, men alla har ju vart roliga att se ändå. Jag kan nog hålla med om att det här var den absolut sämsta av filmerna, men tyckte inte att den var värdelös!
Men gör de fler filmer nu så är dom ju dum! Nu räcker det, för filmerna blir ju som sagt bara sämre och sämre...

Vad tycker ni?



Nu blir det en dusch, sen sova. God natt!


Vilken härlig dag!

Solsken även idag, nu blir man bortskämd!
Jag har dessvärre inte vart ute i solen så mycket, då veckohandlingen stod på schemat... Men efter dagis hämtning så blev det iaf en promenad med syster till köpis. Leon behövde en ny (inte lika varm) mössa, som dessutom inte skulle vara för stor! Efter att vi var klar på köpis hämtade mamma upp oss för att åka hem till familjen lundgren/glaas. Maria har kommit hem från kina och hade köpt jätte fina presenter till oss! :) Det tackar man för!

Nu var det meningen att jag skulle städa idag igen...
Men jag orkar verkligen inte bråka med dammsugaren nu när Leon sover. Jag får göra det när han är på dagis imorgon istället! Så jag ska väl bara bara vika rentvätten och sen kika på en film och äta vatten melon eller blod apelsin? :)

Förhoppningsvis går det även att boka in Joel på resan till turkiet med min släkt i september också. Det skulle vara riktigt kul! Dessvärre blir det jobbigt att avra ifrån Leon en hel vecka, då jag aldrig vart ifrån honom så länge förut. Men jag kanske återhämtar mej lite och får vila ut ordentligt istället. :)


Jag behöver er hjälp!

Vi ska flytta, helst från valbo, men inte från gävle...
Det dinns ju självklart många fastighetsägare som hyr ut lägenheter och redhus mm, men jag kna inte komma på fler än gavlegårdarana och blocket att kika på. Jag är trött på gavlegårdarna, så jag vill helst hitta någon ny hyresvärd. Tipsa mej om ni vet några bra sidor på internet med lediga lägenheter, helst radhus...

Tack! :)


Solsken även idag.



Även idag skiner solen och värmen stiger utanför...
Jag har precis tagit mej hem efter att ha lämnat Leon på dagis, och sitter  nu och funderar på vad jag ska ha för kläder på mej idag. Musiken är på och idag känner jag mej rätt pigg, så det här kan bli en riktigt bra dag.
Linnea och Alina ska förmodligen komma förbi senare i eftermiddag också, och det ska bli riktigt kul!

Ha en bra dag, mer uppdatering kommer senare. ;D

Fryssen.



Jag är riktigt fryssen ikväll.
Jag är vanligtvis en människa som fryser rätt ofta, och självklart är det inget undantag idag...
Jag har tagit ett varmt bad, har sköna kläder på mej och änker på vad gott det skulle vara med varm chocklad med grädde nu. Dessvärre har jag ingen möjlighet att göra något sånt nu, så jag får nöja mej med gammalt hederligt KALLT kranvatten.

Min kväll skulle vara mycket bättre om Joel var hemma.
Men han jobbar eftermiddag hela veckan, så vi kommer inte att ses särskilt mycket dom här dagarna... Jag hatar när han jobbar det här passet! Åker hemmifrån vid halv 2 på dagen och kommer hem runt 1 på natten. SUCK! Det är tur att det bara är var tredje vecka han jobbar så...
Joel är förövrigt helt underbar! ♥


Vårtecken!




Jag såg tussilago igår, och då är våren verkligen på väg!
Var borta hela dagen igår, och mös sen med Joel hela kvällen, det är viktigare än att upd bloggen! Hade en rätt härlig dag igår när mitt blodtryck stigit lite igen...

Dålig dag...
Trotts att det har vart jätte härligt med både värme och sol idag, så hade jag en riktigt dålig start på dagen. Mådde allmänt dålig och gruvade mej inför läkarbesöäket, som gick hur bra som helst! Fast ja, som sagt så är inte mitt blodtryck på topp just nu, men det är iaf bättre idag än igår. Hur som helst, tillslut blev även jag på bättre humör och tog en sväng på köpis med mamma och bror. Peter skämde bort Leon med en liten present, bandyklubbor och en boll. Leon var överlycklig!
Efter köpis tvingade jag med mej syster ut på en promenad. Vi stannade och fikade hos farmor och farfar när vi ändå var igång... Sen var det bara att gå raka vägen hem för matlagning och nattning av Leon som var super trött!

NU har jag lite städning att ta tag i, sen ska jag se mej för vad det finns för jobb möjligheter, då det här är min sista vecka som sjukskriven...
Sen väntar även lite läsning om en viss sjukdom, jag ska fördjupa mej lite för att ha koll på läget.
Jag uppdaterar nog senare...

Liten blir stor!

Det är inte förrän nu jag förstår hur stor Leon blivit...
Efter att Leon under en lång tid tagit något enstaka steg någon gång ibland, så har han nu börjat gå! Vi var ju som sagt i hille igår, då Joline plötsligt skriker att "Leon går, utan att hålla i sej!". Jag och Christina rusar in och möts av en Leon som stapplar sakta men säker frammåt. Inte för att han tog så många steg just då, men man såg ändå att det var riktigt nära nu.
Idagt överaskade han mej riktigt då han gick runt här på vardagsrumsgolvet som om ingenting! Har han verkligen blivit så stor nu? Oj vad fort tiden går...

Jag har vart seg som tusan även idag.
Så fort jag rest mej har jag vart på väg att svimma, jag kan inte förstå vad det är som är fel? Hur som helst så har jag legat på soffan och gjort mitt bästa för att vila medans Leon härjat runt som aldrig förr... Men nu börjar jag känna mej lite stadigare på benen så det är dags att göra sej klar för att ta sej ut i vår solen, som äntligen hittat tillbaka igen!
Kankse att Leon bjuder på några steg utomhus också? :)


Filmkväll med mor.

Joel är på jobbet, och jag och mamma har filmkväll.
Efter att ha vart lika seg som imorse nästintill hela dagen, så bjöd jag över mamma på middag. Vi kom fram till att vi skulle tillbrinag kvällen tillsammans, då det var rätt längesen. Mamma är kvar här, och vi väntar bara på att filmen ska ladda klart innan vi sätter igång...

Annars så har det inte hänt så mycket idag...
Vi tog det lugnt hela förmiddagen och sen åkte vi ut till hille och hälsade på där. Leon fick leka av sej med JOline och Evelyn innan vi begav oss hemmåt igen. Ja, sen var det middagen då, och nu sitter vi här... INte så mycket spänande att berätta med andra ord!


God morgon!

Jag är riktigt seg idag...
Hade inte tackat nej till att ligga kvar i sängen och vila ut mej ordentligt. Men Leon gjorde morgon straxt innan 6 så sömnen fick bytas ut mot en sömnlös vila...
Frukosten är iaf avklarad, och nu är det väl bara duschen som väntar, sen är jag redo för att ge mej iväg och se vad dagen ahr att bjuda på?

Nu har Joel flyttat in här på riktigt, och med sej tog han både internet och bra ljud. Och en massa andra saker såklart! Men det jag vill ha segt med det, är väl att nu kan jag göra seriösare inlägg kanske uppdatera bättre?

Fast jag är ju sugen på att starta en helt ny anonym blogg, där jag kan utväckla mej mer, och dessutom skriva vad jag känner utan att någon vet att det är jag... Men det får bli ett senare projekt.

Hej så länge!


Jag vill ha sommar och uddevalla VM nu!


Mycket att göra...

Jag har rätt mycket att göra om dagarna nu, och därmed blir det dåligt med bilder och tråkiga inlägg... Vi håller ju på för fullt med Joels lägenhet, men nu är det som tur är inte mycket alls kvar. Och sen har man ju massa andra saker att hinna med också, som städning, matlagning, tvätt mm. Jag uppdaterar väl senare om jag har något kul att skriva om.

Äntligen!

Då var jag äntligen klar! Jag har halkat runt i högklackat med dammsugaren och dammtrasan... Jag är värdelös på att gå i högklackat och behöver träning för att kunna visa mej ute i skor med hög klack. ;) nu ska jag in i duschen och avnjuta min dusch!

Seg...

Jag är så seg idag... Om jag ska hinna med att städa och greja här hemma så borde jag sätta igång nu. Men jag är så seg, har fastnat i soffan för att andas lite innan det är dags... Jag längtar efter att få duscha i lugn och ro, men det får bli min belöning efter att jag gjort allt jag ska. ;)

Arg...

ilskan bara växer honom mej... Jag känner mej arg på någonting hela tiden, är det inte det ena så är det det andra. Jag kan inte förstå vad det är som får mej att känna mej så ilsken? Men för tillfället är jag glad, leon busar för fullt innan vi ska gå till dagis. Efter det väntar tvättstugan, städning och en promenad för mej...

Astma?

det piper i bröstet och det är tungt att andas, natten har även bestått av en konstant hosta som nästintill relaterat i en spya... Ja, jag misstänker att leon fått astma, men läkaren vi träffade idag lyssnade på leon lungor men hörde ingenting. Jag som själv har astma känner igen mej i symptomen, och är livrädd för att det skulle kunna vara just det, astma. Magen kollade läkaren inte ens på, jag skulle höra av mej om leon slutade att äta igen. Och jag skulle även höra av mej igen om hostan höll i sej, för att då Isåfall utreda astma... Räcker det inte med att hostan suttit i några månader? Jaja, snart är det dags för lunch och sen väntar en lång härlig promenad med mikki och hennes mage. Mikki har gått över en vecka idag, och förhoppningsvis sätter vi igång henne med en lång promenad. ;) vädret är dock inte lika bra som igår, men det duger.

Solsken.

Nu kryper verkligen vårkänslorna fram, och man vill bara vara ute och njuta av solen... Vi började med att plocka i Joels lägenhet innan vi åkte och handlade för att sen hämta leon på dagis. Vi tittade förbi ute i hille så att barnen fick leka. Leon passade på att smaka på sanden i sandlådan och skrattade högt när han åkte rutchkana (stavning?) Med Joline och evelyn. Vi andra satt i varsin solstol och njöt av det underbara vädret. På hemvägen stannade vi till hos Joels syster kate en snabbis. Vi åt päron och leon fick håret klippt, vilket blev jätte bra! Sen bar det av hemmåt för middag, och leon fick sej även ett bad och allt som hör det till... Sen var det dags för en promenad, det blev den vanliga rundan tillsammans med nize och lexie. Nu ligger jag på soffan och myser med joel innan han ska bege sej till jobbet... Och bowlingen igår gick som förutspått, jag förlorade. Sen blev hela ligan bjudna på middag, och efter det åkte vi till lägenheten och gjorde lite nytta innan vi kikade på en film. Jag hade tänkt lägga upp en bild, men i vanlig ordning så ville inte blogg fungera...

Måndag.

Jag tänkte lägga in en bild på leon, men blogg ville inte, precis som så många andra gånger... Jag har iaf haft en riktigt trevlig helg med både min och Joels släkt. :) jag har dessutom träffat Joels syster från norge för första gången. Det var en upplevelse, som kate så fint sa. :) haha. Idag ska mamma ta leon runt 1, och sen blir han kvar där tills imorgon. :) jag och joel ska passa på att städa ur hans lägenhet, och vi ska även bowla med hans familj. Det ska bli skit kul! Om blogg vill så kanske jag bjuder på en bild från det sen. ;)

Glad påsk igen.

vi är på väg till kate (Joels syster) på middag nu... Och fråga mej inte hur jag ser ut, för jag har letat kläder i flera timmar men borde köpa helt nya kläder, för inget passar. Och sminket blev misslyckad, och håret ser ju ut som om jag har världens utväxt, vilket jag egentligen inte har. Jaja, slut på tjat, glad påsk!

Svar på tal.

Det är lite svårt att få till ett bra Svar då jag som sagt bara har internet på telefonen och inte kan kika igenom den långa kommentaren samtidigt som jag skriver... Hur som helst så är jag både ägare, ger trouble kärlek och det är jag som har betalat honom, och som sagt, rätt ska vara rätt! Dessutom så är det inte jag som startat gruppen, och förstår inte hur den stör er? Och om mina vänner eller de jag inte ens vet vilka de är kommenterar och bjuder på deras åsikter i min blogg är inte mitt problem, och dessutom så borde du inte störa dej på det då du inte ens läser det. Och du gör ju även precis som de, du känner inte mej, vet inte hur det är, och kommenterar ändå... Och att polisen inte trodde på mitt ord är inte alls rätt! De la ner utredningen pga att jag inte hade hunnit ordna med alla papper mm... Men jag ska snart göra en ny anmälan. Och jag älskar trouble, det är just därför jag vill ha honom tillbaka! Trouble är min hund, jag älskar honom, och det är med mej han borde vara...

Glad påsk.

glad påsk på er allihopa! Svarar på kommentarer ikväll när leon somnat, och tills dess ser ni nog inte så mycket mer av mej iaf. Nu väntar kyrkogården och sen påsk middag.

Tillbaka.

Haft problem med internet på telen igen, men nu är det fixat och jag är tillbaka. Hur som helst så har jag haft en del för mej, och haft det rätt stressigt, men nu börjar det lugna ner sej igen. :) angående trouble så vet jag precis vad han behöver och inte behöver. Och jag både kan och vill ge honom allt det! Jag är heller inte längre ensam, och har många runt om kring mej som så gärna vill hjälpa mej med honom. Och jag har dessutom erbjudit sara att hjälpas åt med honom, men det passade inte, så då får det vara. Just nu gör jag allt jag kan för att få honom tillbaka!

RSS 2.0