Min älskade Trouble.

Min bästa vän som jag älskar så otroligt mycket! Trouble som både är min hund och min bäbis... Jag är aldrig ensam, han håller mej sällskap jämt, han kan man lita på i vått och torrt.
Just nu sitter jag och Trouble här i soffan, dom andra gick ut ett tag för kolla läget eller något liknande, det ska väl inte dröja allt för länge innan dom kommer tillbaka, dock är det bara Kim och Martin som kommer då och då ska vi sova på direkten. Jag kanske till coh med går och lägger mej innan, men sover inte som jag ska när jag vet att Kim är ute.

Jag pratade med Linnea nyss, men hon skulle ringa upp mej efter att hon pratat med Jimmy. Det var ett tag sen vi hördes av nu så det var skönt att höra att allt är bra. Själv hade jag tänkt att hinna borsta tänderna innan hon ringer upp så det är väl dags att göra det nu kanske.

Imorgon blir det en tripp förbi farmor och farfar för dom är hemma och skulle hjälpa oss med linor till fiskenäten. Vi kommer förmodligen att tillbringa dagen i garaget iaf, Kim har en del att fixa på bilen.

God natt.

Trötter.

Den härliga dagen slutade med städning och matlagning som varade i ca 5-6 timmar... Det tar ju tid att göra potatisgratäng och städa, men som tur var skötte grabbarna grillningen. Vi bjöd hem Jimmy och Filip på mat, Martin och lill Fredde var ju redan här så dom åt dom också. Nu har vi nyss ätit klart och sitter i soffan och pratar och äter lite morotsstavar med dip. :) Jag har iaf redan hunnit med att diska allt, torkat av bordet och plockat undan en hel del öl flaskor, jag funderar på att gå och sova men vill inte vara otrevlig, samtidigt som det kommer att bli en tidig morgon imorgon, vi måste vakna runt 7 iaf.

Nej nu ska jag ta och vara lite mer social sen göra mej klar för sängen.
God natt på er allihopa.

Toppen dagen!

Vilken toppen dag det här har vart hittills! Jag vaknade runt 12 och var inte alls på bra humör med tanke på att jag inte fick sova förrän 6 imorse, men efter att ha gått ut och satt mej i solen och ringt på ett jobb, vände det snabbt och humöret blev på topp. Jag skulle skicka in ett personligt brev via mejl och det gjorde jag, sen tog jag med mej Trouble och mötte upp mamma, vi åkte ut till ön och hälsade på farmor och farfar. Vi blev bjudna på fika och pratade en stund, men vi får inte glömma att jag och mamma var ner och badade också, Trouble följde också med men det tog ett tag innan han vågade sej i, sen så flög han runt där i vattnet och hade jätte kul! Han jagade pinnar och hoppade omkring och tyckte att det var riktigt skönt, men när vi tog fram schampoo flaskan så försökte han sticka... Vi gnuggade in honom i hans vaniljluktande hund schampoo och sköljde sen bort det, sen var det full fart igen, han hade så kul! :)

Nu har jag precis kommit hem, och ett fiskenät har jag med mej. Kim ska lägga nät när han jobbar och fånga några fiskar, det betyder nog att det är dags för mej att lära mej att äta fisk, men det blir då ingen höjdare. Hur som helt så ligger Trouble och sover nu, precis som han gjort hela bilresan hem, han blev slut efter sitt dopp i sjön. :) Jag är inte så pigg jag heller så jag funderar starkt på att ta en stödvila jag också.

Kim slutar runt 6 så när han kommer hem så ska vi grilla kött och koka potatis, fast jag är bra sugen på att kasta ihop en potatisgratäng, men vi får se hur det blir med det. Jag ska iaf avsluta kvällen med en film och morotsstavar med dipp tror jag, för ikväll blir det tidig kväller. Jag är super trött och är grymt sugen på att se "gone in 60 secounds" (?) eller "rockstar", det var ett tag sen om man säger så...


Bila.

Hela gårdagen och natten har jag fått känt på något som verkar bli en riktig vilde eller liknande. :D Idag har det därimot vart lugnt, men självklart har man känt på en hel del sparkar till och från ändå. Men det är så roligt så att jag börjar känna av det lilla livet mer och mer. :)

Idag har vi åkt bil hela dagen, självklart har vi gjort ett antal kiss pauser med tanke på att både jag och Trouble var med, och ätit har vi också gjort. Nu har vi nyss kommit hem och Trouble har ätit sin kvällsmat och ligger för tillfället och snarkar. Det blir nog snart dax för en god natt runda med honom skulle jag kunna tänka mej, han är rätt lat av sej. :D

Snart kommer det folk hit för att ta någon öl idag igen, men sen blir det nog lugnt på den fronten resten av veckan. Frågar ni mej så ska jag dricka en massa vatten, ta ut Trouble och gå och lägga mej, men samtidigt så vill man inte vara otrevlig heller. Nej hörrni, jag har annat för mej nu, god natt på er och hej så länge.


Min gamla bil. :D Men det passade ju iaf med en bil som bild till dagens sysslor. :D

Soffpotatis.

Trouble sover och jag funderar starkt på att göra honom sällskap... Jag ska ju trotts allt gå upp halv 9 imorgon för att hinna med det jag ska göra. Jag skulle inte tacka nej till att Kim gick och la sej samtidigt som mej idag heller men jag tvekar på att det skulle hända, det är hans första lediga dag och han och Martin dricker ju någon öl. Fille och Rosell (?) åkte precis och dom höll sej till cola precis som mej, skönt med sällskap för en gångs skull.

Om man alltid fick som man ville, skulle man då se fram emot någonting överhuvudtaget?

Mjukisbyxor på.

Nu har myskläderna åkt på och jag sitter här med Kim och Martin. Fille och Rosell (?) är på väg hit för att dricka öl med dom här 2. Själv har jag köpt en stor cola, eller Kim har köpt den åt mej.
Vi har nyss kommit hem från en bilresa till uppsalas biltema, Trouble fick också följa med, men det var varmt åt honom. Vi år på max men det var inget vidare gott i den här värmen.

Imorgon bitti har jag en hel del att göra så jag tänker inte gå och lägga mej för sent iaf. Jag måste som vanligt ringa runt en massa och ordna upp saker och ting. Jag ska tex ringa doktorn...

Jag är inte på humör för att skriva nu.
God natt på er.

Vad gör man när man inte har något bättre för sej?

Jo, man bloggar helt enkelt... I mängder!

Jag är hungrig, men har ingen som helst lust att äta ensam, det är så otroligt tråkigt. Kim borde iaf komma hem vilken sekund som helst, han skulle bara åka och byta bil när han slutade och det tar ju inte evigheter. ;D Jag väntar helt enkelt på honom...

Trouble sover och är inte mycket till sällskap... Jag har gjort det jag skulle och lite till och har helt slut på ideér nu. Jag har suttit i telefonen och redit ut en massa problem som orsakats av den här jäkla flytten. Kim säger att han aldrig mer vill flytta med tanke på vilka konsekvenser det ger. Men nu ska det väl bara flyta på frammåt tror jag? Stöter vi på fler problem blir jag skogstokig!

För den delen så skulle jag ringa det där jätte viktiga samtalet idag. Men Kim hade fullt upp på jobbet och hade inte tid att ringa och väcka mej i tid, så jag vaknade av mej själv när klockan var lite innan 10, och då var det redan försent. Jag får helt enkelt ringa imorgon istället.

Jag har kommit på att det är nog dags för mej att lägga in mina bilder från mobilen, det börjar bli tråkigt med samma gamla vanliga bilder hela tiden, men med tanke på hur segt det här internet är, så är det inte kul alls att sitta och lägga in en massa bilder. Ni får ha överseende för det. :D

Jag vet inte vad jag ska ta mej till, men jag vet vad jag vill! ♥


Jag känner mej grymt VACKER! ;)

Avklarat.

Tagit ut Trouble har jag gjort och likaså har jag tagit tag i disken så att den är klar... Nu är det bara dammsugning och torkning av golv kvar, vilket skulle gå super fort men som vanligt biter latmasken hårt! Men jag ska göra det, innan Kim kommer hem och han slutar trotts allt klockan 12, så snart så! Det är ju faktiskt lika bra att göra det nu för sen kommer ju Martin och blir kvar här i en vecka? Då går det inte att hålla ordning, så det är bäst att det är ordning när han kommer iaf. :D Vi skulle verkligen ha haft användning av vårat gästrum som vi hade i storvik, man kanske ska fråga om vi kan få behålla det? ;D Nej, soffan får duga till honom, han har inget annat val och dessutom borde han vara van vid att sova på soffan vid det här laget.

Jag har faktiskt fått lite färg, men bara på armarna, så benen och resten av kroppen kunde väl få lite färg det också? Idag var det inte sådär super varmt ute, det blåser faktiskt kallt så det blir ju ingen hel dag på stranden iaf, men kanske att man tar ett dopp senare ändå? Idag kan man ju nästan ha byxor och tröja på sej, det kan vara skönt med lite variation från att ha haft klänning i en vecka ungefär. :D Trouble trivs också, det är perfekt för honom som gillar sol men inte 35 grader. :D Nu orkar han vara ute och busa och kanske kan man ta med honom och bada honom lite någonstans? Det visar sej...

Jag måste nog ta och bekämpa den där latmasken som kryper i mej nu, jag ska inte bara dammsuga... Jag ska byta om och göra mej i ordning också. Men vad jag ska göra mej i ordning för det vet jag inte, så det kan bli lite svårt.
Latmasks bekämpning pågår!

Trouble och värme...

Trouble har fått tillbringat några timmar om dagen helt ensam nu den senaste veckan. Jag vill ju också vara ute i solen och bada, dessutom orkar han inte ens gå 10 minuter i den här värmen, så varför kan han inte vara ensam? Men jag känner mej alltid så dum när jag lämnar honom med tanke på att han är van att alltid (!) få vara med överallt, men å andra sidan så är det ju bra träning som dessutom ger resultat... Skillnaden på att ha honom ensam nu och förr är jätte stor. :) Och egentligen är ju dom flesta hundarna vana att få vara ensam några timmar om dagen madans husse och matte är på jobbet eller liknande, man kanske inte ska skämma bort dom för mycket?

Jag slapp laga mat igår också! Kim bjöd mej på ute mat istället. :) ÄLSKLING! Det blev sent också, vi kom inte hem förrän runt 11 och Kim skulle upp 4-5 för att jobba sin sista dag den här månaden. Nu blir han ledig i 14 dagar innan han går ut på ett nytt pass igen. Nu kansk eman hinner umgås lite. :) <3

Nu är jag i vecka 19 redan, (18+3) tänk vad tiden går fort! Det händer mycket därinne, vilken skillnad man känner från dag till dag. Lillen börjar få lite kraft i rörelserna men jag har mycket mer att vänta mej kan jag tänka. :D Men det är kul, nu känner man verkligen att det ligger en bäbis därinne. Spännande.

Nu ska jag göra mej klar för dagen och väcka upp Trouble som ligger och snarkar fortfarande, han kan behöva komma ut en sväng. :) hej så länge.

Hur känns det?

Hur känns det att vara perfekt?

Trouble har kommit hem... Min älskade lilla hund, som jag helst av allt hade velat krama så hårt att han nästan gick sönder, men han var totalt ointresserad av mej just då, han skulle hålla koll på vart Adam tog vägen. Dom älskar varandra och har hur kul som helst, men just då ville jag ha all uppmärksamhet, att han skulle dränka mej i pussar och kramar, att han skulle hoppa på mej så där som han gör när han blir så glad när man vart ifrån honom en eller några timmar. Men det fick vänta, ända tills Trouble var klar med att kolla ut genom alla fönster i hela lägenheten utan att se Adam ändå... Tack Trouble, hur kul är det, hur kul tror du att det är för mej när det känns som om du bara vill följa med Adam bort igen?
Samtidigt som jag bara skulle kunna börja gråta så blir jag glad. :) Jag vet att Trouble har haft kul och jag vet att dom kommer ju att få träffas fler gånger, många fler gånger. Men just nu får jag och Kim ha honom hemma, busa med honom och ta ut honom på prommenader och göra allt annat som hör till, ja nu får han helt enkelt vara våran igen, ända tills nästa gång Adam vill ha honom, eller tills nästa gång vi vill att Adam ska ha honom.
Trouble är en familjemedlem, förtillfället är han våran bäbis, han är den som man ger mest kärlek till och den som ger oss mest kärlek tillbaka... Trouble är min lycka och min vardag, jag älskar honom så otroligt mycket. Trouble är min, bara MIN! :) <3


Jag väntar på att klockan ska bli 1, då ska jag ringa och väcka mamma, vi ska åka och bada, men jag vet inte vart. Jag längtar ut till solen och sommaren, men det är inte lång tid kvar...
Jag ska ju iaf duscha och när jag väl har gjort det är klockan redan 1, och egentligen så skulle jag ha diskat redan också, men det har jag skjutit fram som vanligt... Jag gör det när jag kommer hem, visserligen så gör jag det varje dag när jag har kommit hem, men det skulle ju vara mer skönt att redan ha det gjort så att det bara är att börja med maten direkt när man kommer hem. Jag ska ställa högre krav på mej själv! Från och med nu så ska jag vakna i tid, eller iaf senast 9 varje morgon, jag ska diska direkt när det finns något att diska, minsta lilla, och jag ska dammsuga varranan dag, samt damma och torka golven... Nej det kanske var lite att ta i, men jag ska gå upp i tid och sköta det jag ska göra istället för att hela tiden skjuta fram allt, det blir mycket tråkigare då. Och när jag väl tänker efter så blir jag ju glad och är lite stolt över mej själv när jag väl tagit mej i kragen och gjort det jag skulle. :)

Har man föresten för höga, eller för låga krav på sej själv, eller vad är det som gör att man aldrig blir nöjd, att man aldrig gör det man ska, när man ska göra det? Jag vet inte... Vet du?

Jordgubbstårta.

Jag har ätit den godaste jordgubbstårtan jag någonsin ätit idag. Tack fru Glaas. :)

Jag och Maria åkte först upp till köpis och införskaffade oss lite fyndiga presenter att ge Emil eftersom att han som sagt fyller år idag, sen åkte vi efter många om och men och badade, nedanför Kims pappa. Vattnet var jätte lortigt och äckligt men vi badade ändå, men det svalkade inte ens, det var aldeles för varmt så vi gav upp ganska fort och begav oss till familjen Lundrgren. Där möttes vi av hela släkten, det var ju ett tag sen man såg dom så det var mer än trevligt. :) Man känner sej så värst hemma bland dom där! Vi fikade och pratade, Pia visade en massa jätte fina bilder hon knäppt med sin jätte bra kamera. Jag vill också ha en sån kamera och kunna knäppa så fina bilder.
Maria följde med mej hem sen så vi satt och pratade en hel del, mysigt. :) Nu har hon precis åkt och jag ska gå ut och möta Kim, vi ska fixa något att äta med tanke på att jag blir tvungen att kasta köttfärsen som jag tänkt göra biffar på, det har legat i kylen för länge.

Jaja, jag skriver förmodligen sen igen, men det beror på. :)
Hej så länge.

Nu bär det snart av.

Jag kom på en helt lysande ide, varför inte ringa Maria Lundgren och fråga om hon vill följa med och bada? Jag ringde, och nu sitter jag här och väntar, hon skulle äta något sen skulle hon ta sin moppe hit så skulle vi tillsammans söka upp en badplatts som passade oss båda. ;D Vad skönt det ska bli med ett dopp!
Dessvärre hade jag helt glömt bort att Emil fyller år idag (!), hur kunde jag glömma det? Jag vet att det är en till jag glömt men det var ett tag sen nu, så jag har en jätte bra ide... Jag ska ta båda flugorna i en smäll när jag efter att jag och Maria har badat följer med henne hem och ska gratta Emil, det ska bli spännande och se hur jag lyckas få till det här på ett bra sett. ;)

Jag väntar på att Adam ska höra va sej också, det skulle ju vara toppen om han ville hämta Trouble snart så att han slipper vara ensam medans vi åker och badar, jag känner mej så dum då, även om jag vet att det egentligen är på tok för varmt för honom att följa med också. Han är ju tyvärr en bad kruka. ;D Eller det går frammåt det också, så han badar lite men inte tillräckligt med tanke på hur solen värmer.

Nej nu ska jag sätta upp håret i en fläta eller något så att vi kommer iväg direkt när Maria anländer. :D

Ännu varmare.

Jag som inte trodde att det kunde bli varmare, men det kunde det... Och ändå sitter jag framför datorn istället för att vara ute och sola och bada, men jag har inte hittat någon som vill sällskapa med mej än. ;D Syrran var redan ute och plaskade i vattnet när jag ringde, och Erica var redan på väg, Linnea sover förmodligen för henne får jag inte tag på och Mikki svarade inte så förmodligen badar hon också redan. :D Jag får prova med Ida men jag tror att hon jobbar för fullt nu så jag kanske ska höra med Bello istället? Jaja, det visar sej hur det blir.

Nu ska jag sätta mej i solen tills jag beger mej till vattenet någonstans. :D
Hej på er.

Vuxna människor.

Med inga andra alternativ hamnade jag här, med Trouble i soffan, han sover och jag kikar på vuxna människor... Jag har inte sett den på typ 100 år, men jag kommer inte ihåg någonting av den så det kan väl vara värt ett försök.
Kim sover han också, men han ligger i sängen och helst av allt skulle jag vilja vara jätte trött och gå och lägga mej med honom, men jag ramlar väl som vanligt inte in där förrän klockan börjar närma sej 12? Och som vanligt tar det väl 3 timmar innan jag somnar också, och när jag väl har somnat så vaknar jag väl stup i kvarten som vanligt. Sen när klockan blir 4-5 så är det dags att väcka honom, då har jag sovit i 1-2 timmar, och sen tar det ca 2 timmar innan jag somnar om igen, och sen sover jag väl till 10-11, Kim brukar ringa och väcka mej runt 9-10 och då blir jag skit sur, både på mej själv och honom... Jag vill ju inte sova bort hela dagen, men samtidigt så har jag ju inte sovit på hela natten och vill bara dö i några timmar.

God natt.

Fredag kväll...

Vilken fredag, jag har absolut ingenting att göra!
Jag har suttit på en stol och försökt komma på vad jag ska göra sen jag kom hem, men utan resultat. Är inte det ganska typiskt mej? Jaja, det får väl bli en film med mej själv och Trouble då, även om jag helst hade velat gjort något sommrigare.

Jag skulle ju antigen kunna flytta jätte långt bort och skaffa en massa nya vänner och en massa nya saker att göra, men det är väl inte så smart nu när det är en bäbis på G, det kan ju vara bra att ha mamma i närheten då eller så kan jag bara stanna hemma och vara en lika tråkig människa som vanligt. Men drömma går ju alltid!

Är det jag som är dum, eller börjar det att bli lite kyligare ute nu mot kvällningen?
Mjukisbyxor på!
Hej så länge.


Högsommarvärme.

Sommartider, hej, hej!


Det gick bra att handla, men jag fick snåla och bara handla det viktigaste. Jag kan inte handla ordentligt förrän Kim följer med, det är ju tyvärr han som sitter på pengarna. Nu fick jag handla för mina ynka 200 kr som blivit kvar av lönen efter att jag betalat mina räkningar, men jag kom hem med lite frukt, grönsaker och frukost. :)

Hör och häpna! Jag slipper laga mat idag... Vi blir bjuden på grillad mat hos mamma, tänk vad mysigt och gott med grillad mat på en solig altan en super fin fredag. Tråkigt nog blir vi inte långvariga, Kim måste ju hem och sova i tid, men själv tror jag att jag faktiskt ska försöka hitta på något idag. Det är ju trotts allt fredag och om jag inte gör något avancerat så ska jag iaf mysa till det framför en film, tyvärr på egen hand som det ser ut nu. Men har jag tur hör Linnea av sej och har tråkigt sen. :)

Trouble ska vara med Adam imorgon tills på söndag, Adam tyckte att jag och Kim skulle ha en romantisk lördag för oss själva. ;D Kim ska ju gå och sova i tid då också, så förmodligen blir det ingen romantisk kväll men Trouble och Adam får träffas iaf. :)
Så för min del står dammsugning och torkning av golv högst på listan imorgon, sen ska jag passa på att åka iväg och sola och bada nu när jag har chansen. Sen blir det som vanligt så att maten ska vara klar runt halv 7 när Kim kommer från jobbet... Det blir ingen lyxmat, det får duga med mina hemma gjorda biffar med stuvade makaroner eller potatis och sås. :D

Jag, Trouble och mamma har suttit på balkongen och ätit vatten melon nästan flytit bort. Men det känns att det är sommar, och det betyder att det snart är vinteroch snö. :) Vad jag längtar!

Nej nu ska jag och mamma ta på oss grillhandskarna och överlista grillspetten så att det är klart till halv 7 när Kim kommer... Halv 7, det är en tid att minnas, för den tiden nämns så ofta här. ;D

Hoppas att ni alla får en fin och trevlig kväll i sommar värmen.


Jonnah och systeryster. (L)


Med min otur...

Med min otur kommer man inte långt...


Jag hittade efter hur lång tid som helst nummret jag behövde för att ringa  mitt ena JÄTTE viktiga samtal, men då var det försent! Jag måste vänta enda tills på måndag...
Men hey, om ni har tur kanske det blir så att jag har kvar mobilen tills på måndag iaf då. Jag menar, det där samtalet är så viktigt att det inte går att strunta i.

Jaha, vart ska jag ta vägen nu då?

Jag vill bada.

Jag vill vara ute i solen och sola och bada, men det har jag verkligen inte tid med... Idag är det bäst att jag gör det som ska göras här hemma, men först har jag 2 viktiga samtal att klara av, vi får se hur det blir med det...

Idag är jag trött, nedstämd och vill bara vara för mej själv.
Som jag sa igår; jag tänker för mycket och nu har jag skapat problem av mina tankar.
Någon sömn har jag inte fått heller, bara för att jag har tänkt hela natten och ändå inte blivit klokare av det.
Vi får se...



Jag har från och med någon gång idag, efter att jag klarat av mina samtal, ingen mobil. Så det blir svårt att få tag på mej och ännu svårare för mej att få tag på någon av er, men det borde väl lösa sej på något sett?

Hej på er, hoppas ni får en underbar dag.

Ny badad.

Jag och Kim har precis badat, men i badkaret den här gången. :) Trouble har vart ut en sista gång och ligger och snarkar för fullt i sängen. Jag har beslutsångest över om jag ska titta på en film eller bara gå och lägga mej... Jag vet ju att Kim kommer att gå och lägga sej på en gång så kanske borde jag också göra det? Men jag känner mej inte ett dugg sov trött än, vi får se vart jag slutar, i soffan eller i sängen.

Jag funderar starkt på att strunta i mina naglar och förbli en människa med korta... De här månaderna med långa naglar har vart jätte jobbiga, eftersom att  jag är värdelös på att fila naglarna och därför tar bara det hundra år. Inte nog med det så måste dom göras ren så fort man tagit i någonting och jag har hund som tycker om att bli lortig. ;D Plus att dom går av blir olika långa och ja... Det är inte riktigt min grej helt enkelt. Men som vanligt så vet jag inte hur det blir på den fronten än heller.

Jag har kommit fram till
att jag är en velig människa som aldrig vet vad jag vill och aldrig kan bestämma mej. Helst av allt vill jag nog det mesta men bara om man fick välja bort allt svårt eller jobbigt... Tex om jag vill ha långa naglar nu då, så vill jag bara att dom ska se bra ut och inte bli lortiga utan att jag behöver passa upp på dom hela tiden, kan dom inte bara vara fina av sej själva? ;D

Jag tänker för mycket,
jag som inte ens trodde att jag hade tid över till att tänka, men det kanske är därför allting tar så lång tid och blir så komplicerat. Jag kanske tänker alldeles för mycket helt enkelt? Jag skapar kanske problem som inte finns egentligen?

Nej nu blev det för mycket.
God natt!

Fången i min ensamhet.

Jag hade glada nyheter men ingen som ville lyssna på dom...

Jag har vart och badat med Ida och hennes chef nu, nedanför Kims pappa, men jag solade mest... Det blev åtminstone 2 dopp iaf, men Trouble fick stanna hemma hos mamma, det var för varmt för honom. Vi (jag och trouble alltså) tog en prommenad till donken för att möta upp Ida och hennes chef, vi åt lite och sen visade det sej att Trouble knappt kunde dricka för att det var så varmt åt honom... Så jag tog det dystra beslutet att lämna honom hos mamma, och där la han sej sten död på golvet direkt och ligger kvar där fortfarande. Jag tycker synd om honom, för han älskar solen egentligen, och ligger helst och solar hela dagarna, men nu vill han knappt gå ut, han äter inte och dricker bara när han orkar röra på påkarna till vatten skålen. Jag ska försöka övertala Kim att stanna till vid en sjö när hanhämtat oss här så att Trouble kanske kan få doppa sej en gång bara för att svalka av sej innan det bär av hemmåt. Matlagning och tvättvikning står på "att göra" lista, det är dock inte det roligaste i det här vädret, men det måste göras!

Är jag en hemma fru eller hur är det?
Hej på er, jag ska fundera lite tills Kim kommer, sen har jag inte tid att tänka mer idag.


Min graviditet.

Denna uträkning utgår från dagens datum: Tors 24 jul 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Tors 24 jul 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
 
Du har gått 125 fulla dagar av 280 (45%).
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 6 fulla dagar(v17+6).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 155 dagar kvar till förlossning.

Så, det här ska vara så precis som det går.
Det är uträknat via ultraljudet och borde stämma ganska precis. :)

Jag tjatar och tjatar, men det här är något jag ser fram emot otroligt mycket och längtar som satan till... Ni som inte tror på mej, ni ska få se att jag ska göra allt jag kan för att bli en sån bra mamma som möjligt. :) Det där lilla livet kommer att vara det absolut bästa som hänt mej.  Men ni ska veta att utan ims hjälp hade jag aldrig vart gravid nu, så tack älskling. ;D ♥

Ändrade planer.

Det var kaos på mc donalds så Ida var tvungen att hoppa in och jobba, men bara till klockan 2, såfort hon är klar där beger vi oss av mot vattnet. ;D Då hinner ju jag klara upp hemmauppgifterna innan också, perfekt egentligen, även om det är kanske det tråkigaste som finns.

Nej jag ska snabba mej på det jag har att göra nu så kanske jag hinner ut på en till prommenad med vovve innan vi ska åka. :) Vi får se, men jag skulle behöva äta något också, det lär väl bli makaroner och någonting, det finns inte så mycket annat att välja på här hemma idag.

Jag hariaf tänkt att bjuda på "min sommar i bilder" sen, men tyvärr har bara fattiga jag en mobil så det får bli lite halvtaskiga mobilkort. :D Men ni får tänka på att jag inte har kameran uppe hela tiden så det finns inte så många kort och jag har inte knäppt varje gång jag gjort något heller. :D

Hej så länge.


Turkisk peppar och sura ahlgrens bilar.

Det är just vad jag sitter och vräker i mej nu i väntan på att det ska ha gått 20 minuter snart... Jag och Ida ska ta med oss Trouble och åka och bada någonstans där Trouble får vara. :) SKÖNT! Hemmuppgifterna får vänta tills senare, både jag och Trouble vill också hinna njuta lite av solen, Trouble ligger just nu och pressar ute på balkongen efter att ha vart ut på en kortare prommenad alldeles nyss.

Igår hade vi jätte trevligt, det tyckte iaf jag. :) Men jag hatar när det är så mycket folk, man kommer ju varken fram eller tillbaka. :D Fördendelen så hatar jag BWO, dom är helt värdelös tycker jag men vi satt ju mest och åt och pratade. :) Mysigt.
Jag hade iaf tur att mamma var där, då slapp jag åka buss. Kim ringde flera gånger och jag trodde att han saknade mej, men sen visade det sej att det var chips han ville ha. ;D Haha. Han och Trouble satt alldeles ensamma hemma men hade sån tur att Nize och Devil hälsade på, jag kan tänka mej att det var full fart på vovvarna då. :)

Nej nu ska jag göra mej STRAND klar. ;D Haha.
Hej så länge.

Avklarat.

Allt såg jätte bra ut och man kunde absolut inte se några fel på barnet så här långt och det känns ju jätte bra. :) Men det som var mindre bra var att det var en envis liten sak därinne som INTE ville visa vad det är för kön... ;D Armar och ben vartannat var ivägen hela tiden, navelsträngen låg också ivägen så tyvärr fick vi inte veta könet. Men då kanske det är större chans för mej att Kim vill åka på 3D utraljudet i stockholm, HOPPAS! :)
Hur som helst så blev jag tillbaka flyttad i graviditen igen, men nu har jag ett säkert datum iaf, inget mindre än 25 december, stackarn! ;) Så nu är jag i vecka 18, 17+5.
Men Jag har ju fått förklaring till varför jag är så kissnödig hela tiden iaf, favorit possitionen är att ligga med huvudet nedåt, så långt ner som möjligt. Hehe, det är inte så konstigt att jag måste kissa minst en gång i timmen med tanke på allt som ska trängas med lillens huvud. :D

Jag och Linnea har ätit jordgubbar och pratat en massa, nu ska vi väl äta något snart för att sen börja göra oss i odning för sommarkväll. :) Första gången för mej, inte bara i år utan första gången på riktigt. :D Spännande.
Trouble hade vart med peter och Alex och fiskat iaf och var helt slut nu, så han blir kvar där med dom tills Kim åker från jobbet.

Nej nu ska jag  vara lite social.
Hej så länge. :)


Linnea. :) <3

Då var det dags.

Jajjemen, jag är vaken och startklar, men det var då med nöd och näppe. ;)

Nej Trouble står förväntansfull och kikar ut genom fönstret på det soliga vädret, han vill bara ut på en gång.  Själv har jag precis matat magen lite, klätt på mej och borstat tänderna så nu är jag redo för våran prommenad och utraljudet jag väntat så länge på. :) Jag tänkte bara skriva en rad eller två innan vi stack, men nu är det dags att gå om vi ska hinna och plus att Trouble har längtat så efter den här prommenaden. ;D

Vi väntar med spänning. Haha.   Blir det en Saga eller en Leon? :) ♥
Hej så länge.


Det bästa jag någonsin gjort?

Jag var tvungen att skriva ett sista inlägg innan jag ska sova...

Jag har en fråga som du förmodligen inte har svaret på, vad är det bästa du någonsin gjort?
Själv vet jag inte vad jag ska svara när jag ställer mej själv den frågan...
Jag antar att jag egentligen inte har något svar på den frågan men jag antar att det bästa jag någonsin gjort var att bli tillsammans med Kim. :) <3 Jag har lärt mej så otroligt mycket av honom och kommit så långt i livet. Och inte nog med det så har jag förmodligen mer en halva livet framför mej... Vi har världens bästa vovve och väntar världens finaste barn. Det kan helt enkelt inte bli bättre.

Hemma igen.

Jag och Trouble har vart ute och lekt med Nize, Devil och Engla... Vovvarna har haft så kul och nu sover Trouble så snällt i sin egen säng! ;) Jag själv var tvungen att duscha fötterna när vi kom hem, jag var helt lerig. :D Min tröja var inte så fin den heller, Engla tycker om att klänga på mej och försöka ge mej så många pussar hon kan medans vi väl är på samma ställe. ;) Men det är det värt, för hon är ju så söt.
Nu ska jag och Trouble kika på film för Kim sover för länge sen, och det behöver han.

Ni är förmodligen lika nyfikna som mej över beskedet jag ska få imorgon, så ni får vänta med spänning. ;D
Hej så länge.

Solsken.



Solen tittade fram och värmde på efter gårdagens oväder.
Jag älskar när det spöregnar och blixtrar men jag blev glad idag när solen tittade fram också.

Idag har jag och mamma vart på kyrkogården, det var jätte fint i minneslunden... Efter det bjöd mamma på piggelin, det var jätte gott och det tyckte Trouble också. ;) Trouble och jag har vart ute en massa men jag har dammsugit och lagat mat också. Och inte nog med det så tog jag ett varmt bad precis när jag vaknat, och där låg jag ett bra tag, skönt!
Kim kom hem tidigare idag, han är inte någe vidare pigg stackarn. Nu kikar han på film och sen ska han sova. Själv hade jag tänkt ringa Nize när jag har skrivit klart, jag ska fråga om Trouble får leka med Devil en stund. :) Sen blir det nog en tidig kväller för mej också, jag måste upp i tid imorgon och ta en lång prommenad med Trouble innan bror ska ta över. Eftersom att jag ska på ultraljudet imorgon så ska Trubbel få vara med Peter med tanke på att jag och Linnea förmodligen kommer att hitta på något på dagen.

Nej nu vill Trouble gå ut och leka.
Jag kanske uppdaterar senare.
Hej så länge.

Sammandragningar.

Det känns att vardagen har satt igång igen. ;) Nu har jag sprungit upp och ner med massa tunga IKEA kassar till och från tvättstugan... Nu har jag en jäkla värk i ryggen och sammandragningar på köpet, men man måste ju tvätta. Jag har iaf nyss fått i mej mat och tänka ta och hoppa i säng snart, det ska bli riktigt skönt att sova. :)
Imorgon väntar strykning, invikning i garderober och städning av lägenheten, men vi får se hur mycket jag hinner. Jag har ju haft fullt upp i tvättstugan sen halv 12 till 21 idag så imorgon ska Trouble bli lite bortskämd hade jag tänkt. Idag har han bara fått vart ut snabba svängar för att jag har vart tvungen att springa fram och tillbaka till tvättstugan. Jag skulle ha hört av mej till Nize så att Devil och Trubbel skulle ha fått leka av sej idag så det kanske man kan ta imorgon istället. :) Det visar sej, för jag tänker iaf inte stressa lika mycket som idag.
Imorgon är det ju två och ett halvt år sen pappa gick bort så kyrkogården är dagens stora MÅSTE iaf. Det blir väl lika jobbigt som vanligt... Tänk att man aldrig vänjer sej vid tanken av att han är borta, hur många år som än går. <3

Sen är det ju iaf efterlängtade onsdagen, som bara ska gå åt till att vara glad! :) Det ska verkligen bli min dag och jag längtar som tusan. Jag kommer inte att kunna somna imorgon.

Nej nu måste jag sova, men ni slipper mej nog inte imorgon heller så hej så länge.
;)

Tvättstuga.

Imorgon är det mådag och dags att ta tag i vardagssysslorna igen. ;D Så imorgon har jag tvättstufan i 5 timmar, jag hinner att få undan en hel del tvätt på den tiden med tanke på att man har 4 maskiner helt själv i 5 timmar. :) Jag hoppas på att få undan all tvätt som vi har, och det är inte lite. ;) Det ska bli så skönt när det är klart.

Nu har vi iaf vart och käkat med Robin och Josefine och blev kvar hos dom ett tag efter, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt iaf. :) När vi kom hem släppte vi vovve i hundgården en sväng innan vi gick in och satte oss vid datorn... Vi har kollat barnvagnar men Kim tycker att vi ska köpa de absolut fulaste, för dom tycker han ser bäst ut, eller så är det för att priset är betydligt mycket lägre på dom? ;D Nej, jag hade hittat en som han skulle kunna tänka sej men vi får se hur det blir, men jag hoppas på att jag får som jag vill med tanke på att det är jag som kommer att ha mest användning av vagnen. :) Den är endå fabriksny men ändå super billig.

Hunden har vi kikat på också, Kim är lika såld som mej. Men vi får se hur det blir, det finns ju en hel del att tänka igenom innan man bestämmer sej för att ta på sej ett sånt stort ansvar i den situationen vi sitter i nu. :) Men jag hoppas nästan på att det blir ett köp, och en hel del smarta lösningar på hur vi ska få ihop allt. :D Jaja, det visar sej.

Nej nu har ni nog tröttnat på mitt tjat, ni får höra mer i morgon. ;)
Hej så länge.


(Lånad bild)
Hur sött som helst. :)

JAG VILL HA!!!

Jag har hittat en amstaff hane som har blå ögon och är red nose. Super snygg liten sak. :) Jag är helt såld och kommer inte kunna stå emot om Kim vill köpa den. Jag måste ju erkänna att det egentligen är helt fel tillfälle att köpa en till vovve, men den är ju söt, Trouble får en kompis och jag tänker få det att funka så bra som möjligt. :) Hehe, vi får se vad som händer.

Kim ska bjuda på ute mat idag, vi ska åka och käka med Robin och Josefine. Trevligt. :)
Hej så länge.

Trouble och jag...

Trouble och jag har legat och gosat och latat oss i sängen jätte länge idag också, men skönt var det. :)

Jag funderar på att göra mej klar, ta en prommenad hem till mamma och stanna där ett tag, hon hade ju trots allt en överaskning och jag är hur nyfiken som helst. :) Det är tyvärr inget vidare bra väder och det ser ut som om det skulle kunna börja regna vilken sekund som helst, men vad gör det då?



Denna uträkning utgår från dagens datum: Sön 20 jul 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 20 jul 2008.
Din graviditet startade Lör 15 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 29 mar 2008 (ägglossningen).
 
Du har gått 127 fulla dagar av 280 (45%).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 1 full dag(v18+1).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 19 dec 2008
Du har 153 dagar kvar till förlossning.



Kroppen: Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition. Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

Fostret: Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.


På onsdag gör jag mitt nya ultrljud och får veta exakt hur långt jag gått.
Jag längtar som tusan för jag ska nämligen ta reda på könet också. :)
Med tanke på det så vet jag inte hur bra den här uträkningen stämmer, jag har räknat på ett ungefär men det ska nog stämma in ganska bra ändå, om inte annat så visar det sej på onsdag.


Lördag.

Jag har inte gjort någonting idag, bara vart hemma och latat mej. Självklart har jag vart ut med Trouble, lagat mat och diskat men ingenting annat... Jag skulle ha vart till lundgrens med Maria, men jag är fattig så det gick inte. Imorgon tänkte jag ringa mamma och träffa henne en sväng, hon hade någon överaskning också, undrar vad det kan vara?
Nu tänkte jag bara gå och lägga mej, men jag måste försöka få liv i Kim så att han flyttar in sej själv till sängen innan, annars får han väl ryggskott eller något.
Jaja, jag har inget vettigt att skriva så god natt på er.


Latmask.

Jag är LAT idg.

Jag och Linnea åkte ner på stan och kikade på massa barnkläder och annat som hör till, jag ville helst handla upp hela affärn! ;D Det är så himla kul och ännu roligare kommer det att bli på onsdag när jag får veta kön så att man kan förbereda ännu mer. :) LÄNGTAR!
2 timmar sen var båda helt slut, mitt huvud skulle sprängas vilken sekund som helst kändes det som och som vanligt hade jag ingen alvedon... Jag åkte hem till mamma för att hämta Trouble men blev kvar där, jag somnade på soffan och Trouble kröp ner bredvid mej och mös. :) Nu väntar vi på Kim så ska vi åka och köpa godis och kika på en film. Och har jag tur så ringer Linnea och vill komma och hålla oss sällskap med tanke på att Kim måste gå och sova ganska snart. :D Och hungrig är jag, som en häst men jag vet inte vad jag ska käka.

Nej nu får det räcka.
Hej så länge.

Fredag.

Verkligen inte min dag...
Uppdraget gick åt skogen, det har aldrig gått så dåligt förr.

Jaja, jag är hos Linnea och Jimmy nu och pratar av mej lite. ;D Men jag måste snart åka ut till valbo och hämta vovve. Peter skulle iväg om ett tag. Jag får väl försöka övertala Linnea att följa med ut till valbo ett tag istället. :)
Ikväll blir det nog bara lugnt, tidig kväller skulle jag kunna tänka mej. Men vi får väl se om det dyker upp något annat kul.

Nej nu ska jag vara lite social.
Hej så länge.

Du är...

Du är ful, otroligt osexig och duger ingenting till.
Det tycker han också, han rör vid dej bara för att han måste.
När ni "älskar" så är det bara för att han ska få något, tro inte att han gör det för din skull, det är därför du alltid får "ställa upp" för honom och han aldrig "gör" något för dej.
Han ligger så långt ifrån dej som möjligt när ni ska sova och helst sover han när du är vaken och tvärt om.
Han tänder inte på dej längre och vill egentligen inte vara med dej längre heller, men han skulle ju kunna bli ensam om han gjorde slut på det ni hade, det är därför han har något annat på sidan om, men det vet inte du för du är för dum för att fatta det.
Det syns egentligen på långa vägar, alla andra ser det, alla förutom du.
För du är blind, du är alldeles för dum!
Du är ensam men vet inte om det...



Jag kan inte sova...
Jag har legat sen halv 10 nu och försökt sova men det går inte!
Klockan 4 ska jag kliva upp så jag får ta och lägga mej igen, då vilar ju kroppen ut lite iaf.
Jag var bara tvungen att skriva några rader innan jag gav mej på ett nytt försök att sova, men nu är det dags igen.
God natt på er och håll tummarna för mej imorgon även fast ni inte vet vad det är för uppdrag jag ska ut på. ;D
Hej så länge.



Dagarna bara flyter iväg...

Dagarna går så fort känns det som, jag hinner inte mer än vakna så är det dags att gå och lägga sej igen...

Nu har jag vart med Trouble
en timme i hundgården, det kom en gubbe som släppte in sin jätte lilla hund så att han fick leka med Trouble. Gubbens hund var mer än dubbelt så liten men väldigt snabb med att sätta Trouble på platts. :D Innan gubben kom han jag fila naglarna på ena handen också, sen kom mamma och det var dags att köra en sväng... Det gick väl ganska bra endå. Nu har jag nyss kommit hem och tänkte fila andra handens naglar och sen börja med maten, jag vet inte vad jag ska göra för expriment. Kyckling med någonting blir det iaf. ;D

Jag är slö idag och skulle kunna gå och sova på en gång! Men när jag väl kommer i säng så kommer det att ta hundra år innan jag somnar för att jag är så nervös inför imorgon. Jag måste kliva upp vid 4 så det skulle vara bra att somna i tid för en gångs skull. Jaja, det löser väl sej.
Nu blir det till att ordna naglarna och laga mat, sen en film tror jag. :)

Hej på er, och god natt! ;D

<3 Kärlek!

God morgon.

Jag vaknade till lite efter 10 och kände att om jag skulle somna om så missar jag ju halva dagen så jag gick upp, så det blev ju en ganska tidig morgon ändå med tanke på att jag förmodligen hade sovit 2-3 timmar till annars.
Nu funderar jag på och ta ett bad, äta frukost och ta en prommenad med vovve, sen blir det ju till att övningsköra som vanligt. Jag ska sortera mina papper också, och ha maten klar till halv 7-7 när Kim kommer från jobbet. :)
Ikväll ska jag gå och lägga mej jätte tidigt, jag ska upp med tuppen imorgon. ;D Uppdrag väntar, gissa om jag är nervös...

Nej nu blir det ett varmt bad och frukost.
Hej så länge.


Vilken dag!

Jag började med att komma upp i ganska skaplig tid, Kim ringde mej klockan 10 så jag tog mej i kragen och kravlade mej upp då. Det var skönt som tusan att komma upp i tid och komma igång här hemma. Nu har jag gjort allt jag kunnat, imorgon ska jag bara lägga alla papper där de hör hemma, dammsuga och torka golven, sen så! Tänk att jag är klar sen, om man inte räknar med hyllorna och möblerna som vi inte har än, men som vi ska införskaffa oss. :D Så imorgon tänker jag ge mej själv sovmorgon och sova tills jag vaknar...
Belinda ringde mej så vi tog en prommenad och hon bjöd på mat. Tack! :) Det var trevligt att umgås lite med henne, det var inte igår om man säger så. :D Sen han jag i vilket fall som helst inte mer än att komma hem och göra klart så tittade Erica förbi en sväng, sen var det dags att övningsköra, det gick INTE bra idag och det har inte gjort det någon dag den här veckan känns det som. Men Kim tyckte iaf att det gick bra så jag får väl tro på honom då. ;D Efter det så åkte vi raka vägen till hofors och tittade på en bil till mej, (jag ska ju sälja s80 och köpa en billigare) men det var bara skit av den bilen så NEJ TACK! Vi får leta efter någon annan. Mikki och Robin var också med så efter att vi tittat på bilen körde vi hem dom sen bar det iaf iväg hemmåt. Väl hemma lagade jag mat, diskade och bytte om och nu sitter jag här, det vart riktigt sent med allt idag.

Nu är jag trött och tänker hoppa bums i säng (om jag får platts), det ligger redan en Trouble och en Kim där och sover för fullt, så det kan bli trångt om man ska lyckas utan att väcka dom. :)
Nej god natt på er. Hej hej.


Kärlek.

Så starkt som jag känner för Kim har jag aldrig känt för någon annan.
Jag älskar honom så otroligt mycket!
Utan honom vore jag ingenting...
Jag har lärt mej så otroligt mycket av honom och jag hade aldrig trott att jag kunde känna så här.
Jag hoppas att det vi har varar förevigt, jag vill verkligen det.
Min kärlek till honom kan inte beskrivas med ord...
♥♥♥







Nu har jag både diskat, kikat på film, hjälpt Kim så gott jag kunde och plockat lite mer med allt som ska sorteras. Jag ska göra allt som är kvar imorgon, det ska nog inte ta så lång tid... Jag tänkte att om jag fastnar för det där nu så kommer jag inte kunna sova förrän det är klart, och sova behöver jag verkligen, jag tänkte faktiskt ta och göra mej klar nu och sen krypa ner med älsklingen som förmodligen redan somnat.
Trouble ligger helt utslagen på soffan, men det står nog inte på förrän han ligger i sängen han med. :D Han brukar vara bra på att ligga precis där jag har mina ben. Men han är ju så söt, så det gör inget.

Jag och Kim har kikat lite på IKEAs sida, vi funderar på att köpa en ny säng också, HOPPAS! :) Vi har iaf kommit på precis hur vi ska göra i vardagsrummet så det blir nog jätte bra.
Vi är bra sugna på att skaffa en liten kompis till Trouble också, men det kanske är bra dumt med tanke på att bäbis snart är här. :D Snart och snart, om ca 4,5 månader iaf.
Nej nu ska jag sova, vi får se hur det blir med allt.
God natt på er.




Snabb skriva.

Jag hinner bara kasta in ett kort, kort inlägg om min dag idag, jag har brottom att ta i tu med disken och kika på en film. :D
Vilket fall som helst så kunde inte jag somna igår, och när jag väl gjorde det så sov jag 2 timmar, vaknade, kunde inte somna om på 6 timmar, sov ca 2 timmar till, vaknade, somnade om och till sist vaknade jag halv 1 och snabbade mej in i duschen, jag hade ju nästan sovit bort hela dagen! Jag han inte mer än ut från duschen så ringde mamma och ville övningsköra... Vi tog en tripp in till ÖB och handlade lute, själv är jag fattig men mamma var snäll och köpte ett par mjukisbyxor till mej och lät mej köpa min första sak till bäbisen, ni kan inte gissa vad! Haha, ett par strumpor. :) Super söta. Sen bjöd hon på MAX också, efter det åkte jag och Trouble hem, jag fortsatte med mitt plock här hemma men han inte klart, Mikki ringde och frågade om jag skulle emd till IKEA och kika lite, självklart kunde inte jag stå emot. :D Jag hittade hur mycket som helst som jag och Kimk behöver till lägenheten så det blir nog till att köpa det Kims nästa ledighet, det ska bli skönt att få iordning på riktigt. :) Jaja, jag åkte hem, började med maten, åt och nu sitter jag här.

Nej nu måste jag hjälpa älskling med något inne i köket och ta tag i disken såklart.
Hej så länge.

Städa.

Det blev ingen prommenad med Mikki igår, jag tog bara ut Trouble på en sista kissrunda sen hoppade jag ner i sängen och kikade på en film med Kim istället, sen sov vi...  Jag skulle ha klivit upp 4 med honom och börjat städa men jag var sten död då så jag sov till 10 innan jag klev upp, tog ut Trouble, diskade, städade och skyndade mej att göra mej i ordning lite grann innan Pia och Maria kikade in för att hälsa på. :) 3 kassar med mat hade dom handlat som inflyttningspresent (!) underbara människor. :) <3 Vi fikade och pratade lite, sen var det dags för dom att åka och för mej att ta ut vovve igen, efter det fortsatte jag städa och vilken skilnad det har blivit! :) SKÖNT! Jag har kommit i ordning bra mycket och ska fortsätta imorgon nu när jag ändå är i farten... Det är så himla svårt att sluta när man väl har börjat. Sen började jag iaf med maten, kyckling tacos, mums. :) Kim kom hem och vi åt, sen kom Mikki, hon ställde upp på att följa med mej och mamma ut för att övningsköra och agera lite körskolelärare, det behövdes, jag lärde mej jätte mycket. :) Tack Mikki! Nu har jag nyss kommit hem, små plockat lite och nu sitter jag här, jag ska iof alldeles straxt gå och sova men jag kände för att kasta in ett inlägg nu när jag vart så flitig hela dagen.

Igår när jag precis hade somnat in fick jag ett mms av Linnea, hon hade vart på 3D-4D ultraljud på dagen och jag måste säga att jag är hur avundsjuk som helst, jag vill också! :) Iaf så fick jag en bild på deras lilla bäbis och den var hur söt som helst, en riktig liten ängel, men nu är jag ännu mer nyfiken på vad det blir för kön... Jag förstår inte hur ni står ut med att inte veta. :D <3

Nej nu är det dags att kasta sej i säng med vivve och Kim om jag ska orka upp imorgon, jag ska ge mej på ett nytt försök att komma upp 4 och ta en prommenad med grabbarna. ;D Då hinner jag börja i tid med att städa också, och äta frukost. :)

Hej så länge.


Adressändring.

Vi skulla ha haft våran adressändring klar till första Juni, men vi får fortfarande ingen post som vi ska... För 2 veckor sen började vi få hem lite av posten vi skulle ha fått för ca 1 månad sen, så nu kommer alla räkningar på samma gång, påminnelser på dom flesta eftersom att vi inte har fått några räkningar. Jag blir skit förbannad, vi har betalat adressändring för att dom skulle hjälpa oss, men det har ta mej tusan bara blivit kattpiss av alltihopa! Imorgon ska jag sätta mej och ringa runt och förklara mej till dom jag är försenad att betala till, plus att jag ska ringa och fråga adressändring vad tusan dom sysslar med.

Nu är jag jätte hungrig, det var nästan 5 timmar sen jag åt sist så det är nog dags att fixa något att äta. :) Sen ska jag och Trouble ut en sväng så att han får springa va sej lite och efter det funderar jag på att bädda ner mej i soffan med en bra film, morot skulle vara något att tugga på då. :) Vi får se. Hehe. Iaf så ska jag ringa Mikki och höra om hon har lust att göra mej sällskap ut på prommenad med Trouble, jag hoppas att hon vill följa med. :)
Sen när jag har gjort allt som jag ska så ska jag krypa ner i sängen med älsklingen och sova. :)

Hej på er.


Förkyld och myggbiten.

Vilken härlig dag jag hade igår, vi gjorde ingenting speciellt förutom att åka ut till skogen med Trouble och sökte lite. Min duktiga älskling. :) Men myggbett och en förkylning var resultatet av det. Men det var det värt. :D
Innan det var vi förbi en snabbis hos Kims pappa bara, där busade vi lite med deras nya valp. Vilken go liten sak. :) Vi avslutade kvällen med att bädda ner oss i soffan med chips, dip och en film. :) Myspys. Men det var en jätte lång film så jag han somna 3 ggr innan jag sprang in till sängen och la mej för att sova, då var klockan faktiskt 3 och jagg är expert på att somna när man kikar på film på kvällen, trötta människa. :D
Nu har vi nyss vaknat och jag funderar på att ta ett bad och göra mej iordning, inte för att vi har något inplanerat men jag hade iaf tänkt övningsköra en sväng och sen sska vi väl försöka få lite ordning här eftersom att Kim går ut och jobbar imorgon igen.

Och vet ni vad!? :) Igår fick Kim känna hur lillen levde om därinne för första gången. :D <3

Är det någon som har tips på någon bra men BILLIG affär med barngrejer? Jag är ju en sån där som helt vill ha allting nytt fast att jag egentligen inte har råd med det, så då skulle det passa alldeles utmärkt med en affär med nya grejer och bra priser. :) Jag var in på IKEA en sväng och de hade ju faktiskt ganska låga priser och rätt fina grejer, för det viktigaste för mej är att jag trivs med det jag köper, jag vägrar att komma hem med något skit fult bara för att det var billigt. :D

Nej nu ska jag tappa upp ett bad.
Hej så länge.
Munnen full av mat. :)

Lördag.

Idag går jag in i vecka 18! :) 17+0. Tiden går...

Jag lyckades somna igen vid 11 tiden, men har vaknat till och från... Sen vaknar jag halv 2 (!) i panik, jag måste ju kliva upp, så egentligen har jag inte tid att sitta här nu heller men så blev det ändå.
Bäst att skynda på nu, jag måste hem till Mamma och hämta älsklings Trouble.
Hej så länge.

Kan inte sova.

Nu har jag kommit in i min onda cirkel igen... Jag kan varken äta eller sova ordentligt, kroppen orkar ingenting och det känns som om jag ska svimma så fort jag rör mej. Jag mår helt enkelt inte bra men kan inte göra något åt det.
Jag sitter här nu efter att ha vaknat och upptäckt att jag var ensam och kan inte somna om... Då vill jag påpeka att jag somnade inte förrän vid 2 tiden och har sovit dåligt tills jag vaknade helt. Någon som har några bra tips på vad man kan göra för att sova bättre? Tips på hur man kan göra för att få mer matlust är också välkomna.

Jag träffade iaf Nize och hennes vovvar igår, vi var ute i 4 timmar så att dom fick leka ordentligt. Det var hur skönt som helst att bara sitta och prata utan att veta att man var tvungen att göra något annat... Jag kom hem vid 11, tog en dusch och tog cyckeln (helt i onödan) på en tur. Något mer har jag inte gjort förutom att ha ont i öronen och huvudet så det finns inte mycket mer att skriva.

Hej på er.


Den absolut BÄSTA som finns. Mitt hjärta. <3

Som vanligt.

´Jag skulle bara vilja spotta ur mej allt, men det är ingen bra idé!


Det är inte min dag idag... Det är varmt, kvavt och molnigt. Jag är på as dåligt humör och har inget vettigt att skriva, jag tänkte mest bara visa att jag iaf lever. Förmodligen kommer jag iaf att kasta in något inlägg senare även fast jag bara skulle vilja kasta datorn i väggen. Men det är mammas dator så det är ingen vidare bra ide.

Hej så länge.


Lurad.

Solen har återigen lurat mej! ;D Nu är den tillbaka med en värme som aldrig förr. Hehe...

Jag tänkte snart bege mej till något ställe man kan sola och bada på, men jag vet inte med vem eller vart än. Först måste jag laga mat åt "grabbarna" och duscha. Dom har inte kommit hem än heller, men dom klampar säkert in genom dörren vilken sekund som helst...
Igår gjorde vi inte mycket alls, handlade, lagade mat, bakade tårta, åt, latade oss ett tag innan vi åkte ut för en liten utdelning, sen hem och kollade på film med chips. :) Mysigt. Jag blev super trött och gick och la mej innan filmen var slut... Jag har sovit som en prinsessa hela natten. :) Inte behövt vart upp och kissat en enda gång. :)

Nu har dom kommit och jag längtar efter sol så ha en bra dag.
Hej så länge.

Solen försvann.

Solen försvann igen som vanligt. :( Men då har jag iaf anledning till att ha mjukis byxor på mej. :) Haha.

Trouble ska få vara med Adam tills imorgon... Adam hoppades på att vi ville vara "trubbelfri" hehe, egentligen hade han lika gärna kunnat få vara hemma för min del, men det gör ju inget att han är borta över en natt och har jätte kul heller, snarare tvärt om. :) Jag och Kim kan ju passa på och få lite gjort i lägenheten medans älsklingen sover borta.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra heller... Jag hoppas på att hitta på något skoj iaf. :) Annars kanske jag tar en tripp in till sommarkväll och kikar om det är värt att kolla på. :D

Hej så länge.

Kväller.

Jag ska sova hos mamma inatt igen, så jag och syster har vart ut med Trouble så han fick leka med en grannhund och nu när vi vart inne ett tag så upptäcker jag att det kryper en fästing i nacken på mej!!! Jag blir livrädd och kastar ner den på golvet så att den bara studsar hit och dit... Lisa fick elda upp den och nu känns det som om jag är täckt av sånna där  små äckel! Det är andra fästingen jag har haft kroppskontakt med den här sommaren och aldrig tidigare har jag haft någon fästing som ens har krypit på mej... Jag har en dålig känsla av att den här sommaren kommer att sluta med att jag får rycka bort flera stycken fästingar innan dom är nöjd. Stackars mej! ;D

Idag har lillen levt om ovanligt mycket där inne (jag har känt h*n sparka till typ 2-3 ggr innan när jag typ har gått och lagt mej eller liknande.), så ycket så att Lisa kunde känna. :) Hon är den första förutom mej som fått känna livstecken från lillen därinne. Jag längtar tills jag får känna lika starka rörelser varje dag, det är så kul. :) Det känns så verkligt då.

Jag har väl inte gjort mycket alls idag, vi har vart på utdelning med några nya i Söderhamn, både innan och efter så har jag inte gjort något speciellt alls... Kim följde med mej till kyrkogården för inte så längesen men det är väl det enda. Tack älskling! :) <3 Nu väntar jag på att Kim ska komma förbi med en överaskning och gosas lite med mej och Trouble innan han beger sej ut igen. Men vi får se när det blir...

Om 5 minuter börjar en film som jag och Lisa hade tänkt titta på för att sen göra kväller. :)
God natt allihopa. Hej så länge.


Fina dag.

Äntligen är solen tillbaka igen, och förhoppningsvis för att stanna längre än förra gången. ;D

Jag sov länge idag, sen duschade jag och gjorde mej i ordning, nu ska jag bara borsta tänderna och byta om sen så är jag fit for fight. ;) Vi ska ju ut på lite äventyr idag och det ska bli hur skönt som helst att f¨å komma ifrån valbo även om det bara är för ¨några timmar. ;D Sen så röstar jag för ön i hedesunda ikväll och kika på torgny melins... Hoppas på medhåll från de andra. :)

Nej jag har en hel del att uträtta nu så det är bäst att jag börjar med det. :)
Hej så länge gott folk. ;D


Med risk...

...För att fel person tar åt sej så säger jag ingenting. Det blir nog bäst så.

Idag verkar alla missuppfatta mej, är jag så dålig på att uttrycka mej rätt? Jag tycker att jag gjort så gott jag kan för att få "er" att förstå precis vad jag menar, men tydligen misslyckas jag. Det som känns bra är iaf att Mikki och Jimmy var så snäll och piggade upp mej. :) Tack för det.

Lisa är på statoil och fixar något att stoppa i munnen, men sen blir det ta mej tusan sängen. Jag är trött och Trouble ännu tröttare, han har redan gått och lagt sej för länge sen.
Jaja, ingen bild har jag att bjuda på heller, så hej så länge.

Iskallt.

Nu är det verkligen iskallt ute!

Igår vart jag medbjuden till grönan av Igge och Neta. Neta tyckte att det var som att vara ute med unga mödrar. ;D Tack, tack, det var hur trevligt som helst att få följa med. :) Även om jag och Linnea mest bara kunde göra typ 5kamp och sånt så var det kul.
Sen sov jag hos Marina och blev ordentligt mycket ompysslad. :) SKÖNT! :)
Nu är jag hos mamma och jag och syster ska upp till köpis, hon ska köpa glass... Sen vet jag inte vad vi ska göra, jag ska iaf ringa Mikki för hon ringde och ville träffas. :)

Har varken något kul att skriva eller någon lust så det får räcka för idag nu.
Hej så länge.



Trubbel

Vart tog sommaren vägen?

I torsdags sov jag hos Erica istället för hennes mormor. Vi åkte hem till Wurr och badade med honom och Persson. Trevligt. :) Dagen efter klev vi upp, åt frukost och sen åkte vi raka vägen till strandbaden med Wurr, Persson och stiven för att sola och bada, sagt och gjort... Jag ser ut som en kräfta, har ont som TUSAN, och måste smörja in mej stup i kvarten, jag har bränt sönder mej och det är bara på ryggen! Fy fan hur jag ser ut.
Vart tog solen vägen idag? Jag fick sysselsätta med med att gå och handla med mamma, göra tacos för att sen äta det, och gott var det, hur gott som helst, efterlängtade tacos! ;D Sen tog vi hans bil och övningskörde, LÅNGT, stannade i en jätte fin skog och gick en sväng med Trouble som var överlycklig att vara tillbaka i skogen igen. :) Sen övningskörde vi hela vägen hem igen. Nu har jag kommit hem, diskat och killarna håller på och grillar. Hungrig!

Nej nu ska jag kolla potatisen och hitta på något att göra efter maten förutom att diska förstås.
Hej så länge. ;D


Äntligen sommar.

Efterlängtade sommar! :) Visst är det väl så att man automatiskt blir på mycket bättre humör när solen tittar fram och man kan gå i enkla sommar kläder istället för varma strumpor och jackor och veta att det egentligen ska vara sommar. Jag blir iaf både jätte pigg och jätte glad. :)


Jajjemen, jag hade iaf sett fram emot att sova hos Ericas mormor inatt, men självklart hade det passat bättre igår när jag inte kunde... Ericas mormor skulle åka till sthlm imorgon bitti så vi kunde inte sova där inatt, TYPISKT! Jag som saknade henne så mycket. :) Men jag ska sova i Ericas hus istället, hennes mamma och pappa är inte så tokiga dom heller. :D Vi ska nog komma på något kul att göra hoppas jag, för nu när solen tittat fram och allt så vill inte jag bara ligga hemma och kika på film som en annan tråkmåns. :D Spännande.

Barnmorskan ringde mej imorse och sa att jag inte behövde komma, så jag ska inte dit förrns i augusti igen, vi kunde iaf inte göra någonting förrän vi gjort ultraljudet, bara prata om jag skulle ha haft några frågor och det kan jag ju lika gärna ringa om isåfall.

Det går i vågor, men vågorna blir iaf mindre och mindre. Jag blir gladare och gladare. :) <3



Gravid.

Denna uträkning utgår från dagens datum: Ons 2 jul 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 2 jul 2008.
Din graviditet startade Lör 15 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 29 mar 2008 (ägglossningen).
 
Du har gått 109 fulla dagar av 280 (39%).
Du är i vecka 16.
Du har gått 15 fulla veckor och 4 fulla dagar(v15+4).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 19 dec 2008
Du har 171 dagar kvar till förlossning.

Nu är ju inte jag helt säker på om det här stämmer, eftersom att jag inte har vetat om det var i Februari eller i Mars som jag hade mens sist, och eftersom att de inte visste hur långt gången jag var när jag gjorde ultraljudet. Därför tror jag på den här så länge. :) Nu har jag räknat från Mars och tagit standard på alla val man kan göra för att jag inte vet riktigt men det här ska nog stämma ganska bra. :) Den 23 är detd ags för mitt nästa ultraljud och då har dom lovat att jag ska få veta kön och att jag ska få ett riktigt BF. (Beräknat Förlossningsdatum).

På lördag går jag in i vecka 17! :D

Jaja... Jag vet inte alls vad jag ska hitta på... Nu har jag både diskat och målat färdigt och är helt sysslolös. Trouble sover och han är borta och då vet man aldrig när han kommer hem. Jag orkar inte gå hem till mamma och syster, det är jag för hungrig för och jag orkar inte göra något annat ansträngande heller. Ja, någonting måste jag väl kunna hitta på.
Hej på er.

Emelie med magen.

Hungrig.

Jag vet någon som är så otroligt hungrig att hon snart svimmar... Inte nog med det så är hon lika höjdrädd också, och att stå på en stol och måla väggarna upp till taket gör att hon blir svag i kroppen, det blir ingen vidare bra kombination. ;D Nu var jag allt bra rolig va? ;)

Nej nu ska ni få 100 frågor av mej, stulet från Nize.

01. Vad är klockan: 14:23
02. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Emelie Sofie Katarina Lööf
03. Smeknamn: Emelie. ;D
04. Vad heter dina föräldrar: Mamma heter Katarina och pappa hette Tomas.
05. Antal ljus på din senaste tårta: Det var längesen jag hade ljus på tårtan.
06. Husdjur: 1, Min älskade lilla Trouble
07. Hårfärg: Det ska väl föreställa blond?
08. Favoritfärg: Rosa.
09. Piericing(ar): Räknas hål i öronen? ;D
10. Tatuering(ar): Ingen, men dom är på väg.

11. Födelseort: Gävle
12. Bostadsort: Valbo
13. Nuvarande bostad: Lägenhet
14. Har du varit kär: Jag är kär 
15. Har du varit i några andra världsdelar: Jajjemen. :)
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja, men ingen gjorde sej illa. :D Carro körde. :)
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4

18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Dressing med sallad.
21. Färg på strumporna: Vita med svarta döskallar
23. Favoritfilm: Jag vet inte.
24. Favoritcitat ur en film: ...
25. Bästa semestern: Åre med älsklingen förra vintern.
26. Favoritmat: Lasagne, ost och broccoli soppa. :D

27. Bästa veckodagen: Lördag, jag byter graviditets vecka då. :D
28. Senaste låt du lyssnat på: Saga-Son of brittain
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Jag kollar inte så ofta på tv.
31. Favoritrestaurang: Curch street
32. Favoritblommor: Rosor
33. Tycker inte om: Vad ska jag välja? SPINDLAR iaf.

34. Sport att titta på: Fotboll.
35. Snabbmatsrestaurang: Burgerking
36. Senaste sjukhusvistelse: Jag gjorde ultraljud
37. Favoritdricka:  Loka citron
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: precis om målade till en grå färg som ser mer ut som en ljusblå... :S
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: På skrivningen 2 och på körningen visar sej väl snart. :D
40. Vem/var är du om 10 år: Förhoppningsvis mej själv, långtborta från valbo i ett stort hus, med stor gård, tillsammans med han, våra barn och våra hundar. :)
41. Vem fick du senast e-mail från: Eva
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Jag är en laglig flicka. :)

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Coop. Mat, kläder och allt annat man behöver. :)
44. Vad gör du när du är uttråkad: Samma som nu?
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Älskling, nu måste du vakna... :D
46. Vän som bor längst från dig: Jennifer tror jag.
47. Vad retar du dig på: Att sverige ser ut som det gör idag.
48. Det bästa du vet: Trouble och han. :) <3

49. Läggdags: Jag är en trött människa, så senast 12 typ, helst mycket tidigare.
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Svara på vaddå?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Nu fattar jag ingenting...
52. Vad är klockan: 14:38
53. Favorit Beatle: Vaddå?
54. Favoritspel: Kina schack!? ;D
55. Favoritmusik: Olika.
56. Skostorlek: 35-36
57. Syskon: Bror och syster
58. Favoritpålägg: Ost och sallad
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Det skulle nog vara mej själv förtillfället. Jag har ju faktiskt inget jobb och väntar barn.

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig, om det används seriöst
61. Bästa bok du läst: Den lilla fången?
62. Är du Internetberoende: Nej, inte egentligen.
63. Favoritdjur: Hundar!
64. Gillar du snö: Det ska helst vara 2 meter. :)
65. Favoritglass: Jag kommer inte ihåg.
66. När köpte du något åt dig själv sist: En läsk i lördags.
67. Är du långsint: Det beror på...

68. Favoritgrupp/artist: Det skulle kunna vara Saga. Men jag har inte bestämt mej.
69. Vilken är din bästa egenskap: Att vara trött, om nu det räknas som en egenskap.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att bli en bra mamma och hitta ett bra jobb som inte tar allt för mycket tid från min fritid.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Jag skriker rätt ut när någon råkar köra över en groda mej bilen, så NEJ!
72. Vad gör du i sommar: Är gravid i Linneas sällskap? :)
73. Mest intressanta stad du varit i: Är någon stad intressant?
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Trouble, vi är lika trötta, :)
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Hur mycket de kan om saker och ting?
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Kim. (FÖRLÅT) <3
77. Favoritgodis: Lakrits
78. spelar du nåt instrument: Nej, tänk om jag ändå kunde det.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll?
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Jag vet inte, får välja pappa? För det skulle betyda allt för mej. <3
81. vilken film såg du på bio senast: Hulken, Erica bjöd mej. :)
82. senaste köpta skiva: Oj, jag kommer inte ihåg.

83. roligaste konserten: Konsert vet jag inte om jag skulle kalla det,. men Thule på kuggnäs förra året.
84. Bästa känslan: Lycka.
85. samlar du på något: Nej, det har jag inte tid med.
86. i så fall, vad: läs ovan
87. är du feminist: Absolut INTE!
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En sån där triangel? ;D
89. favoritskiva: Jag vet inte...
90. bästa kompis: Linnea. :)
91. hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Yngre
92. vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att Kim har kladdat ner hela ugnen med pizza!

93. favoritlåt: Återigen vet jag inte...
95. har du en mobiltelefon: Nej, jag lånar hans, min blev stulen i vintras.
96. vem är du kär i just nu: Kim
97. vad är det vackraste som finns: Trouble
98. om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Alaska eller någonstans i amerika
99. är du homo- eller bisexuell: Behöver jag äns svara? NEJ.
100.vad är klockan nu när du är klar: 14:56


30 minuter...



Här har ni honom...
Han ställer till så att det tar 30 minuter att gå från spar till skolvägen!
Jag älskar honom, men nu är jag riktigt less på honom.
Vi träffade Adam uppe på spar, och Trouble och Adam älskar varandra.
Självklart så vägrade Trouble att gå hem då, han ville följa med Adam ut på alla äventyr de brukar vara ute på, 3 timmars prommenader i skogen mm.
Jag fick rent ut sagt släpa hem Trubbel även fast Adam tagit sin bil och åkt från spar när både jag och Trubbel såg.
30 MINUTER!

Hej så länge.

Hemma igen.

Jag har sovit hos mamma i natt, jag och Lisa käkade popcorn och kollade på what happens in vegas, skit rolig film. :) Sen sov jag, hela natten, det var så skönt... Eller jag vaknade 1 gång vid 4 tiden, men det är rekord, så jag är jätte nöjd med att ha fått sova ut ordentligt. Han ringde och väckte mej runt 9, men jag somnade om och vaknade lite före 10, gick upp och klädde på mej och allt sånt, sen tog jag en prommenad hem för att fortsätta måla. Så nu är jag hemma och ska alldeles snart måla det lilla som är kvar, det är bara kanterna som måste göras med pensel kvar nu. ÄNTLIGEN! Ni tycker säkert att det har tagit lång tid, men då ska jag påpeka att båda rummen har vart tvungna att målas med 3 lager färg, och hinna torka emellan det. ;D
Jag måste gå upp till banken och betala lite räkningar också... Det måste vara det absolut tråkigaste som finns. Och jag brukar betala räkning på internetbanken men nu har jag bara kontanter, det gör det hela ännu tråkigare.

Trouble blev glad när jag kom hem, så nu ligger han på mina ben och sover, det finns ingen gulligare och sötare vovve än honom. :) <3 Mitt lilla bustroll.

Nej vi får väl se hur den här dagen slutar för syrran har sex and the city filmen hemma också, så jag är lite sugen på att kika på den idag, men det är enda dagen på 2 veckor som jsg hinner vara med han också, och det vill jag ju.
Hej så länge.

Hos mamma.

Javisst, nu är jag hos mamma och har vart här ett tag... Jag ska snart ta en prommenad med Trouble men tänkte skriva någon rad först.
Jag har bara vart hemma hos mamma och vet inte alls vad jag ska göra sen, men jag har ingen mobil för den var det någon arg jäkel som tog och sen råkade jag glömma den hemma, så ingen kan få tag på mej, och jag kan inte få tag på någon jag heller, TYPISKT!
Trouble är i full gång med att jaga en humla som flygit in, men jag tror inte att det går så bra som tur är. :D

Det verkar då inte ordna upp sej iaf, bara bli värre...

Med min tur...

Med min tur kommer man inte särskilt långt!

Självklart så kommer jag ner till tvättstugan och ser att det är någon annan som tvättar för fullt, i alla 4 maskinerna. Ja det var ju kul, jag hade bokat tid den 31 Juni jag, men det finns ett problem med det, det är bara 30 dagar i Juni och det var ingen som hade bokat någon tid på hela dagen, TYPISKT att hon han före!
Jaja, jag fick boka en ny tid, men nu har jag glömt vilken dag det var... Jippi, nu måste jag springa ner igen och kolla upp det. Det är verkligen inte min turdag idag iaf.

Nu har jag iaf badat och klätt på mej och tänkte diska alldeles snart, efter det tänkte jag börja med maten. Jag skulle behöva måla ännu mera också, men det skiter jag nog fan i. När jag väl diskat, lagat mat och ätit så är väl klockan typ 4, då måste Trouble ut och röra på sej. En långprommenad vill han ha då, och när han har fått det är väl klockan närmare 6 och då har jag ingen lust att börja måla, då vill jag göra något som jag VILL.
Ja, vi får se hur det blir. ;D

Det är väl dags att sätta igång nu iaf, hej så länge.

None

Tisdag?

Jag är helt osäker på om det är tisdag eller måndag idag... Men det lutar mest åt tisdag, så jag får ta dagen som en tisdag. ;D Vad jag vet är iaf att jag klev upp 20 i 9, diskade en plåt och ställde in gårdagens disk i skåpen, torkade av så att det bara är att diska och laga mat sen när jag ska göra det. Jag åt frukost, självklart mackorna som jag bakade igår, mums! Sen gick jag ut med Trouble och nu har jag nyss kommit in... Nu ska jag plocka ihop allt som ska tvättas och sen måla fram tills min tvätt tid börjar, jag lär ju inte hinna måla mycket men lite iaf. :) Det är inte mycket kvar nu, men jag måste vara klar med allt imorgon kväll, för sen är det någon som åker bort och kommer hem på fredag med Staffan och Martin som ska bo här en vecka. Jag vill inte gärna ha alla mina kläder och grejer i hela lägenheten då, och om jag inte är klar med allt så kommer det vara dubbelt så mycket att göra när dom åkt hem... Dom har bott här förut, så jag vet. ;D
Jag ska åka och hälsa på Marina någon dag, det var ett tag sen så nu är det dags, men jag vet inte vilken dag än, jag måste känna att jag har tid också. :)
Nej nu måste jag snabba mej om jag ska hinna få något gjort här.
Hej så länge.


RSS 2.0