Nu bär det snart av.

Jag kom på en helt lysande ide, varför inte ringa Maria Lundgren och fråga om hon vill följa med och bada? Jag ringde, och nu sitter jag här och väntar, hon skulle äta något sen skulle hon ta sin moppe hit så skulle vi tillsammans söka upp en badplatts som passade oss båda. ;D Vad skönt det ska bli med ett dopp!
Dessvärre hade jag helt glömt bort att Emil fyller år idag (!), hur kunde jag glömma det? Jag vet att det är en till jag glömt men det var ett tag sen nu, så jag har en jätte bra ide... Jag ska ta båda flugorna i en smäll när jag efter att jag och Maria har badat följer med henne hem och ska gratta Emil, det ska bli spännande och se hur jag lyckas få till det här på ett bra sett. ;)

Jag väntar på att Adam ska höra va sej också, det skulle ju vara toppen om han ville hämta Trouble snart så att han slipper vara ensam medans vi åker och badar, jag känner mej så dum då, även om jag vet att det egentligen är på tok för varmt för honom att följa med också. Han är ju tyvärr en bad kruka. ;D Eller det går frammåt det också, så han badar lite men inte tillräckligt med tanke på hur solen värmer.

Nej nu ska jag sätta upp håret i en fläta eller något så att vi kommer iväg direkt när Maria anländer. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0