Sol?

Är det soligt och varmt ute, eller är det molningt och ruggigt?
Just nu ser det ut som om solen lyser och att det är ganska varmt, men nu har det ju vart så några dagar och sen slagit om och blivit tråkigt väder.

Igår hade jag hur kul som helst på jobbet, jag älskar att jobba med roliga människor! :) Och igår var jag ensam med gubbarna, och då får man höra ett och annat. ;D Haha.

Nu ska lillen badas och snyggas till innan han ska till pappa sin.
Så nu har jag inte tid här längre, vill ägna sista timmarna till pojkarna mina...
Hej på er. :)

God natt.

Som ni förstod så kommer ni förmodligen inte att höra mycket från mej i helgen...
Och förmodligen blir det lite dålig uppdatering längre än bara över helgen, men jag ska som sagt göra mitt bästa.
Hur som helst så hade jag tänk krypa ner nu, så att man är pigg och glad imorgon när man ska packa och ha sej. Leon och Trouble åker till pappa sin runt 12 tiden, och vi skulle ta 15 tåget istället, så då har man lite tid på sej att göra klart i lugnt och ro.
Det känns skönt.

Nej hörrni, ha det så bra!
Jag dyker väl så småning om... Jag gissar på att jag hinner slänga in ett inlägg imorgon innan jag åker också.. God natt!

Torsdag.

Jag har jobbat hela dagen idag.
Och igår hade jag fullt upp, det är därför ni inte hört av mej. ;D Jag har viktigare saker att ta mej tid till än att blogga just nu. Tiden är dyrbar just nu... Men jag ska blogga så fort jag får tid över till det. :)
Jag sitter hos mamma nu, och blir kvar här inatt. Leon har vart med mamma och syster hela dagen medans jag jobbat, och eftersom att jag slutatade 21 idag så hade ju dom redan nattat honom. Så jag tänkte att det var bäst att stanna kvar över natten.

Imorgon tar jag och syster 13 tåget till nypan.
Vi ska till kuggnäs och träffa alla vänner. :) Det ser jag fram emot... Det är ju min barnlediga helg så det ska bli kul att hitta på något. Men vi blir bara där en natt, sen ska jag försöka hitta på andra uppdrag här hemma på lördag. :) Vi får väl se vad jag hittar på.

Jag kan inte koncentrera mej, syster och Sandra drygar så jävligt.
Hej på er...

Tisdag.

Jag har hunnit med en hel del idag.
Det känns så skönt! Har fixat med alla papper, vart på banken och skatteverket, och pratat med försäkringskassan. Tänk allt som måste göras när man har fått barn, och vad skönt det känns när man äntligen har fått det gjort. :)
Det enda jag inte gjort idag är att ringa gavlegårdarna, och jag tror faktiskt att jag tar det imorgon istället...

Nu ska jag ta en prommenad med Trouble.
Och sen blir det film med Maria ikväll... Jag skulle ha åkt ut till stugan och gått på dans idag, men ekonomin säger ifrån. Fuck! :(
Men filmkväll blir bra det också, med tanke på att jag inte blev barnledig mina dagar den här veckan så passar ju faktiskt en film mycket bättre. :) Det ska bli bra mysigt ändå!
Nej, jag känner att jag har brist på fantasi och text.
Hej så länge, vi hörs imorgon. :)

Tand nummer 2 är på G. :)

Tillbaka.

Igår sov jag hemma, efter nästan en hel vecka hos mor.
Det var så skönt! Jag började med att storstäda så fort lillkillen somnat, och oj vad foint det blev. ;D Haha, bättre blir det när jag år in mina grejer. Sen fick man gå och lägga sej med gott samvete, och Leon bjöd dessutom på en hel natts sömn! Han vaknade första gången runt 7 och åt, sen sov vi till klockan 20 över 9 innan vi pallrade oss upp. :) Underbart! Annars brukar ju Leon vakna 12 eller 4, men inatt sov han ordentligt, det måste ha vart alvedonen. ;D

Emils 20 års dag.
Ja, vi var ju och firade Emil på hans 20 års dag igår, och där bjöd dom på tacos för allas smaker, och det var jääääätte gott! :) Inte nog med det så var det jätte kul att träffa hela tjocka lådsas släkten igen, jag älskar dom där människorna. :) I deras sällskap kan man inte ha tråkigt!

Kims vecka.
Det är ju egentligen Kims vecka med pojkarna nu, men jag har inte velat lämna ifrån mej dom pga vissa omständigheter, så båda 2 är med mej. :) Inte mej emot, det känns bara toppen! :) Idag har vi vart på IKEA och köpis för en liten handlingsrunda, och sen har vi ätit god mat och efter allt det så råkade vi hamna hos mamma igen. ;D Men jag ska alldeles snart pallra mej hem och bada lillen och slänga honom i säng. :)
Vi får väl se om man har pojkarna hela veckan eller om det löser sej ändå. Men det kvittar för mej, jag blir glad av att vara med dom. :)

Nej, tråkigt inlägg, hade inte så mycket annat att dela med mej av.
Hej på er...

Att blogga...

Jag ser inget fel i att, om man själv bloggar, läsa andras bloggar?
Det låter ju ganska självklart enligt mej...
Men jag kanske har fel?




Och har man upptäckt att man gång på gång nämns inågon annans blogg, minskar ju inte direkt intresset till att läsa just den bloggen. ;D Det är rätt kul att läsa allt tok du hittar på. :)


Morgon kick?

Vaknar av att Leon är på topp humör och sitter och busar i sängen.
Tar som vanligt över honom till min säng och sitter där och busar med honom i ca 1 timme. Sen somnar han om och ger mej återigen lite sovmorgon, inte lika länge dock, men det duger. :) Varenda minut är värd guld typ. :D Fast det slutar med att jag lämnar över honom till mamma en stund. Men jag sov inte länge till ändå, bara ca 30 minuter, var ju tvungen att tvinga ut vovven sen. ;D

Just nu...
...Jag ska snart kika in på blocket och kika på någon möbel, med tanke på att jag har brist på möbler och kommer få lite lön i augusti så kan man ju passa på och införskaffa sej det nödvändigaste...
Fast förhoppningsvis hinner väl bo delningen bli klar innan, så att jag vet precis vad jag kommer att behöva.
Jaja, nog om det nu, jag har annat att ta itu med.
Upd senare. :)
Hej på er.

Anonym...

Synd bara att folk skrattar åt dej, inte med dej...
Den som vill har all frihet att skratta åt mej, det bryr jag mej inte om... Det finns de som bryr sej om mej och det är dom ser jag upp till! Det är dom jag tar åt mej av vad dom säger. Så att du som återigen är anonym tror att jag under några omständigheter skulle ta åt mej av vad du har att säga så tror du fel... Skulle du därimot vara ärlig och stå för vem du är så kanske det hade vart en annan femma.
Jag bloggar inte för att uppfylla andras krav och önskningar. Jag bloggar för att det för mej är en frihet och lättnad. Att med några knapptryck avreagera mej och lätta på mina tankar är underbart, och det kommer jag inte att låta någon stå ivägen för... Jag bloggar när jag vill och hur mycket jag vill, och sen skiter jag totalt i om du är missnöjd med det, du är inte tvingad att läsa. :)

Jag och mamma kikar på film.
Den är jätte bra, men jag kommer inte ihåg vad den hette... Så fort filmen är slut, vilket den snart är så sk ajag springa ut med Trouble och sen sova. För den delen så har vi vart i skogen idag, när det regnade som minst som tur var, Trouble kutade runt som en galning och fick med sej en fästing hem. Jag hatar dom små äckliga krypen! Hur som helst så plockade mamma lite svamp, och Trouble sprang över dom han såg, som vanligt. Han är ingen vidare bra svamp plockare kan man ju säga, men han försöker ju iaf. ;D Han är bara ör go!
Leon sover sen några timmar tillbaka, men det tog ett tag att natta honom idag, han ville inte gärna sova, så jag ick ta till nödlösningen, hårtorken, och då slockanade han på ca 10 minuter bara. ;) Han är så otroligt rolig min pojk, han är mitt liv och jag älskar honom mer än något annat! :)
Jag har dom finaste pojkarna man kan ha. :) ♥

God natt.


Hela jag är en rolig min...

...Man skrattar vid bara tanken på mej.
Ja, men det var ju skönt att höra att man gör någon glad. ;) Otur att det återigen var en anonym läsare som kommenterat, annars hade jag gett dej stora eloger och tackat så hjärtligt. :) Jag får väl hoppas¨på att du läser det här och ser hur tacksam jag är. Man blir så glad av sådana härliga kommentarer. :)

Maria har vart här med oss idag.
Det var trevligt, eftersom att det aldrig vart av att vi åkte till dom. Pia var lite trött, men imorgon fyller Emil 20 (GRATTIS!) så vi ska dit då istället. :)
Nej nu ska mma ha datorn, upd senare.
Hej!

Ont överallt...

Jag har då ont överallt känns det som...
Jag äter ju för det första antibiotika mot en inflamation jag fått, som gör rätt ont. Men som jag trodde skulle göra mycket ondare...
Nu har jag även sakta men säker fått ONT i överarmen. Jag vet inte vad jag har gjort eller någonting, men jag har haft ont ca 1 vecka nu, men det blir  värre och värre för varje dag. Idag kan jag varken lyfta något med höger arm, och jag kan heller inte stänga eller öppna en dörr. Det var tillochmed problem när Leon skulle äta, jag kan knappt höja armen! Vad har jag gjort? Det blir ju lite problem för mej nu med tanke på att jag är högerhänt... Haha.

Om det fortsätter att vara regnfritt idag så ska jag föröka hitta en lekkompis till Trouble.
Han kan behöva springa av sej lite, fast att han verkar otroligt slö för tillfället. Just nu ligger han bredvid mej i soffan och snarkar högt. ;D Han är så söt. ♥
Leon har kommit på att han kan göra en jätte FIN min. ;D Så varje gång jag pratar med honom gör han den där minen och tycker att han är jätte rolig. :) Om jag gör minen till honom först så härmar han mej och slutar inte förrän jag har slutat. Har jag sagt att han är otroligt tokig min pojk? Världens vackraste! ♥

Sovmorgon.

Leon var snäll och gav mej sovmorgon till 10 (!) idag.
Han vaknade till och åt precis när jag skulle sova, sen sov han till 7 och åt igen då, sen var han vaken ca 1 timme och busade lite, och efter det somnade vi om och sov till 10 då Leon vaknade och var på bushumör igen. :) Jag vaknade av att någon drog mej i håret. ;D ♥

Trouble ville inte gå ut idag heller.
Jag kom så långt som till mammas brevlåda för att hämta tidningen, sen vägrade han att gå längre... Jag funderar om han är stel eller har ont någonstans. Jag ska kika igenom honom idag så får vi se.

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag...
Det enda jag vet är vi förmodligen ska till Gudmor och resten av familjen ikväll. :) Jag längtar! ♥

Nej, nu ska Leon äta lite, det blev ca 1 timme tidigare idag för att han vaknade 7 istället för 8. ;)

Framsteg?

Som jag sa så skulle jag ta en längre promenad med Trouble...
D
et visade sej ganska snart att energin jag trodde han hade, helt oväntat inte tittade fram? Det började med att jag fick släpa ut honom, jag menar, han måste ju röra på sej... Efter många om och men piggnade han till och strosade glatt omkring och kikade på allt möjligt man kan tänka sej. Jag tänkte att han förmodligen var rätt trött endå eftersom att han var ovanligt lugn, och beslutade mej för att vända om efter ca 20 minuter. Ja, då vägrade han det, och vilja det har han, han är verkligen envis som en åsna... Jag fick mer eller mindre släpa honom hem också. OM jag sprang så sprang han glatt bredvid ej, men med min kondis som jag inte har orkade jag knappast springa hela vägen hem. Så när jag skulle gå i vanlig takt igen var det samma visa.
Väl hemma så kryper han ihop i soffan och slocknar på 2 röda. Sötnosen min. :)

Jag som skulle lägga mej i tid ikväll.
Jag misslyckades igen som vanligt. Jag kan fan aldrig krypa i säng i tid, vad är det för fel? Jag borde vara däckad vid det här laget, med tanke på hur tidigt man får göra morgon med en liten busunge i hemmet. :) Men jag drar på det in i det sista varje gång, jag som älskade att sova, har tappat intresset för det helt... Fast på morgonen vill man ju bra gärna ligga kvar.

Efter att ha träffat på en nära vän på promenaden och haft ett kort samtal fick jag genast en helt annan syn på livet. Jag har så mycket att se fram emot, och så mycket att ta vara på innan den sista stunden är inne.

"I taket lyser stjärnorna";
Om du dör mamma, då tar jag livet av mej...
Om du dör mamma, då ska jag leva åt dej...

Jag älskar dej, så otroligt mycket!


Nej, nu är det god natt på riktigt!
Sov så gott!

Fredag?

Självklart är det fredag, och kväll dessutom...
Och här sitter jag, återigen hos mamma, med datorn i högsta hugg. INgen film blev det heller, fastnade i massa olika bloggar. Jag har ju verkligen inte direkt den mest seriösa och läsvärda bloggen, men tusan vad man kan bli förvånad över vilka patetiska bloggar som ligger på läs toppen. Eller man ska väl inte kalla dom patetiska heller, men många av dom upprör mej till en stor del... Små flickor som öppet skriver ut hur mycket deras föräldrar tjänar varje månad, och som lägger ut bilder på sina ocensurerade kroppar. Är det verkligen möjligt? Vet dom hur farligt dagens samhälle är numera?

Nu ska jag och min älskade hund ut på dagens sista runda.
Jag fick hem honom runt 3 tiden så vi har inte hunnit med så många promenader idag, har haft en massa annat för mej. Men några kortisar har vi då allt vart ut på... Men nu ska vi ta en lite längre runda innan det är dags att krypa ner för natten. Jag ska försöka hitta ett bra ställe att släppa honom på, så att han får springa fritt och göra av med sin energi som han för tillfället inte verkar ha. ;D
Eftersom att vi är hos mamma så kan jag för en gångs skull ta en längre runda innan läggning, då är ju hon med Leon utifall han skulle vakna. Annars brukar vi få ta promenaderna på dagen, och när Leon har somnat så får vi bara gå precis utanför dörren, och Leons fönster som jag då har öppet, så att vovve bara får kissa en sista gång. Då hör jag om Leon vaknar, och är inne på 2 röda. Jag bor ju på botten precis bredvid porten, så det är samma lika som att gå ut på utepolatsen och röka, det tar lika lång tid och jag har precis samma uppsikt över lillen ändå. :)

När jag tänker efter så är jag världens lyckligaste, som har världens finaste lilla pojk, och världens underbaraste hund, som dessvärre inte trivs lika bra längre... Lösning på G, men jag är för självisk för att verkligen göra något åt det i nuläget. Jag älskar ju honom, lika mycket som jag älskar Leon, fast inte på samma sätt.

Nej god natt.
:)

Antibiotika.

Självklart är jag så dum att jag slänger i mej dom där tabletterna utan att läsa anvisningarna...
När jag sen börjar må riktigt illa och håller på och svettas ihjäl så kommer jag på att jag kanske borde ha läst igenom papperet som berättar hur man ska ta tabletterna... När jag läser så står det att man bör ta tabletterna i samband med måltid för att undvika illamående och kräkningar. Haha, vad dum man får vara! Jag snabbade mej att äta och efter ca 1 timme var illamåendet som tur var (!) borta. :)

Ni sitter jag och väntar på att Leon ska slockna.
Jag la honom för ca 20 minuter sen, men han ligger och gnäller lite, men det låter som om det börjar gå mot sitt slut. ;) Måste hålla öronen öppna så att han inte blir ledsen bara, då är det bara att ta upp och trösta honom och sen ett nytt försök som gäller. Tänk om dom små liven bara kunde slappna av och sova, när dom ändå är så trött att dom knappt kan hålla ögonen öppna... Så otroligt envisa små varelser. :) ♥

Mja, dags att ta hem en film att kika på innan man ska sova... Blir nog tidigt idag med tanke på att jag inte vart så pigg. Men jag ska nog hinna tråka ut er med ännu ett inägg innan det ska ni se. ;D
Hej så länge.

Inget jobb...

Imorse när jag vaknade mådde jag inte bra alls.
Jag hade för det första inte sovit mycket alls, kände mej febrig och hade ont på samma gamla vanliga ställe... Jag ringde doktorn och fick en akuttid, så nu får man gå på antibiotika i 9 dagar...
Så jag ficka hoppa jobbet och tur var väl det, Leon behövde komma till sin mamma och nu fanns jag tillgänglig, vad hade jag annars tagit mej till?

Nu har jag precis vart och handlat och betalat räkningar.
Och det är ju så kul att se nästan alla pengar försvinna så fort man fått in dom... Nej, jag gillar inte räkningar.
Nu ropar Leon och mat. ;)
Hej på er.

Sova...

Kikar på film med mamma nu.
Så fort den är slut så ska jag sova, sova och sova... Jag jobbar imorgon, en himla massa timmar. Får se hur det går. Just nu känner jag inte alls för att jobba. Jag vill bara vara hemma, ensam och sova ännu mer. Och när jag har sovit tillräckligt mycket för att fatta att det verkligen är allvar nu, då vill jag vara med dej, så mycket som det bara går...

Wallander filmerna...
...Har blivit mycket sämre nu lär jag säga. Nya, sämre skådespelare och ihopslängda manus. Jag älskade dom filmerna först, men nu blir man nästan lite besviken. Nu förstör dom bara!
Nej, nog tjatat om det.

God natt på er.


Film?

Ska man kolla på en film kanske?
M
en vilken slags film funkar nu? Natt på museet 2, nej... Kika runt lite kanske? Ja...

Jag älskar dej!

Du är den absolut finaste människan som inns!
Jag antar att du inte kan läsa det här, men du vet redan precis vad jag känner iaf... Jag var bara tvungen att göra av med lite tankar.
Den absolut starkaste människan som finns, den absolut ärligaste och underbara människan som finns, det är du! Du är den som gett mej allt jag behöver, tro, hopp och vägar att gå... Jag ser upp till dej, utan dej hade jag aldrig vart där jag är idag...



Lögner...
Jag tål inte när folk ljuger för mej, det är det värsta jag vet! Lämna mej ifred istället... Om man nu ska säga något så kan man väl åtminste hålla sej till sanningen? Om inte, lämna mej ifred! Jag blir tokig!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag är så jävla arg, jag ska gå ut och kasta sönder massa glas flaskor eller nått?

På bättre tankar...

Jag tog en kort promenad...
...I min ensamhet, jag gick och satte mej vid vattnet ett tag. Det är så lugnt och stilla där, ett perfekt ställe att rensa tankarna på.
Linnea ringde upp mej, jag terroriserade henne igår men fick aldrig tag på henne. Hon berättade att dom skulle på semester, till kolmården, skara sommarland, gränna och en massa mer ställen... Blev man avundsjuk då? JA! Jag vill också, fy fan vad mysigt. :)
Och Johan berättade för någon dag sen att han kanske skulle ta en sista minuten med en kompis, då ville man ju bara krypa ner i resväskan och gömma sej så att man själv också får komma bort och få lite sol och avkoppling. Men jag får stanna hemma och leva med lite regn istället. ;D
Fast jag ska kanske till nypan en natt nästa helg, kuggnäs! Men jag lovade att ta lilleman då, så vi får se. :)

Jag ska låna Leon en stumd idag.
Jag saknar honom så värst och jag är säker på att gudmor vill träffa honom. Vi ska dit och hälsa på om ett tag, så jag ser fram emot att få mysa lite med lilleman denkorta stund vi blir borta...
Vad ska jag hitta på sen då? INGEN ANING: ;D

Meningslöst.

Allt känns så meningslöst när jag inte har Leon hemma.
Jag saknar honom så otroligt mycket! Jag har ingenting att göra och känner mej otroligt ensam... Och det känns ju inte bättre när man måste acceptera att andra får träffa honom, gosa med honom och busa med honom när inte jag får det. Jag vill att han ska vara bara min! Men det går ju inte... Tyvärr. Tänk om någon annan skulle ta min plats, då går jag under!



Ja, som ni märker är det här inte min dag...
Efter en massa hädelser runt omkring mej, och en massa ensamma dagar så har jag haft tid att tänka. Att tänka på sånt jag inte borde, men inte kan låta bli. Och bättre blir det ju inte när andra rotar i det och lägger sej i och tror sej veta precis allt!
Då sitter man ju här igen, dyster och ensam, och hjärnan går på högvarv. Det är då man inte ska vara ensam om man heter Emelie, men det kan inte hjälpas. Ännu en dag att käpa sej igenom för att vakna upp imorgon och märka att det faktiskt kanske inte var så farligt som jag trott...






Du har tagit mitt liv ifrån mej!
Jag kommer aldrig någonsin att kunna leva som jag hade gjort om du inte funnits.
Jag hatar dej för det, ge mej mitt liv tillbaka!
Osäkerhet är det värsta som finns...


Pengar kan aldrig någonsin ersätta det du tog ifrån mej.

Fast and furious.

Den får ni inte missa!
Den var kanske hur bra som helst!
Jag älskar all dom där filmerna. :)
Men den här sista var fan nästan bäst.



Det är över nu...
...Men jag kommer ihåg alla dagar med dej.
Dom är över nu...
Jag älskar dej, det vet du!
Men det finns även andra, andra som inte är lika uppbundna.
Föralltid... Eller inte?

Barnledig... Igen.

Det värsta med att det tog slut mellan mej och Kim är att jag måste vara ifrån Leon så mycket.
Jag måste ju vara ifrån Leon hela tiden känns det som! :( Det är inte kul, jag saknar honom så! Vill vara med honom jämt, men det går inte... Han måste ju få vara med pappa sin också.
Vad ska man hitta på när man är barnledig då? Det finns ju ingenting att göra... Idag följde jag med mamma och hennes vänner till tant grön och sen kikade vi rut lite. Sen följde jag med mamma hem och stannar kvar över natten. Jag ska kika på en film hade jag tänkt.

Problemlösningar.
Ja, som ni redan vet finns det ju tusen olika sätt att lösa ett problem på... Men vilket är det bästa? Självklart beror det ju på vad för slags problem det är också.
Jag är glad att jag lyckats lösa de problem jag velat gå till botten med och att allt är utrett kring det. Det känns skönt när man kan komma överens och mötas på halva vägen, vilket man i många fall är tvungen till.
Men helt ärligt så är jag nog inte den bästa på att lösa problem, fast det beror också på vilken sorts problem det är. Alla gånger är jag inte ens intresserad av att försöka...

Nej nu blir det film sen sova, sov morgon imorgon och det ska bli underbart! :)

Toppen.

Idag är det min dag iaf. :)
Jag har tusen saker att göra, men ser fram emot allt förutom tvätten. ;D

Jag Leon, Trouble och mamma ska ut på en massa äventyr. Och sen ska jag vinka av nypan folket. ;D

Självklart!

Inte min dag idag...
Gick inte sådär super bra på familjerätten. Jag avbröt för att det blev för jobbigt. Jag trodde att det var barnets bästa som skulle komma i första hand, men tydligen inte?
Jaja, hur som helst så fick vi en ny tid, så vi får se om jag tänker ge det ett nytt försök.

Besök från Nypan.
Ja, nyköpingsborna är här och hälsar på igen. :) Den här natten så ska dom bo i min lägenhet med syrran, så jag och Leon ska sova hos mamma inatt.
Dom kom rätt sent idag så jag han bara träffa dom i nån timme, men imorrn ska jag försöka hinna med att ge dom lite mer tid. Men ska även hinna med ett besök på sjukhuset och affärn. Plus att jag är lite sugen på picknick med valbo mammorna. :) Och sen på eftermiddagen sk ajag till Nize och kika på hennes valpar. ;)

Nej nu sk ajag röka och sen slänga i mej lite glass innan jag ska sova.
God natt gott folk!

Regn och rusk.




Man blir automatiskt lite nedstämd när det är sånt här väder...
Jag gillar regn, men inte för ofta! Man blir ju så dyster av alla dessa dagar med skit väder. Man kan inte ta sej ut på promenader, man kan inte åka och sola och bada, och man får inte den sol man behöver för att känna sej pigg. Nu vill jag ha sommar, annara kan det gärna få bli vinter med mycket snö på en gång!

Idag ska jag kika på 2 filmer.
Efter att jag vart upp till gudmor och uträttat allt annat som ska göras, så ska jag kika på film. Det är ju nästan det enda man kan göra i det här vädret. Igår såg jag wallander-hämnden, den var jätte bra! Och idag ska jag kola på i taket lyser stjärnorna och baksmällan. Jag vill se män som hatar kvinnor också, men den verkar inte finnas...

Nej nu ska jag mata lilleman lite och sen bär det av ut för lite allvarsprat, vilket jag egentligen INTE orkar med just nu, men det är väl lika bra att få det överstökat.
Sen sjukhus, sen skogen om det inte regnar på tok för mycket.
Sen efterlängtade filmer. ;D

Hej på er.

Första tanden.

Föresten har Leon fått sin första tand nu.
För några dagar sen. :) Men den är pytte liten än.


Och Imorgon skajag ut på en lååång prommenad i skogen med mina pojkar. Trouble älskar ju att springa i skogan. :) Världens underbarste hund! <3

Leon och Trouble är så gulliga med varandra. Leon skrattar åt Trouble och Trouble dränker Leon med pussar. :) Hur gulliga som helst.

Jobba.

Jag har jobbat måndag till fredag den här veckan.
Har med andra ord haft fullt upp... Det är så skönt att äntligen ha ett jobb att gå till, även om jag inte kommer att kunna jobba allt för många dagar. Dessvärre slutade fredagen i kaos. Några blåmärken, rivsår och en jävla massa bortslitet hår är resultatet. IDIOT!

Igår var jag på Alinas dop.
Linnea och Jimmys dotter. Det var hur fint som helst, och hon fick en himla massa fina presenter. Jag längtar tills Leons dop. Jag har kommit fram till att jag ska döpa honom ändå, men inte kyrkligt. :)


Den här veckan blir det lugnt.
Jag ska bara jobba onsdag och fredag. Men jag har ju massa annat att uträtta. Jag ska nämligen till familjerätten, vilket kom precis i rättan med tanke på fredagen... Jag ska prata med försäkringskassan och hälsa på gudmor på sjukhuset. Men förhoppningsvis så låter det mer än vad det är. Ser fram emot att få ta det lugnt och bara umgås med Leon. :)

Nej nu ska jag greja lite här. Hej på er.

Underbart...

Det har vart underbart att få hem Leon igen.
Fast det hela började väl inte sådär super bra, jag råkade flippa ur och betedde mej som en idiot, men någon ursäkt får ni inte, ni har en själva att skylla för att det blev som det blev. Men jag borde ha behärskat mej bättre.
Men igår och idag har jag bara avrt hemma och gosat med Leon i lugn och ro, vi har även vart ut på en del promenader med Trouble och kastat lite boll, det har vart underbart som sagt! Tillbaka i vardagen igen...

JObba.
Jag har ju som sagt jobbat hela helgen, och det har gått jätte bra, och det har dessutom vart hur kul som helst! Lite kämpigt att jobba 12 timmars pass när man inte jobbat på ca 1 år bara, men det är väl lika bra att köra gång ordentligt på en gång. ^^ Och tur som jag har så ska jag få jobba mer också, fick skriva upp vilka dagar jag är barnledig. Jag är skit glad! :)

Just nu...
...Är jag hos mamma, ska bli bjuden på lite mat innan jag ska bege mej hemmåt igen, och när jag kommer hem så ska jag bädda ner Leon och möta upp Mikki på min uteplats för en cigg och lite skit snack. ;D

Hej på er...

Jobba.

Det blev ändrade planer för mej.
Jag hade tur att Helena ringde in mej den här helgen när jag är barnledig, så för mej blir det jobba hela helgen. Klockan 13-23 eller 24 någon gång. Fredag, lördag och söndag... :) Vi får se hur jag klarar av dom långa passen nu när man inte jobbat på evigheter. ;D Och plus att det är typ hur varmt som helst, men det ska nog gå bra! :)

Jag saknar dej...
Har inte sett röken av dej på jag vet inte hur länge, känns det som... Och inte har jag hört mycket ifrån dej heller. Jaja, det är väl bara att vänja sej antar jag...

Jaha!?

Jag vet inte...


Idag blir det bada igen. Karro ringde precis, så jag, syster och Leon ska springa ner dit så fort Leon vaknar. :) Så nu måste jag packa lite. ;) Ha en bra dag. :)

Fan vad jag saknar Trouble nu, han har vart med Kim sen i måndags... :(


Power meet.

Ja, dit vill vi på lördag en sväng! :)

Tjoho.

Jag har mest vart ute i det fina vädret de senaste dagarna...
Jag har tillbringat min tid med Leon, tjejerna och deras barn. :) Vi har mest vart på valbobadet och myst. Sen har vi även hunnit med att grilla lite, gått ut, och suttit ute på min uteplatts till sent på kvällen. Det är så skönt nu när Leon sover hela nätterna, han vaknar max 1 gång och äter. :)

Leon följer med sin pappa till åre den här helgen, så jag känner mej som ett stort frågetecken. Jag vill inte vara barnledig den här helgen. :( Men jag ska iaf till Linnea på fredag och sitta där och spela lite spel, sen får jag se vad som händer på lördag...
Sen är jag bjuden på poolparty nästa lördag, då vill jag därimot dit, så jag får hoppas på att det löser sej på något vis. :)

Ja, men nu ska jag gosas lite med Leon innan han ska sova. Hej på er...

RSS 2.0