Tillbaka.

Igår sov jag hemma, efter nästan en hel vecka hos mor.
Det var så skönt! Jag började med att storstäda så fort lillkillen somnat, och oj vad foint det blev. ;D Haha, bättre blir det när jag år in mina grejer. Sen fick man gå och lägga sej med gott samvete, och Leon bjöd dessutom på en hel natts sömn! Han vaknade första gången runt 7 och åt, sen sov vi till klockan 20 över 9 innan vi pallrade oss upp. :) Underbart! Annars brukar ju Leon vakna 12 eller 4, men inatt sov han ordentligt, det måste ha vart alvedonen. ;D

Emils 20 års dag.
Ja, vi var ju och firade Emil på hans 20 års dag igår, och där bjöd dom på tacos för allas smaker, och det var jääääätte gott! :) Inte nog med det så var det jätte kul att träffa hela tjocka lådsas släkten igen, jag älskar dom där människorna. :) I deras sällskap kan man inte ha tråkigt!

Kims vecka.
Det är ju egentligen Kims vecka med pojkarna nu, men jag har inte velat lämna ifrån mej dom pga vissa omständigheter, så båda 2 är med mej. :) Inte mej emot, det känns bara toppen! :) Idag har vi vart på IKEA och köpis för en liten handlingsrunda, och sen har vi ätit god mat och efter allt det så råkade vi hamna hos mamma igen. ;D Men jag ska alldeles snart pallra mej hem och bada lillen och slänga honom i säng. :)
Vi får väl se om man har pojkarna hela veckan eller om det löser sej ändå. Men det kvittar för mej, jag blir glad av att vara med dom. :)

Nej, tråkigt inlägg, hade inte så mycket annat att dela med mej av.
Hej på er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0