",

Hej, nu sitter jag och Mikki hos mamma, vi väntar på Kim men han är SEG. Vet inte vad vi ska göra, men Peter, Staffan och Mossberg är iaf också här och ska hitta på något med oss.

Idag gick det bra på jobbet, skällde ut lärarn min lite bara. Men det var rätt åt henne...

Ska inte vara så osocial nu, men ja.

Hej Hopp!


Den här tiden på dygnet...

...Är jag allt annat än vänlig, passa er för mitt tidiga morgon humör.

Byarbetare på nedervåningen, innan klockan 8 står och slår och bankar, så man blir faen snart tokig. Blommorna i fönstret i vardagsrummet har dött, som jag förengångsskull inte vet varför, jag har försökt rädda dom hur länge som helst, jaevla skit blommor, och dom skulle vara lättskötta!?

Nej moste snabba på nu, jag ska öppna ensam på cafeet idag, moste åka senast halv 9, vill vara där så tidigt som möjligt så att jag hinner klart helt i tid, så slipper man stressa också.


(väcka Kim är inte det lättaste)

Nej nu jaevlar, nu borrar dom där nere också... :@

Hej Hopp!


Gladare dagar.

Idag har jag vart jätte glad, konstigt nog. Jag började 10, fick en timmes sovmorgon. :) Jag har skrattat och vart glad hela dagen, jobbade till 5 sen hämtade Kim mej. Vi åkte då och hämtade Mikki, sen åkte vi ut hem till storvik så att jag kunde låna ut bilen till Anna. Ut till valbo igen, kollade lite pirates of the carabien eller hur det stavas... Sen till köpis för att se vilka som var ute, det var inte så vidare kul, snarare skönt att äntligen ha tid att vara ute lite. Sen åkte vi hem. Nu blir det dusch, film och sen sova.

Imorgon, ska vi hitta på något lite roligare med Mikki igen. På lördag ska jag och Mikki åka skoter på dagen, sen har vi blivit bjuden till Roger på fest, men vi ska nog förhoppningsvis vara i Mikkis stuga några stycken istället, ta det lugnt, äta god mat och kanske ta något glas vin. :) Mysigt, hoppas bara på att det blir som vi hoppas på. :P På söändag är det ju första advent, och som ni redan vet så är det ju middag hos farmor då, så på söndag är det det och julskylting som gäller.


Att en person kan ändras så mycket, från att vara någon, till att vara någon helt annan...
Kan man verkligen lita på någon?
Jag trodde jag kände dej, tack för att du alltid vill att alla ska må sämre än dej!


Underbaraste människan som finns.
Den absolut finaste personen som existerar.
Det kallas KÄRLEK.

(LL)


Ding ding dong Cafe MIX

Kom precis hem från ytterligare en dag på jobbet... Idag har vi mest bakat, det var kul. Idag har det vart lite mer folk än igår iaf, igår var det inte många alls där och i måndags var det grymt mycket folk. Ihelgen ska Anna, Elvin och Per Arne låna min bil och åka till stockholm och packa Annas grejjor för hon ska flytta dom till S-viken. Hon får sin lägenhet till helgen. :) Nog om det nu...

Jag och Kim ska som vanligt kolla en film innan vi ska sova idag, rocky tror jag, vi får se. Trouble ska väl ligga framför brasan och mysa som vanligt. Han är så go när han ligger där och sover. :D Men först och främst ska jag ta tag i dom där jaevla räkningarna som ska betalas, det är alltid lika tråkigt att betala räkning, pengarna går till annat än kläder! :O

Somvanligt så har jag bara sånna här tråkiga och obetydliga saker att skriva om, men det är bara för att jag inte har gjort något kul på hur länge som helst. Men nån helg här ska jag ta tag i det. I veckorna hinner man ju inte med annat än att jobba nästan, inte om man heter Emelie och älskar att sova iaf. Men så klart moste man ju städa och sånt ibland också, men det har jag gjort för sista gången nu om inte Kim röjer upp efter sej någon dag iaf!
Det SKA han göra innan helgen iaf, för sen ska jag julpynta.

Imorgon ska jag jobba dag iaf, då slutar jag 5, efter det kanske man hinner hitta på något iaf.

Hej Hopp!

...

...
image122
image121

Kim och Lisa.

Jag är så glad att jag har er...
Ni betyder så obeskrivligt mycket!
Ställer alltid upp och hjälper till.
Ni är guld värda!
Jag älskar er.
(LL)


Igår kväll var jag inte alls pigg, jag var dyster, mådde dåligt och hade förmodligen hög feber efter som att Kim inte kunde ligga bredvid mej för att jag var så jaevla varm, det brändes när vi nuddade varandra sa han... Han var tvungen att upp och sätta sej vid datorn, och vad jag förstår så satt han ganska längre, fram mot 3 tiden iaf. Nu känner jag mej bättre, men inte mycket, så ska man jobba, fyfaen, hur ska det här gå, det är bara att bita ihop! Jag skulle bara vilja ligga hemma och sova hela dagen, eller ännu bättre en hel månad eller något, utan att vakna en enda gång.

Lätta spår i sanden,
Och en vind som smeker ömt,
Jag är så lycklig att jag fann den,
Den lyckan som jag alltid drömt,
Så kom närmre mej,
Låt mej värma dej,
För att du finns, för att du kan,
Du leder vågorna mot land, du river murarna mot världen,
För att du ser, för att du förstår,
Nu lyser himlen där jag går, du tar min hand och visar vägen.

Tröttast i stan!

Jag är så obeskrivligt trött, har vart 9 timmar på den hittills tråkigaste dagen, Alla verkade vara på sisådär dåligt humör och jag var as trött och aa... Allt gick så sakta kändes det som. 9 timmar är väl igentligen ingenting, jag ska inte klaga, kolla på dom som jobbar alla dagar i veckan och typ 12 timmar varje dag. Carro Westersved till exempel, hon jobbar jämt! ;D

Nej arg blev jag när jag kom hem också, här har jag stått och städat och diskat och jobbat dagarna och hur tror ni det ser ut hemma när jag kommer hem då!? Inte allt för farligt men Kim hart ju inte diskat efter sej och inte plockat undan det jag bad honom om, nu får han faen städa upp själv! Jag blir så förbannad, det är inte bara jag som ska behöva göra ALLT!

Idag kom Jennifer hem för alltid.
Jag har inte pratat med henne,
men jag tänker på henne och vill att hon ska veta att jag är så glad att hon klarat det så bra.
Det enda jag ska göra är att tillägna henne dom här raderna.
För jag är trött på att vara som en psykopat bara för att få tag på henne.
Vill hon nått så får hon höra av sej, men hon betyder himla mycket.
Jag älskar henne.
Min lavvis!

Under a lover sky, gonna be with you, and no one gonna be around,
 if you think that you want fall, well just whait untill, till the sun goes down,
underneeth the starlight, starlight, theers a magical feeling so right,
here to steel youre heart to night.

(LL)<3


GodMorgon. :)

Trött som faen! Men jag blir väl pigg alldeles snart kan jag tänka mej. :)

Jag ska bara kolla en grej på youtube sen ska jag sätta igång och skynda mej.
Tänkte bara meddela världen att jag är vaken. ;D
Hej Hopp!

Stora planer...

Tänk att kanske börja med att bli delägare det första man gör när man går ut skolan, den möjligheten ska jag kanske få. Jag blev iaf tillfrågad idag, men det är ju inte säkert på långa vägar bara för det! Men jag vet inte, jag är lite sugen.

Vart på jobbet och sen handlat hundmat, kom hem för ett tag sen, ska städa klart, byta gardiner, julpynta och sätta upp några hyllor. :) Sen blir det nog en film och sova, eller bara sova, bror på hur mycket klockan hinner bli, ska ju upp tidigt, vara på brottsoffishoren imorrn bitti.
Om jag ska bli klar i tid så lär jag ju sätta igång nu.

Trouble är iaf nyduschad, har fått nyklippta klor och nyborstade tänder, det har Kim pysslat med när jag har jobbat. :)

Hej Hopp!

Äntligen!

Nu har jag tagit tag i den där jaevla städning som skulle ta sån jaevla tid att få ork till, men nu är det gjort. Igår städade jag, det enda som jag inte hann med var dammsuga, damma och torka golven, det ska jag göra ikväll, för det ska iaf borras upp hyllor och det ska julpyntas. :) Äntligen!
Snart bär det av till jobbet... 11-19 kör jag idag, ska bli rätt skönt faktiskt, få komma hem lite tididigare för en gångs skull. Bara en timme men ändå. :P Någon dag i veckan ska vi julbaka på jobbet, bara personalen, det ska bli kul. Jag och Mickis ska julpynta gården någon dag här också, innan söndag iaf tror jag. På söndag ska jag gå på mitt livs första julskyltning, jaa, jag har aldrig varit på en sån förr... Och så ska vi hem till farmor och farfar som vanligt på första adventsmiddag. :D
Jag och Kim tänkte höra med Martin och Bettan om dom vill baka lite pepparkakor med oss i helgen och äta något gott, spela spel och kanske dricka lite vin. :) Hoppas, för det lät annurlunda men kul :P

Nej jag moste göra mej klar nu, om vi ska hinna köpa hundmat innan jag börjar jobba.

Hej hopp!

Whisky.

...Idag suger allt.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kolla film och småplocka lite så att man kanske får upp julpyntet snart. Lovade Kim att det skulle gå fort för mej att skriva så jag får ta och snabba mej.
Men jag tänkte mest bara skriva för att skriva liksom.

Ja, då ska jag sätta igång med mina sysslor.
Hej Hopp!


Vaken.

Det verkar fortsätta som det började...

Vaknade för ett tag sen, ska snart ta en prommenad i snön tänkte jag. :D






Finns inte alls så mycket mer att säga... Konstigt nog, jag är tom på ideer.
Hej Hopp!

Hemma.

Vilken kväll... Sånt vill vi inte vara med om!
En längre åktur är väl en kortare förklaring av den här kvällen.

Det snöar iaf, det possitiva man har att säga. :D

Sovdax snart, ett glas vatten och dom dagliga rutinerna, sen bums i säng är det som återstår.

Godnatt!

Svea.

Är så otroligt uttråkad!

Igår vart det så att jag, Kim, mamma och Martin (+Peterpåetthörn) Spelade lite spel, med ett glas vin och en Irishcoffe. Det var ganska kul, om inte annat trevligt! Tog en natt prommenad så att Martin slapp gå ensam hem, jag och Kim fick ju röra på oss vi också, och Trouble såklart! :) SVIN kall ska jag upplysa om att det var! Men då märks det bara att det börjar bli vinter. :)

Nu har jag bestämt mej, nu ska jag börja gå på snål diet och gå minst en halvtimme om dagen till att börja med, jag ska få bort allt fett! :D Jag börjar ju få ångest.


I en evighet levde jag, som om du inte fanns,
i alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära.

(LL)
Ikväll har jag inte en blekaste om vad som händer, får se hur det blir... Hoppas på något omväxlande.

Från och med nu ska jag ta mej i kragen och börja söka jobb, jag moste börja tjäna pengar nu.

Faen, vem vill läsa det här? Bara en massa trams om mej och mej och lite mer mej.


Jag sitter fast, jag har slut på ideer.
Jag känner mej så oerhört tråkig, men vadfaen finns det att göra då?

Jag ska gå en sväng nu tror jag, med mej själv och en cigg.
I kylan med snön.
Tänka en massa på sånt som moste tänkas.

Hej Hopp!



November 23

Idag ska jag börja dagen med att STÄDA, sen ska jag duscha och göra mej i ordning, sen vet jag inte...
Idag känns allt så där värdelöst.
Skulle kunna bara ligga hemma och sova.

Sug!

Pappa, jag saknar dej...

Det är så otroligt jobbigt. Det känns så overkligt, men när man börjar tänka efter och tänker att jag kommer alldrig mer att träffa honom, jag kommer alldrig att få vara i hans närhet på det sättet så känner man verkligen att det är sant. Det är en förjaevlig känsla. Jag älskar honom så mycket, jag behöver verkligen honom här!  När man är på kyskogården och tänder ljus, det går inte att beskriva... Jag älskar min pappa så otroligt mycket och jag är inte hel utan honom vid min sida. Det finns inte ord, inget som beskriver mer än mina tankar.
Vila i frid.

(LL) <3


 Vart ska jag ta vägen,?
Allt som jag saknar...


En dag, lika kall som den kyligaste vintern.
En natt, lika varm som den varmaste sommardagen.
En morgon, en kväll,     En tid.
Som varar så länge vi minns.




HJÄLP!

Jaevlar, att det ska vara så jaevla svårt att hitta en bra advokat som är inriktad på skadestånds rätt!? Jag blir tokig... En enda hittar jag i telefonboken men honom kan jag inte ta av någon anledning ni inte behöver veta. Min förra advokat var skit bra, men då har hon slutat, och börjat jobba som dommare istället. TYPISKT! Någon som vet en bra advokat i gävle?

Om någon timme är vi påväg till järpen.
Vi stannar där någon natt, sen moste vi hem med Trouble och ta bort hans stygn.
Jag moste också hem för jag moste försöka få tag på en tid hos hälsocentralen.

Nej nu moste jag leta vidare!

Nyvaken.

Jag vaknade nyss... Törstig som faen så jag drack lite jouse. Mums.
Jag har så jaevla ont i huvudet fortfarande, det bara dunkar. Jag känner mej inte alls pigg.
Det vart lite mat hos Håkan och Mikki igår, rostbiff med potatis sallad, dom kom på att spisen och det inte är inkopplad. :P Det var mysigt, sen åkte vi till järbo och skulle kolla på den där rockabilly grejjen! Värdelöst, det var bara 60 plusare! Åkte hemmåt igen, Mikki däckade i bilen så vi körde hem henne och Håkan. Sen skulle Peter hem så vi körde hem honom också, sen hämtade vi 240n och skulle sladda lite men det var skit däck i fram så vi bara snurrade typ... Bytte tillbaka till V70n istället och åkte till statoil för att vi var hungriga. Dit kom IDOL så Kim sprang så fort han kunde ut till bilen och gömde sej och jag fick smyga mej fram och krypa under kameran för att inte synnas när jag gick ut, PINSAMT! Vi åkte hem och sov efter det.

En prommenad skulle vara perfekt nu.
Jag ska nog klä på mej och traska ut.
Eller så får det vänta ett tag.
Jag vet inte, vi får se.



Love should be everything or not at all!




Rally + rockabilly.

Idag blir det rally i rörberg, sen rockabilly i JÄRBO, haha.
Jag vaknade 5 över 1 idag! Hur gick det till? Så jaevla trött och en dundrande huvudvärk...

Ska väl ta och göra sej klar och försöka ringa Lollo igen, inget svar nyss. Vi ska träffas och ta en fika på dagen, den här tiden ungefär bestämde vi men jag sov ju så värst länge... Iaf så ska jag först hem till mamma och mixtra med tvätten, så skönt med rena kläder. Efter det blir det till att träffa Lollo om jag får tag på henne annars rally, sen rockabilly med Kim förståss, bror, Jimmy, hans kompis Tomas (?) och kanske Håkan och Mikki.
Vi får se om Rallyt kanske hinner sluta innan vi är klar, TYPISKT!


Nej nu vart jag på dåligt humör, får se om jag tänker göra någonting överhuvudtaget idag!

Jag blir TOKIG!!!

Äntligen...

...Har min älsklingen kommit hem! ;D

Igår hämtade Kim mej från en jobbig dag på jobbet, jag mådde inte alls bra igår, så dyster av någon anledning.
Men iaf så åkte vi hem så att jag fick packa lite för att sen åka hem till mamma och sova där.
Kim och hans pappa skulle upp till Järpen och sätta några på platts.
Väl hemma hos mamma gjorde syster god mat, jag och Peter tog en halvtimmes prommenad och sen duschade jag.
Efter det kollade jag och mamma lite på en film innan vi somnade med Trouble nere vid fötterna.
Kim ringde mej halv 5 imorse och hade precis blivit klar med deras uppdrag.
Imorse var jag så otroligt trött, jag orkade verkligen inte kliva upp 7 så jag sov så länge jag kunde och fick sen stressa för att hinna ta ut Trouble och sminka mej och göra allt annat som jag skulle.
Sitta på en buss in till gävle för att träffa Ywette. Det gick bra!
Sen var det bara att pallra sej till jobbet, Anna jobbade istället för mej och jag lekte med Elvin, annas barn.
Anna bakade en jätte god hallon och vanilj paj som jag fick smaka på.
Jag och Elvin lekte och ritade och sen kastade han lite snöbollar. :)
När vi stängt kom mamma och hämtade mej och vi skjutsade hem Anna och Elvin.
Hann precis hem till mamma så kom Kim och hämtade mej.
Nu har vi kommit hem för bara ett litet tag sen och ska käka en pizza och kolla på pirets of the caribbean 3.




Stressat har jag gjort, fram och tillbaka hela dagen...
Jag har inte hunnit med att känna efter, så nu när jag väl satt mej ner och varvat ner så känner jag att huvudvärken börjar komma krypandes, jag är nog inte så pigg idag heller.
Får se om jag hinner piggna till innan måndag eller om jag blir sjuk IGEN!
Jag orkar inte.
Men nu ska vi äta våran pizza och mysa i soffan.

(LL)

Ordning och reda.

Ja nu börjar det hända grejjer... :D Tven är uppsatt, sängen är klar, men ska fixas lite ytterligare imorrn, så det blir inte invigning förrns imorgon. Några julstakar har jag lyckats sätta upp i fönstren nyss också, det är 2 kvar, en till sovrummet, och en till hallen uppe, i hallen nere får det bli en julstjärna istället, men det är den enda julpyntningen som får plockas upp nu, resten får vi ta närmare jul, typ första advent eller något. :)
Ihelgen blir det till att handla lite på IKEA igen, vi ska köpa en slags byrå som man har under tven. Vi ska upp till Järpen och hälsa på Jimmy på fredag också, det ska bli kul! Men jag, Trouble och Jimmy får hitta på något medans Kim och dom andra gör lite ärenden. ;D
Resten av städningen får vi göra klar i helgen, det är bara lite saker som ska hitta tillbaka till sina riktiga plattser. Dammsuga och torka golven ska vi också göra. Sen så moste jag göra ren fönstren lite, men det får bli bara på insidan för det är bara där det är lortigt.

Imorgon bitti ska vi kliva upp 7 och ta en morgon prommenad, duscha och göra sen klar inför jobbet. Sen ska jag jobba 12-20 plus städa som vanligt. Efter det har jag en hel del till som ska göras i ordning. Men det löser sej. :)

Det är underbart, jag älskar dej så oerhört mycket.
Du betyder så obeskrivligt mycket för mej, du är mitt liv.

Hur skulle jag klara mej utan dej!? Lightning!
(LL) <3

Nystart.

Gick upp 8 och tog en morgon prommenad i snön med Kim och Trouble, jätte skönt och mysigt. Nu håller jag på och städar lite men var tvungen att ta en paus... Det är inte mycket kvar nu. Jag har plockat ihop all tvätt och sorterat det, skulle få låna mammas tvättstuga med torktumlare så att vi får bort all tvätt. Idag ska Kim och Peter bygga ihop vatten sängen så då inviger vi den inatt! ;D Jag ska ge Kim pengar så att han får köpa en borrmaskin också, så att vi får upp tven på väggen till helgen också. Själv ska jag jobba kväll och när jag kommer hem därifrån är jag förmodligen helt utslagen.

Nu håller Kim på och gör i ordning sallad som vi ska äta till frukost. :) Mumsigt.
Vad skönt det är när man börjar få ordning på allt här hemma, med både mat och borrmaskin! ;D Nej jag ska väl stressa lite till nu.

Hej Hopp!

Snart är det jul.

I jul blir det lite omvänt eftersom att jag och Kim inte bor i valbo längre, men på julaftonen så ska vi vara hos mamma, dit ska farmor och farfar och förhoppningsvis Marina, Teddy, JImmy och Kims mormor och morfar, eller Ola och Annicka, vi får se, men sen på kvällen så ska vi hem till Karin och Puh och fira jul där med Pia och Jos och alla dom. :D KUL! På juldagen blir vi hos mej och Kim och så kommer dom som vi inte träffat på julafton till oss då istället! :) Jag längtar!

Hur blir det, kommer du och jag fortfarande hålla kontakten?
Jag är så beskien IGEN, men du är ju en av mina bästa vänner, eller jag trodde iaf det...
Om inte annat så kanske du behöver stödet, men jag kan inte bara finnas där för dej, när du bara struntar i mej.
Jag älskar dej, du har hjälpt mej i så många svåra stunder.
Men jag är trött på att bry mej och vilja hjälpa när jag inte får något tillbaka.
Vi får se, men du betyder iaf fortfarande jätte, JÄTTE mycket för mej.
Lavvis.


Om du ser mej, så ser du bara mitt skal.
Om du hör mej, så hör du bara min röst.
Om du pratar med mej, så pratar du bara med mina ord.
Men om du bryr dej om mej, så bryr jag mej också om dej.
Och om du hjälper mej, så hjälper jag också dej.
Du kan inte bara se mej som jag ser ut.
Du kan inte bara lyssna på mina ord.
Du moste se djupare, du moste lyssna noggrannare.
Du moste höra MEJ för att sen kunna dömma.
Jag är ingen trasdocka som går att slita och dra i hur som helst.
Ta din tid, lyssna och hör.
Jag är en människa jag också.



Kastrering.

Stackars Trouble... Imorse åkte vi iväg till Oltner och kastrerade Trubbel. Stackarn har så ont, bara ligger och sover och vill inte äta äns. Jag och Kim åkte till en djur affär medans och köpte 3 nya koppel och ett halsband som passar till lillens tratt. Billigt blev det, någon slags rabatt fick vi.  Sen hämtade vi Trouble där och åkte hem till mamma, jag och mamma övningskörde lite, det gick skit dåligt, det blev något fel på bilen mitt i en korsning... Sen blev vi bjuden på mat som Peter gjorde i ordning, mumsigt! ;D Nu har vi nästan precis kommit hem och tänkte ta och kika på en film innan vi ska krypa ner i sängen och mysa lite under täcket! ;D Faktiskt har vi tillockmed hunnit med att springa på IKEA en snabbis och handlat lite blommkrukor, hundmatskålar, vaser mm.
Imorgon ska jag halkköra och sen ska jag träffa Lollo och hennes vovve. Jag moste försöka hinna med att köpa ett par nya skor också, VINTERSKOR. :D Boka körlektioner och så moste jag också göra, med mamma övningskör jag inte mer! Sen ska jag se till att köra upp innan nyår också, moste hårdträna nu.

Det är mer än bara kärlek!


Minusgrader vill jag ha!

Hur ska jag göra...

Jag vet vem du menar, jag vet att du också kommer att ta åt dej nu...
Varför ska du göra så här, vill du försöka förstöra igen eftersom att du misslyckades sist, eller har du bara kommit på att du vill fortsätta strida?
Jag blir så jaevla arg, lämmna oss ifred...
Tänk efter, är det värt det!? Det kanske är det, vad vet jag?

Jag har bestämt mej... Jag tänker ta tag i det här nu. Får det inget slut så vet jag inte vad jag gör. Antigen så skiter jag i det och låter dej få som du vill, eller så hittar jag på någon annan lösning. Det är ju mitt liv det handlar om, jag kan ju inte bara släppa taget och se allt rasa samman.



Jag sitter här nu, Trouble är här men annars är det så ensamt som det kan bli...
Kim är ute med bror och dom, nånstans i S-viken på någon pub. Jag tänkte sova snart, men sen blir jag väl väckt eftersom att han inte har någon nyckel.
Jag saknar honom, jag vill att han ska vara här med mej nu.

Jag vill att han ska veta, att han ska förstå.
Det är så mycket som är så som det inte ska vara.
Jag älskar honom, mer än någonting annat.



Imorgon...

Imorgon kväll kommer Lollo hem med hennes nya lilla bäbis, en lite jack russel valp på 8 veckor! :D Moste se. :)
Det vart inte som jag tänkt mej med den här helgen iaf, idag var jag hos Ywette, det gick bra, lite små jobbigt sådär när det kommer till vissa frågor... Jag har tydligen vissa små problem som jag själv inte ser som något fel... Jag skulle ju ha träffat Jennifer också, men nej, henne fick jag inte tag på, hon svarade  på ett sms men inte mer. Då vet jag.           Ikväll vill jag helst bara vara hemma och inte visa mej ute... Men man får väl se hur det blir med det. Imorgon blir det till att jobba 5 timmar, sen har jag ingen aning. Kim, bror och Tölpen ska iaf ut och festa, men det ska inte jag! Förmodligen ska jag umgås lite med Lollo och hennes bäbis. ;D Det är efterlängtat.


Långt bort i ingenstans, man hittar inte vägen tillbaka.
Alldeles ensam och vilsen, frusen och förvirrad.
Man finner ingen mening med någonting.
Att det blivit som det blivit, att det är som det är...
Det är helt och hållet bortom all förståelse.
Det enda man verkligen vet är att saknaden är det som värker mest, det som gör mest ont.
Men varför?
Det är då man är som mest sårbar, och inte vet vad man ska göra eller vart man ska ta vägen.


För att förstå någon annan moste man först förstå sej själv.

En kämpig vecka...



Jag har inte haft tid att skriva, inte ens till att tvätta! Jag blir tokig, jag kan inte ha det så här...

Jah har inte hunnit med att äta sen i söndags, jag har ont i magen och är stressad som faen för att jag inte hinner göra det jag ska... Igår öppnade jag på cafeet, motgångar väntade där, men det löste sej ändå. Idag öppnar jag också, då har jag en massa att göra... Mackbeställning, städa, göra i ordning Lunch mm. Sen när jag slutar har jag tvättstugan, får se om jag håller för det. Jobbade stängning måndag tisdag iaf. På lördag ska jag också jobba men då får jag iaf ledigt på måndag.

Finns inte mycket mer att säga om den här veckan, det har vart jobba, sena kvällar och tidiga morgonar (?) något annat har jag inte hunnit med. Jo, igår var vi hem till Robban och Anneli en timme ungefär och hälsade på, det var trevligt med min och annelies vanliga gamla pratstund! ;D Den behövdes såhär mitt i all stress.

Louise!? Jag har inte haft tid att ringa, jag hör förmodligen av mej idag, miss you! (L)

Jennifer kommer hem i dag, förhhoppningsvis får man lite tid tillsammans med henne också, saknar henne så värst! :) (L)



Pappa, det finns ingen saknad som svider mer... Det finns inte ord...
image115
Minneslunden på valbokyrkogård under helloween helgen.


Jag älskar dej ... (L)
image116

Grattis Peter!

Grattis bror 20 år! Nu får du gå på systemet hur ofta du vill... ;D

Vaknade i morse, väckte Lisa, Kim och Trouble... Åt frukost gjorde oss klar med en jaevla fart och skyndade oss ut till valbo för att köpa present till peter. Sen hem till mamma och käkade tårta och så, efter tacos. :) Tillochmed fick jag en present, en canada goose väst av Jos. :D Tackar tackar!

Imorgon fyller Erica år, det har jag inte glömt!

Jag ska prata med Per-Arne om att byta jobb tider så att man hinner med att laga mat hemma och sånt... Men imorrn jobbar jag 12-20 som vanligt så får vi se hur det blir sen. Iaf så har jag en massa att göra här hemma innan.

Efter att jag skrivit klart nu så ska jag iaf vattna blommorna, plocka undan lite kläder mm.

Min bil var jätte fin idag när jag hämtade den från reconden! :D

Iaf var jag och tände ljus för pappa igår, så himla fint! Hur mycket ljus som helst... Jag knäppte kort men jag får lägga upp det imorrn för jag orkar inte nu.

Nej dax att sätta igång nu iaf!
Hej Hopp!

Tö...

Vad hade man väntat sej, att snön skulle ligga kvar!? Alla vet ju att första snön inte ligger kvar...

Igår fick jag ha Kim hemma med mej, men det var för att Brat tyckte att det skulle bli försent... Ensam i sängen blev jag iaf, Kim satt vid datorn, jag vet inte hur länge men jag somnade iaf på en gång.
Nej nu är det så att jag och Kim nyss har badat men det blev för varmt för mej, Kim ligger kvar men jag är så känslig mot värme. ;D Ikväll vet jag inte vad det blir... Ta det lugnt hoppas jag. Jag ska iaf laga mat och så innan vi åker nånstans om vi ska det, jag tror jag ska göra korvstroganoff med ris, Kim ville hellre ha det än potatisgratäng och fläskfile. Haha. En promenad ska jag ta också, jag och Trouble och för hoppningsvis Kim, vi får se.

Jag vill att snön ska ligga kvar!

Nej jag moste ta och göra någonting åt mej själv och dagens sysslor nu...
Hej Hopp!

Snö! :D

Äntligen kommer den efterlängtade snön! :D

Idag har jag vart på spa, så skönt! :) Köpte en serie ansiktsvård också, så nu blir det förhoppningsvis ordning på ansiktet! ;D Men nu mår jag inget bra, jag är trött, känner mej febrig och är helt slö. Jag ska snart gå och sova, försöker också att övertala Kim att vara kvar hemma och sova med mej nu när jag mår dåligt, men icke, man vet ju aldrig när det blir snö igen säger han... Brat, Mika och Mackan kommer snart och hämtar upp honom och då ska dom ut och sladda. Det är tur att jag har min älskade Trouble, han ska iaf stanna hemma och sova med mej. :)

Ni skulle alla ha sett Trouble nu i snön, första snön för honom... Han hoppade och sprang, och hoppade och sprang! :D Bet i snön och fattade inte vad det var för något, helt tokig. Han tyckte att det var jätte kul. :)

Om jag inte är bättre på måndag blir det ett sjukhus besök för att ta reda på vad det är för fel på mej, min mage värker och känns jätte konstig, det kommer blod när jag kissar och aah, det är inte kul! Jag som ska jobba på mondag, jag moste bli piggare!
På söndag fyller Peter år, och som ni alla säkert har märkt så är det många som gör det på nu på hösten/vintern. Det blir ju litte dyrt då, men det är det väl värt!

Imorgon blir det till att städa färdigt allt hemma, får se hur det går när man mår som man mår... Men man moste ju få fint hemma nu innan det är dax för att ta fram dom nyinköpta julsakerna... Min och Kims första jul hemmifrån på eget håll, det ska bli kul! :) Synd som det  är har vi det lite svårt att bestämma hur vi ska göra i jul, vart vi ska vara vilken dag och så. Men det löser sej väl. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och låta Kim bädda in mej medans han är hemma, man får ju passa på! ;D
Hej Hopp!



Tankar och funderingar...

Alltid lika jobbigt, men inte som igår, det var värst. Men som vanligt löser det sej. Jag trodde inte det, jag trodde att det var den sista sekunden i mitt liv. Det är tur att man försöker iallafall, man ska inte bära på något tungt.

Skrivningen är min! Jag klarade det!!! Äntligen! :D Nu har jag böra körningen kvar, men jag moste övningsköra mer först. :) Sen ni, då sveper jag omkring med världens största leende på läpparna. ;D

En kväll att hata, igår var så jaevla värdelös... Jag gick en promenad på 2 timmar med Trouble i regnet, sen hämtade Kim och bror min upp mej, då var jag trött hade ont i huvudet och ville bara hem och sova... Men nej, då SKA man med ut på en massa för att dom andra så gjärna vill det, jag moste väl ställa upp då... Runt halv 3-3 var vi hemma och då somnade jag direkt, med smink och allting på. Jag som alltid tvättar bort sminket annars!

Kim ligger och sover som vanligt... Men jag ska snart ta och väcka honom. :)


Hej Hopp!

RSS 2.0