Bada.

Ja, med tanke på att jag tagit mej hem till Kim nu,
och att det tydligen skulle ta längre tid innan han kom  hem ändå,
så funderar jag på att sysselsätta mej med att bada så länge...
Det är typiskt, så himla oväntat (eller inte).

Jag och Trouble har iaf bäddat rent i sängen, så han har redan legat där ett tag, men nu ligger han neranför soffan och snarkar. Han är verkligen världens lataste hund. Vi skulle gå hem till Kim, men jag kom inte längre än till andra sidan vägen där mamma bor innan han vägrade att gå längre... Mamma fick helt enkelt skjutsa oss, Trouble var nöjd och vi kom visserligen hit tidigare än väntat. ;D Jag tror att det kan ha att göra med att han växer mycket nu, att det är därför som han är så lat och stel hela tiden. För när man väl är ute med honom så är det full fart om han får springa lös.

Jag är rätt trött, har aningen ont i huvudet och kan ana lite feber.
Syster hade fått feber nu på kvällen efter allt crossåkande så det är väl på gång för mej också,
snälla jag vill inte bli sjuk nu!


Hej på er, nu ska jag inte tråka ut er mer idag.
God natt.

MAT!

Jag är så otroligt hungrig.
Mamma håller på med kyckling och pommes för fullt i köket, och jag hoppas att det är klart snart! Jag har vart ute hela dagen, ända sen klockan 12, så nu är jag hungrigare än hungrigast. :D
Jag struntade i köpis och följde med Håkan och syrran till trödje när dom skulle åka cross istället. :) Själv vart man ju så sugen att jag inte kunde låta bli. Men jag körde jätte lugnt efter vägen framochtillbaka några gånger bara, men det är ju hur kul som helst... Vad jag inte änkte på var att man lätt kan få förvärkar av guppigt undelrag, och det fick jag ju känna av kan jag ju lova, där tog min cross karriär slut. ;D Haha. Jag har ju bara kört typ 2 ggr eller nått så jag stod ju nästan mer still än vad jag åkte frammåt.


Kim är på väg hem nu.
Han är väl hemma om ca 2 timmar, det blev tidigare än jag trodde. :) Jag tänkte ta Trouble och traska dit ett tag efter att vi ätit. Just nu sover Trouble iaf, han är trött efter att ha varit ute med oss i trödje och sprungit hela dagen. :) Min sötnos.
Hur som helst så ska det bli skönt att ha någon att gosas med ikväll när man ska sova, det har jag längtat efter. :)

Nej nu ska jag göra något vettigare.
Men nu vet ni iaf vart jag hålle hus när jag ite kommer att uppdatera förrän imorgon igen.
Hej på er.


Latmasken.

Jag är vaken och har vart det ett bra tag nu...
Men Trouble, han ligger fortfarande och snarkar och visar inte mycket till livstecken. Min latmask. :) Han bara sover och sover hela tiden, men jag tror att han är lite förkyld nu också, igår var han varm så det kan nog vara lite feber som spökar. Han får väl sova tills han vaknar, han har inte det bästa morgonhumöret. :D ♥

Idag SKA jag ta mej upp till köpis.
Även om det bir ensam eller om jag hittar sällskap. Men det är ju dess värre mindre kul att gå strosa runt och titta ensam. Men åandrasidan så ska jag inte titta så mycket, då får jag ångest när jag inte kan handla allt jag vill ha. :D Jag ska bara gå in i den affären jag ska till, ta det jag ska ha och gå hem igen...

Kim kommer hem idag.
Men jag har räknat ut att det blir sent, så jag vet inte om jag är vaken när han kommer. Jag som har saknat honom så mycket, så kanske jag inte hinner träffa honom... Typiskt!
Jag tycker NÄSTAN synd om honom som ska upp 4 imorgon bitti, då ska han åka och jobba. Men han får skylla sej själv när han åker iväg och festar precis innan han går på en ny vecka. :D ♥

Hej på er hörrni, nu ska jag hjälpa mamma lite, sen ska jag ta mej upp till köpis.


Hemma igen.

Ja, då var vi hemma igen.
Trouble var hur duktig som helst, och han tyckte att det var jätte kul att gå omkring inne i stan nu. Det fanns så himla mycket att titta på, och för den delen så älskar han bilar, och han tycker minst lika mycket om bilar med raggarmusik, han blir glad då. :)
Jag och mamma gick bara runt en snabb sväng innan vi gick tillbaka till bilen. Vi åkte och käkade på sos kiosken och sen åkte vi och tankade innan vi styrde hemmåt... Nu har vi precis kommit hem, men ska snart ut på en liten kvälls prommenad med Trouble innan vi ska krypa ner i soffan och kika på film. :)

Jag träffade på Martin och Bettan inne i stan.
Jag blev jätte glad när jag såg dom, det var så himla längesen man träffade dom. Trouble blev också glad, så glad att han spillde ut Martins wiskey över honom när han skulle klättra och pussas. :D Dom kände lite på min mage och vi pratade lite snabbt, vi stog mitt i ett övergångsställe så vi stod inte så smart för att ha något längre samtal. Vi sa hejdå och gick.

Just nu saknar jag Kim så otroligt mycket!
Men jag hoppas att han har jätte kul där borta. Han var rätt full när jag pratade med honom sist, och jag kan ju inte låta bli att bli orolig då. Men det går nog så bra så, Kim brukar vara bra på att hålla reda på sej själv nu för tiden. :D
Jaja, det hade iaf inte suttit fel att ha någon att krypa ner hos i sängen när det är dags att sova, men jag antar att jag får ta det imorgon istället.

Nej nu ska jag kramas lite med Trouble.
Hej på er och god natt!


Min älskling när han prommenad strejkar, prova att få honom att följa med när han väl bestämt sej för att inte gå längre. :D Haha.
(Han har nosgrimma bara för att han är hemskt stark och drar i kopplet, han är inte elak. Så ni som trodde att man använder nosgrimma för att hunden är elak vet nu den rätta anledningen. För de hundar som är elak och bits brukar man använda munkorg, INTE nosgrimma, för den har ingen funktion som gör att hunden inte kan bita.)

Crusing i gävle.

Jajjemen, det är ju som sagt crusing i gävle och jag ska dit.
Jag vet bara inte med vem än, eller när... Förmodligen blir det en sväng med mamma och Trouble, men då måste jag följa med till Maja och fika sen och det vettefan om jag orkar. :D Vi får se hur jag gör.

Jag och Lisa har haft hemmaspa. ;D
Vi badade, bastade, gjorde peeling och en massa annat som hör dit. :) Vi började vid 3 och nu har jag precis blivit klar, men då har vi ju sminkat oss och gjort oss i ordning för kvällen också. Det är kul att ta tid på sej ibland. Och ändå ser jag bara vanlig ut, men jag har dragit till med lite raggarfrilla iaf, luggen står. :D Vi har även lekt lite fotomodell, här kommer resultatet. :D Haha!


Magen först! ;D Haha!



Haha, 2 tjockisar, vilken jävla bild! ;D



Mina älsklingar ska också få vara med. <3 :)


Lördag.

Vad ska man hitta på idag då? Jag har helt slut på alternativ och känner mej jätte tråkig...

Det är ju i varje fall crusing ikväll, jag kanske tvingar med mej mamma och Trouble för att titta lite på bilarna, det skulle ju vara rätt skoj faktiskt. :) Eller så får mamma vara hundvakt medans jag hittar på någonting med någon annan.
Kim har åkt till Grodan och Alfons, eller han ska åka dit, han kommer hem imorgon. Jag skulle ha följt med om vi hade haft en bil, men nu hade vi ingen bil att åka i så då fick dom ta bussen. 40 mil i en buss är inget för mej just nu när jag måste kissa oftare än vanligt mm.

Jag ska iaf tvinga med mej mamma ut på prommenad med Trouble nu snart, och sen ska jag tvinga med henne upp på köpis en sväng... Men vi får se hur det går, haha, hon var rätt rund om fötterna igår så jag vet inte om hon har ork nu. Men hur som helst så skulle hon garanterat vara piggare efteråt iaf. :D

Nej nu ska jag ta och fräscha till mej lite innan prommenaden och köpis, jag hoppas på att hitta någonting som passar idag när jag har mamma med mej iaf, och om jag har riktigt tur kanske mamma lägger till mer pengar än det jag fick igår. ;D
Hej så länge.


Inte nöjd.

Ja som jag sa tidigare så är mina kläder antigen för stora eller för små, inget passar känns det som... Jag var och skulle byta Bhn men den fanns inte i min storlek såklart, så jag gick hem med pengarna tillbaka istället.
När mamma kom hem så satt jag och grät för att syrran vägrade hjälpa mej att komma på vad jag skulle ha på mej och för att jag inte har något som passar längre, så jag fick en liten slant av henne så att jag kan köpa en tröja iaf. Tack mamma! :)

Men nu sitter jag här i mina mjukisbyxor och ett linne, jag laddar för den kommande prommenaden med Trouble. Och ja, jag tänker inte byta om heller, fast att det är fredag, jag ska vara tråkig med tanke på att jag inte har mycket annat att välja på.
Nu vill han gå, jag också, vi ska gå till Kim, det är mat på G och både jag och Trouble saknar honom. :) <3 (L)

Hej så länge.


MammaBarn försäkring.

Jag har precis tecknat en mammabarn försäkring, det är gratis, men jag funderar på att teckn väntabarn försäkringen istället... Den är inte gratis, men täcker mycket mer än mammabarn. Jag vet inte jag, jag ska prata med Kim så får vi se. :)


Jag känner mej så tråkig idag... Jag vill gå upp till köpis och byta bhn jag köpte igår, men jag vet tusan inte om jag har någon ork. För den delen så fanns den inte i den storleken jag behövde, tro det eller ej, men igår kunde jag och mamma konstatera att mina tuttar har växt hur mycket som helst. Jag har inte fattat det förrän jag började prova nya bhar igår och upptäckte att jag behöver köpa 2 kupstorlekar större än innan? Men det är ju iofs olika från modell till modell.

Jag ska väl göra ett ryck och ta och göra mej klar nu. Men det är ju så tråkigt när nästan inga kläder passar och man inte har några skor som passar dom kläderna jag fortfarande kan ha... Jag vill bli miljonär nu! Och få köpa en massa nya kläder och skor, så att man kan gå ut utan att känna sej för stor eller för liten för kläderna.

Hej så länge.

Fredag.

Jag och Kim var ju hem till Håkan och Sofie och kikade på hundvalpar igår, och dom var så otroligt söta att jag inte visste vad jag skulle ta mej till. :D Jag hade minst en valp i knät hela tiden, och dom bet, pussades, busade och skällde. Jag hade kunnat kidnappa allihopa och ta med mej dom hem. :)
Det var självklart trevligt att träffa Håkan också, det blir inte av så ofta så det var på tiden.

Sen hamnade vi i soffan hos mamma, vi åt lite grann och sen bar det av ut på lite prommenad. Det behövdes kan jag ju säga. :) Både maten och prommenaden, hehe.

Idag hade jag tänkt hälsa på Pia men jag vet inte hur det vart med det.? Mamma åkte bort och jag orkar inte gå hela vägen så det får nog bli någon annan dag istället.

Nej nu ska jag stoppa i mej någonting och sen göra mej i ordning.
Hej så länge.


Bråkstaken. <3

Tjockis. :D

Jag har precis konstaterat hur tjock jag har blivit. :D Haha, helt plöttsligt så kom allt  bara på engång. Jag har ju som sagt vart och städat en den där lägenheten, och efter det åkte jag hem och väckte Kim och Trouble. Nu har vi precis badat och det var då som jag kom på att jag verkligen blivit tjock nu, jag fick ju knappt platts. :D Haha.

Jag har lagt märke till att jag får fler kommentarer då jag inte skrivit på ett par dagar eller så, hur kan det komma sej? Det borde ju finnas mer att kommentera när jag väl skriver? :D

Nu ska vi snart ta oss upp till köpis, jag ska köpa en ny välbehövd bh och ett par skor. :) Det är ju rea så man får lite mer för pengarna då. :D Sen ska vi släppa Trouble i någon skog någonstans så att han får rusa av sej en massa innan vi ska åka hem till Håkan och kika på huset och hund valparna. Det ska bli kul. :)

Jaja, hej så länge.

God natt.

Nu har jag bäddat ner mej i sängen, skrivit ett god natt sms till Kim och tänkte bara uppdatera lite fort innan jag slår på en film att somna til. :)
Kim hämtade upp mej och Trouble vid 9, vi åkte till honom och slocknade i soffan. Haha, det var mysigt men inte alls vad som var planerat... Jaja, nu har jag kommit hem, tvättat bort smink och allt annat som hör till kvällen. Nu saknar jag bara Trouble som bäddat ner sej hos mamma, och Kim som är ute på annat uppdrag.

Imogon ska jag gå upp kl 8 för att åka och flytt städa, sen efter det så ska jag och Kim hitta på något roligt med Trouble. :D Jag komer nog att ha fullt upp hela dagen så vi får se om jag hinner uppdatera någonting. Hur som helst så är jag säker på att det kommer att bli en toppen dag imorgon. :)

God natt gott folk, jag är så trött att jag tror jag skippar filmen nu.
Hej på er.


(Fråga inte vad jag gö för min...)

Tråkigt.

Fotograf; Pia. :)


Jag har tråkigt, Kim har inte kommit än, och det lär nog dröja, så jag blir förmoligen kvar här... Jag vill ju göra kväller snart med tanke på att jag ska upp i tid imorgon. Jag ska flytt städa och tjäna in pengar till min telefonräkning. :D
Jag har vart ut med Trouble men det är regn i luften och jag har lite förvärkar, med andra ord orkar jag inte bli blöt nu och vill ta det lugnt så att värkarna kanske avtar innan jag ska sova, så någon längre prommenad blir det inte ikväll. Jag ska nog ta mej lite glass och slå mej ner framför tvn istället. Mysa med Trouble och känna mej älskad. ;D Min TROUBLE! (L)

Jag vill också ha en blåögd hund, det är så charmigt. :)
Nästa lilla bråkstake kommer med sannolikhet att ha blåögon. :D
Och ännu en gång så är det Pia som står för fotot.



Bortskämda jävlar!

Jag håller just nu på och lagar mat, och är fly förbannad på mina bortskämda jäkla syskon! Dom kan för fan inte ens plocka undan efter sej... Varje dag den här veckan har jag fått skrubbat hela köket efter att dom har lagat mat bara till sej själva, eller efter att dom har gjort mackor eller liknande. Det finns en diskmaskin men den används tamejtusan inte! Jag får skrubba, städa av och plocka in i maskinen innan jag äntligen kan börja laga mat, åt hela hushållet, inte bara åt mej själv, jag blir tokig! Om inte dom börjar hjälpa till, eller åtminstone plocka undan efter sej själva så kommer det att vara världskrig här hemma innan den här veckan är slut, det vill jag lova!

Jag har kommit hem från mitt äventyr med Karro och Xander på köpis, jag är helt slut nu. :) X var jätte trött och ville inte göra mycket som Karro så åt honom men det gick bra ändå. Vi lekte lite i lekplattsen och kollade på en massa kläder och grejer.
Jag har lärt mej att köra den där vagnen nu iaf, jag som har vart så emot 3hjuliga vagnar överväger faktiskt att köpa en själv nu. :D Haha, men jag tycker inte att dom är någe vidare fin måste jag säga, och dom är lite låga... Kim vill inte att vagnen ska bli för liten, och med tanke på att det inte är bara jag som ska använda vagnen, utan även han också, så måste ju han få vara med och tycka till. :)

Med tanke på Kim så kommer han snart hem. :) Men bion idag blev inställd, vi ska vänta tills det finns lite bättre plattser istället. Det kanske blir en film hemma eller något istället? Det visar sej. Jaja, nog om mitt tjat som är obetydligt för er. :D

Magen växer iaf, bild är på G, men jag måste ta hjälp av någon som kan knäppa den först. :) Det får nog bli en tripp till Pia någon dag, hon är jätte duktig på att knäppa kort, och hon kan göra dom mest otroliga sakerna med sin super kamera hon har. :) Inte nog med det så vill hon knäppa också, så det är ju perfekt! :)


Äntligen!

Det är så härligt att få vakna och känna sej taggad på dagen, istället för att känna att man helst vill somna om och sova hela dagen... Mitt humör börjar komma tillbaka och det blir bättre och bättre. Jag är fortfarande lycklig. :)

Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen leta fram några dugliga kläder och sminka mej. :D Jag ska träffa Karro och det brukar kunna vara svårt att känna sej specill i hennes sällskap. Hon har alltid nya kläder, nya skor och ser pigg och  glad ut. :D Haha.

Jaja, jag har väl rätt bråttom kan jag tänka mej.
Hej så länge, god morgon iaf.


En prinsessas dagbok.

Jag och syrran gick upp till köpis, jag handlade glass, choklad och chips, helt enkelt allt jag var sugen på, men konstigt nog var jag inte alls lika sugen när jag kom hem längre... (?) Jag åt lite glass, några chips och någon ruta choklad men har bra mycket mer än hälften kvar, suget försvann iaf. :)
Det blev film iaf, en prinsessas dagbok, HAHA! Jag har inte sett den på jag vet inte hur länge, men det var kul, den är ju inte allt för dålig.
Kim ringde nyss och sa god natt och jag funderar på att gå och lägga mej nu jag också. Jag ska försöka ta mej upp i tid imorgon så att jag hinner göra mej klar och ta ut Trouble en sväng innan jag ska iväg på annat uppdrag. :D Haha.
Karro ringde mej och frågade om jag ville hitta på något imorgon, och varför inte? Jag gör mer än gärna något annat än att bara sitta hemma hela dagarna helt ensam. Det ska bli kul. :)

Nej jag ska väl hoppa i säng nu antar jag.
God natt!



Jag är lycklig. :)

Igår var jag in till arbetsförmedlingen men vände lika fort igen... Det var fullt dagen ut som vanligt, så det blir ett nytt försök snart igen.
Linnea träffade jag inte heller, hon hade annat för sej. Så jag åkte direkt hem till mamma och hjälpte henne här hemma istället. Jag röjde upp i köket och lagade korvstroganoff med ris, vi gjorde köttsoppa och sen gjorde vi några laxfileer också. Mamma höll ju på med att frosta av frysen så vi fick göra i ordning en massa mat så att det inte skulle bli gammalt.
Sen kom Kim. :) Vi blev kvar här ett bra tag sen letade vi på Mackan och dom, och för första gången på jag vet inte hur länge så gjorde vi ÄNTLIGEN någonting tillsammans. :) Trouble fick också vara med, och det var jätte härligt att få umgås lite med dom gamla vännerna. :) Jag hade kul fast att vi inte gjorde allt för mycket. :D
Sen var det dags att ta oss hem, men först var vi ut med Trouble på en sista runda, sen sov vi...

Idag har jag och Trouble vart i skogen med mamma i ca 2 timmar, men den här gången var jag verkligen lat, jag kände mej helt slö i hela kroppen, men jag gick iaf, och 2 timmar är ju ganska mycket när man ska trampa över stock och sten.  Trouble röjde, han hade så otroligt kul som vanligt. :) Är man inte lycklig så blir man det av att se honom rusa runt så där. Det är härligt!

Nu ska jag faktiskt snart ta en dusch och ta på mej sovkläder och bara lata mej i soffan. :D Och längta tills imorgon när Kim kommer hem, då ska jag, Kim och Trouble ut på äventyr och busa en massa. :)

Hej så länge.


På väg...

Jag är klar och väntar bara på mamma. Jag får inte glömma att springa in hemma och hämta snus åt Peter och hans match tröja, det är nämligen så att han ska på derbi idag, och jag är avundsjuk! Åandrasidan så har jag inte hängt med någonting i år iaf.
Jag ska till arbetsförmedlingen och förhoppningsvis träffa Linnea en sväng, det visar sej, men jag räknar med det iaf. :D  Trouble får följa med mamma tillbaka.

Hej så länge.


Tillbaka.

Nu har vi kommit hem efter en sväng i skogen, Trouble ligger och vilar och jag och mamma har precis ätit min äppelpaj som jag gjorde innan vi åkte. :D Den blev faktiskt god, även fast det var äpple i den. Jag brukar inte tycka om när äpplen blir varma, dom blir så mjuka och konstiga då.

På onsdag ska jag och Kim på bio, Arn 2. Jag längtar som tusan, det ska bli riktigt spännande, ettan var ju hur bra som helst! :)
Resten av veckan vet jag inte vad jag ska göra? Mer än att jag ska försöka åka in till arbetsförmedlingen, hälsa på på Bolaget och hälsa på hos Håkan för att se hur långt han kommit med huset och kolla på valparna. :) Jag ska träffa Linnea någon dag om jag kan också, hon ska snygga till min blogg åt mej lite, och för den delen så var det ett bra tag sen vi träffades nu.

Nej nu över till lite fler bilder.
Hej på er.


Ja, återigen är man sådär super snygg, men här är jag iaf i typ vecka 15 eller nått?
Och jag som tyckte att jag var jätte tjock! :D


Vecka 20. Men ni ska veta att den har växt bra mycket mer nu. :D
Tyvärr har jag inga nya magbilder, jag får ta och knäppa nya ny snart. :)
Funderade på att knäppa varje vecka...











Vi har vart i skogen också, knäppte kort på 2 jätte fina, konstiga svampar. :D


Solen lyser på den här så man ser inte hur fin den var egentligen, den var kritvit och det såg ut som en riktig trollskog. :)

TYvärr har jag inte fler kort på Kim, han gillar inte att vara med på kort och sen så har jag gjort mest saker utan honom, han har ju jobbat en hel del. :) <3

Jag håller vad jag låvat. ;D

Men det blir bara några bilder nu...
:D




(Är man inte snygg så säg.)



Jag ska ut i skogen med mamma och Trouble nu, innan det blir mörkt.
Jag ska lägga upp fler bilder sen, även på magen min då. :D
Hej så länge.

Köpis.

Jag ska börja med att be om ursäkt för att jag fortfarande inte lagt ut några bilder och för att jag skriver så sällan, men det är nämligen så att jag inte haft någon tillgång till dator och när jag är hos mamma (som nu) så måste jag snabba mej som tusan med tanke på att jag är här för att hjälpa mamma med saker och ting, eller så ska vi bort eller något liknande, så jag hinner bara kasta in några meningar åt gången.

Jag har gjort en hel del sen sist nu iaf... Jennifer har kommit hem så hon och jag var ut med vovvarna på prommenad, det var så härligt. :) Innan det bjöd Bello på lunch också, det var oslagbart gott och jätte trevligt att träffas. :) Karro och X kom förbi också, ännu mer trevligt! :D Haha.
Sen var jag på en lång resa till sundsvall för att Kim skulle (to det eller ej, jag tror det fortfarande inte!) köpa en BMW (!), HA! Jo vi var väl hemma runt 2 halv 3 inatt och Kim skulle upp senast 5 imorse, hehe, men det gick bra ändå, men jag vet nog någon som somnar så fort han ramlat innan för dörren idag. :D
Idag har jag och mamma vart på köpis och kikat lite, handlat lite mat och plus att en jätte söt kille i 35 års åldern flörtade med mamma, hehe. :) Vi kom hem, och ja, mamma kom hem med ännu ett par skor, Marina har smittat av sej på henne. :D Men det behöver hon.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten till hennes fest som hon ska ha ikväll, 45 års fest. :D Så jag har faktiskt rätt brottom, för om 2 timmar ska hennes gäster vara här. :P

Trouble har prommenads strejk nu, varför vet jag inte... ? Han vill bara gå kortare vändor, annars stannar han och vägrar att gå. Men jag tror att det kan bero på att han vart så mycket i skogen och sprungit så att han blivit lite stel eller något, för han har inga sår, och han verkar inte ha någe ont när man känner igenom honom. Men det blir nog bättre snart. :)

Jaja, ikväll KANSKE jag kommer att ha tillgång till datorn, så då ska jag ta tag i mitt löfte, men det visar sej.
Hej så länge.

Snabbis.

Jag tänkte bara skriva en snabbis, jag är hos mamma och är inte så taggad på att skriva men jag tänkte uppdatera er lite snabbt.

Jag och Erica har sovit hos hennes mormor inatt, vi åt god mat, bastade och hade det mysigt. :D Vi tog en sväng på köpis och kikade lite på barnkläder idag så jag kom hit för bara ett litet tag sen.
Jennifer har kommit hem, och hon har tagit med sej sin vovve, så jag och Trouble ska träffa dom imorgon. :) Det var ett bra tag sen nu.



Ni frågar om magen och min graviditet i allmänhet, kul! :) Jag ska lägga upp bilder så att ni får se så fort jag får möjlighet till det. Jag har vart väldigt deprimerad och nere ett tag nu, så min blogg har mest innehållit en massa klagomål och annat trams som inte är kul att läsa, så jag försöker pigga på mej lite och börja skriva lite roligare inlägg med fler bilder så fort jag kan. :)

Jaja, vi får se om jag får tid ikväll till att skriva lite mer... Hej så länge.

Jag är vaken... Som vanligt.

Jag som aldrig vart en nattmänniska har sakta men säkert startat en förändring, inte med mening, absolut inte, för jag älskar att sova, det är det bästa jag vet, nästan! Jag sover nästan hela dagarna och är vaken sent på kvällarna... Det är jobbigt, för jag skulle helst vilja gå upp runt 7 varje morgon och ta en prommenad, äta frukost och vakna ordentligt, för att sen kunna somna lugnt och skönt runt 10-11. Jaja, det blir nog ändring på det så småningom också. :D

Jag var uppe i ganska bra tid idag iaf, klockan 9 gick jag upp och gjorde mej klar, jag skulle vara hos barnmorskan halv 11. Mamma följde med mej och som vanligt fick jag ta stick i fingret, som jag förmodligen kommer att vänja mej vid snart, och sen fick vi prata en himla massa, det var skönt som tusan att få svar på alla mina tusen frågor och så. Sist men inte minst fick vi lyssna på hjärtljud som lär jätte bra! :) De låg på 140 och det var alldeles normalt. När vi skulle åka hem passade jag på att skriva upp mej på föräldrargruppen också, spännande! Det lär väl bli snart här kan jag tro. :D

Jag var in på massa olika ställen och fixade en massa efter barnmorske besöket, sen bjöd mamma på max, mums! Jag var så hungrig att jag trodde att jag skulle svimma. :) Efter det åkte vi till skogen, Trouble var självklart med han också. :) Vi plockade svamp och jag måste säga att jag aldrig vart med om ett sånt äventyr. :D Haha! Jag; Förstora gummistövlar som var lånad av mamma, ischias som värker som tusan, gravid och osmidig som vanligt, en hund som tok springer fram och tillbaka, fram och tillbaka och är överlycklig över att få vara tillbaka i skogen och springa löst som han vill, som dessutom springer rätt in i en. :D Ja, det måste ha vart riktigt kul att se. :D
Men ischasen känns bättre nu och Kim vart nöjd när han fick svamp till maten. Även Lindens farmor blev glad över kanntarellerna jag var upp och gav henne, även om det var jätte några. :D

Jag undrar bara en sak; Hur kan det vara möjligt att vi hittade fler höstkantareller än vanliga nu, det ska väl fortfarande vara sommar?

Jag plockade med mej en massa äpplen från mammas äppelträd, jag tog självklart hem dom och gjorde hemmagjord äppelmos, som jag sen gjorde smulpaj med. :D Haha, jag kan om jag vill.  Hur som helst så blev det pyttipanna till middag, inte min favorit som ni redan vet, men tyvärr fanns det inte så mycket annat att välja på idag.

Onödig fakta som ingen av er bryr er om börjar bli min bloggs undergång tror jag. :D Haha, men jag har inte så mycket annat att skriva om heller. Men jag har knäppt lite kort på massa fina svampar som vi såg i skogen idag, tyvärr har jag inte lagt in dom än, men imorgon, så lovar jag att lägga ut dom och några fler bilder. :)

God natt!



Jag vet inte...

Jag vet ingenting...


Jag har seriöst inget liv, frågan är om jag någonsin kommer att få ett.
VÄRDELÖST!

Inget resultat.

Jag tänkte lägga ut en bild på legionen, bara för att dom är så bra, men jag hittade inga bilder. :(
Då kan jag ju bara tacka dom IGEN för en jätte trevlig helg, Kim är nöjd som tusan, jag också. :)

Bara för att...

... En gammal vän tyckte att jag var snål med bilder på mej själv.


Men som ni ser på datumet så är det en GAMMAL bild, jag har nästan inga nya.

Det slog mej precis...

Att min och Kims bäbis ska växa ca 10 cm på 2 veckor, det är jätte mycket! :D
Förhoppningsvis kanske magen växer då också. :)
Det börjar bli verkligare och verkligare nu, tänk att jag och Kim ska få en egen bäbis. ♥

Inte min "weekend".

Jag har inte gått utanför dörren sen i torsdags, förutom att ta ut Trouble såklart, och plus att vi var ut och åt, fredag och lördag kväll, men sen var vi hem påengång igen... Jag har legat i soffan och inte gjort någonting hela dagarna, jag är inte särskilt pigg.
Trouble fick vara med Adam igår tills idag, vad jag saknade någon att lata mej med... Men Trouble fick ha kul iaf, det behövdes nu när jag var så nere. Inte nog med det så leker han med bror nu, vi är och hälsar på hos mamma, eller vad man ska kalla det.

Jag har ingenting speciellt att skriva, mitt humör är fortfarande inte på topp, tyvärr. Men det blir nog bara tråkigt för er att läsa på mina klagomål hit och dit... Jag återkommer när jag är på bättre humör och har något kul att skriva.
Hej på er.


Jag och Anni.

Anni kom hit för att umgås lite, vi har knappt träffats sen jag flyttade från storvik så det var trevligt. Vi började med att ta en prommenad med Trouble i spåret, där träffade vi på en huggormsbäbis som blev jätte arg, som tur var missade Trouble den och undvek att bli biten. Men jag håller ju lite extra koll på honom nu, skulle han bli hängis skulle jag ringa veterinären på en gång! Sen gick vi hem, och vad tror ni att vi hittade på för något? Jo, vi kikade på en film, nu har jag precis ätit, det blev donken idag för att Kim hade så mycket att göra, och vi är inne på film nummer 2 nu.
Innan Anni kom han jag baka både, frukostbullar, rulltårta och muffins, margarinet räckte inte till kladdkakan så jag får ta och baka kladdis någon annan dag. ;D
Jag hade tänkt att vara lite social med Anni nu innan hon ska åka hem, men jag tror inte jag skriver mer idag, så god natt på er allihopa. :D Sov så gott!


Jag är så JÄVLA arg!

Jag har en vän, som är 1 år yngre än mej, hon blev gravid och trodde att hon var i vecka 12, hon ville behålla barnet men inte hennes kille... Om hon skulle välja att behålla barnet så ville inte han vara tillsammans med henne längre, och då ska ni vet att dom vart tillsammans i ca 3-4 år. Inte bara han var på och puschade henne till en abort, utan även hennes vänner, så hon bestämde sej, hon orkade inte med att ingen stöttade henne till att behålla barnet. Det visade sej att hon inte var i vecka 12, utan 17, alltså precis på gränsen till att få göra en abort. Hon fick även veta att barnet i hennes  mage var en liten kille. Dom fick sätta igång henne så att hon fick genomgå en förlossning, hon fick alltså föda ut barnet, som var lika stor som en hand ungefär, barnet hade ju såklart armar och ben och jag har fått sett kort på den där lilla, lilla killen... Nu mår hon så dåligt att hon inte vet vart hon ska ta vägen, hon har gråtit nästan hela tiden sen aborten och ångrar sej som tusan. Jag grät när jag fick höra det här och jag tycker så synd om henne, vad ska man göra liksom... ?
Nu ångrar sej killen hennes också, och självklart var det förvirrande för honom, men får jag säga vad jag tycker så känner jag att han borde ha tänkt efter en extra gång innan han gjorde sitt val.

Nyvaken Trouble.

När Trouble är nyvaken är han hur gosig som helst! Då kommer han krypandes och vill gosa och pussas innan han kliver upp, det värsta är om han har dålig andedräkt just då. :D Idag låg jag också kvar i sängen när han vaknade och då fick jag mej en rejäl omgång gos. :)
Mamma fyller år idag, GRATTIS! 45, det är ju ganska mycket ändå. :) Hon var nyss hit och hämtade 2 st madrasser som hon ville låna på lägret i helgen... När hon kom blev Trouble helt tokig, han blir jätte busig när det kommer någon och hälsar på, så då var det dags, han skulle stå på just dom madrasserna som hon skulle ha och springa mellan benen på henne hela tiden. Min sötnos. :) Nu när mamma har åkt så leker han med sej själv, jag vet inte vad han försöker med men det ser kul ut iaf. :D

Jag är inte pigg idag, har ont i huvudet, känner mej febrig och allmänt hängig... Idag får bli ännu en lugn dag, men med mindre fix och don. Blir jag piggare mot eftermiddagen så bakar jag ändå, men annars får det vänta, jag känner att jag behöver vila, speciellt efter den här natten som inte gav mej någon sömn över huvudtaget, vad är det här, är det fullmåne på G eller?

Kim jobbar, han fick ju byta skift till dag, så han är inte nöjd, han tycker mest om att jobba natt, men eftersom att dom är så gott som klar så behövdes bara dag arbetare. Sen ska han fixa med sin bil som ska besiktas imorgon, så det blir nog tomt hät hemma fram emot 12 tiden gissar jag på, tråkigt!

Nej jag ska ta och lasta i mej någonting innan jag gör mina dagliga sysslor.
Hej så länge.


Klar för dagen.


Nu är jag ensam igen, Maria och syrran åkte precis, vi har kollat på film, Georigas rules, skit bra faktiskt! Innan det lagade jag mat till mej och Kim, det blev pasta med en hemma gjord pastasås på ost och skinka, det gick iaf att äta som tur var. Kim tyckte också om det. :) Sen duschade jag och fräschade till mej lite innan Kim åkte till jobbet och mamma kom och hämtade mej och Trouble. Vi åkte upp i skogen på en prommenad, som tur var mötte vi inga björnar, och det stod bilar parkerade vid varenda skogsväg så vi var inte ensamma i skogen... Jag hittade några kantareller som jag plockade och tog med mej hem, jag äter inte svamp men Kim älskar det. Så imorgon ska han få stekta kantareller till maten. :) Jag han inte mer än hem så kom Lisa och Maria, jag skickade iväg dom för att hyra filmen medans jag rensade svampen och kastade i mej lite pannkakor idag igen. Sen tog jag precis ut Trouble en sista gång för idag nu när dom åkte, han fick springa lite i hundgården sen gick vi in igen. Det känns skönt att ha allt klart för kvällen, nu skulle jag bara kunna kasta mej i sängen om jag vill det, men jag tror faktiskt på ett varmt bad, en film med en kopp varm oboy och scones. FILM, som vanligt! :D Haha.

Jag bakade aldrig min kladdkaka idag, jag kom av mej när Lisa och Maria kom, jag tar det imorgon istället. Då ska jag göra nya muffins och en ny rulltårta också tror jag, men med äppelmos den här gången. :) Jag är ett stort fan av äppelmos. :D
Trouble har redan somnat och jag pratar lite med Erica på msn, det var ett tag sen nu.

Jag ska förbereda för mitt mys framför tvn nu, sen ska jag för en gångs skull upp i tid imorgon, jag ska nog ut i skogen med mamma igen, om hon hinner och orkar, hon fyller år imorgon plus att hon sticker iväg på träningsläger över helgen. Men nästa vecka är det iaf spikat och klart att vi ska ha en hel dag i skogen och plocka bär och svamp, Trouble ska också följa med och massäck ska vi också ha med oss. :)


Hopplöst.

Jag har fortfarnde inte hunnit se klart på filmen...
Jag försöker föra en diskussion med någon som vägrar förstå mej rätt, allt jag säger missuppfattas eller förvärras, det känns ganska meningslöst att fortsätta den här diskussionen, men vi får väl se vad som händer.

Det sparkar på i magen som vanligt och snart går jag in i vecka 22...
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 13 aug 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
 
Du har gått 145 fulla dagar av 280 (52%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 5 fulla dagar(v20+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 135 dagar kvar till förlossning.


Foglossning.

Det blev sent igår, även fast jag gick och la mej så kunde jag inte somna, dels för att jag hade sån jäkla foglossning... Men jag har fått ett knep ev Cattis mamma, jag skulle ha en kudde mellan benen, och tack för det! Det funkade efter ett tag och till slut somnade jag.
Jag klev upp vid 10 idag (sömntuta, jag vet), märkte att Kim inte var hemma, tvingade upp Trouble från sängen och gick ut med honom... Det var inte vad han ville kan jag ju säga, men när han fick syn på min bil på parkeringen piggnade han till, han vet att Kim åker i antigen den eller hans egen, och efter att ha saknat honom så värst så förstod Trouble att han hade kommit hem nu... Jag hittade Kim i bilen, avdäckad, stackarn var så trött i morse när han kom från jobbet att han somnat i bilen! Jag väckte upp honom och fick med mej honom in, jag gjorde i ordning lite varm chocklad med grädde och scones som vi åt innan Kim och Trouble slocknade igen. Nu ligger dom tätt intill varandra här på soffan inlindad i ett täcke och snarkar, dom är så söta. :) ♥

Själv hade jag tänkt kika på "hur man blir av med en kille på 10 dagar", det var ett bra tag sen sit, och jag kommer faktiskt intte äns ihåg om den är värd att se eller inte, det blir spännande...



Jag är en riktig film människa tror jag. :D


Senare tänkte jag tvinga med mamma ut på prommenad med busen, det får bli i någon skog som inte är björnvänlig, både han och jag behöver få springa av oss en hel del. :)
Sen har vi som sagt kvar att boka tvätt tid och göra min vecko städning om jag får bort alla sängar och madrasser idag vill säga, det blir lite svårt annars.

Jag hatar spindlar!

Ja, som ni ser så har jag inte gått och lagt mej än, men jag ska, alldeles snart...


Hursom helst, jag är livrädd för spindlar, jag hatar dom!
Idag har jag råkat mosa en spindel med fingret när jag skulle öppna bildörren!
Jag höll på att svimma...
Plus att jag har sett flera långbenta här hemma idag, vart kommer de ifrån?
Jag vågar inte äns döda en spindel för att jag är så rädd att komma för nära, så mosar jag en med fingret  när jag ska öppna bildörren, det är så typiskt att den hade bosatt sej just under handtaget på min bil.
Det känns som om jag blir förföljd, jag törs knappt krypa ner under täcket, det ligger väl 5 stycken där också.
Det är tur att Trouble tycker att dom är god, han brukar få rädda mej genom att äta upp dom.
Min älskade Trouble!

Min vän Linnea.




Linnea Thelander...
Min vän sedan flera år tillbaka, hon är som en syster för mej.
Hennes familj är som en extra familj och helt underbara.
Vänner för livet om jag får säga vad jag tror, och det hoppas jag verkligen på!


Jag har vart ut med Trouble nu, Linnea ringde och berättade att dom hade det bra i ullared.
Hon hade köpt en liten present till min och Kims bäbis. :)
En napp och en nappflaska med döskallar på, jag som älskar döskallar, det är min stora passion!
Hon berättade också att dom ska åka till kolmården imorgon, jag blir så avundsjuk.
Sen kommer hon hem och då ska vi hitta på något skoj igen, det var ett tag sen nu.

Jag tänkte ta min älskade lilla hund och gå och lägga mej nu. Jag börjar bli riktigt trött, och med tanke på att jag ska kliva upp när Kim kommer från jobbet och ha frukost klar som överaskning så är det god tid att lägga sej. Jag ska nog ta och läsa en bok eller något så att jag sover bättre sen. Mein Kapf verkar intressant tycker jag, men tyvärr får jag inte läsa den för Kim, det är en gammal och oanvänd bok som han vill vara rädd om, jag får helt enkelt vänta med att läsa den tills vi har en använd bok som man får läsa. :D

Jag älskar dej, du betyder så otroligt mycket för mej!
♥ ♥ ♥



Jag är huslig. :)

Jag fick en jätte fin kommentar, det finns de som tror på mej ändå, det gillar jag. :)
Det är inte många som kommenterar min blogg, så sätt igång och skriv något när ni ändå är inne och läser.

Jag och syster har gjort pannkakor, vanliga och fläskpannkaka till Kim, jag tycker inte om det så han får ta med det i matlådan imorgon eller nått. :) Jag har också bakat scones, hur gott som helst blev det, men nu är jag mätt som tusan och orkar inte röra mej en meter på ett tag... Imorgon blir det köttbullar, potatis och brunsås till lunch, sen hade jag tänkt att kasta ihop en kladdkaka också, om jag är sugen på det då förståss. :D
Nu har syrran precis åkt och jag tittar på film med Trouble, allt är diskat och klart, skönt som tusan. Nu är det bara att ta ut Trouble på en sista runda och gå och lägga sej, men först ska jag se klart filmen. Men jag måste då säga att det är hus skönt som helst att vara klar med allt och lite till. :) Imorgon ska jag gå upp när Kim kommer från jobbet, då ska jag äta frukost med honom och sen krypa ner med honom ett tag innan jag springer till tvättstugan och bokar tvätt tid, helst av allt så skulle jag vilja göra min vanliga vecka städning imorgon också, men det kan bli svårt med tanke på alla 12 sängar, madrasser, täcken och kuddar som just nu står där de får platts... Jag kan ju inte bära ner dom i källaren själv, men har jag tur så lyckas jag övertala Kim att bära ner det i källaren innan han åker till jobbet, då har jag ju hela eftermiddagen på mej att städa sen. Jaja, det där skiter väl ni i. :D Haha!




Never been kissed, på 3an nu.

Syster kommer på besök.


Vi är inte kloka. :D

Syrran är på väg, hon ska göra mej sällskap idag igen. :) Men idag ska vi laga mat, pannkaka av alla dess slag! Tunna, tjocka, sånna där som Kim vill ha och ja, helt enkelt alla möjliga. :D Vilka expriment vi ger oss in på... Nej, syrran är pannkaks galen, hon lagar pannkaka minst en gång i veckan, så hon kan det där. Själv så är jag inte sådär jätte förtjust i pannkaka, men ibland sitter det himla fint!

Jag som tänkte ge mej ut i skogen med vovve fick precis veta att det går 3 björnar här omkring nu. Jag vill ha min älskade hund kvar, inte att han ska bli uppäten av björnar, ännu mindre 3 stycken. Jag står nog över, eller så åker jag till en skog som ligger längre bort.

Jaja, nu ska jag och syster handla allt vi behöver, jag får väl skriva några rader om hur det här slutade sen. :D
Hej så länge, ha det så bra.

Händig.

Till lunch gjorde jag pyttipanna, dessvärre tar det ca 1 timme för mej att äta den maten med tanke på att jag bara äter potatisen, allt annat petar jag bort och det är en aning pilligt. Inte min favorit direkt, men det går snabbt och vi hade hur mycket som helst hemma.
Jag har diskat och städat upp i köket, bakat både rulltårta och chocklad muffins. :) Jag hade slut på vetemjöl och fick pröva med fullkornsvetemjöl istället, rulltårtan vart iaf god men muffinsen har jag inte hunnit smaka än. Jag hoppas på ett bra resultat iaf, fast jag kan ana att det blir lite torrt.
Jag tänkte göra lite scones senare också, men mjölet tog slut så jag får försöka skrapa ihop lite små pengar och ta och handla nytt, annars får jag vänta tills imorgon med det... Men det vore riktigt gott med nybakade scones ikväll. :D Haha.

Jag tänkte ta ut Trouble på en prommenad nu, sen skulle jag kanske ta med honom ut i skogen med mamma efter hennes träning, men vi får se om hon orkar då. :) Hoppas, jag skulle vilja röra lite på mej. :)
Jaja, ha en bra kväll, jag slänger säkert in något inlägg senare. :)


Frukost?

Jag vaknade vid 7 tiden när Kim kom från jobbet, sen dess har jag bara halvsovit, legat och tittat på honom och gosats i hans famn. :) Han har sovit men ändå tog det äända tills nu uingefär som jag tog mej upp ur sängen... Det är så svårt att kliva upp när han ligger där och är så gosig. Syster tog precis cykeln och trampade hem och Trouble är fortfarande inte riktigt vaken, om ca 10 minuter gissar jag på att han vill gå ut och kissa och då är jag redo. :) Jag funderar bara på om det verkligen är någon mening med att äta frukost nu när man borde äta lunch, det borde ju vara bättre att ta lunchen på engång istället för att skjuta fram hela dagens måltider för att man var för slö för att ta sej upp i tid?

Det var några som tog åt sej av mitt inlägg igår, och visst kanske inte ni menar något illa och det är kanske jag som tar åt mej för mycket som ni säger, men ni ska veta att det är mitt barn det här handlar om! Jag menar bara att vill ni prata med mej om min graviditet så får ni självklart göra det, om ni utelämnar att jämföra mej med någon annan och inte berättar för mej vem som har finast mage mm, det här är en känslig sak för mej!
Och sen fanns det en som vart i ungefär samma sits, och gtack för att du förstår! :)

Håll dej borta från vårat liv! Vi vill inte ha med dej att göra!!!


God natt!

Nu tänker jag gå och lägga mej! God natt.


Jag är trött på er!

Ni får tycka precis vad ni vill, men jag är överlycklig över att jag väntar Kims barn och förstår inte varför ni försöker att ta det ifrån mej? Kan inte jag bara få vara glad och höra possitiva kommentarer istället för att ni ska jämföra mej med någon annan? Jag är trött på att höra att det absolut inte syns någonting, att ni inte kan förstå att jag är i femte månaden och speciellt är jag otroligt trött på att höra att andras magar är mycket finare än min...
Snälla! Sluta jämföra mej med någon annan, jag är lycklig och vill fortsätta att vara det!

I lördags fick jag åka in på akuten, jag trodde att det var ett missfall på gång... Jag hade ont i magen och hade inte känt fosterrörelser på nästan ett dygn. Som tur var så var allt okej, bäbisen mådde jätte bra. Efter ultraljudet vart det fullfart igen och bäbisen har sparkat som tusan sen dess. :) MIN lilla bäbis. ♥ Jag kunde inte bli lyckligare!

Jag och syrran kollar på Braveheart, innan har vi kollat på gone in 60 secounds och dangerous water, vi har med andra ord en liten filmkväll, vi har ätit glass, choklad och chips, mums! Hon ska sova kvar här och göra mej och Trouble sällskap nu när Kim jobbar. :D Jag börjar bli trött och vet inte om jag klarar hela filmen, den är ju närmare 3 timmar lång. Men det visar sej...


Tillbaka.

Nu är jag tillbaka igen, efter helgens bravader. :D Jag har haft hur kul som helst och lärt känna en hög med jätte trevliga människor. :) Dock har det vart fullt hus här med närmare 14 pers som sovit över, det gick bra lördag natt men inte i fredags, då vart grannarna inte glad och jag förstår dom! Jag vart lika sur jag också och gick hem till mamma. ;D
Igår röjde vi undan och vinkade hejdå till alla som skulle åka hem, det kändes lite tråkigt på samma gång som det var skönt. :) Sen körde jag och Kim hem Martin, på vägen tillbaka stannade vi vid Kims jobb, jag skulle få se vad det var dom gjorde... Jag fick åka på en båt med jätte mycket spindelnät ut till en mycket större "båt", på den större båten sitter dom och muddrar hela dagen eller natten det beror på vilket skift dom går. :) Jaja, hur som helst så var det kul att se vad det är dom håller på med där borta. :D Sen åkte vi hem, var väl hemma runt 11 halv 12, trötta som satan! Vi skulle kika på film men han inte äns se 5 minuter av den, vi somnade istället, hur mysigt som helst var det iaf. :) <3
Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag funderar på att ringa upp Mikki som ringde för ett tag sen och träffa hennee en sväng, vi får se vad orken räcker till idag. :)

Nej det här får räcka för den här gången.
Hej så länge.

Äntligen klar.

Då blev jag precis klar med allt jag haft att göra idag, har precis dammsugit upp dom sista dammtrollen från golvet i "mitt" rum hos mamma. Som jag sagt så ska ju Martin bo där i helgen och jag hade inte direkt ordning därinne innan... Han skulle ha kommit imorgo men kom idag istället så det blev ju extra stressigt.
Jag har vart upp i Mackan och Cattis nya lägenhet, den var jätte fin. :) Men vi hade ju jätte bråttom att hinna med att handla, städa och möta upp våra gäster¨, så vi han inte vara där någe länge. Inte jag iaf, Kim har ju vart där tidigare idag också.
Just nu sitter jag ensam hos mamma, inte äns Trouble är här, jag väntar på att Kim ska komma och hämta upp mej, vilket han ska göra när som helst, jag är egentligen sugen på en prommenad men har för mycket att bära på...

Nej en massa strunt som kommer upp som vanligt, inget intressant för er.
Jag ska nog gå ut och börja promenera bara för att se hur långt jag hinner innan Kim kommer.
Hej på er.

I helgen kommer jag att ha fullt upp, har förmodligen inte tid att uppdatera alls, så bli inte rädd att jag försvunnit eller något, jag dyker upp så fort tiden räcker till! :)

140 dagar av 280.

Jag har gått precis halva tiden idag, tänk er, 140 dagar! Det är inte långt kvar. :)

Denna uträkning utgår från dagens datum: Fre 8 aug 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Fre 8 aug 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
 
Du har gått 140 fulla dagar av 280 (50%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar(v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 140 dagar kvar till förlossning.


Tillbaka igen...

Nu har jag hamnat här igen... Bara för att jag inte har något bättre för mej. Jag har duschat, klätt på mej och sminkat mej men Kim har fortfarnde inte ringt och sagt att dom är på väg, så vad ska jag göra förutom att sitta här när trouble ändå bara ligger och snarkar? Hade han vart vaken hade jag kunnat tagit ut honom en sväng, men han blir så sur när man väcker honom, städat och diskat har jag redan gjort så det finns inte mycket mer att välja på eftersom att jag gissar att det bara är skit på tvn än, klockan är för lite.

Jag kan dö bara av tanken på att jag har ett rum hemma hos mamma som ska städas idag också... Jag måste plocka bort alla mina kläder och grejer därifrån och dammsuga. Martin ska bosätta sej där den här gången istället, det är ju redan så många som ska sova här så det hade blivit lite trångt annars. Hur som helst så är det väl lika bra att få det gjort en gång för alla, problemet är bara vart jag ska göra av allt. Jag får varken platts med det här hemma eller där hemma. ?


Långpromenad och städning.

Efter att jag våldgästat Kim i badkaret och ätit frukost så klädde vi på oss och gick ut... Kim skulle hjälpa Mackan och Cattis med deras flytt, dom har precis fått en lägenhet som dom ska flytta in i tillsammans. :) En liten hundvalp har dom köpt också, en jätte söt men väldigt trött liten en. :)
Hursomhelst så gick jag och Trouble med Kim (som inte var körduglig) i regnet till vretas. Trouble som brukar vägra gå ut när det regnar gick så snällt så... Vi lämnade av Kim och gick vidare, hittade på Devil och Engla i hundgården så jag släppte in vilden där så att dom fick bråka av sej lite. :) Nize hade ångest från gårdagen då hon råkade bli lite för full så vårat samtalsämne handlade mest om det. :D
Lortig och fin som Trouble var när han tröttnat på att vara ute i regnet, traskade vi vidare, mötte Madde och Nova på vägen så vi fastnade där ett tag också, vad stor hon hade blivit Nova, hur söt som helst. :) Sen traskade vi vidare, det var ju ingen särskilt lång runda vi gick men promenaden blev lång med tanke på alla stopp vi gjorde.
Väl hemma så klippte jag klorna på Trouble, han fick även borsta tänderna, göra ren öronen och så var det meningen att jag skulle duscha av honom allt lort... Jag hade inte mage att slänga in honom i duschen, jag fick för det första släpa in honom i badrummet (han är livrädd för vattenkranar och sånt) sen skakade stackarn så att jag trodde att han skulle svimma, hur kan han vara så rädd (?), hur som helst gav jag upp, ville inte skrämma ihjäl honom så jag tog en handduk och blötte, han fick helt enkelt göra en raggardusch, det fick duga, men igentligen skulle han behöva ett rejält bad. :D Min älskade vän! ♥
Nu har jag precis städat så gott det går, det är skönt att ha det gjort med tanke på att alla våra helg gäster kommer ikväll... Jag ska snabba mej in i duschen och fräscha till mej nu innan Kim och dom kommer och hämtar mej, jag ska nämligen hjälpa till så gott jag kan med Mackan och Cattis flytt jag också. :D Hungrig är jag också så jag hoppas på att få mätta magen lite också.
Nej dax att kila. Hej på er.


Sötnos! <3

Jag är så otroligt stolt!

Min Trouble är den bästa i hela världen, jag blir så otroligt stolt över honom, han chockar mej alltid med att vara världens bästa, gulligaste och mest älskvärda lilla vovve... Nu ligger han fortfarande och sover som vanligt men jag tänkte snart ta och väcka upp honom för en kissrunda iaf. Han är så söt. :) <3

Det blev öltält igår, och trevligt var det. Jag hade riktigt kul och var på toppen humör! Vi satt i gyllene bockens tält och sen drog vi vidare till olles för att kika på kristet utseende, tillochmed mamma kom dit. :) Det var dessvärre jätte mycket folk, kanske inte det bästa för magen, men vi hittade snabbt en platts i soffan längst in vid toaletterna, där satt jag och resten av oss tills det var hemgång. Väl påväg hem så visste varken vi eller poliserna som vi frågade vart bussarna gick eller om vi missat den sista... Det slutade med att det tog hundra år innan vi kom på hur vi skulle göra, självklart träffade vi en massa som vi kände och då fastnade man ju för att prata. Mitt humör började gå åt fel håll, jag ville hem till vovve som vart hemma i några timmar helt själv. Vi fick ta en taxi, kom hem i säkert förvar till en nyvaken Trouble som knappt orkade kliva ur sängen för att hälsa, min sötnos hade bäddat ner sej direkt när vi åkt och legat och sovit tills vi kom hem igen, duktiga vovve. :)

Nu ska jag ta och våldgästa Kim i badkaret tror jag, det skulle vara skönt i det här vädret.
Men tyvärr är det fortfarande slut...

Ensam med Trouble.

Jag ska inte klaga, för jag har ju Trouble... Dessvärre avskyr han regn och vill inte gärna ta en prommenad i det här vädret, jag hade tyckt att det var rätt skönt, bättre än att bara sitta här alldeles ensam. Mamma och systrarna har åkt till Marina, dom ska sova där inatt allihop, så jag och Trouble blev ensama kvar. Kim och bror är ute med Robin på en massa uppdrag, men Kim skulle snart hämta upp mej och Trouble för att åka  och käka, jag är hungrig som tusan...
Fan att jag inte har någonting att göra, snart tvingar jag ut Trouble i regnet ändå och promenerar in till gävle och tar en sväng runt CF, inte för att jag förstår varför folk ska ta med hundarna dit för, men en kortis skadar ju inte. ?

Föresten så hade Pia med sej ett babygym till mej, hon hade fått det av Erica och Honken som inte hade någon användning för det längre, deras barn har ju blivit lite för stora för det nu. :D  Tack! En sak mindre på inköpslistan. :)
Jag och Pia ska fördendelen ut i skogen och plocka svamp någon dag, Trouble ska också få följa med, det ska bli jätte skönt att koma ut i skogen lite, det var ett tag sen.

Nej nu tråkar jag bara ut er, hej så länge.

Tårta.

Jag har ätit både smörgåstårta och vanlig jordgubbstårta, jätte mycket! Det var jag som hade gjort allt men jag måste erkänna att det var gott ändå. :D
Jag lyckades med att missa arbetsförmedligen också (!), hoppas det löser sej ändå, det borde det ju göra om jag gör det imorgon... ?
Just nu sitter jag hos mamma och samlar krafter till att göra mej iordning, inte för att jag ska göra något speciellt men det kan ju vara skönt att vara förbered, iaf med tanke på att om det dyker upp något så blir det säkert stressigt som tusan, som vanligt.


Imorgon har jag gått halva tiden och det är full fart i magen hela dagarna, det blir nog en liten boxare av den lille. :) Men det är kul, då vet man att h*n lever. Jag vill att det ska bli 25 december nu!

Grattis Lisa!

Syster fyller 15 år idag. :D GRATTIS!


Jag har precis gjort en jätte jobbig grej, jag har "startat" med flytten, vi får se hur det går, det lät inget vidare bra.
Jag fick hjälp av en bekant också, ännu svårare.
Jag kan ju inte mer än hoppas på att det löser sej, jag klarar inte av att flytta hem igen.
När man har bott hemmifrån engång så vill man nog aldrig flytta tillbaka.
Inte jag iaf...

Jag orkar inte, det här suger, det är så jävla värdelöst!







Jag har vaknat och tagit mej ur sängen, trotts min natt utan sömn... Jag har inte sovit en blund tror jag, jag har vart så otroligt ledsen, som tur är har jag haft Kim vid min sida som legat och hållt om mej hela natten. Mina ögon är helt uppsvälda och näsan är helt täppt, typiskt!
Jag ska snart väcka Kim, vi ska åka till syrran och käka tårta, men innan jag väcker honom så ska jag duscha.
Senare idag har jag ingen aning om vad som händer, jag hoppas iaf på att det blir ett tält senare i kväll, det skulle vara skönt att göra något istället för att bara sitta hemma och deppa. Kim hade helt glömt bort att vi hade pratat om att åka in överhuvudtaget, men vi får väl se. Chanserna ligger väl inte på topp med tanke på att Kim hatar CF mer än jag gör, det är för mycket folk och för mycket av fel folk. :D
Jag funderar på att krypa ner i sängen med honom några minuter innan jag hoppar in i duschen. Jag vill att allting ska bli bra igen!     

Hur som helst, hej så länge.

Mamma byxor.

Jag glömde ju säga att jag städade Kims bil idag, som "lön" fick jag ett par mammabyxor av honom. :) Jag har knäppt lite kort på magen idag, jag lovar (!) att imorgon så ska jag försöka hinna med att lägga ut någon av dom så att ni får se hur det växer här. :D Men jag vill bli jätte tjock (säger jag nu)...

Nej hörrni, jag ska ta och tvätta ansiktet och borsta tänderna, det blir tidigt imorgon, syster fyller ju år.
God natt på er.

Grannarna är inte nöjd...

Jag träffade en granne utanför nu, hon berättade att sist det var fest här hade ingen i hela huset kunnat somna förrän halv 6 på morgonen när folket gick... Jag förstår dom verkligen, jag var minst lika irriterad själv den dagen! Men, som tur är var dom inte arg, dom ville bara säga till så att det kan gå lite lugnare till nästa gång.

Jag har precis vart på CF med Mikki och Sandra, det var ingen höjdare alls... Hoppas det blir bättre imorgon om det blir öltält med Kim och Robin. Då sitter man ner, lyssnar på musik och dricker cola eller något. :) Jag hoppas faktiskt på att det blir lite partaj, jag kan ju bara åka hem om jag inte trivs.

Jag hade fått en jätte trevlig kommentar, jag vet inte från vem, men det värmde... Jag som känner att jag inte försöker tillräckligt och blir förbannad på mej själv, då är det skönt att höra att någon tycker att det verkar som om jag infinner mej i det mesta mm. Tack!

Jag är hemma nu, ensam, inte äns Trouble är hemma... Jag saknar min vovve och Kim, dom kommer snart men det känns så konstigt att vara här och veta att jag snart ska flytta, att det är slut och att jag inte är en del av honom längre. Jag känner mej så otroligt ensam, vad ska jag göra utan honom liksom, det är tur att bäbisen snart kommer och att jag har Trouble som håller mej sällskap varje dag, min bästa vän! ♥



"Mina" pojkar. ♥

Uttråkad.



Jag har ingenting att göra...
Jag har hjälpt syrran att baka inför hennes födelsedag imorgon men nu är det klart. Trouble och jag vet inte alls vad vi ska göra. Jag sitter iaf och försöker samla krafter till att ta tag i min flytt, jag vet att ingen av er visste om det, men tyvärr är det slut mellan mej och Kim och har vart det i ca 2 veckor, jag ska flytta till en egen lägenhet men vill helst av allt bara stanna kvar med Kim. Jag hoppas så djupt att allt ska bli bra så att vi kan fortsätta att vara tillsammans. Förtillfället bor jag kvar med honom och vi är absolut inte ovänner, det är precis som om ingenting skulle ha hänt och det är just det som gör det så svårt.


Jag kan inte!

Jag drar ut på det hela tiden, jag kan verkligen inte, jag vill inte! Ensam är stark har jag hört men jag tror knappast att jag ingår i den kategorin...

Syster och Conne åt tacos med oss igår, det var jätte gott. Sen gick dom hem, jag och Kim kikade på en film, day after tomorow (?) det var så längesen och den är bra. :) Det blev rätt sent som vanligt och nu är jag trött som tusan, som vanligt! ;D Men jag har iaf sovit super bra inatt också.

Nu ska jag ta och göra mej i ordning och kasta i mej lite taco rester, jag har en del att göra. Syster fyller år imorgon och ja ska göra tårtbottnarna idag så att det är klart. Inte nog med det så ska jag och Mikki in till CF en sväng lite senare och kika... Förmodligen är det lika värdelöst i år igen.

Ha en bra dag.

Go och glad.

Äntligen har humöret kommit tillbaka, det är så otroligt tråkigt att gå runt och vara arg för jämnan. Idag har vi varit och handlat inför helgen och sen har jag diskat, städat och plockat lite... Nu har vi en massa sopor att ta ut när vi ska åka och handla om ett tag. Den här gången ska vi handla mat, jag ska göra tacos ikväll. Till lunch åt vi rester från gårdagens lunch, köttbullar i tomatsås med makaroner, riktig vardags mat. Det ska bli gott med tacos ikväll!

Förtillfället är Robin och Jesefin, och Peter här, Kim är mest upptagen med att leka med Trouble och dom andra med att titta på. :) Själv hade jag tänkt slutföra städningen när dom åkt, innan jag börjar med maten, jag ska bara dammsuga vardagsrummet och sen torka golven överallt. Jag hade tänkt att sätta Kim på att skruva upp en hängare och ett nyckelskåp också. Det ska bli skönt att få det gjort iaf.


Nej nu ska vi åka och handla, hej på er.



Storm?

Morsning korsning. ;D

Har det vart storm inatt eller vad är det här? Jag och Kim kollade iaf på film och käkade godis igår, mysigt som tusan även om han satt vid datorn större delen av tiden... Jag tog iaf en paus och gick ut på prommenad med Karro och Angelica, det var jätte skönt men inte långt ifrån att man blåste bort. När jag kom hem fortsatte vi att kika på film ett tag innan vi gick och la oss, och jag sov hur bra som helst inatt igen, tack! Äntligen har jag fått sovit ordentligt flera nätter. :)

Den här dagen kommer nog att bestå av matlagning, film och korta kissrundor, kanske ett bad också.
Hej så länge.

Glada miner.









Nu är jag på bättre humör igen. :)
Ska åka och handla lite till pizzan nu, jag ska försöka att tigga åt mej lite godis också.
Bäst att snabba mej nu, hej så länge.




Sluta...






Nu ska jag gå och gräva ner mej eller nått, min dag gick åt helvete iaf.
Jag är på skit dåligt humör och har ont i huvudet som ett pucko.
Hoppas ni får en bra kväll iaf, hej på er.


Innelåst hemma hos mej själv.

Jag bad Jimmy ringa min mobil som jag upptäckte att jag tappat bort, jag hörde den inte alls men enligt honom gick det flera signaler... Kim måste ha fått med sej både min och hans telefon, hur vet jag inte men jag vet att han även har min nyckel. Alltså är jag helt låst, jag kan varken ringa eller gå ut med mej själv eller ens med Trouble. Visst Trouble föredrar att stanna inne i det här vädret men han måste ju ändå ut, kanske inte just precis nu, men aldeles snart. För den delen hade jag tänkt rinnga för att att säga hur sugen jag är på godis också, men det blir inget av med det. Det går inte.

Jag har iaf diskat nu, och torkat av spisen, det är skönt att ha det gjort så att man slipper ställa sej med det precis när jag ska laga middag sen. Jag tror att det blir hemmagjord pizza faktiskt, men det beror på helt när Kim kommer hem, blir det försent så orkar inte jag hålla på med det, då får det bli något enklare. Hur som helst så börjar jag bli hungrig nu, riktigt hungrig!


Äntligen hemma.

Jag tog en prommenad med Trouble hem från mamma, och tusan vad det blåste och regnade, jag var helt dyngsur när jag kom innanför dörren. Jag blev akut jätte sjuk också, jag kunde varken stå upp eller andas, huvudet kändes tungt som tusan och öronen värkte hur mycket som helst. Jag lagade mat men fick ta hjälp av Kim, det var helt omöjligt för att jag mådde så dåligt, jag kunde knappt äta heller när maten väl var klar, men Kim tvingade i mej så tillslut var det tomt på tallriken ändå. Sen tog jag ett varmt bad, det var hur skönt som helst, och nu mår jag mycket bättre, men jag är fortfarnde inte pigg. Jag tänkte alldeles snart ta tag i disken och det för att sen sätta på en film, det är ju verkligen sånt väder nu. Jag skulle vilja ha en stickad jätte stor tröja att mysa i framför tven, och att Kim kom hem och gjorde mej och Trouble sällskap. Men det dröjer nog inte allt för länge innan han kommer som tur är.

Tänk er, nybakde bullar, glass, en massa godis och chips, det skulle inte sitta helt fel nu det. Kladdkaka skulle vara gott det också, och max, och allt som är onyttigt. :)



Inte min smak på godis men det var ju godis iaf.

Spö regn.

Jag har längtat efter det här! Regn är verkligen något som behövs lite då och då, riktigt spö regn alltså, det är så mysigt.

Min dag resulterade i en massa bilåkning och en hel del dystra stunder...
Just nu sitter jag hos mamma och väntar på att internet ska skärpa till sej och fungera som det ska så att jag kan kolla mina mejl.
Efter det ska jag ta ett bad och sova tror jag, sova ska jag iaf göra men blir det inget bad så blir det film eller tv istället, sen sover jag nog gott.
Inatt fick jag iaf sova ut, och skönt var det! Jag sov hela natten och jätte länge på morgonen, underbart.


Jag har inget vettigt att skriva så det är bäst att jag står över...
Annars blir det bara en massa trams.

Nu ska jag sova och drömma om Kim, men jag får ju träffa honom imorgon igen. (L)
God natt på er allihopa!


Jag ser hemsk ut, men man ser ju att jag börjar få lite mage iaf. :)
Utväxt, inget smink och en ful min.

Äntligen!

Först vill jag be om ursäkt för att gårdagens inlägg lät bra mycket värre än det var. Men det är kul att du bryr dej Pia. :) Jag fick tillsist rätt trevligt ändå, men trött är jag idag. Martin tog handt om diskning och undanplockning av flaskor och så, själv behövde jag bara dammsuga, eller jag ville dammsuga...

Nu sitter jag här, efter en lång dag och väntar på att maten ska bli klar. Vi har vart i hedesunda och käkat på pizzerian och sen åkte vi runt och kikade lite, vi fick ut lite blad också, men det var ju iofs det som var meningen med hela resan. :D Sen hämtade vi Trouble och åkte ut till en stor åker och busade med honom i regnet, han fick springa av sej rejält så nu ligger han och snarkar nedbäddad i sin säng. :) Sötnosen min. Vi har hyrt 2 filmer som vi ska titta på, det blir med andra ord en lugn kväll, otroligt efterlängtad! Till middag blir det kyckling, grillat kött och potatis med sås, jag tänkte skära upp lite morötter också för det är jag sugen på. Idag är det bara jag, Kim, Martin och bror, det känns skönt med tanke på att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Jag har inte kunnat sovit så bra inatt och hoppas på att få ta igen det ikväll.


Det här är inte kul, jag är ledsen.



Här är det fullt hus.

S80 gick inte igenom besiktningen... Vi fick en 2:a, men det var bara handbromsen som ska spännas och det är ju fort gjort. Jag hade nästan räknat med att vi skulle få en anmärkning på det. Jaja, jag och mamma begav oss till ÖB iaf, hon handlade lite små grojor medans jag mest gick och tittade, jag börjar tröttna ordentligt på att vara pank! Hoppas jag får svar från det där jobbet någon gång... Det är så tråkigt att gå och vänta.

Jag vet inte hur kvällen blir, men jag har en känsla av att det blir en massa strul. Inte nog med att vi redan har en inneboende så känns det som om vi har folk här som festar för jämnan. Inte gör det mej någonting egentligen, men när jag inte får sova eller ens vara med och ta beslutet om att det ska komma några hit och ta någon öl så blir jag less. Inte en lugn kväll sen i måndags förutom igår, och den var stressig ändå, jag blir stressad av bara tanken. Det betyder ju att jag har en hel del disk och städning att ta itu med imorgon och det var inte mina planer från början. Självklart så måste man ju diska varje dag ändå, men massa glas med alkohol skvättar kvar är inte det roligaste att stå med, allra helst när man har så mycket att plocka med varje dag ändå.
Vi får helt enkelt se hur det blir, jag har iaf ingen lust att leka städerska när jag egentligen inte orkar ha några här förtillfället.

Nej nu tror jag att jag ska ta och ringa Karro och Mikki, bara för att säga hej.

I väntans tider...

Martin och Trouble är ute på prommenad, så jag och magen sitter här ensam och väntar på bättre tider. Jag tänkte ringa och väcka mamma klockan halv 2 så det är ju inte allt för lång tid kvar...
Kim hörde av sej nu iaf, dom hade jätte mycket på jobbet och hade varken hunnit äta eller gå på toa sen dom började klockan 6 imorse. Egentligen hade dom inte tid att ta rast nu heller, men dom var tvungna att äta lite så då passade Kim på att ringa till mej samtidigt. :)
Trouble kom hem nu också, så lite sällskap fick vi, jag och magen. Martin gick igen, han skulle till spar och handla något, vad vet jag inte...
Hehe, han är så söt Trouble, han ligger helt utslagen på golvet och andas som en tok, efter att ha vart ute i ca 40 minuter bara. Han har nog lekt med sitt rep i hundgården. Min bästa vän. ♥    
Mamma ringde nu, hon var redan vaken och hade vart det ett litet tag. Hon jobbar natt så jag trodde att hon skulle sova längre, för det brukar hon göra. Jaja, hur som helst så skulle hon bara göra sej i ordning sen tänkte vi åka in till ÖB, rusta eller dollar store och kika lite, dom är så roliga dom där fynd affärerna. :)
Hej så länge.

Snart höst.

Det märks att vi närmar oss hösten, det blir fortare mörkt ute och mörkret är betydligt mycket mörkare. Jag tycker om hösten, den bjuder på så många olika färger, det blir kallare ute, det regnar sådär mysigt och sist men inte minst så fyller jag år, i oktober. Men för första gången så vill jag att hösten bara ska flyga förbi, jag skulle tillochmed kunna hoppa över den helt... Jag vill bara att det ska bli december nu, jag längtar som tusan till förlossningen då mitt och Kims gemensamma underverk kommer till världen. Det kommer att vara den absolut lyckligaste stunden i mitt liv!
Tillbaka till hösten... Jag har faktiskt redan sett en hel del röda och gula blad, nu, i slutet på juli, nog för att det är 1 augusti idag men det är fortfarande sommar, sommaren varar till mitten på september tycker jag, sen blir det höst. För den delen så är hösten mest att lita på, det är alltid höst på hösten... Vintern blir inte alltid vinter, det snöar inte tillräckligt mycket, och våren blir inte alltid riktig vår den heller, lika med sommaren som kan hoppa över allt det där med sol och varmt badvänligt vatten. Hösten är helt enkelt alltid höst, det spöregnar alltid flera veckor i streck, och det blåser så otroligt mycket att man nästan kan blåsa bort. Det är snart höst.


Garaget.

Vi var i garaget hela dagen igår, men bilarna är klara nu. Jag och Trouble åkte hem tidigare än dom andra, Linnea kom och hälsade på. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade, sen följde vi med och åkte fram och tillbaka till Martin... Jag var så trött på vägen hem att det inte var långt ifrån att jag somnade. Väl hemma runt 11 kastade vi oss i säng, men som vanligt somnade inte jag förrän efter 4 någon gång. När jag låg ner fick jag knappt någon luft, magen kändes jätte tung och spänd. :D Nu börjar det kännas att man är gravid, magen är liksom i vägen och då har jag inte hunnit få någon stor mage än.

Nu sitter jag mest och väntar på att orka göra mej i ordning, Trouble sover som en stock och Martin duschar eller något... Kim är ju på jobbet och kommer inte hem än på ett tag. Jag och mamma ska iaf åka och besikta min bil vid 2 tiden, men det är ca 2 timar dit, vad ska jag göra så länge då? Jag får hitta på något.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men det visar väl sej. Jag måste säga att jag är dålig på att skriva nu när det är så varmt, inga bra ideér och inte ett dugg bra på att sätta ihop en rolig text. :D


RSS 2.0