Köpis.

Jag ska börja med att be om ursäkt för att jag fortfarande inte lagt ut några bilder och för att jag skriver så sällan, men det är nämligen så att jag inte haft någon tillgång till dator och när jag är hos mamma (som nu) så måste jag snabba mej som tusan med tanke på att jag är här för att hjälpa mamma med saker och ting, eller så ska vi bort eller något liknande, så jag hinner bara kasta in några meningar åt gången.

Jag har gjort en hel del sen sist nu iaf... Jennifer har kommit hem så hon och jag var ut med vovvarna på prommenad, det var så härligt. :) Innan det bjöd Bello på lunch också, det var oslagbart gott och jätte trevligt att träffas. :) Karro och X kom förbi också, ännu mer trevligt! :D Haha.
Sen var jag på en lång resa till sundsvall för att Kim skulle (to det eller ej, jag tror det fortfarande inte!) köpa en BMW (!), HA! Jo vi var väl hemma runt 2 halv 3 inatt och Kim skulle upp senast 5 imorse, hehe, men det gick bra ändå, men jag vet nog någon som somnar så fort han ramlat innan för dörren idag. :D
Idag har jag och mamma vart på köpis och kikat lite, handlat lite mat och plus att en jätte söt kille i 35 års åldern flörtade med mamma, hehe. :) Vi kom hem, och ja, mamma kom hem med ännu ett par skor, Marina har smittat av sej på henne. :D Men det behöver hon.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten till hennes fest som hon ska ha ikväll, 45 års fest. :D Så jag har faktiskt rätt brottom, för om 2 timmar ska hennes gäster vara här. :P

Trouble har prommenads strejk nu, varför vet jag inte... ? Han vill bara gå kortare vändor, annars stannar han och vägrar att gå. Men jag tror att det kan bero på att han vart så mycket i skogen och sprungit så att han blivit lite stel eller något, för han har inga sår, och han verkar inte ha någe ont när man känner igenom honom. Men det blir nog bättre snart. :)

Jaja, ikväll KANSKE jag kommer att ha tillgång till datorn, så då ska jag ta tag i mitt löfte, men det visar sej.
Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0