Måndag.

Dagen började INTE bra, men slutade kanon!
Leon fick för sej att köra bobby car ner för en sten trappa imorse när vi gick med soporna. Det såg ut som om han skulle slå ihjäl sej och mitt hjärta stannade nog för någon sekund! Jag har aldrig vart så rädd förr...
Som tur var så klarade han sej med en bula och några skrubbsår, trotts att han landade på ansiktet. INgen hjärnskaning, och inga lösa tänder.
Förhoppningsvis har han lärt sej någo av dagens äventyr...

Som sagt så slutade dagen iaf bra...
Vi grillade god mat, men ville komma ännu närmre sommaren, så vi avslutade med glass, jordgubbar, banan och grädde. Sen tog vi en promenad i solen med Homer som ska sova här inatt, och det var helt underbart!

Nu ska jag krypa ner i soffan med Joel.
God natt!


Mors dag.


Idag är det alla mammors dag.
Det fins många olika sätt att fira det på! Vissa gör det inte alls, andra med lite mat, och vissa med presenter mm...

I min familj har vi aldrig gjort så stora uppoffringar på mors dag. vi kanske har hjälpt mamma att städa eller lagat maten åt henne, sånt som vi gjort annars också. Vi har aldrig köpt dyra presenter, några blommor eller lite choklad är väl det längsta vi kommit i den kategorin...

Jag kommer inte ihåg hur min morsdag förra året såg ut, så jag antar att den inte var någe speciell alls. Imorse fick jag iaf ett sms av syster där hon grattade mej "på morsdag", och det är det enda jag har märkt av den här dagen idag. ;D

Firar ni morsdag, och isåfall hur? :)


Redo för ännu en dag.
Jag sitter här färdig klädd och redo för att ta mej ut och utforska världen lite. Problemet är bara att båda mina grabbar ligger på soffan och sover!
Jag ska väcka upp dom när som helst, det är ju trotts allt dags för lunch...

Ha en bra dag!

 


Lördag.

Idag blir det dålig uppdatering.
Nu ska  vi åka iväg, och blir förmodligen borta hela dagen... Det ska bli så skönt att komma hemmifrån och få andas ordentligt med friskluft!

Ha en bra dag allihopa!


Fredag kväll.

Flottig mat och godis.
Vi åt flottmat idag, och med oss hem hade vi även godis och läsk. Jag kände verkligen för att vara onyttig idag, men allt smakar så konstigt nu när min hals är dålig... Men en film blir det ju ändå, för ögonen är det inget fel på!

Men nu ska jag vara lite social här, god natt!


Ett problem.



Efter många år med ätstörningar, inte anorexci eller bulimi (staning?), min diagnos heter UNS (Utan Närmre Specifikation, om jag inte mins helt fel), och för mej handlar det om att jag svälter, tillåter mej inte att äta på flera dagar. Sen blir jag så hungrig att jag överäter och sen spyr av ångest, och gör jag inte det så ser jag till att jag spyr på annat sätt...

 

Detta är något jag valt att inte nämna här egentligen.
Men sen var det någon, som av någon konstig anledning, visste det här, och så snällt skrev om det öppet i en komentar för att trycka ner, mej för några månader sedan.

Det här är en sjukdom, inget som jag själv valt! Jag har haft ätstörningar sen jag var riktigt liten, och man lär sej att dölja det på en massa olika vis.

Numera går jag på Kristallen sen ca 6 månader tillbaka. Och jag har kommit så långt redan, och ändå har jag en bra bit kvar på vägen innan jag blir helt frisk.
Det började med att jag fick en remiss från hälsovårdcentralen här till just kristallen, pga att jag då var underviktig, och det tog mej ett bra tag innan jag vågade försöka, men nu är jag så glad att jag tog det steget!

Om jag inte äter regelbundet varje dag nu, då sväller min mage upp och jag ökar i vikt. Men om jag äter som jag ska, då har jag inte den där uppblåsta känslan och mår mycket, mycket bättre!
Och eftersom att jag har kommit en bit på vägen nu, och för det mesta äter som jag ska, så mår jag mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Minsta lilla svackan i mitt ätande gör att jag får börja om från början, och då tar det minst en vecka innan jag kommit in i det igen...
Jag försöker verkligen hålla mej till det här nu, och det här är det som gett mej bäst resultat av alla "bantnings kurer" jag provat, jag har lagt mej på en normal vikt och slipper en svullen mage...

Jag är långt ifrån nöjd med mej själv, och jag tänker fortafarnde jätte mycket på hur min kropp ser ut. Det finns en del att göra sej av med, men det lyckas jag inte med om jag slutar äta, utan det måste göras på ett annat sätt!

Jag uppmanar alla äta regelbundet, det mår alla mycket bättre av! Underviktig eller överviktig, likaså den som är normalviktig, du kommer att få mycket mer energi och även sova bättre.


Sen finns det självklart en masa andra anledningar till varför man inte ska slarva med maten!

Halsfluss.



Vilken jävla tur man har!

 

Till att börja med så är jag så svullen i halsen att jag knappt kan gapa, och inte nog med det så var läkaren tvungen att peta ner en tops och röra om, för att ta ett halsprov. Och till råga på allt så visade ju såklart testet att jag har halsfluss. KUL!
Som tur är så börjar jag med medicinen idag, så jag är snart frisk igen...

Vad ska man hitta på ikväll då?
Det är ju inte så smart att umgås med någon idag iaf, även om jag inte har tänkt att andas någon i ansiktet. Förmodligen blir det en lugn hemmakväll med god mat och lite godis i soffan kanske? Det dryga är bara att jag har så svårt att svälja... (vilka problem)

Vad ska ni göra ikväll?

Svenskarnas parti väljer att demonstrera utan tillstånd.

Publicerad: 2010-05-28

-Polisens medvetna förhalande av tillståndsbeslutet tvingar partiet att dra tillbaka ansökan och i stället kalla till demonstration utan formellt tillstånd säger Daniel Höglund, partiledare för Svenskarnas parti (SvP).

Strax efter mordet på 16-åriga Beatrice Fredriksson i Västerås meddelande Svenskarnas parti (SvP) att man kommer hålla en öppen manifestation i Västerås under parollen ”För ett tryggt Sverige och mot det mångkulturella våldet”. Polisen meddelade inledningsvis att de inte kunde godkänna en demonstration i centrala Västerås den aktuella dagen och en ansökan om demonstration gjordes istället i det invandrartäta Råby centrum, vilket inte ligger långt från den plats där Beatrice bragdes om livet.

Sedan ansökan lämnats in har SvP försökt få ut ett beslut angående ansökan men utan resultat. Slutligen påstådde polisen i Västerås att man beslutat att inte bevilja tillståndet i Råby centrum p.g.a. säkerhetsskäl. Som ett alternativ till Råby centrum har polisen försökt att förmå Svenskarnas parti att acceptera en öde grusplan inne i skogen.

Svenskarnas parti meddelade direkt vid det tillfället att ett dylikt alternativ inte kan accepteras och begärde att få ett skriftligt beslut på avslaget om begärd demonstrationsplats, för att beslutet skulle kunna överklagas till länsrätten. Partiet har i dagliga samtal med polisen upprepade gånger efterlyst det skriftliga beslutet, vilket polisen vid varje tillfälle utlovat skall komma senare samma dag eller senast dagen därpå.

Sent på torsdag kväll meddelar Svenskarnas parti att man nu inte kan acceptera polismyndighetens förhalande av ett skriftligt beslut utan väljer i stället att återkalla ansökan och kalla till demonstration utan tillstånd.

I en skrivelse till polisen, skriver partiets ordförande Daniel Höglund och en av arrangörerna, Mikael Johansson följande:

Vi lämnade för över en vecka sedan in en ansökan till er angående en demonstration lördagen den 29 maj i Råby, Västerås, men vi har ännu inte fått något beslut från er. Ikväll informerade ni oss om att det fortfarande inte är tagit något formellt beslut om huruvida vi kan få tillstånd för demonstrationen eller ej.

Vi hade hoppats på att denna ansökan kunde skötas seriöst och korrekt men istället för att ge oss ett beslut som eventuellt skulle kunna överklagas har ni förhalat processen och försökt få oss att acceptera fullständigt orimliga platser för en demonstration, platser som inga politiska partier hade godtagit. Vi har nu inte längre någon reell möjlighet att överklaga ett eventuellt avslag. Ifall avslaget kommer dagen före demonstrationen är det givetvis ytterst tveksamt ifall överklagan hinner med att behandlas, därför väljer vi nu istället att dra tillbaka vår ansökan.

Vi har under hela tiden som ni kunnat behandla ansökan legat på och försökt få ut ett beslut för att vi skulle ha möjlighet att överklaga detta men då ni idag informerade oss om att ni fortfarande inte tagit något beslut så väljer vi alltså härmed att dra tillbaka vår ansökan med omedelbar verkan.

Med vänlig hälsning

Mikael Johansson

Daniel Höglund

Svenskarnas parti (SvP)


Då var det dags.



2 st vattkoppor har nu blommat ut.
Som tur är så har de flesta vi känner redan haft vattkoppor, så man behöver ju inte bli innesittande hela helgen för det. Så länge Leon är pigg då såklart!
Just nu har Leon däckat på soffan efter en sen kväll igår och tidig morgon idag, men han ska veta att han inte får sova längre än en timme nu, för han måste sova efter lunch om han ska orka hålla sej vaken tills ikväll sen.

Rubbad sömn...
Den här veckan har ju både jag och Leon vart sjuka, vilket har relaterat i mycket sömn. Därmed har Leons sov rutiner blivit rubbade. Ena kvällen har han vart vaken till 21 (pga av sömn för sent på eftermiddagen), och andra kvällen 6 eller som vanligt 7. Någon morgon vaknade han 5 och ville INTE somna om, inte ens barnkanalen hade börjat då!
Men den här helgen ska vi nog lyckas vända tillbaka rutinerna, jag känner på mej att det blir ganska lätt ändå.


God morgon.

Jag myser i soffan med Leon.
Han har hittat en fjäder från en av dunkuddarna jag har i soffan, jag kittlar honom i ansiktet med den och han tycker att det är jätte kul! Vi ska snart slå på barnkanalen igen så att jag kan vila lite på soffan, jag har blivit kvitt min feber, men halsen gör fortfarande ont... Ska till HVC idag och kika på den.

Vattkoppor?
Leon har massa röda prickar på olika ställen av kroppen, men det är inga koppor. Jag funderar på om hans feber kan ha vart början till vattkoppor trotts att jag tyckt att det borde ha brytit ut redan? Blir det koppor av prickarna så borde det visa sej inom 1-2 dagar tycker jag...
Så ni som vill smitta era barn kan ju hålla utkik efter mer uppdatering angående detta. ;D

Ha en bra dag!


Dags att sova kanske?

Nu tror jag att jag ger upp för idag.
Jag måste vara så pigg som möjligt imorgon, för jag ska ut med Leon även om jag är sjuk! Jag har vart inne HELA veckan, men Leon därimot har haft turen att få vara med sin mormor, moster och "moster" vid olika tillfällen, men trotts det så är både jag och Leon trött på att avra inne efter den här veckan...

Jag hoppas ni andra har haft en trevlig vecka medans jag har legat här hemma och vart sjuk.
God natt!


Jag hade gärna haft min blubbis att trängas med i sängen nu!


Förut...


Ida fotade mej i studion.

Tjockis!

Emelie med magen.
Midsommar 08.


Mamma, jag och syster. ♥


Syster och jag.


Här hade jag inte ens fyllt 18 !


Trouble.


Min fina, älskade, saknade hund! ♥


Yttrandefrihet?

Två nationalister i Hallstahammar överfölls idag av knivbeväpnade gärningsmän. Överfallet skedde strax efter att en flygbladsutdelning avslutats vilken informerade om lördagens nationella demonstration i Västerås.

Gärningsmännen beskrivs som antifascister och en känd ledare ska ha lett överfallet. Antifascisterna attackerade med tillhyggen. En av nationalisterna blev misshandlad med hammare i huvudet när han låg ner och höggs flera gånger.

Uppdatering 22:45
Enligt uppgift ska läget för de skadade nationalisterna nu vara stabilt men allvarligt. Polisen rubricerar överfallet som mordförsök.

Uppdatering 06:13
Enligt uppgift ska polisen vid två-tiden i natt upptäckt en 19-åring man i Köping som misstänkts vara inblandad i mordförsöken. Han upptäcktes i full fart med att försöka stjäla en bil tillsammans med en 17-åring. Förhör skall ske under morgonen.

De bägge nationalisterna ska ha opererats under kvällen.



Jag har fått en hel massa mejl och dessutom ett sms angående den här händelsen...
Jag tänkte börja med att berätta vad det är för slags demostration det handlar om. SVP (Svenskarnas parti) har arrangerat en demostration mot det mångkulturella våldet. I och med det skulle ju självklart flygblad spridas runt om i landet, för att informera om detta...
Jag kan inte låta bli att ställa mej frågan; Vad är det dom är rädda för? Att nästan döda 2 personer som jobbar för att sprida information och ett budskap de verkligen tror på, vilka är det som gör skillnad på människor då?

Missförstå mej rätt; Men om det inte ha legat någon sanning i det SVP vill nå ut med till svenskarna, så hade ju knappast någon med motsatt tänkande behövt vara rädda för att den här informationen skulle nå ut till svenskar runt om i landet?


Jag vill avsluta med att säga mitt här; Jag har absolut ingenting emot någon personligen! Men därimot så anser jag att det just nu pågår en otrolig kulturkrock. Svergie är inte längre styrt av svenskarna och snart fins det inte mycket svenskt kvar här överhuvudtaget!
Detta är politikernas fel, vi kan inte ens hjälpa de invandrare som kommer hit, för det fins varken bostäder eller jobb åt alla...
Det fins inte ens jobb åt svenskarna längre! Och eftersom att det här är sverige, så borde vårt land vara styrt av och för svenskarna. Och resten får helt enkelt anpassa sej, så som vi får anpassa oss när vi kommer till ett annat land!

Min underbara mamma.

Jag har fått massa hjälp idag...
...Jag har verkligen vart riktigt sjuk idag! Jag har inte kunnat stå upp pga yrsel, och jag har haft otroliga feber smärtor i hela kroppen, halsen har gjort skit ont och likaså med mitt huvud. Ja, då förstår ni säkert vilken underbar mamma jag vart idag! Sånna här dagar märker man verkligen hur ens föräldrarskap påverkas av att pappan är borta...
Men Maria kom hit och tog med sej Leon bort i några timmar, och sen när jag lagt Leon för kvällen kom mamma och gjorde mackor åt mej. Jag hade inte kunnat äta på hela dagen då jag inte kunnat stå upp för länge.

Jag ber om ursäkt för tråkiga inlägg idag, men jag ska bättre mej så fort kroppen inte värker så jävligt!
God natt!

Sjuuuuk.

Idag är Leon bättre men dessvärre har jag lyckats blivit sjuk, och mår verkligen piss! Det värker i hela kroppen, så nu tänker jag fortsätta med mitt filmtittande istället...
Ha en bra dag!

Ensam...

Det är ju så tråkigt att vara ensam...
Joel jobbar, Leon sover och jag sitter här och försöker komma på något vettigt att skriva? Dessvärre lyckas jag inte få fart på min allmänt trötta hjärna, så med risk för att skriva ett helt meningslöst inlägg, vill jag bara upplysa er om att jag ska kolla på en ny film nu då den första sög!
Vattenmelon och phitaya står och väntar framför mej, så det är nog bäst att göra dom sällskap!

God natt!


Här har ni den konstiga frukten jag pratar om, om ni inte redan visste vad det var för något...


Ett plöttsligt lugn...

Leon är nattad, och jag är klar med städningen även idag.
Och efter att ha tillbringat en hel dag, med en sjuk Leon vars humör INTE var på topp idag, och städning även idag så är jag helt slut nu! Men så fort jag la Leon så föll ett plöttsligt lugn över mej...
Nu kan jag bara ta det lugnt.

Att välja frukt...
Vi var och veckohandlade igår, och vi äter ganska mycket frukt i den här familjen, så en hel del olika frukter fick följa med hem även igår. Nu har jag så otroligt svårt att bestämma mej för vilken frukt jag ska äta...

1.Vattenmelon
2.Pitaya (Drakfrukt)
3.Vindruvor (både röda och gröna)
4.Banan
5.Päron
6.Kiwi
7.Honungsmelon

Sen har jag även något annat gott hemma som ska ätas ikväll. "Cheesecake" som Emma tipsade om i sin blogg för längesen... Men gott är det!




Rubrik...

Friskluft känns långt borta...
Jag har knappt varit utanför dörren sen i söndags, förutom att vi åkte och handlade igår. Leon är som sagt sjuk, och jag känner mej inte pigg jag heller, man blir seg av att bara sitta inne...
Men nu ska vi peta i oss lite mat och sen mysa framför en till film kanske?

Måndag.

Min stackars prins har blivit sjuk igen...
Igår börjades det, helt plöttsligt var Leon kokhet och helt slut... Jag höll tummarna för att det bara var för dagen, men upptävkte ganska snart att det nog var bäst att ringa chefen och sjukanmäla sej i tid.
Leon mådde riktigt dåligt igårkväll men somnade tillslut. Idag har han inte vart mycket bättre, han har inte velat äta och vart helt väck. Som tur är så har han pimplat vatten i mängder. Dessutom hade han turen att piggna till ganska bra i 2 av alvedon vändorna.
Jag blir så frustrerad, tycker så synd om honom! Min älskade lilla pojk! ♥

Jag har mer eller mindre lagt bloggen på hyllan de senaste dagarna.
När Leon är sjuk vill jag bara pyssla om honom och även hinna med allt annat som ska göras. Och dessutom vill jag ju hinna med Joel också!
Idag åkte fick mamma komma hit en timme medans jag och Joel åkte och handlade, sen har syrran och Maria vart här och myst med lilla sjuklingen.

Nu blir det en film och sen färgning av håret igen.




Sommar!

utflykt vid hille sjön. Livet leker!

Jag vet inte vad som tog åt mej...

Helt plöttsligt blev jag på jätte dåligt humör...
Jag kände mej helt tom, och tårarna var inte långt borta. Varför vet jag inte, är inte det rätt konstigt?
Men nu, efter att hya pysslat om mej själv lite, med färgning av håret, ett bad och lite nagel fix så är jag på bättre humör. Det är skönt, då slipper jag somna med en klump i magen. Jag sover så dåligt ändå, och jag vill ju vara pigg imorgon när jag ska upp till tvättstugan klockan 7. Därför är det dags för att inte sovpossition när som helst...

Jag har haft en jätte bra dag!
Det gick skit bra på jobbet, och jag är riktigt nöjd med mej själv! Dessutom fick jag jobba även nästa vecka, och sen hoppas jag ju såklart på att få jobba ännu mer, så mycket som möjligt.
Jag har skit kul med dom jag jobbar med och det gjorde ju självklart min dag bättre.
Sen kom den röda bilen med båda mina prinsar för att hämta upp mej och åka vidare ut till Hille. Där blev vi som vanligt bjudna på mat och barnen lekte.
Senare kom Moa och lämnade Elwin som skulle vara med oss en stund innan hennes pappa skulle hämta honom. Det är så roligt att vara barnvakt till Elwin, det är så kul att se "tvilling" grabbarna leka. Och dessutom sken Leon upp som en sol när han upptäckte att även Elwin hade kommit för att leka med hans tjejer...

!!!!!!!!!!!!

GOD NATT!
Det är inte min dag idag...

Fredag.

det regnar, men luften är varm. Och bakom alla moln kan man skymta solen, som ser ut att kunna hitta från senare idag... Jag är på väg till jobbet och kämpar som vanligt för att hålla mej vaken.

Dear John.

Möjligtvis en av de bästa filmerna jag sett...
Den får ni absolut inte missa.
Ett drama som berör, och gör dej påmind av att ta vara på det du har, och följa ditt hjärta.
Jag blev berörd till tårar...

Kärlek.


Sommar.

hoppar studsmatta i solen med barnen. Vi har nyss grillat och snart blir det jordgubbar och glass med grädde. Underbart!

Värme.

sommar värmen har kommit för att stanna, och dessutom helt utan förvarning. Men skönt är det! Dessvärre är det mindre skönt att sitta på en varm buss. Jag är på väg till hille får leon, joel och resten av ligan väntar... Skönt att vi får njuta av sol medans regnet öser ner och åskan dånar i valbo.

Jag är tacksam.

Jag har äntligen kommit till ett stadie där jag kan acceptera att dom jag förlorat inte längre finns kvar...
Jag har inte kunnat acceptera att jag förlorat de människor jag verkligen har förlorat. Jag har inte kunnat acceptera att livet har sin gång, och att det alltid slutar med döden. Men mina kära har alla fått lämna livet på tok för tidigt, en pga att ha valt det själv, en pga att ha tagit fel beslut pga att alkoholen styrde, och sist men inte minst så har sjukdomen canser spökat för den sista.
Hur som helst; Jag har kommit till ett stadie där jag accepterar det som hänt, och istället för att känna ilska så känner jag nu tacksamhet.
Jag är tacksam över att fått ha de människorna i mitt liv, och över att ha fått dela så många olika stunder med var och en av dom. Jag har även vandrat med dom, en och en, i några av de bästa stunderna i deras liv...

Jag är tacksam över att ha fått älska var och en av dom, på olika sätt, och så otroligt mycket!

Torsdag.

den här veckan har gått sjukt fort, precis som alla andra veckor... Jag och som vanligt på väg till jobbet för att umgås med mina sjuka jobb polare. :) ha en bra dag.

God natt!

Jag somnar vilken sekund som helst!
Efter jobbet har jag haft fullt upp tills för en liten stund sen, så jag är skapligt trött nu vill jag lova...
Vi har vart på både IKEA och Coop, och hade med oss en heldel ut från båda ställena.
Vi införskaffade oss en hel del prylar till klädkammaren, vi var tvungen att utnyttja möjligheterna och jobba snabbt. Sen Joel flyttade hit så har hans kläder bott i IkEA säckar på golvet. Jag hatar att inte kunna dammsuga överallt!
Sen hadlade vi även lite kyl varaor och handlade det vi glömde att handla sist.

Men nu måste jag hoppa i säng, ska upp om ca 6 timmar igen.
God natt!



På Carros begäran...

Carolina tyckte att jag skrev så lite om mina jobbar-kompisar...
Hon ville se iaf ett inlägg med kommentarer om mina jobbar-kompisar, antaglen för att hon är en av dom. Så här har du Carro, ett inlägg enbart för din skull!
Till att börja med så har vi då just hon, Carolina; Som retas som ett litet barn och är otroligt snabb på att svara tillbaka när någon jävlad med henne... Jag har ju känt Carro sen barnsben, så hon är ju en av mina bästa vänner!
Sen så har vi då Kaam; Snäll och trevlig, och dessutom en aning seg tänkt och oroar sej hela tiden för att säga eller göra fel.
Sen har vi även Linda; Som är snäll och rätt rolig att prata massa strunt6 med.
Och sist men inte minst Erik; Där har jag ingen speciell uppfattning, men han är väldigt fixerad av hur han själv ser ut och säger inte så mycket mer än han behöver...

Nu ska jag återgå till min rast innan det är dags att greppa tag om telefonen.
Hej på er.

Onsdag.

veckorna går så fort nu för tiden, snart är det helg igen... Jag är återigen på väg till jobbet, och får nog kämpa med min trötthet även idag. Jag skulle kunna somna när jag sitter där och ringer... Ha en bra dag allihopa, det är varmt ute fast att molnen ligger som ett täcke ovanför oss.

DC.


Lunch.

Sitter inne i telefonkö på lunchen...
...När man hade kunnit sitta ute och sola! Men jag har en del viktiga samtal att ta itu med, och har inte lyckts ta mej fram i den första än...
Lunchen är dessutom slut klockan 1, så det är bara att byta telefon om några minuter och börja jobba igen.

Bra sidor att köpa barnkläder på?
Jag var ju som sagt ute och handlade kläder till Leon igår, och inte på någon affär hittade jag en enda tjocktröja! Leon har verkligen brist på tröjor... Ge mej tips på bra sidor med fina kläder!




På väg...

så här ser jag ut idag... Men kepsen åker av när jag kommer till jobbet. Vi hade tydligen dress code fick jag veta igår...

God morgon!

jag mår bättre idag, visserligen är jag trött, men vem är inte det den här tiden på dygnet? Förresten så tog jag den här bilden igår, blommorna är på fina!

TRÖTT!

Jag sov skit dåligt inatt!
Drömde mardrömmar om den här jobbveckan och vaknade flera gånger i panik och trodde jag hade försovit mej... Och efter att ha tagit sej upp halv 6 imorse och sen hållt igång hela dagen, resultrerar i en riktigt trött Emelie nu. Men det är bäst jag vänjer mej, hela veckan kommer att se lika ut. :)

Shoppa.
Leon fick in lite pengar idag, så jag har vart och fyllt på hans garderob med både myskläder, t-shirts mm. Jag älskar att handla till honom, och imorgon ska jag köpa hans nya skor som jag längtat efter så länge! När jag glider in på sea fun imorgon och får ta med mej Leons första DC skor hem så kommer jag att vara överlycklig. Men skorna kommer inte att få användas på dagis, utan dom är bara till för hemmabruk för att ha full koll på hur de används! ;D

God natt!

Äcklig!

så här snygg är man idag, så otroligt äcklig! Mår illa som Fan, fick inte i mej någon frukost och en lång dag på jobbet väntar... Men jag överlever nog!

Sovmorgon...

Jag fick en välförtjänt sovmorgon idag!
I vanliga fall hade jag fått ångest över att ha sovit bort hela dagen, men kan ju inte sova till 12 liksom! Men idag var det bara så underbart skönt att få göra de´t, och med tanke på att det är regn i luften så gjorde det absolut ingenting att jag missade några timmar av den här dagen.
Vi kom hem runt 4 inatt, och jag var sjukt trött och somnade på 2 röda. Efter att ha vart nykter bland alla fulla människor i så många timmar så var man själv yr i huvudet då.
Men jag ahde en jätte trevlig kväll, och det var jätte kul att få umgås med alla igen! ♥

Nu saknar jag Leon och längtar tills han kommer hem...
Det hade gått kanon bra hos Ola, och han hade även sovit bra. Men nu längtar jag tills han kommer hem så att jag får pussa och krama på honom! Och vi vill ju även hinna med lite äventyr tillsammans idag, för sen jobbar ju jag hela veckan, och då förlorar man en massa tid med Leon...

Barnledig.

Ola (Leons fafar) hörde av sej och ville låna Leon lite.
Leon behöver Ola lika mycket som Ola behöver Leon, så jag blev så glad när han kom för att hämta Leon och föreslog att Leon skulle stanna hos dom över natten. Så i ett svep blev jag barnledig, helt oplanerat och för min del  hade det inte gjort något att ha Leon hemma, det hade bara vart kul att ha honom med och grilla mm. Men även farfar har rätt till att träffa sitt barnbarn, och det har jag absolut inget emot!

Sommar väder.
Idag är det varmt ute! Jag tyckte att det var varmt trotts att jag bara hade linne på mej när vi åkte till affären, så nu är mitt humör ännu mer på topp!
Men nu ska jag göra mej klar för att sen sällskapa Joel på uteplattsen där han sitter och dricker kall öl för tillfället. För mej blir det ingen alkohol, jag har köpt en godispåse istället. ;D


Grattis Lina!

Idag är det lördag, och min älskade Lina fyller nämligen år.
Jag är taggad som tusan redan! Jag och Joel ska promenra dit med Leon och vagnen för att grilla och umgås, och det ska bli så trevligt!
Det är jätte fint väder och mitt humör är på topp, och jag är säker på att det här kommer att bli en underbar dag!

Jag poppar nordman och Joel letar öronproppar.
Nordman är min barndoms idol, och jag har dansat många varma sommar dagar till hans musik. Jag, Lisa, Maria och ibland Johanna har inte bara dansat, utan även sjungit och spelat flöjt medans Pia filmat för fullt. På senare dagar har man fått pinats med att se dom där filmerna och man bådå skrattar och skäms på samma gång!


Så här snygg kan man vara när man har tråkigt och knäpper fula bilder för att liva upp stämningen på ett barnkalas!
Haha!


God natt!

Jag är grymt trött...
...Så jag tänker inte uppdatera er allt för mycket.  Min dag har ändå inte vart speciellt händelserik. Men har iaf hunnit med att bli väckt av åskan innan jag somnade om och blev bjuden på sovmorgon av Leon. Sen har vi mest bara busat inomhus innan vi åkte iväg på mat.

Det regnar köttbullar.
Kvällens film var; Det regnar köttbullar, och den var hur kul som helst! Kika på den vetjag! Jag rekomenderar er att inte äta samtidigt som ni kollar, för man blir mätt bara att se filmen...

God natt!


Fredag.

På väg hem för att lägga leon och inta soffläge. Blev bjuden på grillat hos Joels mamma och pappa, och fick sen blåbärs paj till efterrätt. Behöver jag säga att jag håller på och spricker nu?

TORSDAG kväll.

Det blev en sen kvällen för Leon idag.
Vi grillade ju hos Kate, och sen blev vi kvar där för en jätte god fruktsallad och en massa snack. Planerade även namn-cermonin lite grann, så nu är datumet spikat, men lite mer planering kommer det nog att behövas.
Leon och Zion ska "döpas" tillsammans och jag är riktigt nervös inför att stå framför en massa människor och se dum ut, men det ska nog gå bra!

Nu blir det som vanligt en film, och sen sängen.
God natt på er!

Torsdag eller lördag?

jag måste hela tiden tänka lite längre när jag ska tänka på vilken dag det är idag... I min hjärna är det lördag, men alla vet väl att det egentligen är torsdag! Jag och leon har gjort köpis med mamma en sväng, och ni är vi på väg mot grillen hos kate med familj. :) härligt!

Dags att sova?



Förmodligen är det dags att förflytta sej in till sängen nu.
Joel har däckat på soffan, Leon sover snällt i sin säng sen några timmar tillbaka, och jag sitter här och tvingar upp ögonlocken som just nu känns riktigt TUNGA!
Jag har ägnat kvällen åt att titta på en värdelös film, som inte kom någon vart, i hopp om att den kunde bli bättre. Och envis som man är så ska man se klart hela fast att man sitter och längtar tills den ska ta slut så att man kan göra vad som helst som är bättre än en värdelös film...

Vattkoppor.
Får inte Leon vattkoppor inom en snar framtid så lovar jag att han är immun mot det. Han har umgåtts med Evelyn samtidigt som hon hade vattkoppor för nån vecka sen, och idag har han kramats med Joline som fick vattkoppor igår...
Så nu håller jag tummarna för att det ska blommo upp en massa blåsor, så att man får den sjukdomen överstökad och slipper bry sej sen.


Nej nu ropar sängen, god natt på er!

Min vän Mikki.

Jag kom att tänka på en av mina underbara vänner!
Mikaela Åkerman, kanske världens flummigaste tjej. Man flir fylld av glädje när man umgås med den här tjejen, och hon är så bra på allt. Jag är så glad att hon har fått en jätte fin liten familj och att det går så bra för dom.
Jag älskar dej! ♥

Fågel kvitter.

är på väg mot dagis, och underhålls av fåglarna som sjunger. Jag och leon ska förmodligen träffa bb idag innan det är dags att göra pannkakor och äventyra med joel som är ledig imorgon. :) jag får dessutom jobba 8-17 hela nästa vecka. Så jag är nöjd.

Våren sprang ikapp oss i natt!

det är jätte fint väder idag, och det är även riktigt varmt! Vilken underbar dag!

Äntligen!



En LITEN Leon. ♥



Nu sitter jag äntligen i soffan och andas ut!
Jag tillbringade förmiddagen med Erica, och efter det så har det vart fullt upp! Jag har plockat undan alla vinterkläder, rensat både min och Leons garderob, och dessutom städat lägenheten in i minsta detalj. Jag klämde även in mötet på jobbet och matlagning därimellan också.
Men nu ä jag äntligen klar och har slagit mej till ro i soffan. Jag ska kolla på en film och äta lite kiwi. MUMS!

Att umgås med Erica...
Jag hade riktigt treligt med Eica idag. Vi tog en promenad till köpis och passade på att luncha och äta mjukglass. (Leon sov i vagnen från att vi kom till köpis och vaknade inte förrän vi kom hem igen.) Vi pratade massa skit och spekulerade hit och dit. Jag har haft en bra dag. :)


Imorgon väntar en hel del annat att göra.

1: Läkarbesök.
2: Arbetsförmedlingen.
3: Ringa massa samtal.


Men imorgon kommer Leon att gå till dagis igen, och det är ju onsdag, så ryggsäcken med fika ska också följa med.
God natt! :)

Tisdag.

Sitter och rockar med Leon i soffan...
Lyssnar på musik och fular oss lite. Men snart kommer Erica, och då blir det en promenad i solen. Sen har jag som vanligt en hel del för mej, bla matlagning, städning och lite annat smått och gott.
Jag ska även på mötet som blev inställt igår.

En hel hög med urväxta barnkläder ligger och skräpar för tillfället.
Leon har växt ur i stort sett alla kläder han äger, så jag rensade hans låda igår, och kvar blev bara några enstaka plagg. Jag är ingen som spar saker jag inte behöver, även om jag skulle behöva det vid ett senare tillfälle. Så om det är någon som  behöver lite pojkkläder i storlek 74-80 så är det bara att säga till, annars åker det i soporna. :)

Idag ska även min garderob rensas. Och även vinterkläderna som hängt med alldeles för länge ska plockas undan idag.

Ha en bra dag!

Måndag.

Jag blir tokig av att inte finna svar på mina egna frågor...
Ovissheten är min värsta fiende!
Förövrigt så går alla mina tankar till mat och godis nu för tiden. Jag som hade lyckats besegra mitt sötsug och var duktig så länge, och nu är det enda jag tänker på vad man ska laga för mat och hur gott det skulle vara med godis! Det är helt sjukt...
Och av vilken anledning kommer det sej? Antagligen så har jag fuskat med maten igen, därav svänger mitt blod socker? Jag vet inte...

Min dag har en del att erbjuda!
Jag ska diska och vika tvätt, hämta Leon på dagis och gå hem för att se till att få maten jag tänkt på hela dagen klar tills Joel kommer hem. Sen blir det ett möte på jobbet, och förmodligen en tripp till affären. Det skulle behövas iaf.
Men det första jag ska göra nu är att smälla i mej lite godis och kika på en film. För jag har väl sagt att jag har blivit sjukt trött på sista tiden? Lite vila medans Leon inte är hemma är väl typ världens bästa ide då? :)

Ha en bra dag!

(Förresten så ska Leon snart döpas, bättre sent än aldrig! ;D)


Familjen som får mej att må bra! :) ♥

Sol.

Nu vill jag ut i solen och busa med Leon.
Men jag har lite kvar i tvättstugan och har heller inte hunnit göra mej klar för dagen...
Joel och Leon busar förfullt här i soffan nu, och jag bestämde mej precis för att gå och göra mej klar så att vi kommer iväg någon gång.

Inga vattkoppor än så länge.
Men febern håller i sej, fast hostan därimot har börjat ge med sej. Len är ju alltid så pigg och glad även fast han är sjuk, så därför har vi tänkt att vara ute i det fins vädret och erbjuda honom en hel del friskluft. Det blir fömodligen en tripp till Hille på barnkalas och korvgrillning.

Mitt liv leker! Det är så skönt att leva familjeliv och njuta av dagarna istället för att ligga bakis och sova bort större delen av dagen. Att höra Leons skratt är det bästa som finns!

Vattkoppor?



Vattkoppor?
Jag märkte att Leon var trött och grinig imorse innan dagis, och snorig har han ju vart några dagar nu, så jag tänkte inte mer på det. Men när jag hämtade honom på dagis var han riktigt hängig. Hostan hade blivit värre febern vuxit fram på bara några timmar.
Men jag gav honom lite hostmedicin (som inte hjälpte) och en ipren för att sen få skjuts av mamma ut till hille för att gratta Evelyn på 4 års dagen...
När Kate med familj kom så visade det sej att även Zion hade hosta och feber, och dessutom hade han en del röda prickar som ser ut att kunna bli vattkoppor.
Kort därpå hade Leon fått en röd liten blåsa på handen, så jag misstänker faktiskt att det är vattkoppor. Och om det är det så ska det bli så skönt att få det överstökat!

Vilken härlig dag!
Bortsett från att Leon inte vart världens piggaste kille idag, så har det vart en jätte härlig dag. Först fick jag mysa en massa med Joel på förmiddagen innan han åkte till jobbet, och det var verkligen efterlängtat efter en hel veckas tid ifrån varandra.
Sen fick vi så otroligt god mat hos Sam och Christina, och en super god tårta mm! Och att få umgås med hela den ligan (bortsett från Joel som jobbar) fick min dag att bli ännu bättre! :) ♥
NU ska jag kika lite film och försöka hålla mej vaken tills Joel kommer hem från jobbet runt halv 1-1 inatt. :) Jag skanar honom!

Kärlek.

Det bästa jag har...
Jag är så tacksam över alla jag har runt omkring mej. Leon, Joel, min och Joels familj, och sist men inte minst mina vänner.
Jag måste även påpeka att i min familj ingår även familjerna Lundgren och Glaas.
Den styrkan och kärleken jag får gör mej så stark, och det finns inte en möjlighet att förklara hur det verkligen känns. Jag är omringad av underbara människor som ger mej så mycket att leva för.
Det kallar jag kärlek! ♥


Grattis syster.

idag fyller ju som sagt maria år. Så nu ska vi dit och fika och lägga på oss några kilon. Sen blir det till att fortsätta jobba, fast hemmifrån när leon somnat. Uppdaterar senare.

På humör.

idag är mitt humör mycket bättre än igår. Än så länge iaf! Solen skiner och det blir varmare ute... Syster 2, maria lundgren fyller år idag också, så vi ska dit och fika senare idag, det ser jag fram emot! Och imorgon är det evelyns tur, då blir hon 4 år, så jag och leon ska dit och umgås.

Ett varmt bad tack!

Jag är helt slut på kvällarna nu...
Jag jobbar, hämtar hem Leon och umgås med honom, så när han är nattad sen så orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre... Igår somnade jag runt halv 8-8 på soffan tror jag. Syster väckte mej för att berätta att hon gick hem, och då var klockan 10 i 9. Sen somnade jag om igen innan jag vaknade vid 10 och förflyttade mej till sängen.

Idag planerar jag iaf ett varmt bad, försöka se klart filmen jag somnat till 2 kvällar i rad, och jag måste dessutom laga mat så att jag och Joel har varsin matlåda imorgon. Matlagning är verkligen något jag inte längtar efter nu... (Jag och Leon blev bjudna på mat hos mamma idag igen, då hon hade hämtat Leon tidigare från dagis)

Förövrigt så är det inte bara vardagen som gör mej trött.
Jag har tusen tankar i skallen om både det ena och det andra, min kropp känns helt utsliten, och jag mår inte speciellt bra just nu, trotts att jag trodde att det var på bättringsvägen. Dessutom känns det som om jag har feber på G, och det är definitivt inte önskat just nu!
Jag hinner inte med mina promenader som jag behöver för att må så bra som möjligt. Ja, jag har en hel del att beklaga mej över, men ni ska slippa mitt tjat nu...

God natt, för jag ligger väl här och snarkar när som helst.

Jag älskar dej så det gör ont!

på väg från jobbet för att äntligen få träffa min älskade lilla kille. Det känns om om jag missar alldeles för mycket tid med honom nu, men man måste ju jobba... Jag ska krama honom hårt och ge honom tusen pussar. Hoppas jag blir på bättre humör efter det!

Rubrik.

Jag har väl inte haft en kanon dag idag direkt...
Det gick inget vidare på jobbet idag, med utbildningen var iaf givande och rätt intressant. Visste ni t.ex att man ska byta batterier i brandvarnaren en gång per år, och att man dessutom ska dammsuga den invändigt med jämna mellanrum? Det visste iaf inte jag!

Efter jobbet åkte jag hemmåt.
Mötte upp syster som precis hade hämtat Leon på dagis. Vi gick hem och pysslade lite innan vi tog en promenad. Så mycket mer har inte jag gjort idag.
Nu ska vi som vanligt kika på film och ta det lugt i soffan. Och det behöver jag verkligen nu, för imorgon börjar jag jobba klockan 8! Ska lämna Leon på dagis 7, och jag kan garantera er att jag kommer att vara sten död då.
Jag håller tummarna för bra sömn inatt!




Mitt hjärta.

en nybadad leon igår innan sov dags. Han är så go!

Tisdag.

på väg till dagis. :)

Bild bomb!

Eftersom jag skriver en heldel om att jag umgåtts med Joels familj...
...Så ska jag bjuda på en hel del bilder Christina har tagit under olika tillfällen. Här är många av de med, men vissa fattas, och dom hittar jag tyvärr inga bilder på just nu...
Men här har ni iaf något att kika på.

Förövrigt så blev jag bjuden på mat när jag hämtade Leon hos mamma efter jobbet, och sen fick jag med mej syster hit för att kika på film. Så det är vad jag har gjort idag.
Nu blir det en dusch, sen en till film innan det är dags att sova.

God natt!















Jag älskar dom här människorna, och jag mår så bra av att umgås med dom! ♥

En bra dag på jobbet.

Jag har haft en jätte bra dag på jobbet idag! Och jag kommer förhoppningsvis att få fortsätta med det jag gjort idag. Vilket innebär att jag slipper försäljning Isåfall. :) jag är glad! leon igår. :)

Trött.

jag är inte det minsta pigg idag, men jag sitter iaf på bussen på väg till jobbet. Har fuskat lite med min sömn och därmed sover jag ju sämre igen... Men den här veckan ska det bli bättring igen.

Söndag.

Jag har haft en underbar dag!
Efter att vi vaknat och gjort oss klar bar det av till kyrkan och söndags skolan, Leon älskar det! :) Sen tog vi en utflykt med hela Joels familj. Vi var till utnora bäcken och kikade på fiskar, grillade och lekte med barnen. Hur underbart som helst!
Jag försökte kasta upp några bilder jag knäppte tidigare idag, men blogg ville inte funka i min mobil och bilderna har inte hittat in i datan än, så det får gå bra utan bilder idag.
När vi var klar där borta så åkte vi vidare till Sam och Christina. Joel och Sam åkte fyrhjuling med barnen, även Leon, hela vägen hem. Leon hade tydligen haft jätte kul och skrattat en hel del. Jag och Christina tog bilen tillbaka.

Stressad.
Just nu är jag jätte stressad, har en massa saker jag behöver göra, men kan inte göra något av det förrän imorgon efter jobbet. Och det vet vi ju att jag får panik av!
Men jag ska väl försöka ta det lite lugnt och kolla på en bra film kanske, innan man ska sova...

Roligare uppdatering imorgon, det lovar jag.
God natt! :)

RSS 2.0