Yttrandefrihet?

Två nationalister i Hallstahammar överfölls idag av knivbeväpnade gärningsmän. Överfallet skedde strax efter att en flygbladsutdelning avslutats vilken informerade om lördagens nationella demonstration i Västerås.

Gärningsmännen beskrivs som antifascister och en känd ledare ska ha lett överfallet. Antifascisterna attackerade med tillhyggen. En av nationalisterna blev misshandlad med hammare i huvudet när han låg ner och höggs flera gånger.

Uppdatering 22:45
Enligt uppgift ska läget för de skadade nationalisterna nu vara stabilt men allvarligt. Polisen rubricerar överfallet som mordförsök.

Uppdatering 06:13
Enligt uppgift ska polisen vid två-tiden i natt upptäckt en 19-åring man i Köping som misstänkts vara inblandad i mordförsöken. Han upptäcktes i full fart med att försöka stjäla en bil tillsammans med en 17-åring. Förhör skall ske under morgonen.

De bägge nationalisterna ska ha opererats under kvällen.



Jag har fått en hel massa mejl och dessutom ett sms angående den här händelsen...
Jag tänkte börja med att berätta vad det är för slags demostration det handlar om. SVP (Svenskarnas parti) har arrangerat en demostration mot det mångkulturella våldet. I och med det skulle ju självklart flygblad spridas runt om i landet, för att informera om detta...
Jag kan inte låta bli att ställa mej frågan; Vad är det dom är rädda för? Att nästan döda 2 personer som jobbar för att sprida information och ett budskap de verkligen tror på, vilka är det som gör skillnad på människor då?

Missförstå mej rätt; Men om det inte ha legat någon sanning i det SVP vill nå ut med till svenskarna, så hade ju knappast någon med motsatt tänkande behövt vara rädda för att den här informationen skulle nå ut till svenskar runt om i landet?


Jag vill avsluta med att säga mitt här; Jag har absolut ingenting emot någon personligen! Men därimot så anser jag att det just nu pågår en otrolig kulturkrock. Svergie är inte längre styrt av svenskarna och snart fins det inte mycket svenskt kvar här överhuvudtaget!
Detta är politikernas fel, vi kan inte ens hjälpa de invandrare som kommer hit, för det fins varken bostäder eller jobb åt alla...
Det fins inte ens jobb åt svenskarna längre! Och eftersom att det här är sverige, så borde vårt land vara styrt av och för svenskarna. Och resten får helt enkelt anpassa sej, så som vi får anpassa oss när vi kommer till ett annat land!

Kommentarer
Postat av: fraajs-blivande mamma♥

håller med på det sistnämda , anpassning är där det brister.



tycker man kan Se till att ha bostad,jobb och trygghet för svenskarna först och främst innan man tar in resten..

2010-05-27 @ 15:49:31
URL: http://fraajs.blogg.se/
Postat av: Agneta

Precis!

2010-05-28 @ 08:30:19
URL: http://zedmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0