Trött.

Min syster fick komma hit och vara barnvakt igår kväll. Själv blev man sittande på akuten i flera timmar, men jag hade ju mamma med mej... Hur som helst så var jag klar klockan halv 1, efter en lång undersökning. Men jag är inte klokare för det. Idag är man piggare och ska snart äta frukost. Men det blir nog bara lugnt idag också, jag är fortfarande svag i kroppen, och det har inte gått 46 timmar än heller... Hej så länge.

På bättringsvägen.

så här go var min leon när mamma kom och lämnade honom idag. :) efter att jag spytt flera gånger igår, och efter att ha legat sten död i sängen hela morgonen, så kom mamma och hämtade upp leon för lite äventyr och för att ge mej avlastning. Det var så skönt! Idag har jag som tur är inte spytt iaf, men jag har mått skit ändå. Fast efter att ha fått i mej blåbärs soppa och ett smörgås rån så känner jag mej mycket bättre. Just nu sitter jag och dricker lite mer blåbärs soppa och trycker i mej en macka, sen blir det en dusch och sova. God natt på er, och håll tummarna för att jag är frisk imorgon. :)

Sjuk.

Jag har haft en härlig helg med leon, joel, syster och danne. I lördags var även tommy och gurra här också. :) igår började jag dessvärre känna mej dålig som Fan. Jag mådde illa hela kvällen och kände mej febrig... I natt har jag sovit dåligt, och när jag vaknade spydde jag en gång. Jag mår fortfarande illa, men har inte spytt mer och känner mej faktiskt inte magsjuk. Frågan är bara vad det är för fel på mej?

Snö.

Det snöar som tusan här, så någon promenad blir det inte. Det är ju näst intill omöjligt när det snöar så här mycket. Men vi ska väl snart till köpis och handla med mamma och syster, så vi tar oss iaf hemmifrån ett tag. :) när joel slutar så får vi väl se vad som händer... Det blir förmodligen någonting iaf. Och plus att jag ska ju göra en riktigt god middag idag. :)

Städa.

när jag slutade jobbet åkte jag direkt hem och Duschade, sen hämtade vi leon på dagis, lagade mat, diskade, städade, och rensade avlopp... Så jag har haft fullt upp, och därav blogg torkan. Men nu ligger vi i soffan och äter apelsin. Snart blir det sova så att man är utvilad tills imorgon. Både jag och leon är ledig då, och eftersom att jag gjorde helg städningen idag så har vi hela dagen att göra vad vi vill av. :) jag ska börja med en mysig morgon i sängen med massa bus med leon. :) god natt.

Jobba.

Killen är lämnad på dagis, och jag sitter på bussen på väg till jobbet. Jag känner mej stressad som tusan, men borde hinna i tid... Hur som helst så har jag riktigt kul på jobbet, anna och micke gör mina dagar när jag jobbar. :) (här skulle jag ha använt enter om det hade gått.) Jag var på hälsovård centralen för några dagar sen, och där fick jag ett inte allt för kul besked. Jag tänker inte gå in på vad det handlar om! Men det jag vill ha sagt med det här är att jag den här gången känner att jag verkligen fått hjälp, och jag känner även att de verkligen sätter sej in i min situation... De ringde idag när jag lämnade leon, och frågade hur det gick och hur jag mådde, och även om dom kunde hjälpa till på något vis. 5 stjärnor till dom den här gången! I vanliga fall hade jag knappt gett dom en stjärna. ;)

Kväller.

I vanlig ordning så ligger man helt utslagen på soffan igen. Jag är så trött på att vara helt slut hela tiden... Men det ska väl snart bli bättre? Jag har iaf haft en trevlig kväll med kort spel hos mamma. Jag, joel, syrran, bror och alex. Leon och mamma kollade på tv och mös i soffan. Men nu ska jag göra mej klar för sängen... God natt!

Ensam.

Då var min prins hemma från dagis igen. Vi har ätit mellis och busat lite. Jag går saknat honom. :) jag känner mej så där ensam igen. Även om jag går människor runt omkring mej så känner jag mej otroligt ensam... Och ännu mera nu, när jag står inför en jobbig händelse som jag dessvärre inte vill prata om här...

Vinter.

Jag hade helt glömt bort att man verkligen kunde vara så här trött dygnet runt... Men jag har iaf tagit mej ut på en promenad med mikki i vinter vädret. Det snöar och joel säger att det ska göra det hela veckan. Nog för att jag älskar vintern, men nu längtar jag efter sommar och värme! Jag vill kunna vara ute mer och sola och bada. Tänk er en sommar dag med fika och barn i gräset. :) jaja, nu ska jag städa och så innan jag hämtar leon på dagis. Och angående trouble, så vill jag tyvärr inte uttala mej om det förrän jag vet hur det blir... Det känns hopplöst, men en utredning är iaf i full gång. Jag kommer självklart att berätta för er hur det blir så fort jag vet. :) hej så länge.

Teutonia spirit s3.

Någon frågade vad jag köpt för ny vagn till leon, och här är den. Bilden är dock lite orättvis. jag har som vanligt inte hunnit uppdatera så mycket. När jag slutade hämtade jag leon direkt, mös lite i soffan med pojkarna innan det var dags att laga mat och springa upp och ner till tvättstugan... Efter det var det dags för leons bad och läggning. Nu ska jag ner i tvättstugan för sista gången för dagen, och sen ska jag bara lata mej i soffan. :) god natt.

Trött.

Så här fint var det ute igår, så jag passade på att promenera en hel del. nu sitter jag på bussen, är på väg till jobbet. Hur trött som helst idag, har inte sovit så där jätte bra i natt... Man har ju lite att fundera på. Som ni säkert förstod igår, så ville blogg inte fungera för mej. Men idag funkar det, så jag ska försöka uppdatera er lite efter jobbet. :)

Mitt hjärta!

min gull unge busar i soffan. Vi har haft en underbar dag! Vart ute och gått i solen njutit av de få plus grader vi haft. :) vi har lekt, myst framför en film och när joel kommer från jobbet så blir det en runda på köpis och sen blir det väl bara lite god mat och nån bra film? :) vad ska ni göra idag?

Sov morgon.

Leon bjöd på sov morgon idag, jag vaknade halv 10, och leon en halv timme efter mej. :) inte nog med det, han har sovit hela natten för första gången på jag vet inte hur länge. Skönt! Som vanligt skriver jag från mobilen, och därför går det inte att hoppa ner en rad osv... Jag är också svårt att svara enskilt på kommentarer, men jag vill väcka för allt fint ni skriver, tack så mycket! Och sen har jag inte skrivit igår för att jag mådde som jag förtjänade, tjejerna lyckades släpa med mej ut ändå, och carro lyckades supa ner mej riktigt! Och jag som inte vill dricka mej full, men när jag väl har alkohol i kroppen så glömmer jag det. Hur som helst så ska jag mysa med min pojk nu och göra oss klar för dagen. Jag måste bara berätta en sak först, nu har jag fått jobb tisdagar och torsdagar iaf, det känns super skönt! Bättre än ingenting. :)

Kul.

jag går riktigt kul med mina vänner nu. :) vi har spelat spel och haft riktigt trevligt! Och här är min riktigt underbara vän qarro, som jag forövrigt ska på småstadsliv premiären med. :)

Tjej kväll.

tjej kväll hos lina ikväll. Trevligt som tusan. :) maria är hemma med leon och det har gått kanon än så länge. Men när dom här drar till krogen åker jag hem, jag måste ju upp med leon imorgon. :)

Stress.

jag har stressat runt som Fan idag. Jag ska uppdatera lite senare. Hej så länge. :)

Förresten...

Det var jätte kul att se att ni gillade mitt hår. Tack för alla kommentarer, jag har svårt att svara alla enskilt då jag bara har internet på telefon nu. :)

Äntligen!

Efter att maria fixat mitt hår så tog vi bussen hem till mej där lisa, leon och danne väntade. Och inte långt därefter kom mamma också... Jag bjöd mamma och danne på kaffe innan danne åkte igen, och sen åkte vi direkt till barnens hus för att hämta min efterlängtade vagn. Imorgon blir det en promenad till köpis för att inviga nya vagnen. Och då ska jag även passa på att köpa ett regn ställ mm till leon. Men nu ska jag göra min hemma träning och invänta lina som kommer när hon slutar jobbet. God natt.

Efter.

och jag är jätte nöjd! :)

Före.


Snart börjar vi.

och framför mej har jag en mc donald cola.

Syster maria.

pias dotter maria, som är min extra syster är på hugget idag. ;)

Färg modell.

På väg till maria, utrustad med Joels jobb brillor. Dock inte seriös. ;) nu sitter jag framför en spegel på marias skola. Jag ska vara färg modell må låta henne gå lös på mitt hår... :) spännande! Ska knäppa lite kort och slänga in sen. :)

Panik ångest.

Jag har lagt bloggen På hyllan idag... Jag har inte mått bra alls efter en natt med ca 2 timmars sömn och en massa panik ångest. Dagens har sen fortsatt i samma spår. Men efter lite mys med en underbar joel kändes det iaf lite bättre! Jag tog mej i kragen och ringde en del viktiga samtal och gjorde min dagliga hemma träning innan jag hämta killen på dagis. Lisa kom för att ge mej lite avkastning, eftersom att jag inte var i mitt bästa tillstånd. Lina körde mej till kristallen och sen hämta vi någon film hos henne och åkte hem till mej för att avverka dom... Jag haft tur som har haft världens bästa sällskap hela dagen, annars hade jag brytit ihop. Och inte nog med det så ska lina bjuda på max nu, så jag, lina och lisa ska tröst äta lite framför en till film nu. Jag har världens bästa syster och världen bästa lina! Och lina hälsar även att hon är bäst, vilket jag kan hålla med om. En riktig vän är vad man skulle kunna kalla det!

God natt.

I vanlig ordning så har blogg krånglat en massa idag också. Jag har försökt uppdatera tidigare men det har inte gått... Hur som helst så ligger jag i sängen och ska sova nu, men jag har haft en jätte trevlig kväll! Min bror och batte har vart här och hälsat på ett tag, vilket var jätte kul! Sen har jag och lina ätit tbcos och kollat på film: 2012. Vilken film, den var hur bra som helst! Vi får se om blogg vill vara med bättre imorgon, annars blir det väl lika kass uppdatering som vanligt då. Men nu ska jag försöka somna, och vänta på att joel kommer hem från jobbet. Men förresten, leon har inte vaknat en enda gång än, och han sover som en stock fortfarande. Törs man hoppas på en kanon natt tror ni? :) god natt på er!

Fjällen.

Jag har myst med joel idag. :) det blir en tripp till fjällen v 11, det ska bli skit kul! :) och nu har jag vart hos polisen också, och det gick bra. :)

Dagis.

då var killen lämnad på dagis igen då... Jag ska snart hoppa in i duschen, och sen ska jag hitta på något med joel innan han måste åka till jobbet. :) sen ska jag och mamma åka till polisen när vi har hämtat leon. Senare blir det även en promenad. :)

Dålig uppdatering.

Jag har vart riktigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna, och det beror på att jag bara kan mobil blogga eftersom att mitt internet på datan har gett upp. När mamma och dom kom idag så blev dom kvar längre än väntat, vilket var jätte kul. Det var så roligt att träffa bror, och han lekte med leon och grejade. Jag bjöd på både mat och semlor, så dom var mätta och belåtna när dom åkte. Lina bytte av dom och är fortfarande kvar. Trevligt som Fan, för det var ett bra tag sen nu! :) jag och lina har även planerat en del saker jag inte tänker nämna här, men det är något jag är riktigt nyfiken på, och ska lägga ner min själ i. Det skulle vara sjukt kul om vi fick till det! :) jag har en del saker att se fram emot nu, och det känns hur bra som helst. God natt på er!

Bara vi.

leon har vart hemma från dagis idag, vi har vart på bvc så då fick han vara hemma helt idag... På bvc gick det väl bra, men leon går inte upp som han ska efter all mat strejk han haft. Så jag är väl lite orolig över det. Han åt iaf lite lunch idag, och vi får väl se hur det går med middagen... Nu är det iaf bara jag och leon hemma, vi busar på golvet medans vi väntar på att mormor och morbror ska komma och äta semlor med oss. ;) vi hörs sen.

Klart!

så här blev resultatet. Fast jag hade nog velat ha dom mindre, det blev för mycket med så här stora. Nu mår man illa... ;)

Baka.

vi bakar semlor här, och dom är snart klar. ;) men ni får bild på en som är klar snart. :)

Åka skoter.

Det blev inte världens längsta tur idag direkt, men vi var ute en stund och det var hur mycket snö som helst. Underbart! :) när vi gett upp och kom tillbaka till Joels brors familj så blev vi bjuden på mat, som var jätte god. Sen satt vi mest och pratade. Det var rätt skönt med lite tid utan leon, men det var ännu bättre när ola kom och lämnade honom. Och ännu bättre kändes det när det hade gått så bra som det gjort. :) joel på skotern.

Barn ledig dag.

Leons farfar och annica var och hämtade leon för en stund sen. Så nu är jag och joel på väg till skotern. Vi ska passa på att ta en tur tillsammans när jag ändå är barn ledig. :) bilder och roligare uppdatering kommer senare. Men nu vet ni iaf vart jag håller hus.

Kan inte sova...

Jag ligger i sängen nu, men kan så klart inte somna... Det är så typiskt mej! Hur som helst så blir det ju automatiskt att man fastnar i massa tankar när sömnen sviker. Och just nu tänker jag så massor av saker... Glädje, sorg, saknad, och en massa annat. Men jag har tur, joel har tröttnat och kommer snart hem. Då kommer jag förmodligen somna på en gång! Jaja, god natt på er!

Ingen bild.

Jag hade ingen ny bild att bjuda på nu, så det får duga med ett vanligt inlägg. Jag har haft en jätte härlig dag, det började med att leons farfar och annica kom förbi och hälsade på, sen gick vi till alla som var i gropen och åkte pulka. Där blev vi dock inte långvariga, vi gick hemmåt för lite sömn och mat innan joel hämtade upp oss för att handla på coop. Sen bar det av hemmåt för att laga mat innan alina kom och lekte med leon. När dom gick hem var det dags för tand borstning, blöjbyte, ta på pyjamas och välling. :) nu sover leon sen en stund och jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Joel ska ut med några vänner, så han gick för ett tag sen. Jag funderar på att städa lite och sen sova bara. Men vi får se. God natt! :)

ute.

pulka i gropen med barnen. :)

Sol sidan.

Tröjan på bilden är hur skön som helst, och jag kunde inte låta bli att köpa den. Jag älskar den här rosa färgen. :) nu ligger vi på soffan och kollar på sol sidan, som är hur kul som helst! Men när det är slut så ska jag hoppa i säng direkt, jag är sjukt trött! Leon somnade på 2 röda när vi kom hem, han var helt slut efter en super lyckad dag på dagis, och inte nog med det så var vi borta bra länge ikväll också. Leon är helt underbar, jag ler så fort jag tänker på honom. :)

Blogg suger.

Blogg har inte fungerat för på hela dagen, men äntligen så fick jag igång det. Dessvärre har jag inga roliga bilder att bjuda på, för min telefon blev kvar glömd hemma när vi var hos joels pappa som fyllde år. Jag har iaf haft jätte kul, och jag trivs jätte bra med joels familj, dom är så trevliga. :) när jag mobil bloggar så blir inläggen så osammanhängande, eller kanske motsatsen till det? Jag kan inte hoppa ner en rad osv... Men, nu ska jag vara social här, jag ville bara tacka för att jag fått en otroligt fin kommentar till ett tidigare inlägg. Tack för det, även om jag har svårt att ta åt mej. Hej så länge.

Det finns en anledning till att jag inte gärna är med på kort.


Syrran kommer att hata mej för det här

då var lunchen avklarad. Och dom har inte ringt från dagis, så det verkar gå bra. Blir kvar här ett tag till då, och lina skulle komma upp hon också. :)

Medans leon är på dagis...

så tar jag och syster en runda på köpis. :)

God natt.

Minns ni att jag klagade över en förkylning tidigare idag? Och jag lovar att imorgon när jag vaknar komme jag att må skit! Känner mej bara sämre och sämre för varje sekund. ;) nej, så fort går det, men jag var definitivt piggare tidigare idag! Leon krånglar som tusan på kvällarna nu, han har sån reparations ångest sen han började på dagis, så det är riktigt kämpigt på kvällar och nätter nu. Han somnar mycket senare, och vaknar titt som tätt på nätterna. Någon natt har jag haft tur, då han har vaknat max 3 ggr, eller vaknat men somnat om nästan på en gång igen... Jaja, nog om det, nu ska jag kika på film med joel. God natt på er!

Äta frukt.

leon har alltid vägrat frukt om det inte varit pure... Nu när vi var på affären så tog leon för sej av päronen och sitter fortfarande och äter på det. Toppen! :) emelie är nöjd!

Åka pulka.

homer hade jätte kul i snön. :)

Åka pulka.

joel och homer. :)

Åka pulka.

vi tog en promenad med pulka och hund. Det var jätte skönt, men vindarna var kalla som tusan.

Förkyld.

När jag lämnade på dagis idag började jag känna mej riktigt förkyld. Det rann i näsan och jag nös gång på gång... Jag orkar inte bli sjuk nu, det har jag varken tid eller lust med! Det går bättre och bättre på dagis iaf. Igår behövde dom inte ens ringa efter mej. :) nej, nu ska träna klart, sen diska. Efter det får vi se vad jag hittar på innan dagis hämtning. Hej så länge.

Kväller

. Det blev ingen pulka åkning idag. Vi var iväg och kollade på en ny barnvagn istället. Jag ska köpa den i slutet på den här veckan, eller nästa vecka. :) men nu ska jag vara social med joel. Jag ska uppdatera bättre imorgon, för det blir pulka då istället. :) god natt på er.

Fint väder.

då var vi på väg hem från dagis nu då, och det har gått jätte bra. :) nu ska vi snart iväg och åka pulka. Hej så länge.

Borsta tänderna.

. Jag tror inte att man inser hur fort tiden egentligen går... Det är redan lite mer än ett år sen leon föddes, och det var verkligen den lyckligaste dagen i mitt liv! Tiden har gått så fort, det har hänt så mycket under årets gång. Han har suttit för första gången, han har fått sina första tänder, han han krypit och det står nog inte på förrän han går! Jag är så otroligt stolt över leon, han är verkligen min livsglädje, mitt hjärta, och ja, han är helt enkelt mitt allt! Det är inte förrän nu, när jag har börjat skola in honom på dagis, som jag verkligen förstår att Han blir äldre och utvecklas på ett helt otroligt sett. Det är så jobbigt att veta hur mycket tid jag kommer att förlora med honom nu, samtidigt som det känns hur bra som helst. Självklart skulle jag vilja ha honom med mej hela tiden, men jag tror att dagis är en viktig del i leons utväckling. Och jag tror även att jag behöver den ensam tid jag nu kommer att få. Nu kan jag faktiskt börja jobba både för att utväcklas själv, och för att kunna försörja min son som verkligen förtjänar det bästa! På den här bilden har leon jätte kul, han älskar att borsta tänderna, och han är faktiskt duktig på det. Men självklart får ju jag borsta leons tänder innan han får pröva själv. :) mitt älskade hjärta börjar blir stor, och jag börjar redan gruva mej över att Han faktiskt kommer att blir äldre och tillslut flytta hemmifrån...

Vinterland.

vi har fått riktigt bra med snö i år, och mer lär det väl bli skulle jag tro. Underbart! :) nu sitter jag i bilen med j, och ska hämta upp leon som har vart med mamma medans jag har vart på möte. Vi ja uträtta lite saker innan vi beger oss hem för kvällen. Ikväll blir det iaf paradise. Vem tror ni vinner? Jag tror jackie. :) hej så länge!

Kristallen.

då var det dags för kristallen igen då, klockan 3 ska jag vara där. Innan ska jag till banken, och efter kristallen blir det till att kolla på ny barnvagn. Måste gå nu. Hej så länge! :)

Söka jobb.

leon är på dagis och jag letar nummer i telefon boken. Jag ska ringa runt och söka jobb. Jag är som sagt desperat, jag måste göra något för att få en inkomst att kunna försörja leon med. Det ska bli bra det här, tror ni inte? :) hej så länge!

RSS 2.0