Lysögon...

Lysögon i skogen och plattan i mattan! Haha.

Igår var vi i valbo med Ola och Nize, vi åkte ut i skorna på massa spökvägar. ;D
Livrädd ett tag faktiskt.

Ikväll blir det nog samma sak, fasst andra ställen. Men nu först så ska jag till skolan och ha möte med 3 lärare... Faen vad tråkigt. Mamma opereras idag också, jag är första anhörig, mamma sa till mej igår; Om jag blir jätte sjuk eller dör så ringer dom dej, var berädd på det. :D haha, lite orolig. :P

Nej moste klä på mej och sminka mej och så nu, om man ska hinna till skolan om en timme.
Hej Hopp.

(Jag skriver lite mera nån annan dag när jag inte är stressad.)

Förkyld.

Förkylningen kommer och går hela tiden... Jobbigt värre.
Ska snart in till stan och beställa tattuerings tid av Carros "D" som jag själv inte har en aning om vem det är än. ;D
Undrar hur det går för Lollo i utlandet, har inte fått tag på henne nånting.?
Var i skolan nyss, beställde tid för möte... Faen vad less jag är på skiten, jag vill ha ett jobb nu!!!

Så många frågor utan svar, vad ska man ta sej till. Jag håller väl inte på och strular till allting nu? Jag är förrvirrad, jag vet inte vad jag vill. Stackars Emelie.

Snorkråka.

image104

Söndag...

Igår var det crousing... Men vi var typ hos Robban hela kvällen (Robban var inte hemma), med dupbror och en massa mer folk. Trevligt iaf, lite nytt folk och så. Men tro på faen att man knappt ska kunna gå ut utan att dom där jaevla snutäcklen ska vara överallt, igår var dom där vi var hela tiden! PL19 fick vi göra också, eller vad faen det nu hette... Kroppsvisitering/ Säkerhetsvisitering !? Filmad blev vi också, och dom såg oss som ny nasister (ellerhurdetstavas), ja, inte just mej men dom jag var med.  Jag blev as trött och fick ont i huvudet som faen, tillslut när klockan var halv 3 tror jag, om inte ännu senare fixade vi äntligen skjuts ut till valbo så att vi kunde sova hos mamma. Tack Brat och Nicke!

Idag vet jag inte vad det blir, förhoppningsvis något lugnt... Nått gott att äta skulle inte sitta fel med tanke på hur lite man åt igår. (Jag var nykter igår också) Hoppas nån kul film eller nånting.

Nej trött, ont i huvet, har säkert skrivit jaevla krångligt så att man knappt förstår för jag är så yr.
Så nu ska jag kolla på tv, Kim sover fortfarande! :O Hej Hopp!

Crousing.

image94

Ikväll blir det crousing i gävle, det ska nog bli trevligt.
Träffa lite halv nytt folk och så... Dupror ville att vi skulle träffa honom så det blir väl så också. :)
Synd bar tt lincoln inte går riktigt som han ska än, det hade ju vrt riktigt kul att crous lite i den.
Förhoppningsvis kan Lisa ha Trouble ikväll så slipper han följ med in blnd mssa folk, och man vet ju att en crousing brukar kunna slut med en massa bråk och tjaffs. (Slagsmål)
Så om syrran tar Trouble så skulle det vara guld värt. (A)

Kräftskivan igår var jätte trevligt.
Det var jag, Kim, Peter, Carro, Patrik (men inte Jennifer :( ), Eric, Frida, Bosse och Pulina? Synd som det är så är ju Lollo  och Crille i Grekland, ¨det hade ju vart kul om dom vart här.
Men det var god mat (inte en kräfta för min del) och trevliga människor. :)
Eric och Peter svek och gick som vanligt upp till Granliden, men dom hade också haft kul.


Lite bilder från min och Carros solig dag tänkte jag ju att jag skulle lägga in.
Så varsågod.

Kräftskiva...

Ikväll blir det kräftskiva hos oss, det blir förhoppningsvis trevligt. :)

Igår åkte jg och Carro till trödjegropen och solde och badade, första gången för mej iår moste jag säga, förutom att jag har doppat mej och så neranför Kims pappa där... Riktigt mysigt var det, vi hade köpt med oss sallad och så, jätte skönt i vattnet också. Sen åkte vi till Carros mormor och fick lite fika, sen åkte vi hem till Carro, hyrde film, Linas kvällsbok, riktigt kul film, lite pinsam bara. :D En lugn och härlig dag.

Nu ska jag skölja ur blekningen ur håret och sen kläpå mej och åka till skoljaeveln.

Ha det så trevligt
Hej Hopp!

Skolan börjar.

Ja det är ju meningen att skolan ska börja idag och att alla inklusive mej ska vara där på upprop typ nu för ett tag sen... Men jag tänkte att jag kanske ska åka dit senare idag, eller imorrn, jag börjar ju faktiskt på en ny skola. Jag skulle bara säga det!
Hej Hopp!


Adolf Hitler.

Konstigt nog så blir min "sjukdom" bara sämre, aldrig bättre! Nu moste jag tillochmed sitta och vila för att få luft så att jag orkar ta mej ner för trappan så att Trouble får gå ut och kissa. Kim är utslagen, han har ont i ryggen, känner sej febrig och sover. Jag jag sitter här och samlar krafter.

Igår var det trevligt, jag, Kim, Lollo, Peter och Carro var hemma hos Carro och hade vinkväll, alla förutom jag drack, men jag tror att Lollo var den enda som var full, det ska vara Peter då som kan ha vart lite på lyset iaf. Men kul hade vi, vi pratade mycket om historia, andra världskriget och en massa annat sånt. Kan ni förstå hur smart Adolf Hitler var, att han kunde förklara sina känslor och åsikter så bra att folk inte missförstog honom, dom ville precis samma sak, speciellt nu när någon annan vågade stå för vad han tyckte och visa att han inte skäms för sina åsikter, det är ju helt otroligt. Både jag, Kim och Carro kom fram till att vi skulle kunna bli historia lärare eller någt annat som har med historia att göra, för att det är ju så otroligt KUL! Jag börjar fundera på att gå en sån här utbildning, jag kanske ska gå svensk historia, men jag skulle ju självklart vilja veta allt nästan, som tillexempel om andra världskriget. Tänk er att kunna allt inom historia, faen vad kul. :) Varför ska man skämmas över sina åsikter och hålla dom tillbaka, det ska vara ett fritt land, men fritt är det då inte så länge man inte äns får tycka som man tycker... Dom som är tillexempelt nationalister eller patrioter blir kallad rasister av folk som inte vet vad dom pratar om, dom vet inte vad en rasist är men endå hatar dom rasister, och det är helt okej, sålänge man hatar dom som hatar andra raser eller bara värnar om sitt land så är det okej, men det blir ju  omvändrasism, men det fattar inte folk.  Bara för att jag älskar mitt land, för att jag vill följa dom gamla traditionerna, och inte vill ta in fler människor som ska leva på våra pengar, när vi svenskar inte ens kan få ett bostadsbidrag, för att vi tjänar för mycket pengar, då är det bara en som jobbar, men dom svarta, dom får högre bidrag för att känna sej välkommna i vårt land (det är faktiskt sant),vafaen, ska inte dom känna sej välkommna för att vi så mycket som tar in dom hit, när det knappt finns jobb åt oss svenskar. Bara för att jag tycker som jag precis sagt, är inte jag en rasist, jag bara värnar om mitt land, det är snart inte sverige längre, det är därför vi moste sätta stopp för det här

Jag tycker att dom som nu redan är bosatta här ska jobba och göra sitt, rätta sej efter lagen precis som alla andra, vi ska inte ta in några fler för det har vi inte råd med, men missköter dom sej och bryter mot minsta lilla brott då ska dom utvisas och få sitta av sitt straff i sitt hemland, för varför ska vi kosta på dom ännu lite mer pengar så att dom har mat när dom sitter i fängelset!? Nej jag går inte med på det här!


Hur många vet sanningen!?
Jag ska gå ut och kissa med Trouble nu, jag kanske skriver senare.
Hej Hopp!
image93


Emelie och Jennifer. ;D

image87
Kanske inte den bästa bilden men. ;D
Saknar dej Lavvis, längtar tills du kommer hem igen.
Vi ser inte helt friska ut!

Det är inte jag, jag vet inte vem det är...
Det är inte så jag tycker och det är verkligen inte så jag vill göra.
Om du ska straffa mej, gör det på engång, inte långsamt.
Jag tror att det kan vara all sorg och ilska som tar över, som om jag hade vart besatt.
Men jag vet inte, jag har ingen aning.
Men det var sista gången, sista gången föralltid.
Det förstör bara relationer, personligheter och tilllit.
Alla borde egentligen hålla sej borta från sånt där.
Det är farligt, riktigt, riktigt farligt!
Jag mår dåligt och ångrar mej, mer kan jag inte göra.
Men kom ihåg att älska mej mest när jag inte förtjänar det, för det är verkligen då jag behöver det som mest.

Personer har svikit och lämnat mej, inte trott mej och tryckt ner mej.
Vad har jag kvar!?
Det finns dom som fortfarande tror mej och litar på mej, det finns dom som fortfarande älskar mej.
Det är dom jag har kvar, det är dom jag lever för.
Utan er hade jag inte vart någonting, ingenting alls...
Men jag försöker, det är tungt, men jag moste lära mej att se frammåt, det som finns bakom mej ska stanna kvar där och istället bli minnen, fina minnen jag aldrig vill glömma.
Men hjälp mej med det, för jag klarar det inte ensam...
Upp och ner, ner  och upp.
Tack för att  ni finns, komihåg att jag går lätt sönder, jag klarar inte lika mycket.
Klaga inte på det, hjälp mej istället att bygga min mur tjockare och starkare, så kanske jag en dag blir lika stark som dej, och inte går sönder så lätt.
Jag är nog lagad ett antal gånger, men för varje gång jag faller och går sönder försvinner bitar, bitar som är svår att hitta, och många av dom kan jag bli tvungen att ersätta med någon annan bit, vissa bitar finns det inga ersättare för, dom hålen förblir tomma...
Så för varje gång blir jag svagare och svårare att laga, så var rädd om mej.
Jag är inte mer än van du är, jag är inte mer än ett lätt byte.


Stackars Emelie...

image86


Jag är sjuk fortfarande, det är så irriterande... Älsklingen  är i valbo och plockar med bilen, den sälgs ju imorrn. Kommer att sakna v70:n. Nej faen vad ska jag ta mej till, jag skulle behöva sola och bada, men vart!?

Jag och älskling blir förmodligen i valbo inatt, så hör av er? Fasst det kanske bara blir en film eller nått också om vi ska typ 4-5 på morgon, det kan ju bli lite jobbigt att hålla igång hela kvällen och sen åka typ 50 mil.
Nej jag är trött, ska vila lite nu, Hej Hopp! ;D



Grattis Pappa 45 år...


...Idag skulle pappa ha blivit 45 år. Jag och älsklingen var och köpte blommor, sen tog vi med oss mamma och åkte till kyrkogården och tände ljus och så. Jobbigt är det ju förståss, men man vill ju dit iaf.

Var hos Yvette imorse, det gick bra men var jobbigt det också, men man mår så mycket bättre efter... Pusselbitar faller på plats. Efter det var jag och älsklingen in till Marina ett tag medans Peter var hos arbetsförmedlingen, trevligt, trevligt!
Sen åkte vi hem och gjorde tjockpannkaka, sen bar det av till valbo igen och fixade med blommorna innan vi åkte till kyrkogården. Sen åkte vi hem igen, och nu är vi hemma, ska käka lite chips med dip och kolla på en ny film vi köpt. :)

Älska mej mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som mest!
image80

Recond...

V70:n är på Recond och bler polerad och grejjad så att den ska vara jätte fin på Torsdag när vi säljer iväg den. :'(   Jag älskar den bilen.

I helgen har vi mest vart med Jennifer och Patrik, vi har haft jätte trevligt tycker jag... Vi har grillat, vart och tittat på Nordman när han spelade, och vi har vart på marknad. Dessvärre åkte hon tillbaka igår, (hon var ju tvungen) men hon säger att hon ska komma igen så fort hon får en ny permission. Jag längtar! Det blev riktigt jobbigt igår efter att hon åkt iaf, fy tusan vad jag saknar henne redan.

Jag och älsklingen hade en myskväll med film igår, båda va lite sjuka också, jag är fortfarande det, har lite feber tror jag... Iaf så var det jätte mysigt, sen somnade vi jätte gulligt också. :) Min älskade Kim! Haha, just nu ligger han på golvet och bråkr med Trouble. ;D

På onsdag skulle jag och Lollo haft en vinkväll men jag har beslutat att bli nykterist, förhoppningsvis hittar vi på något annat att göra, för det skulle ju vara jätte kul... Jag ska nog komma på något vi kan göra, för att på fredag åker hon ju till grekland i en vecka också. Min Lolo. (LL) <3


Frukost på sängen...

image74

...Nästan. ;D Fasst mycket bättre, man kan ju ändå inte äta när man ligger i sängen.  Så fint! Älskade älskling! ;) <3 (LL)

Ja snart ska vi åka och besikta bilen, sen ska vi träffa Jennifer en snabbis också. :) Får se hur det blir med Lollos stuga, jag hoppas verkligen på att vi ska åka dit, för tänk vad mysigt! :D

Ja, idag har vi iaf plockat undan lite kläder som legat på golvet och plockat undan onödiga grejjer som legat framme har vi också gjort. MOSTE stor städa senast på morgon imorgon. Vi kanske tar tag i det till kvällen, det värsta iaf, så kan man damsuga och torka golven imorrn. :)

Nej jag får väl ta att sätta igång med sminket nu om jag ska hinna det också. Hej hopp!


Louise Karlsson Åberg.

Min vän! ;D
Jag pratade med Lollo idag, hon var lite besviken efter att hon igår läste min blogg, det stog ju ingenting om henne! Jag moste ju ha skrivit nånting, annars moste jag ha glömt att skriva om henne pga att hon alltid finns vid min sida iaf...
Lollo är en underbar liten filur med stora boobs! ;D Haha. Nej jag ska vara seriös. Men det är min lilla party pingla det. Jag älskar henne väldigt mycket och jag vet att våran vännskap kommer att hålla livet ut. En av mina bästa vänner och då har inte jag många sånna!*  Har tillbringat en hel del tid tillsammans med henne, våra krogrundor, våra sjuka ideer, våra svängar förbi max, och våra jaevla filmkvällar med chips och dip! ;) Och man får ju inte glömma alla fredag som alltid började med tacos och slutade med utgång, båda 2 med alkoholproblem så att vi flippar och gör sånt man får ångest över dagen efter. :D Haha, mamma säger att vi drar ner varrandra. Jag älskar Louise Karlsson Åberg!  <3 (LL)

Vart hos Yvette idag, jobbigt men skönt som faen. Jag och älsklingen åt på sos kiosken och sen spydde jag... Vi köpte 2 st räkor, 2 st knasiga fiskar och en kampfisk i efterskottspresent till Lisa. Vi tänkte köpa en afrikansk jätte snäcka, alltså en afrikansk snigel med ett jätte stort skal, men jag kom på att jag fyller ju år snart och vill ha något seriöst av systeryster min så det var nog bäst om jag köpte något lite mindre sjukt till henne.

Imorrn kommer Jennifer hem, men jag får nog inte träffa henne förrns på fredag på dagen... Sen på fredag kväll blir det förmodligen en tripp till Lollos stuga och bada tunna och basta! ;) Jag, Lollo, Kim och Crille, det ska bli jäkla skoj, sen på lördag ska vi till lumsheden och kolla på svenne rubins. :D
-En helg att se fram emot!

Nej nu ska vi ta och gå upp till affärn och handla lite. Hej Hopp!

Långprommenader.

I förrgår var jag ute och gick med Trouble men näe jag hade gått 1 timme och 15 minuter hemmifrån lyckades Trouble dra omkull mej, jag stukade foten, skrapade upp knät och handleden. Jag fick ringa till Kim, det hade inte vart så kul att gå 1 timme och 15 minuter hela vägen tillbaka då med ont överallt.  Sen blev det myskväll med lite chips faktiskt... :)  Igår fyllde mamma år, precis en vaecka efter syrran, och nästa tisdag skulle pappa fyllt 45... En vecka efter varrandra allihopa. Iaf så kom Pia med tårta och grejjer, mamma fick en solstol av Pia och Karin tillsammans. Sen kom Charlotte också, henne fick mamma solrosor av, mej och Kim fick hon en bucket blommor som jag plockade ihop på nån blommaffär, en jätte fin... Hon fick sån dyr morsdags pressent så hon fick nöjja sej med blommor nu. Skit samma, sen storhandlade jag och Kim, skönt! Men vi glömde lite grejjer som jag får ta att handla idag istället. Trouble fick faktiskt en sele igår så att vi kan börja lära honom att dra grejjer, inget som är nått vidare tungt nu när han inte växt klart, men bara så att han vänjer sej vid ljudet. På kvällen gick jag, Kim och bror min ut i spåret med Trouble, vi gick antigen 5 eller 7 kilometer, det är svårt att veta för att det inte fanns någon belysning, men det var skönt iaf. Trouble var jätte duktig på att dra, vi lånade ett crossdäck av Mickis och Niklas som han fick prova med. Han tyckte att det var kul också, det är synd att dom kan få skador om dom får dra när dom inte växt klart.

Idag ska jag iväg till Yvette, sen ska jag handla det som vi glömde igår och blir det riktigt soligt idag så ska jag ta och bada också. Jag och Kim ska grilla ikväll iaf, kuuul! ;D Senare får det bli  en prommenad i spåret eftersom att jag ska göra det till en daglig vana.

Nej jag tror jag ska ta och käka lite frukost nu så att jag inte hungrar ihjäl mitt i allvarssamtalen hos Yvette sen. :D Hehe. Jo men det ska jag göra, moste väcka upp Kim också. Hej hopp!

Insekts jakt.

När vi kom hem igår kväll blev jag lika livrädd som i förrgår natt (bara att det var värre då), En stor jaevla mal som flaxar omkring och några små natt fjärilar... Jag är livrädd för sånna där småkryp och sånt, jag låste in mej på toan och kom inte ut på att bra tag. I förrgårnatt var det dock mycket värre... En stor jaevla mal, flera små nattfjärilar, och tvestjärtar som kryper om kring, jaevlar vilken panik jag fick då, men nu har vi fixat en insektslampa, och blir det inte bättre av den så får fastighetsägarna ta hit anticimex eller nått, annars flyttar jag! ;D

Älskling har så ont i ryggen att han fortfarande ligger kvar i sängen, han som alltid annars är uppe först och oftast riktigt tidigt. Jag har lovat att jag ska masagea honom, men innan det moste jag torka upp olyckan som har råkat hända neranför trappen när Trouble inte lyckats väcka oss, en kisspöl. Sen moste jag ta ut Trouble och sen kan jag masagea honom. :)

Jag vet inte vad jag ska göra för mat sen heller... Har inte så mycket hemma och har ingen bra fantasi idag, jag har så ont i huvudet. Något förslag på nån god men enkel mat!?

Nej nu ska jag ta tag i sysslorna. Hej Hopp!
Jag älskar min älskade Kim så otroligt mycket! ;) <3 (LL)

image73

Må dåligt dagen.

Idag vet jag inte vad det är för fel på mej, jag mår inte bra... Är dyster men jag vet inte varför, kan det ha något med gårdagen att göra!? Jag har ingen lust med nånting, men är väl tvungen att ta nån öl eller nått glas vin, eftersom det är folk hemma här som dricker. Får se hur länge jag orkar stå ut. (klarar mej).

Nej fy faen, moste ta och hälla i mej ölen och duscha nu så att jag blir klar tills dom kommer hem från MAGDA! :S
Hej hopp!

Älskade vän vad du kan skrämmas...

...Ängla vakt hade du med dej, det är jag säker på. Jag tror att det är någon slags förvarning att sänka farten. 3 Minuter i 12 (Precispåminuten), ringer Kim mej, och jag är inte riktigt hundra på vad han sa för jag blev så  chockad, men nånting om att; Förlåt, din bil! Då har han fått punka på r80 och smackat rätt in i räcket, och sen snurrat massor av varv (det finns spår precis efter nybo bron på r80 i valbo), som att jag bryr mej om bilen!? Okej att jag var kär i min bil men den går att ersättas men ingen skulle nångonsin kunna ersätta min älskade Kim. Iaf så väckte jag upp min mamma som fortfarande som pga att hon skulle jobba inatt... Vi sprang ut till hennes bil och stack iväg, Kim har klarat sej utan minsta lilla skråma, han hade lika gärna kunnat köra ihjäl sej men klarar sej så bra. Han hade en jaevla tur! <3 Det fortsatte med 2 timmar på akuten (jag fick åka med i ambulansen medans mamma stannade kvar och väntade på begare och så, så skulle hon komma in efter det), det var första gången jag åkte ambulans, men det var inte direkt uppskattat just då, en liten unge som satt med sin pappa i en bil vi åkte förbi skrattade och pekade på amulansen (förlitenförattförstå). Röntgen visade inte ett fel så då fick vi åka hem.

Jag känner mej nästan mer chockad idag, jag vet inte varför...

Jag var med Karro Wiklund och hennes vänner nån timme igår, jätte kul att tänka på nånting annat. Saknat Karro också! ;) <3

Nej hej hopp!

Cityfesten...

...Är lika tråkig som alla andra år. Jag, Ida och Trouble åkte in till stan en sväng (bra träning för Trouble) vi gick igenom allt och sen tillbaka, sen åkte vi hem... Det var så jaevl mycket folk och mer blir det nog mot helgen, fy faen för att trängas sådär. Får se om det blir till att åka in nånting mera, Marina har ju bjudit mej och Kim på mat ikväll iaf så vi får väl se hur det blir. Kim är riktigt dålig i ryggen nu, så vi får se om han orkar. Till Karro Wiklund blev vi inbjuden idag också, men det är samma med det, vi får se hur Kim mår, och han ska ju jobba imorrn.

Jennifer färgade håret igår, ingen aning om till vilken färg men iaf. :D Hon lät ganska pigg och glad när jag pratade med henne, det är skönt. Men man vet ju vad som finns bakom allt leende, iaf just nu. Nej men det är jätte kul att höra ifrån henne lite då och då.

Snart ska jag Duscha, sen kommer älsklingen om ett tag. Den där jaevla tvätten har jag brottats med idag också, uscha! Sen får det bli en prommenad idag också, fasst gårdagens prommenad blev genom stan. Idag får vi passa på att ta oss upp till skogen, om Kims rygg orkar vill säga, annars blir det bara för mej att traska ut på vägen och gå.

Nej nu är det min tur att duscha. Hej hopp!

Systra ystra och jag on hennes birthday dag! ;D     (Knepigt ljus)
image72


Svar från Jennifer. :)

Ja imorse såg jag att Jennis hade svarat på mitt brev, hon skickade med kort, det var riktigt kul att se lavvisen min igen (även om det bara är på kort). :) Det är synd att hon ska behöva vara med om så mycket, speciellt nu när hon sitter där hon sitter. Jag ska ringa henne snart. :)

Ja  det vart ju regn idag, är det inte typiskt när man äntligen ska få komma ut och känna att det är sommar!? Fast jag tycker det är mysigt med regn! :)

Älskling är för jaevla seg nu moste jag säga... Men när han kommer så ska vi köra in Lisa och Jonna till C-F, sen blir det en kvälls prommenad med Trouble, han behöver röra på sej så det får nog bli en skogsprommis så att han kan springa lite som han vill. :)

Nej jag har massor att göra nu innan bejbi kommer, hej Hopp!

Jaevla sommar!

När jag för en gångs skull ska åka och sola och bada med Lollo blir det mulet ute, jaevla skit! Jag och Trouble får stanna kvar hos mamma och tråka då. Faen... Det får kanske ta och bli en lång promenad då.

Syrran och Jonna sviker ju och åker hem till Amber, jonnas syrra.

Ska leta nummer och skit nu.
hej hopp

Grattis...

...Lisa på fjårtis dagen. ;)

Vaknade kvart i 6, åkte ut till Valbo och hjälpte Lisa med tårtan. Sen bar det av in till bup, Yvette bjöd mej på lunch, lax sallad... :S Det var rätt gott faktiskt, det var ju meningen att jag skulle prova för att jag moste lära mej att äta massa olika grejjer. Jag har vart riktigt dålig på mat förut, men nu äter jag nästan allt, håller på att lära mej och äta fisk. Sen åkte jag tillbaka till Valbo och åt tårta, övningskörde en sväng och väntade på att älsklingen skulle sluta jobbet. Tvättade V70;n som förhoppningsvis blir såld imorgon. :D Jag har iaf hittat en köpare som köper min telefon imorrn, äntligen. :) När vi kom hem till Storvik igen så hade Mickis och Niklas precis tänt grillen, så vi tog grillkvällen idag eftersom att det inte blev nått igår. Vi hade riktigt trevligt, god mat och trevliga personer. :) Det vart till och med lite vin till maten. Trouble och Hilma (deras hund) låg bredvid och myste i solen.

Nu kom vi precis in och ska snart sova, var tvungen att skriva lite om dagen bara. En riktigt härlig dag men en dålig nyhet också, jag får hoppas på det bästa bara, det är det ända jag kan göra.
God natt! Hej hopp!

Sugkuk.

Jag har så jaevla tråkigt! Kim och Trouble sover, och nu är det inte säkert att vi ska grilla heller, det verkar inte som så... Mickis och Niklas hade glömt att dom hade en träning dom skulle hålla i. Jag har inte sett till dom heller. Ska nog gå över och kika om dom är hemma och höra hur det blir.

Imorgon ska jag vakna 5 med älsklingen och åka ut till valbo med honom när han åker till jobbet, jag ska hoppa av hos mamma, ska hjälpa Lisa att göra tårta för hon fyller år, sen ska jag ta bussen in till stan, jag ska vara hos Yvette kvart över 1, vi ska käka och så. :) Sen bär det av till valbo igen och vänta in Kim så blir vi väl hos Lisa ett tag.

Jag har fortfarande inte fått mina pengar jag har skickat efter heller, lisas present får vänta. Men jag vill ju hämta ut kläderna vi beställt, köpa en diskmaskin och beta lite räkningar och först och främst betala av min skuld till Lisa.

Idag har jag trott att jag skulle smälta bort, så jaevla varmt. Jag vill fortfarande bada, UTE! Skulle behöva lite bränna också, men jag vägrar ju att lägga mej ute på gården och sola med alla tvestjärtar, och plus att det är några mysko typer av den mörkare färgen som målar om huset, man vet ju hur sånna är.

Tomat plantan växer bra, men än så länge har det inte kommit några tomater, jag moste köpa en fin kruka till den också. En kruka till min citron planta skulle inte sitta helt fel det heller, just nu bor han i en liten "skål" eller vad man ska säga, full med vatten, han dricker så jaevla mycket, säkert halva skålen om dagen så nu börjar det bli dax att sätta den i lite jord.

City festen i heljen, vet om jag ska dit eller inte, man vill ju in och titta men sen är det så jaevla trångt och mycket folk. Det blir så jaevla mycket tjaffs varje gång man åker in också, men får väl se, kanske blir att man åker in och äter lite och tar någonting att dricka... Så kan man åka hem sen.

Jag är orolig över Trouble, han är sej inte lik, alldeles jätte slö och orkar inte nånting... Okej att det ä varmt men iaf, det är inte likt honom. Jag får vänta tills det blir kallare ute och se om han blir piggare, annars får jag väl ta att besöka veterinären så dom kan få svara på vad det är för fel på honom.

Vad är det jag gör... Hur kan jag alltid misslyckas med allting, när jag anstränger mej allt jag kan för att göra det bästa. Jag känner mej helt oduglig. Snart slutar jag att försöka över huvudtaget så kanske det blir bättre!? Det kanske blir bättre så.

Jag är inte så glad idag, inte längre iaf...


Tjohej.

Grill kväll.

image71
Ikväll ska vi grilla med Mickis och Niklas. :)
Det är skit varmt ute så man vet ju inte vad man ska ha för kläder på sej, jag vill ligga på stranden och sola och bada nu. Jag och Trouble. Jag ska snart ta tag i dagen sysslor, packa upp ur väskorna, städa undan lite och diska. Men först ska jag käka, sen göra mej i ordning för värmeböljan, och sen ska jag gå upp och handla grillsaker. ;D

Hej hopp!
image70


Nyvaken.

Jag är så gott som nyvaken, så otroligt skönt att få sova i en riktig säng, istället för en kokhet bil med nackspärr när man vaknade. :P Inte riktigt så hemskt var det, men inte långtifrån. :D Tänk er hur jaevla skönt det var att duscha och borsta tänderna ordentligt. :)
Iaf träffade vi en massa trevligt folk och hade as kul. :D haha, dyngrak på fredagen men lördagen var bättre, jag vet ju vad jag gjorde och så, men jag var ordentligt full, men det var jag inte ensam om! ;D haha.



Kuggnäs festivalen.

Ett minne för livet, det mäktigaste jag vart med om... 5000 pers sjungandes på national sången allihopa! Så fint. Thule var hur bra som helst, så många fel men endå så obeskrivligt bra! Dock Thules sista spelning... :(  Det var 25 års jubileum för dom nu också. Röde orm och Njord var bra dom också. :)

Hemma igen, duscha, borsta tänderna jätte mycket, sova i en riktig säng, och ha det allmänt mysigt i soffan med min älskade Kim. :) Trouble hade det jätte bra hos syster sin, men han är glad att få komma hem han också.

Bilder kommer imorgon kanske. ;D
Hej  hopp!

Hej då.

Nu sticker vi från storvik om typ 5 timmar.
Ska sova nu sen bär det av.
Ska bli förjaevla kul. Trevligt folk och älsklingen min  vid min sida hela helgen. :D  (L)
Trouble ska sova hos syrran sin.
Nej god natt!
Hej hopp!

Jag har ont...

...I hela kroppen.

Jag saknar dej och all motocross. Det ska du veta, men dom tiderna är inte förbi än inte, inte för mej iaf. Jag ska åka och kolla så ofta jag kan, Trouble ska få följa med han också. :) Sandra Högberg. (L)

Imorgon åker vi, Trouble ska få följa med nu, men han ska bo hos sin syrra, det ska bli jätte kul att se hans syster och hans brorsor. :D Thule firar 25 år på kuggnäs i heljen ju, dom ska spela på lördan också. Det du! ;D

Eftersom jag va så feg när jag va på tjejcrossen i rörberg och inte vågade åka för att det va för mycket folk, så sa Mickis att jag skulle få följa med och prova att åka en annan dag. ;D Tråkigt kul det ska bli, skit kul alltså. Vi har tur som har dom som grannar.

Jag vill ha ett jobb, nu och på engång, så jag slipper känna mej så dålig! Jag vill också jobba och käna pengar för pitt skolan suger ju, det är ju så tråkigt som det bara kan bli. Okej att jag har heltids praktik (Iv barn) men stå och jobba för 75 kronor om dagen, det känns pissigt, även om det är hundra gånger roligare än att sitta i skolan och plugga.

Nej nu ska jag ta och göra nån nytta. Jag ska börja med att ta en dusch och klä på mej och så, sen så ska jag diska, sen får vi se. ;)
Hej hopp!


Lite av Völund smed inne i kuggnäs huset i vintras, en vanlig spelning, i helgen blir det festival! ;D
image57

Sverige, sverige fosterland.

image56
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

image53
image54

Svik aldrig en vän...

...Du har gett ditt ord!

Jag mår piss idag, men Kim lovade iaf mej att han skulle hjälpa mej att städa och så imorrn. :) Skönt med lite hjälp! Jag och Trouble ska snart ut på en promenad, igentligen orkar jag inte, men man moste ju. Faen moste ta tag i dom där 3 grejjerna jag ska göra idag... Diska, gå med Trouble och söka jobb, senare moste jag laga mat också men det är sen det. Jennifer kommer inte i heljen, inte skött sej (?).

Moste sticka ut med Trouble nu, kanske skriver sen. Hej hopp!


RSS 2.0