Öroninflamation?

Jag misstänker återigen öroninflamation hos Leon...
I vanliga fall brukar det inte märkas på honom när han får problem med öronen, och inflamationen har heller inte gett med sej och blivit helt återstäld efter de svängar han haft. Men idag har han klagat på smärta i både hals och öron, och dessutom att det kliar på kroppen av dessa JÄVLA exesem som vägrar ge med sej. Stackarn!
  Och inte nog med det så tog det ca 2 timmar att lägga honom idag, han som annars somnar direkt. Men som sagt, det tog nästan 2 timmar, vilket innebär att jag precis fått lugn och ro.

´God natt på er!

Leon tycker väldigt mycket om smör!

dsc02582 (MMS)

Leon tycker väldigt mycket om smör!


Solen lyser, nya vitvarorna är på plats, o...

dsc02581 (MMS)

Solen lyser, nya vitvarorna är på plats, och allt känns toppen... Nu ska jag inviga nya spisen och koka ihop någon lunch...


Min fina i skogen.

dsc02580 (MMS)

Min fina i skogen.


Leon är inne i en riktigt jobbig period nu...

dsc02578 (MMS)

Leon är inne i en riktigt jobbig period nu, varje ledig sekund är guld värd! Han ignorerar allt jag säger, han slår mej, sparkar mej, river mej, nyper mej och utmanar allt han kan... Trots det så har han självklart sina underbara stunder, som nu, då han ligger och gosas i soffan. Trotts att det här bara är en period så är det fruktansvärt jobbigt. Fast att han bara är 2 år och inte förstår riktigt vad det är han gör, så känner man sej otroligt sårad och misslyckad när han beter sej så där och inte bryr sej det minsta när jag säger åt honom... Någon som känner igen sej?


Städpolisen!

dsc02571 (MMS)

Städpolisen!


Fredag kväll.

Joel jobbar inatt, 12 timmars.
Han började 18 och (vilket ni då kan räkna ut själv) slutar 6. Alla antigen jobbar eller festar, så det blir nog en kväll i sin ensamhet, vilket vi vid det här laget redan vet att jag hatar!
Men så är livet. ;D

Kvällens möjligheter...
Jag ska iaf betala månadens räkningar. Och sen kan man ju kika vad som går på tv eller se en film, så helt sysslolös är man ju iaf inte.
 ...Men jag är sur på mej själv över att jag glömde att köpa godis eller något annat gott att tugga på!

Trevlig helg på er!

Jag och leon bjöd in oss själva på mat hos...

dsc02567 (MMS)

Jag och leon bjöd in oss själva på mat hos mamma, då joel jobbar natt och det är skit tråkigt att laga mat ensam en fredag. Leon sysselsätter sej med att rita tills maten är klar...


Jag reagerar verkligen på alla extra hormo...

dsc02566 (MMS)

Jag reagerar verkligen på alla extra hormoner när jag är gravid! Som ni ser så är jag helt prickig runt munnen, och samma visa var det när jag väntade leon... Jag försöker vara utan smink så mycket som möjligt för att ansiktet ska få vila.


Hej herr doktor!

Jag ska alldeles snart ta mej till herr doktor.
 Idag är det mitt huvud som ska undersökas. Denna ständiga huvudvärk måste få sej ett slut, och jag håller verkligen tummarna på att herr doktor hittar felet!

Vad dagen sen har att erbjuda är fortfarande en gåta...
Joel är ledig så något borde vi iaf hitta på, men han har turen att fortfarande få ligga nerbäddad i sängen. Jag måste erkänna att jag är en aning avundsjuk...
 Vad ska ni hitta på idag?

Frukost igen, dagarna går så fort! Imorgon...

dsc02563 (MMS)

Frukost igen, dagarna går så fort! Imorgon går jag in i vecka 31!


På barnkalas hos Joline som fyller 6 år id...

dsc02562 (MMS)

På barnkalas hos Joline som fyller 6 år idag... Kika in vad fint tjejerna dukat alldeles själv!


Leon fick stanna hemma idag, och jag ställ...

dsc02561 (MMS)

Leon fick stanna hemma idag, och jag ställde in dagens möte på kristallen. Min huvudvärk har inte vart att leka med och jag har inte gjort någonting idag...


Lilla syster.

Nu har syster precis åkt hem...
 Det var så längesen vi hängde nu, och det var riktigt trevligt att äntligen få göra det igen! Med sej hade hon världens bästa Sandra som uppehöll Leon hela tiden. Det var verkligen full fart, och han skrattade så att han knappt fick någon luft...

Jag och min ryggvärk...
Jag har nu bosatt mej i soffan för resten av kvällen. Jag har så ont att jag knappt kan sitta, men det är så värt det! Man måste ju få beklaga sej lite också, även om det är underbart att vänta barn, och ännmer att få barn, så är det inte ett lätt jobb. Det är riktigt slitsamt för både kropp och själ, hormonerna bubblar över och humöret kan svänga bra.

Nej nu ska jag slö titta på tv tills hjärtat kommer hem från jobbet.
God natt!


Läggdags var det här, en aning för sent...

dsc02560 (MMS)

Läggdags var det här, en aning för sent...


"I rymden finns inga känslor."

Syster och mamma hämtade Leon på dagis idag.
Lisa skulle upp till köpis med några av hennes vänner så Leon fick följa med. Därmed fick jag en hel dag på mej att göra vad jag ville...
 Jag har ju självklart tagit tillfället i akt att städa, tvätta, och kört en diskmaskin. Jag hade även planerat att börja måla om lill toan, men än har jag inte hunnit så långt.
Jag gav mej själv lite vila i soffan framför en film, vilket var hur skönt som helst. Min rygg har börjat ömma som FAN igen!

Filmen " i rymden finns inga känslor", som jag tittade på idag, var helt okej.
Rolig, men lite långdragen. Jag har dessutom insett att svenska filmer kanske inte är dom bästa, men dom duger för mej.



Shopping begär!

Iochmed flytten så är jag extremt sugen på en massa ny inredning.
Självklart så ska vi köpa en hel del då vi flyttat från en 2a till en "4"a, men vi får ta lite i taget då vi inte är super rika just nu...
Därimot så skulle jag bara vilja vinna några tusenlappar och ta mej iväg till olika inredningsbutiker och införskaffa mej precis vad som behagar, och det är bra att drömma, inte sant?

Nej, det får duga med en gardinstång och lite blommor och krukor så länge...
Och köks-soffan?


Min lilla lortgroda! Dags att byta om och ...

dsc02559 (MMS)

Min lilla lortgroda! Dags att byta om och bege oss mot dagis snart. Fram tills dess myser leon i soffan...


I skrivande stund ligger jag nerbäddad i s...

I skrivande stund ligger jag nerbäddad i sängen och kämpar för att hålla ögonen öppna... Jag hoppas på en natt med mycket sömn för att orka med det jag planerat imorgon. God natt!


Från att ha matvägrat i ett helt år, så ha...

dsc02556 (MMS)

Från att ha matvägrat i ett helt år, så har det numera vänt helt. Min pojke är ett riktigt matvrak, och är hungrig nästan jämt. Det är så kul när han äter, och allra helst när han älskar sånt han var mest emot förut...


M?

Jag har ingen aning om vem M är, och jag svarar inte gärna på den frågan utan att ha någon som helst aning om vem som frågar. Dessutom är det en ganska personlig fråga som jag är osäker på om jag skulle vilja ta upp helt offentligt...

Jag har verkligen inte fått tiden att räcka till idag, därav kom jag även 30 minuter försent till dagis när Leon skulle hämtas.
Jag har iaf hunnit med att halka omkull ute, kastat i mej min lunch, och suttit på föräldrarträff på BM-mottagningen i hela 2 timmar med en hemsk ryggsmärta...
 Nu väntar en storhandling och sen matlagning innan jag ska göra kväller för Leon och avnjuta ett varmt bad, och dessutom försöka få med mej älsklingen på det sistnämnda.
Sen ska jag mysa i soffan med honom hela kvällen!


Tänk att det redan hunnit gått 5 år (!)...
I lördags var årsdagen, men för första gången var jag varken till olycksplatsen eller kyrkogården.
Men vad hjälper det att att åka dit?

Jag längtar till sommaren, tro det eller e...

dsc01342 (MMS)

Jag längtar till sommaren, tro det eller ej...


I och med flytten så har vi vart utan inte...

I och med flytten så har vi vart utan internet över helgen, därav har jag bara kunnat uppdatera via sms... Jag har sett att det ramlat in en del kommentarer, och jag ska svara på dom så fort jag får möjlighet till det. Men jag vill iaf passa på att tacka för de fina gulliga kommentarer jag fått!


På väg till dagis. Min stora kille!

dsc02555 (MMS)

På väg till dagis. Min stora kille!


Äntligen soffläge... Mina fötter värker nå...

dsc02554 (MMS)

Äntligen soffläge... Mina fötter värker nå otroligt efter den här dagen, men om ca 30 åker älskling till jobbet, och då ska jag krypa ner i sängen och göra Kväller för idag. God natt på er!


Två av mina älsklingar på promenad för att...

dsc02553 (MMS)

Två av mina älsklingar på promenad för att hämta upp tredje älsklingen hos mormor. Det blir sen kväll för honom idag, eftersom att vi har haft fullt upp med borrning mm...


Jag och hjärtat borrar upp saker på väggar...

dsc02550 (MMS)

Jag och hjärtat borrar upp saker på väggarna, spikar fast sladdar längs med lister mm... Eller han jobbar, jag gör det jag kan och styr och ställer... Det börjar kännas mer som hemma för varenda pryl vi får upp.


Vecka 30. 29+2.

dsc02547 (MMS)

Vecka 30. 29+2.


Vecka 30. 29+2.

dsc02549 (MMS)

Vecka 30. 29+2.


På väg till dagis... Sen ska jag hem och t...

dsc02544 (MMS)

På väg till dagis... Sen ska jag hem och ta ett varmt bad!


Loka fantast som jag är, så har jag hittat...

dsc02543 (MMS)

Loka fantast som jag är, så har jag hittat min nya favorit! Definitivt värd att prövas...


Vi startar dagen i soffan med lite apelsin...

dsc02542 (MMS)

Vi startar dagen i soffan med lite apelsin. Efter frukost och dusch väntar promenad med hela familjen, sen lite äventyr. Idag tar vi en paus från flytten för att hinna busa lite med leon.


Vårat nya kök, som inte är klart än, men m...

dsc02539 (MMS)

Vårat nya kök, som inte är klart än, men med tanke på att vi flyttade in igår kväll så har vi hunnit en bra bit på vägen. :)


Dagen med stort D.

Idag bär det äntligen av!
 Så fort nycklarna har kommit tillrätta, vilken tid det än blir, då går första flyttlasset. Jag bryr mej inte om vad klockan är eller hur mycket vi hinner med idag, men ett lass ska hinnas med iaf, MINST!
Äntligen får vi flytta och bosätta oss i ett hem som passar oss i storleken, och det ska bli så skönt!
 Leon ska ÄNTLIGEN få ett eget rum, där han kan sova ostört, och vi lika så. Även bäbisen får ett eget rum från start, och allt kommer att bli så bra!

Behöver jag säga mer än att jag är lycklig!? :)

Det enda tråkiga är att flytta längre ifrån Mikki, det har vart så skönt att bo så nära henne. ♥

Kvälls process pågår... Efter att ha försö...

dsc02536 (MMS)

Kvälls process pågår... Efter att ha försökt vilat mej av med huvudvärken kom maria hit, och vi gick tillsammans, med trouble i släptåg, till dagis för att hämta monstret. Nu har maria precis åkt, och jag har slagit med ner med leon i soffan, efter att ha packat, plockat, och donat så gott jag kunnat...


Fullmåne?



Inatt har jag sovit otroligt dåligt!
Jag vet inte vad det kan bero på, antigen måste det ha vart fullmåne (då jag är väldigt känslig), eller så var jag otroligt stressad eller något liknande...
 Jag har vaknat tusen ggr, vridit och vänt på mej, och tillråga på allt så vaknar jag med en otrolig huvudvärk. Som tur är har jag världens bästa mamma, som så snällt kom förbi och körde skitungen till dagis. Själv tog jag ut Trouble på historiens kortaste promenad, så att jag fick komma in och slänga mej på soffan och slå på off knappen så fort som möjligt.

Nu väntar jag ivrigt på att piggna till, att huvudvärken ska ge med sej, så att jag kan göra lite nytta här hemma... Vi flyttar liksom om 2 dagar!

Jag är så glad över att ha som vana att hö...

dsc02535 (MMS)

Jag är så glad över att ha som vana att höra trouble snarka kvällar och nätter, att ha honom med näst intill vart vi än är, och att få alla pussar han så gärna delar med sej av. Min underbara fina!


Grattis du saknade!



Idag skulle Kim ha blivit 22år.
Men han blev bara 20...
Grattis du saknade!


Min Kim. <3

För mej är Kim mycket, jag har så otroligt blandade känslor vad det gäller honom. Jag är både arg och besviken på honom, samtidigt som jag älskar honom. Han gör mej så irriterad, och ibland minns jag honom enbart med ilska, och ibland enbart med kärlek...
 Säga vad man vill om honom, men han var en otrolig människa. Han värnade verkligen om sina vänner vilket var det ENDA som verkligen betydde något för honom. Men ibland blir det fel, man kan inte alltid göra det bästa för alla andra, ibland måste man även se till sej själv...

Jag vet att Kim skulle ha vart så otroligt glad över att jag träffat Joel, att Leon fått en så underbar far som han fått. Att både jag och Leon får växa upp i en trygg omgivning med trygga människor som verkligen älskar oss, det hade gjort honom så nöjd.
Det gör honom så nöjd, han kan vila i ro nu, när han vet att hans son är i trygga händer.




 Min bästa vän.


Frukost i soffan, det är inte varje dag! V...

dsc02532 (MMS)

Frukost i soffan, det är inte varje dag! Vi har bråttom också, ska vara på dagis om 10.


På bio med mamma, änglagård. Än så länge ä...

dsc02531 (MMS)

På bio med mamma, änglagård. Än så länge är vi ensamma i en stor salong. En varsin soffa med andra ord, perfekt för min rygg...


Tistel.



Idag såg jag en idiot till busschafför.
 Jag och mamma kom i bilen vid busshållplattsen vid skolan, där kom det ett helt gäng med småbarn på kanske 10 år(?), som skulle med bussen. Men efter att ha sprungit mot busshållplattsen för att hinna med bussen så saktade de ner med ca 2-3 meter kvar.
Och vad gör inte busschaffören? Jo, han gasar glatt förbi dom med ett hånleende på läpparna och vinkar åt dom!
Jävla svin!

Min älskade som ritade idag trouble när ha...

dsc02530 (MMS)

Min älskade som ritade idag trouble när han bajsar, på dagis. Fint va?


Vad kul det är när det inte syns att man s...

dsc02529 (MMS)

Vad kul det är när det inte syns att man städat. Men då vi flyttar till helgen så kan man inte göra annat än att finna sej i att ha flyttkartonger överallt och dessutom värsta oredan...


Tiden räcker inte till...

Jag har verkligen INTE tid med det här nu.
 Men vad gör man, jo man hamnar här iaf...
Jag har tusen saker att hinna med innan det är dags för möte på Kristallen för att sen hämta hem prinsen för sent. Jag har både disk, tvättstuga, och städning att ta itu med, så lite stressigt är det allt!

Tidig morgon.
Idag vaknade Leon som vanligt klockan 6, men jag var rätt pigg och utvilad ändå. Leon har sovit hela natten utan att strula det minsta lilla, bara vaknat en gång för att dricka välling och somna om lika fort...
 Det är skönt att ha fått sova en hel natt, är man småbarns-förälder så är det guld värt!

Vårkänslor.

Idag är det 5 plus ute, och därmed väldigt blött och halt.
 Solen skiner och vårkänslorna kikar fram. Jag skulle så gärna vilja ta en ordentligen promenad med Trouble i det härliga vädret, men min huvudvärk säger ifrån, men vi får se...
 Jag har iaf tagit ledigt från dagens sysslor för att vila bort huvudvärken, men det verkar inte hjälpa. Så jag ska slänga i mej lite lunch nu och sen ta tag i lite plock som behövs göras.


Trött unge?

Leon sover fortfarande!?
 Han som alltid vaknar mellan 6-7, om inte tidigare. Men nu när han väl sover, då måste jag väcka honom, vi ska ju vara på dagis om 30, och han ska hinna kläs på, dricka en flaska mm...
Tänk om det hade vart helg nu, då hade jag fått värsta sovmorgonen!

Leon dricker välling och kämpar för att in...

dsc02528 (MMS)

Leon dricker välling och kämpar för att inte somna. Han är otroligt trött och ska få sova så fort flaskan är slut och han nöjd. Jag är så glad att han är så snäll att lägga på kvällarna, han somnar utan minsta protest...


Vi fastnade hos mamma när vi skulle hämta ...

dsc02527 (MMS)

Vi fastnade hos mamma när vi skulle hämta prinsen. Leon är så trött, men på strålande humör... Än på länge!


Plusgrader och regn.

Nu vet inte vädergudarna alls hur dom vill ha det, ena dagen är det en massa minus, och dagen efter är det plusgrader...
 Idag är det både plusgrader och regnar, vilket innebär riktigt korta promenader med Trouble, som vägrar att gå i regn. Därimot tycker jag att det var skönt ute, det regnade inte så mycket att man störde sej på det.
Vi får väl se om det fortsätter att plussa nu, annars kommer det att bli skridskobana ute...

En super härlig kväll.
Vi hade det super trevligt igår! Maten var kanon god, vi spelade ett rätt dött spel som blev kul pga våra diskutioner undertiden.
Det hela resulterade i att det blev bra sent, jag och Joel kom hem straxt efter 2 (!), men det var det värt! Jag hoppas att vi kommer att göra om det här, många gånger...


En kul bild jag hittade...
:D


Barnledig.

Vi lämnade Leon med Lisa på dagen idag.
Sen dess har vi inte gjort mycket mer än att vila och promenerat med vovve. Men nu till kvällen väntar större planer...
 Vi ska nämligen på middag hos Thave och Ammie. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt! Skönt att göra något  omväxlande.

Ha en bra kväll allihopa, det ska vi ha!

Nu är man barnledig, ligger på soffan och ...

dsc02525 (MMS)

Nu är man barnledig, ligger på soffan och vilar lite innan vi ska ut med trouble.


Min nya vagn.


Jag hittar verkligen ingen syskonvagn som faller mej i smaken, så jag kör på en enkel med mjuklift istället. Jag får hitta andra lösningar på problemet istället, om det nu blir något problem vill säga...

4 fasta hjul (jag är så trött på sväng hjul), ett bra märke och inga konstigheter.
Femte vagnen på 2 år, och den här ska inte bytas ut i första taget...

Hos mamma, väntar på mat, och lyssnar på b...

dsc02523 (MMS)

Hos mamma, väntar på mat, och lyssnar på brors snarkningar från soffan bredvid mej... Leon gosas med mormor och lisa duschar, medans jag kämpar för att hålla mej vaken.


Årets första semla avverkas just nu. Dock ...

dsc02519 (MMS)

Årets första semla avverkas just nu. Dock är dom köpta, men så goda! Vad föredrar ni, groda eller semla? Jag kan inte bestämma mej...


Idag är det riktigt kallt, närmare 20 minu...

dsc02518 (MMS)

Idag är det riktigt kallt, närmare 20 minus. Det är tur att det finns kläder, lite jobbigt att få på sej allt med en stor mage bara...


Utan vagn.

Just nu sitter jag och klurar på hur jag ska ta mej till dagis imorgon...
Jag är utan vagn och alla vägar är ju grusade vilket innebär att det är skit tungt att dra pulkan och plus att den går sönder då, Leon är för LAT för att gå hela vägen, och jag för tjock för att orka bära honom...
Men det löser sej!
 Jag sa ju att jag hade något att berätta för er, och det var just det här. Min vagn (britax b-dual) har krånlat igen (!), fast den här gången var det mer allvarligt. För några dagar sen när jag var på väg till dagis släppte sittdelen, och det var ren tur att jag han se det innan Leon sopade i backen. Men nu har jag lämnat in vagnen och begärt pengarna tillbaka. Jag har valt ut en ny vagn (dock ingen syskon vagn pga att jag inte hittat någon som faller mej i smaken), men kan inte hämta ut den förrän tidigast imorgon...

Besök hos BM.
Som sagt gick det bar hos barnmorskan...
Jag börjar få panik över min viktuppgång, som börjar närma sej min sluvikt med Leon. Men jag startade på några fler kilon den här gången, och viktökning hör ju till.
 Konstigt nog känner jag mej mindre pluffsig nu än vad jag gjorde med Leon, och äöndå väger jag mer nu?

Den här gången låg SF måttet på 26 och hjärtljuden på 142. Jag hade därimot lågt blodvärde och är tvungen att öka järndosen och min andra medicin, men huvudsaken att jag mår bra, så att bäbisen också gör det!


En jätte trött leon som knappt kan hålla s...

dsc02517 (MMS)

En jätte trött leon som knappt kan hålla sej vaken längre...


Idag var uppdateringen dålig igen... Jag h...

dsc02516 (MMS)

Idag var uppdateringen dålig igen... Jag har haft fullt upp med annat. Nu är jag på väg till dagis för att hämta prinsen. Jag har något att berätta för er senare. ;)


Idag blir leon sen till dagis, men när han...

dsc02508 (MMS)

Idag blir leon sen till dagis, men när han kommer dit väntar julgrans plundring, och det ska han nog tycka är riktigt kul! För oss vuxna väntar ett besök hos barnmorskan. :)


Halsbränna.



Daglig halsbränna?

 

När jag väntade Leon hade jag oturen att få en otrolig halsbränna under sista delen av graviditeten... Även denna gång har jag halsbränna, men än så länge är det lindrigare än sist, men jag har ju några veckor kvar, så har jag otur blir det värre snart.
 Men då är det ju tur att det finns samarin!

-Någon som har andra bra knep mot halsbränna?

Jag har precis lagt leon men passar på att...

dsc02507 (MMS)

Jag har precis lagt leon men passar på att vila lite från flyttpackningen som annars är i fullgång.


Ute i skogen med mamma, bror och trouble. ...

dsc02506 (MMS)

Ute i skogen med mamma, bror och trouble. Leon ska dra pulka, inte åka...


Jag har precis rensat bland leons leksaker...

dsc02505 (MMS)

Jag har precis rensat bland leons leksaker, och packat ner det mesta av hans grejer. Men lite måste han få ha kvar och leka med veckan som är kvar. Nu bär det iaf av mot dagis för att hämta prinsen, och lämna en kasse leksaker.


Vinter.

Ingen har väl missat att det är vinter, och att vi dessutom har tur med snön iår.
 Efter några dagar med plusgrader, tösnö och ishal backe är det dags igen, minusgraderna har tittat tillbaka, dock är det under 5 men iaf, och nu öser snön ner. Det är helt vitt ute, och det får mej fraktiskt att vilja stanna inne idag... Jag älskar ju snö, men jag är för slut för att orka njuta av den nu. ;D

Jaja, dags att springa ner i källaren med några kartonger, för att sen bege mej mot mor för att hämta fler tomma kartonger att packa i. Ha en bra dag!

Just nu sitter jag i väntrummet hos sjukgy...

dsc02502 (MMS)

Just nu sitter jag i väntrummet hos sjukgymnasten, det är dags för en ny omgång nålar... Leon befinner sej på dagis och joel ligger nog hemma på soffan. Jag längtar faktiskt hem lite, vill hinna mysa med joel innan han sticker till jobbet...


Tidigare flytt.

Plöttsligt närmade sej flytten med stormsteg...
Hon som haft radhuset innan oss har redan flyttat ut, och skulle lämna över nyckeln till oss nästa fredag, vilket betyder att vi får flytta in hela 2 veckor tidigare. Behöver jag säga att jag är otroligt tacksam!?
Jag sa direkt åt henne att bara städa det värsta som toalett, fönster och kök, och inte fokusera på hela radhuset. Det är det minsta jag kan göra för att visa min tacksamhet...
 Därimot har jag inte hunnit packa mycket alls, men har hela den här och nästa vecka på mej, så det ska nog inte bli några problem alls.

Snart flyttar vi, ÄNTLIGEN!


Gravid v 28.

dsc02500 (MMS)

Gravid v 28.


Gravid v 28.

dsc02501 (MMS)

Gravid v 28.


Leon och hans skruvdragare som han är så s...

dsc02493 (MMS)

Leon och hans skruvdragare som han är så stolt över.


Jag och leon blev bjuden på fika av erica ...

dsc02492 (MMS)

Jag och leon blev bjuden på fika av erica och persson. :)


Huvudvärk.

Jag börjar bli trött på min ständiga huvudvärk nu!
Jag har ingen aning om vad det beror på och skulle bli överlycklig av att slippa den... Det är tur att allt annat är toppen. :)
 Synd är det ju bara att jag hade behövt lite vila, men har en hel del att ta tag i även idag. Jag måste fortsätta packa så gott det går, och sen måste dammsugaren köras ett varv i lägenheten.

En härlig förmiddag.
Dagen började iaf bra. Jag och Belinda följdes åt efter att vi hade lämnat grabbarna på dagis, så jag hämtade upp Trouble för en promenad... Vi svängde förbi hos Bello, och JÄVLAR vad fint dom hade det hemma! Jag har nu en massa projekt när vi får flytta in i vårt radhus.
Hur som helst så har jag haft en super trevlig förmiddag, men nu är det dags att ta på sej hårdhandskarna och sätta fart...

Ha en bra dag allihopa!


Kära mor.

Som ni  alla säkert redan märkt, så har jag en väldigt nära relation till min mamma.
 Vi pratas vid MINST en gång om dagen, och träffas nästan lika ofta. Och självklart älskar jag henne otroligt mycket ♥, även om hon kan gå mej på nerverna ibland... Jag skulle tex ALDRIG klara av att bo ihop med henne igen.
 Hur som helst så har vi tilbringat större delen av dagen ihop. Jag har tur som har mor min som ställer upp och hjälper mej var och varannan dag...
Återigen är jag lyckligt lottad!

Stressiga dag...
Jag har som jag i tidigare inlägg (om jag inte mins fel) sagt, att jag har haft tusen saker för mej idag. Det är måndag och slut på all ledighet, vilket för mej har inneburit en massa telefonsamtal, tvättstuga, handling, börja packa och en del fler saker. Och jag ska upplysa er om att jag är inte klar än! Därimot så skuklle jag kunna välja att spara resten tills imorgon, men om ni känner mej rätt, så vet ni att jag inte kan slappna av förrän jag gjort allt jag planerat...

 Dessvärre var jag in till specialistmödravården idag, då jag haft riktigt mycket sammandragningar som hållt i sej alldeles för länge, och jag blev beordrad att ta det lugnt i några dagar, och undvika att bära och stressa.
Joel sa ifrån några av mina tilltänkta sysslor idag, och han lät bra allvarlig, så jag har bara gjort det jag måste, och lite till...

Jaja, slut på tjat, jag måste sätta fart nu om jag ska hinna varva ner innan jag ska sova...
God natt!

Nu viker jag tvätt och sorterar kläder för...

dsc02490 (MMS)

Nu viker jag tvätt och sorterar kläder för fulla muggar... Snart ska jag slå mej ner och vila en liten stund, och dricka lite samarin mot halsbrännan.


Plusgraderna gör att vi får halka oss fram...

dsc02489 (MMS)

Plusgraderna gör att vi får halka oss fram... Men vi fick lite tid för oss själva iaf, jag och trouble. :)


Idag har jag haft tusen saker att göra, me...

dsc02487 (MMS)

Idag har jag haft tusen saker att göra, men listan börjar faktiskt gå mot sitt slut...


Leon lånar Zions trummor, och det låter in...

dsc02486 (MMS)

Leon lånar Zions trummor, och det låter inte jätte vackert precis... Men han är riktigt söt!


Possitiv.

Om jag bara ska se till possitiva för en stund, så älskar jag mitt liv nu!
...Även om, att ändra på/vad som fattas, listan är lååång. Men jag har 3 helt otroliga killar, en liten krabat i magen och mår riktigt bra för stunden.

Nu blir det soffmys och lite (förovanlighetens skull) godis.
Trevlig helg! ;D



Efter 2 timmar med friskluft befinner vi o...

dsc02485 (MMS)

Efter 2 timmar med friskluft befinner vi oss nu hos mamma... Den ständiga frågan ekar just Nu i huvudet, vad ska vi äta? Det är ju dags att få i sej lite käk iaf...


Igår och idag.

Igår hade jag en super mysig dag.
Jag, Leon, Mikki och Milo (som vi så sällan hinner träffa) tog en promenad till köpis i snön, vilket var värsta träningspasset...
Väl framme kom mamma och gav oss sällskap på en fika och lite snack innan vi strosade runt lite till för att sen traska hemmåt.
 Leon var på super bra humör hela dagen igår, och vi slapp dom dagliga fajterna. och sen hade jag jätte mysigt med Joel på kvällen (som nästan vilken dag som helst). Med andra ord ger jag gårdagen ett stort plus!

Idag ser ut att kunna bli en seg dag...
Jag väntar på att Joel ska vakna och ta sej upp så att jag kan slänga mej i duschen, men det verkar inte gå frammåt där inte!
Sen hoppas jag på att åka ut till Hille för att busa lite i snön med hund och barn. C och J är sjuka, S jobbar och C bad om lite leksällskap till E så att resten av dom får vila.
 Sen hoppas jag även på en tripp till sätra, det var så längesen jag träffade Kate och resten av den familjen...

Men vi får la se!

Min fina.

dsc02481 (MMS)

Min fina.


Nu är det nog dags en sen frukost och sen ...

dsc02476 (MMS)

Nu är det nog dags en sen frukost och sen en dusch... Vi får se vad dagen har att erbjuda. Vad ska ni göra idag?


Håll i hatten, än har jag inte somnat! All...

dsc02475 (MMS)

Håll i hatten, än har jag inte somnat! Alla förutom jag och magen sover nu, men jag ska iaf ta och borsta tänderna och göra resten av grabbarna sällskap nu. Jag är riktigt trött, och det är ju faktiskt en dag imorgon också. God natt!


Det är bra gott med nötter... Att man inte...

dsc02474 (MMS)

Det är bra gott med nötter... Att man inte äter det oftare?


Sov-festival.

Både Joel och Leon sover...
Leon för natten, men Joel borde jag nog väcka liv i så att han kan sova sen, han ska ju trotts allt jobba förmiddag imorgon.
 Mamma hämtade nyss Trouble igen, jag är fortfarande inte frisk och klarar inte av långpromenader än. Men peppar peppar, jag känner mej trotts allt lite bättre!

Men nu är det dags för vilo läge, kanske lite korsord och bubbel vatten? Och snart en film...
Hoppas ni alla haft en trevlig dag!


Det här är alltså min kära som som leker i...

dsc02472 (MMS)

Det här är alltså min kära som som leker i snön... Jag vet inte vad han ska föreställa. :)


Efter att ha tagit en liten nap, myser leo...

dsc02469 (MMS)

Efter att ha tagit en liten nap, myser leon i sina fina och otroligt sköna kläder han fått av moster maria i present. Jag är ett Fan av myskläder, så jag gillar att klä leon så.


Like a prayer...


Varför går det inte som jag vill, när jag gör precis som jag fått förklarat...


Sagostund i hille, en aning för sent... Le...

dsc02468 (MMS)

Sagostund i hille, en aning för sent... Leon borde ligga i sin säng nu... Hur som helst så verkar leon ha blivit mörkrädd, han är rädd och orolig och har ju vart vaken 2 nätter i rad, och jag undrar om det inte kan bero på mardrömmar eller mörkret. Någon som har erfarenhet som kan komma med något råd? :)


Det är otroligt vad bra det syntes att det...

dsc02467 (MMS)

Det är otroligt vad bra det syntes att det är min son helt plötsligt... Jag ligger iaf däckad på soffan efter ännu en natt utan sömn och leon gör sitt bästa för att slita upp mej och få med mej på äventyr, men idag behöver jag vila!


Det kanske är hur kul som helst med korsor...

dsc02462 (MMS)

Det kanske är hur kul som helst med korsord! Och nu får det nog bli lite sånt tills min bihålsinflamation gett med sej lite... Doktorn undrade hur tusan jag kunde andas efter att ha tittat på mina bihålor, och sen skrev han ut pencillin då det man egentligen ska äta inte gick med min graviditet.


Efter att ha ätit ordentligt med lunch ida...

dsc02461 (MMS)

Efter att ha ätit ordentligt med lunch idag så fick leon lite sockerkaka till efterrätt. Eftersom att leon slutat äta frukt igen, så funderar jag seriöst på att köpa hem fruktpure och pröva med...


Leon myser i sin baby sitter som varje ann...

dsc02459 (MMS)

Leon myser i sin baby sitter som varje annan dag... Han är ju verkligen för stor för den nu, men den tar upp till 13 kg, så än är det ingen risk att den rasar iaf. Men nu ska vi klä på oss och gå till doktorn, vi har tid båda 2.


Njuter av lugnet.

Båda mina prinsar sover, och jag passar på att njuta!
För 1 minut eller 2 tycker även jag att det är rätt skönt att vara för mej själv. Jag som annars avskyr att vara ensam och blir rastlös och deppig på 2 röda...
 Hur som helst så gick Joel och la sej för att få lite sömn innan nattens jobb, och sen blev klockan även kväller för Leon, så nu är det lugnt här hemma.
Jag saknar Trouble en del, men han hade vart ute och busat med mamma och bror, så han är nog nöjd!

Nya bilder...
Jag har nu upptäckt, en aning sent, att jag har brist på nya bilder. Och dessutom att det är dags för nya magbilder... Jag ska rensa telefonen idag eller imorgon, och börja ladda upp med nytt, på både hund och barn, mage och allt annat ni kan tänka er...


Jag hoppas på en lika härlig resa i sommar också...


Tomte dräkten får nu fungera som pyjamas, ...

dsc02458 (MMS)

Tomte dräkten får nu fungera som pyjamas, och om ca 30 minuter kommer både dräkten och leon ligga i sängen för att sova.


Min lilla prins myser med lite mellis i få...

dsc02456 (MMS)

Min lilla prins myser med lite mellis i fårskinnet. Men snart bär det av till affären...


På bättringsvägen?

Tidigare idag kände jag mej tusen gånger bättre än igår...
 ...Men ju längre in på dagen jag kom, desto sämre mådde jag. Huvudet skulle sprängas när som helst, och illamåendet dök upp så fort jag hade rört mej för mycket. Snoret tog aldrig slut och nässprayen vägrade att ta sej tillräckligt långt in i näsan...

Visst är jag piggare, men inte i närheten av att vara frisk.
Trotts det blir det en tripp till affären sen, och jag ska även passa på att lämna Trouble hos bror min. Joel går ut och jobbar i natt, och jag mår så pass dåligt att jag inte klarar av att ge honom de promenader han behöver, så bror lovade att ställa upp... Det är tur att man har familj som ställer upp!

Flyttpacka.
Imorgon ska jag börja packa lite smått, sånt vi inte har användning för och sen beror det självklart på hur mycket jag orkar med mitt sprängande huvud. Vi flyttar om ca 1 månad, och det är skönt att kunna börja i tid för att slippa stress senare...
 Det börjar närma sej, och jag LÄNGTAR!


Jag längtar tills jag kan komma i snygga klänningar igen. ;D
Men mest efter bäsen. ♥


Nu ska jag krypa ner i badet med min prins...

dsc02453 (MMS)

Nu ska jag krypa ner i badet med min prins. Jag känner mej riktigt utvilad idag, och känner mej dessutom bättre i hals och luftvägar.


Man kan inte säga att vi köpte lite godis ...

dsc02452 (MMS)

Man kan inte säga att vi köpte lite godis till nyår. Det här är vad som återstår, så vi kommer väl att äta ihjäl oss innan det tagit slut.


Bihålsinflamation.

Jag har ju länge klagat över min täppta näsa och en seg förkylning.
Nu är jag nästan hundra på att jag dragit på mej en bihålsinflamation då huvudet sprängs så fort jag rör på mej. Dessutom misstänker jag halsfluss då även hela halsen har svält igen... Typiskt!

 Håll tummarna för att jag ska bli frisk så fort som möjligt nu. ;D

 


En liten Leon. :)


Korv med bröd för barnen innan dom ska ut ...

dsc02449 (MMS)

Korv med bröd för barnen innan dom ska ut på gården och göra av med lite energi. :)


RSS 2.0