Förälskad!


Sol!

idag har solen tittat fram ett bra tag, och det var riktigt varm. Hur skönt som helst! Imorgon blir det nog bad istället för backen, men vi är inte säker än. Vi ska iaf träffa jimmy, leons farbror ett tag på förmiddagen imorgon, sen får vi se. :)

Dåligt med bilder.

det har inte blivit så mycket kortknäppning (eget ord) pga att man har så mycket annat för sej. Men här har ni iaf ett på leon med sin nya mössa som han fick av joel idag. :) leon har vart febrig även idag, men efter några timmars sömn i vagnen var han pigg och glad. Men febern hittade tillbaka nu på eftermiddagen igen iaf... Trotts febern så är han pigg och glad.

Trött.

jag är helt slut efter en hel dag utomhus. Leon fick sova i vagnen med sin feber, och vips som det var så hade febern gått ner. Så jag håller tummarna för att febern ska hålla sej borta nu, för imorgon väntar en till hel dag i backen. Jag vill återigen tacka för de stöttande kommentarer som fortsätter att ramla in, det värmer! Och fb gruppen växer rätt fort, tack vare emma och jenny. Det kanske kan bli något att slänga upp i ansiktet på snutarna som inte gjort det dom borde tidigare. Så återigen, ett stort tack till alla.

Inga bilder...

Idag har jagt tyvärr inte knäppt några bilder...
Vi har inte gjort så mycket idag, och Leon ligger på soffan med 39 graders feber nu. Förhoppningsvis så blir han piggar tills imorgon då det är tänkt att vi ska åka pulka mm.
Nu lagar killarna mat, jag sitter här, och Christina hjälper Joline och Evelyn när badar bubbel-bad.
Jag är säker på att det kommer att bli en kanon trevlig kväll också!
Hej så länge!

Mitt älskade lilla busfrö.

all kärlek i världen till min vackra lilla prins! Mitt älskade hjärta!

Vår fina snö gubbe...

förutom att bygga den här fina gubben när vi var ute i snön, åkte vi lite pulka och tog en promenad. Vi får se vad det blir för äventyr imorgon. Nu är det soffan som gäller.

Leka i snö.

leon väntar otåligt på att få komma tv till snön igen. Vi Ska bara smälta lunchen och sen blir det lek i snön, och även en promenad. :)

Då var det äntligen dags!

sitter i bilen nu, på väg mot sälen. Vi blir borta en vecka, och det ska bli hur underbart som helst att få komma bort. Förhoppningsvis kan jag varva ner och undvika allt för mycket stress. Vi kommer att åka lite skidor, bada och bara ta det lugnt. Semester kallas det! ;) jag kommer att uppdatera med bilder dom här dagarna, och kanske att jag lägger in lite text också. Ha det så bra allihopa! :)

Jag vill även...

... Tacka alla som stöttar mej i det här, det är så många av er som jag inte har en aning om vilka ni är, och ändå kan ni sätta er in i min situation och ägna några rader för att muntra upp mej mitt i allt det här, och dessutom ge mej vilja att fortsätta kämpa. Ett tag var jag på väg att ge upp, men nu ska jag stå på mej... För det är inte jag som ska backa, det är min hund och jag har all rätt i världen att göra allt jag kan för att få honom tillbaka! Och det är tack vare er som jag orkar fortsätta kämpa...

Ingen rubrik.

Jag ser att väldigt många engagerar sej i min kamp om att få trouble tillbaka, både på gott och på ont... Men jag ber er snälla, att läsa de inlägg jag tidigare skrivit och förklat allt, jag orkar inte sitta och upprepa och förklara allt på nytt, gång på gång. För sista gången: jag har gjort en anmälan, jag har mitt köpavtal, polisen har pratat med henne jag köpte trouble av, jag och kim hade trouble gemensamt även om det var jag som köpte honom och betalade honom, men det betyder inte att någon annan har rätt till min hund nu. Vad har jag glömt? Ni får själva läsa de tidigare inläggen så har ni allt där. Jag förstår dock om det kan vara svårt att uppfatta allt, då jag skrivit från mobilen och dessutom vart riktigt arg och frustrerad... Jag ser ingen rättighet i att smutskasta mej för att jag gör allt jag kan för att få min hund tillbaka, och försöker vara den bästa mamman jag kan till leon, även om det ibland är riktigt tufft på egen hand, och när jag mår dåligt av många olika orsaker. Och jag är faktiskt inte mer än människa jag heller...

Underbara väder!

jag fick iaf sova i natt, vilket jag verkligen behövde! Idag har vi vart ute på promenad med mikki och hennes mage, där det dessutom bara är 11 dagar kvar till bf. Jag hade riktigt trevligt och vi var ute i iaf en timme. Nu sitter jag i bilen på väg till Joels brors familj. Vi ska väl även vara ute en del där också tror jag. :) man måste ju passa på när det är så här fint ute. Gå en bra dag!

Så här är det...

Jag köpte trouble för pengar jag fick när min pappa gick bort, innan jag och kim flyttade ihop. Överförmyndarnämnden var tvugna att godkänna uttaget och vi köpte tillsammans, men det var jag som betalade och skrev på alla papper. Vi hade en gemensam vän med oss när vi hämtade honom och även många andra vet hur det ligger till... Jag har ett köp avtal där det även står att jag verken får sälja eller ge bort trouble utan tidigare ägarens tillåtande. Dessvärre har mina ägar bevis jag skrev vid veterinär besiktningen vart hos kim de sista veckorna han var i liv, och går inte att hitta nu... Så det ligger till, och jag vet inte vad mer jag kan göra än det jag redan gjort.

Nu får det Fan vara nog!

Jag tänker inte sitta här och ta den skit den här otroligt elaka människan sitter och kastar på mej! Du känner inte mej, och vet ingenting om mej! Jag har aldrig någonsin skrivit någonting bloggen om mina ätstörningar, så dom är det du som tar upp! Och du verkar tydligen inte veta vad det är, för hade du vetat det så hade du även vetat att det finns olika sorters ätstörningar! Må min panik ångest kommer från något helt annat än det här, jag har vart utsatt för övergrepp under större delen av m uppväxt, vilket jag heller inte skrivit någonting om här, och ändå tar du dej friheten att bete dej som ett as då du sitter och slänger ur dej det ena efter det andra helt utan någon vetskap om hur det verkligen ser ut! Är det någon som mår bra av att trycka ner andra människor så verkar det vara du! Jag hoppas du är nöjd nu, och att du fått ut något av vad du gjort, för nu kommer den här bloggen att läggas ner... Och dessutom så är det väl inte mer än rätt av mej att jobba för att kunna försörja mitt barn? Och att jag festar mycket vet jag inte vad du får ifrån, för det är inte ofta. När kim fortfarande levde och hade leon på sina bestämda dagar, då däremot så festade jag en del, men nu har jag iaf slutat dricka alkohol också om det var vad du ville höra! Och det du säger om att kim skulle ha skrivit över trouble på sara innan han gick bort är skit snack det också, då jag vart i kontakt med jordbruksverket om det. Och på boupptäckningen fick jag ta del av de papper som skrivits angående trouble, och då har hon skrivit sej själv som ägare en tid efter att kim gick bort.

Panik ångest.

Då blev man tvungen att åka hem tidigare pga panik ångest... Jag har stressat för mycket dom här dagarna och då får man lida för det nu. Jag har iaf lärt mej mycket av den här kvällen, visste ni tex att det bara tar 8.5 minuter att åka till rymden? Förste svensken i rymden har haft föreläsnin. Och dessutom så har ahlgrens bilar, som kommer från lilla gävle vart med upp i rymden också. :) god natt!

Hej.

det här är vår fina choklad pannacotta med ahlgrens bilar sås... Och angående inlägget om trouble så ber jag er att inte blanda in min mamma roll i det här, då ingenting av det här har något med den att göra! Och dessutom så tror jag inte ens att personen i fråga känner mej, och borde inte yttra sej överhuvudtaget... Och om ni läser mitt inlägg en gång till så har jag förklarat där att jag gjort en anmälan som lades ner. Angående mitt ägarskap så står jag som ägare på trouble, men det papperet har någon gjort sej av med, och på jordbruksverket fick jag inte stå som registrerad ägare innan jag fyllt 18. Och att sitta och kalla mej för en omogen snorunge pga att jag kallat någon för idiot är väl då minst lika omoget! Mer tänker inte jag säga om det här!

På jobbet.

så här fint är det här nu, och jag hinner inte med något långt inlägg eftersom att jag snart ska upp och duka av lite... Angående den anonyma kommentaren om trouble, så är det inte jag som beter mej som en snor unge, rätt ska vara rätt. Och kims sista önskan är det väl ingen som vet något om, ingen visste ju att det här skulle hända! Och jag älskade kim otroligt mycket, men det hör inte hit, eftersom att det är min hund! Om du nu är så pass mogen och begåvad borde du kunna stå för vem du är och se till verkligheten. Är det någon som utsatts för förtal här så är det jag, och ingen annan! Och du som undrade vad jag jobbar med har ju ditt svar här: jag serverar. :)

Trouble.

Då var vi framme vid sanningens ögonblick... Det är tydligen helt okej att stjäla andras hundar. Jag får inte tillbaka min trouble, och förmodligen heller inte pengarna efter min pappa som jag köpte honom för. Pga att jag inte var 18 år och kunde stå som registrerad ägare på jordbruksverket när jag köpte honom, så går det tydligen inte att bevisa att det faktiskt är jag som köpt honom. Även fast att dom pratat med nattis som jag köpte honom av, och hon bekräftat hur det faktiskt var... Är inte det helt sjukt? Jag blir så jävla förbannad! Då var min dag förstörd...

Igår kväll.

Som vanligt hade jag fullt upp efter jobbet igår. Stressen höll i och jag hade även migrän... Men jag var ju tvungen att städa och greja en massa. Även idag har jag som sagt hur mycket som helst att göra. Jag komme stressa ihjäl mej snart. Haha.

Stressa.

nu är leon lämnad på dagis, maskinerna i tvättstugan är i full gång och jag sitter på bussen. Jag ska till kristallen innan jag jag ska hem och göra klart i tvättstugan och hinna städa innan bb ska hjälpa mej att hämta hem massa grejer efter mej och kim från kims pappa. Sen är det bara att åka till jobbet, jag börjar 4 idag och slutar väl inte förrän halv 1 i natt, så mamma ska ha leon. :) hur som helst så blir leon 15 månader nästa fredag, och han går fortfarande inte! Han går om han håller i sej i något och har tagit några steg utan också, men han är så feg. Men det börjar nog närma sej nu ändå tror jag. :)

Flytta.

Vi letar nytt boende nu också, det lutar mot en flytt ifrån valbo, då det är helt tomt på både radhus och lägenheter där. Vi får se vart vi tar vägen... Och jag har även en del jobb jag ska söka, och om inget är ledigt så har jag en liten idé på vad jag skulle kunna plugga till. Men ett jobb skulle vara bäst! :)

På väg till jobbet.

leon är lämnad på dagis nu, och jag är snart på jobbet. :) jag tog en omväg till dagis för att få mej en liten promenad, det brukar vara svårt att hinna med att gå efter jobbet. Då ska det hämtas på dagis, ofta handlar vi och sen ska det lagas mat och duschas, sen är det läggning och grejer på schemat. Det är otroligt vad tid man missar med de små när man jobbar. Är man hemma så hinner man iaf göra allt som ska göras när leon är på dagis och sen har man tid över till leon när han kommit hem. :)

...Det är dags för er att välja er eviga sida

Jag har haft en härlig dag idag. Vi gick upp i tid, åt gröt frukost och åkte till ikea på lite uppdrag... Sen gick jag och kate (Joels syster) med barnvagnarna från sätra till stan, det skulle vara ca en halv mil, vilket jag verkligen behövde! Joel mötte upp oss i stan och åt med oss och christina (Joels brors fru) innan vi åkte vidare till barnens hus för att köpa pussel. Sen bar det av hem för matlagning mm... Där vände det totalt och stressen tog över. Jag orkar verkligen snart inte med denna stress och ångest! Den tiden jag hade velat ägna åt leon innan han skulle gå och sova dammsög jag och små städade lite. Jag kunde inte låta bli... Och inte nog med det så sitter jag här med ångest så det heter duga nu. Tackar gud för att jag lyckats hålla mej på en rätt behaglig nivå än så länge! De senaste dagarna har det känts som om jag ska svimma hela tiden, och det hugger i bröstet till och från... Idag började det även hugga till i ryggen och det gjorde riktigt jävla ont! Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att bli av med min stress och min ångest nu, för jag orkar verkligen inte med det här mer!

Blogg torka.

har ingen lust att uppdatera nu, då vet ni iaf varför det inte händer något här nu...

Värdelös match!

Syster och wsl. matchen idag var riktigt värdelös, det var segt och det slutade 0-0. Men jag hade iaf trevligt! :)

Snart så...


Då var det dags.

väntar på bussen nu... Jag ska ha kul som Fan! ;)

Fullt upp

Jag har ju, som ni säkert förstått haft fullt upp även idag... Vi gick upp 8 och åt frukost och gjorde massa annat man brukar göra på morgonen. Sen åkte vi till kate dom, där blev vi kvar nästan hela dagen. Vi fastnade i ett pussel, haha! Jag hade iaf riktigt kul. :) sen kom karro förbi ett tag, och det var riktigt länge sen! Sen var det dags för matlagning, innan joel åkte till jobbet och jag gav mej ut på promenad med nize och barnvagnarna. Lexi var dessutom hur söt som helst, en riktigt liten snygging! :) nu sover leon som en stock och jag ska kolla på film. Imorgon kommer jag att lägga in fler och roligare inlägg. Missa inte bilderna direkt från råsunda och premiär matchen! :) god natt!

Fredag kväll.

Då var det fredag igen, och vi ligger på soffan när kollar på grogg med robert gustafsson, men ska snart slå igång en vanlig film. Vi var hos sam och christina tidigare idag, och vi fick med oss 6 filmer att avverka hem. :) syster och danne är här dom också. Ha en bra kväll allihopa. :)

Fint väder.

jag har struntat i bloggen helt idag och vart ute i det underbara vädret istället. Jag uppdaterar sen. :)

Titta vad fint!

efter en riktigt deppig dag blir man genast på bättre humör när man får hämta sitt liv på dagis. Och inte nog med det så har han målat en jätte fin bild. :)

Jobba.

nu sitter jag på bussen, på väg till jobbet. Jag vill ha körkort nu! När jag slutat ska jag iaf åka till kyrkogården och hälsa på pappa och pia, det var rätt länge sen nu. Saknaden är enorm, det gör så ont att ha förlorat så betydelsefulla människor.

God morgon.

nu ska vi äta frukost och gå till dagis sen. :) jag ska ju åka och jobba så det blir inte mycket uppdatering idag inte. :)

Barnvakt.

i måndags var jag barnvakt åt elwin medans Moa var på dans. Vi tog en runda på köpis och här är elwin och leon när dom åker helikopter. :)

Mellis.

nu när leon med världens bästa humör är hemma från dagis och mellisen är avklarad så väntar vi bara på joel. :) det verkar som om det blir ändrade planer för oss idag, men vad det blir vet jag inte än. :)

Mycket snö.

så här mycket snö var det på åkrarna vid maria. Visst är det fint! :)

Vågad.

jag var vågad och klippte lugg, och jävlar vilken skillnad det blev. Men jag är nöjd!

Klippa håret.

så här glad var leon idag innan vi gick till dagis. :) nu när det är avklarat så ska jag tvätta håret för att sen ta en promenad till maria så ska hon få klippa mej. Jag har inte klippt mej på ett år så ni kan ju tänka er hur slitet det är... Dessutom så går ju maria frisör och blir bara bättre och bättre. :) hon ska tillochmed bygga en egen liten salong hemma också. Till helgen blir det nog lite förändringar på min hår färg också. :)

Imorgon...

Idag har jag som ni säkert förstår haft fullt upp... Jobbat, handlat, hämtat på dagis, lagat mat, ätit, dammsugit, badat och lagt leon. Därefter hade jag även 3 st vecko brev från dagis att läsa, med tanke på att leon vart hemma 2 veckor pga sjukdom... Nu har jag slagit mej ner på soffan, men ska hoppa in i duschen så fort jag uppdaterat er. Jag längtar iaf tills imorgon, då kan jag städa ordentligt här hemma medans leon är på dagis, och sen ska jag promenera en massa också, och när joel slutar jobbet så ska vi åka ut till hille och hälsa på Joels bror med familj. :) men nu väntar duschen! Hej på er...

Leon.

min snygging! :)

Då var det klart.

på söndag åker vi! :)

Promenad.

så här fint är det ute nu. Jag och mamma är ute på en promenad, för mej blir det promenad 2 för den här dagen. Jag kan inte bara vara inne när det är så här fint! Leon sover i vagnen, och vi ska snart in på banken för att öppna ett skyddat konto till leon. Sen kommer joel hem och då ska vi åka och handla. :) tycker ni inte som mej, att man blir så mycket piggare och gladare på engång nu när solen börjat synas till lite mer? :)

Solsken.

jag började dagen med en gröt frukost idag, sen klädde vi på oss och gick ut på en promenad. Jag har tvättat och donat och sen gjorde jag en lasagne till lunch och bjöd över mamma. Jag har haft en skön dag med riktigt solsken!

Skillnad på människor...

jag möttes av den här bilden när jag hämtade upp tvätten från tvätt stugan... När min vagn blev stulen så gick jag upp till gavle gårdarna för att jag tänkte att de kanske ville varna andra hyresgäster, men blev enligt mej väldigt otrevligt bemött. Jag fick minsann skylla mej själv mm, och det visste jag redan, men som sagt så ville jag varna andra i området då jag vet att det står barnvagnar i var och varannan uppgång här. Gavlegårdarna brydde sej iaf inte då... Men Antigen så tar dom skillnad på människor, eller så har de helt enkelt bara bättrat sej nu, för nu satt det minsann en Lapp på porten för att upplysa alla i huset om vad som hänt.

Shutter island.

Den här filmen var inte alls som jag hade tänkt mej... För det första så hade jag missuppfattat vad det skulle vara för slags film, för en skräckis var det ju inte. Utan det var en thriller, vilket christina upplös mej om innan bion, och dessutom hade helt rätt i. Jag tyckte inte att filmen var bra heller, lite seg och dessutom svår att förstå...

Bio.

jag har ju haft en del för mej den här helgen, och då får bloggen lida istället. ;) nu ska vi snart m på bio, och jag tror inte jag uppdaterar mer idag heller. Så vi hörs imorgon. :) god natt!

Söndag.

Ha en riktigt bra dag allihopa, det ska jag ha. :) uppdaterar senare.

God natt.

nu är det sängen som gäller, man ska ju trotts allt upp en sväng vid klockan 6, må sen gör man ju morgon vid 7-8. Och imorgon blir det ju till att vara ute mest hela dagen igen. Kanske att det blir en till liten skoter tur också. Och på kvällen ska vi på bio. :) jag, joel, bror och syster. Vi ska se shutter island, och jag kommer att vara så jävla rädd! :) haha. God natt!

Leon har också haft en bra dag.

Leon har vart på massa äventyr med sin farmor idag, och han var lycklig när jag hämtade honom, så jag är säker på att han haft det bra. :) leon fick även en egen mobil, en leksak självklart, en ny jacka, överdrags byxor, vantar, vanliga byxor och en tröja. Ja tror leon är glad över att ha en farmor som skämmer bort honom. :) om inte annat så kommer han att bli det när han blir äldre. :) och nästa söndag får dom umgås igen, för då åker jag på aiks premiär match. Sa jag inte i förra inlägget att jag är lycklig? ;)

En underbar dag!

jag haft en underbar dag idag! Det blev en skoter tur som kanske var hur härlig som helst, hela dagen tillbringades utomhus... Sen var jag världens lyckligaste när vi hämtade leon, jag hade saknat honom så mycket! När vi kom hem busade jag med leon tills det var dags för honom att sova, och än så länge verkar det som om det blir en bra natt. Sen har vi fortsatt att ha det hur bra som helst, ett varmt bad, massa mys och en jävligt bra film. Kan det bli bättre? :) jag är säker på att morgondagen kommer att bli minst lika bra som den här. Jag är lycklig! :)

God morgon.

nu ska vi äta frukost och göra oss klara för dagen. :) leon ska till sin farmor och jag tror jag ska åka skoter med joel, men jag är inte riktigt frisk, så jag går inte bestämt mej än. Men det är iaf kanon väder! Vad ska ni göra idag? :)

Vikt noja och kontrollbehov.

Jag är just nu livrädd för att gå upp i vikt! Jag har aldrig känt mej så stor som nu, förutom när jag var gravid då såklart. Även fast jag egentligen inte skulle vilja äta någonting för att vara säker på att inte öka i vikt, så kan jag inte låta bli! Jag vill verkligen gå ner i vikt, men jag är en riktigt godis råtta och kan inte hålla mej borta från onyttiga saker. Jag har bättrat mej nu, och har slutat med cola, äter inte godis eller chips lika ofta, och håller stenhårt på min hemma träning. Visst slinker det i en cola någon gång och lika med godis, men jag har iaf blivit bättre. Hemma träningen har legat på hyllan när jag vart sjuk, men idag kunde jag inte hålla mej borta från att träna, så jag har fast att jag är sjuk gjort min hemma träning. Jag känner mej desperat! Det är jobbigt att få panik om jag tex inte diskar direkt efter att något i köket använts, eller att få panik över att inte ha städat minst 3 gånger på en vecka, eller att vara besatt av att gå ner i vikt! Jag är ett riktigt kontroll freak, stressar hela tiden, även om jag inte behöver... Jag gör mitt liv mer komplicerat än det egentligen är. Mitt största problem är nog mej själv, helt seriöst!

Fredag kväll.

Det är fredag kväll, jag sitter i soffan i min ensamhet och funderar på att äta lite glass. Jag är fortfarande sjuk, men känner mej faktiskt lite piggare nu. Även fast allt pekade på att det var scharlakan så tror jag inte längre det, då borde jag inte vara bättre redan... Så det är ju skönt iaf. :) hur som helst så har jag vart helt död hela förmiddagen, sen tröttnade jag och petade i mej en alvedon, och så fort den började värka så skyndade jag mej så mycket jag kunde med att ta en dusch, laga mat och diska, och sist men inte minst städa. Jag fick verkligen panik av bara tanken att inte göra det, så jag var tvungen. Och det känns så jävla skönt nu när det är gjort! Vad har ni gjort idag?

Busa.

leon är verkligen mitt liv, jag älskar honom så otroligt mycket! Och så här såg det ut när vi busade tidigare idag, innan jag blev så hängig. Leon är verkligen det bästa som hänt mej!

Sjuk.

när jag först vaknade vid 5 idag för att ta handt om en ledsen leon med värk i oronen så kände jag mej inte det minsta pigg. Jag hade ett dunkande huvud, feber och hals ont. Jag tog en alvedon och somnade om... Nästa gång jag vaknade var jag fortfarande inte riktigt pigg, men mycket bättre än tidigare, så jag busade med leon, lagade mat mm. Sen smällde det till må jag mådde hur dåligt som helst! Tvingade mej ut på promenad med mamma och leon. Vi tog en tripp till köpis för att handla lite och så. Leon fick de här fina pilot brillorna som jag tidigare letat efter utan resultat, och kika in vilken pudding han är! När jag väl kom hem var jag inte det minsta pigg, jag hade värk i hela kroppen och var helt svimmfärdig... Sen dess har jag legat på soffan med leon som också var rätt trött. Det var skönt att även leon inte orkade göra så mycket mer han heller... Hur som helst så misstänker jag scharlakans feber, men jag är inte säker än...

God morgon?

leon gav mej en alldeles för lång sovmorgon, så halv 10 gick vi upp och åt gröt. Jag hade panik över att ha sovit så länge, och ändå hamnade vi här i soffan. Men vi har det mysigt iaf. :) ha en bra dag allihopa, det ska jag, för solen lyser så det får bli en lång promenad idag. :)

God natt.

Vad är bättre än att efter ett varmt bad med massa olja, en ordentlig kur återfukning (finns ens det ordet?) Och en skön sov tröja, ge leon en puss och viska att jag älskar honom för att sen krypa ner under ett varmt täcke i sängen bredvid leons och få somna? Det är underbart det! Det är bara joel som fattas, men han kommer så fort han slutar. :) ... Jag har pga av stress och en massa andra orsaker fått en riktigt torr hud. Och det som återfuktar bäst och ger mej mjuk och len hud, är just ett varmt bad med baby olja i. Många pratar om att smörja med det efter ett bad eller en dusch, men det ger inte alls samma resultat... När du badar med det får huden tid att suga upp oljan och behålla den på ett annat sett. Och när du sen smörjer med en lotion du gillar så håller sej huden mjuk betydligt mycket längre... Det tycker iaf jag! God natt.

Idag tänker jag lite extra...

 



...Och, saknaden har kappast minskat. Snarare tvärt om!
Här är jag gravid också, rätt tidigt dock.

 


Trött...

Jag drömmer konstiga drömmar och sover dåligt på nätterna. Jag är trött mest hela tiden och orkar knappt göra någonting... Ja, nu behöver vi sol och vår, för att sen gå vidare till sommaren med massa sol och bad. :) den här vintern har mattat ut min kropp. Men snart kommer solen och ger mej orken tillbaka. :) vad ska ni göra i sommar, några planer? Det har jag. :)

Öroninflamation.

det var som jag trodde, inte bara ett vanligt virus eller någon förkylning... Man känner ju sitt barn och märker när något är fel... Leon hade Öroninflamation på båda öronen, så nu ska det behandlas. Förkylningen han har är ju bara en bråkdel av den smärta han haft. Men nu ska han bli frisk! :) just nu är vi ute och går, och se vad vackert det är, vilken kanon vinter det vart, bortsett från för mycket kyla och många dagar med snö storm. :) men mycket snö har vi iaf fått, och det tackar man för! :)

Pigg och glad?

för tillfället verkar leon bättre igen. Nu kladdar han semla för fullt här, och det är både gott och roligt. :) men sjuk är han fortfarande, det är bara för att han älskar semlor som han åt.

Ombytta roller.

leon som själv vägrar att äta nu matade mej idag istället. På den här bilden har jag precis ätit upp och leon spanar in ambulansen som står utanför vårt fönster för att hämta en av grannarna... Tänk att han redan tycker att motorer av olika slag är så spännande. :)

På väg hem.

Då var den här dagen avklarad... Jag skulle verkligen vilja ha mer timmar eller något till ställe att jobba på. Någon som vet något ställe som behöver folk? Jag gör vad som helst nu, förutom telefon försäljning. Hur som helst så ska det bli skönt att få komma hem och vara med min lilla sjukling. Det känns så hemskt att inte vara hemma med honom när han är sjuk... Jag vet att barn blir sjuk ofta när de börjar på dagis och att det tar ett tag innan de bygger upp immunförsvaret, men det är inte något dagis virus det handlar om nu. Leon har knappt ätit mat någon mat alls de senaste veckorna, och ligger under i vikten. Han vägrar att äta och jag märker på honom att han har ont någonstans, så det borde finnas någonting man kan göra åt det. Jaja, nu ska jag snart hoppa av bussen och gå hem till min prins. Joel har redan åkt till jobbet så vi han inte ses mycket idag... Men på torsdag var jag ledig, så då hinner man ju umgås lite med honom också. :) jag hatar hans eftermiddags pass. Hej så länge!

Skrik och panik.

mitt internet på telefon la av för någon dag det också, därav min blogg torka. Men nu är det igång igen... Jag har hunnit med en del, jag har vart sjuk, besökt läkare 3 gånger tror jag. Jag håller tummarna på att det inte är magsår jag fått. För någon magsjuka tror jag faktiskt inte att det var... Nu är jag bättre, sitter på bussen till jobbet medans leon får vara hemma med moster och joel. Nu är han sjuk igen. Feber, snuva, hosta och inte nog med det så har han mot i kroppen. Nu har leon vart sjuk till och från i säkert 3 månader. På bvc säger dom att barn är sjuka och att det ska gå över, men nu börjar jag fundera. Något fel är det, och vad ska jag ta reda på... Jag är kan inte ens vara hemma med honom, jag måste ta vara på de lilla jobb jag får tag på... Hej så länge.

RSS 2.0