Underbara väder!

jag fick iaf sova i natt, vilket jag verkligen behövde! Idag har vi vart ute på promenad med mikki och hennes mage, där det dessutom bara är 11 dagar kvar till bf. Jag hade riktigt trevligt och vi var ute i iaf en timme. Nu sitter jag i bilen på väg till Joels brors familj. Vi ska väl även vara ute en del där också tror jag. :) man måste ju passa på när det är så här fint ute. Gå en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Extrasystern

Skönt att höra att du har fått sova ut, jag har inte hört av dig på ett tag så jag fick veta av lisa att någon hade kommentera saker på bloggen, du får helt enkelt tänka att den här personen är för patetisk för att bry sig om, det är jävligt lätt att vara kaxig när man är annonym, en jävla fegis det är vad det är som har kommenterat bloggen! Vågar man inte säga vem man är så bevisar ju det att det människan skäms över sig själv för att det är den som är helt jävla pantad.. aja jag orkar inte lägga nå mer tid på att tänka på den människan och det borde inte du heller göra!

DU är bättre än så

Många kramar från Maria

2010-03-20 @ 23:00:45
Postat av: sandra

Herre gud tjejen vad du vart med om mycket tok, hoppas verkligen det löser sig. Vet hur det är med hundar, de blir som ens barn....

underbart söt son du har =)

ha en skön dag och fortsätt vara stark!

Kram en till gävle tjej

2010-03-21 @ 11:28:02
URL: http://www.sandraeklund.myshowroom.se
Postat av: Anonym

2010-03-21 @ 12:04:30
Postat av: Emmha

Jag har en fråga över hunden.. Varför lämnade du bort den från första början? Varför va hunden hos ditt ex innan han dog?

2010-03-21 @ 17:41:12
URL: http://baraemmha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0