Söndag.

. Då hämtade man hem leon på dagen idag då. :) jag har saknat honom så mycket! Jag har haft en hel del att pyssla med idag, bland annat så har vi vart på köpis, kört fast med bilen, lämnat en skoter, och fikat hos Joels bror. Mitt internet har gett upp helt idag, så det är därför det vart så dålig uppdatering. Men nu ska jag ta upp tvätten från tvättstugan, sen blir det film och mat. God natt på er, det blir bättre uppdatering imorgon. :)

Mat.

. Sitter på heart break och ska äta nu. Med joel, danne, fredde, åke och hanna. :) sen blir det snabba casch på bio. Vi får se vad som händer efter det. :) ha en bra kväll allihopa. Hej så länge.

Barnledig.nu



Jag vet precis vad jag ska göra nu...
 Jag ska börja med att använda min barnlediga tid till en låååång dusch utan stress och utan att bli avbryten av Leon. :) Det ska bli hur skönt som helst!
Sen ska jag sminka mej hur länge som helst, och försöka göra något fint med mitt hår. Bara bry mej om mej själv!

Musik.
 Jag älskar musik! Jag har ingen speciell musiksmak, jag gillar alla låtar som är bra. Och det kan vara allt från WP till hiphop. En konstig blandning, men olika musik väcker olika känslor och påminner om olika saker. :) Just nu lyssnar jag på Karl Wolf-Africa.

 

Jag ska försöka mobilblogga resten av dagen, för jag kommer INTE at sitta här hemma framför datan mer idag. Så håll tummarna på att det mobila internet vill vara med idag. :)

Hej så länge!


Tiden går så fort!

Nu sover Leon med Joel.
 Det blev ett lång bad för Leon, och jag passade på att noppa ögonbrynen och tvätta ansiktet samtidigt. Leon plaskade och stänkte, han hade riktigt kul! De få tänderna han har borstades också såklart, och Leon är så duktig med sin tandborste! :)
Efter badet blev han såklart trött, så jag smörjde in honom som vanligt och gav honom en ny blöja, sen fick han krypa ner med Joel i sängen, och där ligger dom och sover i kapp nu...

Jag varierar mina situps med datorn...
 ... Och upptäckte precis att klockan snart är 11! Då kommer ju mamma och hämtar Leon snart... Jag kan behöva lite sovmorgon nu, men det käns ändå så tråkigt att han ska sova borta. Det var ju så längesen han gjorde det, så det känns så ovant!
Och några planer på vad jag ska göra ikväll har jag fortfarande inte heller...

Nej nu ska jag göra klart mina situps innan jag ska ta itu med lite städning här hemma.
Hej så länge! :)



Min älskade vovvsing! ♥


God morgon.

Jag har vart vaken ett bra tag nu.
 Gick upp med Leon strax innan 8. Vi har myst i soffan och snart ska jag göra i ordning ett bad till honom... Man vill ju mysa så mycket som möjligt med honom nu innan han åker till mamma, och ren måste han ju också vara! :)

Jag får uppdatera senare, för nu kom Leon och slog sej ner i mitt knä. :)
Hej så länge!


Ensam...

Att vara ensam en fredagskväll är inget att hurra för...
 Leon sover såklart, och jag sitter här samtidigt som jag kokar Leons nappflaskor. Joel har jobbat förmiddag hela den här veckan, och när han gjorde sitt sista pass idag blev han tillfrågad att gå ut inatt också, så han tog självklart det. Han är duktig han!
Jag ska snart slå på en film (vilken vet jag inte än) och bara slappa på soffan med min huvudvärk. Sen blir det sängen direkt...

Barnledig.
 Mamma bad om att få ha Leon imorgon, och hon ville ha honom över natten också. Mamma hämtar honom runt 12 imorgon, och jag har klurat i flera dagar nu på vad jag ska hitta på när hanär med mamma... Jag har fortfarande inte kommit på något. Förslag är mer än välkomna!
 När man planerar att göra något och fixar barnvakt därefter är en sak, men när man blir tillfrågad att vara barnledig så kommer man inte på något alls? Alkohol känns inte det minsta lockande, men jag vill ändå passa på att göra något som jag inte kan göra när han ska sova kl 7. Man kanske skulle passa på att hälsa på någon och stanna längre än vanligt? ;D Haha.

Nej nu ska jag lägga ner det här för idag. God natt!

 


Förr.

Jag hittade lite bilder från förr...
 Jag är hos mamma nu, jag hittade lite bilder från förr, dels på Leon när han var mindre, och  några andra. Korten på Leon har iaf Pia knäppt, allt från i våras till i sommras. Resten kan man nog finna olika fotografer till. ;D
Här har ni...





















Att minnas i bilder... ♥


Stressad.

inte min dag idag! Har stressat som tusan för att hinna med allt... Lämnat leon hos mamma, missat bussen och vart nära en panik ångest. Men nu sitter jag på bussen, och borde hinna i tid. Jag ska till min psykolog, och det kan vara sista gången. Jag vet inte om jag orkar fortsätta, har så mycket annat nu också. Jaja, hoppas er dag har börjat bättre, hej så länge!

American Pie-The wedding.



Nej, jag ska inte snacka mer bröllop nu.
 Men bröllops-snacket har bytts ut till en "bröllops" film, en komedi, tack och lov! Annars hade blivit lite för mycket med allt som har med bröllop att göra.
Jag vill ju såklart gifta mej, men inte än på ett tag. Att gifta sej är ju ett stort beslut, och enligt mej så ska man verkligen se en trygg framtid tillsammans och verkligen VETA att man vill leva med varandra resten av sitt liv!

Nu ska jag svika er, och ge upp datan för idag.
 Jag ska istället sätta mej in i filmen (som jag faktiskt redan sett ett antal gånger), och umgås med Joel. Men jag ska försöka komma med några roliga inlägg imorgon istället, och hoppas på att mobil vill vara med på mobil-bloggning. Det är roligare då, enklarare med bilder osv... Jag är ju inte så mycket för tålamod, och det tar ju tid att lägga över bilderna från mobilen till datan. ;D

God natt på er.


Bröllop.



Jag har precis kollat på en program om bröllop på tvn.

 Där gifte dom sej utan deras familjers vetskap, och utan gätser... Med andra ord hade dom bröllop i sin ensamhet. Många väljer att gifta sej på det här sättet, och vill man ha ett litet bröllop så är det klart att man ska ha det så...
Men jag skulle inte alls vilja ha det så... Jag har en bild i huvudet precis hur jag vill att mitt bröllop ska se ut. Det ska var stort, med många gäster. Jag vill att alla mina nära och kära ska vara med, så att de kan dela min lycka med mej. Det ska vara perfekt, med världens finaste klänning, massa blommor, massa folk, och god mat.

Vill ni gifta er, och hur vill ni att era bröllop ska se ut?

Kväller.

Leon sover, och har gjort det ett tag nu...

 

 Han var så trött så jag var tvungen att slänga honom i säng 20 minuter tidigare. Han har ju lekt lite med Alina idag, det tog väl alla krafter ifrån honom. :) Han är fortafarande inte pigg, så han blir hemma från dagis imorgon också...

Stress.
 Idag har jag väl stressat lika mycket som vanligt. In på mötet, som gick jätte bra, och sen hem för en massa doningar här hemma. Matlagning, hemma träning med syster, diskning och lite snabb städning, vilket man inte ser nu längre. ;D Jag har även hämtat nyckeln till en lokal som syster ska ha, lagat mat och diskat igen...

Nu blir det väl inte så mycket mer, funderar på att baka lite, men jag har inte kommit på vad än, så vi får väl se hur det blir...
På söndag ska jag iaf baka semlor, eftersom att det inte blev något förra helgen.

Hej så länge.


Nervös.

på kristallen, väntar på undersökning. Önska mej lycka till. ;)

För att Jag älskar...

... Mina skor. :)

Sen.

en bild från kalaset igår. :) nu sitter jag så bussen, försenad till kristallen... Jag var hundra på att det var 11 jag skulle vara där, men det var ju så klart 10. Jag är iaf snart framme! :)

Slö.

Jag ligger kvar i sängen fast att Jag inte borde... Jag ska vara på kristallen kl 11, och måste ta bussen in. Så det är nog hög tid att ta sej upp och göra sej klar... Men det är ju så svårt när leon ligger bredvid och sover, han är ju så mysig! Jag har försökt slänga in bilderna från igår, och någon mer bild, men mobilen vill fortfarande inte... Nej, nu ska jag snabba mej, hej så länge!

Barnkalas.

Precis hemkommen från Joels brors familj.
 Leon sover, och vi ska bänka oss framför "in to the blue" som går på 6:an klockan 9. Om jag minns rätt så är det en grym film! :)
På kalaset fick vi jätte god mat och jätte god tårta. Joline gillade presenten som vi hade med oss jätte mycket, hon hade knappt tid att äta. ;D Jag hade jätte trevligt och knäppte några kort på Leon och Zion (Joels systers barn) när dom lekte.

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering.
 Men jag har haft rätt mycket nu. Måste söka jobb, fixa massa andra saker, hinna med städning, matlagning och en sjuk och mammig Leon. Sen vill jag ju ägna kvällarna åt Joel eftersom att han jobbar på dagarna. Men det blir väl bättre snart förhopppningsvis. ;D

Jag har försökt mobilblogga tidigare, men det vill bara ibland, och idag har det inte velat alls...
Hej så länge.


(Bilder kommer sen)


Vilken underbar dag!

Snön bara öser ner, och Leon är piggare...
 Kan det bli bättre? :)
Jag och Leon har legat och myst i sängen hela morgonen, men för ett tag sen förflyttade vi oss till soffan, och här är vi nu.  Vi ska snart slå på en film innan det är dags att börja med lunchen. Jag har inte riktigt bestämt vad det blir än, men köttfärs av något slag blir det iaf...

Idag fyller Joels brorsdotter, Joline, år.
 Så vi ska dit på "kalas" senare, men Leon får stanna hemma, syster skulle komma hit och vara med honom. :) Vill inte släpa med honom när han är så hostig och har feber, det är bättre att han får vara hemma och mysa med moster, det behöver både Leon och hon. :)

Föresten kan det vara så att jag kommit vagnen ett spår närmare, vi får se om polisen gör något fynd snart. :)

Senare då! Hej så länge!


Statistik.

Läsarna har ökat betydligt...
 ...Sen Emma slängde ut en efterlysning på min vagn och länkade till mej. Det är roligt, men det hade vart roligare om det inte handlade om att min vagn var på villovägar... Men vi får väl se, några av er kanske stannar kvar? Och ett jätte tack till Emma som engagerat sej i det här!

Nu blir det torka resten av kvällen.
 Jag hade tänkt mysa med Joel och sen kika paradise, och efter det hade jag tänkt komma i säng så fort det bara går, måste försöka få lite tidigare kvällar så att jag slipper klaga på för lite sömn. För som det ser ut nu så är det faktiskt LITE självförvållat. Det funkade ju tidigare när Loen sov hela natten eller vaknade max 1 gång. Men nu sover han så oroligt och vaknar ite då och då, fast det ser ut att vara på bättringsvägen med det nu.

Men vi får väl se om jag lyckas hålla mej borta hela kvällen, det kanske blir ett senare inlägg ändå, men det är inte säkert. ;D
Så för att vara på den säkra sidan; God Natt!



Tröttmössan på!


Seg...

Våran mys stund i sängen slutade med att båda 2 somnade...
 Och självklart sov vi för länge! Jag vaknade 11 i panik av att jag sovit för länge, även om jag känner att jag verkligen behövde det efter att Leon sovit så dåligt de senaste nätterna...
Jag tog mej iaf upp, lagade mat och bjöd hit mamma. Gjorde matlåda som Joel kan ha med till jobbet imorgon, och diskade, så nu är iaf det avklarat.

Jag blir å otroligt seg av att sova för länge in på dagarna.
 Och det är precis vad jag är nu, visserligen har jag tvingat mej in i duschen och klätt på mej, men sminket är fortafarnde inte påkladdat. Men jag ska sätta lite fart nu, och sen släpa med Leon ut i friskluften på en promenad. an borde kankse vara inne nu när han inte är riktigt 100, men jag måste ut i luften för att piggna till och orka med resten va dagen. Och Leon sover även bättre utomhus.
Det är tur att jag har den gamla vagnen kvar, den får vikariera till jag köpt en ny...

Hej så länge!


Mys.

efter att ha varit vaken för allt morgon pyssel, som tex, frukost och blöjbyte, ligger vi åter i sängen... Vi myser! :) vi ska vila en stund, sen blir det städning här hemma, igen!

Paradise.

här hemma är det paradise på tv nu... Snart blir det sova. God natt.

När någon går bort...

jag var tvungen att släpa med leon ut igen... Joels hund hade blivit dålig och gjorde sin sista dag idag, så vi har vart dit och gosat lite med henne. När någon går bort, människa som djur, så känns allt så hopplöst! Det var rätt jobbigt att vara med idag när alla var så dystra... Nu är vi på väg hem, måste bara in och handla några saker på coop innan. Sen blir det raka vägen hem och ge leon host medicin och slänga honom i sång.

Tjuvar.

Någon jävel har tagit min vagn!
 Jag tog in Leon för ca 1 timme sedan efter att han sovit middag, och lämnade då vagnen i trappuppgången som alltid annars...
Nu när Joel kom hem frågade han vart min vagn var, och jag sprang ut och kollade, och mycket riktigt så var den borta!
I vagnen hade jag även en everest åkpåse (svart och grön), en fårskinn från IKEA och en film med gråa, svarta och några röda döskallar på... Leons hörselkåpor låg även undervagnen, likaså Troubles koppel och någon leksak.
Om ni hör något så hojta till!

Så här ser den ut, fast med svart skin.


Sjukling.

Inget dagis för lilleman idag...
 Visserligen var han feber fri imorse, men inatt hade han 39 grader efter att ha fått alvedon och var helt knäpp. Jag kunde inte låta bli att skratta åt honom, han var lullig av den höga febern och satt och sjöng och klappade händerna.
 Nu har han feber igen och ligger på soffan och gnäller lite, jag tycker så synd om honom, men alvedonen lär väl värka snart tycker jag!
Inget dagis förrän han är riktigt pigg nu iaf!

Jag och Leon har ätit lunch med Lina idag.
 Eftersom att Leon var hemma från dagis, och jag inte hade någon barnvakt, så var Lina snäll och ville hjälpa mej... Jag hade ett möte på kristallen som jag inte kunde missa, så jag var tvungen att släpa med Leon dit. Men vi åkte bil med Lina för att underlätta det hela. Och medns jag var på mötet satt Lina med Leon i väntrummet, och när jag var klar lunchade vi på någon kina restaurang innan hon körde hem oss igen... Jag har haft trevligt!

 

Leon somnade i bilen på vägen hem.
 Så han fick stå utanför mitt köksfönster i vagnen och sova i friskluften, vilket borde göra susen för Leons hosta. Jag öppnade föstrek och passade  på att göra lite nytta. Har städat köket ordentligt, gjort ren ugn och micro, så nu borde jag slippa det ett tag iaf. När Leon vaknade tog jag in honom och fortsatte med att städa resten av lägenheten när jag ändå var i gång...

Nu ska jag mysa lite med min sjukling!
Hej så länge!


Söndag kväll.

Nu sover Leon för natten...
 Vi har som sagt vart på besök hos Thave, sen var vi upp till köpis och handlade. Efter det åkte vi direkt hem och lagade mat, åt och diskade efter det. Danne kom förbi och han är fortfarande kvar. :) Trevligt! Även Lina skulle komma förbi, så hon är nog här när som helst.
Det blir bara film för oss ikväll (som vanligt), sen sova, för jag är trött!

Jag håller nog Leon hemma från dagis imorgon, han är lite febig och har en hemsk hosta, men ändå är han pigg och glad, så det är så svårt att avgöra hur jag ska göra. Jag vill ju helst inte hålla honom hemma från dagis nu, och göra ett avbrott i inskolning, det känns som om man förstör allt då. Och plus att han inte verkar dålig på det settet. Men jag får se imorgon bitti, är febern borta så får han gå till dagis, annars får han stanna hemma. :)



Jag är besviken på så många idag, när människor som betyder otroligt mycket för mej ljuger så blir jag riktigt ledsen. Och ännu värre är det när dom gör saker utan att tänka, och utsätter sej själv för fara... Jag är så trött på att det händer så mycket nu, jag orkar inte mer!


På besök hos thave.

leon roar sej med mitt snus och en tom flaska. :)

Bilder.




Att dricka sej full i ett svettigt omklädningsrum för att mellan varven ta en sväng om på skridskorna. ;D


Suddigt! Men... Linden laddar inför NHL.

Och han kom inte så långt...

Men han var snart på benen igen, besviken över sitt tappra försök. ;D


Rött.


Ett halvtaskigt kort på mitt RÖDA hår... Jag är kass på ego bilder!
Men det här får duga...


Hemma igen.

Leon har hostat så mycket när jag var borta...
 Så när Maria ringde och raporterade läget valde jag att åka hem. Lämna alla grabbarna och de få tjejer som var med, för att åka hem till min plutt. Mej gjorde det absolut ingenting, även om jag hade riktigt kul den korta stunden jag var borta. :) En del roliga kort fick jag också, men även om jag lovade att lägga upp dom idag så får det vänta tills imorgon...
För nu ryker sminket, sen blir det en film innan jag ska gå och lägga mej. Idag ska det inte bli för sent!

God natt på er!


Barnledig kväll.

Maria ska vara barnvakt.
 Så jag ska med grabbarna ut och åka skridskor! :) Dom kommer att dricka öl och bli fulla, och jag ska vara nykter och skratta åt dom... Det blir kul.
Jag ska snart lägga ut ett kort på mitt hår också, och sen blir det väl en del fula kort på pojkarana också kan jag tänka mej. ;D

Hej så länge!


Trött

leon är trött efter den här dagen... Vi är på väg hem, och leon somnade i bilen. :)

Frisk luft.

Idag blir det en heldag ute.

Hej så länge!

 

 Jag ska snart dammsuga av golven här hemma, sen göra mej start-klar för en hel dag ute i snön. :) Det ska bli jätte kul att komma ut och även träffa lite nytt folk. Leon ska få ha sin pulka med sej, så när vi kommer fram blir det nog pulka race. ;D

Jag bloggar utifrån sen, om mobilen vill med idag, men det hoppas vi! :)

Coca cola.



Min nyblivna bästa vän!
 Då har man hinkat i sej några glas cola idag också då. Perfekt kombination med mitt försök till viktminskning. Men det är gott, och det är huvudsaken! ;D
Min syster frågade idag hur cola beroende och bantning gick ihop, och jag kunde inte komma på något bra svar på det...

Snart ska jag torka håret och se hur resultatet blev, men bild får ni imorgon, för nu ska jag klappa igen datorn för idag, och göra det som ska göras innan jag ska krypa ner i sängen...

Det tog ju lite tid att färga håret, Leon har fått lite feber efter vaccin dos 2 idag, så han vaknade och ville kramas lite. :)

 

Nej, god natt!

 


Spotyfi premium gratis, varsågod!

http://www.premiuminvites.com/?r=129637

Bara att klicka där, så har du snart spotyfi premium gratis!


En tanke...

Det är så jävla jobbigt!
 Men trotts allt det jobba, så känns det otroligt skönt att Leons framtid är säkrad. Han kommer att klara sej jätte bra. När det väl är dags, så har han något att gå på, något att bygga sin framtid på...
 Och han har även så många runt omkring sej, MEJ, min familj, Joel, mina vänner, farmor och farfar och deras familjer... Han är omgiven av kärlek, och det är det viktigaste!



Fredag kväll.

Jag försökte blogga tidigare idag, men det blev något fel...
 Jag har iaf haft fullt upp! Men det gick jätte bra på dagis idag, jag lämnade som sagt Leon och sen var det bara att åka iväg på uppdrag.
 Jobb intervjun gick bra, dom vill att jag börjar på måndag, men jag tror inte att det går... Då kommer jag att vara där 8-16 måndag-fredag, och för det första är jag inte riktigt klar med Leons inskolning, och för det andra så blir det nog en saftig start för Leon med så långa dagar på dagis...
Tur att jag har några fler ideér om jobb!

Boupptäckningen gick bra.
 Men det var riktigt jobbigt! Men jag fick åka med Ola, Kims pappa hem, så han följde med in och hälsade lite på Leon. Det var trevligt!
 Sen släpade jag med mej mamma till köpis. Jag ville bjuda henne och syster på tacos, och jag hade inte allt hemma. Hur som helst så tyckte Leon att det var jätte kul, han åt grönsaker och majskrokar. Sen var det dags för honom att sova...

Men nu måste jag sätta lite fart, måste ta tag i disken och sen göra lite hemma träning. Sen så ska jag slänga i en ny färg i mitt hår, jag slänger in en bild på det sen.
Hej så länge! :)


4 år.




Då har det gått 4 år.
 Vanligtvis brukar jag åka till olycksplatsen varje årsdag, men idag har jag haft fullt upp och nu sover Leon, så det får bli till att tända ljus här hemma istället... Det funkar lika bra.
 Jag önskar så högt att du hade kunnat vara här nu, fått vara morfar och fylla upp den tomhet du lämnat efter dej. Jag älskar dej, saknaden är enorm pappa!


Då var det dags...

Nu blir det nog rätt dött här idag igen...
 Jag har lämnat på dagis, syrran finns i närheten om det skulle krisa. Jag ska alldeles snart sticka iväg för att uträtta det jag har att göra idag. Informations möte, och sen bodelning...
Sen ska jag ju ta mej hem, och jag skulle även behöva handla lite, men det kanske jag tar imorgon istället?

Sommaren med Göran; Riktigt kul film, men är nog ännu bättre med sällskap. :)

Jaja, jag ska försöka hinna med lite mobil bloggning mellan mötena, men vi får se. :)
Hej så länge!


Sommaren med göran.


Nu blir det film igen, som vanligt.
 Fast med mej själv idag bara... Jag tänkte göra mej helt sovklar, sen mysa ner mej i soffan och kika på sommaren med göran innan jag går och lägger mej. Och jag kommer som vanligt inte i säng i tid. Mitt eget fel dessutom!

 

Nej, det är bäst att jag sätter fart så att det inte blir allt för sent iaf.
God natt på er!


Tidig kväller.

Dagarna på dagis tar Leons krafter...
 Han sover redan för natten, jag kunde inte hålla honom vaken längre. Han var så otroligt trött! Men då får ju jag tid över till att ringa några samtal, städa och laga mat.
Med tanke på att Leon är så trött efter dagis så är han så mammig och gnällig att jag nästan måste bära runt på honom hela tiden för att han inte ska vara ledsen. Så det blir svårt att laga mat med Leon i famnen. som tur är har jag mat iordning och infruset till honom, då är det lätt att bara värma på det dagar som den här.

Om man ska sätta igång då, så kanske man kommer i säng i tid ikväll. :)
Hej så länge!


Min vovve.


Imorgon.

Informations mötet blev framskjutet tills imorgon istället.
 Så imorgon bär det av dit direkt efter dagis, sen blir det ett möte hos familje juristen, i Leons ställe. Har en känsla av att det kommer att bli rätt jobbigt...

Nu ska jag snart bege mej mot stan för ett annat möte. Men det är ett möte som ni inte behöver veta mer om. :)
Hej så länge...


Min gopojk! ♥


Lämna på dagis.

ja, då har jag lämnat leon på dagis nu. Han blev jätte arg, men sen gick det över och gick jätte bra, så jag fick åka nu. :) visserligen sitter mamma i personal rummet för säkerhets skull. Jag ska ju ordna massa olika ärenden, så mamma fick hoppa in. Jaja, hej så länge.

Samma visa varje dag...

Jag borde, som vanligt, ha gått och lagt mej för ett bra tag sen.
 Men precis som vanligt, har jag "glömt" bort hur trött jag kommer att vara dagen efter. Istället för att sova har jag sysselsatt mej med att noppa ögonbrynen, duschat håret, och gjort lite av min hemma träning.
 Tror att jag ska vänta med att gå och lägga mej tills Joel har kommit hem. Skulle behöva prata lite med honom. Vi har ju inte hunnit med att prata mycket den här veckan. När han har kommit hem har jag sovit, och när jag har gått hemmifrån på morgonen så har han sovit. Sen har vi typ hunnit äta tillsammans innan det är dags för honom att åka till jobbet...


Imorgon har jag ju ett arbetsinformations möte som väntar, det ska bli spännande. ;D
Men jag säger iaf god natt nu.


Upp och ner.


Jag med mitt gröna hår.


Statistiken för mej är så olika varje dag.
 Vilket kanske inte r så konstigt, med tanke på min varierande uppdatering. Och dessutom så gör jag ju som sagt inte så skit roliga inlägg, dom kanske inte är så läsvärda för många...

My sisters keeper.
 Då var den filmen avklarad, och ja den var hur bra som helst! Det kan nog hända att man fastnar mer för den om man känner eller känt någon som lidit av canser, men jag är säker på att den skulle beröra även dom som inte gjort det...
Den här filmen rekomenderar jag verkligen! Men förbered er på att tårarna rinner. Jag har haft svårt för att gråta efter att ha gråtit floder efter allt som hänt (kan tårar ta slut?), men även jag grät en hel del.

Dagis bilder...

Leon säger hej då till fiskarna.


Leon har åkt bil.


Blogg torka.

Jag har haft fullt upp hela dagen.
 Efter dagis så gick jag och Moa, med barn såklart, till köpis, mötte upp Joel, åt lite, sen gick vi runt och kikade lite.  Joel åkte till jobbet, så han slapp vara med å våran shopping runda iaf. ;D Införskaffade mej lite behövliga saker, som t.ex pyjamas till Leon, och lite annat smått och gott.

Efter köpis.
 Vi tog en promenad hem också, inte för att det är långt men... Moa och Elwin följde med hem, vi åt mackor och snackade lite skit. Jag sprang ju även upp och ner till tvättstugan. Och Ida kom förbi och hälsade på, det var mycket trevligt!
Precis innan det var dags att lägga Leon kom även Danne förbi, med skotern. Han kom in på lite kaffe och snackade lite skit han också. Danne kommer alltid utan förvaning, så man blir lika paff varje gång. ;D
 Moa gick för ett tag sen, och i samma veva kom Lina, vi ska kolla på film och mysa i soffan. "My sisters keeper" blir det, så det är väl bäst att tvätta bort sminket innan.

Nu ska jag vara social här, men jag slänger in ett inlägg senare, med någon rolig bild från dagen.
Hej så länge!


På jakt efter jobb.

Jag börjar bli desperat nu!
 Jag vill ha ett jobb, nu på en gång. Helst vill jag börja så fort inskolningen är klar, vilket borde vara på måndag... Det känns som om jag skulle kunna jobba med vad som helst, bara jag får jobba.
Tjäna pengar och kunna leva utan att pengarna är slut direkt när räkningarna är betalda. Man vill ju gärna kunna göra något ibland också, om så bara gå och ta en fika eller vad som helst. Just nu lever jag SNÅLT!
Jag vill även jobba för att känna att man gör någon nytta, för att få lite rutiner i vardagen mm. Jag tycker om att jobba, det är rikigt kul om man trivs med det man gör!

 

Sällskap.
 Jag fick sällskap av Lina idag, det var trevligt! Vi snackade massa skit och kikade på paradise. Nu har hon åkt och jag sitter här. Jag ska väl göra mej klar för att sova, och invänta Joel. Det är ju en dag imorgon också, och idag har jag vart helt slut. Jag borde börja gå och lägga mej tidigare!
 Imorgon blir det dagis, och sen det vanliga, matlagning, hemma träning, promenad mm. Tvättstugan är även bokad och klar på eftermiddagen, så jag kommer väl att vara mer eller mindre fast här från klockan 4.

Jaja, god natt!


Vinter.


Det är så fint!


Kväller.




Leon sover redan...
 Han har vart så otroligt trött hela dagen, hängt i mina ben och vägrat att vara ifrån mej ens för ett ögonblick. Men jag kan ju inte låta bli att tycka synd om honom heller. ;D
Men han slocknade iaf på 2 röda när jag la ner honom i sängen efter vällingen. Min lilla prins. ♥

 

Nu blir det lite små plock här hemma (som vanligt) och sen blir det tv. Lina kanske skulle komma förbi också, det skulle vara trevligt! :)


Trött och gnällig.

Leon har förmodligen sovit dåligt inatt.
 Och det har ju självklart resulterat i att han vart trött och gnällig idag, och även väldigt mammig. Men annars har dagen flytit på bra. Vi har hunnit äta och Leon har även sovit middag.
Nu har Joel åkt till jobbet, och syrran är här och hälsar på. Så vi ska snart ge oss ut på promenad och då ska jag passa på att panta alla tom flaskor.

Sen blir det en semla och paradise.
 När vi kommer hem från promenaden så blir det ju lite middag, och allt annat som hör till. Vi ska ven tända Kims ljus innan Leon går och lägger sej. Sen sitter jag väl bnkad i soffan med min semla och massa tv. Paradise kommer jag ju absolut INTE att missa heller.

Nej, nu ska vi ut i friskluften. Hej så länge.


Grattis Kim.

Det är din 21 års dag idag, och jag ska tända ljus för dej. ♥


Då var morgonen avklarad.
 Gröten är uppäten, blöjan är bytt, och pyjamasen har bytts ut till myskläder. Nu ska vi straxt knata ner till dagis och leka med dom andra barnen. När dagis är avklarat så ska vi gå hem och laga mat, sen blir det väl till att hitta på något innan Joel åker till jobbet...

Marina ville att jag skulle komma och hälsa på henne och Teddy senare. Hon har gjort Kims smörgåstårta som han älskade. Så vi får väl se om det kanske blir en tripp förbi där på eftermiddagen...

Hej så länge.


Paradise Hotel.

Jag har bänkat mej i soffan nu.
 Paradise och snus gör min kväll idag när jag är ensam. Eller, Leon är ju hemma, men han sover. Joel jobbar och slutar klockan 12. Jag längtar tills han kommer hem, det är så ensamt nu! Men som sagt, jag har ju tvn och mitt snus...

Jag älskar dej.
 Men varför har du gjort så här? Jag kommer aldrig att kunna förlåta dej för det, även om jag heller inte klarar av att klandra dej. Jag vet ju sanningen och det borde räcka, men just nu så känns det verkligen otroligt jobbigt...
Men jag tror, att även dom, innerst inne vet hur det egentligen ligger till. Men det visar väl sej med tiden.
Men just nu är det riktigt svårt att låta bli att tänka på det här, du har gjort det riktigt svårt för mej, och frågan är bara hur jag ska kunna förklara allt, och om det ens är värt det? Dom kommer iaf att tro på det du sagt, dina lögner som du använde av EN anledning...



Min nya tatuering ska vara enkel, symbolisera Leon och den styrka han ger mej.

Utan Leon hade jag aldrig vart den jag är idag, och jag hade heller aldrig haft den styrka jag nu har. Leon är mitt liv, och jag älskar honom så otroligt mycket! ♥



Fel igen...

Nu är det något fel här på blogg.se igen, så jag har ingen större lust att göra något läsvärt inlägg. Inga funktioner finns tillgängliga, så just nu suger det att uppdatera.

Imorgon skulle Kim ha fyllt 21, så jag ska ägna massa tankar till honom, och även tända ljus. jag saknar honom!

Ny tatuering på G också, den kommer inom kort!


Min familj...

Vi fick en uppgift på dagis idag.
 Jag och Leon ska göra en "familje-bild", som Leon ska ha på dagis för att kunna titta på om han är ledsen eller bara ändå.  Och jag tycker att det är jätte svårt hur jag ska lägga upp det där. Självklart ska ju Kim få vara med, och likaså med Trouble, som faktiskt är min och Leons hund... Just den här biten känns lite jobbig, med tanke på att man verkligen blir påmind om att man förlorat både sitt barns far och plus att hunden är på vift tills jag vet hur jag ska gå till väga.

Jag har mest kort på datorn, och ingen skrivare.
 Så jag satte mej och kikade igenom alla vanliga kort från mina och Kims alla olika äventyr. Men som sagt så finns de flesta korten på datorn. Hur som helst så hittade jag iaf ett bra kort på trouble som jag klippt ut och klistrat dit. Men koreten på Kim är lite opassande för just det här endamålet. Och likaså med korten på mej... Så nu är jag på vift efter någon som kan hjälpa mej att skriva ut kort på mej, Kim, mormor (Leons), och moster (Leons). Och kanske man skulle ha Joel med också, med tanke på att Leon knytit riktigt starka band till honom?


Hemma.

Nu sover Leon, han slocknade på en gång när jag la ner honom i sängen... Idag har det gått jätte bra, han har inte vart så trött och gnällig som tidigare. Han sov ju mycket bättre inatt, så det är säkert därför. Jag skulle gå ifrån 40 minuter idag, men efter 35 minuter kom dom och hämtade mej, då var Leon ledsen. :) Bortsett från det har det gått hur bra som helst!
 Det var även vår tur att äta på dagis idag, och det gick väl sådär, Leon geggade mest med maten, men det går säkert bättre nästa gång när han ska äta utan mej. :)
På torsdag och fredag är det tänkt att jag ska lämna Leon på morgonen och hämta honom när han sovit. Men det beror ju på hur det går tat lämna honom dagarna innan. Jag tror att det kommer att gå jätte bra!

Efter dagis åkte vi till köpis.
 Joel skulle köpa en ny telefon, så då blev det även en glass också. Leon mumsade i sej den så glatt så. Jaja, hur som helst så åkte vi direkt hem, och la Leon. Nu sover han som en stock, och kommer nog att sova ett bra tag.

Ska greja lite här nu. Roligare inlägg kommer senare.
Hej på er.


På dagis.

leon myser på dagis. Idag går det jätte bra! :)

Mobil-blogga.

Nu har jag kommit på hur man gör...
 Mobil-bloggar alltså.
Så nu blir det förmodligen mer uppdatering med fler bilder. Vilket blir roligare för både er och för mej. Jag ser fram emot att se skillnaden på mina tidigare inlägg och mina kommande.
Nu ska jag ha telefonen i högsta hugg vart jag än går, knäppa massa bilder. Mina inlägg ska bestå av bilder, med lite text.
Jag tycker att bloggar med mycket text och lite bilder blir för långtråkigt...

God natt på er.
(Jag bloggar säkert från dagis imorgon också. ;D)


Trouble när vi var och åkte cross i trödje, för snart 2 år sen!


Leon.


Min fina vovve.



Jag saknar honom så otroligt mycket! ♥

 

Men på fredag får jag veta hur jag ska gå till väga.


Ny mobil.

Då var det avklarat.
 Vi tog oss till köpis för att köpa en ny mobil till mej, och nu är det gjort. Men vi var tvungna att vänta på mamma innan, så medans sysselsatte vi oss med att äta lite lunch, och handla. Leon har varkligen börjat äta som en häst! Han åt mer än mej och var ändå helt hysterisk när maten var slut och vi skulle duka av bordet... Känns skönt att han har matlust, men det kommer nog att kosta därefter också. ;D

Nu är det snart dags att börja med middagen, och sen blir det bara film ikväll som vanligt. :)
Jag lägger in en bild på min nya telefon, så skriver jag mer senare.
Hej så länge. :)


Bilder från gårdagen.


Man är ju såå snygg! Eller inte. ;D


Danne gör upp en eld.


Danne posar. ;D


Foppa, Rikard, Vanessa, Sander, Hanna (bakom sander), och Lisas hand.


Robin och Joel.


Mackan, Sander, Jögge, och Eric.


Hanna, Vanessa, Jag, och Natta.


Brat. ;D


Danne, Robin, och sander.

 


Alla skotrarna. :)


Det blev inte så många kort, vi satt mestadels på skotrarna.


God morgon.

Då var morgonen här avklad.
 Leon väckte mej 9, då bytte vi blöja, sen å han sin gröt, sen diskade jag, och nu har vi hamnat här. :) Leon sitter bredvid mej med en cd skiva mot örat, han pratar i telefonen. ;D Joel sover fortfarande, men jag känner mej riktigt pigg idag faktiskt, bortsett från en del träningsvärk. Men idag tror jag att jag vill lägga några timmar på att vara ute. Men jag måste även köpa en ny telefon idag, som jag sagt att jag ska göra så länge, så nu är det dags!

Till att börja med så ska jag göra mej klar för dagen, det ska kladdas med smink, och bråkas med garderoben. Jag vill ha både nytt smink och nya kläder, jag är så trött på det jag redan har! Men det får jag se till att ordna när jag kan, har annat att prioritera nu. T.ex lite grejer till Leon. Jag älskar att lägga pengar på honom, han märker ju inte av det, men jag tycker att det är så kul att flla på i klädlådan och även köpa nya sängkläder, nya tallrikar och bestick mm.

Nu ska jag sätta igång här, så att man får något gjort i tid.
Hej så länge!


Friskluft.

Idag har jag fått en hel del friskluft.
 Vi har vart ute hela dagen, och det har vart helt underbart! Hur mycket skoteråkning som helst, korvgrillning, och sist men inte minst, trevligt sällskap! En lyckad dag med andra ord...
Vi avslutade dagen med att hämta upp Leon, sen åke vi ut till Joels bror och hans familj, och där blev vi bjuden på mat. :)
Nu sen vi kom hem så har jag bara lagt Leon, duschat och kikat på några bloggar. Snart blir det soffmys och film. Vi är helt slut efter den här dagen, och jag skulle faktiskt kunna somna nu på en gång, men jag ska hålla mej vaken en liten stund till. ;D

Mina läsare.
 Det är jätte kul att se att det är en del som läser det jag skriver. Jag själv tycker som sagt att min blogg är rätt tråkig och vardaglig. Hur som helst, så är det alltid kul med kommentarer, och det var precis det jag ville säga med det här... Tack så otroligt mycket för alla fina kommentarer, det värmer att läsa era fina ord och se att det faktiskt finns de som ser vad det är jag menar med vad jag skriver.
Fortsätt att lämna kommentarer, och ni får även mer än gärna berätta lite vad ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om. :)

God natt på er!

(jag tänkte lägga in bilder från dagen, men det går inte (?), jag får försöka imorgon.)


Den tid vi hade tillsammans...

...Jag minns den allt för väl.
 I hela mitt liv har du funnits här för mej. Du har varit min största förebild, och den starkaste människan jag vet.  Jag har alltid kunnat prata med dej om allt, och det jag lärt mej av mina samtal med dej kommer jag alltid att bära med mej.
 Inte bara du, utan även restan av din familj (och med familj menar jag även, Karin och Matte med familj, Karin och Pu, och även Tias och Inger) har vart helt otrolig! Ni har allihopa funnits här för oss i vått och torrt. Ni har hjälpt oss med allt ni kunnat. Och om man ställer sej frågan vad riktig och ärlig vänskap är, då kan man bara titta på er så har man svaret precis framför sej.

Jag glömmer aldrig den dagen på sjukhuset, då du berättade för oss att det inte fans något mer att göra. Tårarna bara rann! Du grät du också, och visade Leon för sköterskorna och berättade så stolt för dom att du var hans mormor. Du tackade mej för att att du iaf hade fått uppleva det här, att du iaf hade fått blivit plast mormor innan din tid var över. Du var så stolt!
Och jag glömmer aldrig heller hur glad du var över att det fakiskt var eran familj vi åkte till först och visade upp Leon. Du var så lycklig över att jag, Kim och Leon stannade till hos er på väg hem från BB, så att du fick hålla i Leon, se honom och faktiskt vara mormor.

Din familj, är min familj, och så har det alltid vart.
Tänk alla gånger vi dansat till nordmans låtar, alla dagar i vår stuga på sommaren, alla söndagar på ockelbo badet, och alla andra underbara stunder vi delat.

När utredningarna om övergreppen var i fullgång, då fans ni där, hela familjen, som det starkaste stödet man någonsin kunnat drömma om. Ni handlade åt oss, lyssnade på vad vi hade att säga och hjälpte oss med precis allt ni kunde. Ni har vart helt underbara!

Och Pia, jag minns vad du sa till mej. När du gjorde allt du kunde för att hjälpa mej efter att jag och Kim gått ifrån varandra, och jag kände mej så dum att ta emot allt du gav...
Då sa du till mej; Emelie, det jämnar ut sej... När jag går bort, då får du hjälpa mej. Då får du ta handt om Maria åt mej, för det kommer hon att behöva.
Och det ska jag göra, så gott jag kan. Jag ska inte bara finnas här för henne, utan för hela din familj, jag ska göra allt jag kan föratt hjälpa dom, även om jag aldrig någosin kommer att kunna hjälpa dom på samma sett som dom hjälpt mej.

Pia, det bor en ängel i mitt rum!





Det jag skrivit nu, är nog rätt osammanhängande och ganska svårt att förstå.  Och för er som inte kände Pia, så kan jag aldrig beskriva med ord hur hon var, för Pia var den mest otroliga människa jag någonsin träffat. Och hon levde verkligen för dagen, hon älskade livet, och klagade inte över att vara sjuk, istället gjorde hon det bästa av situationen...
Styrka och mod, det hade hon gott om! ♥

Och nu är jag säker på att hon har gett både Kim och pappa både en rejäl utskällning men även en stor kram och all kärlek hon har att ge. Och nu får hon vara med Harry, hennes pappa (som alltid kallade mej för Michaela, han sa alltid att jag borde ha hetat det, för jag såg ut som en sån) och det är har hon nog längtat efter. Pia hade så otroligt mycket att ge, och än är hon nog inte klar.


Pia.


Pia och Maria.


Pia, Loa och Manne.

Det finns en sång som säger allt, som värmer när det blåser kallt...


Saknar...


...Mitt blonda!





Har inte så mycket att skriva.
 
Så det blir ett kort och tråkigt inlägg som vanligt... Och imorgon så blir jag ju ute hela dagen, så då blir det torka igen. Men jag ska knäppa massa nya roliga kort imorgon, så när jag lägger ut dom så blir det ju iaf lite roligare att läsa. :)

 

Känner mej rätt tom efter begravningen, så det kan ju vara därför jag inte kommer på något att skriva. Men det var så jävla fint, och Ida sjöng så otroligt vackert att tårarna bara rann!


Att vänta...

Jag hatar att vänta...
 Jag var tvungen att ta mej hem från dagis en timme tidigare idag, så dagen blev kort, på endast en timme. Leon är ju tvungen att sova (vilket han gör nu) innan begravningen, och sen måste han ju äta innan vi åker också...
Så nu sitter jag här, och väntar. Jag ska väl äta snart, men vill inte slänga i mej något för tidigt på dagen. Jag sysselsätter mej med min hemma träning och datan så länge.

Att ge utlopp för sina känslor.
 Igår kväll när jag skulle sova så kände jag att jag ville tala om för en del människor i min närhet att dom betyder mycket för mej och att jag är lycklig som har dom vid min sida. Så jag satte igång att skriva personliga sms till några av mina vänner och skrev precis vad jag känner för dom. Man vill ju säga det innan det är försent liksom, och det man ju aldrig när det är...

Jag är en känslig människa och har lätt för att gråta och visa vad jag egentligen känner, iaf för det mesta.
'Har ni svårt för att uttrycka känslor?


Fördommar.

Jag dömmer ofta olika människor i förväg.
 Det betyder oftast inte att jag tror det värsta om någon, men därimot tror jag ofta att olika människor ska vara på något speciellt sett, och därmed känner jag mej hotad... Därimot har ag lätt för att ändra uppfattning, och oftast så gör jag det efter att ha träffat någon bara en gång.  Jag vet själv att jag inte borde dömma någon i förväg, utan att jag borde bilda en egen uppfattning efter att ha träffat personen i fråga.
Därimot så blir jag ju oftast possitivt överaskad. ;D  För problemet ligger inte i att jag har svårt att träffa nya människor, för det har jag inte, snarare tvärt om, jag är nog rätt lätt av mej...



Nu väntar dagis, och sen begravning.

Hej så länge!


Du, jag och Dupree.

Film på hög nivå nu.
 Den är kanske hur bra som helst! Och ännu bättre med världens bästa sällskap. ;D  Vi har myst i soffan sen jag la Leon. Man uppskattar verkligen sin egentid, när Leon sover för natten kan man göra precis vad man vill. Det behövs verkligen!

Dagens äventyr...
 Efter matlagning, städning, diskning och allt annat som skulle göras så åkte vi hem till Joels syster och hälade på. Hon skulle klippa Joel, och det gjorde hon. :)
Hon har även 4 barn, och den minsta är bara någon månad mindre än Leon, och hur söt som helst! :) Hur som helst så hade jag jätte trevligt, men sen fick vi bråttom hem för att lägga Leon. Och nu tror jag faktiskt att rutinerna börjar återta igen. Han slocknade på en gång!
 Ida och Maja var förbi här tidigare idag också, dom lämnade en massa leksaker till Leon, och det blev han jätte glad över, så det tackar vi för! :)

Imorgon blir det mycket igen... Först dagis, sen begravning, så det blir nog lite dåligt med uppdatering då också. Fast jag hinner nog slänga in ett inlägg efter dagis och senare på kvällen.

God natt!


Jag och Joel. ♥
Och på lördag blir det nog en tripp till med skotern om mamma vill vara barnvakt. Och då blir det till att grilla korv också. Mysigt! :)


Fullt upp som vanligt.

Jag förstår inte hur jag kan vara så dum att sätta mej här nu.
 Jag har tusen saker att hinna med innan klockan 2, och ändå hamnar jag här... Jag ska vika tvätt som jag inte han vika igår, jag ska diska, laga mat och dammsuga.
 Dagis gick iaf bra, men Leon var trött och lite gnälligare idag än dom första dagarna. Men han blir så trött av alla nya intryck, så jag kan tänka mej att det är det som gör att han blir gnälligare. ;D

Dags att sätta igång...
 Nu måste jag slita mej från datorn och börja med allt som ska göras. Jag ska ge er lite mer och roligare uppdatering senare idag. Men jag har ju som sagt en del saker att greja med innan. Och när Joel vaknat blir det säkert något äventyr innan det är dags att lägga Leon.

Hej så länge! :)



God natt!

Orkar inte göra något inlägg nu...
 Har stressat ela dagen och vill bara hämta upp den sista tvätten innan jag ska slänga mej på soffan och kolla på film och mysa med Joel. :)

Så god natt, hörs imorgon. ;D


Småstadsliv.

Jag ska på premiären av småstadsliv i slutet på Februari.
 Carolina hade bokat 2 biljetter nu, och vi kommer att få så jävla kul! Jag längtar som tusan. :)

Troll som bjöd på popcorn.
 Idag hade dom julgransplundring på dagis. Och då kom det ett troll och bjöd på popcorn. ;D Det var jätte kul! Leon har redan vidgat vyerna och kryper runt på ett helt annat sett än igår, och då var det bara dag 2 för oss. Jag är stolt över mitt lilla busfrö! :) Vi får väl se om han bjuder på fler framsteg imorgon kanske. ;D

Nu ska jag städa lite innan jag börjar med maten oc bakar. Och sen ska vi iväg och handla lite, och senare har jag tvätt stugan. Fullt upp alltså. ;D
Det är så det ska vara, då går dagarna mycket snabbare.

Hej så länge.


Meningslöst.

Det här är egentligen ett helt meningslöst inlägg.
 Jag har absolut inget intressant att skriva. Men jag kunde inte låta bli...
Jag, Lina och joel har häckat i min soffa, jag har faktiskt haft riktigt trevligt trotts att vi inte gjort något speciellt alls. Kikat lite på tvn, snackat lite skit och sist men inte minst suttit bänkade framför paradise. Joel halvsov väl sej igenom det, men jag och Lina satt med stora ögon från början till slut. ;D

Nu väntar sängen...
 Men innan jag ska få göra den sällskap, så ska sminket bort, tänderna borstas och pyjamasen på. Jag ska även rätta till sängen som någon knölar till så fort han kommer i närheten av den. Jag förstår inte hur man lyckas vända upp och ned på hela sängen av att bara sova? Haha! :)
Den skyldiga är Joel, och Leon står nog för en liten del av det han också... ♥

 

God natt på er!

 


Då var det dags igen.

Tvn, väntar och Joel också.
 Lina ska även titta förbi en sväng. :) Det kommer att bli trevligt!
Vi har haft fullr upp idag, med dagis, matlagning, diskning, hälsa på hos mamma, vart på köpis, och sist men inte minst så har vi vart och hälsat på hos Joels mamma och pappa, för första gången! ;D Det var kul, Joels pappa blev jätte bra vän med Leon. :)

Nu ska jag inta possition i soffan och vara lite social med Joel, och Lina när hon kommer.
Kankse skriver någon rad senare, om jag inte är för trött. Men det visar sej.
Hej så länge. :)

Leons dag.

Innan dagis.


På dagis.


Blåbärsmuffins-prov smak.


Välling och läggdags.


Blåbärsmuffins.

Medans maten stod på spisen, så passade jag på att slänga ihop några blåbärsmuffins. Och jag hoppas på att dom blev lyckade. ;D
 Leon sov ju en stund, sen hängde han med mej i köket ett tag, innan han gick iväg för sej själv. En kort stund därefter hittade jag honom i sängen bredvid Joel igen. Där hade Leon krypit upp och kurat ihop sej tätt intill honom. Så gulligt! :)

Nu är maten snart klar.
Hej!


Sen lunch.

Efter första dagen på dagis slocknade Leon innan vi ens han hem.
 Men det gick jätte bra där, han var lite blyg men det ger väl med sej efter ett tag. Elwin var ju också där, och han kände sej precis som hemma, kryp runt överallt och var inte det minsta blyg, men han har ju vart där förut. :)
Nu när Leon sover med Joel har jag passat på att börja med maten. Idag blir det kalops, och det tar ju sin tid att göra iorndning det, ca 1.5 timmar, så det blir en rätt sen lunch idag.

Jag har fullt upp med maten här nu.
 Så dagens bilder lägger jag upp senare. Och då får ni även en bättre beskrivning om hur min dag varit,. För mer ävenyr blir det förmodligen innan jag hinner uppdatera igen.

Så hej så länge!


Paradise Hotel.

Jag längtar tills morgondagen paradise...
 Det var så jäkla spännande idag! Jag har väl inte följt det sen början, men nu på slutet har jag verkligen fastnat för det... Jag har ingen speciell favorit än heller, jag tycker att alla verkar lite knepiga, men det är väl det det hela går ut på? ;D
Vem tycker ni ska vinna?

Magsjuka.
 Jag tror inte att det är någon magsjuka Leon har haft, jag tycker att det är något som inte stämmer. Och nu är han pigg och kry, och leker och härjar på dagarna. Jag pratade med dagisplatsen idag, och dom tyckte att det var helt okej att komma imorgon. Leon har inte smittat någon och har fått behålla maten jag gett honom de senatse dygnen. Då han har spytt på natten verkar det inte röra sej om någon magsjuka, så jag har ingen aning om vad det kan vara...
Någon slags allergi kanske?

God natt!


Kvälls göra.

Listan var lång ikväll...
 Efter matlagning, diskning och allt annat som hör det till, var det dags att ta tag i Leons kvällsrutiner, som är en aning rubbade efter ca 8 dagars sjukdom... Idag var det inte bara de vanliga kvällsruterna som skulle göras, utan det var bad, nagelklippning, och en massa annat. Men nu ligger han i sängen och sover sen en stund tllbaka.

Min egen tid...
 Ikväll ska jag använda min egen tid till tvn som vanligt. Med Joel och syster. Joel jobbar inatt så syrran ska sova här, så att jag kna låna hennes msink imorgon bitti. Mitt är helt slut, och jag har inteen krona att lägga på det! Men det ska bli trevligt att ha syster här, fast just nu sover hon på soffan och Joel sitter och väntar på att jag ska bli klar här...
 Nu ska jag lägga ifrån mej datan för en stund, det blir ju paradise om nån timme och sen efter det blir det väl ett till inlägg innan jag ska sova.

Hej så länge! :)


Jag och syster på väg till derby. :)
Fan vad kul jag hade där!


Dagis.

Leon skulle ha haft sin första dag på dagis idag...
 Men eftersom att han spytt även i natt så fick vi stanna hemma. Men imorgon, då jäklar! :) Det ska bli skit kul att se honom utväcklas på ett annat sett än tidigare. Dagis gör så mycket just med den sociala biten... jag ser fram emot det!

Åka runt...
 Så idag har vi vart på massa annat istället. Vi har vart och tagit ut Joels mamma och pappas hund, vart på siba, stadium, och vi har även ätit på donken, vilket INTE behövdes igentligen! Men roligt hade jag. :) Sen hämtade vi syrran och Maria när dom slutade skolan, och nu har vi nyss kommit hem. Jag vet inte alls vad det blir mer idag, men jag gissar på att det blir rätt lugnt. Och Marcus kanske skulle hälsa på när han slutatde. :)

 

Hej så länge. :)


Stora killen min, som börjar på dagis imorgon. :)

Jag vet att jag lägger ut samma bilder hela tiden, det ska det bli ändring på. Kameran får följa med till dagis imorgon också, så nu har ni något att se fram emot. ;D


Ny design.

Nu är den nya designen klar.
 Och det är Emma som hjälpt mej med det, TACK SÅ MYCKET! Med mina dator kunskaper så vet jag inte ens hur man länkar till någon annans blogg, så det här får räcka. http://WWW.CrazyAngel.blogg.se
Kika in hennes blogg, den är jätte trevlig och hon är jätte duktig med design, så vill ni snygga till lite i eran egen blogg, men inte vet hur man gör så hjälper hon nog mer än gärna till! :)


Click.
 Vi kikar på film (Click, som går på kanal 3 nu) här hemma nu, har nyss ätit paj och hinkar cola för fulla muggar. Imorgon är det inte längre helg och då gäller cola förbudet fram till på fredag. Det är inte bara förbud som gäller, utan när det väl är helg så ska jag dricka betydligt mycket mindre cola än jag gjort nu!
 Nu väntar en massa jobbiga datum, och även Pias begravning som är på fredag. Kim "fyller" snart år, pappas 4 års dag närmar sej, och jag har även en massa läkarbesök, psykolog tid och en en massa andra känslosamma saker som väntar... Dels en bodelning (i Leons ställe, jag är ju hans förmyndare), som jag helst skulle vilja slippa!

Nu ska jag vara social och soffpotatis på samma gång.
God natt på er, det blir inget mer skrivet idag. Blogg.se krånglar så värst för mej nu.


Mitt liv! ♥


Iskallt.

Förra året klagade jag över att det var kallt i lägenheten på skolvägen...
 Och även här i centrum håller vi på och fryser ihjäl dagarna ut och dagarna in. Jag har inte ens pratat med gavlegårdarna, så jag får väl skylla mej själv. Men det är faktiskt fönster och dörrar det drar ifrån. Och i tarppuppgången är det inte många grader heller, jag tippar faktiskt på minus.

Nu händer det saker.
 Jag har vart ut i friskluften nu, inte länge, för mina sönder frysta kinder och min sönderfrysta näsa klagade, och Leon ska väl egentligen bara vara hemma tills han är riktigt frisk. Men huvudsaken är att vi iaf tagit oss en kort promenad! ;D Och när vi kom in tog jag vara på min nya energi från promenaden, jag bakade en paj som blev ganska bra faktiskt!

Nu väntar jag väl mest bara på att få börja med maten, men den ska inte vara klar förrän 5 har jag bestämt. Så det är en stund kvar.
Nu ska jag mysa med en nyvaken Leon i soffan.
Hej på er! :)


Jag saknar mitt blonda!


Slö!

Idag är jag så otroligt slö!
 Men, jag har aif ringt på lägenheten, sökt ca 3 jobb som verkar rätt intressanta. Jag har gjort lite fruktsallad som Leon har matat mej med. ;) Och sen så har jag även diskat och plockat fram maten som ska bli dagens middag. ;D
 Men hur ser jag ut då!? Jag har fortfarande inte gjort mej "klar" för dagen, och sitter jst nu och samlar krafter till det. Vi måste ju ut lite i friskluften och röra lite på oss. :)

Senare vet ni!
Hej. :)


Mitt hår.

Jag fick en fråga om min hårfärg.
 Och självklart får man fråga vad jag skulle kalla min färg, och jag håller med om att den är speciell...
Haha! Det var så här; Jag skulle färga mitt blonda hår mörkt, men misslyckades någonstans. Vart vet jag inte, för jag gjorde det rött först, och har bara haft i bruna färger med röda inslag. Det resulterade i att bli grönt (fast det inte borde efter att jag gjort det rött), det blonda lyser igenom, och det ser förjävligt ut!
 Jag färgade håret 6 gånger, och nu har jag gett upp för ett tag. Men det ska åtgärdas så fort som möjligt, för så här vill jag inte gå runt. Jag är tvungen att lägga mina pengar på annat just nu, men så fort ekonomin tillåter så ska det göras om helt!

Söndag.
 Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på... Jag har en del saker jag borde göra, men frågan är ju om jag kommer att göra det? Jag ska rycka upp mej om en stund, och hinna med något vettigt under dagen iaf.
 Det jag verkligen ska göra idag är att söka några jobb, och ringa på en lägenhet jag vill titta på. En promenad, och bad åt både mej och Leon ska också göras. Sen så skulle jag även behöva åka iväg och köpa en ny telefon, men det kommer jag säkert inte att göra idag heller... Listan är lång!

Dagis.
 Det är meningen att Leon ska börja på dagis imorgon, men jag är osäker på om det går... Leon är fortfarande inte helt återställd, och jag tror inte att det är någon magsjuka som har spökat. Jag misstänker att något inte är som det ska. För Leon spydde inatt igen, och det är något som inte stämmer.

Nu ska jag ringa lite samtal och börja med mina sysslor.
Hej så länge!




2012

Det skulle bli film för oss idag, igen!
 2012 skulle vi se, men det blev tydligen något fel med filmen, så det fick bli några familyguy avsnitt istället! ;D Nu gör vi typ ingenting, men det blir nog rätt tidigt i säng ikväll. Joel ska iväg på morgonen och åka skoter, och jag kulle behöva städa lite kanske? ;D Ut i friskluften ska jag också, med Leon! ♥

Nej, god natt på er. Det här får duga för ikväll...

 


Oseriös.NU!


Härlig dag.

En jävla massa minus grader...
 Visst hade det gärna kunnat få vara varmare, men jag älskar vintern! Den här dagen har vart toppen! Vi har åkt skoter, och då såg vi en älg, dom är fan rätt stora endå... Sen har jag vart på middag och ätit god mat. Potatis, med kött, sås, grönsaker och gele blev det. MUMS! Och bror var ju med, och honom har jag saknat så otroligt mýcket, så det var riktigt trevligt!

Lägga Leon.
 Det är dags för mej att göra Leon klar för att sova. Han sitter och gnuggar ögonen i soffan nu. Jag har nyss bytt blöja och tait på honom pyjamas, så nu återstår bara vällingen.
Nu säger han till för att han är så trött, så det är bäst att jag ger honom välling och lägger honom på en gång.

Senare då! ;)
Hej så länge.


Sumba.

Jag fick ett förslag; Prova på sumba.
 Jag har sett det där på reklamerna på tv, och det ser ju sjukt kul ut! Jag funderar på att prova det, med alla persienner nere och när jag är ensam hemma såklart! ;D Jag är ju lite feg av mej så där. Men jo, det verkar riktigt kul, så vem vet, jag kanske står här imorgon dansar som aldrig förr? :D

Julgransplundring.
 Idag är det julgransplundring på mikaelsgården klockan 2. Qarro, Linnea och Alina ska dit. Så jag ska nog säga till Lina att ta med sej Leon dit också. Det hade vart kul att vara med själv också, men jag ska åka skoter, och få lite träning av det! ;D

Nu blir det lite nödvändighetsgöra här hemma innan det bär av ut.
Hej så länge!


God natt!

Nu har jag och Joel roat oss på olika vis...
 Efter att Lina och Vanessa gått, så satte jag mej och ritade, medans Joel somnade på soffan... När jag ritar så sitter jag och pratar med mej själv, klagar på mej själv för att det inte blir som jag tänkt mej och liknande. Så jag kan då inte tro att Joel sovit så jätte bra, isåfall har han nog drömt om mina misslyckade försök med att få till en bra bild.

Nu ska vi gå och lägga oss.
 För imorgon blir det rätt tidigt. Lina ska låna Leon några timmar och medans ska jag och Joel åka skoter! :) Det ska bli så kul!
Sen blir det ju middag med bror hos farmor och farfar, och sen till kvällen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Någon som har några bra förslag? :)

Coca Cola.
 Mitt nya beroende. Jag måste göra mej av med det så fort det bara går! Nyttigt kan man ju knappast kalla det... Och idag har jag klunkat i mej nästan en hel 1.5 liters flaska helt själv. Jag fattar inte vad jag håller på med, det kommer inte att sluta bra om jag fortsätter så här. ;D

God natt på er, och sov så gott!








Min trötta prins. :)




Fredag.

Min fredag blir väl nästan som vilken dag som helst.
 Bortsett från att vi har ätit lite god mat, och sen kommer iaf Lina förbi och gör oss sällskap. Vi får se vilka mer som tittar förbi, det finns ju några som funderar på det iaf. :) Vem vet, det kanske blir lite kortspel för omväxlingens skull. Annars är ju film min vanliga kvälls syssla typ. ;D Men jag klagar inte, det är så skönt att bara ta det lugnt!

Fredags godis.
 Jag älskar verkligen att äta något gott på kvällarna. Men jag borde hålla mej borta från godis och liknande. Frukt äter jag ju ändå och sen vet jag inget annat man kan äta som inte är så onyttigt. Någon som har några bra förslag på något gott man kna äta utan att lägga på sej för mycket? Ni kanske vet några goda grönsaker att dippa eller något?

 

Nu blir det tomt här ett tag. Men jag ska försöka uppdatera innan jag går och lägger mej iaf! Nya bilder ska även in på datorn idag, så jag kankse bjuder på någon senare. Hej så länge! :)

 


Jag och Lina på min 20-års dag. :) ♥


Handtvätt...

Nu har jag stått böjd över badkaret i ca 1 timme...
 Jag var tvungen att handtvätta! För jag fick nämligen ingen tvätt tid förrän nästa vecka, och Leon hade inte ett enda rent plagg kvar. Och då börjar dagis på måndag!
Jag ska släpa hem lite till mamma och be henne om hjälp om jag inte tvättar hos Joel. Jag har ju ca 3 IKEA säckar med tvätt nu efter den här magsjukan. Det är filtar, kläder, sängkläder mm.

En del att stå i.
 Nu borde jag skutta in i duschen och göra mej klar innan mamma kommer. Hon ska följa med mej och handla, och det är bäst att vara klar när hon kommer!
Det ska bli skönt som tusan att få handla nu, jag har hela helgens mat planerad. Plus att jag har en massa vardags mat på planeringen också.

Svammel...

Hej så länge.


Pias sista sommar.
Och Loa och Manne.


Dålig sömn...

Inatt kunde jag inte somna...
 Det var helt omöjligt! Jag vred och vände på mej i timmar, jag gick upp och kissade, skrev till saker på handlingslistan och övervägde till och med att gå upp och rita!
Som tur är så har ju Leon bjudit på sovmorgon länge nu, så jag är rätt utvilad ändå. :)

Välkommen tillbaka bror.
 Självklart! Det är ju idag Peter muckar, så nu är han på väg hemmåt, och förhoppningsis får man kanske se honom lite senare idag. Annars så ska vi ju på middag hos farmor och farfar imorgon. :)

Jag vet inte...
 Jag har inte bestämt mej vad jag ska göra idag riktigt än. Eftersom att jag inte gick upp när jag skulle så har jag ju vart tvungen att stryka en del från listan. Men köpis och handla blir det iaf, sen ska maten vara klar här hemma klockan 4. :)

Vi får se hur det blir.
Hej så länge!




Skratt och tårar.

Jag har ju sett "the break-up" tidigare...
 Men ändå kunde jag inte låta bli att irritera mej över vilka onödiga bråk dom har, och vad dålig dom är på att prata och komma överens. Jag tycker att filmen är jätte bra och rolig, men jag gillar inte hur den slutar. Jag vill ju att det ska sluta sådär!
Jag är ju en känslig människa och gråter ganska lätt, och även när jag ser den här filmen gör jag det. Men man hinner ju precis börja gråta innan det är dags att skratta igen, så det är ju en härlig blandning. Eller vad man ska säga. ;D Haha!

Vi tänkte gå och lägga oss nu.
 Joel åker ju till jobbet klockan 5 och även jag ska upp i tid imorgon. Fast 7-8 får duga för mej! Jag hade tänkt hinna med lite här hemma innan det bär iväg ut. Jag håller tummarna för att Leon fortfarande är pigg då iaf! Jag är så trött på att vara inlåst här hemma utan friskluft nu...

Jag måste börja träna. Men jag har varken råd eller någon som kan ta Leon medans jag är borta. Så är det någon som har några bra tips på hur man kan träna hemma utan att det blir för långtråkigt, så får ni gärna ge mej tips! ;D

God natt!



Så här känner jag mej nu!


Kväll...

Då var det kväller igen...
 Vi har hunnit med att fixa det jag behövde från IKEA, vi har vart på apoteket och COOP. Det var så skönt att få det avklarat...
Nu blir det snart film med Joel. :) Vi ska kika på "break up" som går på kanal 3. Den är så jävla kul!
Leon har iaf fått i sej gröt 2 ggr idag, och fått behålla det, men jag tar det nog lugnt på matfronten imorgon också för att vara på den säkra sidan. Gröt och majsvälling får duga, sen kan jag börja ge honom lite mat på lördag. :)

Imorgon ska jag nog träffa Lina.
 Det känns som om det var år och dagar sen jag träffade henne, men det är bara ca 1 vecka. Vi ska nog ses imorgon på dagen iaf, och jag ska även hinna med att handla lite så att jag kna fylla upp kyl och frys. Det behövs verkligen nu!
Jag längtar tills imorgon! :)

Och har jag tur hinner Emma fixa en ny design till mej, förhoppningsvis tills imorgon. Tummen upp för det! :)
Nej, nu blir det film, god natt på er!




Saknaden av en älskad...

En tanke...
 När jag satt ensam på sjukhuset med Leon, när jag såg hur dåligt han mådde, och väntade på att få ett rum. Då grät jag, det gör så ont att se någon man ÄLSKAR må så dåligt! Jag är ständigt rädd för att fölora någon till...
När jag var gravid, och förberedde mej  mentalt för de ändringar jag skulle gå igen, då tänkte jag inte en enda gång på att Leon någon gång skulle bli sjuk. Jag kunde inte heller, i min vildaste fantasi tänka mej att jag skulle bli ensam med Leon, varken att Kim skulle lämna mej och absolut inte att han skulle lämna mej HELT!
 Att vara ensamstånde med pappan på håll är en sak, men att verkligen vara helt ensam, är något jag aldrig kunnat föreställa mej. Jag är så otroligt tacksam över att jag har Leon nu, även om det är otroligt svårt och jobbigt att klara allt själv.
 Hur som helst, när jag var på sjukhuset så saknade jag Kim, så JÄVLA mycket! Att sitta där ensam, utan någon som också tog del i det här var inte lätt. Att bara ha Kim med mej hade gjort sån skillnad, att ha Leons pappa med mej, att kunna dela mina känslor och tankar med honom. Det går inte att förklara...

Men jag är så glad att jag har betydelsefulla människor runtomkring mej!
 Att min mamma, syster, mina vänner och allra helst Joel ställer upp på mej så mycket som dom gör är helt otroligt! Jag är så tacksam för det...
 Att Joel finns här för mej betyder så mycket, han är helt underbar. Han kom till oss på sjukhuset och var där med oss ända tills att vi fick åka hem. Han har bliit en förebild för Leon, och Leon tycker om honom jätte mycket! Och tänk er vilken omställning för honom, som inte själv har något barn, att kliva in i ett förhållande med barn och så mycket större ansavar än han hade behövt.
 Men han vill vara med mej, och med Leon, och det känns hur bra som helst!

 

Jag är inte längre ensam!

 


Plogbilen, vart är du?

Jag har städat, städat och städat!
 Jag har (helt seriöst) leagt på knä och skurat golven med en disksvamp! Jag, har dammat, dammsugit, diskat, torkat skåp och väggar, vattnat blommor har jag också gjort... Sen var jag tvungen att ta en paus för att hinna ut i snön innan det blev mörkt. Och jag undrar vart plogbilen tagit vägen idag, för min vagn på oplogade vägar är ingen hitt! Jag har kämpat mej fram och promenaden blev kort som tusan innan jag gav upp. Men lite friskluft fick vi af...
Kvar av städningen har jag bara; att vattna 2 blommor, och torka golven med mopp, men det får vänta en liten stund!

Väntar på Joel...
 Eller jag väntar väl inte direkt, vi har inte bestämt någon tid. Men jag har inte så mycket annat att göra innan han kommer. Och när han väl gör det bär det ÄNTLIGEN av till IKEA! En sväng in på apotelet blir det nog också...
Men det blir bara en snabbis, för jag måste ha Leon med mej, och jag är verkligen tvungen att ta mej dit nu, skulle behöva en del saker helst igår...

Leon är betydligt mycket bättre nu, och än så länge har vi inte fått något bakslag. Inte en enda spya på hela vägen, och han har nog fått i sej ca 2-3 flaskor med vätskeersättning sen igårkväll. Tummen upp för det! Fortsätter han så här bra, så ska jag prova ge honom lite gröt ikväll, men ytterst lite ska det bli. Stackarn är ju så hungrig!



Nej, nu ska jag moppa golv och vattna blommor igen...
Hej så länge!





För jag har inte tagit en enda cigg på 4 dagar nu!


En bra dag!

Pigg och glad.
 Jag ska börja med att säga att jag blev possitivt överaskad när jag såg att "någon" kikat in och läst lite, och dessutom lämnat en kommentar, jätte kul! :)
Sen så är man ju pigg och utvilad idag, Leon sover ju så länge nu så man har ju sovit en hel del dom senaste dygnen. Han har fått i sej en massa mer vätskeersättning som han fortfarande inte spytt upp, så det är ju possitivt! Jag hoppas bara på att det inte vänder senare idag också...
 Nu håller jag på och storstädar, magsjukan ska bort och sen blir det en promenad i friskluften! Härligt! :) Vi hoppas ju även på en tvätttid på eftermiddagen, Leon har nästan inga kläder kvar, som inte är nerspydda. Men i det här huset är det ju nästan omöjligt att få en tvättid...

Nu måste jag sätta fart!
 Napparna står och kokar på spisen, lika med vätskeersättningen och plus att jag har fullt upp med att damma och torka skåpluckor... Sen väntar dammsugaren och golvmoppen.

Hörs senare!
hej på er.


Fram och tillbaka...

Då har vi vart på barnkliniken en sväng till...
 Och nu har vi hunnit hem, Leon sover och jag ska snart göra Joel lite sällskap. Jag har även lovat honom lite massage, man kan ju hoppas på att få lite tillbaka sen också. Massage skulle inte sitta helt fel för min stela rygg. ;D
Hur som helst så såg Leons prover bra ut, men han har ju börjat få vätskebrist. Men dom behövde fortfarande inte sätta dropp på honom. men blodprov fick han stå ut med även idag, dom tog 2 st rör och kollade sänkan. Jag stod på andra sidan rummet och var svimmfärdig! Jag har blivit så känslig mot blod och är nålrädd, och värre blir det när älsklingen är ledsen...
Nu håller jag tummarna för att det ska bli bra snart, orkaar inte se Leon så här längre!

-20 och snö?
 Hur är det möjligt att det kan snöa fast det är -20 (om inte mer) ute? Nu är det så iaf, och snön tackar vi inte nej till, men lite sol och behagligare kyla skulle inte sitta helt fel. :)

Nej nu blir det soffa, massage och tv.
God natt på er.


Jag saknar dej pappa... ♥


Jätte kallt!

Nu har den riktiga kylan kommit...
 Och jag ska inte klaga, men det är ändå lite för kallt! Jag kna ju klä på mej en massa om det är så, men lilleman därimot, honom skulle jag inte våga ha med mej ut någon längre stund alls... Och dessutom blir det problem med bilarna nu, dom fryser igen totalt, och batterien laddar ur. Men fint är det, det är så jävla fint med all frost och snö! ♥
I brist på friskluft efter flera dagars innesittande med en sjuk Leon, så skulle några minus mindre vara kanon, om bara så för en dag? ;D

Åktur.
 Japp, Joels bror är här och laddar igång Joels bil, så när dom är klar med det blir det ju en tur med bilen för att ladda upp den... Och om vi hinner ska vi även ta den där svängen förbi IKEA efter. Nu har ju jag tjatat en del om det ett tag, så det vore ju skönt att få det gjort! ;) Jag behöver en potatiskalare fortare kvickt, det var inte skit kul att skala potatisar med en osthyvel!
Medans vi rattar runt ett tag så ska Lisa  vara hemma med Leon, som just nu sover. Han har legat däckad på soffan större delen av dagen, men piggare måste jag då ändå säga att han vart! :) Fast har spytt 2ggr nu på eftermiddagen, men det var nog för att jag gav honom lite för mycket välling för tidigt... Jag tror han får klara sej på saft resten av dagen, så får jag göra ett nytt försök imorgon.

Hej så länge då.
Jag skulle bli fövånad över mej själv om det här var sista inlägget för dagen. :)



På bättringsvägen...

Yes, idag är jag nästan 100 på att vi blir utskrivna.
 Leon har fått saft med jämna mellanrum under natten, och har inte spytt någonting än. Nu har han även ätit välling och sover som en stock i sin säng. Framsteg med andra ord! Jag är så glad för Leons skull! :)
Själv är man rätt utvilad faktiskt, Leon har ju bjudit på en massa långa nätter nu när han sovit hur mycket som helst pga att han inte orkat någonting.
Därimot känner jag mej lite febrig!? Nu ska jag fan hålla mej frisk, någon som har någon bra kur mot förkylningar? :)

Fullkornsvälling...
 Jo, jag tog en liten extra pratstund med sköterskan Leon hade igår, och frågade lite närmare om det där med vällingen... Och när Leon blivit helt frisk så kan jag gå tillbaka till fullkornsvällingen. Tydligen så hade jag fårstått det hela fel, man skulle absolut inte ge fullkorn om barnet är dålig i magen, men annars ska det inte vara några problem. Det man ska tänka på är att vara försiktig i början efter en magsjuka, och ge lite i taget, och se att det verkligen går bra med fullkornet innan man ger en hel flaska... Och om man märker att barnet börjar bli dålig i magen så sk aman ge ris eller majs välling tills det blivit bättre.

Hej på er, nu har jag lite att stå i här hemma...


På fredag muckar min bror, jag längtar! :)


Hemma igen...

Då har an tillbringat HELA dagen på barnkliniken i gävle.
 Leon har ju som sagt vart riktigt hängig, och idag blev vi inskickade till barnkliniken för att lägga in Leon på dropp. Vi skulle få ligga kvar tills imorgon till att börja med, och troligen längre beroende på hans framsteg med vätskeersättningen...
Men jag har lyckats få i honom 2 dl äppeldryck under våra ca 10 timmar på sjukan. Han har fått behålla nästan all den vätskan och har bara spytt 2 ggr, inte alls så mycket som innan. Så sammanlagt har han nog fått i sej ca 1 dl vätska idag bara...
 Dom satte emla-plåster på 4 olika ställen för att förbereda droppet, men när han fick i sej vätska så pass bra ändå, så slapp vi sätta någon nål på honom. Vi fick åka hem på pemision över natten och har han blivit bättre imorgon så blir vi utskriven över telefonen, annars bär det av in dit igen, och då blir det nya plåster och dropp tills han piggnar till...

Jag har haft sällskap...
 När mamma var klar med sitt andra jobb kom hon förbi och höll oss lite sällskap, vilket var hur skönt som helst, jag blir helt knäpp av att se Leon så här, så då fick jag slappna av medans Leon och mamma kikade på bamse. (Jag fick inte lämna rummet med Leon pga av smittrisk)
När Joel slutade jobbet åkte han hem hit och hämtade lite grejer till mej och Leon, sen kom han också upp, han var kvar hela tiden. Underbara människa! Nu har vi nyss kommit hem och Joel bjöd på max efter en dag helt utan mat, det satt bra fint kan jag säga! ;D

Nej nu ska jag vara lite social med honom, han har ju ändå ställt upp på mej med en heldag på sjukhuset...
Imorgon får ni veta hur det här slutar, om vi blir inlagda eller utskrivna.
Hoppas ni har haft en bra dag, hej så länge!


Leon.

Emelie bad mig skriva ett inlägg och berätta att Leon blev inlagd med dropp. Minst en dag, längre om så behövs... Dom satt i väntsalen nu när jag pratade med henne och väntade på ett rum. Men hon kommer uppdatera så fort hon kan.




/Lisa


Min vackra!

Leon är ju fortfarande inte pigg...
 Och jag tycker så jäkla synd om honom! Han är helt blå, svag i hela kroppen och ändå försöker han vara med och vara pigg och glad... Han är världens bästa! Inatt vaknade han och hade ont i kroppen och kunde inte riktigt sova, så jag tog över honom till oss i sängen, och då ville han gosa med Joel, sen somnade han om, min gullunge!

 

Idag...
 Det bär av till affären även idag, förhoppningsvis även IKEA. Sen blir jag väl bara hemma med Leon, jag vill inte släpa med honom ut på något när han är så här dålig! Sen kommer väl säkert Joel och gör oss sällskap också kan jag tänka mej, det brukar ju bli så som tur är. :)

 

Hej så länge, har inget mer att berätta om nu...


Ny design?

Jag är riktigt sugen på en ny design till bloggen.
 Det är bara det att jag är helt värdelös när det gäller bloggdesign, eller elektronik överhuvudtaget! Jag känner för en lite mörkare men samtigt ljus design med fler bilder och lite rolig text den här gången... Någon som känner sej manad att hjälpa mej? ;D

Kväller...
 Nu har jag lagt lillen, jag tycker så synd om honom, han är inte alls pigg! Joel köpte iaf ett pussel till honom när vi var och handlade. så han har faktiskt orkat pyssla lite med det innan han blev sådär trött och hängig igen. Jag håller tummarna för att han är piggare imorgon, jag tycker inte om att se honom så här...
 Joel har slocknat på soffan, helt utslagen efter första arbetsdagen efter någon veckas ledighet. han känns rätt varm han också, så man får väl ta handt om 2 sjuklingar snart?
 Jag och syrran har ätit toast och nu ska hon snart ut med sina vänner och grilla lite korv. Jag ska slänga mej på soffan med Joel och kika på en film eller nått...

Hej på er!


Efter en lång bilresa med massa vin, då ser jag ut så här!
Och en rätt onykter Joel.


Snö.

Ja, då var det dags igen...
 Nu snöar det igen, det blir bara mer och mer snö här, vilket enligt mej är kanon bra! ;) Det är ju så jävla mysigt! Man kan åka pulka, skoter, ta härliga promenader (om det är plogat, annars kommer min vagn ca 1 meter), ha snöbollskrig eller bara sitta inne framför massa filmer och mysa. Jag älskar det! ♥

 

Leon sover igen.
 Han vaknade och var vaken i ca 2 (?) timmar... Men låg bara på soffan och kikade på barnkanalen. När han försökte förflytta sej så blev han bara ledsen, det var för jobbigt, han orkade inte hålla kroppen uppe. Men nu så sover han igen, i min säng, under mitt stora täcke, så jag kan tänka mej att han har det bra där! :)

Handla...
 Ja, då har vi Marcus Sjösten, Big Barbro, BB eller vad helst man vill kalla honom. ;D Han har inte hört av sej än, så jag är fortfarande kvar hemma. det blir nog så att jag åker med Joel istället, för jag är nästan 100 på att han kommer hinna hem innan Mackan hör av sej.
Huvudsaken jag tar mej till affärn snabbt och smärtfritt! ;D


Nu har vi mycket mer snö än det här! :)


Vänta.

Jag väntar på att syrran ska komma hit...
 Hon har lovat att vara hemma med Leon en stund så att jag iaf kan ta mej upp till affären och handla lite. Jag kan ju inte släpa ut honom nu, vila är det enda som gäller för honom tills han blir piggare. Vila och vätska!

Sen blir det väl bara till att vara hemma, sitta framför tvn med prinsen och kanske laga någon mat till mej och Joel? För om inte allt för lång tid slutar ju han jobbet och då kan jag gissa på att han är ganska hungrig... Ja, för mej blir det en lugn dag...

Vad ska du hitta på?


Orolig!

Leon sov till 20 över 10 idag...
 Och självklart är ju min första tanke; Vad är det som är fel?
Leon har spytt flera gånger om dagen nu (idag är det tredje dagen i rad), men han har vart pigg och glad ändå, inte haft någon feber, och inte vart gnällig överhuvudtaget. Han har även haft en jäkla hosta sen långt tillbaka, det låter precis som krupp, men på BVC har dom ingen förklaring till vad det ka vara... Jag har ju självklart trott att han har spytt pga att han hostat så värst, för det har kunnat gå flera timmar efter att han ätit innan han spytt, och sen så har har spytt nästan mest på nätterna. Men idag kom jag på helt andra tankar...

När Leon vaknade orkade han ingenting. Han kunde inte krypa, och om han satt upp så tog det inte lång tid innan han började himla med ögonen för att sen rasa ihop till en liten boll med hjärtklappningar och helt utan ork. Han var helt blek och livlös, och jag trodde seriöst att han skulle dö!

Rådgivningen...
 För det första så får man stå i kö i ca 70 timmar innan man kommer fram till rådgivningen, och sen så har jag en känsla av att dom inte tar mej allt för seriöst pga av att jag är en "ung" mamma (tidigare erfarenheter). Men idag behövde jag bara vänta i ca 20 minuter (jag tänkte ringa 112 ett ex antal gånger, men jag höll mej lugn), jag var helt gråtfärdig, så otroligt orolig och rädd. Jag vågade knappt ta i Leon, det kändes typ som om han skulle gå av då. Och sen (tro det eller ej) så fick jag prata med en jätte trevlig tjej som inte alls tog mej oseriöst. Hon var jätte bra att prata med och jag fick en tid på engång på hälsovårdcentralen.

Väl där...
 Ja då får vi såklart vänta ett bra tag igen, och jag med mina nerver håller på att bryta ihop. Men efter ett tag så var det ¨våran tur... Leon hade ingen feber, och vi fick ta en snabbsänka, vilket var värre för mej än för honom, han gav inte ifrån sej en min, medans jag var helt yr. Men även dom testerna var okej, så det var inga allvarligare fel. En vanlig magsjuka som tagit kål på kroppen så att han nu är totalt utmattad...
Han sover nu, och har gjort det nästan hela tiden sen igår, han har bara vart vaken korta stunder och då har han legat helt still och bara tittat...

Fullkornsvälling.
 N
är Leon skulle gå över till 8månaders vällingen så fans det bara ett alternativ, fullkorn. Jag tycker inte att barn ska äta fullkorn och var därför helt förbryllad över det där. Leon hade tidigare ätit majsvälling och det hade vart kanon bra.
Jag letade och letade, men hittade ingen välling som inte var gjord på fullkorn, så jag hade inget val, fullkorn fick det bli. Och jag har faktiskt tyckt att det inte vart några problem alls med vällingen och hans mage, även om jag innerst inne vet att det blir jobbigt för ett barn att bryta ner fullkorn.
Men idag har jag lärt mej, att jag aldrig mer ska ge Leon fullkornsvälling, eller något annat som innehåller fullkorn, inte förrän han blir större och klarar av det bättre.
 På rådgivningen frågade hon mej om jag gav honom fullkornsvälling, och när jag svarade ja så sa hon; Där har du svaret på varför han är så dålig, och spyr så mycket!

Aldrig mer fullkorn till något av mina barn!


Vacker.


Vacker.


Tråkigt var det ja...

2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Inte vad jag kan komma på...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, jag håller aldrig mina nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja.
4. Dog någon som stod dig nära? Två av dom som betydde mest för mej...
5. Vilka länder besökte du? Nästan norge, drevdagen låg precis på gränsen.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer roliga saker att göra tillsammans med Leon.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 11/11-09, 17/12-09.
8. Vad var din största framgång 2009? Jag vte inte...
9. Största misstaget? Att jag inte umgicks mer med Pia.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Någon skada har man väl dragit på sej, men ingen sjukdom direkt?
11. Bästa köpet? Mina nya skor! :) 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Leon! :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att Kim var med till Pia i sommras och fikade och pratade...
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Still counting, 99 problems (?), och Till dej som försvann.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mitt år har inte vart det lyckligaste precis... Men Leon gör mej lycklig, så det har vart blandat.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Motionerat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tjaffsat med Kim...
18. Hur tillbringar du julen? Efter 3 jular med Kim har jag inte hunnit byggt upp några nya traditioner...
19. Blev du kär i år? Jag var redan Kär... Men det kan väl hända att jag blev kär på nytt? ;)
20. Favoritprogram på TV? Simpssons, Family guy. :)
21. Bästa boken du läste i år? Oops, har inte läst en enda bok i år...
22. Största musikaliska upptäckten? Oj, ingen aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Presentkort på IKEA.
25. Något du önskade dig men inte fick? Flera miljoner kronor. ;D
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag gick ut med mina vänner. Och pratade med Kim en himla massa, han kände sej så ensam i danmark... Jag är så tacksam för våra samtal nu i efterhand.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre lögner.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Olika...
29. Vad fick dig att må bra? Leon, och Trouble! ♥ Joel och mina vänner också såklart!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jocke? ;D
31. Vem saknade du? Pappa som vanligt...
32. De bästa nya människorna du träffade? Johan Wesslan tror jag, han är så jäkla snäll och rolig! :)


Så blev det med den bloggtorkan...

När jag inte har annat för mej...
 Då kan jag inte låta bli att slänga in några rader här. Jag menar, vad ska jag annars göra!? Nu har jag gjot allt jag var tvungen att göra, jag har vart på en promenad till apoteket och tillbaka. Alla vänner har annat för sej och Leon leker med sina leksaker, han ska snart äta mellis och sova middag, och jag sitter här och väntar på bättre tider!?

Jo, för det är ju såhär... Det blev ju ingen skoteråkning för mej idag heller! Och varför!? Busenkelt svar; Killar och planering?
Vi skulle ha åkt på dagen, för då kunde mamma ha Leon någon timme. Men då blev det ändrade planer, vi skulle åka på kvällen istället... Där sprack det för mej!
 Aja, killarna är ute och roar sej nu iaf, och jag får väl försöka hänga på någon annan dag istället. :)

Flytta och börja jobba?
 Jag skulle behöva ett jobb, en större lägenhet och massa med mer saker. T.ex en större säng! Men det får vänta, som allt annat. Det går frammåt, sakta men säkert... Men jag vill göra allt på samma gång, jag är trött på att vänta. Men jag har ju knappast ekonomi till större lägenhet och massa nya möbler och andra grejer till hemmet nu.
Men en potatis skalare ska jag köpa imorgon iaf. För mitt presentkort på IKEA som jag fick i julklapp av farmor och farfar. :) Det blir nog nån lampa och nån tallrik eller något då också. ;D

Nu är det dags att göra mellis till prinsen och sen slänga honom i säng en stund. :)
Hej så länge...


En massa snö...

Idag blir det skoter.
 Det har kommit bra mycket snö nu, så idag blir det skoter, korvgrillning och säkert en massa annat tok. Mamma har lovat att ta Leon nån timme så att jag får komma ut med pojkarna och åka lite skoter jag också. ;D
Men dom är redan ute och åker, mej skulle dom hämta upp lite senare när mamma tagit Leon. :)

Nätterna...
 Leon har börjat sovit jätte bra nu. Jag lägger honom 7 och han vaknar runt 8 halv 9 dagen efter. Jag är super nöjd! Bortsett från att han vaknade till några gånger av att han hostade så mycket att han spydde, så har sovit kanon även inatt. Min duktiga kille, så liten och betyder så mycket! ♥

 

Hej då allihopa, everybody! ;D

 



Vinter!


2010.

Det nya året ska bli en nystart för mej...


Här har ni lite av mitt år som varit, 2009.

Fyllt av sorg och smärta. Många svåra stunder och tunga dagar.
Men ändå också mycket lycka och glädje. Så många upplevelser med mina underbara vänner och alla framsteg som Leon gjort... Underbart och värdelöst på samma gång.

Jag ser fram emot min nya start, Leon börjar på dagis, jag hittar förhoppningsvis ett jobb som jag trivs med, umgås en himla massa med Joel och mina underbara vänner! ♥

I bilder...

 






























































































Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden




















RSS 2.0