Statistik.

Läsarna har ökat betydligt...
 ...Sen Emma slängde ut en efterlysning på min vagn och länkade till mej. Det är roligt, men det hade vart roligare om det inte handlade om att min vagn var på villovägar... Men vi får väl se, några av er kanske stannar kvar? Och ett jätte tack till Emma som engagerat sej i det här!

Nu blir det torka resten av kvällen.
 Jag hade tänkt mysa med Joel och sen kika paradise, och efter det hade jag tänkt komma i säng så fort det bara går, måste försöka få lite tidigare kvällar så att jag slipper klaga på för lite sömn. För som det ser ut nu så är det faktiskt LITE självförvållat. Det funkade ju tidigare när Loen sov hela natten eller vaknade max 1 gång. Men nu sover han så oroligt och vaknar ite då och då, fast det ser ut att vara på bättringsvägen med det nu.

Men vi får väl se om jag lyckas hålla mej borta hela kvällen, det kanske blir ett senare inlägg ändå, men det är inte säkert. ;D
Så för att vara på den säkra sidan; God Natt!



Tröttmössan på!


Kommentarer
Postat av: Niklas

Kanske inte först med att säga det, men håll utkik på blocket angående vagnen ;| tråkigt att höra om det. hoppas den dyker upp :)

2010-01-26 @ 22:37:23
URL: http://niklaslov.blogg.se/
Postat av: angelica

ne risken finns ju:( för nåt år sedan fanns det en liga som åkte runt å tjyva barnvagnar,sjukt! vad är du ute efter för vagn då? ja har en emmaljunga scooter camo/beigh ståendes till salu..men hoppas du hittar på vagnen iaf fast risken är liten

2010-01-26 @ 23:15:06
URL: http://davinekevinelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0