Ändrade planer...

Jag har haft fullt upp igen sen jag kom hem.
Men visst har jag fått en fin design av bajs Malin. :) Jag är super nöjd!
Jag har iaf ångrat mej angående blogg lösen, för det första så vet jag inte riktigt hur man gör (jag är ett data snille), och för det andra så känner jag inte att jag vill låta någon förstöra för mej genom att slänga ur sej dumma kommentarer om mitt barn, så jag ska prova ett tag till och se om det lugnat ner sej eller inte. :) Men det var kul att det var så många som hörde av sej. ;)

Gemensam vårdnad.
Från och med idag så kommer Leon att bo hos sin pappa måndag, onsdag OCH Fredag natt VARJE vecka! Jag kommer att sakna ihjäl mej efter honom... :( Men han behöver ju även sitt umgänge med sin far. Det här är bara tillfälligt tills vi kan göra upp ett lite bättre och mer välplanerat schema...

Jaja, ska göra tacos nu, mamma bjuder. ;)
Hej på er.

Bilbloggning.

Sitter i bilen på väg hem nu.
En dag för tidigt, men vi var nöjda och glada nu, och hade en del hemlängtan. ;D När jag kommer hem ska jag knäppa kort på mina klänningar och skor som jag köpt så ska ni få se vad fin jag kommer att bli när det ska användas sen. ;) Haha!
Jag orkar inte krångla med kameran i bilen, så det får duga med lite bilder från gårdagen istället. :D

Idag...
Ja, först var vi ju iväg och fyllde på "resväskorna" lite, sen bar det av ut i solen för picknick och så i haga parken, det var hur mysigt som helst! Jag rullade lite på en solande syster och Leon busade som satan i gräset, han har kommit på något nytt ljud igen, och det låter hur kul som helst. ;) Han lipar och gapar på samma gång. Min sötnos! Visste ni föresten att han blir hela 6 månader på lördag. :)


Jag och Erica på midsommar. :)
Det blev den istället för en bild från igår.
Haha, visst är vi läckra! ;D

Alla mackor som är gjorda på... Mjöl, tycker jag om! ;D

Vadå, ska vi gå på stan i Vallentuna!?
Ja, båda dom här otroligt smarta kommentarerna är det min kära syster som står för. ;D Och inte allt för snygga bilder på henne kommer jag också att bjuda på. :D





Även jag är rätt snygg ibland! ;D



Och min son är ju vackrast!



Ni får fler bilder sen, datan är SEG!
Då blir det även bilder från midsommar.

Hej på er...


Lösenord.

Nu kommer jag att sätta lösen på min blogg.
Jag låter det gå ca 2-3 dagar innan, så att ni som kan stå för vilka ni är och är intresserade av att läsa min blogg kan höra av er innan. Lämna eran mejl så skickar jag lösen så.

Ha det så bra!


Sommar.

Oj, jag har verkligen inte haft tid över till någon dator...
Jag har iaf haft en massa för mej, och trevligt har det vart. :) På midsommar satt vi iaf några stycken hos mej och grillade, Leon och Trouble var med så det var rätt lugnt. Vi spelade lite spel och skrattade en hel del. ;D Kvällen slutade med att jag, Johan och Mikki satt och käkade jordgubbar mitt i natten innan Mikki gick hem och vi gick och la oss. Men jag var riktigt pigg dagen efter, för Leon sov ända till 8! :)

Nu bär det av till stockholm.
Jag, mamma, syster och Leon åker till stockholm idag och kommer hem på torsdag. Vi ska bo hos Marina (Leons farmor), gå på grönan och kika runt lite på stan. :) Det ska bli riktigt trevligt! Jag och Lisa ska även träffa Tommy och Martin, man kankse tvingar med dom på grönan när vi ska dit då, så slår man två flugor i en smäll... ;D
Trouble kommer att vara med Peter, och kanske Adam någon dag, han kommer att ha det kanon bra! :)

Jag kommer att sakna inte bara Trouble, utan även en till...


Ja, men det här blir perfekt det, det blir så jävla bra! :)
Ha det så bra, hej på er...

Dagen efter...

Det känns ganska bra idag...
Mamma har bjudit på mat, och fyllt på mitt kylskåp lite, tusen tack för det! :) Dessvärre har Leon haft hög feber idag, det har vart så synd om honom, han har vart ledsen hela tiden... Syster har hållit mej sällskap sen igår och blir nog kvar ett tag till. Jag skulle ha hälsat på Linnea, men stannade hemma för Leons skull, jag som så gärna ville åka. Men det går ju fler tåg, hon bor ju bara ca 2 mil ifrån mej. ;D Haha.

Förslag...
Jag vet inte vad jag ska göra idag, men har massa olika "erbjudanden". Anna ville att jag skulle följa med ut, men det tackade jag nej till, min prins är ju inte frisk och jag har inte råd heller, och plus att jag var ut förra helgen. Jag kunde ju ha åkt till Linnea, men vill hålla mej hemma för att Leon ska få lugn och ro.       Han kanske kommer förbi om inget annat dyker upp, men känner jag honom rätt så kommer han inte att komma. ;) Men Erica ska nog kika förbi här en sväng iaf, det blir kul. MIN! :)

Nej, nu ska jag ta reda på lite skräp här hemma. Hej på er.

Vad fan vill du mej nu?

Har jag gjort dej besviken!?
Trakaserad och nedtryckt till botten... Låt mej bara vara!


Film idag, med ligan. ;D Haha. Det piggade ju upp mej lite iaf. Efter allt jag fått höra idag är inte mitt humör på topp... Men nu är man piggare igen. Och jag vet ju att det jag får höra är enbart baserat på lögner och svartsjuka, så jag borde inte ta åt mej, men jag kan inte låta bli...


Inte så mycket mer att säga, har inget viktigt att säga...

Dagens ord; Idiot jävel!!!

När man är trött...

...Önskar man verkligen att den andra föräldern fanns med i bilden.
Jag börjar bli helt slut, jag önskar att jag kunde få en sovmorgon snart. Fast ändå är det ju helt underbart att vakna av att Leon ligger och pratar i sin säng... Men humöret går åt helvete när man inte kan vila ut sej.
Min underbara pojk!




Jag och Eica. :)






Min älskade Leon.

Han blir så stor!
Nu tar han äntligen välling, och plus att igår ställde han sej upp själv! Lite tidigt kankse, så förmodligen dröjer det innan det händer igen. :)

Helgen...
Utgång i fredags, kankse inte världens bästa kväll, men rätt trevligt ändå. :) Första natten helt utan Leon, och ovant som tusan. Men jag hade annat sovsällskap. :)
Lördag var lugn, och söndag också...

IGår...
Stressa på dagen, med tvätt, Leon, hund och matlagning... Sen film på kvällen med Wesslan, vi hade iaf tur med vädret igen. :) Skit bra!

Nej nu har jag brottom, syster ska på avslutningsmiddag... Hej så länge. KOmmer en massa bilder senare. :)

Babysim.

Jag har vart på avslutning med mammagruppen idag.
Och Leon hade så jäkla kul, vi var på fjärran och badade. :) Det blir fler gånger med bad iaf. ;)    Nu är jag och, Erica och Leon hos Crille med honom och Tobias. Sen så får man förhoppningsvis sällskap inatt också. :) Men vi får väl se hur den filuren mår efter dagen. :)

Nationaldagen...
På lördag åker jag förhoppningsvis iväg på en dag flld med olika aktiviteter med alla partimedlemmar. :) Det ska bli riktigt skoj.  Fotbollsturnering och fem kamp och grejer. :) Vi får se om jag hinner få mina pengar innan bara.
Fast det skulle ju vara rätt kul att gå ut eller något också, så vi får väl se hur det slutar. :)

Hej på er. ;)


Här är jag!

Har vart borta rätt länge nu.
Haft en massa annat för mej. ;) Jag och Erica har väl vart ute i på picknick med Leon och typ Krille och Tobias mest hela tiden. Sen har man ju haft sällskap av Vesslan en del också. :)
Idag har vi vart i högbo och solat och badat, dessvärre har jag fått VÄRSTA brännan! Dum som jag är så smörjer jag bara in axlrarna och knäna (?), så nu har jag illröda armar. :D Haha.

Nej nu har jag brottom igen.
Ska försöka hinna med att uppdatera lite oftare, men jag har ju som sagt inegn dator, så det får väl bli när jag antigen är hos mamma eller någon annan. :)
Hej på er, nu är sommaren här! ;D Haha.

RSS 2.0