Vi blev bjudna på middag hos mamma. Och ha...

dsc01997 (MMS)

Vi blev bjudna på middag hos mamma. Och har ni en bild på syster och leon, och min kära bror som blåser bubblor som besatt samtidigt som han lyssnar på aik matchen i hörlurarna... En annan del av köping?


Foglossning.



Nu börjar det hända grejer!
Precis som när jag väntade Leon så tycker jag att jag hithills haft en LÄTT graviditet. Jag har inte mått illa och spytt som de flesta andra gör, och jag har inte överdrivet ont mm. Jag mår med andra ord bra i min graviditet, men har mått dåligt pga av andra orsaker som inte hör ihop med bäbisen.

Trotts att jag mår BRA så har jag redan fått problem med ryggen och ganska mycket sammandragningar (lika tidigt som med Leon). Nu har jag dessutom börjat känna av foglossning också, men det är ju sånt som hör till. Även om jag besväras av det, så är det ju sånt som hör till...
 
Därimot har jag gått ner 3-4 kilo de senaste 2 veckorna, och det kan oroa mej lite, jag borde ju gå upp!
Någon som vet vad det kan bero på?

Nu får leon ett bad han verkligen behöver....

dsc01984 (MMS)

Nu får leon ett bad han verkligen behöver. Han var så otroligt smutsig efter den här dagen! Mamma åkte precis och leon ska sova så fort han badat klart. Sen blir jag ensam för kvällen, om någon har tråkigt kan ni ju höra av er! :)


Och pappas. :)

dsc01982 (MMS)

Och pappas. :)


Också pias. :)

dsc01981 (MMS)

Också pias. :)


Då var Första ljusen tända, vi började hos...

dsc01980 (MMS)

Då var Första ljusen tända, vi började hos kim idag... Nu väntar pappa och pias gravar också.


God morgon. Här är det fullt ös sen en stu...

dsc01979 (MMS)

God morgon. Här är det fullt ös sen en stund tillbaka... Leon kör på med fyrhjulingen i sängen (leksaken alltså!) Och vi tittar på.


Stress.

Jag är numera stressad hela tiden!
Jag har nu stått ut med en ständig huvudvärk i minst en vecka, jag har ont från att jag vaknar tills att jag går och lägger mej. Jag har även ont i ryggen, och magen, och paniken smyger sej på allt oftare. Jag måste städa varje dag, vilket innefattar dammsugning, diskning, dammning och toalett rengöring... Därimot kan jag sjukta lite på dammningen imellanåt, om jag absolut inte hinner.

Sitta fast i telefon...
NU har jag ägnat hela förmiddagen åt att prata i telefon, först och främst ett trevligt samtal, med Annelie. Sen har jag prtat med olika personer på försäkringskassan gång på gång i snart en timme. Jag har även pratat med överförmyndarnämnden som skickat ut papper som jag inte har en aning om varför jag fått eller vad det handlar om...
Jag är redan helt slut, och har då inte ens hunnit börja med att städa, inte hunnit duscha och måste snart börja med lunchen. Sen ska jag vara på dagis klockan 2 öfr att vara med när Leons farmor hämtar honom, och se hur det går...

Jag är stressad, arg, förbannad och samtidigt så förrvirrad och ledsen. Jag är så glad att jag har Joel och Leon, som gör min dag värd att kämpa för! ♥

Panik... Jag har gråtit nu, och gör det fo...

Panik... Jag har gråtit nu, och gör det fortfarande. Jag hatar att vara i den här situationen, jag hatar att ens behöva fundera på det här. Det är något som borde komma av sej självt, och något som borde vara en självklarhet inte bara för mej... Jag vill bara det bästa, mer kan jag inte göra. Eller kan jag det?


På väg hem från dagis. Leon ska köra vagne...

dsc01976 (MMS)

På väg hem från dagis. Leon ska köra vagnen själv!


Försäkringskassan.



Jag är så grymt less på försäkringskassan nu!
I över 6 månader har jag väntat på min ersättning. De senaste 2 veckorna har jag ringt var och varannan dag, men inget händer... Jag behöver verkligen mina pengar, även om det inte rör sej om en större summa.
Jag har nog aldrig tidigare haft problem med försäkringskassan, bara problem som blivit löst i samma sekund som jag ringt in och klagat.

Den här gången rör det sej om att jag missade en veckas arbetsinkomst då jag var hemma med Leon som hade vattkoppor. Det här var i maj, och jag har alltså fortfarande inte fått någon ersättning...

 


Frukost innan dagis. Vilket mest brukar gå...

dsc01975 (MMS)

Frukost innan dagis. Vilket mest brukar gå ut på att leka med maten...


Min nya lunch drog, sallad även idag. Det ...

dsc01972 (MMS)

Min nya lunch drog, sallad även idag. Det är så gott!


Go och gla!

Min underbara son gör mej så lycklig!
Att få lämna en underbart glad Leon på dagis, som inte blir ledsen eller hysterisk, gör verkligen min dag. När han är så glad att han ger mej en blöt puss, en bamse kram och vinkar som aldrig förr och skriker "hejdå mamma!", då känner jag verkligen hur lyckan inom mej bubblar över, det är helt obeskrivligt...
 
Lyckan ditt barn ger dej, den obegränsade kärlek, och all uppskattning de ger, det är vackert! Jag är så tacksam över att få uppleva det här, att få vara mamma och bli ovillkorligt älskad av mitt barn, att få lära mej så mycket av honom, det är min mening med livet. Jag har allt jag behöver och mycket, mycket mer! ♥




Det är ju väldigt sällan jag lägger ut en ...

dsc01971 (MMS)

Det är ju väldigt sällan jag lägger ut en bild på leon när han badar, eller jag gör det snarare aldrig. Leon älskar att bada och nu tyckte ja att det var dags för ett badkort, mest för min egen skull.


Efter en promenad med emma plus barn så gi...

dsc01969 (MMS)

Efter en promenad med emma plus barn så gick jag hem för att städa och laga mat. Nu när maten är uppäten och allting är undan plockat, så myser jag med mina pojkar framför sledneks i soffan. Men snart är det dags att börja med bad och kvälls rutiner med leon innan han ska sova.


Världen över...

http://www.youtube.com/watch?v=_USRAQNArKs



Den hät låten får mej att tänka på hur grymt duktig Kevin Wiklund är på karate. För mej var det hur många år sen som helst jag såg honom i ringen, men tänk vad han måste ha utvecklats!<br />Den här låten är gjord av några jätte duktiga killar från gävle (bla Jerra) till självaste Kein Wiklund, när han var i japan och tränade. Tänk om någon skulle göra en låt till mej, förstår ni känslan!?

Syster kom över och åt tacos idag, så nu m...

dsc01961 (MMS)

Syster kom över och åt tacos idag, så nu myser leon och hans välling med henne i soffan. Leon ska slängas i säng och paradise hotel ska avverkas, sen blir det en promenad...


Minusgraderna börjar mena allvar nu, det ä...

dsc01960 (MMS)

Minusgraderna börjar mena allvar nu, det är riktigt kallt och man är så ovan vid kylan. Leon är precis lämnad på dagis och jag väntar på bussen. Jag har möte på arbetsförmedlingen...


Vår lilla utflykt var jätte mysig! Leon ha...

dsc01957 (MMS)

Vår lilla utflykt var jätte mysig! Leon hade jätte roligt och ville absolut inte kliva av, han sa bara 'mer' hela tiden... Men när vi kom tillbaka till hille visade det sej att leon somnat, och snarkade bra nog. Söt nosen!


Vi är just nu på väg ut till hille för en ...

dsc01955 (MMS)

Vi är just nu på väg ut till hille för en liten familje utflykt. Jag, joel och leon ska ta fyrhjulingen och åka runt och mysa, med oss har t korv och grejer som vi ska grilla. Mys!


Leon och joel kollar skotrar på blocket, j...

dsc01954 (MMS)

Leon och joel kollar skotrar på blocket, jag sitter bredvid och skrattar åt att båda två är lika galna och helt till sej av att se alla skotrar.


Fredag med en massa godis, chips, fruktsal...

dsc01949 (MMS)

Fredag med en massa godis, chips, fruktsallad med glass framför idol. Joel jobbar och leon sover hos mormor, så jag är hos Joels systers familj. En perfekt fredag med andra ord!


Mamma har kidnappat leon över natten, så j...

dsc01944 (MMS)

Mamma har kidnappat leon över natten, så jag passar på att äta det jag helst äter. Sallad så klart! Det är ju så gott!


Dags att gå till dagis och hämta skit unge...

dsc01941 (MMS)

Dags att gå till dagis och hämta skit ungen min. :) sen blir det en promenad till köpis för att inhandla lite välbehövda saker.


Världens bästa start på dagen!

Leon var på sprudlande humör idag!
Han dansade och sjöng, var överallt och ingenstans, och skrattade för fulla muggar. Han var precis sådär som man vill att dom ska vara jämt!
Tillochmed när jag lämnade honom på dagis var han glad, vi pussades och sa "hej då älskar dej, mamma kommer sen", vi vinkade i fönstret och det enda han gjorde var att skratta och le. Det var så underbart att se, i vanliga fall brukar han skrika, kasta sej på golvet och vägra säga hejdå...

Och vet ni, idag gick jag in i vecka 17! Visst har det gått fort... ♥

En läkare ringde mej nyss, hon hade rikti...

En läkare ringde mej nyss, hon hade riktigt bra nyheter... Leukemi är uteslutet och det verkar som om det har vart någon infektion i luftvägar mm. Jag är just nu överlycklig!


Besviken

Jag är besviken på läkaren.
Jag blev lovad att läkaren skulkle ringa mej så fort hon fått provsvaren, vilket hon fick idag, men jag har ändå inte hört något ifrån henne... Imorgon är det jag som ringer igen, och SKA prata med läkaren...

BTW är Leons vinteroverall inhandlad nu, hans farfar betalade. Det blev en "LINDBERG GRENOBLE", en svart grön. Jag hittade ingen bra bild på overallen, bilderna på internet var inte så snygga...
 Nu fattas bara nya vinterskor, vantar och underställ i bumull.
Hur klär ni barnen på vintern?

När leon är hos farfar passar jag på att ä...

dsc01938 (MMS)

När leon är hos farfar passar jag på att äta massa sallad med avokado och grillad kyckling. Det är så otroligt gott!


Leon kör bil på affären.

dsc01936 (MMS)

Leon kör bil på affären.


Jag älskar att måla och fylla i bilder som...

dsc01935 (MMS)

Jag älskar att måla och fylla i bilder som den här. Leon lär gömma sina målar böcker om han vill ha dom ifred...


Leon är nu på dagis, och jag sitter i soff...

dsc01934 (MMS)

Leon är nu på dagis, och jag sitter i soffan och samlar krafter till att göra mej klar för dagen... Jag vill att telefonen ska ringa nu, och att jag ska få leons provsvar, jag blir tokig av att vänta.


Röntgen.

Min dag började bra.
Det snöade, och ni som känner mej vet att jag älskar snö, och Ida kom förbi med jätte god lunch och sällskapade lite innan det var dags att åka och hämta upp Leon.
 Det kändes som om vi fick vänta i tusen år innan vi väl fick komma in på provtagningen. Men väl inne så var Leon jätte duktig och vi kunde snart springa ner till röntgen för att vänta in nästa läkare. Där fick vi nog vänta i 2 tusen år innan det var dags...

Ett bra resultat.
Röntgen visade sej gå rätt bra, det såg inte ut att vara någon tumör bakom örat, men jag känner mej inte det minsta trygg för det. Självklart är det skönt att veta att det inte var en tumör, men det utesluter inte leukemi, då det dessutom är vanligt med svällda köttlar vid just den sjukdomen så är jag lika orolig nu som innan.
 Men med lite tur så skulle vi få provsvaren på blodproven imorgon, och ser dom bra ut, så kan jag lugna ner mej en hel jävla massa!

Håll tummarna för oss!


Tack!

Jag vill såklart även tacka för alla fina värmande kommentarer!
♥♥♥

Snart är det onsdag!





Ensamheten är värst...

...Min absolut värsta fiende just nu, mer än i vanliga fall. Min hjärna går på högvarv då, och jag borde försöka att tänka så lite som möjligt nu.
 Joel gjorde min dag iaf, han lyckades få mej på lite bättre humör, vi skrattade tillsammans och jag kunde för någon sekund glömma all oro och bara leva i nuet. Han är min hjälte! ♥

Mitt läkarbesök gick iaf bra.
Det var bara en uppföljning för att se hur allt gick nu, och hur jag mår. Vi pratade lite doseringar och kom fram till rätt skapliga beslut ändå...
 Dessutom har vi turen att få komma tidigare till sjukhuset med Leon imorgon och lämna blodproverna då istället för på fredag. Det känns så skönt, 2 dagar mindre att vänta på provsvar! Och plus att imorgon röntgas han ju, och har man tur och ser något på en gång då så kommer ju det att kännas bättre...

Min lilla prins dricker välling och myser ...

dsc01932 (MMS)

Min lilla prins dricker välling och myser med moster lisa... Så fort han nått botten väntar tandborsten och sängen. Snart är det äntligen imorgon!


Sega dag...

Mitt försök till att få dagen att gå så fort som möjligt idag har än så länge inte vart så lyckat.
Jag mös med Leon busunge innan dagis, sen när jag lämnat honom ringde jag en stödlinje för att få lite svar på mina frågor... Väl hemma har google gått varmt. Jag har hunnit prata med sjukhuset, och väntar även på att doktorn ska ringa för att underrätta mej lite mer om läget. Samtidigt försöker jag röja undan här hemma och få klockan att gå lite snabbare, men utan resultat...

Jag vill att Joel ska stanna hemma från jobbet idag.
..,Vill inte vara själv, men vet att han måste åka.
Hur som helst så ska jag iaf hämta hem prinsen så fort jag vart hos min läkare, och då ska vi nog försöka hitta på något med mormor för att inte bara vara hemma och tänka...
Senare ikväll kommer syster Maria förbi, hon behöver massa gos och mys med Leon nu.

Jag vill förklara situationen lite närmre, för att undvika missförstånd...
 Än så länge är ingenting klart, och dom ber mej att inte oroa mej än. Men ju mer jag säser på, desto mer passar det in på Leon, och desto mer orolig blir jag!
Jag menar, tänk om det verkligen är leukemi!? Jag är livrädd bara av att chansen finns där!
Men förrän motsatsen är bevisad så är det något helt annat än just canser...




Sleeping beauty...

Jag fick lite sällskap av Lina ikväll.
Vilket var något jag verkligen behövde! Vi har googlat en himla massa och läst på lite om hur situationen ser ut. Vi har även snackat om en del annat, vilket också behövdes, jag blir tokig av all oro...
Efter att Lina hade åkt så satte jag mej i sovrummet och tittade på min fina pojk när han sov, jag kunde återigen inte hålla tårarna tillbaka och var tvungen att gå ut därifrån för att inte råka väcka honom.
Jag orkar inte med någon motgång just nu, det är alltid någonting!

Imorgon väntar en LÅNG dag...
Jag ska försöka få tiden att gå, träffa MIN läkare för lite undersökning och sen mysa en massa med Leon när jag hämtat hem honom från dagis. Jag hoppas att morgondagen går fort, jag vill ha onsdag och få röntga Leon nu!
 Som tur är har jag (som just nu känner mej som ett stort frågetecken) hittat ett nummer man kan ringa för att prata med någon om just det här. Jag har alltså möjlighet att få lite information om hur det här kommer att gå till och bli lite klokare angående vita blodkroppar mm.

Jag vet att jag än så länge inte ska förvänta mej det värsta, men när jag söker på internet så hittar jag bara negativa sidor angående det här, så jag kan verkligen inte sluta oroa mej!

Jag har så underbara människor runtomkring mej!
Jag är så glad över att just jag har fått chansen att lära känna alla de underbara människorna jag känner... Jag har min familj, mina vänner (man märker vilka dom är), och dessutom Joels familj som är helt otroliga. Tack för att ni finns allihopa!

Nu ska jag ringa Joel (som ringt mej flera ggr och hört hur det är med mej) för att små prata lite innan han kommer hem från jobbet. ♥


Hjärtat i halsgropen...

Idag har jag haft en riktigt dålig dag.

Mitt hjärta sitter numera i halsgropen, och tidigare har tårarna bara sprutat. Nu har jag börjat samla mej lite, och försöker att  inte tänka för mycket...

 Jag pratade med Leons läkare om hans provsvar idag, och det visade sej vara värre än jag trott. Antalet vita blodkroppar är för högt och Leons knöl bakom örat blir inte mindre. På onsdag väntar röntgen, på fredag mer provtagning, och sen uppföljning hos läkaren...
Än så länge är det bara att hoppas på det bästa och stå ut med att vänta på fler provsvar. Jag har aldrig vart så orolig i hela mitt liv, det får verkligen inte vara för allvarligt!


MIn älskade fina Leon!


Liten Leon.


På bilden ser ni min pärm från arbetsförme...

dsc01926 (MMS)

På bilden ser ni min pärm från arbetsförmedlingen, som jag helst vill ha så lite med att göra som möjligt, men hur som helst så måste man ju göra något... För mej känns det helt ärligt omöjligt att hitta ett jobb just nu, men någon dag den här veckan så ska jag ta mitt cv och lämna in det på alla möjliga ställen jag kan tänka mej att jobba på...


På väg för att hämta hem prinsen, och jag ...

dsc01894 (MMS)

På väg för att hämta hem prinsen, och jag har saknat honom riktigt mycket! Men det var som sagt riktigt fint med sovmorgon idag också.


Efter en riktigt härlig sovmorgon är det h...

dsc01925 (MMS)

Efter en riktigt härlig sovmorgon är det här min frukost. Jag åt även 2 hård mackor med smör och ost på, det är ju så gott!


Det här är mössan som jag kommer att köpa ...

dsc01924 (MMS)

Det här är mössan som jag kommer att köpa till vintern iaf. Hur ful snygg som helst, och bra skön.


På väg till Joels föräldrar för att lämna ...

dsc01923 (MMS)

På väg till Joels föräldrar för att lämna av leon. Och angående frågan om joel blivit leons pappa nu, så ska jag svara på den frågan för sista gången nu... Leon säger pappa till joel, och joel är hur underbar som helst med leon. Jag är överlycklig över att joel ger leon en möjlighet att få växa upp i en familj, men jag kommer aldrig att hålla undan kim heller. Leon kommer, så fort han förstår, bli upplyst om att han har en biologisk pappa som inte längre finns...


När leon hade sin namnvälsignelse, så fick...

dsc01922 (MMS)

När leon hade sin namnvälsignelse, så fick han den här fina boken av Joels föräldrar... Boken innehåller många gulliga böner och jätte fina bilder. Jag själv har väl aldrig bett en bön, så även jag kan lära mej en och annan nu.


En riktigt dålig bild på 1 års blomman joe...

dsc01921 (MMS)

En riktigt dålig bild på 1 års blomman joel fick av mej idag, en dag för tidigt.


Nu är jag hemma hos min mamma, vi ska snar...

dsc01912 (MMS)

Nu är jag hemma hos min mamma, vi ska snart åka och Hämta på dagis. Här har ni iaf ännu en mag bild, men den kanske inte är den bästa den heller...


I natt har vi haft minus grader, och än ha...

dsc01911 (MMS)

I natt har vi haft minus grader, och än har vi nog inte kommit längre än till en grad... Nu ska jag in till stan och träffa anna och jenny, vilket ska bli skit kul! Dessutom tänkte jag passa på att kika på en överall till leon, det börjar bli dags nu...


Dålig bild, men här rullar iaf simpsson fi...

dsc01907 (MMS)

Dålig bild, men här rullar iaf simpsson filmen med en massa tända ljus. Mys med andra ord!


Jag har blivit beordrad att lägga ut bild ...

dsc01903 (MMS)

Jag har blivit beordrad att lägga ut bild på min mage, så här har ni den absolut första bilden, som dessutom är tagen precis nu. Det är inte alls samma sak att vara gravid andra gången, jag har knappt hunnit med att förstå att jag verkligen är gravid, och då går jag in i vecka 16 imorgon! Dessutom så känner jag mej mer fet än gravid, och det är väl en av anledningarna till varför jag inte velat visa bilder på min kropp.


Idag har vi tvättstugan, och leon hjälper ...

dsc01902 (MMS)

Idag har vi tvättstugan, och leon hjälper så gärna till.


Börjar hösten redan gå mot sitt slut? Knap...

dsc01899 (MMS)

Börjar hösten redan gå mot sitt slut? Knappt några löv alls håller sej fast på träden, och dessutom närmar vi oss minusgrader... Jag längtar efter snön, men man får nog vänta ett tag till på den.


Efter att ha följt med min bror och köpt e...

dsc01898 (MMS)

Efter att ha följt med min bror och köpt en jacka, hunnit med en fika hos bästa ida som fyller år idag, så är vi nu på väg till Joels syster och ska äta pizza och fika lite till. Det blir lite senare än vanligt idag med andra ord, men leon har med sej pyjamas och välling, så det är nog ingen fara...


Jag ger upp...



Jag har lovat mej själv att inte ge upp, men nu orkar jag inte längre...
Det känns hemskt, att behöva ge upp hoppet om att få sin egen hund tillbaka. För snart ett år sen förlorade jag inte bara Kim, utan även min hund. 2 av de som vart viktigast av allt för mej!
 Nu är jag arg, som fan! Det är så sjukt att det kan få gå till såhär... Att boupptäckningen går helt fel till och att jag inte har en möjlighet att ställa det till rätta... Vart är sverige på väg?

Dom som har låtit det bli så här, dom som jag trodde var min familj, dom är jag så otroligt besviken på. Jag kommer aldrig någonsin att förlåta dom för det här, om inte dom ställer allt till rätta igen, och gör det enda rätta...

Att bli utfryst och behandlad så som jag blivit är en mardröm, och jag förstår inte hur man kan behandla någon på det viset...

Har precis gått från dagis, nu blir det e...

dsc01894 (MMS)

Har precis gått från dagis, nu blir det en promenad. Men oj vad jag saknat prinsen idag, det var så kul att hämta honom!


Ett år...




Till helgen firar jag och Joel 1 år tillsammans...

 

 När jag fyllde år fick jag ett presentkort på ett super mysigt spa här i närheten av min "andra familj" ♥. Och nu till helgen hade jag och Joel tänkt avnjuta några timmar avkoppling på just det spaát innan vi till kvällningen går ut och äter på någon mysig resturang. Alltså har jag ett perfekt tillfälle att utnyttja mitt presentkort!

 Egentligen har vi ingen större koll på precis när vi blev tillsammans, men vi började träffas så en vecka efter att jag fyllde år, och därför räknar vi därifrån.
Hur som helstså ser jag väldigt mycket fram emot den här helgen och längtar som aldrig förr. Det ska bli så underbart att få umgås bara vi, och dessutom göra något vi aldrig gjort tillsammans. ♥

Firar ni årsdagar, hur isåfall?

En ny vecka...




Förra veckan gick ut på att ta vara på varje minut.

Nu är det en ny vecka och jag har betydligt mycket mer tid över. Äntligen kan jag få ta igen mej lite, all stress har tagit hårt på mej, och det har flyttat in en huvudvärk som inte verkar vilja ge med sej...
 Som tur är har Leon sovit bättre inatt efter att ha fått andas i ankan någon extra gång, och därmed beslutade jag att han skulle orka med dagis och massa lek idag. 

När jag kommit hem från dagis passade jag på att utnyttja tiden lite...
Jag passade på att ta itu med mitt jobbsökande nu när jag har chans att "jobba" i lugn och ro, och därmed är mitt CV äntligen färdigt och mejlat till systeryster som ska skriva ut några exemplar i skolan. Med andra ord har jag en hel vecka på mej att besöka olika ställen för att presentera mej och lämna CV.

Håll tummarna för att någon behöver mej på sin arbetsplatts!


Leon passar på att klappa en ren när handlar.

dsc01893 (MMS)

Leon passar på att klappa en ren när handlar.


Efter hur många veckor som helst så är leo...

dsc01889 (MMS)

Efter hur många veckor som helst så är leon fortfarande förkyld. Febern tar till lite då och då, och han har hosta som heter duga. Till råga på allt så har jag tappat rösten och var tvungen att be mamma ringa och vara lite sur och tvinga någon läkare att verkligen kika igenom leon ordentligt nu!


Leon provkör.

dsc01888 (MMS)

Leon provkör.


Mys med tända ljus, som jag fick av sam oc...

dsc01887 (MMS)

Mys med tända ljus, som jag fick av sam och christina och deras flickor idag. Jag har verkligen haft en toppen dag, och kvällen blir underbar den också, grillad kyckling med sallad med min älskling och massa mys.


Från min älskling, på min dag. :)

dsc01886 (MMS)

Från min älskling, på min dag. :)


Soff mys med loka framför idol... En dusch...

dsc01884 (MMS)

Soff mys med loka framför idol... En dusch på det här så, sen är jag klar för dagen. Imorgon väntar födelsedag och dessutom ska dammsugaren och golvmoppen rastas på morgonen.


Äntligen! Nu börjar jag närma mej ett slut...

dsc01881 (MMS)

Äntligen! Nu börjar jag närma mej ett slut på all stress... Men jag har något projekt kvar.


(Gammal bild.) Nu börjar dagen gå mot sitt...

dsc01786 (MMS)

(Gammal bild.) Nu börjar dagen gå mot sitt slut, jag har hunnit med det mesta jag skulle göra, så jag är rätt nöjd... Jag har dessvärre inte hunnit baka tårtbottnar än, men ska kasta ihop det så fort leon somnat ordentligt.


Nu har jag lånat hem en bok med många tårt...

dsc01877 (MMS)

Nu har jag lånat hem en bok med många tårt alternativ. Förhoppningsvis lyckas jag med en riktigt fin och egen tårta...


Då var gardinerna äntligen uppe, jag har g...

dsc01876 (MMS)

Då var gardinerna äntligen uppe, jag har gått med kläder och skor till förrådet... Men jag har fortfarande tusen saker att göra, som tur var tog mamma leon, så jag har förhoppningsvis lite extra tid till allt som ska göras... Dags att sätta fart igen!


Det börjar ta sej, men än har jag inte hun...

dsc01871 (MMS)

Det börjar ta sej, men än har jag inte hunnit få upp gardinerna... Dessutom kom jag på att jag även har 2 saker till att göra idag, dels väntar tvättstugan nu, sen ska jag också plocka undan sommar skor och jackor mm och hämta upp varmare jackor...


Jag tjänade in lite tid idag...



Jag trodde att tiden inte skulle räcka till alls idag...
Men då fönstergubbarna kom klockan 7 imorse och var klara när jag kom hem efter att ha lämnat Leon på dagis, så upptäckte jag att genast hade mycket mer tid att gå på idag. Det betyder väl egentligen inte att jag har tid att sitta här, för jag ska klippa mina buskar på baksidan, städa, baka tårtbottnar (och bullar om jag hinner), ducsha och göra mej klar innan det är dags att hämta Lillen på dagis...
Så fort Joel kommer hem så ska vi köra lite sopor till återvinningen också, så visst har jag ett stressat schema idag ändå...

Nu blir det lite mellis innan det är dags att sätta igång och slita, ha en bra dag!

 


Jag har som ni säkert förstår inte haft en...

dsc01870 (MMS)

Jag har som ni säkert förstår inte haft en minut över till att blogga idag. Jag haft tusen saker att göra, och jag avslutade dagen med att tömma alla fönster och plocka ner gardiner mm. Och nej, vi ska inte flytta än, men imorgon ska alla fönster i min lägenhet bytas... Jag har minst lika mycket att göra imorgon också, men ska försöka hinna uppdatera någon gång imorgon iaf.


Jag tänker inte ens påpeka hur jag ser ut ...

dsc01868 (MMS)

Jag tänker inte ens påpeka hur jag ser ut på bilden, det ser ni själva... Hur som helst så är jag på väg till kristallen sen väntar ett besök på sjukhuset med leon. Även idag har jag mycket att göra.


Vid matbordet passar leon på att visa upp ...

dsc01857 (MMS)

Vid matbordet passar leon på att visa upp några av sina fula grimaser, eller hur det stavas...


Barnslig... Jag har alltid sett så mycket ...

dsc01856 (MMS)

Barnslig... Jag har alltid sett så mycket yngre ut än jag egentligen är.


SMS-inlägg

dsc01844 (MMS)


Leon har vaknat och hinner med att åka lit...

dsc01842 (MMS)

Leon har vaknat och hinner med att åka lite han också.


Tjejerna kör runt runt på banan här, leon ...

dsc01841 (MMS)

Tjejerna kör runt runt på banan här, leon sover så han missar sin chans idag...


Idag är det jätte fint väder, visst är det...

dsc01840 (MMS)

Idag är det jätte fint väder, visst är det kallt, men solen lyser iaf. Vi är på väg på äventyr nu, bildbevis kommer sen.


Det är ju sjukt vad gott det är med avokado!

dsc01832 (MMS)

Det är ju sjukt vad gott det är med avokado!


En evig längtan...



Jag saknar min hund så otroligt mycket!
Jag vill bara få tillbaka honom nu på en gång! Tänk er att få honom här i soffan nu, ett underbart sällskap som dessutom värmer. Eller tänk att bara få gå ut på våra promenader, eller åka ut i skogen och röja som alldrig förr. Listan kan göras lång...

Varje dag går Leon runt med ett kort på Trouble och pekar och funderar på vart han är. Han kommer ju ihåg honom, men nu får han nöja sej med att kika på alla kort från Troubles alla år, för någon har ju tagit honom ifrån oss!

I veckan ska jag prta med juristen igen, och jag hoppas att han har hittat någon lösning på det här, för pengar har jag inte...

Nam nam, säger leon när han får godis av m...

dsc01831 (MMS)

Nam nam, säger leon när han får godis av mormor... Vi har fått lite lyx även idag, mamma bjöd hem oss på mat idag, så nu är vi mätta och belåtna.


Idag gissar jag på under 10 grader, just n...

dsc01411 (MMS)

Idag gissar jag på under 10 grader, just nu är det bara 3! Snart är det dags att sätta igång elementen... Det är lite skillnad mot för när vi var på öland, då var det över 30 grader nästan varje dag. På bilden ser ni joel och leon på öland. :)


RSS 2.0