Man mår som man förtjänar...

Lite bakis efter gårdagen.

Men det hör väl till, man får ju liksom skylla sej själv. Det finns nog en mening med bakfylla, man ska må dåligt och känna att man inte borde dricka egentligen, för att det egentligen inte är värt det. ;DJag hade skit kul igår, blev riktigt jävla överaskad också. Full blev jag och trött är jag idag. Efterfest hos Linnea och Jimmy till typ 7 imorse, och sen fick man inte många timmar sömn efter det heller. Dessutom så var jag bra jävla förbannad ett tag igår, ibland kan man ju bli riktigt jävla tokig.

Men huvudsaken är att jag hade kul, och jag var även med om sjuka grejer som jag aldrig kommer att glömma. Haha! ;D

Nej nu ni, jag är trött och ska ta på mej typ 5 pyjmasar och gå och sova tror jag, jag fryser FETT mycket! ;D


Prins Leon. (L)



Mitt älskade hjärta! ♥


Picture.


Gravid.

Bara bilder...






Nya rutiner...

Jag är överlycklig!
I fredags sov jag och Leon i bomhus hos Jenny och Sne. När barnen sov för natten tog jag och Jenny något glas vin och pratade rutiner. Hon frågade om jag läst Anna Wahlgrens barnabok, mitt svar var nej.
Hon följer hennes rutiner och deras Wilma sover hur bar som helst! Jenny berättade vad allt gick ut på och hur man gjorde, så jag har hängt på dom rutinerna och det har gått förvånansvärt bra... Leon somnade prick klockan 8 igår, och jag var tillochmed tvungen att väcka honom imorse. Klockan 8 stod jag med gröt klar men Leon hade inte vaknat! Det var bara att väcka honom och ge honom frukost, sen elkte vi en stund för att prick klockan 9 gå på en promenad med Trouble. Vi var ute 1 timme och det var hur skönt som helst!

Fler promenader.
Jag grejade en massa hemma, lagade mat och duschade och så, sen bar vi oss av på en promenad till. Mötte upp syrran och gick en runda på ca 30 bara, sen stannade vi hos mamma och matade lilleman. Så nu passade jag på att låna datan innan jag ska ut på en ny promenad igen. Syster ska med då också, hon ska sova hos mej inatt. :) Vi ska kika på film och mysa lite, hennes skola börjar imorgon igen så det blir tidigt. Skönt med lite sällskap också.

Over and out! ;D

Mulet.

Idag blev det inte så fint väder som jag hoppats på...
Hade tänkt mej lite sol och en långpromenad. Promenad blir det ändå, men solen verkar ha gömt sej och inte vilja titta fram. Något mer skoj ska jag också försöka hitta på, som tex kanske hälsa på Pia, eller leka i lekparken med någon annan mamma.? ;D
Jag ska iaf lämna Leon med mamma en liten stund sen, så att jag får duscha i lugn och ro. Det ser jag fram emot! Men mamma drack vin med sina vänner igår, så han kan nog behöva vakna i sin egen takt innan. ;D

Nästa lördag.
L
ördag nästa vecka ska jag ut med Linnea. Jag längtar faktiskt rätt mycket, det ska bli skit kul! Det öppnar en ny krog då, Harrys, och det ser ut att bli rätt fint där. Men jag är lite nervös också, man vet aldrig vad som händer när alkohol är inblandat... För mej blir det cider med varannan vatten iaf, då borde det gå kanon bra för min del iaf.
Nu ska jag busa med prins Leon!
Hej på er...

På besök hos mor...

Istället för att sova hemma så ska jag sova hos mamma.
Det är nog på tiden att jag skaffar mej ett eget internet så att jag har något att göra hemma när Leon sover för kvällen. Då slipper jag sova hos mamma titt som tätt. Och nu har jag ju startat en farm på facebook, och det måste jag ju utforska lite såklart! Som tur är har iaf Linnea lärt mej några "knipps". ;D

Vilken dag...
Jag känner mej som ett stort frågetecken. Men det är ingen ide att tänka på det där överhuvudtaget, jag kommer inte att bli en sekund klokare av det. ;)
Hur som helst så började jag dagen med en välförtjänt sovmorgon efter en SEN kväll igår. Sen tog jag ut vovve på bus med Tyson och Patch i hundgården. Efter det så kom mamma och hämtade mej och Leon, och väl hos mor blir man glatt överaskad av att Pia kommer och hälsar på, det var nog dagens höjdpunkt iaf! Även om jag förmodligen var rätt osocial med tankarna på helt annat håll...
Sen fortsatte färden mot gävlestrand, där jag åt god mat med Linnea medans barnen pussades och kramades. ^^,

Nu sover liten.
För en gångsskull var det lätt att lägga Leon, han var så otroligt trött. Min ändring med hans sovrutiner verkar ha hjälpt? Iaf än så länge... Jag har plockat bort ett sovpass på dagen och förlängt det enda som ska vara kvar. Idag verkar det ha gjort susen!
Jaja, nu ska jag farma lite på facebook.
Hej på er och god natt!

Fin väder.

Soligt ute idag ju! :)
Ska ta mej en långpromenad så fort jag är klar med allt som måste göras på datan. Betala räkningar mm... Funderar på att gå förbi Linnea och säga hej. :) Men det beror ju såklart på om hon är hemma eller inte.
Igår blev det grillning hos Linnea iaf, jag Moa och Lina, plus barnen då. Jag hade jätte trevligt iaf!

Slut på ideér...
V
et inte vad jag ska skriva, det har ju liksom inte hänt så mycket... Det har iaf gått bra för mitt lag. Har fått en del ordning i lägenheten, även om det fortfarande är rätt tomt. Men nu är det iaf lite hemtrevligare. :)
Men nej, hörrni, jag måste göra lite nytta nu.

Hej så länge"!

Min dag.

Idag är det verkligen min dag!
Jag har handlat en massa nya. Sen blev jag bjuden på mat hos mamma, och nu ska syster följa med hem till mej och fixa med min lägenhet, det kommer att bli så fint! Efter det ska hon som sagt hjälpa mej med min utväxt. ;D
Jag är hur lycklig som helst, äntligen börjar det lösa sej...
En micro har jag nu också! :)

Nu måste jag springa hem, Leon gnäller!

Massa sysslor...

Bloggen kommer att torka lite igen.
Jag har en massa saker att göra den här veckan... Igår storstädade jag lägenheten, idag ska jag storhandla, och köpa massa hyllor och sånt som ska borras upp på väggarna, jag blir väl klart sent idag skulle jag kunna tänka mej. Jag ska även fixa min utväxt som jag borde ha gjort för längesen, men idag ska jag verkligen göra det!
Imorgon ska jag på 2 slags möten, har tvättstugan och en föräldrargrupp som jag dock inte kommer att hinna med... Resten av dagarna vet jag inte riktigt hur det ser ut än, men jag är nästan 100 på att jag har saker att göra då också. Men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er. :)

Vattkoppor.
Jag trodde att Leon höll på att få vattkoppor, han hade röda prickar över hela sej igår, men idag är dom betydligt mycket mindre och ser ut att vara på väg att försvinna... Jag som nästan hoppades på att det var vattkoppor, så att man hade det gjort sen, och plus att det fanns ju några stycken som ville smitta sina barn också. Hehe, skönt för Leon iaf om det inte är vattkoppor, men det visar väl sej...

Måste iväg nu, hej på er...

Äntligen hemma!

Efter många om och men så har jag äntligen kommit hem...
Jag har i princip vart fast i Wäsby idag. Tågen var inställda (?) och jag kunde inte komma på något annat sett at ta mej hem på. Jag ställde in mej på att bli kvar över natten, men det visade sej att tågen hem imorgon också var inställda. Då hade jag sån jävla tur att Wille ställde upp och körde oss hem.  Det var underbart att veta att man skulle få komma hem och sova i sin egen säng!

Kräftskiva.
Kräftskivan hos Mattias var trevlig, och det var en del folk där. Många av dom hade jag inte träffat på jag vet inte hur länge, så det var verkligen kul! Martin sjöng och spelade gitarr, Tommy var med på ett hörn han också, men han var inte så värst städad idag så det gick inte så värst bra. ;D
Dessvärre äter jag ju inte kräftor, men jag nöjde mej med att kika på medans dom andra mumsade i sej.

Jag är nöjd med den här dagen, även om den vart stressig och lite jobbig. Men jag har haft trevligt och det verkar ha blivit lugnare på hemma fronten.

Nej nu måste jag sova. God natt på er.
Ni ska bara veta vad skönt det ska bli med sovmorgon imorrn!

Syskonkärlek...



Jag säger då det;
Är man inte snygg så säg!?
Haha!!!
Har man tråkigt så har man...

Imorgon bär det förhoppningsvis av till stockholm, annars blir det något annat skoj på hemmaplan.
Have a nice day!

Bråkstake...

Det finns dom som gör allt för lite bråk.
Det är upp till er, men håll för fan mej utanför tack!

Marin festivalen?

Jag skulle ju som sagt ha vart barnledig hela helgen...
Men det vart inte av. Så jag och syster ska ta Leon och åka in till marinfstivalen och kika en sväng, sen ska vi åka hem och käka godis och glo på film, som vanligt. ;D Trouble fick också följa med hem nu, så det ska bli mysigt att sova med honom inatt.

Nu sitter jag bara här och samlar krafter.
Har vart grym lat på sista tiden! Hur som helst så ska jag snart ta och göra mej klar för kvällen, känner inte för mjukisbyxor idag inte. ;D Men men, jag hade väl inte så mycket mer att säga nu, så ni får ha en trevlig kväll så hörs vi säkert av senare. ;)
Hej hej.

Dag 5.

Kom inte upp den tiden jag skulle.
Men jag han iaf, men jag fick ju såklart stressa lite... Som plåster på såret så verkade läget se rätt bra ut. Jag håller tummarna så hårt det bara går nu, men kan inte vara helt säker förrän på tisdag.
Efter besöket på stan så tog jag och Leon bussen tillbaka till mamma, och nu sitter vi här. Vi ska väl snart promenera hemmåt eftersom Kim snart sa hämta Leon.
Vad blir det för mej ikväll då? Inte en aning...

Soligt men kallt.
Solen skiner ute, men det är förjävla kallt ändå... Klädde på både mej och Leon för lite imorse. Jag hoppas att solen värmt på lite nu så att man slipper hacka tänder när man går ut. ^^,
Nej, nu ska jag gosa med lilleman sista timmarna. :)

Hej på er.

Kväller...

Sitter som vanligt hos mamma...
Liten sover, efter många om och men. Det har vänt totalt där, det tar jätte lång tid att natta honom på kvällarna... Han ska sova klockan 7 men sover typ tidigast klockan 8 varje kväll numera. Jag börjar runt halv 7 och är inte klar förrän 8-halv 9. Jag kämpar på det, men det är lite svårt när rutinerna blir brutna så fort han är hos sin pappa. Bättring där snart hoppas jag...


Tvätta, städa och laga mat...
Jag lagade ju en massa mat tidigare, sen gick jag hem och plockade iordning lite så att det bara är att dammsuga och torka golven imorgon... När jag kom tillbaka så städade jag lite hos mor och sen tvättade jag en maskin. Dessvärre glömde jag tvätten i maskinen och kom på det nyss, när tvätt-tiden redan var slut, så nu får jag hänga allt istället för att tumla. Smart Emelie! ;D

Tanka film.
Jag och syster tankar en film, men det verkar ta timmar för den att komma hem, och imorgon måste jag kliva upp jätte tidigt för att hinna med en massa saker på dagen. Så det får nog bli en som vi redan har hemma, men det får väl duga...
Imorgon blir det till att flänga runt på en massa ställen och få en hel del viktiga svar, och sen är det städning som gäller innan jag ska lämna Leon hos Kim. Fast det kanske  är smartast att städa efter?

God natt!


Snart är det höst.

Jag längtar till hösten.
Höstmodet är på G, och jag längtar som tusan! Jag fyller även år, och man kan tända massa med ljus och bara mysa. Jag gillar hösten, jag vil liksom ha lite av allt... Lite vinter, lite vår, lite sommar och lite höst, det är rätt lagomt. :)
Fast man skulle ju haft någon att kika på film med, med dom tända ljusen, istället för att vara ensam när liten sover för natten. ^^, 
Ensam ä stark, är det inte så?

Laga mat.
Jag har lagat kanske hur mycket mat som helst idag, korvstroganoff med ris till kanske 10 pers... Vi var 3 som skulle äta. -.-                    I förrgår lagade jag också jätte mycket mat, köttfärssås till kanske 15 (!) pers, och även då var vi bara 3 st. Nu finns det ju några lager i frysen, och jag är hur mätt som helst, magen är helt uppsvälld, som vanligt. Haha! Otur bara att jag är hos mamma och inte hemma... :D

Så fort liten vaknar blir det en promenad hem för att boka tvätt tid och hämta lite grejer. Leon åker ju till pappa sin imorgon och blir där hela helgen, så då blir det fullt upp med städning och tvättning...
Så inatt stannar jag här, mamma har ju ändå stuckit iväg på träningsläger och blir borta hela helgen, så det är bara jag, syster och Leon. :)

Nej nu är det bäst jag pyser!
Hej på er.

Dag 4.

Sömnlösa nätter...
Jag har inte sovit bra alls den här veckan. Är det inte det ena så är det det andra. Leon därimot har sovit riktigt bra, det tackar jag för! :)
På tal om sovning, så kommer jag att få sova hur mycket jag vill i helgen, det är nämligen min barnleda helg. Den kommer rätt lägligt nu ska jag erkänna. Jag har så mycket, så det ska bli skönt att få vara lite ensam och få göra allt man behöver i sin egen takt... Jag ska börja med att städa och få lite ordning hemma. ^^

Svampbobb fyrkant.
Går på högvarv här hemma mest hela tiden, Leon älskar det, och tellitubbies (stavning?)... Jag därimot börjar tröttna på svampbobb och hans kompis bläckvard, dom är rätt jobbiga efter ett tag. ;D
Nu vankas det mellanmål här hemma, Leon är lite små sugen nu hör jag. Det får bli lite frukt eller något annat gott.

Hej på er...


Besök.

Jag slapp vara ensam hela kvällen idag.
Fick lite besök i ca 1 timme, och här pratades det om allt möjligt kan jag säga. ;D Hade bra trevligt faktiskt. Sen bar dom av och jag blev ensam igen...
Fastnade på msn med 2 idioter som visade sej vara omognare än jag trodde. Kände mej faktiskt rätt utsatt och blev ruskigt besviken lär jag säga.  Och värre verkar det bli...

Nu blir det en film och sen är det  sova som gäller.
Vilken film det blir vet jag inte än, men det visar sej. Någon bra ska jag iaf kika på...
Nej onödigt inlägg, inte mycket vettigt srivet här inte.

God natt!

Dag 3.

Händelserik dag...
L
eon väckte mej senare än vanligt, det var bara att stressa för att hinna med det jag skulle göra... Men som tur var kom jag i tid trotts alla hinder jag stött på på förmiddagen. När ska du lämna mej ifred!?
Allt stressande gav resultat. Jag började med att lämna Leon hos sin far, jag han med att heja på min bästa vän också, Trouble, min saknade rackare. :)
Jag han precis i tid till mitt möte, där var jag fast i 1 timme. En jobbig timme som man försöker undvika fast att man vet att man behöver den... Jag klarade mej galant igenom det och fick även hjälp med en del grejer.

Jag längtar som en tok till första september!!! Det går inte att beskriva, men jag ska inte ta ut för mycket glädje i förskott, det blir säkert inte som jag hoppats... Det visar sej.

Tillbaka hos mor...
Var och hämtade upp Leon när jag kom tillbaka till valbo, och tog en promenad till mamma. Jag har lovat att hjälpa syster med hennes hår, så har jag tur får även jag lite fason på min utväxt. ;D Det skulle verkligen behövas...
Sen blir det lite käk här innan jag beger mej hemmåt, om jag inte blir kvar här inatt igen? Jag vill hem samtidigt som jag inte vill det. Jag hade inte fått någon post, och det var allmänt tomt där så det kändes inte så inbjudande...

Tråkiga inlägg verkar vara min starka sida...
Haha, som sagt skriver jag för min egen skull, men självklart spelar ju även ni in där också...


SFH...

Kanske lite besviken?
Jo, men inget jag ska ta här...

Lekparken var en hit! Vi busade tills Leon knappt orkade hålla ögonen öppna längre... Fåglarna var också roliga, Leon ville bada med dom, men han fick nöja sej med att kolla på när vi matade dom med bröd. Det borde väl duga för en 7 månaders? ;D
Jag hamnade återigen hos mamma... Det är någonting med den där ensamheten som gör att jag inte vill vara hemma. Jag hatar att vara ensam, allra helst utan internet och dvd. Jag menar, vad ska man då göra!? Stirra in i väggen är min nya hobby, om någon undrar...

Nothing else matters...
Kommer du ihåg? Det gör jag...
Varje gång jag hör den låten tänker jag på hur bra jag mådde då, och på vad du sa, och på hur en så pinsam situation kunde vara så betydelsefull på samma gång...
Jag kände mej inte osynlig, och definitivt inte ensam. Absolut inte ensam! (haha)
Du lovade något du uppenbarligen inte höll, men det är väl som vanligt, kanske? Ochändå kan jag inte sluta tänka tillbaka, och sakna den tiden, även om den var kort och snart förbi. Vad är det för fel?








It's my life, it's now or never...

Jag saknar min vän...

Trouble...
...Har vart hos Kim sen i fredags, och jag börjar sakna honom enormt mycket! Min bästa vän, mitt sällskap när Leon lagt sej för natten.
Igår när jag var förbi Kim med några papper så blev Trouble så glad, han sprang runt, hoppade på mej och skulle visa sitt nya gosedjur han fått av Kim tidigare. Han var så stolt och go. ♥ Jag SAKNAR honom! Men snart ska han komma tillbaka till mej igen, och det ser jag fram emot!


Lekparken...
Jag, mamma, syster och Leon ska snart åka in till boulongern och leka i lekparken. Vi ska även mata lite pippifåglar, Leon är tokig i dom. :)
Nu har jag inte tid mer.
Hej på er...

Dag 2.

Jag lyckades somna nästan på en gång igår...
Vilket var hur skönt som helst, med tanke på att jag sov så dåligt natten till igår. Leon sov hela natten han också, klockan 7 gick vi upp och kikade på barnprogram och lekte lite innan vi gick och la oss igen för att sen vakna av att telefonen ringde vid 9 tiden. Det var min doktor, och som tur var, var det bara bra nyheter han hade. Efter det gick vi upp...

Idag...
J
ust nu sitter Leon på golvet och leker medans jag sitter här... Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men jag måste ta mej till affärn och köpa lite blöjor iaf. Jag tror även att jag ska höra med gudmor om man får hälsa på där en stund, det var ett tag sen nu... Vi får se hur det blir.

Nu ska jag byta bajsblöja, vad ska ni hitta på? ;)
Hej på er...

Dag 1.

Promenad i boulongern.
Var ute och traskade en sväng med Leon och annat sällskap... Dock med tankarna på något helt annat. Vi avslutade iaf med en glass på gammel jobbet i valbo, innan det bar av hemmåt för att lägga lillen som dessvärre inte var så sugen på att sova.
Jag hade trevligt iaf, och det var ju förjävla varmt!

Om 20 minuter...
Gone in 60 secounds (stavning?) på tv klockan 21. Kanske en av dom bästa filmerna som finns. Jag ska ladda med något att äta till min medicin innan också, så tiden får hålla sej på min sida idag...
Som lisa säger; How to steel a car in 60 secounds (stavning igen?). Rätt tänkt, men fel sagt. Min syster i ett nötskal...

Trevlig kväll gott folk. NU ska jag kika hur det går för liten med sovandet. Hej på er.

Rubrik.

Har haft fullt upp...
Inte en lugn stund, massa med dåliga nyhter och ingen aning om hur jag ska göra. Det bara snurrar och jag är helt förvirrad...
Står inför ett rätt svårt val just nu, men kan tyvärr inte gå in på vad det rör sej om.
Det är bland det svåraste valet i mitt liv, så jag hoppas verkligen på lite tur nu...

Jag har egentligen ingen lust att skriva nu, för jag har endå inget roligt att säga, men nu vet ni iaf att jag lever och att jag kommer tillbaka så fort det lugnat ner sej lite.

Jag behöver all tid i världen till att tänka för att välja rätt beslut, och inte nog med det så måste jag försöka ta vara på de sista veckorna min "bästa vän" finns i livet. Hur man nu gör då? ♥

Hej på er...

Min dag på jobbet...

Sol...
Varmt, as mycket folk, lite personal, och total kaos!
Men det har gått bra ändå, och jag har haft lika kul som vanligt. Men ett tag där visste jag inte vart ag skulle ta vägen. En jävla massa klurigheter med kampingen, tusen glassar att göra, ännu mera mat att servera, och oändligt med disk att plocka undan...
Jag är nöjd med den här dagen! :)

IMorgon...
Jag vet inte om jag kommer hinna uppdatera imorgon, men jag ska försöka att hinna med det... Men som sagt så fyller syster år, vi ska knäppa kort, och jag ska hinna göra mej i ordning och underhålla Leon under tiden. Det blir en lika stressig dag imorgon, Men den kommer att bli kanon också. Jag LÄNGTAR!

Nej, nu ska jag skutta i säng så att jag är pigg imorgon.
Hej på er...

Fullt upp.

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag...
Ja, i måndags var det äventyr med Challe som gällde. Vi var på Ikea och kikade runt, sen åkte vi ut till årsunda (jobbet) och käkade i solen. :) Efter det åkte vi iväg och spelade mini golf i boulongern. En riktigt trevlig dag. :)
I tisdags uträttade jag en massa ärenden och var till doktorn mm, inget speciellt roligt, men massa behövliga sysslor. En tråkig dag, men väldigt fint väder. :)
Igår var det picnick på gävlestrand som gällde. Med Linnea, Jimmy och barn, och Lizton. :) Hur mysigt som helst! Alina och Leon kramades och pussades, så söta. Lizton badade och jagade änder... En toppen dag som vi avslutade med pizza på balkongen. ;D
Idag har jag vart på köpis med mamma, syster fyller ju år imorgon, så man hade ju en del att göra. ;) Jag blev inringd på jobb nu på eftermiddagen, så jag ska åka alldeles nu snart. Syster skulle vara barnvakt de timmar jag ska jobba.
Jag mår bra nu, det har vart en toppen vecka!

Helgen.
Imorgon firas syster på förmiddagen, sen blir det till att ordna och förbereda en massa. På eftermiddagen ska vi knäppa släkt kort som farmor och farfar ska få i guldbröllops present. Det ska bli spännande. ;D
Efter det ska jag lämna Leon till Kim och sen bär det direkt av hem till Linnea på massa bus. :D Jag är säker på att det blir en toppen kväll!
På lördag blir det bröllopsmiddag för farmor och farfar, och sen blir det mys med Leon. :)

Nu har jag brottom!
Hej på er...


Picknic.

Jag överväger en picknic idag.
Jag skulle vilja ha picknic i boulongern nu när det är så fint väder... Någon som är inne på samma idé som jag? :) Hör av er isåfall.

Hej så länge...

Pigg och glad.



Solen skiner, jag tog mej upp i tid och Leon är på bra humör.
Allt ät precis som det ska. :) När man tar sej upp i tid blir man mycket piggare än om man ligger och segar hela dagen... Och man blir på mycket bättre humör.
Jag ska ta och göra mej i ordning nu och ta mej ut på en promenad med hund och vagn. Senare idag ska jag ta en prommenad med Leon och Trouble i boulongern hade jag tänkt... Och jag ska även busa med Leon i en lekpark. :) Oj, vad jag ser fram emot den här dagen! :D Jag ska ju även äta god mat, en sallad med massa majs och avocado. :) mmmmm!

Nestles fruktgröt.
Leon har börjat med en ny gröt, Nestles fruktgröt, med päron, äpple och aprikos. Han älskar den! Han äter som en tok, och blir inte nöjd förrän han är propp mätt... Den är något jag rekomenderar. Fast självklart beror det ju på vad dom små liven har för smak, men gillar dom lite sötare och fruktigare smak så kan jag lova att dom kommer att älska den här.
Jag är nöjd som tusan, jag älskar när Leon äter bra. :)

Nu blir det en dusch innan en dag fylld med äventyr tar fart. :)
Jag ska försöka hinna med att uppdatera senare, hej så länge.

Promenad.

Jag tog en promenad och gick till gävle.
När vi kommit hem från hedesunda bestämde jag mej för att sova hos mamma så att jag kunde ta en lång promenad. Jag behövde rensa tankarna lite, och sov jag hos mamma kunde jag bara natta lillen och gå sen, för då var ju mamma hemma med honom.
Så jag gick, gick och gick, tillslut var jag i gävle, och där gick jag runt lite till. Sen hämtade Challe upp mej, och körde hem mej. Vi tog en cigg och pratade bra länge innan jag gick in. Det var trevligt, och jag fick även veta en del saker som upprörde mej. Vi ska ses någon dag i veckan också. :)

Nu sitter jag här och tankar en film.
S
yrran ville se titanic, och jag har inget emot det, men den verkar ta en jävla tid att få hem, så det blir nog inget filmtittande för vår del...
Jag pratade med Linnea för ett tag sen, och jävlar vilket roligt samtal det var. Haha, vi sa inget speciellt egentligen, men jag tyckte att det var kul. Skulle hon se det här så skulle hon nog undra vad tusan det var för speciellt med det samtalet. Haha.

Vad är du för klurig person?
Jag förstår mej inte på dej...
Om du inte vet hur du ska ha det så kanske du ska lämna mej ifred istället?

Jaja, god natt på er.
Har en del att uträtta imorrn så jag ska nog överväga att hoppa i säng istället...

Utflykt.

Febern håller i sej, men inte på samma nivå.
Jag har mest bara vilat idag, men begav mej hem till mamma för inte så längesen... Men nu ska jag snart följa med och lämna Peter i Hedesunda, så då får man sej en liten utflykt också. Vi ska åka allihopa, jag, syrran, mamma, bror, Leon och Trouble så klart. :) Vi stannar nog även till och badar Trouble lite. :)

Jag har ingen bättre fantasi idag.
Inlägget blir inte mer läsvärt en något annat, men jag har åminstone hållit er uppdaterade. Jag har en sån där svacka nu och fantasin ligger på bott, med andra ord blir det tråkigare läsning. ;D
Jag ska försöka rycka upp mej.

Nu bär det av. Hej på er.

Feber.

Nu är jag hemma igen, efter en hel galen kväll i kuggnäs.
Jag har haft hur kul som helst, träffat en jävla massa nytt folk och försökt mej på att prata tyska. ;D Jag och Lisa hittade nämligen på några tyskar som inte kunde så mycket engelska, så vi fick göra en blandning med tyska och engelska. Vi förstod inte varandra jämt, men ibland iaf. ;D Haha.
Vi träffade självklart en massa annat folk också, från hela sverige.
Ett lyckat äventyr med andra ord. :)

Nu ligger jag med feber och ska snart sova.
Leon och Trouble har jag fått tillbaka igen och det känns jätte bra. :) Lite sällskap är aldrig fel...
Trouble ligger här med mej och snarkar medans Leon ligger en bit bort och sover som en stock. Det är så underbart att ha dom i sin närhet! ♥

Jag ber om ursäkt för ett jävligt tråkigt inlägg, men jag är så trött och svag i kroppen.
Ska försöka piggna till tills imorgon så att jag kan ge er ett lite mer läsvärt inlägg. :)
God natt!

RSS 2.0