Dag 3.

Händelserik dag...
L
eon väckte mej senare än vanligt, det var bara att stressa för att hinna med det jag skulle göra... Men som tur var kom jag i tid trotts alla hinder jag stött på på förmiddagen. När ska du lämna mej ifred!?
Allt stressande gav resultat. Jag började med att lämna Leon hos sin far, jag han med att heja på min bästa vän också, Trouble, min saknade rackare. :)
Jag han precis i tid till mitt möte, där var jag fast i 1 timme. En jobbig timme som man försöker undvika fast att man vet att man behöver den... Jag klarade mej galant igenom det och fick även hjälp med en del grejer.

Jag längtar som en tok till första september!!! Det går inte att beskriva, men jag ska inte ta ut för mycket glädje i förskott, det blir säkert inte som jag hoppats... Det visar sej.

Tillbaka hos mor...
Var och hämtade upp Leon när jag kom tillbaka till valbo, och tog en promenad till mamma. Jag har lovat att hjälpa syster med hennes hår, så har jag tur får även jag lite fason på min utväxt. ;D Det skulle verkligen behövas...
Sen blir det lite käk här innan jag beger mej hemmåt, om jag inte blir kvar här inatt igen? Jag vill hem samtidigt som jag inte vill det. Jag hade inte fått någon post, och det var allmänt tomt där så det kändes inte så inbjudande...

Tråkiga inlägg verkar vara min starka sida...
Haha, som sagt skriver jag för min egen skull, men självklart spelar ju även ni in där också...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0