Min prins!


Uppdatering kommer...
Men tyvärr har jag fullt upp för tillfället, det är mycket som ska göras, och jag får knappt röra på mej så allt tar så lång tid. Men håll ut, så fort jag får tid över så ska jag berätta allt för er, och så länge har ni ju iaf EN bild att titta på. :)

Leon.

Äntligen hemma!
Idag har vi fått åka hem, men tyvärr hinner jag bara med ett kort inlägg, jag har tusen saker att ta tag i. :) jag tänkte mest bara kika in och berätta att allt gått jätte bra och att världens finaste lilla pojk kommit till världen. :) Jag ska skriva mer sen och slänga in lite kort, men nu har jag en sovande Leon i famnen. :) Och jag och Kim är världens lyckligaste! ♥

God fortsättning!

Jag har haft en underbar jul!
Jag har fått jätte fina julklappar, ätit god mat och träffat en himla massa nära och kära. :) Men än är det inte slut, vi ska fortsätta idag, jag förstår inte vart det är meningen att man ska göra av all mat? ;D
Jag och Kim ska även upp till köpis och fynda lite på mellandagsrean idag, det är lika bra att passa på. :)
Jag har rätt stressigt nu, så jag får skriva mer sen, men jag bjuder på 2 bilder. :)


Bäddat och klart!


Mina älsklingar! ♥

Ingen text.


Vätska.

Jag ser ut som en ballong.
Jag samlar på mej mer och mer vätska för varje dag som går, jag undrar om det börjar närma sej? Jag kan knappt böja på fingrarna eller röra fötterna, och jag har hört att det ska kunna svälla på bra innan det sätter igång...

Trouble är överlycklig!
Han springer fram och tillbaka under granen och hämtar julklappar, han tycker att det är jätte kul! :) Och inte nog med det så är det hur många julklappar som helst, Kim har skämt bort Trouble riktigt i år. :)
Bilder kommer sen...

God jul och ha en bra dag!

God Jul.

Jag vill bara passa på att önska alla God Jul.
Jag fick nämligen lite tid över ändå... Så God Jul på er allihopa, hoppas att ni får en lika trevlig jul som jag planerar. ;D Det är ju abra att hoppas på att det blir som jag tänkt mej.

Hej på er! :)


Stressad!

Jag är otroligt stressad.
Kom i säng vid 2 inatt, somnade inte förrän runt 3-halv 4, och var tvungen att gå upp klockan 7 idag... Jag har så jäkla mycket att göra! Bloggen kommer inte direkt att ligga på topp nu, jag kommer förmodligen inte hinna med att uppdatera mer alls förrän efter jul. Men jag lovar er, jag ska ha kameran i högsta hugg, och ge er fina bildbevis på vad jag haft för mej i jul iaf. :)

Ingen bäbis än...
Så nu när jag försvinner några dagar behöver ni inte oroa er för att jag ska ligga på bb, än är inget på G, och jag tror som sagt att den lill* kommer att ligga kvar i magen ett litet tag till.
Men vem vet, all stress inför julen kanske gör ett och annat också, jag kanske slutar uppe på förlossningen ändå?

God Jul på er!


Rubrik.

Städat och klart...
Det som återstår är att vika in den sista tvätten, och det är ju gjort på 2 sekunder så fort jag hämtat upp den. :) Det känns så skönt! Nu är det jul här hemma, det är bara granen som fattas, men den ska vi hämta så fort jag är klar med tvätten. Jag längtar! :)
Och efter att vi hämtat granen så ska vi till köpis och handla det som är kvar, Kim har vart ute hela dagen och letat klappar med Frasse, så det är inte så många kvar nu, men jag tycker att det är mysigt. :)

Min kväll kommer alltså att vara jul på hög nivå.
Slå in julklappar, klä granen och kanske kolla på tomten är far till alla barnen. ;D Haha.
Imorgon är sista besöket hos barnmorskan, innan bf alltså, jag kommer nog att få gå dit några gånger till efter. ;D Men det ska bli spännande att se hur mycket jag ökat i vikt. :)
Sen imorgon kväll så blir det uppsittarkväll hos min mamma, med syskon, Kims mamma och hans syskon, mysigt!
På julafton kommer vi att vara med Kims pappa, och först så ska vi umgås lite med hans mormor och morfar på dagen. :)

Hej så länge. :)


Paus...

Jag brukar i vanliga fall aldrig ha ro till att ta en paus mitt i städningen.
Men nu är jag faktiskt höggravid och helt slutkörd! Jag var tvungen att sätta mej ner ett tag och återhämta mej lite, pusta ut lite som man brukar säga...
Jag har gjort ungefär hälften av städningen, plus att jag sprungit upp och ned i tvättstugan med tunga tvättkassar, med andra ord har jag gjort precis som jag inte borde nu. ;D

Nu kom Kim hem och ska hjälpa mej. :)
Så det är väl bara att sätta igång igen.
Hej så länge.

Fullt upp!

Idag har jag tusen saker framför mej...
Jag ska tvätta, städa, ringa massa samtal, hämta hem julgranen och hinna med att handla lite. Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till? Jaja, förhoppningsvis så tar det inte så lång tid som jag trott, så har jag tur så kanske jag blir klar i tid ändå. Och i värsta fall är ju köpis öppet till 22. :) Fast egentligen har jag ingen lust alls att springa där idag, bland en massa hysteriska "julklappshungriga" människor, ungefär sånna där som mej som är ute i sista sekunden. ;D

Hur som helst så måste jag sätta igång nu.
Jag tänkte mest bara ge er ett livstecken...
Nu ska jag först och främst börja med att väcka upp Kim och äta frukost tillsammans med honom innan han åker. Han ska nämligen följa med Frasse på uppdrag, dom ska hämta hem en ödla som Frasse införskaffat sej. Läskigt! :)
Hej på er...

Trött.

Jag är vaken igen, efter någon timmes power nap.
Haha, ja det är sant, jag var tvungen att krypa ner i sängen en stund igen, och där somnade jag. Jag sov tills Trouble vaknade och ville gå ut, så då tog jag ut honom, men han ville bara kissa sen ville han gå in och lägga sej igen, så jag fick typ släpa fram honom ute tills han gjorde nummer 2 innan han fick gå in igen.
Nu ligger han och sover igen, med Kim, och dom är så söta! Själv så tvingade jag mej in i duschen och fräschade till mej lite, så nu är jag iaf lite piggare, men jag skulle kunna sova hela dagen idag tror jag.

Idag ska jag sätta Kim på att laga mat.
Jag har sån foglossning och sånna sammandragningar att jag inte orkar göra någonting känns det som. Så jag har bestämt att det enda jag ska göra idag är att städa upp här hemma, sen så ska jag bara göra det som känns bäst för kroppen. Förmodligen blir det väl ett antal filmer och en liten tripp till något ställe där man kan släppa Trouble så att han får rusa av sej lite.

Ha en bra dag.

Tiden går...

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 21 dec 2008.
Din graviditet startade Sön 23 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 6 apr 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 274 av 280. (97,9%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 27 dec 2008
Du har 6 dagar kvar till förlossning.


Sömntutor.



Kim kom hem 7 imorse...
Det finns inget värre än att sova själv! Och inte nog med det så ligger ju han och Trouble fortfarande och sover... Jag själv har precis tagit mej upp så jag ska inte säga så mycket jag heller, men jag sover ju så dåligt på nätterna nu.
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, förutom att städa upp här hemma, men det tar ju inte mer än 1 timme kanske...

Övning ger färdighet...


Jag håller på och tränar för fullt.
Jag har bestämt mej för att lära mej att göra roliga kollage och liknande med alla kort som jag lägger ut i framtiden, bara för eran skull. ;D Så nu medans jag inte har något annat att göra, så tränar jag som tusan, jag hoppas att ni ska bli nöjda tillslut, och att det ska bli roligare för er att läsa när allt blir lite proffsigare och ser lite snyggare ut. :)
Än så länge har jag bara fått ihop en bild, och det är bilden här ovanför, vad tycks!? Rätt bra för att vara första försöket ändå va? Haha.

Erica och Minna är på väg hit, dom ska säga hej en sväng.
Det ska bli kul, för det var verkligen inte igår...
Sen ska jag kika på en till film innan jag ska göra kväller.
Vi får väl se om jag slänger upp något nytt sen, eller om det här är sista raderna för idag.
Hej så länge... Och god natt utifall. ;)

Makeover.

Lisa och Niclas har gått hem nu.
Vi kikade på bad santa sen tröttnade dom och gick. ;D Så rolig var jag, haha.
Jaja, hur som helst så tänkte jag lägga ut lite bilder på när syster fixade iordning mamma innan hon åkte iväg på fest. Dom höll till i mitt kök, och mamma poserar så vackert att det är värt att lägga ut några bilder. :)
Om någon ledig karl ser det här och tycker att min mamma är vacker så är ni välkommen att höra av er till mej, min mamma kan behöva lite kärlek. ;D
Det är lite utav en kontakt anons det här. ;)




Provkörning.


Idag har jag och Trouble vart ute på äventyr med mamma.

Vi har nämlig vart i skogen och tränat Trouble på att gå fint med barnvagnen, och han är super duktig, faktiskt så duktig att vi inte behöver träna mer. :) Och tur är väl det, för jag känner mej rätt löjlig när jag kommer och går med en tom barnvagn, det är tur att ingen har sett mej. :) Men jag ville hellre vara på den säkra sidan och slippa träna honom med bäbisen i vagnen om det skulle visa sej vara ett problem, men som tur var så var det ju inte det. :)

Kim är på julbord i östergötland.
Han kommer inte hem än på ett bra tag, så jag har tur och får sällskap av syrran och hennes Niclas idag, vi ska kika på film och äta godis. :) Dessutom så har dom vart tillsammans i en månad idag, så det är väl på tiden att jag bekantar mej lite med honom. ;D
Men jag saknar Kim. ♥

Idag är det en rätt speciell dag.
Det är nämligen precis en vecka kvar till beräknad förlossning. :) Tänk vad tiden går fort, jag har vart gravid i hela 9 månader, alltså 39 veckor! Visst jag tror fortfarande att jag kommer att gå över, men det är iaf bara en vecka kvar tills bf, så det är ju nedräkning på höga höjder nu. ;D
Jag längtar!

Ha en bra kväll hörrni, jag kanske skriver mer sen...

Jennys hund och katt.

Vi har vart ute på äventyr nu.
Lunchat på köpis med Cissi, Kiwi, Alicia och Anton, och sen så har vi handlat lite smått och gott som behövdes hem. :) Efter att ha kört hem Cissi, Kiwi och resten av deras familj så hämtade vi Trouble och åkte till Jennys hund och katt. Trouble fick ett nytt schampoo, en tomtedräkt att ha på julafton ;D och plus att vi tog en fika så Trouble var jätte nöjd att få vara med. :) Lite överdrivet kanske, men Trouble blir så glad av att få vara med och blir jätte mallig. :)

Det blir en lugn kväll.
Förmodligen en film och soffliggning. ;D Haha. Vi har ju lite att pyssla med här hemma också, så det kanske kan vara bra att vara hemma och göra allt sånt. Det är ju heller inte lång tid tills lill*n kikar ut heller, så vi kan väl behöva lite tid för oss själva. :)

Nu ska vi sätta igång och pyssla.
Hej på er.

Grön vinter...


Det är julafton om mindre än en vecka, och gräset är nästan lika grönt som på sommaren!
Vad är det här!? All snö har ju smält bort... Snöar det inte innan jul så ska jag låsa in mej på julafton, ingen riktig jul utan snö! Jag blir tokig.
Jag har vaknat, tagit mej upp och ätit frukost, Kim är i garaget och Trouble ligger och sover. Jag tänkte passa på och skynda mej in i duschen så att jag hinner bli klar innan Kim är klar i garaget och vi ska åka till köpis med Cissi och Kiwi, jag hatar att stressa! Därför tänkte jag avar lite smart och göra mej klar nu så att dom slipper vänta på mej sen. ;D

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll.
Men jag känner för att göra något kul. Först och främst så ska jag och Kim käka lite middag, sen så hoppas jag att vi hittar på något skoj. :) Men jag är så kvälls trött också, så vi får se hur länge jag håller ögonen öppna, igår somnade jag i soffan. ;D Sen gick jag in och la mej med Trouble i sängen och vaknade inte en enda gång förrän klockan var 20 över 6 imorse! Det var hur skönt som helst! Då hittade jag Kim på soffan, han hade somnat där och hade alla kläder på sej.

Intressant? Nej, inte det minsta...
Jag ska se om jag kan koka ihop ett litet roligare inlägg senare, annars så står jag nog över. :)
Hej så länge.

I väntans tider...



Kim är fortfarande i garaget.
Han hjälper sin pappa. :) Så medans jag har väntat har jag hunnit med lite allt möjligt... Jag har tex diskat eftersom att jag inte han det innan jag åkte till gävle, jag har även plockat undan en massa här hemma, och sist men inte minst så har jag gjort mej klar för film. ;D
Eftersom att när Kim kommer hem så kikar vi alltid på film innan vi går och lägger oss, och när filmen är slut så är jag så trött att jag somnar på en gång, därför måste jag tvätta bort smink och borsta tänder och grejer innan. Om vi inte äter något när vi kikar på filmen vill säga, men idag blir det inget sånt. ;D

Imorgon har vi lite små projekt på G.
Förmodligen så ska vi till köpis med Cissi och Kiwi och kika på lite julklappar, det ska bli rätt skoj. :) Sen så har vi ju hallen att ta itu med, eftersom att vi inte haft tid över till det än... Och sen så ska jag laga lite middag mot kvällningen, det är ju fredag och jag tycker att jag och Kim kan behöva lite mysigt för oss själva, snart är vi ju en till i familjen. :)
Och sen så hoppas jag på att få lite annat små pyssel gjort här hemma, men jag ska väl inte hoppas på för mycket. Hehe.


Nej nu ska jag förbereda lite till...
God natt gott folk!

Jag är arg!

Canser.
Jag hatar den sjukdomen!
Att små jävla celler (?) kan vara så otroligt smarta att dom hittar tillbaka trots alla cellgiter som finns, och att dom tillochmed ibland, rätt ofta, överlever behandlingen.
Jag är arg, för jag tycker inte att någon borde behöva lida så mycket som man gör av canser.

Nu ska jag göra ett försök att tänka på något annat och bli på bättre humör...


Snö SKA jag ha i jul!
Men det får man väl inte heller...

Hej på er.


Idag kommer jag förmodligen inte att skriva mer än det här inlägget.
Jag har en hel del annat att göra...
Hur som helst så klev jag upp runt 8 imorse och följde med Kim till garaget, han ville ha lite sällskap. :) Nu har jag kommit hem och ska duscha och göra mej i ordning. Jag ska även laga mat och plocka reda på det sen.
Jag ska vara klar senast 4, för då ska jag åka in till Marina för vi ska på Mary kays julavslutning, som i och för sej inte börjar förrän halv 7. ;D Men sen när jag kommer hem så blir det förmodligen film med Kim och sen bums i säng. ;D

Jag har inget intressant att skriva.
Jag vet inte alls vad ni vill läsa om... Kan ni inte ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om så kanske ni blir lite mer nöjda? :)
Just nu har jag helt slut på ideér, och noll fantasi.

En lång dag väntar, hej på er...

Folkfronten.

Jag föreslår att alla tar sej en tankeställare.

http://www.Folkfronten.nu

Titta in där, läs och fundera...
Bilda din egen uppfattning och tänk över hur du vill att framtiden ska se ut.


Folkfrontens partisymbol

Trevligt.


Jag hade tur och fick "påhälsning" av Mikki en stund.
Det var kul, för det var verkligen länge sen. :) Vi satt och pratade i ca 2 timmar, och när hon gick kände jag mej så lättad över att ha fått prata av mej lite. ;D Haha, lite skitsnack kan göra susen. :)
Trouble har legat bredvid oss i soffan och fisit, så han har vart så nöjd så, dessvärre så fick vi lida för det. ;)

Filmen jag skulle kika på var kass!
Totalt värdelös... Så jag stängde av den och tänkte försöka hitta någon roligare att titta på, film är ju som sagt mitt andra namn. ;D
Jag ska även hoppas på att Kim kommer hem och gör mej sällskap snart, så att jag slipper vara ensam, men jag tror nog att det tar några timmar innan han är klar i garaget. Men jag kan ju leva på hoppet! ;D



Min barnvagn. :)

Medans jag ändå håller på så kan jag ju passa på att lägga upp några bilder från i lördags när det var så himla fint väder.


Jag älskar vintern!

10 dagar kvar...

Nu börjar nedräkningen på riktigt...
Det är bara 10 dagar kvar, kan ni förstå!? :D Haha. Det känns hur tufft som helst! Magen har börjat sjunka nu så det är lättare att andas igen, men dessvärre blir det svårare att klä på sej och så.
Nästan allt är klart, allt viktigt iaf. Det fattas lite små grejer som igentligen inte behövs förrän bäbisen har kommit heller... Vi har vart och hämtat vagnen och byggt ihop den, och jag är super stolt, den är hur fin som helst! :) Med vagnen fick jag även åkpåse, myggnät, regnskydd och bilbarnstol i samma färg som vagnen.
Jag lägger upp kort sen, jag orkar inte nu. :)

Nu tänkte jag diska lite.
Och sen så ska jag slänga mej på soffan och kika på en film med Trouble. Kim är i garaget och jobbar.
Det känns skönt att ha städat upp här hemma tidigare idag så att jag slipper nu. Så imorgon när vi plcokat ner allt i förrådet så är det bara att dammsuga och torka golven så är allt klart sen. :)
Nej det här skiter ni i, hej så länge...

Föräldrarpenning...


Jag kan inte förstå mej på hur det där fungerar...
Jag har läst om det tusen gånger, och jag har vart på försäkringskassan och frågat, där fick jag en ordentlig förklaring, men nej, jag fattar iaf inte. Jag satt igår hur länge som helst och försökte mej på det där, tillslut kom jag och Kim fram till att vi ska åka in till försäkringskassan någon dag så att dom får hjälpa oss där, jag hoppas på att det blir bättre den här gången när Kim ska följa med iaf, han brukar vara smartare än mej. ;D
Det löser sej nog tillslut.

Humöret håller i sej, jag är fortfarande på bra humör.
Allt känns rätt bra nu ändå, vissa saker kan man inte komma ifrån, men man får göra det bästa av situationen...
Vi hämtade aldrig ut vagnen igår, vi ska göra det idag istället. Vi kikade på mios utförsäljning, men det var för det första nästan helt utplockat, och för det andra så var det inte någe vidare bra priser heller...
Vi åkte vidare till nya köpis och kikade in på jysk, där hittade vi en del intressanta saker, men det får vi ta när ekonomin tillåter. ;D Haha! Sen avslutade vi våran utflykt med att gå in på djurmagasinet. Där köpte vi en slags tygbur till Trouble, Kim tyckte att han ska ha något eget när bäbisen kommer, och det håller jag med honom om. Men än så länge har Trouble inte vågat sej in i buren, men förhoppningsvis förstår han att den inte är någe farlig snart. :) Den står ju bara i vardagsrummet så att han kan gå in och ut som han vill, det slutar väl med att han ligger där hela dagarna sen. ;D

Nu ska jag damma lite och vattna blommor innan jag ska göra mej klar.
Sen bär det av för att hämta barnvagnen, ochj då ska jag slänga upp en bild åt er, jag lovar! :)

Stolt!

Den här veckan har börjat perfekt!
För det första så har jag tagit mej upp klockan 9 både igår och idag, och ätit frukost tillsammans med Kim, dagarna kan inte börja bättre. :)
Och i morse så fick jag ett sms som meddelade att vagnen har kommit, så vi ska åka och hämta den idag. Äntligen! :)
Och plus att Kim har lovat att hjälpa mej att plocka undan i hallen  och flytta ner en massa skrot till källaren så att jag äntligen kan få städa ordentligt. :)  Jag är super nöjd!

Jag funderar på att ta en prommenad idag.
Jag har en fruktansvärd foglossning, men det brukar bli bättre efter att jag rört lite på mej, även om det känns näst intill omöjligt innan jag kommit igång. ;D Men jag ska iaf upp till mio och kika på rean, så jag ska nog passa på att promenera lite extra då. :)
Jag är ju hundledig idag, Trouble är med Kim i garaget. Vem vet, jag kanske tar med mej lite fika och trippar förbi där? :D Haha.


Våran jätte fina julblomma som vi fått av Ola och Annika. :)


Trouble leker med Sally. :)


Jag är TJOCK!
Och plus att jag ser ut som ett mongo, jag vet inte vad jag gör?

Bloggtorka.


Det verkar som om dom flesta har bloggtorka för tillfället.
Det är nästan ingen som skrivit idag, och dom som har skrivit brukar vanligtvis skriva massa inlägg om dagen men bara ett idag typ. Själv så har jag inget vidare vettigt att skriva jag heller, och jag har inte orkat lägga upp bilderna på datorn än heller, så det får vänta.
Det tråkiga är bara att jag är ensam hemma, har inget att göra och som jag sa så är det nsätan ingen som uppdaterat bloggen heller, så jag har brist på läsmaterial. Jag får leta efter en film att ladda hem istället...

Jag har vart rätt händig idag.
Jag bakade kladdkaka, lingon kaka (Kim älskar lingon) och sist men inte minst några slags mockarrutor med bär och cocos på. :) Det smakade rätt bra faktiskt! ;D Dessvärre så var jag aldrig upp till mio och kikade på utförsäljningen, men jag får göra det imorgon istället...
Jag har vart och handlat också, och pantat flaskor, roligt va? Nej! Jag hade ca 30 minuter på mej att stor handla, så det fick bli en snabbhandling och jag har säkert glömt mer än hälften, men det får vi ta sen isåfall.

Nu är det bara 12 dagar kvar...
Till beräknad förlossning, men själv så har jag ju tippat på att gå över ca 12 dagar, så det känns som om det är bra mycket längre tid kvar. ;D Men kan ni tänka er, att det är knappt en månad kvar tills jag blir mamma, då kommer jag alltid att vara en mamma, och det ska bli så kul! :)
Och tro inte att jag inte fattar att det även är otroligt krävande och slitsamt, men det ska iaf bli en sån otrolig upplevelse, vilket ansar! Det är inget man bara kan lämna bakom sej och gå vidare, utan nu måste man verkligen hitta lösningar och kämpa för allt man har.

Nej frukt och film skulle inte sitta helt fel...
Imorgon kanske jag har lite emr glöd i fingrarna och slänger ihop ett lite vettigare inlägg.
God natt på er!

Ny vecka.

Då var det dags för ännu en ny vecka.
Och jag gissar på att ni är nyfikna på vad det är som hållit mej borta från bloggen i helgen...
Syster sov ju här i fredags, och på lördagen när vi vaknade var det så otroligt vackert väder. Så vi ringde Maria så att hon fick komma hit, vi tänkte ta en sväng ut till skogen och grilla korv, men så blev det aldrig. Trouble fick leka med Devil och Engla i hundgården och sen fastnade vi framför en film hemma i soffan innan vi fick halv springa hela vägen till köpis för att hinna kika på lite julklappar. ;D
Sen kom Kim hem på kvällen och då köpte vi pizza och mös hemma. ♥
Och igår grejade vi lite med min bil hela dagen innan vi åkte hem och lagade mat. Vi fick också en blomma av KIms pappa och Annika, den var hur fin som helst, jag ska lägga upp ett kort sen. :)

Idag har jag lite små planer framför mej.
Jag ska baka lite, kika på möbelrean på mio och plocka lite här hemma. Blommorna behöver vattnas dom också, annars dör dom snart. ;D
Sen så har jag väl inte så mycket mer i kikaren... Jag väntar förhoppningsfullt på posten, om jag har riktigt tur så har vagnen kommit och vi kan hämta ut den idag. ÄNTLIGEN! :)

Nej jag skriver sen när jag har något vettigare att skriva, och när jag slängt in alla bilder på datorn...


Sällskap.



Jag och Trouble sitter helt ensamma i soffan.
Men syster är på väg och ska göra oss sällskap. :) Hon ska sova här inatt, eftersom att när Kim slutat jobbet var han bara hem och bytte om, sen åkte han vidare till Mattias. Då beslutade jag mej för att fråga syster om hon ville komma hit så att jag slapp vara ensam. ;D


Jag och Trouble har kollat på idol.
Vi tycker inte att någon av Alice och Kevin borde vara finalister, men nu när dom väl var det så hoppades vi på Alice. Fast jag har sagt från början att Kevin kommer att vinna, så jag hade rätt iaf. Tråkigt nog. ;D
Jaja, vi hade iaf något att sysselsätta oss med här i våran ensamhet. Haha.

Nej nu ska jag slänga på mej lite varmare kläder och ta ut Trouble en sista gång, sen blir det film med syster, sen sova. :)
God natt på er.

Jag är glad.



Ja
g har verkligen människor som bryr sej om mej.
Jag känner mej alltid så ensam, det känns jämt som om jag är den enda människan som finns... Men igentligen så har jag hur många som helst! Och jag måste då säga att jag hellre har bara en som står mej otroligt nära och många på håll, istället för att det skulle ha vart tvärt om. Men jag har för det första min familj och sen så har jag alla mina vänner och bekanta. Och faktiskt så har jag precis kommit på att dom bryr sej om mej så otroligt mycket mer än jag trott.

Jag vet inte varför, men jag har vart otroligt deprimerad ett bra tag nu, jag har haft så mycket att tänka på... Men nu, ÄNTLIGEN, börjar det ge med sej. Jag sover bättre på nätterna, jag är gladare och har löst nästan alla mina ekonomiska problem.
Jag har känt mej så ensam och trott att jag inte haft några vänner kvar, men ack så fel jag har haft! Till att börja med så har jag omedvetet avfärdat alla vänner när dom har velat hitta på någonting eller liknande, det ser jag nu i efterhand. Jag har helt enkelt inte orkat med mej själv, och därför så har jag låst in mej i min lilla bubbla.
Men nu känns det bättre, allt ska bli bra nu!

Jag behöver tid för mej själv.
Jag har verkligen tagit tid till mej själv hur länge som helst nu, men jag behöver mer tid. Låt mej få den tid jag behöver, för jag håller på och reparerar mej och bygger upp mej själv igen. Det har vart svårt när Alfons har vart här, han har plågat mej omedvetet.
Det har inte vart riktigt hundra mellan mej och Kim (som ni säkert redan förstått), men det är på bättringsvägen nu.

Och sist men inte minst så har det hänt en hel del obehagla saker i mitt liv.
Tillexempelt så finns det en person som betyder oerhört mycket för mej, hon är som en extra mamma, och hon är min största förebild. Hon är så otroligt stark och målmedveten, hon är bäst på allt helt enkelt!
Men hon är sjuk, riktigt sjuk, och jag vet inte hur lång tid hon har kvar... Det är svårt, för jag vet inte ens vad jag ska göra för att stötta henne, eller vad jag ska göra för att hon ska få vara lycklig sista tiden. Jag vet heller inte hur jag ska bete mej när jag träffar henne, för att allt känns så overkligt, och jag vet inte hur jag kommer att klara mej när hon inte längre finns vid min sida.
Hon är den som hjälpt mej mest, den som alltid funnits vid min sida, och den som alltid lyssnat och stöttat mej. Hon har inte alltid hållit med mej om saker och ting, och hon har heller inte alltid förstått, men hon har heller aldrig låtsas som det, utan hon har vart ärlig och sagt precis som hon tycker och tänker.
Och det kommer att göra så otroligt ont att förlora henne, hon står mej lika nära som pappa, och värre smärta har jag aldrig vart med om, som när pappa dog. Jag är rädd, för jag vet inte hur jag ska klara det här... Jag har alltid haft henne att luta mej mot, och bygga upp mej tillsammans med igen, men vem ska nu hjälpa mej med det?
Jag ska försöka att göra allt för att ta vara på den tiden som finns kvar, och göra det bästa av situationen, men först måste jag bara komma på hur...


Jag har kommit rätt nära Kims pappa, vi brukar prata ibland, och det känns jätte bra! Han är jätte hjälpsam och trevlig, vi har inte riktigt haft någon kontakt innan, så det är jätte kul att vi har det nu. Han ska ju ändå bli farfar snart. :)
Jag vet inte, men vi har inte riktigt tagit oss tid till att lära känna varandra innan, så det känns skönt att vi tog igen det nu innan bäbisen kommer, det är alltid kul med lite extra stöd.
Det gör mej glad.

Jag är inte ensam, men ibland känns det som det.

Tomten är far till alla barnen.



Jag kröp ner i sängen med mina pojkar och slumrade till några timmar.
Hur skönt som helst! Nu är jag pigg igen...
Jag tog ut Trouble en sväng och pussade Kim hejdå, Jag skanar honom redan.
Men det vart ändrade planer, han ska inte bort och roa sej, utan han åker iväg på jobb med pappa sin och kommer hem sent ikväll eller i natt någon gång.
Jag är glaf för att han iaf kommer att komma hem. ;D

Nej, nu ska jag koppla av med tomten är far till alla barnen och lite mat.
Ovanligt va?

Hemma igen.

Lucian varade inte länge.
Så nu är jag hemma igen, och otroligt rastlös. Både Kim och Trouble sover och det är nog ingen idé att väcka dom än... Fast å andra sidan ska vi pyssla lite med min bil så fort jag får liv i honom, vilket skulle vara toppen om det blev så fort som möjligt. ;D Men han ,åste ju få sova ut en morgon han också.

Igår hade jag fullt upp hela dagen.
När jag väl tagit mej ut med Trouble så hamnade vi i garaget, eller inte i garaget, men hos Kims pappa iaf. Vi lekte ute i snön i 2 timmar, innan jag ramlade pladask rakt frammåt på magen. Vackert! Det gjorde rätt ont, så mamma fick komma och hämta mej, bäbisen har sprattlat på som vanligt efter så det är ingen fara, men rätt onödigt. Hur som helst så vart jag kvar hos mamma till sent igår-kväll, Kim kom dit när han var klar i garaget och sen åkte vi och handlade. Efter att vi handlat så tog vi med oss en film tillbaka till mamma och kikade på den med syster och hennes kompisar, sen åkte vi hem och sov. Eller iaf jag, jag vet inte när Kim ramlade in i sängen. ;D

Hej på er.

Uppe med tuppen.

Tro det eller ej, men idag klarade jag det.
Klockan 7 gick jag upp, och nu sitter jag här, jag har tillochmed hunnit äta frukost och gjort mej klar. Nu väntar jag bara på mamma... Förmodligen var det därför jag klarade av att gå upp idag, bara för att jag har planer nu på mprgonen. Syster yster har lucia i skolan, så jag och mamma ska dit och kika. :) Mamma borde komma vilken sekund som helst, lucian börjar ju alldeles snart...

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.
Är det någon som har något bra förslag? Kim åker bort och kommer hem imorgon, så jag funderar på att hitta på något roligare än att sitta hemma och stirra in i väggen. ;D Men som sista utväg fungerar ju det också.
Nu ringde mamma, så jag ska klä på mej och gå ut.

Hörs sen, hej hej.


Vilket väder. :)

Jag är på ännu bättre humör idag. :)
Man kan ju inte direkt vara nedstämd när det är så här mycket snö. Jag och Trouble kommer att bosätta oss ute idag igen tror jag, det är så jäkla härligt. Och med varma kläder på så  kan inget gå fel. ;D Jag längtar som tusan tills Trouble har vaknat och pallrat sej upp ur sängen, han blir så sur om man väcker honom...

Jag kom inte upp förrän 10 idag heller.
Men jag kom ju upp iaf, och jag är klar för att gå ut så fort Trouble vaknar. Jag ska bara kasta ui mej någon macka och lite oboy nu tänkte jag.
Idag ska jag och Kim handla, jag tycker att det är rätt kul, det är så skönt när det väl är gjort, men Kim hatar det. Men vad ska man göra då? ;D Det är bara att bita ihop. Haha.

Jag återkommer när jag har något mer vettigt att skriva. :D
Hej så länge.

Jag och Kim.

Det vart inte som planerat.
Men vad gör det? Jag och Kim tog en tripp ut till skogen med Trouble istället, och där sprang dom 2 omkring som 2 småbarn och lekte. Man blir lycklig av att se sånt! :) Sen åkte vi hem och nu ska vi väl förhoppningsvis hitta på något skoj tillsammans här hemma så fort han lagt på luren. ;D

God natt gott folk, det här vara sista gången idag.







Tack Maja för tipset föresten, det kan nog stämma alldeles utmärkt att det är så. :)

Yr i bollen.

Jag är fortfarande på världens bästa humör.
Jag kan inte bli gladare än så här! :) Men tråkigt nog så vart jag helt yr i huvudet nu, det känns som om jag ska svimma... Varför vet jag inte. Det går väl över snart. :)

Trouble har somnat på sängen.
Och jag sitter hät och väntar på att Robin ska hämta sina pengar så att jag och Trouble kan åka ut på äventyr med Kim och Brat någon gång... Om han inte kommer snart så skiter jag i honom, det är ändå inte mitt problem.
Nu ska jag hoppas för allt i världen att det fortsätter så här, att det verkligen blir som förväntat. :)

Filmen får vänta tills ikväll. ;D

Utmaning.



Kalla mej gammalmodig eller inte, vilket ni vill...
Jag har blivit utmanad av Nize, men eftersom att jag inte vet hur man gör när man länkar till någon annans blogg så kan jag tyvärr inte ställa upp. ;D Jag är värdelös på datorer. :D Haha.

Jag är glad idag, som tusan!
Jag och Trouble har tagit en promenad i det härliga snövädret, vi kom hem för inte längesen alls. Nu sitter jag och äter, och det sitter alldeles perfekt eftersom att jag var hungrig som tusan. Jag har fått en del roliga nyheter som jag tyvärr inte kan dela med mej av än, men jag kan ju säga att det gör mej så otroligt glad, och så många av mina problem kommer att lösas nu. :)
Det ända som fattas är att Kim inte är hemma, jag får väl hoppas på att det inte blir allt för sent innan han kommer hem idag. :)

Nu ska jag för ovanlighetens skull kika på en film.
Hej så länge. :)

Förvånad?

Blir ni förvånad när jag säger att Trouble fortfarande sover?
Det blir inte jag, han snarkar på som bara tusan där inne i sovrummet. Men snart ska jag väcka honom, vi ska nämligen ut på långpromenad i det fina vintervädret. :) Jag tror vi ska ta en sväng till garaget och säga hej för att sen gå vidare till farmor och farfar på en fika. Det vore mysigt. :)
Men först ska jag äta "frukost".

Jag kom inte upp i tid idag heller.
Det var meningen att jag skulle gå upp klockan 7 och göra gröt frukost åt mej och Kim, men sen ringde hans pappa och väckte oss klockan 10. Ojdå! Jaja, en timme tidigare än igår iaf, men nu jäklar ska det bli ändring på det här, nu ska jag få lite vettiga rutiner... Fast samtidigt kanske jag borde passa på att vila upp mej inför förlossningen och en massa sömnlösa nätter efter det? Vad tror ni?

Nej nu ska jag snabba mej, så att jag får komma ut i snön någon gång.
Hej så länge.


Kom hem nu!

Nu vill jag att Trouble och Kim ska komma hem.
Dom åkte runt 8-tiden imorse, men dom har väl fullt upp i garaget kan jag tänka mej...
Hur som helst så har jag precis ätit, nu funderar jag på att bada igen, jag gjorde det imorse också. Men jag har ju iaf inget bättre för mej. Erica frågade om hon fick komma förbi, och hon hade mer än gärna fått gjort det om inte jag hade lite andra planer så fort Kim kommer. Tråkigt att det är just dom dagarna jag inte kan hitta på något som hon kan, och tvärt om. ;D

Nej nu kallar badkaret, och jag gissar på att jag inte skriver mer idag. Jag har ändå inte haft något vettigt att skriva på hela dagen, och något vettigare kommer jag förmodligen inte uppleva idag iaf.
Hej på er.

Erica.

Det är skönt att ha någon som alltid finns där.
Även om vi är som hund och katt så finns du altid där för mej.
Tack! ♥

Ingen tävling.

När jag bad er gissa datum så var det inte menat som en tävling.
Så gissar man rätt kommer man inte att vinna någonting. ;D Jag tänkte mest att det var en kul grej om ni ville vara med och gissa, och jag skrev ju faktiskt ingenting om några priser eller så heller, plus att det är helt upp till er själva om ni väljer att gissa eller inte. :)

Jag har tusen saker att göra.
Men jag kommer aldrig till skott... Jag blir så arg på mej själv! Jag har tillexempelt börjat med att sova bort nästan hela dagen, jag klev upp vid 11, sen så duschade jag och så.
Men jag borde ta tag i allt som ska göras här hemma, men jag kan inte göra det själv, och jag vet inte vem jag ska ta hjälp av?
Stressmoment!


Super fint kort, på Kim för typ massa med år sen. ;D

Uppsvälld.

I slutet av graviditeten har jag vart rätt uppsvälld.
Speciellt fötter, smalben och ansikte, vilket inte är någe vidare kul, men jag har ju graviditeten att skylla på... Hur som helst så skrev jag det bara för att ni inte ska undra vad som hänt med mej när jag lägger upp bilder. ;D Haha.

Jag är rätt glad nu, det snöar ju! :) Men det kunde gärna få bli minusgrader ute så att snön ligger kvar också. Det snöar iaf, det är väl det som är huvudsaken. ;D





Jag förstår inte vad jag gör för fel med kameran, men det där är min mage iaf...
Kim ska få knäppa bättre kort sen, jag är inte någon höjdare på att knäppa på mej själv så.
Men nu har jag iaf lagt upp någon bild så länge. ;D



Tjockis! ;D

Gravid.



Uträkning utgår från dagens datum: Mån 8 dec 2008.
Din graviditet startade Sön 23 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 6 apr 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 261 av 280. (93,2%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 1 full dag (v37+1).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 27 dec 2008
Du har 19 dagar kvar till förlossning.


Vecka 38

Kroppen:
Om inte barnet vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då barnet föds med baken/benen först. Om kvinnan har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända barnet för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt barnet i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för mamman och barnet kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Barnet:
Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm

Uttråkad...

Jag är vaken och uttråkad.
Idag är jag iaf på bättre humör, men jag har fruktansvärt tråkigt! Jag vaknade för ett tag sen, och har redan hunnit göra mej klar, nästan iaf. Kim åkte precis när vi vaknat och tog Trouble med sej, så nu sitter jag här och hoppas på att någon lika desperat som mej ska ringa och vilja hitta på något. ;D
Mamma sover, hon ska ju jobba inatt och plus att hon brukar inte vara sådär jätte påhittig heller, men som sista alternativ får det duga med att åka dit. ;D

Jag är hungrig som tusan.
Men jag kan inte komma på vad jag ska äta... Typiskt mej! Men det är rätt utrensat här hemma och jag har ingen lust att ställa mej och laga fläskfilé till mej själv nu mitt på dagen precis. Jag får väl se vad jag kan hitta på för något. Men hur som helst så är det nog bäst att jag går och kikar på en gång.
Hej så länge.

One missed call.



Jag har kollat på film, med Trouble som sällskap.
One missed call hette den, och jag tyckte faktiskt att den var bra! :) Fast, trög som jag är så förstod jag nog inte slutet riktigt tror jag? Trouble sov under hela filmens gång, men han låg tätt intill mej och höll mej sällskap iaf, och tur var väl set, för annars hade jag nog inte vågat se klart på den.

Nu tänkte jag för "ovanlighetens" skull titta på en till film.
Men vad ska jag göra då? Jag är inte så pass trött att jag skulle kunna gå och lägga mej, Kim har inte kommit hem än och jag vet inte när han gör det heller, och jag har inget bättre förslag än att kika på en till film, så valet är igentligen lätt...
Men först ska jag ta ut Trouble en sista sväng, sen kommer han förmodligen att sova tills sent imorgon som vanligt.
God natt...

Minnen.



Nordman-Vandraren.
Minnen för livet... ♥
En låt som enbart framkallar tårar, både av glädje och av saknad.

All alone.

Som vanligt så sitter jag här hemma med mej själv.
Men jag och Trouble har iaf vart ut på en åktur med mamma, vi gjorde henne sällskap när hon skulle hämta syrran hos hennes nya kille. Så vi har inte bara suttit hemma...
Fast Kim har inte kommit hem än, och det lär nog dröja som vanligt, så ett tag till blir jag nog ensam iaf, vad kul!? ^^

Det låter värre än vad det är.
När jag skriver om min rygg, foglossning och allt vad det är som hör graviditeten till så låter det mycket värre än vad det är skulle jag kunna tro. Självklart gör det jätte ont och är jätte jobbigt, men det är inte menat att klaga, det är ju mysigt på samma gång, så ni får inte missuppfatta mej.
Att vara gravid är nog det största som hänt mej någonsin, vilken utmaning och vilken resa... Jag har lärt mej så mycket av mej själv och skulle inte tacka nej till fler barn längre fram i livet. Men nu såhär i sluttampen är det rätt kämpigt och det kan låta som om jag skulle kunna dö, men så är det inte, det hör till, och jag är samtidigt glad över att känna av det med tanke på att jag haft en sån himla lätt graviditet, jag har knappt känt mej gravid alls innan.
Jag kommer aldrig att upleva någonting större än det här, det här kommer att vara det absolut tuffaste jag vart med om någonsin!


Inte min dag.

Det är inte min dag idag.
Kim har åkt bort och kommer väl hem ikväll någon gång. Själv så sitter jag här med Trouble och orkar inte ens ta mej in i duschen och fräscha till mej, och hungrig är jag också, men det är så jävla tråkigt att äta ensam! Det är tråkigit att vara ensam större delen av vardagen. Men jag kan ju inte göra vad som helst eftersom att jag måste ta handt om Trouble. ♥

Jag hoppar över att knäppa kort idag.
Jag har ingen lust att knäppa kort på mej själv när jag är på så dåligt humör. Jag tänker bara ta ett bad och sen lägga mej på soffan och kika på en film. Någon som har ett bra förslag?
Nej, nu måste jag rycka upp mej och ta mej till duschen.
Hej så länge.

God Natt!

Jag fick något fel och var tvungen att skriva en sista gång för idag.
Det är så att jag nyss pratade med Kim, han var "anställd" som chafför för kvällen av några gubbar, men han trodde inte att han skulle bli allt för långvarig. :) Med andra ord trodde han att han skulle komma om någon timme, så jag som inte vill gå och lägga mej ensam inatt igen, tänkte sätta på en film att underhålla mej med så länge. När filmen är slut hoppar jag i säng om inte Kim hunnit hem än, men med lite tur så ramlar han väl in här i samma veva och vi kan gå och lägga oss tillsammans. :) ♥

Jag har föresten en plan...
Som sagt så har jag plockat med en massa här hemma hela dagen, men ändå har jag en hel del saker som inte har någonstans att ta vägen. Men jag tror att jag kommit på en lösning på det, så imorgon ska jag ta och kika på det så får vi se hur det går. Med lite tur så lyckas jag och problemet är ur vägen, men annars så får jag väl ha massa saker som ligger alldeles vilsa och utspridda i lägenheten tills jag hittar någon annan lösning. ;D Haha, någonting ska jag nog allt komma på...

God natt, sov så gott.


Britney Spears.



Jag har nyss kikat på dokumentären om Britney Spears.
Jag har alltid gillat henne, jag och Jennifer brukade ha rätt kul med hennes musik och hennes filmer. ;D
Fast jag känner ändå att alla människor borde väl förstå att det är påfrestande att vara så pass känd, att aldrig kunna vara ifred eller göra precis vad man vill. Jag tycker inte att man ska behöva göra ett helt program bara för att folk ska förstå att hon har känslor som alla andra, att man tillslut inte klarar mer och bryter ihop psykiskt. Jag vet inte, men för mej är det en självklarighet.
Jag gillar henne och förstår att hon agerat som hon gjort, det handlar nog om mognad och självbild det där.

Kim bjöd på Pizza idag, min var jätte god.
Fast när vi hade ätit klart så körde han hem mej och Trouble, så nu sitter jag här själv igen, medans Trouble ligger i sängen och snarkar och Kim är ute på annat. Jag börjar tröttna på att alltid vara ensam och utan sällskap. Men förhoppningsvis kommer väl Kim hem snart eller något.
Hur som helst så lovade jag att bjuda på lite kort på resultatet av julpyntningen... Jag fick inte till några bra kort, men det får ni tåla.


Det blev så mörkt, men när jag hade blixten på så blev det för ljust...




Man ser ju iaf nästan hur det ser ut...

Imorgon ska jag knäppa kort på mej så att ni får se hur tjock jag är...
Men nu tänkte jag slänga ut en bild på mina älsklingar och sen ringa och höra vad Kim har för sej.
God natt.


Nu är det jul här i vårt hus.

Jag har fått hjälp av mamma med en massa saker här hemma idag.
Kim har legat avslagen och sovit hela dagen medans jag och mamma har fixat och donat, han var väl inte så pigg efter alla öl igår. Jag och mamma har iaf fått fram julen här hemma, ÄNTLIGEN! Jag ska knäppa något kort som jag kan lägga ut lite senare. :)
Jag har knappt hunnit med att andas idag känns det som, jag har ätit en gång, så nu känner jag att hungern börjar greppa tag i mej.

Det tråkiga är att Kim hatar julen.
Det hade vart betydligt mycket roligare om han hade uppskattat julpyntningen... Istället hoppas han på att Trouble ska äta upp mina julsaker. :(
Och en grej till, nu har jag en hel del saker som inte har någonstans att ta vägen, då var det det där med förvaringen igen. Ett tillfälligt6 cd-ställ skulle göra hur mycket som helst, till vi har råd att köpa en stor tv möbel med plats för både skivor, filmer och böcker.

Jag ska kasta in ett roligare inlägg senare, med lite bilder.
Hej så länge.

Operation knäppa kort.

Jag har hälsat på Pia idag.
Jag lånade hem kameran och har vart duktig och invigt den...
Direkt efter att jag vart hos Pia åkte jag hem till mamma och blev bjuden på tacos, vi kikade på Idol och Fredag hela veckan. Bara hon och jag.
Sen Kom Kim och Kiwi precis när jag och mamma skulle ta ut Trouble och släppa honom i snön, vi tänkte även knäppa lite kort. Det var jätte svårt att få till det i mörkret, men en del dugliga bilder blev det iaf. ;D

Nu har jag nyss kommit hem.
Så nu sitter jag bara här i min ensamhet och tänkte bjuda er på lite roliga bilder på Trouble. ;D Kim är hos Cissi och Kiwi på någon öl, han kommer väl hem inatt någon gång...
Jag tänke bara slänga upp några rader och något kort för att sen sätta igång en film innan jag ska sova, jag har ju sällskap av Trouble som ligger i sovrummet och sover, och en liten bäbis som sprattlar i magen iaf, så helt ensam är jag ju inte. ;D

God natt!


Trouble ser inklistrad ut och Kolla Kims min. ;) ♥









Min vackraste! ;D

Snö.

Jag tänker inte ta ut glädjen i förskott den här gången.
Men jag ska vara glad för stunden, det är ju faktiskt lite snö ute. :)
Jag har sovit som en stock inatt, det har vart så jäkla skönt! Fast sen började det ringa runt halv 9 imorse, och efter det så har det ringt med jämna mellanrum, jag antar att det var meningen att jag inte skulle sova mer...

Det är fredag idag, och jag känner mej inte ett dugg taggad.
Helst skulle jag vilja krypa ner i sängen igen och sova hela dagen. Men det har jag inte tid med, jag har en himla massa att trixa med här hemma... Det ska lagas mat och det ska packas lite mm.
Ikväll tror jag att det blir en lugn kväll, jag skulle bara vilja ligga hemma med en godispåse och bli tjockare än jag redan är.
Jag ska se om jag och Kim iaf kan ta en sväng till Pia och hämta kameran nu på dagen. Föresten så hade inte Pia namnsad den 27, så jag vet inte om det är fullmåne då håller, det måste ha stått heltokigt i den kalendern jag tittade i.


Trött.



Som vanligt är jag trött...
Jag och Trouble har vart ute i hundgården, vi fick besök av Ida och Adam så Trouble blev jätte glad. :) Vi följde med dom hem på en fika också, sen var vi tvungen att traska hem och vila upp oss lite...
Nu sitter jag bara här och funderar på att slänga på mej mjukisbyxor, en stor tröja och bara bädda ner mej i soffan. ;D

Som sagt gick det bra hos barnmorskan idag.
Hjärtljuden lät precis som vanligt, min mage hade växt 2 cm sen sist och jag hade gått upp 3,5 kilo till! :O Då vet jag iaf att bäbisen växer som h*n ska. :) Nu har jag bara ett besök kvar hos barnmorskan innan beräknad förlossning, men jag gissar på att vi kommer hinna med en eller 2 ggr till. ;D Vi får se.

Jag blev uppmanad till en liten frågestund.
Så varför inte!?
Frågan är då alltså; Vilket datum gissar du på att lillen kikar ut, och vilket kön tror du att det blir? :)
Glöm nu inte att min beräknade förlossning är den 27, INTE den 25...
Den 27 har Pia namnsdag också, och plus att det är fullmåne. ;D
Lycka till.

Mat.

Maten står på spisen och är alldeles snart klar.
Jag är super hungrig!
Ida följde med mej till barnmorskan, det gick så bra så... Jag har gått upp 3,5 kilo till, nu börjar jag bli TJOCK! Nu vill jag inte öka mer i vikt. Allt såg bra ut iaf och barnmorskan tyckte att det var bra att jag gick upp i vikt för att hon tyckte att jag vägde så lite innan. Hur som helst så trodde ju jag att jag hade datum den 25, men fel hade jag, det var tydligen 27. ;D Haha, jag har trott fel hela tiden, men 2 dagar, vad gör det? :P

Nej nu sk ajag äta, hörs sen...

Sista gången idag.



Det är sista gången jag skriver idag.
Jag ska snart ta ut Trouble en sväng och sen funderar jag på att göra kväller...
Jag är ju som sagt trött för jämnan.
Fast jag skulle ha ätit någonting innan, men jag ska vänta på att Kim kommer hem först.

Jag har nyss kikat på en film; Låt den rätta komma in.
Helt värdelös tyckte jag, jag kikade inte ens klart på den.

Imorgon ska jag till barnmorskan, så håll utkik efter uppdatering om graviditeteten.

God kväll gott folk. ;D
Sov så gott.

Vågat.

Nu tänkte jag att jag skulle visa resultatet av min fotografering.
För det första måste jag säga att det här är jätte vågat av mej! ;D Jag hatar att vara med på kort egentligen, och jag skulle aldrig ha gått med på det här om det inte var för att jag är gravid.
Jag vet att jag hade ångrat mej om jag inte hade gjort det, och vet ni vad!? Jag gjorde det!


Det syns rätt bra på min min (eller vad man ska kalla det) att jag är obekväm. ;D


Den här bilden tycker jag mindre om men...


NÄRBILD! Men man ser iaf hur tjock jag är. ;D


Ja, nu är det upp till er vad ni tycker, själv måste jag säga att jag är rätt nöjd iaf.
Jag har gjort mitt bästa för att ansiktet inte ska synas och jag har lyckats rätt bra ändå.
Är du intreserad av att göra samma sak som mej, det är ju ändå ett minne för livet, så kan ni kontakta Ida som har knäppt bilderna för mer information.
www.SpunkisGrisen.blogg.se

Snöblandat.

Det är snöblandat regn ute.
Det verkar vara snö överallt förutom här... Fuskit! ;D
Jag och mamma klädde iaf på oss och tog en tripp upp till skogen med Trouble som fick inviga sitt nya varma regn täcke. :) Det var ett tag sen vi var ut i skogen nu så det var jätte skönt att få komma ut i skogsmiljön igen, det tyckte Trouble också, som kutade fram och tillbaka för att göra av med all energi han hade. :D Det är så kul att se!
Vi var dessvärre inte ute så länge, jag har sån foglossning och plus att det regnade ju. Men nu har jag nyss kommit hem och borde igentligen ta reda på tvätten, men jag hamnade här istället. Tvätten får vänta ett litet tag.
Jag tänkte ta hem en film att kika på i min ensamhet, så medans den laddar kan jag plocka reda på all tvätt.

Jag har fått en del kommentarer angående att lägga ner bloggen.
Faktiskt så är det inte en enda som sagt att jag borde ta bort den, tvärt om, alla verkar vilja att jag ska fortsätta skriva. Så det lutar väl åt det hållet. Det tråkiga är bara att nästan alla är anonyma, jag skulle ju vilja veta vilka ni är. ;D
Hur som helst så har jag faktiskt haft mobilen i farten och knäppt  ett kort på Trouble idag, så jag kan ju lägga upp den så att ni får något vackert att titta på. :) För jag vet att jag är dålig på att lägga ut kort och så, men det är så tråkigt när jag bara har en kamera på mobilen, som dessutom är värdelös. Men jag ska hämta kameran som jag ska få låna av Pia på förlossningen någon dag, så då ska jag passa på att knäppa en massa kort på allt möjligt, då kanske ni uppfattar saker och ting lite bättre, om inte annat så blir det roligare att läsa. ;D

Nu ska jag försöka hitta någon rolig film, hej så länge.





Liten blir stor.

Jag är bara tvungen att visa er det här...


Trouble är liten och sover...


Trouble är ännu mindre, och Devil är stor oh stark. ;D


Trouble är stor. :)

♥♥♥

Snart är det dags...

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 2 dec 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
 
Du är på dag 257 av 280. (91,8%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 4 fulla dagar (v36+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 23 dagar kvar till förlossning.

Om jag räknar från min sista mens så har jag datum torsdag 18 December, alltså precis en vecka innan det här, det är rätt komiskt att det träffar så rätt... Men det här stämmer troligen bäst, eftersom att det är uträknat genom ultraljudet. :) Hur som helst så är det inte lång tid kvar.

Nu ska vovve ut en sväng, min älskade hund! ♥
Men glöm för guds skull inte att upplysa mej om vad du tycker om min fundering på att stänga ner bloggen. Det blir roligare om ni är med och tycker till, även om jag är van vid att ingen kommenterar när jag väl lägger ut frågor här. Passa på nu, det kan vara din sista chans. ;D

Slutkörd...

Jag var ju som sagt på middag i söndags.
Det var trevligt!
Men efteråt åkte jag hem och bäddade ner mej i soffan med en film. Det känns att det inte är lång tid kvar på graviditeten nu, aj min kropp! ;D
Kim kom hem runt 12 och då kikade vi på en film och sen somnade jag.
Igår var vi hos veterinären med Trouble, han vaccinerades och kollades igenom. Allt var jätte bra med honom, inga problem alls och Oltner tyckte att allt bara blev bättre och bättre för varje gång vi kom dit. :)
Sen sov jag i princip hela dagen, jag är helt utsliten.

På kvällen var jag på utbildning.
Jag trodde att jag skulle avlida, men det gjorde jag inte. :)
Sen åkte jag, Kim, syster och hennes kompis Ellen ut på lite äventyr, och sen direkt hem och jag slocknade så fort jag la mej ner tror jag.

Idag har jag sovit en massa igen.
Jag visste inte att man kunde sova så här mycket som jag gör nu för tiden...
Men jag har även gjort lite nytta, jag har haft tvättstugan, sen hämtade mamma mej och vi har vart ut på lite ärenden på köpis. Nu har hin nyss bjudit på pizza, så jag håller på och smälter det, sen ska jag hoppa i ett bad. Jag hoppas på att det ska hjälpa lite mot värken i kroppen. Om inte annat så är det väl avslappnande. ;D
Sen ska jag bara kika på en film och gå och lägga mej, jag ska sova hos mamma inatt.

Jag funderar på att lägga ner bloggen helt.
Vad tycker ni om det?
Jag känner att jag inte ger er någonting, jag skriver liksom bara en massa strunt. Jag skulle lika gärna kunna skriva allt det här på ett papper hemma och sen elda upp det... Men jag trivs ändå med att skriva, även om ni blir uttråkade som tusan av att läsa det. Men jag vet inte...
Jag ska fundera pådet.

Hej så länge.

RSS 2.0