Mys med storebror i soffan. Storebror behö...

dsc02802 (MMS)

Mys med storebror i soffan. Storebror behöver, som ni säkert ser, klippa sej inom en riktigt snar framtid! Med andra ord, helst igår...


Jag vill alltid att han ska vara så här li...

dsc00439 (MMS)

Jag vill alltid att han ska vara så här liten, det är så mysigt med en bäbis! Han är så otroligt fin, och så snäll... Jag är så lycklig!


Leon och farfar läser bok, medans farmor m...

dsc02799 (MMS)

Leon och farfar läser bok, medans farmor myser med corey...


Storebror äter mellis. De andra pojkarna s...

dsc02798 (MMS)

Storebror äter mellis. De andra pojkarna sover på övervåningen... Lugnt i stugan med andra ord! Förresten ringde Mikki mej idag, och det var riktigt kul då vi har helt olika dags rutiner och inte hinner ses så ofta.


Lycklig.

Jag hade inte kunnat vara lyckligare!
Jag har världens finaste pojkar, och kunde inte be om mer...
 Leon är så stolt över att ha fått en lillebror, och han är så duktig! Därimot så är det också rätt jobbigt fö honom, han måste vänja sej vid att all fokus ligger på honom hela tiden. Men det ska nog gå bra...
Jag vet bara inte riktigt hur jag ska fördela tid och uppmärksamhet än, men det kommer väl med tiden?

Det var underbart att få komma hem idag......

dsc02626 (MMS)

Det var underbart att få komma hem idag... Saknaden efter leon och trouble är mättad, och att veta att dom sover gott på övervåningen medans jag, corey och joel myser i soffan, är så skönt! Ni anar inte hur mycket jag längtat efter att få vara hela familjen tillsammans... Och det har vart så tomt utan leon.


På väg hem. :)

dsc02796 (MMS)

På väg hem. :)


Kärlek!

dsc02795 (MMS)

Kärlek!


Världens bästa storebror är så stolt över ...

dsc02794 (MMS)

Världens bästa storebror är så stolt över att få hålla lillebror. Vi hade tur och fick permis idag, och passade då på att umgås lite med leon igen... Imorgon blir får vi komma hem, och det ska bli så skönt att få umgås mer med leon!


Fredagsmys i vårt nya rum, där vi dessutom...

dsc02787 (MMS)

Fredagsmys i vårt nya rum, där vi dessutom har tv! Men jag saknar leon så otroligt mycket... Jag grät idag när han skulle åka hem efter att ha vart här och hälsat på en stund. Jag längtar tills vi får komma hem och vara hela familjen tillsammans!


Här ligger jag och väntar på att få gå och...

dsc02779 (MMS)

Här ligger jag och väntar på att få gå och ta min efterlängtade dusch! Sen ska jag "springa" ner en våning till corey, för en massa mys och dessutom för att kolla mitt blodtryck igen... För att ge er en liten snabb inblick på hur läget ser ut så gick förlossningen lite för fort för corey och dom tog med sej både honom och joel på en gång för att få igång andningen ordentligt... Jag fick ligga kvar för att få några stygn och ett stimulerande dropp då jag blödde lite mycket. Ca 2 timmar senare kom joel ner till mej och stannade med mej då jag var tvungen att ligga kvar i 2 timmar till innan vi fick åka upp till corey, och då hade jag knappt sett honom och visste heller varken vikt eller längd. Nu är läget iaf under kontroll, men vi blir kvar minst 2 nätter till iaf... Förhoppningsvis så får corey flytta upp till oss imorgon, och går det bra så liter det som om vi kan få komma hem sen. Mer får ni veta senare, nu ska jag ta min dusch!


Corey, 23/3-11 kl 19:05. 46,5 lång, och en...

dsc02778 (MMS)

Corey, 23/3-11 kl 19:05. 46,5 lång, och en vikt på 2996. Vårat lilla underverk!


Förlossnings fika... Nu har våran pojk kom...

dsc02773 (MMS)

Förlossnings fika... Nu har våran pojk kommit, för ca 2 timmar sen. Mer får ni inte veta än, då jag inte har full koll på läget själv.


Här har vi leons tjejer, som han tycker så...

dsc02772 (MMS)

Här har vi leons tjejer, som han tycker så mycket om så! Visst är dom helt otroligt fina?


Rosa är så fint! Hemma hos sam och christi...

dsc02770 (MMS)

Rosa är så fint! Hemma hos sam och christina i hille kan man hitta en hel del rosa detaljer, och jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk! Själv är jag så feg och håller mej till svart och vitt, med max en enstaka färg till, om det så är inredning, kläder eller vad annat som helst det gäller.


Vovve myser i solen, jag har förvärkar som...

dsc02767 (MMS)

Vovve myser i solen, jag har förvärkar som vanligt, och joel och hans pappa skruvar bil... Snart bär det av till banken, sen ska vi hinna med lite innan vi ska köpa en present till sam som fyller år idag. Sen ska vi självklart hämta hem prinsen, som sovit hos mormor i natt, innan vi åker ut till hille för kalas. Vilken härlig dag!


Min fina, vackra och underbara... Tänk vil...

dsc02766 (MMS)

Min fina, vackra och underbara... Tänk vilken tur jag har som har fått uppleva det obeskrivliga som att få barn. Jag är verkligen tacksam!


Här har vi då min nya hår färg, och jag är...

dsc02765 (MMS)

Här har vi då min nya hår färg, och jag är faktiskt väldigt nöjd!


Leon är riktigt trött idag... Farfar ola s...

dsc02755 (MMS)

Leon är riktigt trött idag... Farfar ola ska iaf hämta leon om en stund, och då ska jag måla det sista inne på toan, sen blir det bara till att vila!


Våren har återvänt! Idag är det 10 + och s...

dsc02752 (MMS)

Våren har återvänt! Idag är det 10 + och strålande sol... Dessvärre har jag en stund del att ta tag i hemma. Maria har tagit leon över dagen, Så jag ska städa, tvätta och måla... Det är tur att jag hunnit vara ute lite på förmiddagen med barn och hund, och än mer tur är det att vovve måste röra på sej mer. Jag ska nog börja med en promenad i solen med honom...


Vart tog våren vägen? Det har fallit snö s...

dsc02751 (MMS)

Vart tog våren vägen? Det har fallit snö sen i morse och ser inte ut att ge med sej än på ett tag... Tur att man ska fixa håret och vaxa benen ikväll, då kanske man känner sej lite pigg ändå.


Min underbara,vackra, älskade joel. <3 jag...

dsc01527 (MMS)

Min underbara,vackra, älskade joel. <3 jag är så lycklig, och och jag har sån otrolig tur att få dela mitt liv med honom!


Hjärtat när vi mös på morgonen. Vad skulle...

dsc02746 (MMS)

Hjärtat när vi mös på morgonen. Vad skulle jag göra utan honom?


Passar på att ta ett bad i lugn och ro, nä...

dsc02749 (MMS)

Passar på att ta ett bad i lugn och ro, när jag ändå är ensam hemma... Jag är helt slut som artist, kroppen värken, ögonen är tyngre än någonsin, och jag har ingen ork över till något annat än de absolut närmaste...


När leon kvicknat till efter operationen (...

dsc02745 (MMS)

När leon kvicknat till efter operationen (för er som missat det så var det rör som skulle sättas in), så åkte vi hem och stoppade i oss lunch innan vi begav oss ut på en promenad. Vi avslutade med lite lek på framsidan innan pappa kom hem och det var dags att styra mot hille för lite bus även idag...


Uppvak...

dsc02744 (MMS)

Uppvak...


Pysen leker i väntan på operation... Och j...

dsc02741 (MMS)

Pysen leker i väntan på operation... Och jag är så nervös!


Mage idag... Den växer bra mycket nu!

dsc02737 (MMS)

Mage idag... Den växer bra mycket nu!


Ute bus i hille.

dsc02740 (MMS)

Ute bus i hille.


V37.

Äntligen närmar det sej...
 Jag är så otroligt tung och osmidig nu, självklart hör det till, men man känner sej inte så vacker och pigg när man lagt på sej närmare 20 KG, och har en otroligt begransad rörelse frihet.
 Jag längtar så mycket efter lill kotten och kan knappt vänta på att få se vad det blir för en liten filur. Leon frågar allt oftare när bäbisen ska komma, och kommer med gamla snuttefiltar som han inte längre använder, och ger dom till mej och säger att bäbisen får dom av honom. Samma visa när han märkte (till sin stora förvåning) att hans DC skor var på tok för små, då ville han ge sina älskade skor till bäbisen. Är han inte underbar min son!?
Som sagt, ÄNTLIGEN närmar det sej!

Vätska...
 Med Leon såg jag ut som en michelingubbe de sista veckorna. Jag hade ingen hals, fötterna var 4 storlekar större än vanligt, och händer och resten av kroppen ska vi inte ens prata om!
 Visst är jag sväld nu också, en hel del. Men inte i närheten av hur jag såg ut med Leon. Jag har heller inte ökat lika mycket i vikt som med Leon, men det skiljer inte många kilon nu... 


Med Leon, ca 4 veckor kvar...




Med Leon, 4 dagar innan förlossningen.




Den här graviditeten, med 4 veckor kvar till BF.


En underbar känsla!



Solen skiner och snön smälter med en rasande fart...
 Vårkänslorna rusar inom mej, och äntligen ser jag fram emot dagarna på ett helt annat sett.
Jag är så lycklig över att vara omringad av underbara människor som får mej att le av tacksamhet.
Det går inte att gräva ner sej idag, då solen bjuder på glädje och när man njuter av den underbara känslan som talar om att:

NU ÄR DET VÅR!


Här ligger vi alla 3, helt utslagna efter ...

dsc02733 (MMS)

Här ligger vi alla 3, helt utslagna efter en otroligt god lunch, som svärföräldrarna bjöd på... Leon lyckades somna innan maten och får därför äta när han vaknar istället.


Morgon mys... Men nu blir det frukost för ...

dsc02732 (MMS)

Morgon mys... Men nu blir det frukost för att sen lämna leon på dagis och styra mot småland. Lisa och lasse ska bo här med leon tills vi kommer hem...


Kärlek!

dsc02731 (MMS)

Kärlek!


Jag och syster tog och bakade semlor, dage...

dsc02729 (MMS)

Jag och syster tog och bakade semlor, dagen till ära... Och gott blev det!


Det här ska då föreställa blåbärs muffins....

dsc02727 (MMS)

Det här ska då föreställa blåbärs muffins... Jag vet inte vad som gick snett, men förhoppningsvis smakar dom bättre än de ser ut... Tur att det ska bli lika många med hallon och sen även vanilj också, dom blir förhoppningsvis finare!


Det finns många olika sätt att åka bil på,...

dsc02725 (MMS)

Det finns många olika sätt att åka bil på, och här är en av varianterna... Älskade vovve!


Nu börjar vår känslorna ta fart, och man k...

dsc02724 (MMS)

Nu börjar vår känslorna ta fart, och man känner sej mycket mer positiv... Vi är på väg ut för korv grillning och hund bus i den underbara solen. Just idag är jag stark!


Bilbanan kan även användas till annat... M...

dsc02723 (MMS)

Bilbanan kan även användas till annat... Medans leon målar och pappa står i duschen så passar trouble på att sola sej lite mitt i gatan. Själv väntar jag på att få ställa mej i duschen jag också...


Mitt enda sällskap just nu är leksakerna, ...

dsc02719 (MMS)

Mitt enda sällskap just nu är leksakerna, annars är det helt tomt här hemma. Vi befinner oss i sätra och alla förutom jag är ute och leker på gården. Jag ligger på soffan och vilar... Trött som aldrig förr, ryggvärk som heter duga och en rejäl foglossning med ett tryck nedåt. Men tro inte att det är något på g, för det är det definitivt inte!


Fredag och ingen som helst planering... De...

dsc02718 (MMS)

Fredag och ingen som helst planering... Det känns bra skönt att bara ta kvällen som den kommer, och att få mysa med mina killar i soffan. Som ni ser är liten på strålande humör, Trotts att han är så trött att han skulle kunna däcka av nu på direkten...


Jag ligger för tillfället och möblerar vår...

dsc02713 (MMS)

Jag ligger för tillfället och möblerar vårt hem i huvudet. Jag vet precis hur det ska se ut... Det dryga är bara att vi måste ta en sak i taget, och att vi för tillfället inte har ekonomi till massa möbler och annan inredning. Leon ska iaf få en byrå och någon slags hylla eller liknande förvaring till sitt rum inom snar framtid. Hans rum är prio ett just nu, han behöver ett alldeles eget rum för sej och sina saker när han blir storebror. Med andra ord behöver han sitt eget revir, som är bara hans när han tvingas dela med sej av mamma och pappa...


Trött som tusan, en rygg som går av vilken...

dsc02712 (MMS)

Trött som tusan, en rygg som går av vilken sekund som helst, och kissnödig en gång i sekunden... Japp, ni läste rätt, en gång i sekunden. Med andra ord är jag kissnödig hela tiden! Men nu ska jag ta min trötta kropp och förflytta mej till sängen och njuta av den sömn jag erbjuds idag. Jag är just nu tacksam över varenda minut av vila och sömn, även om det oftast inte blir så mycket av det nu för tiden...


Någon mer än jag som längtar efter sommar ...

dsc01248 (MMS)

Någon mer än jag som längtar efter sommar nu? Men först längtar jag efter bäbis, som för den delen ligger som 'den' ska... Vi gjorde ultraljud i måndags för att undvika att den här förlossningen slutar lika som leons, och nu ser det ljust ut.


Vecka 35... Speciellt tillägnat mimmi i au...

dsc02707 (MMS)

Vecka 35... Speciellt tillägnat mimmi i aus. Hehe.


Solen skiner och en härlig promenad lockar...

dsc02703 (MMS)

Solen skiner och en härlig promenad lockar som tusan... Dessvärre är det över 10 minus idag, och dessutom har jag massa saker att göra nu på förmiddagen, innan leon ska till doktorn... Men nu är det färdig lekt för leon då vi måste klä på oss och traska till dagis. Ha en bra dag!


RSS 2.0