Barnvagn.

Finns det någon som har ett bra barnvagnstips? Jag vet att det är lång tid kvar tills den kommer till användning, men jag tycker att det kan vara bra att börja kika lite nu så att man har god tid på sej att hitta någon man tycker om... Jag har suttit på nätet nu och kikat men jag fattar ingenting! Jag ska försöka få med mej mamma och åka in till gävle och kika i butikerna, Kim jobbar ju så han och jag får åka nästa vecka eller något när han är ledig, vi är ju 2 om vad vi ska ha för vagn. Jag tycker iaf att dom här vagnarna som är både sitt och liggvagn på samma gång är smart, då kan man ha vagnen länge, men samtidigt så måste vi ha en vagn som går att köra lite varstans med tanke på att Trouble kommer att följa med ut på dom flesta barnvagnsracen, och han vill ju helst springa i skogen. Jag vet inte jag, det är ju skit svårt! Men som tur är så har vi som sagt en hel del tid på oss, ca 6 månader iaf. ;D

Nu ska jag skaka liv i honom, han som är så himla svårväckt, men nu jäklar ska han vakna! :)
Hej på er.

Jag är duktig!

Nu har suttit i flera timmar (känns det som) och letat jobb på internet, jag sökte faktiskt till 3-4 stycken, nu får jag bara hoppas på svar från dom... :) Jag är ju super dålig på att skriva hur bra jag är och vad duktig jag är på vad, jag kan ju inte speciellt mycket och speciellt inte skriva ett seriöst och bra personligt brev, så vi får hoppas att det går hem hos någon av dom ändå. :D Kim sover fortfarande men jag funderar starkt på att väcka honom nu, jag börjar bli HUNGRIG och vi ska äta tillsammans innan han åker iväg till jobbet sitt.
Tro det eller ej, men jag har faktiskt inte vart ute i solen någonting idag, om man bortser från prommenaden såklart, så jag får nog ta och gå ut och lägga mej i solen en stund sen också, jag klagar ju på att jag är så blek så lite färg skulle inte sitta helt fel.
Nej nu blir det till att väcka älsklingarna mina, tröttare har jag aldrig träffat. :D
Hej så länge.

Fint väder.

image235

Snygging!? Vad gör jag för något?

Igår var först jag och Ida ut på en prommenad med Trouble i spåret, vi lämnade mobilerna i bilen för att det skulle bli lugnt och skönt, och det vart det, inte för att någon hade ringt mej när vi kom tillbaka. :D
Sen kom Erica förbi mej i labbe ett tag, igår var det Erica som behövde mej, det är tur att vi kan byta av varnadra ibland. :D Jag åt en halv glass förpackning och passade på att få ur mej lite av mina problem när hon ändå var här också, jag tror att det kädes bättre för båda 2 sen. :)
Sen kollade jag iaf på heartbreak hotel innan jag somnade, den är ju hur kul som helst! :D
Men ikväll blir det nog så att jag sover hos mamma, och på onsdag ska jag kanske sova hos Erica om Trouble får stanna hos mamma och sova där. :D Längesen!

Hej så länge.

En gång i veckan...

Jag börjar bli trött på det här! Sen jag fick reda på att jag var gravid har jag vart sjuk/mått jätte dåligt typ en gång i veckan, jag har alltså vart jätte förkyld, haft allergi eller haft febertoppar... Det är inte så himla kul att ringa och sjukanmäla sej en gång i veckan. Inatt har jag typ inte sovit någonting, så idag blev det till att stanna hemma så att jag kan komma pigg och glad imorgon istället.

Haha, dum som jag är så tar jag en prommenad med Trouble till spar för att köpa någonting att äta för att förebygga dåligt humör och en jätte hungrig Emelie, hur skönt var det med en tjock jacka i det här varma vädret? Jaja, iaf så fick jag slapa Trouble i princip hela vägen för att han prommenad strejkade, han är nog den lataste hunden jag vet! Så det som vanligt vis kanske skulle ha tagit 40-50 minuter tog nu kanske minst 1 och 1 halv timme idag, jag fick i mej luft och något att äta iaf och jag blev genast mycket piggare, men jag ska inte ha för stpra förväntningar då blir jag väl dålig tills imorgon igen. :D

Kim ligger och sover nu, jag funderar på att ta en stödvila tillsammans med honom nu jag också, men jag har inte riktigt bestämt mej, men jag fryser ganska mycket så det skulle ju vara varmt och skönt.

Jag vill träffa en barnmorska nu! Jag vill träffa en doktor nu! Kan inte strejken gå över snart, kan dom inte inse att dom inte kommer att få någon högre lön? Nu har jag väntat i typ 7 veckor på att få komma till en barnmorska, TYPISKT!

Hej så länge allihopa. :)

Varför!?

Jag känner mej helt tom... Jag förstår ingenting, jag känner mej så otroligt ensam. Jag orkar inte mer, jag mår inte bra av det här, det är upp till dej nu, jag tar avstånd tills du vet vad du vill. Fram tills dess vill jag varken träffa dej eller prata med dej, jag är trött på att vara den som alltid kommer i sista hand, den som passar när ingen annan har tid...


Jag har vart på köpis med mamma, jag träffade några stycken jag inte sett på länge och som nog inte vet att jag är gravid, för dom tittade på mej och på min mage men sa ingenting, det såg ut som om dom tänkte att dom inte vågade fråga utifall att jag bara hade blivit tjock. :D Haha, vad kul det såg ut!
Jag skulle hjälpa mamma att skura altanen idag på morsdag också, men jag orkade bara lite grann sen var jag helt slut så hon fick ta över, nu har hon nästan gjort klart allt. Skönt!
Idag vet jag inte ens vart jag ska sova, här eller i labbe? Det blir ju lättast med Trouble imorgon om jag sover i labbe, annars måste jag långprommenera imorgonbitti för att lämna Trouble till Kim, jag vet inte jag, jag får se.
Men jag ska iaf äta kyckling och potatis klyftor med mamma snart, mums, jag är super hungrig!

Nej nu ska jag nog ta en prommenad med mej själv, bara mej själv, jag behöver rensa huvudet lite och vara för mej själv och tänka igenom allting, det är svårt det här.
Hej så länge.

image234

Hangloose, melodifestival och prommenader...

...Kort beskrivning på min helg.

I fredags var jag och Linnea ut på hangloose, där träffade vi Erica och hennes vänner också. :) Annars sög det där, jag och LInnea var för det första först in, sen var det typ totalt 20 pers, as tråkig musik och skit dryga killar som såg ut som kopior av varandra... Det var bättre på tant grön innan, med trubadur. :) Efter det tog vi iaf taxi hem till Linnea, det tog ett tag innan vi kom i säng, men när vi väl la oss så somnade vi ganska fort tror jag. :D Båda 2 hade jätte ont i huvudet,lite ont i magen och var helt snurrig för att vi var så trötta.
Igår var jag ute med Trouble hela dagen, jag och mamma började med en långprommenad med honom, sen fick han följa med och käka, sen gå hem emot mamma igen, stannade på ett ställe och släppte honom så att han fick rusa av sej ännu mera, sen hem till mamma och där låg vi ute och solade på balkongen till 19:00. Erica och Stefan tittade förbi en sväng, trevligt. :) Linnea kom hon också, som planerat, vi gjorde fruktsalad med en himla massa somriga frukter. :) Vi käkade max och vart hur mätta som helst, vi orade knappt äta fruksalladen... ;D Men lite gick det i ändå. Vi kollade iaf på melodifestivalen som var helt VÄRDELÖS! Fy fan! Sen åkte Linnea hem och jag somnade fort som tusan i min säng hemma hos mamma.

Idag vet jag inte vad det blir, prommenad med Trouble iaf, i skogen där han kan springa löst, det är ju så himla fint väder. :) Jag funderar på att ta med honom ut på baksidan här och sola lite nu, jag behöver färg! ;D
Jaja, shit the same.
Hej så länge.

Hell yeah!

Jag är på otroligt bra humör idag, YES! :) Om inte Linnea ska ha lillbror sin där idag så blir det utgång för våran del.
Kanske uppdetaerar senare. Hej så länge.

Lite bättre.

Jag är på lite bättre humör nu iaf...
Jag, Erica och Trouble tog en glass på donken, sen en prommenad så jag han då avreagera mej rätt mycket under den tiden, Erica fick knappt en syl i vädret, sorry. Det vart bättre för mej iaf...
Jag kom nyss hem iaf efter att ha stått och pratat med Toffe, Lina, Erica och Stefan ett bra tag, trevlans. :) Jaja, filmen jag kämpat med att ta hem hade kommit hem, men den var på spanska utan text, mer än vad jag viste, det vart sopkorgen direkt! Nu kämpar jag med en ny och hoppas på att få hem den inom en timme iaf. Jag vill kolla film!

Jag pratar med Malin nu (stora), hon är ju i malta så det är riktigt kul att höra något därifrån. :) Fast det är bara på msn men iaf. :)

Nu ska jag göra mej klar för film och sova. :) God natt, hej!

Jag ska drömma om Kim, för jag saknar honom så mycket.

Aningen klokare.

Inte för att mitt humör är på topp än men jag kunde inte låta bli att kasta in ett inlägg till när jag ändå inte har NÅGONTING att göra...

Jag har suttit och läst om graviditeter i flera timmar, och jag måste medge att jag blivit lite klokare... Jag har bättre koll på vad jag får och inte får äta och jag står nog fast vid namnen om det blir en flicka, Saga, Svea och Jennifer är våra enda alternativ än så länge. Saga  och Svea är svenska namn med fina betydelser... Jennifer har jag inte kikat in vad det betyder än, det är fint bara ändå. Men om det skulle bli en pojk då!? Vad ska han heta då? Något förslag? Kim har gett Ian som förslag men det är inte jag riktigt lika med på... Jaja, det är ett himla bra tag kvar, men det kan vara kul att vara lite förberedd.
Jag ska faktiskt dra med mej Kim någon dag och börja kolla på barnvagn, det kan vara bra med en massa tid att bestämma sej för det, man måste ju tänka på vart man ska använda barnvagnen som i vårat fall blir överallt... Då kanske inte sånna dära upppumpningsbara däck är så bra, det kan bli punka, det har jag lärt mej av Karros den där vagnen. Och en 3 hjuling vill jag inte ha, dom är förskräckliga tycker jag! ;D Ja, man måste nog vara smart när man ska avgöra det där och det kan ta tid så det är nog bra att vara ute i god tid.
Jag har sammandragningar flera gånger varje dag och har ingen aning om det är bra eller dåligt, som sagt är jag i stort behov av att träffa en barnmorska med mina tusen frågor... Skulle jag få göra mej av med dom skulle allting vara mycket lättare sen.

Jag saknar Kim också, så otroligt mycket... Samtidigt som jag skulle kunna kasta ner honom på backen och hoppa på honom, jag är så arg! Han varken tänker eller värderar lika som mej, inte just nu iaf. Jag kan inte komma ihåg sist han hade tid för MEJ, när vi gjorde någonting bara han och jag sist. Allting annat verkar vara viktigare, och tyvärr varken vill eller kan jag ändra på honom eller hans sett att tänka. Jag älskar honom så otroligt mycket! <3

Linnea, nu får vi ta och träffas någon dag så att jag får bombardera dej med frågor igen.

Ska kika vidare nu, hej så länge.

Ensam som vanligt...

Kim kom hem 2 inatt, jag sov då. Han sov imorse när jag åkte och när jag kom hem från jobbet hade han åkt iväg, konstigt med tanke på att han inte kunde prata med mej i telefononen för att han skulle sova... Han kom hem 5 minuter innan han skulle åka till sitt nya jobb som han har fått, han ska jobba natt. Han kommer väl hem 6-7 imorgon bitti lagomt till att jag ska åka iväg och jobba... Vad faen skulle jag hit för, till labbe som jag för den delen städade i måndags men som ser ut som ett jaevla rått bo idag! JAG BRYTER IHOP SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas alla andra haft det bra, jag får väl vänja mej vid min "otur".
Jag gissar på att det inte är ett dugg roligt att läsa min blogg när den är så här negativ och tråkig, jag tar ett litet uppehåll i skrivandet till mitt humör är lite bättre... (Det kan ta några dagar om inte mer)
Hej så länge.

Arbetslös!

För resten av mitt liv!?

Oturs vecka!

Det är verkligen inte min vecka, ingenting blir som ja planerat... Sur tanterna på jobbet fortsätter att vara surig så snart blir jag tokig på dom, som tur är så är jag inte ensam om att börja lessna på dom iaf. Kim är lika osocial fortfarande och maten är fortfarande svår att få tag på, faen jag blir tokig! Om inte jag hittar ett jobb snart bryter jag ihop! Plus att jag kan ju bara ha mina mjukisbyxor numera, jeansen är för små, så jag skulle verkligen behöva nya kläder, men i brist på pengar så lär det ju inte bli någe kläder heller... TUSAN!

Det är tur att jag har Trouble annars hade jag vart helt ensam. <3 Min älskade lilla vän.

Jag ska väl fortsätta tycka synd om mej själv samtidigt som jag letar jobb.
Hej så länge.

Hungrig!

Jag skulle hellre svälta än att äta fisk men annars skulle jag nog kunna äta vilken mat som helst nu, jag dör snart för att jag är så hungrig... Jag åt en helv glassförpackning för att jag var så hungrig men det hjälpte inte. Kim är ute och tvättar trailarna åt sin pappa så jag och Trouble sitter ensamma här inne nu, hur kul är det då! Ingenting är som jag vill, om jag fick bestämma så skulle Kim vara här och så skulle vi äta god mat och ta ett bad om vi hade ett badkar, sen kika på film och sova. :D Idag är mitt nya namn GNÄLLSPIK.

Nu ska jag fixa ett sett att få tag på mat... Inte för att jag tror att jag lyckas men. ;D
Hej så länge.

Agressiv.

Idag lessnade jag på dom där jävla disktanterna... Jag stog i kassan med Maud för att inte glömma bort det jag lärt mej sist jag stog där med Jimmy, och idag hade jag så himla ont i huvudet också. Malin bad mej att ta in disk vagnen vid kassan när jag skulle komma tillbaka in till restaurangen igen och det gjorde jag, det var bara det att dom såg inte att jag kom så jag hörde precis allt dom sa om mej bakom min rygg, så jag lämnade skiten där och gick direkt till Bosse för att fråga honom vad precis för arbetsupgifter jag har... Jag hade inga bestämda precis som jag trodde, jag skulle göra det som behövdes eller det som Malin bad mej om eftersom att Malin är min handledare. Jag gick tillbaka och gjorde det jag skulle och sen var det lunch, vi satt och åt och det visade sej att jag och Malin hade fått ett uppdrag, vi skulle jobba på en 40 års fest så jag blev skitglad med tanke på att jag är i stort behov av jobb och pengar nu, men det första tanterna sa var att vi fick fan inte komma tillbaka till bolaget och ha ont i benen! Vad fan, jag blev så arg så då sa jag till, jag frågade varför dom aldrig kunde vara glad för någon annans skull, varför dom bara var så jäkla griniga och negativa hela tiden, då försökte dom bara prata bort sej så jag fick inget svar på det.

Jaja, det vart MAX igår iaf, gott som tusan. ;D
Men nu måste jag planera lite för dagen här.
Hej så länge.

Slut på en gång.

Efter dagens utgifter har jag bara 80 kr kvar på kortet, men jag borde vara glad över att jag äns har det kvar. Grejerna till Trouble gick på 500 kr, sen betalade jag massa räkningar och handlade någon salva som ska hjälpa mot mina problem. ;D Jag köpte ju faktiskt glass och godis som jag sk aöveraska Kim med också, mums! :) Film håller jag på att ta ner också så det blir nog kanoners. Myspys om inte annat.
Nu är jag så hungrig att jag håller på och avlider så jag ska leta rätt på älskling och se till att vi hittar på något att äta, jag äter vad som helst förutom pizza, så hungrig är jag. :)

Nu har jag påbörjat avmaskningen på Trouble också föresten, han visar inga symptom på mask men han blir bara smalare och smalare så vi gör det i förebyggande syfte, det ska nog bli bättre nu. :D Nosgrimman tyckte han verkligen inte om iaf, men han får vänja sej, det var verkligen underbart att gå med honom nu iaf. Han fick faktiskt ett kedjehalsband också, han blev så tjusig så. :) Inte nog med det så fick han ett ben och fästinghalband också, som faktiskt skyddar mot myggor också, och det kan ju behövas.

Hej så länge allihopa.

Regn?

Visst ser det ut som om det ska börja regna? Jag trodde solen hade återvänt men den verkar då försvinna lika fort som den kom. Trouble har iaf vart i vattnet och vänt, lekt med lite pinnar och så. :) Jag och Lisa har städat labbe i brist på annat så att nu går det iaf att vara här utan att drunkna i allt damm och lort. Det vart faktiskt ganska rent. :) Så¨idag ska jag hämta hit handdukar och duschhanddukar så att man kan sova här utan att känna sej så äcklig. ;D Jag har pratat med sjukvårdsrådgivningen som inte gjorde mej klokare precis, det finns inga lediga läkare eller sköterskor som kan kolla på mej, det är ju strejk. Hur tusan ska man då göra? Jaja, jag fick en del tips så jag får väl gå till apoteket så länge och slösa pengar på sånt som kanske hjälper... Känns himla onödigt men vad ska jag göra då? Jag måste ju tillbaka till jobbet imorgon.
Jag kom ju på att jag tappat bort mitt personliga brev/cv i flytten så det kan bli lite svårt att lämna in det idag, men jag ska göra mitt bästa för att lösa det på någe annat vis.  Jag ska betala räkningar också, och köpa fästinghalsband, nosgrimma och ett ben till Trouble, äntligen ska det bli ordning på promenaderna, det är ju hopplöst nu när han drar så mycket!  Jag har alltså en hel del att göra, och hungrig är jag också.
Just ja, jag hade tänkt hinna med att övningsköra lite också.

Jag försöker komma på något bra sett att överaska älsklingen på ikväll när jag kommer tillbaka hit också, någon bra ide? Jag själv skulle ju kunna kika på film och äta fruktsallad eller något, men jag vet inte jag... Det ska iaf vara något som inte kostar så mycket alls! :D

Jaja, nu sk ajag prata lite med mamma sen så.
Hej så länge.

Solen är tillbaka.

Idag var jag tvungen att stanna hemma från jobbet, men otur som det är så får jag inte tag på hälsovårdcentralen! Dom hade tydligen fel på telefonen så det kan bli lite kämpigt, men jag är i akut behov av att komma dit! ;D Jaja, i väntan på bättre tiden tog jag mej i kragen och ringde och adress ändrade, sökte jobb och bokade uppkörning åt Kim, han kommer att få körkort före mej igen! :) Jag skulle iaf komma in med ett cv där jag sökte jobb så jag ska nog ta mamma och bilen och övningsköra in med det sen. :D
Syster har sovit i labbe med oss inatt, vi kollade på en skit bra film igårkväll! :) Kommer bara inte ihåg vad den hette. Vi tänkte iaf passa på att städa upp lite här också, men först ska vi mata Trouble och ta en prommenad med honom ner till ån eftersom att solen är tillbaka! :D Yes.
En dusch skulle sitta fint men jag får vänta med det tills jag kommer till mamma med tanke på att jag inte har någon handduk är.

Jaja, nu ska vi ta tag i det här. Hej så länge.

Snöstorm!

Gårdagen var stressig som vanligt, det börjar bli en vana för mej nu för tiden. Vi kom försent till kyrkan och det var svinkallt ute!  Vi kom dit iaf. :) Sen bar det av hem till Pia och Jos för mat och fika, mums vad gott det var, jag blev jätte, jätte mätt. ;D Lisa och Maria var jätte fina med sina klänningar. :) Efter det så åkte vi till köpis och köpte en RÅTTA i 18 års present till Staffan, pungen fick han heta. Mossberg kom och hämtade oss för att åka vidare till färnbo och gratta Staffan. Jag hade riktigt tråkigt... Men jag hade sån tur så att Anton körde hem mej till mamma. :) TACK! Men det tog sin tid, för som alla vet så var det snöstorm igår, 17 maj! Kim blev kvar hos Staffan men kommer väl hem snart någon gång hoppas jag. :) Jag ska iaf ta och krypa ner i soffan och kolla på film, och hoppas på att det finns något gott, typ godis här i huset. ;D

Jag är jätte förkyld föresten! :@

Nej, ha det så bra så länge, hej på er.

image232

image233
Jag är trött och ser ut som ett offer! ;D


TRÖTT!

Jag gick upp 8, hade inget annat val... Jag är ju allas personliga bagare och då måste man gå upp i tid om tårtan ska hinna bli klar och om jag sk ahinna med allt annat jag ska göra. Jag är jätte trött och alla andra ligger och sover, fuskisar! Men nu har jag brottom, jag och Kim ska ju vara i storvik 12 och lämna ifrån oss lägenheten, sen ska vi hinna hem till Pia för att fika och så, syster och Maria konfirmerar sej idag. ;D Synd bara att det vart så dåligt väder...

Jaja, kanske skriver mer sen. Hej så länge.

Absolut inte min vecka!

Hela veckan har jag kommit i säng sent, mått dåligt på jobbet och stressat hit och dit... Vi har inte kommit vidare bra överäns eftersom att vi prioriterar olika och så, tråkigt nog. Men nu är det äntligen klart, flytten är över! Jag hade tur som fick hjälp av Nize, annars hade jag fortfarande vart kvar i lägenheten och städat. Kim och Peter och dom satt på puben och drack öl medans vi städade i flera timmar, men rent vart det iaf.
Jag är förbannad på allt just nu och inte nog med det så blir det en stressig dag imorgon också! TYPISKT!

Jag fick reda på att min sista dag är 5 Juni iaf, sen har jag gått färdigt i skolan, då tar jag låtsas studenten, eftersom att man inte får ta studenten efter 3 år på IV. :D Jag är faktiskt nervös, vart ska jag jobba då!? Ingen vill ju anställa mej nu när jag är gravid och behöver ett jobb som mest. Jaja, det löser sej väl på något sett.

Nu ska jag ta en varm dusch och hoppa i säng tror jag.
God natt!
Hej på er.


Självklart!

Kom inte i säng förrns sent igår heller, vaknade ett antal ggr inatt och behövde kissa, sov över imorse och fick stressa som fan men jag han i tid iaf. Lagom framme skulle jag äta frukost, jag fick migrän och satte mej i gillestugan ett tag men var tvungen att åka hem... Jag åkte till storvik men tänkte åka tillbaka till jobbet när jag sovit bort migränen eftersom att jag inte har någon migrän medicin. Oops, jag vaknade halv 4 och jag slutar 3. :D Det gjorde inget som tur var, och huvudvärken fanns fortfarande kvar. Ut till valbo, handlade med mamma, träffade Madde, hennes mor och hennes syster; man får iaf äta alvedon har jag lärt mej nu, men den hjälper inte mot migrän. ;D Jag behöver verkligen att strejken ska ta slut nu så att jag får skriva in mej på barnmorske mottagningen, så att jag kan få svar på alla mina frågor och så att jag har någon att prata med, det är ju faktiskt första gången jag ska ha barn!

Ikväll blir det tidig kväller, jag väntar bara på mat nu sen så!
Hej så länge.


Jobbiga dag!

Sov över, hade en jävla huvudvärk bara för att jag inte får ta någon värk tablett tror jag, har mått så jävla illa hela dagen så det har känts som om jag skulle kunna kräkas vilken sekund som helst, en massa tjaffs och en Emelie som skriker åt Jimmy. Det som har vart bra med idag är maten, korvstroganoff med ris, mums!

Nu funderar jag på att å och sova snart... Jag kom inte i säng förrns sent igår och på det vaknade jag 3 ggr och var tvungen att gå upp och kissa, gissa om jag var trött när jag skulle upp!? Men jag skulle behöva övningsköra, vet bara inte vart mamma är. Och föresten så såg jag att det skulle vara 13 snart 30 på tv ikväll och eftersom att det var så längesen jag såg den och inte kommer ihåg någonting om den så känner jag mej lite tvingad att kolla på den också. Men vi får se hur jag gör.

Dagens;
+ God mat.
- Drygt att åka buss, på dåligt humör och mådde dåligt.

Har annat för mej nu. Hej på er.


Lördag, Söndag och Måndag.

Jag har inte riktigt hunnit med i svängarna, jag får be om ursäkt. ;D

Lördag;
Vaknade i Mikkis stuga efter en jätte lyckad och trevlig kväll... Sen solade jag på mammas balkong ett bra tag, dock utan resultat, förutom en himla massa fräknar! Jag, syster och Jonna gick till köpis och handlade lite, efter det gjorde jag mej klar för Bellos fest. Carro kom hit så att vi kunde åka dit tillsammans... Det var jätte läskigt, hur mycket folk som helst! Jag och Carro satt på samma ställe hela kvällen men vi hade iaf bra utsikt där. :D Riktigt lyckad fest den tiden jag var där iaf måste jag säga. Mikki och Jimmy hämtade mej och Carro så begav vi oss in på crusingen, det är synd att dom inte har stängt av för vanliga bilar när det är raggarbilarna man vill se. Hem och sov.

Söndag;
Flygbladsutdelning... Det var två stycken nya och vi fick ut en hel del blad så det var lyckat. Sen åkte vi hem och åt god mat, chips med dip och choklad och kollade på robin hood, men trött som jag är nu för tiden så somnade jag i soffan. Gick upp och jorde allt som skulle göras och slcknade sen i sängen lika fort igen.

Idag;
Jobba, det gick bra. Hem till Storvik och packade lite, hem till mamma i Valbo, gjorde taco paj, hämtade min älskade lilla Trouble som har sovit hos Adam inatt, gud vad jag har saknat honom!Min lilla älskling. Nu sitter jag här och försöker att så KORT som möjligt förklara min weekend. ;D
Nu ska jag duscha eller ta ett bad och sen tänkte jag krypa ned i sängen och sova.

Den här veckan kommer att vara skit TRÅKIG! Vi måste packa en himla massa och har en massa annat som måste göras också.
Jag hade tänkt att jag skulle hinna med att träffa Erica och Linnea någon dag också. :)
Sen vill jag att strejken ska sluta så att jag får gå till barnmorskan.
Hej så länge.

Fredag.

Allt är precis som det ska vara! :)
Solen skiner, det är fredag och vi ska till Mikkis stuga och grilla, kanske bada bastu och sova där.
Imorgon är det lördag och då ska jag på Bellos 20 års fest och sen funderar jag på att åka in och kika lite på crusingen en sväng, det känns som om den här helgen kommer att bli helt perfekt!

Idag gick det bättre att jobba, jag mådde iaf bättre, jag var inte lika illamående som dom andra dagarna.
Det är konstigt det där... När jag kommer till jobbet så mår jag sämre än jag gör någon gång annars, det måste bero på alla olika lukter från olika maträtter, värmen och allt stress, det borde iaf vara det.

Dagens;
+ Allt är bra!
- Jag har ont i en av mina tår. ;D

Nu ska jag packa och så, måste förbereda lite också! Hej så länge.


Sommar.

Jag fick en liten hjärnskakning igår när jag ramlade, men den kanske behövdes? Jag har mått illa och vart yr i huvudet hela dagen idag... När jag slutade på jobbet åkte jag iaf ut till valbo, jag och Ida gjorde lite käk och nu är jag hos Kims pappa, jag blir nog kvar här skulle jag tro. Det har ju vart kanon väder men jag är ju en sån där som bara klarar av att vara i solen jätte kort stund innan jag får solsting så idag hade jag keps på mej men jag hoppas att jag fick lite färg iaf.

Dagens;
+ Fint väder.
- Jag glömde ta med mej mina mjukisbrallor.

Hej så länge.

Dagens.

+ Att Trouble gör så stora framsteg, han mognar mer och mer för varje dag, jag är STOLT!
- Att ramla med cykeln var inte det roligaste och det blåser rätt mycket också.

You ain't my friend...

Eddie Meduza; Vilken kung det var!

Idag cyklade jag och Kim med Trouble för första gången och han var så jäkla duktig, jag blev riktigt stolt över honom... Och inte nog med det så tyckte han att det var skit kul också. Tänk om han kunde vara så där duktig när man går med honom. Det råkade dock hända en liten olycka, vi ramladeså jag slog hakan i pakethållaren och fick en bula som är alldeles blå, snyggt!
Sen lämnade jag Kim och Trouble för att cykla runt och söka jobb (jag måste påpeka att jag hade vita byxor på mej när vi ramlade så dom var inte så snygga), jag vet inte hur det gick, det visar väl sej. :) Spännande. Efter det så köpte jag iaf mat och cyklade till Kim, vi åt och sen cyklade jag hem till mamma och nu är jag här... Varvar ner lite med Saga och Eddie, sen tänkte jag kolla runt lite efter fler jobb på internet.
Jag blir nog kvar i valbo inatt också, det är så tråkigt att sova i Storvik ensam och Kim ska stanna i Valbo för han ska jobba hela natten. Imorgon ska jag iaf tillbaka till jobbet och göra någon nytta, men det har vart riktigt skönt att vara ledig för jag har hunnit med så mycket!

Hej på er.

Curly Sue

Jag är inte på det bästa humöret idag, så jag tänkte inte skriva något, bara lägga ut den här låt texten och dagen plus och minus.

Dagens;
+ Att man får träffa Pia och resten av den familjen. Grattis Maria. :)
- Att jag har så svårt för att säga ifrån.

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Hur mycket jag än letar...

...Så hittar jag inget jobb som jag skulle kunna få.
Nu har jag suttit hur länge som helst och sökt efter jobb, kollat på säkert över 100 st men hittade bara ett som jag sökte, och det kommer jag ju inte få vilket fall som helst! Men jag har ju iaf sökt... Imorrn bär det av ut till valbo för att gå runt och höra på olika ställen om dom behöver personal, jag är desperat! Jag vet 2 ställen som jag verkligen ska höra efter på så jag håller tummarna för att någon av dom behöver personal, men med min tur så lär det ju inte vara någon risk.
Jag har en hel del samtal att ringa imorgon också, åh det känns som om tiden inte räcker till för allt jag har att göra.

Men sen på kvällen så ska jag iaf hem till Maria som fyller år, GRATTIS! Då kanske man får koppla av lite och ta det lugnt ett tag iaf.

Just nu vill jag bara att Kim ska komma hem så att vi kan laga mat och mysa i soffan, men det lär väl dröja det också, och jag som är så hungrig. Nej, vad jag låter negativ hela tiden, det kan inte vara kul att läsa det jag skriver när jag nästan bara klagar hela tiden... Men ni ska veta att jag ska vara riktigt lycklig som har Kim och alla andra runt omkring mej. Det är bara lättare att se alla problem för tillfället. Men jag lovar att det ska bli ändring på det, därför ska jag börja med att ge dagen plus och minus för att sen bara skriva neutrala saker..

Dagens ;
+ Sol och mitt samtal med Linnea.
- Alla hormoner som spökar och att jag har JÄTTE (!) ont i tuttarna!

Nu har jag annat att göra, god natt då, för jag lär nog inte ska uppdatera igen.

Kan ni förstå?

Även fast jag känner hur det växer så att det knakar och att det verkligen är något som händer med min kropp så har jag svårt att förstå att det är en bäbis som ligger  där inne! Och svårare borde det ju vara för Kim och alla andra som bara vet det och inte känner eller ser förändringarna... Det är inte långt kvar tills magen kommer att börja växa, det har den redan gjort men inte så att man ser att jag är gravid, nu ser jag mest tjock ut bara... Och det beror på att jag har börjat ätit så mycket, inte för att bäbisen tar så stor platts. Jag är ju bara i vecka 10 än så vad som helst kan ju hända, men jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå ut en sväng i sommarvädret och ringa Linnea för lite råd, hej så länge.

image231

Det går inte.

Hela mitt liv håller på att rasa samman tror jag.
Som tur är fick jag ledigt 3 dagar den här veckan, Ingela förstod mej och gav mej lite tid.
Så idag har jag vart i skolan, på soc och på försäkringskassan.
Nu ska jag snart gå till banken och beta lite räkningar och sen ska jag nog bara tänka.
Är det meningen att man ska ha så här överdrivet mycket hormoner så att man inte vet vart man ska ta vägen?
När jag var hos Ingela på skolan satt jag där i säkert typ 2 timmar och bara grät och pratade med henne.
Inte nog med att jag fick ledigt 3 dagar så känns det dåligt också, jag känner mej ju dum mot bolaget.
Jag överväger just nu hur jag ska göra med det också, men jag tror att det är bäst att stanna kvar där nu.
Det är ju bara 1 månad kvar typ, tyvärr, du får nog stå ut med mej ett tag till Jimmy.

Nej, nu ska jag ta på mej sommrigare kläder och gå till banken, sen ska jag kolla efter jobb på internet.
Jag kanske uppdaterar senare, hej så länge.

image230

LOKA Citron...

...Är fortfarande min favorit!

Vi är kvar hos mamma och ska sova här inatt igen.
Linnea var här igår och vi hade rätt trevligt.
Jag hälsade aldrig på Pia eftersom att dom firade Maria i förskott med släkten, vi ska dit på tisdag.
Imorgon ska jag till skolan så får vi se om jag ska gå och jobba sen eller vad som händer.
Jag har ju lite saker att uträtta så vi får se.

Nu ska vi kika på film sen sova.
Hej på er.

Malta.

Jag tänkte mest bara säga att jag hoppas att Anneli och Malin har det bra borta i malta och att dom solar lite åt mej också... Jag hade ju planerat att åka dit en vecka och hälsat på men det är ju kanske inte så bra nu när jag är gravid så jag får stå över.

Jag kom just på hur dum jag är! Jag är så himla seg... Jag skulle ha tagit halv 1 bussen men då var inte jag klar, utan då började jag med att klä på mej och så, duschat hade jag därimot gjort och eftersom att det är så fint sol väder så¨behövde jag ju inte sminka mej, det vore ju bara dumt? Halv började jag att klä på mej och är redan klar, nu måste jag vänta 1 timme tills nästa buss går, TYPISKT, nu kommer jag att vara i valbo klockan 3 för att bussarna är så dåligt planerade.

Jaja, jag får väl ta en prommenad med bus så länge då?
Hej på er.

LOKA

Som ni säkert redan vet så har ju LOKA kommit med 3 nya smaker, jag som är förälskad i LOKA var ju tvungen att prova och köpte alla 3 på samma gång... Än så länge har jag bara hunnit smaka 2 av dom och dom är väl goda, men det är för mycket smak på dom tycker jag. Hittills är LOKA citron bäst!

Idag vaknade jag 9, men låg kvar i sängen ett bra tag. Kim och Martin gjorde i ordning frukost så när den var klar gick jag också upp. Efter det så tog jag ut Trouble så att han skulle hinna kissa en sväng innan jag duschade, men jag fastnade på gården med grannarna och deras hund... Trouble och Hilma busade som aldrig förr! Dom hade så kul så nu har jag precis kommit in och gett honom mat och duschat har jag inte hunnit med än heller.

Kim och Martin tog halv 11 bussen in till gävle, det är ju aktivitet idag också. Jag skulle ha vart med men jag är så ostabil nu så det var nog bäst att jag stannade hemma. Istället funderar jag på att snabba mej med att duscha och göra mej klar och kanske hälsa på Pia en sväng, det vore skit kul! Senare idag ska jag nog iaf träffa Linnea, jag vet inte om det vart bestämt eller hur det blev men det lär väl visa sej. Först skulle hon iaf på middag hos sin mormor som fyller år idag, Grattis! :)

Ja, jag ska väl ta mej i kragen då och hoppa in i duschen.
Hej så länge.

Om du inte visste det redan...

...Så vet du det nu!

Jag gör aldrig någonting rätt, jag är så jävla värdelös!
Känns det bra nu när jag har skrivit det så att vem som helst kan se det?
Nu vet ni det iaf, jag är DÅLIG!

Var glad att du inte är mej.

Fredag.

Jag är trött, alltid lika trött.
Vet inte riktigt vad jag ska göra och har ganska tråkigt.
För den delen så har jag inget vettigt att skriva heller så igentligen är det onödigt att skriva överhuvudtaget.
Men som sagt så har jag ju inget bättre för mej.
Imorgon ska jag förmodligen följa med Erica till Rättvik men bara om Trouble kan följa med.

Nej jag orkar inte skriva mer nu...
Hej så länge.

Hemma igen.

Efter många trånga timmar i en bil med en för mycket så har vi äntligen kommit hem igen. :) Men vi hade trevligt igår, och idag för den delen. Det blev 2 torg möten som gick riktigt bra förutom att jag höll på att frysa ihjäl... Smart som jag är så hade jag glömt jeans och fick marchera i klänning! ;D Nästa gång lär jag inte glömma byxor iaf.

Mattias, Ph, Jocke och Martin följde med hit nu så dom är i full gång att dricka öl och fota en massa grejjor. Jag ska väl ta att vara lite social då. Hej så länge, ha det så bra ikväll.

RSS 2.0