Varför!?

Jag känner mej helt tom... Jag förstår ingenting, jag känner mej så otroligt ensam. Jag orkar inte mer, jag mår inte bra av det här, det är upp till dej nu, jag tar avstånd tills du vet vad du vill. Fram tills dess vill jag varken träffa dej eller prata med dej, jag är trött på att vara den som alltid kommer i sista hand, den som passar när ingen annan har tid...


Jag har vart på köpis med mamma, jag träffade några stycken jag inte sett på länge och som nog inte vet att jag är gravid, för dom tittade på mej och på min mage men sa ingenting, det såg ut som om dom tänkte att dom inte vågade fråga utifall att jag bara hade blivit tjock. :D Haha, vad kul det såg ut!
Jag skulle hjälpa mamma att skura altanen idag på morsdag också, men jag orkade bara lite grann sen var jag helt slut så hon fick ta över, nu har hon nästan gjort klart allt. Skönt!
Idag vet jag inte ens vart jag ska sova, här eller i labbe? Det blir ju lättast med Trouble imorgon om jag sover i labbe, annars måste jag långprommenera imorgonbitti för att lämna Trouble till Kim, jag vet inte jag, jag får se.
Men jag ska iaf äta kyckling och potatis klyftor med mamma snart, mums, jag är super hungrig!

Nej nu ska jag nog ta en prommenad med mej själv, bara mej själv, jag behöver rensa huvudet lite och vara för mej själv och tänka igenom allting, det är svårt det här.
Hej så länge.

image234

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0