Valbo.

image52

Min buss till valbo går om 45 minuter... Altså halv 12. Moste snabba mej lite.
Jag ska hem till mamma, jag ska övningsköra! ;D Haha, och jag moste in med lite papper till överförmyndaren.
-Suck!

Det går bra med bilen nu, Kim sa att det bara är tänningen och rosten kvar på han, men han ska ju vara klar senast Torsdag kväll, helst före. Tidig fredag morgon till kuggnäs, blir där fredag- söndag morgon, sen ska jag träffa Jennifer! :) Fasst hon åker tillbaka 16:00 på mondag. Men det går bra för henne, det är huvudsaken.

Nej moste ta och snabba mej nu, nu är det bara 40 minuter kvar!
Hej hopp! 

image51


Äntligen!

Jag har precis pratat med Patte  som är tillsammans med Jennifer (det visste inte jag om), jag fick addressen och telefonnummret, jag som trodde att dom inte fick prata i telefon! Jag är ju överlycklig nu! Men det är upptaget i telefon nu, så jag får försöka snart igen, moste hinna innan 9.
Nu har jag pratat med henne också, en halvtimme! Skönt att äntligen ha tagit tag i det där. :)
I heljen får jag träffa henne också! :D

Nej moste börja med maten nu, älskling kommer hem snart! :)
Hej hopp!

Nu så...

Har jag skrivit brev till Jennifer, men jag har fortfarande inte hennes address. :( Moste få tag på den.

Jag moste diska, och laga mat nu snart, dör snart, inte ätit på hela dagen! Men jag orkar inte städa, jag mår inte bra idag, jag får städa nån annan dag. Trouble pratar med mej, han tycker att jag är tråkig nu.
Ska väl sluta nu så han kan få busa lite.

Hej hopp!

Jag saknar dej!

Jennifer... Som jag saknar dej, jag kan inte äns få ta på dej på nått sett när du är där, jag har inte addressen! Jag viste inte att du hade permissioner, och jag visste inte ens att du satt där från början. Jag vet vem jag ska prata med, men jag har inte nån av deras nummer, men jag vet ju vart dom bor så jag moste åka dit nån dag och hoppass på att dom är hemma! Jag blir tokig snart, jag moste få skriva till dej, du är ju min bästa vän. Jag är så jaevla besviken också, men jag kan inte vara arg, inte på dej. Jag kommer ihåg när du och Linden verkligen försökte para ihop mej och Kim för en massa år sen, det vart så tillslut iaf. :)
Nej, jag kan bara säga att jag saknar dej så otrligt mycket, jag älskar dej som en syster och du betyder så obeskrivligt mycket för mej, du har hjäpt mej att börja leva och nu är du borta jämt och har vart det jätte länge!

Jag är sjuk idag, har drömt om Jennifer, vaknade av att jag grät. Kim är på jobbet, kommer inte hem förrns ikväll, Trouble sover som en stock som vanligt, vem ska då pyssla om mej!? Nej jag har myckket att göra, diska, städa, laga mat och handla. Jag ska skriva ett brev till Jennifer också, för jag ska ha tag på hennes adress idag!
Moste sluta.
Hej hopp!

Jag sökte; Jennifer Rinnström på google, det fanns bilder på henne och hennes pappa!
image50

Jag är lycklig!

Att jag har min älskade Kim betyder allt, jag är lycklig! :) <3
Igår kom ingen hit till oss, jag och Kim satt här hemma helt ensamma ända till typ halv 12-12 då kom Martin och Bettan. :) Trevligt... Vi pratade lyssnade på musik  och åt lite nötter. :D Sen åkte dom och vi gick och sov, och det va så jaevla mysigt, hela familjen i sängen, ;) Jag, Kim och Trouble, våran bäbis! :)
Nej nu moste jag röka en ciggarett och sen åka ut till valbo och hålla på med (kan ni gissa?) bilen idag igen, SUCK! Men han moste ju vara klar tills på fredag för tidigt, tidigt på fredag morgon siktar vi mot kuggnäs. ;D Thule ska faktiskt spela, och en massa mer bra band.
Nej, hej hopp!

Lördag.

Bil, bil och bil är dagens beskrivning. ;D Nej vi har ätit och åkt lite fram och till baka också.
Nu är det LÖRDAGKVÄLL; Och nu ska vi dricka nån cider och nån öl, mysigt! :) Vi tänkte hitta på nån rolig filur som ville komma hit och göra oss sällskap också... Nize är halv sjuk, Lollo och bror min är på en fest, resten har vi inte hunnit prata med än. :D Haha.

Faen jag är inte på humör för att skriva nu, jag kanske tar mej lite mer tid imorrn.
Hej hopp!

Fredag.

Kim sov över, och sen fick han soppa torsk i valbo blev stående till 12 och han slutar 2 på fredagar, så det va ingen idé att åka till jobbet... Det värsta är att han inte fick tag på någon heller, så ingen på jobbet hans vet om varför han inte kommit idag. Tydligen är det mitt fel att han sov över, för att jag inte vaknade när klockan ringde och om jag låg kvar i sängen så ville ju han också det och då somnade han om. Jag tror mer på att det är hans eget fel att han sov över.
Idag blir det till att hålla på med Lincoln hela dagen och hela kvällen iaf tror jag, sen tar vi nog en sväng i pärlan om han blir klar! :) Nej Kim tjatar på att jag ska bli klar så jag blir väl tvungen att snabba mej.

image49

Lindsay Lohan.

image47
Lindsay Lohan.
Kan både sjunga, skådespel och byta hårfärg, Hehe.
Jag skulle inte tacka nej till att se ut som hon. :D
Lite oseriöst, men jag hade inga ideér på vad jag skulle skriva.

image48

Here comes Trouble...



En älskvärd liten krabat på 4 ben med en ovanlgt lång svans. ^^ En vovve som låtsas sover har jag aldrig vart med om, blundar, snarkar och sen tjuvkikar lite grann med ena ögat för att se om nån ser honom. Han kan sova på riktigt också, hela dagarna, när han inte sover är han vaken... Och då menar jag VAKEN, då är det full fart, fram och tillbaka, leker med allt han inte får, hoppar, snurrar och är överallt på samma gång. Men han är duktig också, han kan faktiskt jätte mycket saker för att vara så liten. (5 månader) Min älsklings älskling. (LL)


Ja, det vart ingen film igår, vi gick och la oss och mös istället. Det gick lika bra det också för min del. Sov som en stock sen jag, vaknade 5 imorse av att älsklingen pussde på mej. :) Älskar att få vakna så. Upp på en gång och äta frukost då, sen gick jag och kröp ner under täcket igen, det va svin kallt här hemma tyckte jag, bara 20 grader... Så som sagt va kröp jag ner under täcket med min bok och läste; Vi moste tala om Kevin (?) Jag vet inte vad jag ska tycka om den än, jag har nästan nyss börjat läsa men har redan funderat på att lägga ner boken, men nu börjar det äntligen hända grejjer och jag börjar fastna lite. Jag läste tills klockan va 7 typ. (jag läser jaevligt sakta) Sen somnade jag och vaknade kvart i 9, tvättstugan, ner med tvätten och pula in det i tvättmaskinerna, sen upp hit till datorn. Ovanligt!? Jag moste erkänna att innan jag började skriva blogg så tyckte jag att blogg va överdrivet, att sitta och öppna sej och skriva om allt mellan himmel och jord så att vilken okänd människa som helst ska kunna sitta och läsa allt man skriver? Vem vet det kanske  sitter nån besatt psykopat nånstans i sverige som inte kan sluta följa dina inlägg (eller kanske mina). Men eftersom att jag nästan alltid har förhastade slutsatser och fördomar (som vilken annan människa som helst) så ville jag utmana mej själv lite... Jag gör en blogg, provar och ser så kan jag tycka vad jag vill sen när jag har gett det ett försök. Ja, jag tycker nog fortfarande att det är lite överdrivet att sitta och skriva dag in och dag ut om ingenting egentligen, men jag har fastnat i det, kommer jag inte på nånting att skriva så kan jag skriva om tex ett dammtroll, en sån sak bara... Det blir som en daglig vana man inte "kan vara utan" men det är nog själva principen att man skriver dom där onödiga grejjerna som dammtrollet där som gör att det blir överdrivet.

Älskar min Kim så otroligt mycket, vad skulle jag göra utan honom!? Min solstråle, min lycka och mitt liv. Det ska alltid vara vi, vi ska aldrig lämna varrandra. För vi ska föralltid vara VI. (LL)

Jag moste bara påpeka att jag inte är särskilt bra på att skriva, så om det är svårt att läsa och fatta så beror nog det på att jag är ännu sämre på att skriva när jag har skrivit så mycket som jag precis gjort, för jag tappar bort mej och kommer inte ihåg vad jag skriver om. Gick min förklaring ens att förstå!? :D Haha.

Duktig tjej.

Idag har Emelie vart en duktig tjej. :D Haha. Det tog ett tag innan jag kom igång, men jaevlar då mej när jag väl gjorde det så blev allt + lite till gjort. :) Vart och betalat månadens räkning, handlat så mycket som pengarna räckte till ^^, Pinsamt värre att ha så lite pengar på sej, älsklingen hade alla pengar, hehe. Jo men sen har jag lagat mat så att det räckte till matlåda åt bejbi eftersom han jobbar och så att det räckte till mej att äta imorrn som lunch. (Lagar iofs så att det räcker till Kim's matlåda varje dag men iaf!) Jag har bakat eget bröd också, plus att jag har vart ute med trouble jätte länge på gårn så att han fick leka med bollen medans jag plockade körsbär. ;D Sen stog jag och kärnade ur alla körsbären också så att vi kan göra smootis (ellerhurdetstavas). :) Fasst då ska vi självklart ha i mer frukt och sånt. Städat och diskat har jag gjort också, damsugit och torkat golven i hela huset! Imorrn ska jag ha tvättstugan från 9 till 4 typ, egentligen till 6 men Emil fyller 18 (GRATTIS) så direkt när älsklingen kommer från jobbet så ska vi duscha och så sen åka dit. Faen, jag är faktiskt stolt över mej själv idag. ;) Haha, nörd stämpel. Nu snart ska jag duscha och sen krypa ner i soffan med bejbi och kika på en film har jag planerat. Fasst jag ska nog kanske baka lite mer imorrn, KUL! :)

Jag moste bara ge lite med känsla till Pevskon, han heter Devil egentligen. Nizes hund... Han mår inte som han ska, jag håller tummarna på att han ska bli bättre. Tänk att han inte äns orkar resa sej när det plingar på dörren, han som brukar vara snabb som blixten för att få vara där först och se vad det är för en rolig filur han ska få pussas och kramas med. Det är synd tycker jag! Men nu ska vi tänka possitivt, han blir säkert bra, han har ett starkt psyke... Så han klarar det här. :')

Idag har målarna kommit hit och börjat också, skönt att få huset ommålat. :) Det kommer att bli så fint så tror jag. Ida kommer förhoppningsvis hit på fredag också... Hon ville komma hir och vara lite praktisk tillsammans med mej, så då blir det till att bygga ihop sängstommen och laga lite god mat kanske. :)
Bjuden på en STOR fest också, Lollo hade blivit lejd av Vaple (?), han som hade monster på nivå att fixa folk till sin gratis fest han skulle ha på lördag, gratis mat och dricka. ;D Men stället får bli hemligstämplat av mej iaf, men i valbo törs jag säga att det är. :) (tro det eller ej.) Roligt, roligt.

Nästa helg blir det kuggnäs också ju. Längtar! Trouble ska få följa med han också, och det blir till att inviga tältet på samma gång också, man moste ju ha nånstans att sova också.
Moste kila. Hej hopp!

See you on the other side...

Ozzy ossbourne-See you on the other side; Pappas begravnings låt, jag lyssnar på den nu så hur ska jag inte kunna tänka på hur hemskt jobbigt det va att gå in där i kyrkan medans alla andra redan fanns på platts och studerade oss noga, så noga när vi (Familjen/Släkten) sakta med ögonen överfyllda med tårar trampade in längst bak i kyrkan och skulle ända längst fram! Jag kommer ihåg, det är ju bara typ ett och etthalvt år sen, att redan på vägen till kyrkan började jag gråta. Som jag saknar honom, det känns att förlora någon så nära. När man skulle lägga blommor på kistan va det nästan värst, när man såg alla pappas vänner som grät så mycket... Jag tror att det blev för mycket för pappa som låg där i kistan, för rätt som det va så ramlade rosorna ner från kistan, självklart va det ju många så att dom skulle väl ha ramlat ändå, men jag kände att det va han som påverkade det, kan ni tänka er... Jag började till och med skratta på min egen pappas begravning när rosorna ramlade ner på golvet, men enbart för att jag kände att det va pappas vilja. (självklart grät jag samtidigt som jag började skratta också.)
R.I.P Pappa 22/1-06.*


Jag har precis bränt en ny skiva, och nu sitter jag här och skriver... Igentligen har jag brottom, som vanligt. Det kanske bara r jag som är stressad? Vem vet. Nej men jag moste gå upp till banken och beta in hyran, jag moste handla och sen skulle jag behöva städa också eftersom jag sköt på det igår. Typiskt!
För er som vill veta så gick det iaf rätt bra för mej med jobbsökandet igår, det va faktiskt ett ställe som tog mitt namn och nummer och sa att så fort dom behövde folk, om tillexempel någon va sjuk eller så, så skulle dom ringa mej. :) Det är iaf nånting nångång ibland. Men tyvärr så moste jag inse att jag most hitta ett annat jobb iaf, för jag är ju i behov av pengar nu på en gång. Typiskt, det är ju så pinsamt att gå omkring och säka jobb! :O
Trouble ligger och slickar på min fötter, ahh! :D haha. Min älskade lilla vovve. <3

Nej nu ni moste jag sätta fart! Hej hopp.


Söka jobb.

Jag är i behov av ett jobb, vad som helst som ger pengar. Lika lat idag också som igår, sov länge och är seg som faen nu... Trouble sover fortfarande sen vi gick och la oss igår kväll. :D Latmask. ;) Jag vet att jag igentligen skulle behöva klä på mej och gå ut och söka jobb, men jag är för lat och för feg, men jag ska, moste bara samla lite mod först. Sen moste jag ta tag i städningen också, fy tusan vad tråkigt! Disken har jag redan dissat, jag orkar verkligen inte diska.
Nej, jag är röksugen som faen nu, ska kika ut och hälsa på balkongen en stund.
Tjohej.





image24

Nya kläder. :D

Äntligen har jag fått gjort av med lite pengar igen. :) Nu har jag köpt ett par vita jeans, en tröjja, ett linne, en bh och ett par nya skor. Skorna va finare på än på hyllan precis som med allt annat nästan. vart på alla jaevla sko affärer nu, och påvägen hem till mamma stannade vi till på skohuset och självklart fanns det ett par skor till mej där. ;D
Nu fattas det bara lite små grejjer, lite nytt smink och kanske nåra plagg till men förmodligen dröjjer det hundra år tills jag handlar igen. :( Men jag kanske köper ett till linne imorrn iaf som jag verkligen vill ha, moste fjäska lite för älsklingen bara för mina pengar är ju slut nu. :P Får se hur det blir med det.
Första dagen på veckan fortsätter att vara kanon härlig, har ju gjort av med pengar och snart ska jag och älskling hem och kolla film.
Imorgon får jag iaf ta och kliva upp i tid så att jag hinner med mera saker, moste städa, DISKA, och bygga lite. Haha. Iaf så hatar jag att diska mer än allt annat, BLÄ för det, men man moste ju... När ska vi få våran diskmaskin!?
Trouble ska få en ordentligen prommenad imorgon också hade jag tänkt, han ska få klorna klippta och så moste jag ta tag i det där med att duscha honom för nu är han riktigt lortig och sen ska han få borsta tänderna också. :) En riktig pudding kommer han att bli. :)
Imorgon kväll blir det förmodligen att vi åker ut till ön och kollar på dom som spelar, vilka det nu va, men det ska bli trevligt iaf. :) Men då ska trouble få följa med för vi ska iaf bara stå utanför tror jag.
Nu är lincoln start klar iaf, motorn rullar på bra tror jag dom sa, nu fattas bara om lackeringen men det får vi ta och göra i vinter eller nått. Det blir lincoln till Kuggnäs iaf, jag längtar som faen. :P
V70 Ligger ute på blocket iaf, den ska bort så att vi kan lägga pengarna på lincoln, så kola in v70 på blocket, en riktigt fin bil som jag kommer att sakna så mycket när han blir säljd. Tur att min Svea blir kvar iaf, det är min vr6 som jag döpt till Svea, det är en tjej! ;D Ska ta och lägga ut ett kort på henne nån dag så håll utkik. :D
Nej nu jaevlar har jag skrivit mer än jag gjort på flera år tror jag, nej då men nu ska jag sluta iaf. Hej hopp, gummi snopp. Hehe. :D

Ny vecka.

Första dagen på en ny väcka började bra och dåligt på samma gång. Bra för att än så länge har allt gått bra, dåligt för att jag sov så länge, skönt men jag blir för lat av det. Syrran och hennes kompis Sandra sov här inatt, kollade på film igårkväll medans älsklingen försökte sova för att han skulle upp 5 och jobba. :D Jag skulle ligga med honom i sängen tills han somnade igentligen men jag va för dryg så jag fick inte ligga kvar, haha. :D Jag bara pratade hela tiden så att han INTE kunde somna.
Det gick bra igår hos farmor och farfar men riktigt förbannad va jag, men det hade jag rätt till... Kärringen kan inte stå för vad hon gör så jag får ta all skit istället för att jag försvarar mej mot henne (honmostevarapsykisktstörd). Men hon ska få, det kommer tillbaka till henne sen så fort alla ser vem idioten egentligen är.
Mamma är på väg och ska hämta mej och syrran nu, då ska mamma få ta trouble medans jag och Lisa går på köpis och handlar kläder... Detvillsäga om jag fortfarande har pengar kvar på kortet, osäker på hur mycket jag gjort av med men får hoppas på att det blir nått nytt till garderoben iaf. Håll tummarna för mej! ;D Nu kom mamma, moste sluta. Hej hopp!

Lundgrens och en förjaevlig söndag.

Åt, pratade och hade trevligt hos Tias. Lundgrens va jätte kul  och jag träffade massa gamla kompisar till pappa som jag inte pratat med på länge... Saknar honom så obeskrivligt mycket, om det inte va så att pappa dött hade det aldrig blivit som det blivit, inget bråk om våra saker vi ärvt, inget tjaffs om hur dum jag är som bara ljuger fasst det är kärringen som ljuger och får alla att tro att det är jag och resten av familjen. Duger det inte att det är jobbigt att förlora en så nära människa, tydligen inte.
Lundgrens slutade ju självklart dåligare pga att kärringjaeveln va där. Hon gick ju på mej och skrek och härjade så att vakterna fick skilja på oss, att hon inte tycker att det är pinsamt att skämma ut både mej och henne på det sättet!? Imorse fick jag ju höra att jag vart där och krossat en ruta också, det va så mycket mer än vad jag visste, men vill hon anklaga mej så varågod hon kommer iaf inte långt med det. Det va INTE jag bara så alla vet.
Idag har ju vart förjaevlig, jag är så elak mot anette, det va jag som gick på henne igår och det värsta av allt är att hon lyckas få alla att tro på henne men som tur är finns det ju vittnen. Resten får tro vad faen dom vill huvudsaken är att jag vet hur det ligger till... Jag vet att dom som sviker mej nu och lyssnar på henne ¨har vart hemskt falska mot mej och dom kommer jag tyvärr att bryta helt med, det är dom som gör sitt val.

Det possitiva med heljen är att jag har min älskling Kim, familjen och en hel del otroliga vänner.

En jobbig tid att vänta, när det precis hade börjat ordna upp sej.


Cowboys.

Grillning hos Tias idag med en massa folk + Lundgrens. Ska bli kul! :) Cowboy hattarna på allihopa! Marting och Bettan ringde och sa åt oss att ta på cowboy hattarna och skjorta och sånt. :D Roligt. Moste kolla upp hur mycket det kostar att ta Taxi hem till Storvik ikväll bara för älsklingen är sugen på öl.

Vill att klockan ska bli dax nu. :D
Hörs hej.

image23


Känslokall...

... Är jag det!? Ingen har sagt det till mej om nån trodde det, men jag bara frågar liksom. Kan det vara så att jag är riktigt iskall. Det kan jag inte tro. Jag tycker att jag kan känna känslor för alla hur mycket jag än ogillar någon så kan jag ändå känna t.ex medlidande för  den om det skulle vara nånting, inte så att jag säger det till den personen eller någon annan, ALDRIG! Men jag kan sitta och tänka för mej själv.


Just nu har jag så otroligt mycket känslor och tankar inom mej, jag exploderar snart känns det som.
Jag vet inte alls hur jag ska känna, bete mej eller hur jag ska reagera och vara. Allt känns omvridet och konstigt.
Vad är det som jag inte kan hantera och förstå mej på?
RÖKPAUS!


Ingen Kommentar.

image22

Är det nån enda som läser min blogg? :D haha. Inte en enda komentar. Komentera nästa gång du läser så jag ser om det är någon som läser och så att jag kanske får höra lite vad folk tycker och tänker om min blogg. Iaf så ska jag aldeles snart ringa älsklingen som får stå ut med att jobba idag när det är så fint väder, men han hatar ju ändå värme och sol. Jag tycker att ska det vara sommar ska det vara sol annars kan det lika gärna vara vinter året om för det är ju härligast eller hur.? :) Jaja idag är det soligt iaf, får försöka ta och hinna med att sola lite så fort solen går runt till ballkongen, morgon solen är på fel sida av huset och jag vägrar lägga mej på gräset, det KRYLLAR av tvestjärtar. Huh! (vara livrädd för insekter)

Moste klaga lite också... Jag är arg på älsklingens lön, den är ju s knepig, utspridd, och det fattas pengar tycker jag men Kim säger att det inte gör det. Nu krisar det med pengar till hyran och jag har en tusenlapp att bidra med efter att jag fått mina räkningar betald. Kul, nej! Kommer inte att få nånting över sen och jag som inte har fått köpt kläder på as länge! Jag vill ha nya jeans, skor, linnen, tröjjor och bikini eftersom min bikini jag införskaffade mej blev några månader sen och sen gick det inte att hämta ut den längre. Förra året köpte jag 5 nya bikinisar tror jag och i år ingen! :(

Nej nu får jag ta och komma igen lite här hemma, finns mycket som skulle behöva göras. Jag kanske skriver igen sen. Hej hopp.

Trouble.

image19
image20
Min älskade lilla vovve! (L) <3
Bråkigast av alla. ;D Men absolut snällast. :)

Sommar!       v
image21

Trötter.

Jag fattar inte, är trött hela tiden nu, jag bara sover och sover. Men idag va det ju lite fint väder iaf, piggnar till lite när man ser det, kanske blir lite bada idag då :).
Jag ska iaf ta bussen ut till valbo vid 4 nångång, ska hem till Kims pappas gård och fixa med bilen, älsklingen ska slipa och jag ska måla så att den är färdig för om lack sen. Blir nog jätte fin ska ni se. ;D
Ska käka nånting nu, klä på mej och så sen blir det väl åka ut till valbo. Lång buss resa i den här värmen, puh! Storvik, kungsgårn, s-viken, byta buss, fba och sen äntligen valbo. :)

Nej ska snabba på mej nu, Trouble har så tråkigt. Hej hopp.

Stressad.

Så stressad fasst jag har fått så mycket hjälp... Igår va Marina här och tapetserade sovrummet så nu är det klart också, bara möblerna som ska skruvas ihop och ställas i ordning. Marina, Jimmy, Teddy, 2 av Teddys kompisar + jag och Kim va här igår. Marina tapetserade, alla andra kollade film och jag lagade mat åt alla och sen diskade jag allt också. 11 blev allt klart, då va det barra att hoppa i säng och sova. Imorse klev jag upp 5 med älsklingen och käkade frukost sen somnade jag om igen, sov till 10 typ. Då hade jag lika brottom igen, skulle hinna duscha, klä på mej, sminka mej, städa, tvätta, laga mat, äta med mamma och syrran som kom förbi en stund och sen vara klar halv 6 när kim kommer. Men jag han bara vakna, duscha, klä på mej, sminka mej, slänga i en yvättmaskin i tvättstugan, sticka upp till nått ställe och kika om dom hade nått extra jobb åt mej? men det hade dom inte. slängde i en ny tvättmaskin, åt med mamma och lisa, jag och mamma gick upp till affärn så mamma fick handla lite åt oss, sen gick jag hem så kom Marina och Kims mormor, och nu kom jag på att hans mormor och morfar också va här igår. Idag fikade vi lite och sen åkte dom nyss(Dom hade också handlat med sej lite grejer idag igen) :D, nu stress skriver jag och snart ska jag ner till tvätt stugan och hänga mera tvätt och sen springa upp och laga mat. Moste påpeka att jag har tagit ut trouble mellan allt det där också tillochmed och nu moste han ut igen så han får följa med till tvättstugan. Moste kila nu. Hejhopp!


Mondag med SOL. .

image18

Hej, hej.
Igår hände det inte så mycket men kvällen slutade iaf med att Kim sov för att han skulle upp och jobba idag och jag och Nize drack vin och tittade på hundarna som ena stunden låg halv dö på golvet och andra stunden höll på att riva hela lägenheten såg det ut som. Haha, nej riktigt så va det inte men nästan, vi drack iaf vin, lyssnade lite musik och gick en LÅNG promenad med hundarna i natt. :D Lite tjaffs på Nizes sida där också men annars va det faktist (tro det eller ej) ganska trevligt. Hehe. :) Nize och Devil sov här inatt också.

Idag har vi vart ut några gånger med vovvarna sen har vi typ bara vart inne och typ lagat mat, diskat och byggt en byrå. Vi har klarat oss på EN enda cigg att dela på på hela dagen, det vill säga att jag inte lyckats sluta helt än, men snart så. Senare idag blir det nog bada  lite iaf, syrran ville med då också.

Nej nu ska jag  och Nize gå en sväng till med vovvarna och kanske köpa cigaretter får se hur det blir. ;D Pinsamt.  Hej hej.

Fredag + Lördag.

image16

Hej. Igår så började dagen med en massa tid på bilar så jag och Lollo åkte hem till henne så att killarna fick laga bilar ensamma... Sen blev det så att alla åt tacos hos Lollo och så blev det lite öl och vin till det. Trevligt. Sen åkte vi hem till Martin och Bettan, va där ett bra tag. :) Jätte roligt förutom att jag vart jätte mycket för full. Ångest i morse när man vaknade, fy faen. Men det händer alla, nån gång blir alla för full. :D

Imorse vaknade vi hos mamma, det första vi gjorde va att ta trouble och gå direkt till MoB. Satt där nån timme sen tog vi bilen till stan för att hämta en grill och ögonlock till Malin och Malins bil. Stannade på bida påvågen hem och köpte bidatallrik. mm, gott! Åt hos MoB och sen åkte vi hem, Och nu är vi hemma. :D Uppradat.nu hehe.

Vet inte om det blir nånting alls idag, blir nog bara hemma med en film eller nått, hör av er om ni har tråkigt och vill göra sällskap. :D

Jaja, hejhopp.

image17


God morgon.

image15

Nu har jag och Kim precis ätet frukost med nybakat bröd och sånt. Gott va!? :)
Ikea gubben har vart här med sängen och byrån och det nu, skönt att vi äntligen har allt. Allt förutom diskmaskin och lite små grejjer. :P

Nej nu får det ta och bli en morgon cigg, Hejhej.

Mamma betalar.

Hej, idag ville mamma köpa mat och sånt som saknades hit utan att vi behövde betala. :O Så visst, gärna för oss, det blev lite mat som kanske behövs någon gång och ett par gardiner och gardin stänger. :) Tack mamma det behövdes verkligen för det klirrar inte direkt i kassan här nu inte... Dåligt på den fronten just nu.

Jag och Kim har badat nyss typ och nu ska vi ut så vovve får issa en sista gång idag och sen kolla en film tror jag. Mysigt, mysigt. 

Bilen vi hämtade igår, en ford lincoln 73 ;) jätte fin. Det är klart att det är lite jobb på den men det får man ta för det där priset. Lite krångel att få hem den bara, HAHA, inget man pratar om vad som hände men, ett hjul dit och en massa bultar hit, en förkortning på vad som hnde kan man säga! :D   En jaevla lång resa med feber, en jaevla massa snor i näsan och hosta som nästan spränger lungorna känns det som. :S

Nej nu får det räcka för idag. Hejhopp!

image14


Tjockis.

image13

Faen! Jag har verkligen gått upp i vikt, jag känner mej skit tjock... Igår va jag så arg för att jag såg så tjock ut i alla kläder så jag sa till Kim att man kan faen tro att jag är med barn, han blev arg och tyckte att jag inte alls är nått tjock. När vi träffar Kims pappa så frågar han mej om jag är med barn för att jag har blivit så MULLIG säger han! Där ser ni, jag har gått upp i vikt.     Skit samma det här lär ju inte ni bekymra er över...

Idag vet jag inte vad som händer men nu snart ska jag gå in till mickis och fråga om hon vill med ut i skogen med vovvarna. :) Skönt att röra lite på sej. Kim är i stan hos Marina och fixar med pengar till bilen... ;)
Nej moste ta nått att äta, macka eller nått! :D sen ut på promenad. Hej hej.

...

image12
På morgonen när vi åkte till Kuggnäs. ^^,


NU har jag städat nästan allt, jag struntade i att damsuga trappen och mitt och Kims sovrum eftersom vi ändå sover i gästrummet nu (detärintefärdigtapetserativåratriktigarum). Kim diskade lite och gjorde mat. Skönt att det är klart iaf.

Blir förmodligen till att åka till hedesunda ikväll, the refreshments spelar, det blir ju kul men jobbigt med hosta och skit som man har. Men eftersom det inte blev nån resa att hämta bilen så kan vi ju åka dit istället, men han har hittat en ny bil nu som vi förmodligen ska köpa... Åker ner och kollar på den imorgon tror jag och vill vi ha den då så följer den med hem. Kul! :)

Nu ska vi bege oss ut till valbo, byta om och så först! Hej hej.

Jag orkar inte...

...Vara sjuk.

Jag är dyster, har ont i hela kroppen, hostar och är trött.
Nej jag ska inte tycka synd om mej själv nu, jag moste städa så när jag har gjort det kan jag tycka synd om mej själv för städa är det tråkigaste som finns.

Jag trappar ner rökningen nu, idag har jag bara rökt en halv cigg än så länge, igår rökte jag inte mycket alls (typ4-5cigg).

Nej nu ska jag ta tag i städningen, hej hej.


Marina är en ängel.

Vart och hämtat dom där fälgarna i uppsala nu, jätte fina. :)
Stannade till hos Marina på vägen hem, hon va i stockholm i helgen och tror ni inte att hon har köpt nått åt mej då!? :O Ett skärp med en stor döskalle som spänne (ellervaddetheter) TACK! Jag älskar ju döskallar. :) Sen fiick jag nåra gamla skor som hon inte ville ha kvar mer (klackskor) jätte gulliga. Snällt va.(jagvetnågonsomäröverlycklig) En av världens mest underbara människor, Marina skulle inte kunna göra en fluga illa.

Jaja nu ska vi kolla film sen sova, imorgon blir det storstädning om vi inte har blivit sjukare.
Hej så länge. ^^
 
Jag vill ha vinter!
image11

Latmaskar och slöfockar.

image10
Trouble sover. ;D ^


Goddag istället för godmorgon, hehe.
Nu har vi blivit sjuk båda 2 men vi moste iaf pigga på oss och åke till uppsala och hämta Kims nya fälgar som han har köpt, typ sista sekunden att hämta dom eller nått, jag har ingen koll alls på det där.

Vi har iaf vaknat, druckit honungsvatten (honingsvatten som jag säger), ätit lite och badat... Mysigt! Nu snart ska vi sticka iväg, så fort jag blir klar.

Ikväll blir det nog bara en film (hoppas på en skräckis) med vår nya 50" och vårt nya hemma bio ljud, men blir ju faen rädd när man kollar på komedier för ljudet är så bra :D haha. Tv:n va faktist nersänkt bra mycket för att det va sista exemplaret och ett bra bio ljud behövs verkligen om man ska använda det att spela musik i också.

Nej nu blir det till att åka. Jag kanske knappr in nått ombilresan ikväll om jag orkar.
Hej hej.


Påvägattbli SJUK! :(

Både jag och älsklingen är på väg att blir sjuk... ;'(

Fredag slutade ju med att både j ag och kim drack vin helt oplanerat, igår blev det också oplanerat drickande. Varken jag eller Kim dricker nånting längre nästan (medtankepåvåraalkoholproblem) och ändå vart det en 2 dagars helg, men vi hade iaf jätte trevligt igår. Danne och Åke, Hedlund, Tommy och Sofie kom hit (bror va här han också) och det vart lite dricka sen åkte dom vid 12 och då gick vi upp till Granliden Storviks enda krog/pub vad jag vet. Där va det trevligt, men det påminde lite om spiltan fulla äldre människor som tror att dom fortfarande är 15 år. Vi träffade faktist storviks folk där som bjöd hem oss på efterfest så jag kom hem typ 4 tror jag (tröttsomettas) och Kim och Peter gick saktare och va hemma halv 5 kanske. Jag är inte van vid att vara uppe sådär länge och tycker inte om det heller, det går bättre på vintern när man slipper ha dagsljus hemma när man ska somna.

Nej nu vill Trouble ut och bajsa ;D Ha det så bra, hejdå!

Vinpimplandepensionärer.

image9
Hej.
Jag, Kim och Peter sitter här hemma och dricker lite vin och kollar på Kiss musik videoar! ;D
Lollo, Erica, Challe, Krille, Tobbe, Nize och hennes mamma är också på vg hit och är mer än välkommen.
Det blir nog inte så sent med tanke på att vi ska till Västeås imorgon, men ett tag iaf!
Nej  nu ska jag fortsätta med mitt vinpimplande (precis lärt mej dricka vin).
Nu ´vet ni iaf vad jag har för mej...


Föresten fick jag skjuts av Pia hem idag iaf!
God natt, Hej hej.

Älskar min Kim mer en allt annat, 8 månader igår faktist om man ska vara INTE precis. ;D

GodMorgon.

image6
Trouble är bara 8 veckor här. ;)

Godmorgon, jag vakna av att Trouble ville pussas och kramas, mysigt!
Idag blir en stressad dag, vaknade 10 ungefär, sen efter jag har skrivit här ska jag ta mej tid till att först röka sen duscha, sen vänta på bussen, sitta på bussen från STORVIK till VALBO! Jag moste ta bussen eftersom Kim slutar 2 och jag ska till banken som stänger 3 med mamma, PENGAR! ;D  äntligen kan vi köpa det som fattas (vi flyttade in i söndags). Jag ska tycka till Kim att vi ska försöka få med oss grannarna (Mickis och Niklas) till Granliden och käka och dircka nån öl ikväll. :)
Imorgon bär det av till Västerås, roligt, roligt! :D

Älskar min Kim mest utav allt, han tröttnade inte efter ett tag lilla flicka! ;)
(L) <3      Hej hej!
                                                     Trouble förra veckan. v
image7

EmeliELööf

EmeliELööf

Varma långa dag...

Hej... jag fattar inte mycket alls av det här men det är väl värt ett försök tills man iaf har kommit in bättre i storvikandet. Som tur är har vi ju iaf fått världens bästa grannar, Mikaela kom upp i morse och frågade om jag skulle med ut i skogen med hundarna på en promenad. Så vi tog en prommenad, skönt som faen. Sen kom Pia, Ida, Maria och syrran... Maria och syrran ska sova här inatt så Pia och Ida körde hit dom. Dom hade med jätte mycket grejjer till mej och Kim. UNDERBARA människor! Nu har kim slutat, ska hämta upp Tomas som nyss flyttat tillbaka till Gävle, ska bli kul att umgås lite med honom. Dom ska förbi Marina(Kims mamma) och hämta damsugare, golvmopp och massa grejjer som hon har köpt i inflyttningspresent åt oss. :) Nej nu vet jag inte alls vad jag har skrivit, (det är nog värmen) så nu moste jag sluta! Hej, hej! ;D


Välkommen till min nya blogg!

Tack, tack! ;D

RSS 2.0