Det är total kaos här hemma. Det ligger le...

dsc02701 (MMS)

Det är total kaos här hemma. Det ligger leksaker och kläder överallt och golven behöver sej en rejäl dos dammsugare... Men just nu har jag ca 15 min på mej att göra mej klar för dagen. Leon ska lämnas på dagis och vi ska till barnmorskan, som förövrigt är den bästa man kan tänkas få! Sen väntas bäbis shopping på hög nivå, allt ska göras klart nu! Sen väntar ro sagt kaoset här hemma på att få bli omhändertaget...


Myser i sängen efter ett bad... när pappa ...

dsc02697 (MMS)

Myser i sängen efter ett bad... när pappa slutar jobbet blir det lite mer action. Fast det har vart riktigt skönt med 2 dagars vila!


Min kära son har målat både näsa och överl...

dsc02688 (MMS)

Min kära son har målat både näsa och överläpp... Själv mår jag knepigt som tusan efter att ha spytt igår morse och sen mått illa hela dagen. Jag mår illa även idag, fast på ett konstigt sätt. Det var ca 28 timmar sen jag spydde nu, och det känns inte som magsjuka, men vad kan det vara då?


Någon frågade om leon var en flicka eller ...

dsc02626 (MMS)

Någon frågade om leon var en flicka eller en pojk... Jag tycker att namnet säger ganska mycket om det, men för er som inte förstått det Så är leon alltså en pojk... Världens finaste lilla kille, som för tillfället har lite för långt hår, men jag tycker inte att han liknar en flicka för det!


Frukost med en biltema tidning. Det är en ...

dsc02678 (MMS)

Frukost med en biltema tidning. Det är en bra start på dagen tycker leon...


Oslagbart!

dsc02676 (MMS)

Oslagbart!


Kvällsprocess...

Leon har ALLTID (med några undantag) varit lätt att lägga på kvällen...
 Men nu sen vi flyttade hit så har vi haft fler "struliga läggningar" än enkla. Visserligen är väl jag kanske rätt bortskämd med att ha en Leon som slocknar så fort man lägger honom i sängen, men nu börjar det att gå överstyr. Kvällen och "läggningen" blir så lång och jag och Joel förlorar MYCKET av vår egentid, som vi förövrigt (Iaf jag) verkligen behöver för att kunna prata och umgås, och varva ner, innan man själv slocknar!
Som sagt är jag en väldigt känslig människa som behöver mycket närhet och bekräftelse, det är jätte viktigt för mej och mitt mående...

Kvällsprocessen ser numera ut såhär:
 1. Blöjbyte, smörja in, klä på pyjamas.
 2. Välling (Lelle som Leon säger) i soffan med filt, snutte och napp.
 3. Säga god natt och kramas lite för att sen gå upp och borsta tänder och hoppa i säng.
 (4.) I vanliga fall är processen klar nu, och Leon sover som en stock!
 4. Leon springer upp kanske tusen miljoner ggr och det kan ta upp emot 2 (!) timmar innan han äntligen slocknar...

Jag ska erkänna att det blivit lite rubbningar i rutinerna (som vi förövrigt vart ganska hård med från start) sen vi flyttade. Det har blivit en timme senare lite då och då, då vi tex har vart bortbjudna eller liknande, men ibland måste man få töja lite på gränserna.
Dessutom så har Leon slutat att sova på dagis, och var från början vaken hela dagen och somnade på 2 röda på kvällen, nu på slutet har han känts mer "hängig" igen, och slocknar ofta på vägen hem från dagis eller så fort vi kommit hem. Då är han också nästan helt omöjlig att väcka (!), och då menar jag omöjlig, han sover så otroligt djupt!
När man väl får liv i honom så är han fortfarande jätte trött och verkar som om han fortfarande inte är riktigt vaken. Och så är det fram tills att han ska gå och lägga sej, då han är så övertrött att han inte kan varva ner och få ro i kroppen...

Alla råd är mer än välkommna, jag vill ta tjuren i hornen och få det här att funka lika bra som tidigare nu innan bäbis kommer.

Därimot så vill jag säga att jag kommer inte att börja lägga mej med Leon när han ska sova. Det stör honom bara mer och  därmed har jag då ännu en ny vana som sen ska brytas isåfall...
Han kan somna själv, har nästan alltid gjort det, och ska fortsätta med det!
Han är tillräckligt trygg i sej själv och i radhuset, och dessutom ligger problemet i något annat än att han, som han brukar, ska somna själv...

Kock leon...

dsc02669 (MMS)

Kock leon...


Höggravid. Uppsvälld. Blek. Trött. Hormonm...

dsc02660 (MMS)

Höggravid. Uppsvälld. Blek. Trött. Hormonmonster. Känslig. Otålig.


Det här blir kanske världens tråkigaste in...

Det här blir kanske världens tråkigaste inlägg... Frida: jag har bf 8 april, så det är ändå 7 veckor kvar, men man vet ju aldrig. Sara: jodå, han fick inte sova länge alls på soffan, och var skit trött tills det var dags att gå till sängs... Men klockan blev väl kanske halv 8 innan vi la honom.


Ned räkning... Med inte många veckor kvar ...

dsc02655 (MMS)

Ned räkning... Med inte många veckor kvar så är det dags att inhandla det som fattas till bäbis ankomst.


En trött leon som tar sin vila, en aning f...

dsc02654 (MMS)

En trött leon som tar sin vila, en aning försent, i nya soffan...


En uppsväld och skit trött emelie, i nya m...

dsc02651 (MMS)

En uppsväld och skit trött emelie, i nya monster soffan, framför en dokumentär...


Det blev lite vardagslyx med tacos idag......

dsc02639 (MMS)

Det blev lite vardagslyx med tacos idag... På bilden fattas både sallad och avokado! Nu är operation lägga leon i full gång, sen blir det till att baka kladdkaka då syster och hennes karl ska komma förbi. Trevligt!


En nyvaken kille framför tvn... Maten är ...

dsc02638 (MMS)

En nyvaken kille framför tvn... Maten är snart klar, pappa står för tacos idag. Och vi får inte glömma att upplysa er om att vi haft en trevlig dag med erica, och att leon kallar henne nina...


Rasta och busa med vovve medans resten av ...

dsc02636 (MMS)

Rasta och busa med vovve medans resten av ligan bakar semlor.


Sagostund i hille med kusinerna...

dsc02635 (MMS)

Sagostund i hille med kusinerna...


Jag ligger i skrivande stund och glor rätt...

dsc02634 (MMS)

Jag ligger i skrivande stund och glor rätt in i väggen... Jag väntar på att leon ska slockna, och som det ser ut nu så kan det dröja. Jag hör hur han ligger och snackar i sin säng, och med jämna mellanrum hör man hur dörren först öppnas, och sen hur det tassar små fötter över golvet mot vårt sovrum, där jag befinner mej just nu. Jag orkar inte springa upp och ner stup i ett! Hur som helst så har jag tagit mej en tankeställare, och dessutom kommit fram till att internet är en riktig energi bov, och tar dessutom upp dyrbar tid som jag hellre lägger på min familj. Jag vill inte att dom ska känna att de kommer i andra hand! Dyker det inte upp nya inlägg lika ofta så vet ni vad jag gör. Med andra ord så lever jag då i verkligheten och lägger min tid och energi på det som verkligen betyder något!


Soffmys och ruffriders 5. Snart dags att t...

dsc02633 (MMS)

Soffmys och ruffriders 5. Snart dags att ta sej ut på en promenad i solen. Härligt!


Fredags fika på köpis innan handling. Sen ...

dsc02632 (MMS)

Fredags fika på köpis innan handling. Sen väntar fin besök från hille. :)


Här var det snöstorm! Leon fick stanna hem...

dsc02631 (MMS)

Här var det snöstorm! Leon fick stanna hemma från dagis, så vi ska snart pulsa ut med vovve och dessutom skotta av framsidan. God jul!


Jag har en mindre bra kväll! Hur jag mår k...

dsc01856 (MMS)

Jag har en mindre bra kväll! Hur jag mår kan ändras tusen ggr på en dag numera! Men jag ska påpeka att jag är otroligt tacksam över all hjälp jag får av nära och kära, framförallt min mor, som agerar taxi och barnvakt titt som tätt...


Här har vi en kille som blev överlycklig n...

dsc02629 (MMS)

Här har vi en kille som blev överlycklig när vi kom hem... Älskade vovve! Läkaren har iaf ringt och meddelat att operation blir av inom 3 månader, Så jag håller både tummar och tår för att det inte ska bli samtidigt som liten bestämmer sej för att titta ut...


Glass efter maten, på ikea. Vi har sällska...

dsc02627 (MMS)

Glass efter maten, på ikea. Vi har sällskap av både morbror peter och mormor!


Då var återbesöket på öron avklarat... Nu ...

dsc02626 (MMS)

Då var återbesöket på öron avklarat... Nu väntar vi samtal från kirurgen för en tid till operation, då hörseltestet visar att han nästan är helt döv på vänster öra efter alla oläkta Öroninflamationer han dragit på. In med rör, ut med vätska och sen kan vi säga hej till en helt ny leon.


Kvällsmys i soffan innan Läggdags...

dsc02623 (MMS)

Kvällsmys i soffan innan Läggdags...


Här är det målar stuga... Leon absoluta fa...

dsc02621 (MMS)

Här är det målar stuga... Leon absoluta favorit syssla inomhus är att måla, det är så kul!


Hemma från dagis, affären är avklarad och ...

dsc02620 (MMS)

Hemma från dagis, affären är avklarad och vi har även hunnit få i oss mellis... Medans vi väntar på att pappa ska komma hem Så ska jag hänga lite tvätt. Sen väntar en god middag och en liten promenad.


Leon är lämnad på dagis, jag och vovve är ...

dsc02619 (MMS)

Leon är lämnad på dagis, jag och vovve är på väg hem... Nu väntar ett bad och lite vila innan jag ska visa lägenheten.


Promenad i fin vädret. Underbart!

dsc02618 (MMS)

Promenad i fin vädret. Underbart!


Leon är helt slut efter ett besök på badhu...

dsc02617 (MMS)

Leon är helt slut efter ett besök på badhuset! Nu väntar födelsedags middag hos svärfar innan leon ska lämnas av hos mormor, där han ska stanna över natten... För oss blir det lite bowling med trevligt sällskap.


Imorgon väntar ett besök på badhuset med s...

dsc01709 (MMS)

Imorgon väntar ett besök på badhuset med sam, christina och barnen. Därefter bjuds det på middag i sätra då Joels pappa fyller år. En riktigt härlig lördag med andra ord! Nu håller jag bara tummarna för en natt med ordentlig sömn. God natt!


Tänk bort mej och bilden blir riktigt söt!...

dsc02613 (MMS)

Tänk bort mej och bilden blir riktigt söt! Mitt charmtroll är på hyggligt bra humör idag... För att inte glömma Så har jag faktiskt visat lägenheten idag, och sen blir det förmodligen en vända till i helgen...


Family guy filmen rullar, som vilken annan...

dsc02610 (MMS)

Family guy filmen rullar, som vilken annan morgon som helst... Jag vilar på soffan medans leon koncentrerar sej på filmen.


Leon verkar äntligen ha lagt sej till ro o...

dsc01372 (MMS)

Leon verkar äntligen ha lagt sej till ro och vilja stanna kvar i sängen, och jag har hängt tvätt. Nu väntar jag bara på att hjärtat ska komma hem från jobbet, jag har knappt sett röken av honom den här veckan pga långa arbetspass och konstiga tider. Så resten av kvällen ska jag bara mysa med honom och ta igen all tid vi missat i veckan... Jag har saknat honom så!


Här ligger jag med nålar i huvud och axlar...

dsc02607 (MMS)

Här ligger jag med nålar i huvud och axlar denna gång... Nu ska min huvudvärk förhoppningsvis ge med sej en aning.


Leon bygger koja i soffan och jag försöker...

dsc02605 (MMS)

Leon bygger koja i soffan och jag försöker vila lite... Jag ska snart göra mej klar för att gå till doktorn, mamma kommer och umgås med små pojkarna medans. Det tackar jag för!


Deep down.




Dålig sömn, stress, otymplig/orörlig, en unge med 2 års trots, en ständig huvudvärk och en massa möten och annat att hinna med...
Det resulterar i ett humör som är riktigt i bott.
Därav min possitiva inställning till bloggen och annat socialt.

Men självklart glädjer jag mej över, dom för tillfället få, härliga stunderna!
Jag har ju trotts allt en underbar familj, och några helt otroliga vänner.

 


Jag har tillbringat större delen av dagen ...

Jag har tillbringat större delen av dagen på mammagruppen idag. Det var ca 1 år sen sist, och gruppen såg helt annorlunda ut nu. Hur som helst så är jag hos mamma nu, ligger på soffan och mår dåligt. En sak som är säker är iaf att jag ska sova riktigt tidigt idag!


Så här kan det se ut en vanlig dag hos min...

dsc02598 (MMS)

Så här kan det se ut en vanlig dag hos min mor med min mongo familj... Leon diskar, mamma lagar mat, och som ni ser så topsar syster öronen. Peter är och hjälper Mossberg att flytta, joel jobbar och jag ska ta mej ut med vovve. Läsvärt, jag vet!


God morgon på er, här har vi redan varit v...

dsc02590 (MMS)

God morgon på er, här har vi redan varit vaken någon timme som vanligt. Hoppas ni har sovit bättre än jag har gjort i natt.


Lejonkungen är i full gång här hemma, och ...

dsc02588 (MMS)

Lejonkungen är i full gång här hemma, och maten står i ugnen. Idag blir det kyckling och klyftpotatis, självklart hemmagjord!


Det blir en massa pappers jobb och telefon...

dsc02586 (MMS)

Det blir en massa pappers jobb och telefonsamtal att ta itu med när man flyttar... Just nu sitter jag med det jag inte hunnit med än, och sen är jag som tur är äntligen klar!


RSS 2.0