Kärlek!

mms_img139716695 (MMS)

Kärlek!


Haft en super mysig kväll med mina tre äls...

Haft en super mysig kväll med mina tre älsklingar och våra fina vänner linnea och Jesper, och även sötaste Alina! Jag är så tacksam över min familj och mina vänner... Dom är få, men bättre än några andra!


Tusen tankar snurrar i mitt huvud nu... Va...

Tusen tankar snurrar i mitt huvud nu... Vad gör jag här och hur ska jag ta mej ur det? Får panik av att inte kunna placera mina känslor och förstå mitt egna mående. På slutet har det vart fler dalar än toppar, och jag vet inte längre vem jag är. Jag tar mej inte igenom en hel dag utan känslan av panik och ensamhet. Jag vill bara lära mej att kunna kontrollera mitt liv på ett normalt plan!


Jag han iaf med att jobba lite idag, men t...

Jag han iaf med att jobba lite idag, men tyvärr löste det sej inte med barnvakt, så det blev ingen träning för mej idag heller... Istället hade jag en underbar kväll med mina fina grabbar, tyvärr är den största av dom på jobbet men vi hade det så mysigt ändå! Nu är jag otroligt trött och ska nog snart sova tror jag... Imorgon börjar jag min KBT, och ska även försöka hinna med någon timme på jobbet och förhoppningsvis fixa barnvakt någon timme så att jag kan pallra mej till gymmet och göra någon nytta.


Inte min dag idag... Ingen sömn, tidig mor...

dsc_0376 (MMS)

Inte min dag idag... Ingen sömn, tidig morgon, en massa treårstrotts, krångel, och dessutom räcker inte tiden till! Jag behöver jobba, jag vill verkligen träna idag då det inte blev något igår, men då behöver man barnvakt också! Hur ska den här dagen sluta?


Myser i soffan och har även lite sällskap ...

mms_img184449166 (MMS)

Myser i soffan och har även lite sällskap av Cattis och turbo, riktigt trevligt!


Min fina, han befinner sej just nu hos ett...

mms_img920572530 (MMS)

Min fina, han befinner sej just nu hos ett par på prov... Jag önskar verkligen att dom klickar och att han får stanna med dom!


Mina fina!

mms_img-18368197 (MMS)

Mina fina!


Äntligen har jag kommit igång med träninge...

Äntligen har jag kommit igång med träningen på allvar! Det är typ det bästa som finns, så skönt! Och när jag ser resultat på vikt och måttband känns det bara ännu bättre! Det är aldrig försent för att börja!


Dead by april borde vinna!

Dead by april borde vinna!


RSS 2.0