Gör som jag, tävla om super fina smycken!





. Jag hittade den här tävlingen på Emmas blogg, där har man chansen att vara med och tävla om super fina smycken som en tjej som heter Catrin har gjort.

. Besök Emmas blogg för tävlingsregler om du är sugen, men om du inte vill vara med och tävla så tycker jag att du ska kika in Catrins smycken ändå!

 


Rösta på mina skor.



Rösta på min sko här ; Emelies sko.


Infalls inlägg...

Här kommer inlägg helt för min egens skull. Måste få skriva av mej...

Jag hittade en av våra gamla skivor. Ett 50-tal med låtar vi nötte ordentligt. Självklart kan jag inte göra annat än att tänka på dej. Jag och mamma pratade av oss en stund, tårarna korsade våra kinder, och alla minnen rullade på som en film.
 Tomheten ekar när jag tänker på dej, jag skriker inombords och kan inte hålla tårarna tillbaka. Jag är så arg på dej, inte bara för att du lämnat mej och Leon. Utan även för att du gjorde som du gjorde mot från första början, hur du behandlade mej när jag sen lämnade dej. Jag är så arg för att du sen valde den här utvägen, och för att du lämnade mej med allt skit snack, alla lögner och allt ansvar!
 Allt du ljugit ihop om mej för att dölja dina egna hemligheter, som bara jag och en till visste om. Att du behandlade mej som du gjorde under hela sommaren, att du inte kunde stå för att vi stod varandra nära, att vi hade en ständig kontakt, och att vi pratade nästintill varje dag.
Jag är så arg för att du har lämnat mej med alla hemligheter!

Jag älskar dej, du har mer eller mindre krossat mitt hjärta...


Utan Leon så hade jag aldrig klarat av det här, tagit all skit jag har fått tagit, och blivit så utfryst från allt som hade med din död, din begravning, och att bli ifråntagen min Trouble mm...
 Dessutom har Joel kommit från ingenstans, gort mej helt pirrig i kroppen av kärlek, och är hur duktig som helst med Leon. Han har gett Leon en chans till att få leva i en vanlig familj, med 2 föräldrar och allt annat som hör en familj till. Joel har blivit en underbar "pappa" till Leon, och jag vet att du är otroligt tacksam över att det är just Joel som fått den rollen...

Leon och Joel lyser upp min dag och gör den värd att leva, dom står ut med mej och mina brister dagligen. Joel och Leon gör mej hel, och jag är så otroligt tacksam över att jag har dom i mitt liv!



Ni fattas mej, Pappa, Kim och Pia!

Blogg semester...

Som ni säkert redan märkt...
...Så har jag inte vart särskilt aktiv de senaste veckorna. Och idag kom jag fram till att jag tänker ta lite semester från bloggen ett tag. Det mycket väl hända att jag känner för att uppdatera er lite någon dag iaf, eller att jag helt enkelt kanske bara behöver få skriva av mej för min egen skull, men jag kommer inte att hänga här varje dag nu inte...

Återigen överväger jag att lägga ner bloggen helt, men jag vet av vilken anledning...

Slick city.

Det blev en ute kväll med Qarolina igår.
Mickis och Sofie var också med, och jag hade hur trevligt som helst! Träffade en massa kändisar och hade det allmänt bra.
Jag som slutat dricka alkohol fick i mej en del ändå, och jag hade läget under kontroll för en gångs skull. Men det var ett undantag, och ska inte hända mer än ett par gånger till. Jag trivs så bra nykter iaf!

Det hade vart trevligt med den där hemma kvällen hos Kate också, jag hade jätte svårt att bestämma mej. Men det för göras någon annan gång. Funderar på tillbringta dagen där idag iaf. :)


Barnledig helg.

Jag har barnledigt en hel helg!
Min mamma hade saknat Leon så mycket när vi var borta, så nu har hon tagit med honom till våran sommar stuga. Jag har med andra ord en hel barnledig helg att njuta av!

Idag står valet mellan en fest kväll med Qarolina, eller en mysig hemma kväll med Kate...
Vad säger ni? :D


Me and Carolina, jävligt snygga btw!


Barnvakt.

nu är vi på väg till hille, jag när leon ska vara barnvakt till Joline och evelyn medans sam och joel fiskar. Christina är på grillning med någon kompis. :)

Leons tjejer. :)

super söta Joline och evelyn är redo för bad och sol.

Hometown.

Nu är jag hemma, sitter i soffan, och upptäckte precis att jag glömt något viktigt i småland och öland...
Mitt humör har nämligen bestämt sej för att stanna kvar där.

SUG !!!

Natt besök...

Den här natten visade du mej nya händelser, och jag fick även en riktigt bra förklaring, och dessutom ett erkännande...
Framsteg?
Jag har kommit några steg närmre ett förlåtande nu.


Saknad...

Ibland är saknaden så outhärdlig! Jag går i tusen bitar och kan inte placera mina känslor... Även i mina drömmar spökar det, du besöker mej nästan varje natt, och jag gör inte annat än att spottar på dej. Jag är så sårad och besviken, och kan nog helt enkelt inte förlåta dej för att du gjort så här mot både mej och leon. Och dessutom så ställer dina lögner fortfarande till det för mej, och jag får ta all skit du ställt till med. Jag vill förlåta dej, men jag är nog inte redo. Vår vänskap, vår kärlek, våra minnen och vårt gemensamma ansvar var så stort för mej, och du lämnade allt i mina händer. Du lovade att aldrig lämna mej, men nu står jag här utan dej, och det enda som finns kvar är minnen... Jag vill förlåta dej. Men jag är inte redo...

På väg hem...

då var det över... Vi har lämnat den underbara semestern bakom oss, och sitter nu i bilen på väg hem. Självklart ska det bli skönt att komma hem, men det suger att lämna friheten, människorna och allt annat vi gjort dom här dagarna.

Äntligen!

äntligen fungerar mobilen som den ska och jag kan uppdatera er lite... Veckan på öland har vart helt fantastisk, och det har vart helt underbart! Nu har vi nyss lämnat campingen och är på väg mot småland för Joels släktträff. Så fort jag har tid och ork så ska jag bjuda på en massa härliga bilder från den här veckan...

Böda...

Emelie bad mig (Lisa) att slänga in ett inlägg eftersom att blogg.se vägrar fungera på hennes mobil. Hon kommer lägga in bilder och uppdatera så fort hon nkan, om det vill fungera... Det finns och kommer fler bilder på facebook. :)


Em skickade den här bilden i dag. Leon hade sprungit i plurret på en gång :)

/puss


På väg!

nu är vi äntligen på väg... Leon sover och bilen är full packad.

Fredag.

Då var det äntligen fredag!
Jag har stressat hela veckan, med både det ena och det andra. Det är mycket som ska göras innan man kan åka på semester!
 Men nu är det bara timmar kvar tills vi ska åka! Självklart har vi en del saker kvar att gör innan, och Joel ska sova till 1 (han har jobbat natt), och sen ska vi ÄNTLIGEN få sätta oss i bilen för att avverka timme efter timme...


Det har inte funnits tid för mej att uppdatera nu i veckan, och jag vet inte heller hur det blir på semestern. Det är ju faktiskt sommar!
Men jag ska göra så gott jag kan, och jag kan lova er en och annan bild iaf! 

Tony Rickardsson.



Alla vet väl har Tony låter när han pratar!?
Hur som helst så råkar Joel tycka att jag pratar precis som honom vid flertal tillfällen. Det kan jag dock inte hålla med om!
 Men som tur är så har han ju iaf en riktigt kul dialekt, och dessutom är han en kung!

RSS 2.0