Snart är det vinter.



Inatt var det bara 2 grader ute och frost på gräset.
Jag som älskar vinter hoppas på att den blir tidig i år, och det ser faktiskt ljust ut. När jag var liten brukade det kunna komma lite snö runt min födelsedag, och det är ju faktiskt bara en vecka kvar, det kan hända mycket. Man kan ju alltid hoppas! Så om en vecka, den 9 oktober, då fyller jag 19 år. ;D Haha.

Jag missade ju "utbildningen" igår, men jag har tur och får gå dit idag istället.
Gissa om jag vart glad när Sofie ringde och sa att hon kunde ta emot mej idag istället om jag ville, det betyder alltså att jag kommer att lära mej mycket mer än igår. Igår skulle det ha vart en hel grupp på kanske 20 pers, nu när det bara blir hon och jag kommer jag att lära mej mycket mer. Jag ser fram emot det här. :)

Är jag bara trött eller är det något som är fel?
Jag gick och la mej runt halv 11-11 igår och tvingade mej upp ur sängen runt 12 idag... Jag är fortfarande trött, och börjar bli orolig om jag har fått havandeskapsförgiftingen eller något. Med tanke på att jag ofta har ont i huvudet så är ju chanserna stora, och inte nog med det så är jag i ett stadie där det är vanligast med havandeskapsförgiftning nu. HJÄLP! Jag ska ta och ringa sjukvårdsrådgivningen påengång!

Det är många som frågar om magbilderna; Håll ut som kommer. :) Jag ska knäppa nya den här veckan, men jag vet bara inte när. Har ni tur så blir det idag, håll tummarna.
Hej så länge.

Är det inte typiskt så säg.




Här har ni henne; Mary Kay.
Och jag missade "utbildningen", det är så jäkla typiskt! Kim skulle ju ha kört in mej, men när klockan blev 6 och han fortfarande inte kommit hem så ringde jag honom, och då var dom inte klar med att övningsköra och han hade inte sett att klockan var så mycket... Eftersom att det redan var försent för att ta bussen så var valet lätt, det är bara att stanna hemma.

Jag måste erkänna att det är rätt skönt ändå.
För jag är så otroligt trött och känner mej febrig. Ryggen värker och det hade nog inte blivit bättre av att sitta på en stol i 2 timmar. Men det skulle ha vart riktigt intresant, och riktigt kul att få komma igång någon gång med det här. Istället ska jag ta på mej mjukis kläder och krypa ner i soffan och kika på film, om jag får platts vill säga. ;D Det kan bli lite trångt om Grodan, Alfons, Karin, Kim, Jag och Trouble ska sitta i soffan, det är det som är den enda nackdelen.

Nej, nu ska jag ta någonting att äta innan jag hungrar ihjäl.
God natt på er och hej så länge.









Rubrik




Som vanligt har jag inget vettigt att skriva.
Dessvärre så har jag så jäkla tråkigt för tillfället att jag inte kan låta bli att kladda ner några rader.
Jag var jätte sugen på att rita men våran byrå som mina målar grejor ligger i är trasig, så jag fick inte fram dom.
Hade Kim vart hemma så hade allt vart på topp! ;D
Han har fortfarande inte kommit hem, men jag pratade med honom för ett tag sen, det gick iaf bra för honom.
Nu längtar jag tills jag ska åka till gävle så att jag har något att göra.


Nej nu ska jag inte plåga er mer...
Hej så länge.

Trött!

Det blev lite ändrade planer inför den här veckan.
Så klockan 10 igår kväll åkte vi till Linköping, vi var väl framme runt 2-3... Jag var jätte trött! Väl framme gjorde vi iaf det vi skulle och satte oss sen i bilen igen för den låååånga färden hem. Tillslut fick vi stanna på en mack och sova några timmar, Kim var jätte trött och kunde inte koncentrera sej på körningen.
Hur som helst så är vi hemma nu, jag har lagat mat och gjort mej i ordning och känner mej fräsch igen. Att sova i en bil är inte så uppiggande.

Nu är Kim ute och övningskör med sin pappa.
Han ska ju ta körkort för lastbil och tungt släp och allt sånt där. Jag gissar på att det går jätte bra! :)
När han kommer hem ska jag värma lite mat åt honom innan han ska få köra mej till stan. Jag ska ju vara på "utbildning" halv 7, det ska bli spännande.
Kim, Grodan och Alfons ska få ta tag i det som ska göras här hemma så att det blir gjort någon gång. Och idag ska dom fixa handbromsen på min bil också, ÄNTLIGEN! ;D

Jag vet inte hur det blir för mej i helgen.
Jag vill inte ta med mej Trouble till Linköping, det blir nog för mycket för honom. Och själv så känner jag att jag skulle behöva sova ordentligt, och i en lägenhet med massa karlar som krökar så är nog inte det det lättaste. Hm, jag har beslutsångest! Jag vill gå på spelningen och träffa allihopa, men jag behöver även sömn. En sån här gång skulle man ha haft lite pengar så att man kunde sova på hotel.

På fredag går jag in i vecka 29, tänk att det snart bara är 10 veckor kvar. Jag ska hälsa på Pia någon dag i veckan så ska hon få knäppa nya kort också, jag funderar på att åka förbi där en sväng i morgon. Men vi får se.
Hej på er.

Söndag.

Jag har haft fullt upp hela veckan.
Vi har i princip bott ihop med Kiwi, Cissi och deras 1 månaders bäbis Alisia. :) Hur sött som helst! Inte nog med det så kom Grodan, Alfons och Mattias och hälsade på, men dom ska åka hem idag... Vi har haft rätt trevligt faktiskt, eller det tycker iaf jag. ;D

Nu blir det en lugn vecka med en massa pyssel.
Jag och Kim har en hel del att hinna med innan vi ska åka till linköping i helgen. Grodan och Alfons bor där, och i helgen blir det spelning. Jag längtar! :) Det ska bli så kul att träffa alla som var på spelningen här förra  månaden. :D
Nej vet ni vad, jag har för mycket att berätta så det skulle bli ett alldeles för långt inlägg, så jag berättar ingenting istället. :D Haha.


Det ska bli bättring med uppdateringen i veckan iaf. ;)

Ensamma hemma.




Jag och Trouble är ensammma hemma.
Kim, bror min, Kiwi, Tobbe och Forslund är på fotboll i stockholm. AIK-Djurgården, gissa om jag är avundsjuk; Ja! Men jag och Trouble fick stanna hemma idag, vi behöver vila ut oss efter gårdagens tripp, man orkar inte med lika mycket nu för tiden...
Jag har suttit och läst på inför förlossningen, jag fick så mycket papper sist jag var hos barnmorskan så jag har definitivt en massa att läsa. Det är intressant och förmodligen till stor fördel att ha läst så mycket som man kan.
Just nu ligger trouble och snarkar i sängen och jag funderar faktiskt att göra honom sällskap, jag är helt slut!

Idag har jag stressat som en tok!
Jag vet att det inte är till någon större fördel alls, men det är inte lätt att inte stressa när man har bråttom. Vi kom iväg försent från västerås så jag han precis kasta mej in i duschen och göra mej klar innan jag var tvungen att åka igen. Visserligen kom jag rätt tidigt till Marina, men det brukar ta ett tag att komma därifrån också...
Väl på "mötet" på MARY KAY stressade jag av och lugnade ner mej, det var dock lite knivigt att hänga med i allt hon sa innan jag varvat ner ordentligt. Som tur var antecknade Marina. Hur som helst så verkade det jätte intresant, jag har bestämt vad jag vill iaf. Självklart måste jag börja med att diskutera igenom det med Kim först, men blir allt som jag vill så är jag snart igång med "min" försäljning.

Efteråt ville Marina bjuda på mat.
Och efter som att jag hade bråttom även nu så köpte vi något enkelt inne på nian, det var dock ingen höjdare. Men vi fick iaf i oss någonting innan Kim kom och hämtade upp mej. Jag skulle vidare hem till mamma och röja en massa bland mina saker där. Hon ska flytta och jag har haft en hel del grejer kvar där som jag fick rensa igenom nu. En del spardes men det mesta fick gå till soporna. Jag ska sluta spara på så mycket onödigt skit!

När jag sen ÄNTLIGEN kom hem så hade jag en hel del att göra här också.
Det fanns nämligen en hel del att ta reda på här hemma också, dessvärre var det inget jag såg fram emot! Men nu är det iaf gjort och jag har som sagt slagit mej ner i soffan och passar på att njuta av att äntligen få vara hemma och stressa av ordentligt.
Jag blir stressad bara av tanken på hur mycket jga och Kim har att göra den här veckan. Vi har en himla massa grejer kvar hos mamma som vi måste sortera bort eller ta med oss hem om vi nu väljer att spara något.
Så fort jag får en dag över så ska jag åka hem till Pia och lägga mej på hennes soffa framför öppna spisen och bara vila. Jag får inte glömma att vi ska knäppa nya "mag-kort" också. :) Dom är efterfrågad faktiskt, det verkar vara många som är intreserad av att se hur magen växer.

Nu har jag skrivit ett himla långt inlägg om allt och ingenting.
Jag tror inte att så mycket av det jag skrivit är någon höjdare för er att läsa, men det var skönt för mej att få skriva lite. Det känns som om jag blir lättare då, jag blir liksom inte lika stressad.
Och jag vet att det var ett bra tag sen jag la in någon bild nu också, men jag lovar att det ska bli ändring på det.


God natt gott folk, ha det så bra!

Barnmorskan.

Jag fick lite tid över medans maten står på spisen.
Jag och Kim har vart hos barnmorskan idag, allt såg jätte bra ut och vi fick en massa papper att läsa igenom. Det märks att det börjar dra ihop sej nu. :D Vi fick lyssna på hjärtljud och Kim tyckte att det var jätte kul, det var ju första gången för han. :) Håll i hatten nu; Jag hade gått upp ytterligare 2 kilo nu! Jag ligger alltså 8 kg plus från inskkrivningen. ;D Tjockis... Men det är ju bättre det än det inte växer som det ska. :)

Dagens rätt blir klyftpotatis med morötter i ugnen och honungsmarinerad kyckling.
Det tycker jag låter gott. :) Jag har börjat med maten men tyvärr inte hunnit bestämma mej för vad jag ska göra för sås till. Jaja, det löser sej. Men nu ska jag springa in i köket och passa maten så att jag inte bränner allt. :D Haha, det skulle väl vara så typiskt mej.

Hej på er.
Ha en bra dag!

God natt!

Nu gör jag kväller, och bäddar ner mej i sängen.
Jag tänkte krypa ner i sängen och sova nu, jag är så otroligt trött. Inte nog med det så är Frasse jätte full och gråter, Kim är glad och sjunger en massa och kiwi berättar om massa roliga saker han vart med om. :D Haha! Trouble leker med sitt ben men verkar rätt trött han också. Han väntar nog bara på att jag ska gå och lägga mej så att han kan komma och göra mej sällskap då. :)

God natt på er gott folk.
Nu ska jag inte störa er mer. Dessvärre så kanske det dröjer ett tag innan jag skriver igen, det visar sej. Antigen så tar vi datorn med oss till västerås eller så skriver jag så fort jag kommer hem. :)
Hej så länge!

Äntligen!

Nu har äntligen Kims ledighet börjat.
Och han är som en liten unge dagen innan jul, helt överlycklig och till sej. Det är så kul att se honom så glad. :) Idag var Kiwi och Frasse inbjuden på någon öl, så nu sitter killarna och dricker öl och lyssnar på musik. Själv sitter jag och försöker komma på något annat skoj att göra...
Men vi ska till barnmorskan imorgon så jag ska ändå gå och lägga mej i tid idag. Jag längtar! :) Direkt när vi är klar där så ska jag, Kim, Kiwi och Trouble åka till västerås och hälsa på någon som Kiwi känner. Det ska bli kul att äntligen göra något annat än att bara vara hemma. :)

På onsdag ska jag och Marina på möte på Mary Kay.
Vi skulle ha vart dit idag, men Teddy hade vunnit någon tävling i helgen så dom skulle fira det idag. Vi hade istället sådan tur att vi fick en aldeles egen tid på onsdag. :) Jag ska få information om alla olika produkter, så sen kan jag börja "jobba" hemmifrån med det och sälja alla möjliga hudvårds artiklar. Det ska bli spännande. :) Den här veckan kommer att bli toppen!

Nej nu ska jag ta något att äta tror jag, sen ska jag kika lite på tv. :D
Hej så länge.

Söndag.

Har ni varit mätt någon gång?
Det är jag nu... Jag och Lisa gick till farmor och farfar igår, där blev vi bjuden på mat. Inte nog med det så fick jag hur mycket som helst med mej hem också, så nu har jag och Kim precis ätit, och det känns som om jag ska sprängas. Jag är så van vid att äta som en häst, men nu får det inte platts lika mycket i magen längre så nu blir jag överdrivet mätt varje gång istället. :D Haha.

Jag och Lisa bakade igår, både negerbollar och kärleksmums.
Men jag råkade göra lite fel med glasyren när det gäller uträkningen av hur mycket man skulle ha i av alla olika ingredienser, så jag hade självklart för lite florsocker så det blev en aning rinnigt, men det var gott ändå.
Idag har jag och Trouble vart ute på en potatis åker och lekt lite, Trouble är en jäkel på att jaga potatisar. ;D Vi hade hur kul som helst!

Nej hörrni, nu ska jag diska lite.
Och sen ska jag försöka hitta på något vettigt att göra. :) Men det blir väl bara soffan och sova som vanligt gissar jag på... Men vi får väl se.
Hej så länge.


Stor handla...

Idag åkte jag och mamma till skogen, men utan att plocka svamp.
Idag fokuserade vi bara på att gå en sväng, vi var väl ute max en timme, men Trouble fick ju röra på sej lite iaf. Efter att vi vart i skogen så åkte vi direkt upp till köpis och stor handlade, eller mamma handlade bara lite men jag handlade för hela månaden. Och vet ni vad, jag kom undan billigt för en gångs skull, jag är helt imponerad av mej själv! Jag blev så glad att jag handlade så pass mycket för så "lite" pengar att jag var tvungen att ringa och störa Kim på jobbet bara för att berätta det. Haha.

Jag han precis plocka in alla varor i kyl och frys sen bar det av till Marina.
När vi kom dit blev vi först bjuden på taco paj, den var hur god som helst! Sen fick vi en massa choklad kaka av olika slag som hon fått med sej hem från sitt nya jobb, det var inte så dumt det heller... Vi gjorde oss klar och traskade sen iväg till MARY KAY där fick vi göra ansiktsbehandling och jag blev riktigt intreserad av de där produkterna, det var underbart att använda dom... Så på måndag ska jag dir igen, men då för att lära mej en massa om mineral smink, det ska bli kul.

Nu tänkte jag ta något lättare att äta.
Sen ska jag göra mej hemmastad i soffan ett tag innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon ska jag kliva upp i tid och putsa fönstren, och när jag är klar med det så SKA jag ta en promenad till farmor och farfar. Jag träffade dom på köpis idag och farmor åker tydligen till turkiet på söndag så det kan ju vara bra att hinna hälsa på innan.
För den delen så fyller jag år 9 Oktober, och jag längtar som tusan konstigt nog, jag brukar vara så stressad i sånna där smmanhang men inte nu inte.

Nej, nu ska jag sluta.
God natt på er gott folk.


Sliten!

Jag som vart så duktig...
Så straffas man med feber för att jag inte sovit någonting. Men nu ska jag bara ta ut Trouble en sista gång sen så ska jag bädda ner mej i min efterlängtade säng! Jag har så otroligt ont i fötterna, men allt är klart, det enda som fattas är att putsa fönstren, men det han jag inte med idag. Jag han inte ens hälsa på farmor och farfar...

Imorgon ska jag rätta till allt som gått snett.
Men bara om jag är piggare, annars blir det sängen hela dagen för att vila upp mej. Men jag har ju Trouble också, och han vill ju självklart röra på sej. det blir en tripp till skogen om min feber lagt sej, jag och mamma ska isåfall plocka svamp igen, men mamma får ta svampen den här gången, nu har Kim så att det räcker och blir över...

Ett riktigt tråkigt inlägg var vad det blev.
Jag ber om ursäkt!
Jag ska nog ta och sova istället.
Hej på er så länge.


Jag kan inte sova...

Har ni vart på så bra humör att ni vart otroligt taggad på att städa?
Jag kan inte somna för att jag bara ligger och tänker på hur jag ska ta tag i städningen...
Haha, det är helt sjukt, men jag har faktiskt redan hunnit en bra bit!

Det är ca 2 timmar kvar tills Kim ska kliva upp.
Själv så tänker jag hålla mej vaken hela natten så att jag kommer i säng i tid imorgon. Jag kan ju iaf inte somna nu, jag vill ju bara städa.
Så fort jag skrivit klart här så ska jag fortsätta med städningen och sen göra frukost så att det är klart till 4 när Kim ska vakna. Det kan ju vara mysigt att äta frukost tillsammans!

Jag saknar Trouble, Adam fick låna honom inatt...
För jag och mamma har vart i skogen i någon timme med Trouble, vi hittade kankse hur mycket svamp som helst! När jag kom hem från skogen fick jag stå och rensa höstkantareller i flera timmar, och inte nog med det så hade jag tvättstugan också... Men allt flöt på hur bra som helst!
Adam ville låna Trouble, så han kom förbi och hämtade honom. Han kommer inte hem förrän imorgon, eller ska man säga idag? Jag längtar!

Så natten + dagens sysslor är;
Städa, laga till svampen på 100 olika sett, skruva upp allt som ska upp på väggarna (om jag får hjälp av mamma) och ta en promenad förbi farmor och farfar.
Det roliga är att det ska bli hur kul som helst!
Fast jag själv äter ju inte svamp, det är roligt att plocka, skit tråkigt att rensa och tillaga men Kim blir glad så det är värt det. :)

(Städningen innebär allt man kan tänka sej; Rensning i garderober och allt annat som hör till. Tillochmed putsa fönstren. Så räkna med att det tar sin lilla tid, men vi får se hur mycket jag kan göra på natten utan att väcka grannarna...)


Tror du på spöken?

Igår precis efter att jag och Kim somnat så vaknade jag av att Trouble hade knasiga saker för sej.
Det visade sej att någonting, jag vet inte vad, hade skrämt honom så otroligt mycket att han vägrade att vara kvar i lägenheten... Jag har trott under en liten tid att det kanske kan vara så att det spökar hos oss, men det har mer känts som om jag inbillat mej. Men just igår hände det en hel del konstiga saker och jag var helt säker på att det var "någonting" hemma hos oss. Det hela slutade med att mamma fick komma och hämta Trouble mitt i natten.

Idag när jag vaknade gjorde jag mej klar och traskade sen hem till mamma.
Trouble hade sovit gott och var som vanligt igen. Jag duschade lite och gjorde iordning mej medans vi väntade på att Tias skulle komma... Han hade lovat att komma först till mamma för att sedan åka med oss till skolvägen för att ta reda på vad det var som skrämde Trouble igår.
Väl borta på skolvägen så visade det sej att vi inte har några spöken hemma, inte ett enda! :) Skönt att höra! Det enda han kände av var en negativ stämning, men inget hade med spöken att göra, så vad var detsom skrmde Trouble så värst igår? Jag har aldrig någonsin sett honom så rädd förr...

Idag är jag jätte förkyld...
Vad det kommer ifrån vet jag inte!

Imorgon ska jag och mamma ut i skogen med Trouble en sväng.
Men jag har tvättstugan också, fy tusan vad tråkigt!
Vi får se om jag hinner med allt...


Min nya vän...


Jag brukar försöka avstå från värktabletter, speciellt nu när jag är gravid.
Men när jag kom hem och fortfarande hade lika ont så orkade jag inte längre, jag tog en alvedon och allt blev mycket bättre. Visst tog det ett tag innan den hjälpte, men sen var jag i himmelriket jämfört med innan...
Jag har kunnat sitta i soffan i flera timmar utan att känna av ryggen det minsta nu, helt underbart!
Jag ska ta en ny alvedon innan jag går och lägger mej (vilket blir ganska snart) så kanske jag får sova ordentligt inatt.

När man talar om trollen...
När vi ändå var inne på sömn så måste jag berätta att även jag har börjat drömma en massa konstiga saker. Det ska tydligen höra till graviditeten men konstigare saker har jag aldrig drömt förut! Haha. När jag vaknar på nätterna (vilket jag gör ca 1 gång i timmen) bara för att jag drömt något konstigt eller för att jag måste kissa, eller kanske bara för att jag måste hoppa runt när jag ska vända på mej, så är det knappt så att jag fattar att jag är vaken, eller så vet jag inte vart jag är, det beror på vad jag drömt.
Det är bra skumt att man förändras så mycket och att man går igenom en massa konstiga faser bara för att man är gravid, men det är rätt tufft på samma gång!
Jag ska försöka komma ihåg alla sånna här konstiga upplevelser jag har, och sen ska jag skratta en massa när jag tänker tillbaka och minns hur det var...

Jag sa ju att min kväll skulle sluta med en film och en sovande Kim?
Eller sa jag inte det? Han hämtade mej hos mamma iaf, vi åkte raka vägen hem, han var aldeles för trött för att hitta på något... Väl hemma plingade det på dörren, så jag passade på att diska och laga mat åt Kim, han fick nöja sej med makaroner och korv. Själv stod jag över, jag hade ingen matlust alls!
När främmandet hade gått tog jag ett bad och Kim spelade lite på datorn, han har fastnat för något spel som man kan spela på nordisk.nu, vad det är för spel det vet jag inte. ;D Jaja, hur somhelst så satte vi igång en film så fort jag badat klart, men som vanligt somnade Kim efter ca 10 minuter, så jag stängde ner filmen och kikade runt lite på internet istället.
Nu är jag ännu mera taggad att göra om bloggen, någon som vill hjälpa mej med det?

Jag tänkte ta min alvedon och göra kväller nu, mina killar ligger ju på varsin sida om mej och snarkar redan, så det kanske är dags för mej att tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sen krypa ner under täcket och förhoppningsvis sova hela natten. Jag fick ihop världens längsta mening där tror jag, jag tror bestämt att jag missade en hel del kommatecken och sånt också, men jag är inte säker. ;D
God natt!

Nämnde jag föresten att jag saknar snön, jag vill ha snö nu!

Jag och min rygg.

Jag ska ta ut min onda rygg och Trouble för en promenad nu hade jag tänkt. Det blir helt klart ingen längre sväng, men en liten iaf...
Jag har fortfarande inga planer för kvällen, vi får väl se vad jag hittar på. Jag går väl och lägger mej som vanligt bara. Det är tur att man kan sova så att man slipper vara vaken. :D Haha.

Njae, nu tråkar jag bara ut er.
Hej då.

ARG!

Det blir ingen tripp till farmor och farfar, jag och mamma blev ovänner...

Vad roligt, nu har jag en hel dag på mej att inte göra någonting!

Fredag.

Idag är det fredag, och den här dagen kommer väl vara ungefär lika tråkig som alla andra dagar...

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.
Förutom att åka förbi hos farmor och farfar och fika eftersom att det inte blev något igår. Kim ska till Robban efter jobbet så jag ska väl vara med mej själv och Trouble som vanligt och ha allmänt tråkigt! Förhoppningsvis så kanske det går någon bra film på tv.

Jag känner mej ensam.
Såklart har jag ju alltid Trouble, men alla andra då, vart har dom tagit vägen? Idag längtar jag mer än vanligt tills lill*n kommer, då är man nog alltid sysselsatt med någonting. Om inte annat så har man nog alltid någon att leka med. ;D Och tänk hörrni, att idag går jag in i vecka 26. Det är helt otroligt vad fort tiden går!

Det börjar kännas i ryggen nu kan jag lova. Jag kan inte sitta ner för länge, jag kan nästan inte andas för att jag har så ont i ryggen nu. Jag funderar på att ringa farbror doktor och fråga om det finns några bra knep, och då kunde jag ju passa på att fråga om mitt näsblod och min huvudvärk också. ;D
Nu ska jag inte klaga mer.

Hej på er.


Snyggingar.

Film.

Nu ska jag krypa ner bredvid älsklingarna i soffan och kika film.
Jag ville mest ge er ett litet livstecken innan jag gör kväller.
Haha!

:)

Imorgon så ska jag försöka få lite nytta gjord.
Vi får väl se om jag hinner uppsöka en dator.
Hej så länge.

Pigg och glad.



Efter att jag vaknat till ordentligt så tog jag och Trouble en prommenad till mamma.
Vi passade på att ta en liten omväg så att Trouble fick röra på sej lite mer, vi gick genom skogen så att vi tillslut kom ut vid köpis och kunde traska raka vägen till mamma. Det var faktiskt varmt ute idag, jag blev helt svettig! Jag hade sällskap av Ida en bra bit i telefonen också, vi kom fram till att vi ska ses någon dag. :)
Hur som helst; väl hemma hos mamma åt jag en massa, jag var otroligt hungrig! Sen städade jag upp i hennes kök som såg förjävligt ut innan, efter det städade jag hennes bil, och sist men inte minst så tog jag en efterlängtad dusch...

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på för skoj.
Jag tror att jag ska ta mej hem till farmor och farfar och hälsa på en sväng, men helt ärligt så orkar jag inte gå. Antigen ringer jag och frågar om dom vill hämta mej, eller så får jag helt enkelt vänta tills mamma vaknar och tvinga med mej henne dit. :D
Egentligen skulle jag bara behöva gå hem och ringa efter någon med lite muskler som kan få hjälpa mej att skruva upp lite hyllor och sånt, men vem skulle det vara?

Idag ska jag göra spagetti med köttfärssås till middag, det ska bli jätte gott! :)


Spännande!

Linnea ska ta med mej på ett äventyr alldeles snart, det ska bli spännande. :D Haha. Jag väntar bara på att hon ska komma och hämta upp mej.
Men innan det ska jag ringa Erica och säga hej, och efter äventyret ska som sagt jag och mamma handla en sväng på köpis. :D Linnea får ju följa med då om hon vill. ;D

Nej hej på er.

På topp!

Konstigt nog känner jag mej på topp idag. :D

Pia kom förbi med frukost igår.
Vilken ängel hon är. :) Vi pratade och hade trevligt och kom på en jätte bra lösning på ett mysterium vi haft. Det kändes jätte skönt!
Sen tvingade jag med mamma ut i skogen, så jag, Trouble och mamma tog en runda, men bara på en och en halv timme. Huvudsaken var att Trouble var trött sen iaf, han sov som en stock tills brorsan kom och hämtade honom... Peter ville låna Trouble en stund för att han saknade honom så värst, och självklart fick han det.

När Kim kom hem åt vi varma mackor och drack te.
Det var hur gott som helst och efter att vi ätit slog vi oss ned i soffan för att kika på film. Kim den stackaren somnade, så när filmen var slut och det var dags att förflytta sej in till sängen väckte jag honom. Det var på gränsen att jag inte fick liv i honom, svårväckt det är han! Men vi vaknade i sängen imorse båda 2 så det betyder alltså att jag lyckades. :)

Just nu är jag som vanligt hemma hos mamma.
Jag lånar tvättmaskinen med tanke på att vi inte har tid på skolvägen förrän nästa tisdag. När jag ändå är här passar jag på att låna datorn på samma gång. Me jag ska snart ta en prommenad med Trouble till hundgården tror jag. Sen när mamma kommer från sitt möte vid halv 4-4 så ska vi åka upp till köpis så att jag får handla lite mat och ett par tjocka strumpor. :D Jag har kalla fötter för jämnan.

Jag har blödit näsblod flera nagar i rad nu.
Är det någon som vet vad det kan bero på? Jag är inte den som blöder näsblod i första taget så det är ju klart att man blir nojig och fundersam...


Fråga mej inte vad det är för min hn ör, men min brorär det iaf. :D <3


Här är en av dom bättre bilderna som Pia fotat. :)
Men jag är ingen vidare stjärna på att modella. ;D


Tjockis. :)
Jag måste försvara min utväxt!
Håret blir helbrunt så fort jag får råd med en hårfärg, just nu ser det förjävligt ut!

Förvirrad...

Någon, (jag vet inte vem) skrev och frågade om jag och Kim var tillsammans igen. Jag ska vara helt ärlig och säga att för det första så svarar jag helst inte på anonyma kommentarer längre, och för det andra så vet jag inte alls själv... Jag är helt förvirrad och har ingen aning. Om någon kunde vara snäll och berätta det för mej så skulle jag vara glad. Med andra ord; JAG VET INTE.

Jag är ligger efter.
Jag har inte riktigt den där kollen som jag brukar ha, jag har nämligen vart utan datar i någon dag. Men det är inte hela världen! Hur som helst så har jag iaf inte gjort något speciellt, mer än att släpa med mej mamma och Trouble ut i skogen och plocka svamp... Jag skulle kunna utrota alla myggor efter det! Vi hittade en massa svamp och ska göra ett nytt försök dränkta i myggmedel någon dag i veckan, som ni säkert förstår så gav vi upp ganska fort igår, myggen bokstavligt talat åt upp oss! Stackars Trouble med sin tunna päls, men han hade iaf kul, han sprang som aldrig förr och var nära att springa omkull mej mer än en gång kan jag ju säga.
Jag har även vart till Pia och lekt fotomodell, jag skulle aldrig kunna jobba med något liknande! :D Haha, jag blir misslyckad på varenda kort. Pia är jätte duktig att fota och bilderna blir fina, men jag blir dessvärre inte bra. Jag är inget vidare bra på att posa heller, så var det bra med den saken! ;D

Idag hade jag tänkt ta en prommenad till Pia.
Men jag gick åt andra hållet istället, jag slutade hos mamma, och nu sitter jag här. Trouble ligger i mitt knä och sover och jag fösöker komma på något intressant att berätta för er, men tyvärr har jag slut på ideér. Ha!
Eftersom att jag inte har mer att berätta och är jäkligt hungrig så tycker jag att det låter som en bra ide att stoppa något i magen istället, så det tänker jag göra.

Hej så länge.

Jag och Trouble.

Jo, som sagt är det väl en väldans tur att jag har Trouble. ♥ 
Han får mej att känna mej älskad och omtyckt, så som ingen annan lyckats med! :)
Min älskade bästa vän.


Just nu sitter jag nybadad i soffan.
Jag väntar på att klockan ska bli 9 och att filmerna ska börja. Men vad jag hatar att vänta!
Det vart inget besök hos Pia heller, Peter fick nämligen skjuts hem av Emil, så jag fick ju träffa Emil och säga hej iaf. :) Det är så kul, för han har blivit så vuxen och man känner att man får kontakt när man pratar med honom... Förut fick man om man hade tur bara ett mutter tillbaka, men nu har han blivit mer självsäker och jätte trevlig att prata med. :) Tänk vad folk kan ändras. Jag själv känner att jag har blivit en helt annan person sen jag blev gravid, jag har blivit någon HELT annan människa känns det som. Både på ett possitivt sätt och ett dåligt sätt, men förhoppningsvis jämnar det dåliga och bra ut sej i varandra och blir lagom, jag vet inte?

Min mage växer numera mer och mer för varje dag.
Och även jag får känna av agtt det kan bli tungt att andas och jobbigt i ryggen av att sitta rätt uppochned utan att sätta sej bekvämt. Ryggen har jag ju som sagt vant mej vid att ha ont i, men att det blir jobbigt att andas pga av att magen trycker mot revbenen är mer ovant. Men jag vänjer mej väl så småningom, och mamma säger att magen sjunker efter ett tag så det ska nog bli bra. :D

Nej, som vanligt så ska jag hitta på något vettigare att göra.
Haha, skratta inte, men jag funderar faktiskt på att rita lite, det är ju hur kul som helst.
:)
God natt på er, och ha en trevlig kväll.

Vecka 25.

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 5 sep 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
 Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 111 dagar kvar till förlossning.

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på MVC för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 140-150 och hjärtljudet låter som en galloperande häst.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Om man misstänker för tidig födsel kan mamman få cortisonbehandling för att påskynda lungutvecklingen. När barnet är fött måste det sedan behandlas på neonatalavdelning tills lungorna är färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.


Fredag.

Idag gick jag upp vid 9 och tog en prommenad hem till mamma.
Eller jag försökte ta en prommenad, men Trouble var trött och grinig så mamma fik hämta oss som vanligt. Väl hos mamma skyndade jag mej att duscha och göra mej klar, Trouble intog possition; sova i mammas, säng som vanligt. :D
Jag skulle in till stan och luncha med Jennifer och Bello, så när jag var klar tog jag en prommenad tillbaka till skolvägen hem till Belinda. Jennifers pappa hämtade oss och körde in oss till stan, det var jätte kul att träffa dom alla 3. :)
Väl inne i stan åt vi och sen gick vi runt till olika barnaffärer och kikade, och jag måste medge att det var rätt givande, jag fick en himla massa information.

Nu har jag kommit hem till mamma igen och vart här ett tag.
Jag har hunnit ta ut Trouble, ätit en frukt och nu sitter jag här... Jag har super ont i ryggen och är helt slut efter allt springande på stan. Fötterna sväller ju upp på en gång och ryggen tjaffsar ju, men jag ska inte klaga, för så farligt är det inte, det behövs bara lite vila så är jag på topp igen. :)
Jag tänkte iaf följa med mamma när hon hämtar Peter hos Pia om ett tag, jag hade ju planerat att åka dit över dagen idag, men när Jennifer var hemma ville jag träffa henne. Men förhoppningsvis är Pia hemma när Peter ska hem så då får jag ju träffa henne då, och sen så är det ju en dag imorgon också...

Ikväll blir det nog ett varmt bad, en film och lite godis skulle jag kunna tro.
Både jag och Kim behöver vila och ta det lugnt.

Och jag måste erkänna att jag trivs med att bara vara hemma och vila, jag är så trött nu för tiden ändå så.

Nej nu ska jag göra något annat. :D Haha. Hej på er.


Grattis Linnea!



Linnea klarade sitt körkort idag, och jag är väldigt avundsjuk!
Men jag är glad för hennes skull, och nu måste jag klara min nästa uppkörning! :D Haha.

Annelie!
Kul att du kikar förbi iland. :)
Hoppas du har det bra i malta, med mej och bäbisen är allt bra iaf.
:)



Idag har jag städat lägenheten.
Jag har städat så gott jag kunnat med tanke på att min rygg sviker idag. Jag har haft så otroligt ont och inte nog med det så var det slut på dammsugspåsar, så jag fick följa med mamma när hon skulle handla för att införskaffa mej nya påsar. Sagt och gjort, nu sitter jag här hos mamma och väntar på att hon ska hämta Peter hos Pia, jag tänkte följa med och säga hej och sen hoppa av på skolvägen. Jag ska väl dammsuga och om ryggen tillåter torka golven, sen blir det soffan hela kvällen tror jag. Om ryggen strejkar kan jag ju alltid fortsätta imorgon...

Trouble är pigg och glad igen.
Förmodligen var det ingen magsjuka, men någonting är det ju som spökar med tanke på att han är hängig var och varannan dag. Det får nog bli så att jag bokar in ett möte hos vetrerinären för säkerhetsskull.
Idag har han sprungit runt fötterna på mej när jag städat, och resten av tiden har han bara sovit som vanligt. :D När vi har vart ute har han gått också, äntligen kanske prommenad strejken är över. Det börjar ljusna. :D

Nej, hej på er.

Magsjuk.

När Adam kom och lämnade Trouble berättade han att min älskling hade spytt 7 ggr. Stackarn!
Han har inte spytt någonting sen han kom tillbaka till mej, men han är inte riktigt hundra i magen ändå.
Det går nog över tills imorgon förhoppningsvis. Annars blir det doktorn för hans del.


Jag har gjort det jag skulle idag.
Och jag måste säga att det är riktigt skönt att ha det gjort, dessvärre gick det inte så bra för min del men jag får hoppas på det bästa. För den delen var det inte ett dugg kul heller och jag vet inte hur det kommer att sluta, men det kan väl inte bli sämre iaf.

När jag äntligen kom tillbaka till KÄRA valbo slängde jag mej i soffan och pustade ut.
Väl nedslagen i soffan så satte Lisa och mamma igång med att hålla händerna på min mage i tusen år kändes det som. Det har vart full fart på lillen idag också, så dom mamma och syster fick känna på en hel del sparkar ändå.
Sen åkte jag och mamma och kikade på barnvagnsrean på barnens hus, jag vet inte om jag hittade någon vagn jag fasntnade för, men vi har ju hittat en annan som både jag och Kim vill ha, så det är inte hela världen om vi inte hittar ännu en.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar.
Det serveras lasagne idag, och det ska bli hur gott som helst! Jag är hungrig som tusan och skulle kunna äta en hel flodhäst tror jag. Inte nog med det så kommer förmodligen Kim snart, jag hoppas på det iaf. Jag saknar honom så värst på dagarna.
Ikväll ska jag kika på idol och sen filmen som går på 3an tror jag det var, Jersey girl eller vad den hette. Jag hoppas att den är bra, för jag är inge vidare pigg idag, inte Kim heller sa han, så en film skulle sitta perfekt innan man kryper ner i sängen.

Nej nu har jag en hel del annat att ta tag i.
Hej så länge.


Jag har aldrig sett en sån skylt förut. :D Haha.
Det är iaf i märsta hemma hos Mattias den hör hemma.
Han har både höns och tupp.


För er som är nyfikna. :)

Denna uträkning utgår från dagens datum: Ons 3 sep 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 3 sep 2008.
Din graviditet startade Tors 20 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 3 apr 2008 (ägglossningen).

Du har gått 167 fulla dagar av 280 (60%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 6 fulla dagar(v23+6).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 113 dagar kvar till förlossning.

Vecka 24
Kroppen:
Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Vaken!?

Jag har vart vaken sen halv 6...
Kan ni tänka er att världens mest trötta människa vaknar halv 6 och inte kan somna om?


Som sagt vaknade jag halv 6.
Jag försökte somna om, men det var omöjligt. Efter en timme gav jag upp... Jag tog ett varmt bad och sen hämtade mamma mej. Nu har jag ätit frukost, gjort mej klar och just nu sitter jag bara och samlar kraft för att orka gå till bussen. Jag har en massa ärenden som ska göras idag. Blandannat så ska jag börja med att besöka arbetsförmedlingen. Det låter roligt va? ;D

Trouble fick åka till Adam igår kväll.
¨Då har jag hela dagen på mej att göra det jag ska, utan att känna mej stressad. Jag tycker inte om att lämna Trouble ensam, så det är alltid bra när Adam vill ställa upp. :) Dessvärre tror jag att anledningen till att jag inte kunde somna om imorse när Kim åkte till jobbet var att jag inte hade en Trouble i sängen som kom krypandes och ville gosas. Men han kommer ju hem igen innan 4 idag. :)

Ikväll ska jag kasta mej på soffan i Troubles sällskap.
Vi ska bara ta det lugnt och kolla på tv, gosas en massa och ha det mysigt. Jag har vart konstig i kroppen flera dagar nu, och det känns osm om jag skulle kunna somna när som helst.  Jag har omt i huvudet och känner mej yr, jag är svag även fast jag har provat allt!



Nej, nu ska jag pallra mej till bussen.
Hej på er...


LÄNGESEN!

Tankeställare.

Jag har fått mej en riktig tankeställare, jag kan tyvärr inte avslöja vad det handlar om, men jag kan säga att jag vet inte alls hur jag ska göra... Jag vet precis vad jag vill, men är verkligen det den bästa lösningen? Det här blir inte lätt...

Jag är hos mamma nu, jag har bokstavligttalat släpat Trouble från skolvägen hit, han är så otroligt lat nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag tror faktiskt att det beror på att han växer. Men han behöver ju ändå röra på sej...

Nu ska jag försöka slänga ihop en inhandlingslista på allt som kan tänkas behövas till bäbisen. Då är det bara att pricka av allt eftersom sen. Jag känner mej otroligt stressad, jag har inte köpt någonting än, förutom någon body och 2 par strumpor... Men jag kan lugna mej med att när Kims september lön kommer så ska vi köpa både barnvagn och bilbarnstol iaf. Säng har vi ju redan, samma säng som Kim sov i när han var en liten bäbis, den är jätte fin. :) Sen alla andra grejer får vi väl ta och inhandla lite allt eftersom.
Idag har det vart en väldans fart på den lille iaf, h*n har sparkat och donat där inne så att hela magen har hoppat runt. :D Det är en liten vilde vi har att vänta oss verkar det som. :) ♥


Jag är tvungen att snabba mej lite nu.
Om inte allt för lång tid ska jag träffa Linnea och hennes mamma på köpis. Och innan det ska jag hinna slänga ihop en inhandlinglista och göra mej i ordning. Trouble har ju nyss vart ute så han behöver inte rastas innan iaf som tur är.  Dessutom har han somnat i soffan som vanligt.

Nej vet ni vad... Jag ska försöka at uppdatarera lite senare, men jag vet inte om datorn på skolvägen vill det, den är känd för att krångla en himla massa iaf så. Men hej på er så länge.


RSS 2.0