Stor handla...

Idag åkte jag och mamma till skogen, men utan att plocka svamp.
Idag fokuserade vi bara på att gå en sväng, vi var väl ute max en timme, men Trouble fick ju röra på sej lite iaf. Efter att vi vart i skogen så åkte vi direkt upp till köpis och stor handlade, eller mamma handlade bara lite men jag handlade för hela månaden. Och vet ni vad, jag kom undan billigt för en gångs skull, jag är helt imponerad av mej själv! Jag blev så glad att jag handlade så pass mycket för så "lite" pengar att jag var tvungen att ringa och störa Kim på jobbet bara för att berätta det. Haha.

Jag han precis plocka in alla varor i kyl och frys sen bar det av till Marina.
När vi kom dit blev vi först bjuden på taco paj, den var hur god som helst! Sen fick vi en massa choklad kaka av olika slag som hon fått med sej hem från sitt nya jobb, det var inte så dumt det heller... Vi gjorde oss klar och traskade sen iväg till MARY KAY där fick vi göra ansiktsbehandling och jag blev riktigt intreserad av de där produkterna, det var underbart att använda dom... Så på måndag ska jag dir igen, men då för att lära mej en massa om mineral smink, det ska bli kul.

Nu tänkte jag ta något lättare att äta.
Sen ska jag göra mej hemmastad i soffan ett tag innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon ska jag kliva upp i tid och putsa fönstren, och när jag är klar med det så SKA jag ta en promenad till farmor och farfar. Jag träffade dom på köpis idag och farmor åker tydligen till turkiet på söndag så det kan ju vara bra att hinna hälsa på innan.
För den delen så fyller jag år 9 Oktober, och jag längtar som tusan konstigt nog, jag brukar vara så stressad i sånna där smmanhang men inte nu inte.

Nej, nu ska jag sluta.
God natt på er gott folk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0