Äntligen!

Idag flyttade Trouble in på heltid.
Så jag har haft fullt upp hela dagen, det är rätt mycket att hålla ordning på nu tills Leon och Trouble vant sej vid att bo ihop. Nu ligger båda 2 och sover i sina sängar och jag sitter här med sällskap av syster och Q.
 Linnea och Alina var också här tidigare, men både Leon och Alina var rätt trötta och inte på sitt bästa humör. Nästa gång kanske det blir lite mer lek.



Bäbis Trouble!


Vackra vinter!

dsc02228 (MMS)

Vackra vinter!


Ute i skogen och busar innan dagis hämtnin...

dsc02227 (MMS)

Ute i skogen och busar innan dagis hämtning. :) idag har han flyttat hem helt, så nu är han min igen! :)


Mina naglar har blivit rätt långa nu, och ...

dsc02225 (MMS)

Mina naglar har blivit rätt långa nu, och jag är rent ut sagt, värdelös på allt som har med naglar att göra... Mina skulle behöva sej en redig behandling, så jag ska försöka fila till dom och göra något åt dom idag. Men vi får se hur resultatet blir...


Underbara dag!

Jag har haft en helt fantastisk dag!
Det har vart så underbart att ha fått haft Trouble här hela dagen. Dessutom har det gått kanon bra med Leon, dom har pussats en massa och delat på mackor och lite annat. ;D 
Allt har vart precis som förut, och nu känns det som om hgan är redo för att flytta in på heltid när som helst!
 Trouble kommer tillbaka redan imorgon, och då ska jag försöka ta mej ut i skogen och låta honom springa av sej ordentligt. Idag har det bara blivit promenader i koppel.


 


Svar till anonym...

Jag fick en fråga om hur långt gången jag är, och jag ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering kring min graviditet. Jag hinner liksom inte med att vara gravid på samma sätt nu, som med Leon...
 Svaret är iaf att jag är i vecka 22, 21 fulla veckor och 2 fulla dagar.  Så jag har en bit kvar att gå.
Även om jag skriver alldeles för lite om den här graviditeten, så är jag otroligt glad, och jag längtar verkligen tills den nya lill*n kommer. :)

Min söta gris. :)

dsc02223 (MMS)

Min söta gris. :)


Här bakas det jul godis och grejer. Saffra...

dsc02221 (MMS)

Här bakas det jul godis och grejer. Saffransbullarna är klara, rischockladen också... Nu ska det bakas peppar kakor och marsipangubbar. Leon sover och trouble snarkar på sin plats.


Leon och trouble går jätte bra ihop. Båda ...

dsc02220 (MMS)

Leon och trouble går jätte bra ihop. Båda 2 är jätte duktiga!


10 minus, och helt underbart! Leon skottar...

dsc02218 (MMS)

10 minus, och helt underbart! Leon skottar på dagis och jag ska hem och städa i väntan på trouble. :)


Det blev så fint med blomman i vårt vardag...

dsc02217 (MMS)

Det blev så fint med blomman i vårt vardagsrum... Tråkigt nog så har joel somnat efter 12 timmar på jobbet, så jag får njuta av mysfaktorn på egen hand idag. Som tur är har jag iaf joel liggandes bredvid mej i soffan, så även fast att han sover så är jag inte ensam...


Min fina julgrupp, som jag faktiskt dekore...

dsc02214 (MMS)

Min fina julgrupp, som jag faktiskt dekorerat helt själv.


En magbild, som jag lovat. Och nu är jag r...

dsc02210 (MMS)

En magbild, som jag lovat. Och nu är jag riktigt tjock, och värre ska det väl bli. :)


Morgon välling och massa mys! Snart blir ...

dsc02207 (MMS)

Morgon välling och massa mys! Snart blir det ett varmt härligt bad tillsammans... Joel jobbar idag, så vi ska försöka hitta på något kul att fördriva dagen med.


Jag blir som ett litet barn när jul pyssle...

dsc02199 (MMS)

Jag blir som ett litet barn när jul pysslet kommer fram.


Julbak och massa mys i hille... Jag vilar ...

dsc02198 (MMS)

Julbak och massa mys i hille... Jag vilar mej för tillfället, då min mage värker sen igår kväll. Leon hoppade på magen då, men jag har iaf känt rörelser iaf.


Tacos idag igen. Det är aldrig fel! :)

dsc02197 (MMS)

Tacos idag igen. Det är aldrig fel! :)


Det snöar bra ute nu... Vi är på väg till ...

dsc02196 (MMS)

Det snöar bra ute nu... Vi är på väg till hille och jag har redan hunnit städa och dona hemma. Nu har vi hela dagen på oss att leka i snön. :)


Godis och idol efter att precis ha kommit ...

dsc02194 (MMS)

Godis och idol efter att precis ha kommit hem från mamma och lagt leon...


Jag hatar mina ögonbryn!

dsc02191 (MMS)

Jag hatar mina ögonbryn!


Underbara vinter!

Att gå till dagis i det här vädret var nog dagens höjdpunkt!
Det var en behaglig kyla (trotts att det var 8 minus), blåste lagomt mycket och snön som fall var  gjorda av STORA mjuka snöflingor. Jag hade gärna stannat kvar ute om jag haft sällskap...
 När jag väl kom till dagis så ville fröknarna stanna inne idag, så jag drog, lite besviket, av Leon alla kläder och skickade in honom. Preis när jag ska gå så möts jag av en annan fröken som så gärna vill ut i snön och leka med barnen, så jag blev lycklig igen, och kunde gå därifrån i vetskap om att min son får vara ute och leka i den underbara vintern!

Fortsatt projekt...
Idag ska jag försöka hitta sällskap till att fortsätta mitt projekt; Jul. Jag vill åka till 3 olika affärer och kika på julpynt och julgardiner, men vet inte om jag orkar gå till alla, det blir trotts allt tungt att gå i snön.
 Vi får väl se om jag lyckas ragga upp Lina (som jag hoppas på att få med mej), eller om min sjuka mamma känner för att ta sej ut en liten stund... Eller om jag får gå ensam helt enkelt! ;D



Det är minus 8 och snön bara vräker ner......

dsc02182 (MMS)

Det är minus 8 och snön bara vräker ner... Jag hoppas att det inte blåser allt för mycket, då blir promenaden till dagis rätt jobbig!


Torsdags mys...



Idag har vart en underbar dag!
Jag började med att lämna världens gladaste Leon på dagis, sen gick jag till sjukgymnasten och blev ompysslad där innan jag gick hem och inväntade vovve.
När han kom så låg jag på golvet med honom och bara njöt av hans sällskap, tills bror kom och lunchade med mej.
Sen vaknade Joel och gjorde mej och Trouble sällskap, vilket super mysigt! Efter att han åkt drog vi vidare till dagis för att hämta liten som även då var på kanon humör. Efter det rullade vi vidare till affärn för att handla lite...

Julpyntning och god mat.
Jag älskar ju att fixa och dona här hemma, och inte minst när man köpt nya saker, vilket vi gjorde idag. Så jag har bytt gardiner och satt upp julstjärnor, och det blev genast mycket mysigare här hemma! (Jag ska iof byta gardinerna i vardagsrummet, och köpa juligare sängkläder både till oss och till Leon).
 Sen åt vi tacos, vilket var hur gott som helst! Vi lyxade även till det med ett glas cola light. Med andra ord så har det här vart en underbar dag, och än så länge är den inte slut...

Hoppas att er dag har vart lika bra som min!


Då var det dags... Lite lätt julpyntat var...

dsc02181 (MMS)

Då var det dags... Lite lätt julpyntat var det här nu, men tomtar och gran och sånt får vänta tills en vecka innan jul iaf.


Jag njuter av tiden med trouble innan han ...

dsc02180 (MMS)

Jag njuter av tiden med trouble innan han ska åka igen. Längtar redan till nästa gång. :)


Akupunktur.

Jag ska nog få prova akupunktur mot min ryggvärk.
Jag är jätte rädd för nålar, men tror att jag ska ge det ett försök ändå! Det kan ju bara bli bättre...
 Idag hos sjukgymnasten så fick jag ligga med värme lera på axlar och nacke, och det var hur skönt som helst. Med mej hem fick jag även lite styrkeövningar som jag ska börja med... Snart kanske jag får ordning på min dåliga hållning mm.

Nu är Trouble snart här för att umgås ett tag. ♥

Leon leker pajas. Han sprider en sån otrol...

dsc02176 (MMS)

Leon leker pajas. Han sprider en sån otrolig glädje! :)


Missförstånd.

Trouble kommer inte hem varken idag eller imorgon...
Vilken dag det blir vet jag inte än, men vi hade tydligen missuppfattat varandra. Hur som helst så ska jag iaf få träffa honom imorgon igen, och det är ju iaf bra!
 
Musik väcker känslor.
Jag kan inte sluta förundras över hur mycket man påverkas av musik. En låt kan tala till dej på så många olika sett. Musiken är verkligen en otrolig uppfinning!
Jag har väldigt blandad musiksmak, och kan lyssna på både det ena och det andra. Jag är, som jag säkert nämnt tidigare, en otroligt känslig människa. Och för mej mej fastnar musiken som berör på ett eller annat sett. Om inte annat så fastnar musik som har sångare med helt otroliga röster.
 Jag önskar att jag kunde sjunga, och att jag hade en grym röst...


Mörkret lägger sej så fort nu för tiden...

dsc02174 (MMS)

Mörkret lägger sej så fort nu för tiden...


Då var jag klar med bullarna, och jag kan ...

dsc02172 (MMS)

Då var jag klar med bullarna, och jag kan redan intyga att dom blev otroligt goda! Jag har redan tryckt 2 st! Jaja, nu har jag lite annat att göra innan det är dags att gå mot dagis.


Nu ska bullarna jäsa för sista gången, sen...

dsc02171 (MMS)

Nu ska bullarna jäsa för sista gången, sen ska dom bara gräddas. Jag ska passa på att äta lite lunch medans.


Kommentarer.

Besöksantalet ser ut som vanligt, men det har börjat ramla in fler kommentarer...
Jag tycker att det är skit kul när ni kommenterar och jag ser att ni är rätt insatta i min blogg. Det gör mej bara mer och mer intresserad av att utväckla bloggen, och försöke skriva för både er och min egen skull...
 Dessutom så har jag fått en del kommentarer från någon som kallar sej A, och jag har ingen aning om vem det är, och jag är riktigt nyfiken lär jag säga!

Det är snöstorm ute idag.
Och det vet ni säkert vid här laget att jag älskar! Det var så mysigt att gå med Leon till dagis när snön for omkring som aldrig förr.  
Men nu när jag kommet hem, och dessutom har latat mej i soffan ett tag så är det dags att sätta igång med bulldeg och dagens städning...
Sen ska jag lyxa med nybakade saffransbullar i snöstormen, och jag vet att ni är avundsjuka! ;D

Sen så kommer ju min älskade Trouble hem idag, om inte annat imorgon (vilket jag redan sagt). Men det skulle ju vara pricken över i:et! ♥

 


 


Leon gapar stort när han får kräm och mjöl...

dsc02170 (MMS)

Leon gapar stort när han får kräm och mjölk till frukost.


Sonen sover, och vi har soffhäng... Efter ...

dsc02166 (MMS)

Sonen sover, och vi har soffhäng... Efter att ha vart och träffa trouble, som för övrigt flyttar hem imorgon eller på torsdag, kom jag hem till en färdig middag som smakade hur bra som helst! Jag är med andra ord riktigt lycklig för tillfället!


Nu är lillprinsen hemma igen, och mellisen...

dsc02165 (MMS)

Nu är lillprinsen hemma igen, och mellisen är snart slut... Nu längtar vi tills det är dags att möta upp trouble!


Städning pågår... Jag har som vanligt myck...

dsc02154 (MMS)

Städning pågår... Jag har som vanligt mycket att göra, och mycket att hinna med innan leon ska hämtas.


Vid frukosten idag... Leon börjar bli så s...

dsc02150 (MMS)

Vid frukosten idag... Leon börjar bli så stor!


Banan, glass och grädde. Hur gott som hels...

dsc02148 (MMS)

Banan, glass och grädde. Hur gott som helst, och min promenad imorgon lär bli extra lång...


Här har vi en leon som har ätit kanon bra ...

dsc02147 (MMS)

Här har vi en leon som har ätit kanon bra idag! Både på dagis och hemma. Nu har han precis ätit 2 tallrikar med spagetti och Köttfärssås. Jag är med andra ord en stolt mamma...


Chockad...

Till att börja med så suger blogg stenhårt vissa dagar!
...Tex igår, jag försökte uppdatera, men hela blogg verkade strejka, för jag kom inte ens till första sidan. Men vad gör väl det? Dessvärre missar ni vad jag hade för mej igår, för jag orkar inte skriva 20 tusen rader för att sidan låg nere igår!

Idag har jag haft fullt upp.
Dagis lämning, kontrakt-skrivning, kika på radhuset igen, kollat på ny soffa och sist men inte minst hämtning på dagiks och allt som hör det till... Så det är inte konstigt att jag inte uppdaterat er idag heller.
Dessutom är dagen långt ifrån slut, det är snart dags att börja med middagen, sen väntar utväcklingssamtal och en promenad innan det  ska göras kväller här hemma.



Igår fick jag en ordentlig chock!
Jag kommer nämligen att få min älskade hund tillbaka, ÄNTLIGEN! Jag kommer inte att gå in på några detaljer angående det, men jag kan iaf säga att jag är överlycklig, och längtar som en tok! Imorgon ska jag träffa honom, och prata ihop mej med henne om hur vi ska gå till väga för att inte stressa Trouble och ge honom den tid han behöver för sin flytt...


Hej mitt vinterland!

dsc02141 (MMS)

Hej mitt vinterland!


Leon myser med lite ost krokar och vatten ...

dsc02139 (MMS)

Leon myser med lite ost krokar och vatten efter en god middag hos m farmor och farfar. Vi har det jätte trevligt och blir nog kvar en liten stund till. :)


Idag har vi inte så mycket tid över till d...

dsc03934 (MMS)

Idag har vi inte så mycket tid över till det här... Vi har vart ute i snön och tittat på november kåsan, och ska snart ta en promenad till min farmor och farfar, där blir vi bjudna på tidig middag. Ha en bra dag!


Uppsägning.



Efter att ha lämnat killen min på dagis
traskade jag upp till gavlis för att säga upp min lägenhet. Jag kom inklampandes med världens största leende på läpparna, och sa lättat att nu ska jag säga upp min lägenhet! De kikade på mej och flinade, sen sa dom att dom redan hade hört att vi fått radhuset. Min bror har praktik där och hade redan hunnit skvallra...
Men lika lycklig var jag för det! Nu flyttar vi senast 1 februari, och dessutom får vi md både tvättmaskin och diskmaskin, så nu slipper jag stå med disk hela dagarna, och kan tvätta när jag behöver. Det ska bli så skönt!

Nu har jag som sagt en del saker att göra.
 Jag ska börja med att damma och dammsuga, sen torka golv och städa badrummet innan det är dags för lite lunch. Jag tror nästan inte att jag hinner med någe bullbak idag, men vi får se! ;D
Efter att ha hämtat Leon på dagis så ska jag bara hem och pack en väska till honom, för sen kommer mormor och hämtar honom. Han ska sova där inatt, och jag och Joel ska ju ut och äta och ha lite egen tid. :)
Jag längtar efter sovmorgonen!


Frukost nu, sen lämna liten på dagis, sen ...

dsc02131 (MMS)

Frukost nu, sen lämna liten på dagis, sen hem och städa och dona... Så om ni undrar vart jag tagit vägen så vet ni nu. :)


Efter en promenad i Minusgraderna var det ...

dsc02130 (MMS)

Efter en promenad i Minusgraderna var det riktigt gott med en kopp varmt te och varma mackor! Nu ligger jag utslagen på soffan, jag gissar på att jag somnar när som helst, så god natt på er!


Kakorna idag blev mycket bättre! Det kansk...

dsc02129 (MMS)

Kakorna idag blev mycket bättre! Det kanske beror på att degen blev mer lyckad idag också. :)


Just nu är vi ute och leker lite i snön. O...

dsc02128 (MMS)

Just nu är vi ute och leker lite i snön. Och nu är leon så pass pigg att han får gå till dagis imorgon. :)


ÖVERLYCKLIG!

För ca 1 timme sen fick jag ett otroligt possitivt samtal...
...På måndag ska nämligen jag och Joel skriva kontrakt till radhuset på vretas, det där som jag så gärna ville ha ni vet?
Jag som hade gett upp hoppet och trodde att det var över, ni kan inte tänka er hur glad jag blev!
YAH!

Baka.
Jag ska alldeles snart stoppa i både mej och Leon (som sover förtillfället) lite lunch, sen är det dags att sätta fart med bullbak och jag ska även baka ihop lite fler kakor... Det gick ju åt några stycken igår, för inte kan jag låta bli något så gott!


Jag är nyss hemkommen från en promenad med...

dsc02125 (MMS)

Jag är nyss hemkommen från en promenad med Mikki. Så just nu samlar jag krafter i soffan med vindruvor framför simpssons. Men jag ska ta och sätta fart med att göra scones och te. Trevlig kväll på er!


Mina skit fula, men otroligt goda knäck ka...

dsc02122 (MMS)

Mina skit fula, men otroligt goda knäck kakor jag bakat idag.


Det var längesen ni fick en bild på mej, s...

dsc02117 (MMS)

Det var längesen ni fick en bild på mej, så här har ni... Ni ska även få en hel bild så mej någon dag, där ni kan se magen också. Fast jag gillar inte att stå och posa och lådsas som om jag är något jag inte är...


Leon har blivit frälst i mandariner...

dsc02113 (MMS)

Leon har blivit frälst i mandariner...


Det blev en promenad med syster och sandra...

dsc02111 (MMS)

Det blev en promenad med syster och sandra idag... Det är några minus, men kylan är mycket behagligare nu. Nu är jag på väg hem för att lägga om tvätt och och kika på paradise. Trevlig kväll på er!


Äntligen på väg hem igen. I nuläget fans d...

dsc02109 (MMS)

Äntligen på väg hem igen. I nuläget fans det inget att göra åt leons ständiga sjukbesvär, men vi ska tillbaka i januari om det är inte blir akut tidigare, så får vi se då. Det blir skönt att få komma hem iaf.


Vi är kvar på sjukan, och väntar just nu p...

dsc02107 (MMS)

Vi är kvar på sjukan, och väntar just nu på en öron läkare och provsvar... Det känns som om det blir en lång dag idag.


En hängig leon i väntrummet på barn... Des...

dsc02105 (MMS)

En hängig leon i väntrummet på barn... Dessutom är det fullsatt i väntrummet på vi sitter på barn stolarna för tillfället.


Läget har ändrats... Leon är inte längre p...

dsc02104 (MMS)

Läget har ändrats... Leon är inte längre pigg och glad. Just nu sover han på soffan...


Jätte fina rosor som joel fick av mej igår...

dsc02103 (MMS)

Jätte fina rosor som joel fick av mej igår. :)


Just nu ligger jag i sängen och funderar m...

dsc02101 (MMS)

Just nu ligger jag i sängen och funderar medans leon tittar på tv... Jag hade planerat lek i snön idag, men Leon har blivit sjuk igen, så vi kommer att få tillbringa dagen på barn istället. Att han skulle bli sjuk igen var inte oväntat. Det är ett under att han har fått vara frisk så länge... Idag visade iaf tempen 39 grader, och Trotts det är han pigg och glad, så det tar rena turen att jag kollade honom...


Så här ser jag ut nu när jag kommit hem fr...

dsc02099 (MMS)

Så här ser jag ut nu när jag kommit hem från promenaden... Man blev en aning blöt ja. ;)


Efter lite mat och grejer ska jag nu ut oc...

dsc02097 (MMS)

Efter lite mat och grejer ska jag nu ut och gå med Mikki. Precis vad jag behöver, en avstressande promenad i snön med en bra vän. :)


Vykort från cypern. Joline och evelyn har ...

dsc02096 (MMS)

Vykort från cypern. Joline och evelyn har skickat ett så fint vykort från cypern! Bevis på att det tar lång tid att skicka brev från utlandet har vi här iaf, dom skickade vykortet första veckan (dom var borta 2) och kom hem för ca 2 veckor sen. Alltså tog det runt 3 veckor att skicka kortet hem. Leon tackar så mycket! :)


Grattis älskling!



Idag fyller min stora kille år.
23, kan ni tänka er!?
Och som jag älskar honom, för han är så otoligt bäst!
Jag är så tacksam över att få dela allt med honom, och över att få leva med honom vid min sida!
KÄRLEK! ♥

Farsdags middag hos Joels pappa nu. Sen bl...

dsc02091 (MMS)

Farsdags middag hos Joels pappa nu. Sen blir det en repa på Kyrkogårdarna. Jag har haft en riktigt trevlig dag. :)


Efter att inte ha vart i kyrkan på hur län...

dsc02090 (MMS)

Efter att inte ha vart i kyrkan på hur länge som helst, så är vi där idag. Leon leker på söndagsskolan, och jag sitter här och lyssnar på när dom sjunger och pratar om något jag inte vet någonting om. Det är faktiskt spännande!


Leon slocknade i bilen på vägen hem, och j...

dsc02088 (MMS)

Leon slocknade i bilen på vägen hem, och jag ska springa upp till affären och handla godis till joel. Själv är jag inte det minsta sugen på någonting annat än vatten just nu...


Att jag vägrar acceptera att ständigt bli ...

dsc02087 (MMS)

Att jag vägrar acceptera att ständigt bli skuldbelagd över kims val att lämna livet, är tydligen något fel... Jag vet att jag inte borde bry mej, men det är rätt svårt att låta bli när det handlar om att få bära skulden till min sons fars död. Jag accepterar inte det längre! Alla har rätt till att sörja, på alla olika vis. Det spelar ingen roll hur bra man känt personen i fråga, man kan sörja ändå... Därimot tycker jag att det är respektlöst att söka uppmärksamhet genom att lådsas att man kände en person som valt att ta sitt liv. Det är respektlöst mot både personen i fråga och mot de anhöriga som finns kvar. Och hur man sen, utan att ha känt, i det här fallet mej eller kim, så tycker jag att det är grymt respektlöst att beskylla mej för kims val, att anklaga mej för det ena och det andra som man inte har en aning om. Nog om det, men jag vägrar att bara stå och se på när någon som inte känner mej svartmålar mej i en sån här situation...


Zion och leon har bildat ett eget band. Hä...

dsc02083 (MMS)

Zion och leon har bildat ett eget band. Här rockar vi som aldrig förr.


Vi har haft en jätte mysig morgon, och bar...

dsc02081 (MMS)

Vi har haft en jätte mysig morgon, och bara umgåtts. Men nu har vi tagit oss ut på äventyr och blir nog borta tills ikväll... Uppdatering kommer nog lite allt eftersom. Ha en bra dag!


Middag hos mor.

Vi är bjudna på middag hos mamma.
Så juat nu sitter jag här och väntar på maten. Leon dansar till Peters gitarrspel och mamma ligger och vilar sej på soffan medans maten sköter sej själv i ugnen.
Jag funderar på att försöka ta mej till kyrkogården en sväng efte att vi ätit, men mamma kan inte köra mej och jag vill inte åka buss när jag inte har vagnen med till Leon. Vi får se hur det blir...

Förövrigt ser jag ut som ett hej kom och hjälp mej idag.
Jag har inte haft ork till någonting, mer än att ge Leon den uppmärksamhet han behövt. Jo, jag har faktiskt lagat lunch och dammsugit och så också, men det är ju något man inte kan hoppa över...
Svammel, svammel. Vilket ointressant inlägg...

12 november.

Det gick bra hela dagen igår, tills vi svängde in på kyrkogården...
Magen knöt sej och jag kände paniken komma. Trotts det så gick det bra under hela vistelsen där, men värre blev det när jag kom hem. Visserligen höll jag mej bra lugn ändå, men det var när jag kom hem som jag verkligen började tänka.
 Jag slockande på soffan och blev väckt av Joel när han kom hem från jobbet, och inte förrän då förflyttade jag mej in till sängen, och väl där slocknade jag på 2 röda igen. Dagen blev minst sagt utmattande!

Idag vaknade jag med humöret i bott.
Jag är rätt nedstämd idag, och antar att allt kommit nu i efterhand. jag har bestämt mej för att inte göra något speciellt idag, och bara vara med Leon. Tillåta mej själv att ta en dag off och försöka bolla alla tankar till rätta.
Det suger att Joel jobbar idag, hade behövt hans stöd och sällskap idag, men någon måste ju jobba också...

Hur som helst, idag är det inte min dag!

Den tid vi hade tillsammans, jag minns den allt för väl... ♥ Kim Tägtström, älskade underbara...


Jag har precis kommit hem från kyrkogården...

dsc02073 (MMS)

Jag har precis kommit hem från kyrkogården. Även om det inte blev riktigt som planerat så var det fint. Saknaden är otrolig, älskade du!


Mys i soffan. Jag är ju så vacker på det h...

dsc02070 (MMS)

Mys i soffan. Jag är ju så vacker på det här kortet! Men idag ser man inte så bättre ut, det är ju Trotts allt kims 1 års dag...


En nybadad leon med lite mellis. Jag har m...

dsc02069 (MMS)

En nybadad leon med lite mellis. Jag har mina aningar om ögoninflammation, och därför fick han stanna hemma från dagis.


Dagens middag. Leon blev erbjuden gårdagen...

dsc02066 (MMS)

Dagens middag. Leon blev erbjuden gårdagens mat, men vägrade (som vanligt) äta...


Det är så kul att leka i snön.

dsc02065 (MMS)

Det är så kul att leka i snön.


Full fart!

Här har det vart full fart sen imorse.
Jag har tvättat, diskat, ätit lunch och dessutom hunnit med att skriva viktiga papper. Nu är det dags att hämta prinsen på dagis, och jag tror att vi ska ta och vara ute i snön ett tag innan vi går in, så ni kan räkna med någon härlig bild om ett tag! ;D
 Nu vet ni iaf vart jag hållit hus...

Frukost med leon nu, och utanför ligger sn...

dsc02059 (MMS)

Frukost med leon nu, och utanför ligger snön vit. Underbart!


Paradise hotel.




Det är säkert många som kommer att skriva om samma sak som jag tänker göra nu, men jag kan inte låta bli...

Jag kikade nyss på kvällens program av paradise, och jag har nog aldrig blivit mer chockad över hur blåsta vissa av människorna därinne verkligen kan vara.
 I kvällens program spelade de sanning eller konsekvens, och Lin utmanades av Melissa. Johannes skulle under 30 sekunder suga på Lins bröstvårta, vilket Lin protesterade mot. Lin sa klart och tydligt att hon kände sej otroligt obekväm med att göra uppgiften i fråga, men gjorde det till slut iaf pga att Melissa inte kunde acceptera hennes känslor.
 När 12 sekunder gått gav Lin upp, vilket upprörde Melissa otroligt mycket. Melissa blev helt galen och slängde ur sej det ena efter det andra till Lin som såg ut att må riktigt dåligt...

Hur kan man som människa, utan att känna sej som en totalt känslokall häxa, begära av någon att göra en (i det här fallet) sexuell handling de känner sej otroligt obekväm med? Jag förstår inte!

En kopp varm te i soffan värmer bra nu när...

dsc02058 (MMS)

En kopp varm te i soffan värmer bra nu när snön yr utanför. Jag fattas bara min älskade sambo som jobbar tills i natt...


Snart 1 år...



På torsdag är det den 11 November, vilket innebär ett år för Kim.
Jag har haft en del del tankar och ideér till den dagen, och därmed följer en hel massa planering. Jag drog med mej Anneli på ett 1 års projekt, och idag har vi haft fullt upp med att planera och förbereda inför det...
 Jag har tur, för Anneli har så snällt tagit på sej det största ansvaret vilket underlättar för mej, och det tackar jag för! Det är trotts allt en riktigt viktig dag, inte bara för oss, utan för så många fler...

Det kommer att bli så fint!

Mellis med min älskade son, hur mysigt som...

dsc02056 (MMS)

Mellis med min älskade son, hur mysigt som helst! Snö 'stormen' utanför gör det hela ännu bättre. :)


På besök hos sjukgymnasten...

dsc02055 (MMS)

På besök hos sjukgymnasten...


Störande grannar...

Jag är inte den som i första taget klagar på mina grannar.
Men idag blev jag så otroligt irriterad när våra nyinflyttade grannar står precis utanför Leons sovrumsfönster och skriker och gormar. Jag går ut för att be honom var alite tystare då jag möts av en otroligt otrevlig kille och hans mamma. Till att börja med såh killen (enligt mej) ut att vara hög på något, och dessutom börjar han kaxa upp sej och säga till mej att jag har "fittig attityd", och att det är ett fritt land och att dom får göra vad fan dom vill... Sen rör han sej hotfullt och säger det ena och det andra otrevla sakerna till mej innan hans mamma tar tag i honom och säger åt honom att lugna ner sej.

Det hela slutar med att jag är tvungen att hota med att ringa polisen om dom inte skärper till sej, och sen går jag in och låser dörren om mej.
 Vi får hoppas på att det här bara var en tillfällighet och att jag slipper mer bråk och tjaffs den tiden vi bor kvar här...

Leon med sin älskade snutt i soffan framfö...

dsc02052 (MMS)

Leon med sin älskade snutt i soffan framför kalle anka. Snart läggdags, vilket innebär lugn och ro för mej.


Mys i soffan med min älskade lilla kille! ...

dsc02051 (MMS)

Mys i soffan med min älskade lilla kille! Snart kommer mamma och ska äta middag med oss. Sen blir det bara en lugn kväll


Prefekt start på dagen, eller inte... Efte...

dsc02046 (MMS)

Prefekt start på dagen, eller inte... Efter att ha vart ut i Minusgraderna för att lämna leon på dagis så passar det iaf utmärkt med några godisar i soffan nu.


Då var kims sten uppe, och när vi var där ...

dsc02043 (MMS)

Då var kims sten uppe, och när vi var där mötte vi jimmy och fick prata lite.


SMS-inlägg

dsc02045 (MMS)


Christina och Joline efter middagen hos Jo...

dsc02031 (MMS)

Christina och Joline efter middagen hos Joels föräldrar. Visst är dom fina! :)


Idag, imorgon och föralltid...

When I see youre face, ther´s not a thing that a would chance. Cuse youre amazing, just the way you are!
And when you smile, my whole world stops for a while...




 

Bortse från mina eventuella stavfel, jag är kass på engelska!


Idag har vi med en glad leon att göra, vil...

dsc02029 (MMS)

Idag har vi med en glad leon att göra, vilket är underbart! Vi får se om han eventuelt ska leka med elwin idag igen, annars är jag sugen på att åka och bada eller något annat skoj. Vad ska ni hitta på idag?


Gravid.

Nu är jag verkligen gravid.
Eller, det har jag väl vart de senate 18 veckorna, men nu börjar det verkligen kännas... Magen växer, jag har foglossning, ryggont och börjar känna mej lite mer hungrig än vanligt. Ta inget det ovanstående som något negativt, för jag klagar verkligen inte, även om det hade vart skönt att slippa foglossning och ryggont.
 Men det roligaste av allt är att nu känner jag kottens rörelser varje dag, nästan hela tiden, och jag säger då det; det är en liten vilde som flyttat in!

Raduhuset var så fint!
Nu hoppas jag verkligen på  att radhuset går till oss, det var nytapetserat överallt, nytt golv i hall och kök, vardagsrumsgolvet ska slipas, kyl och frys ska bytas ut och dessutom har hon som bor där nu både diskmaskin, tvättmaskin och gräsklippare som man kan få köpa med när man flyttar in...
Med andra or är det enda som behövs göras att göra det lite personligt och flytta in, vilket jag verkligen hoppas på nu! Det är precis vad vi skulle behöva...


Vintervit.



Efter att ha snokat runt lite och hittat ett inlägg ägnat den här chokladen...
...Så kunde jag inte låta bli att springa förbi affären och köpa hem en till mej själv.
Och vad var resultatet då? Helt underbart gott! Jag säger som Nize, jag är en sucker för vitchoklad!


Tusan!

Tackade ja till ett radhus på direkten idag...
Överlycklig tog jag mitt kontrakt och traskade upp till gavlis för att försäkra mej om att jag verkligen fått radhuset och därmed säga upp lägenheten i tid för att slippa dubbla hyror. Väl framme visade det sej att det är något bugg i systemet, även fast vi var först att tacka ja, och dessutom dom enda än så länge, så står vi 3a i kön!?
 Jag kunde alltså inte säga upp lägenheten nu och den personen som skulle ha svarat på mina frågor var ledig idag, så jag måste vänta tills på måndag med att få svar på hur det blir. Jag kommer att vägra betala dubbla hyror om jag kommer att bli skyldig till det nu, jag var ute i tid, och det är inte mitt fel att det var fel på systemet!

Nu ska jag iaf fräscha till mej, kasta i mej lite frukt och sen bege mej till vretas för att kika på radhuset. Håll tummarna för att vi får det nu!

Pojk eller flicka?



Ni undrar såklart om vi tagit reda på bäbisens kön...
...Och det har vi inte gjort. Joel har vart fast besluten om att vi inte ska ta reda på kön från första början. Han säger att; det är ju det som är hela grejen med förlossning, annars tar man ju död på spänningen.
För mej har det kvittat, det spelar ingen roll om jag vet vad det blir, jag blir ju lika glad vad det än är! Men samtidigt så är jag en sjukt nyfiken människa och klarar inte riktigt av det där med överaskningar. Dessutom så hoppas jag ju på att det blir en flicka nu, även om jag är 99% säker på att det blir en till grabb. Men det skulle vara kul med en av varje, även om jag som sagt blir lika glad vad det än visar sej vara...

Namnförslag är dessutom mer än välkomna! Vi är så kräsna och har nog lite olika smak på namn, så lite hjälp på traven skulle sitta kanon fint...

Äntligen är jag klar med allt här hemma oc...

dsc02021 (MMS)

Äntligen är jag klar med allt här hemma och får sätta mej i soffan och kika på paradise hotel. Efter att elwin åkt hem lagade jag mat medans leon kämpade för att hålla sej vaken i soffan. Sen fick han bada med pappa innan han fick hoppa i säng. Jag har även hunnit med att dammsuga och torka golven, men nu får jag som sagt pusta ut i soffan. Ha en bra kväll allihopa!


Jag fick med mej 2 pojkar hem från dagis. ...

dsc02020 (MMS)

Jag fick med mej 2 pojkar hem från dagis. Grabbarna grus leker som aldrig förr nu. :)


Mina 2!


Besökare.

Mitt besökar antal ökar, men kommentarerna minskar.
Vad kan det bero på?

Jag hoppas att ni alla stannar kvar iaf, och ni får mer än gärna slänga in någon kommentar ibland också.

Gravid...

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 4 nov 2010.

Din graviditet startade Lör 3 jul 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 17 jul 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 125 av 280. (44,6%).

 
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 5 fulla dagar (v17+5).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 8 apr 2011
Du har 155 dagar kvar till beräknad förlossning.



Ultraljudet igår gick kanon, det är ju så tufft att se! Kotten därinne sprattlade på som bara den och allt fungerade som det ska. Jag låg där med ett jätte leende på läpparna och tittade storögt på skärmen utan att blinka en enda gång (där tog jag allt i).

Hur som helst, det såg ut som det skulle och jag var lika långt gången som vi trott, med undantag för en dag. Sen tidigare UL så har vi haft BF 7 april, men nu fick vi 8 april.

God morgon! Full fart här som vanligt... F...

dsc02017 (MMS)

God morgon! Full fart här som vanligt... Frukost väntar sen ska vi gå till dagis. Ha en bra dag allihopa!


Morot med dip och Soffmys innan hjärtat sk...

dsc02014 (MMS)

Morot med dip och Soffmys innan hjärtat ska jobba. Vardagskvällarna är bra härliga när man har någon att mysa med...


Idag kör vi hjulingen i soffan medans vi v...

dsc02005 (MMS)

Idag kör vi hjulingen i soffan medans vi väntar på gröt frukost... Senare idag väntar ultraljud.


Från vinter kyla till höstregn och plusgra...

dsc02001 (MMS)

Från vinter kyla till höstregn och plusgrader. Jag gillar regn, men nu vill jag ha vinter.


Provsvar.

Jag känner mej sjukt lättad nu!
Leon var på uppföljning hos läkaren igår, och där fick han lämna nya blodprover mm... Läkaren skulle ringa innan veckans slut och meddela provsvar och hur röngen sett ut. Läkaren har redan ringt, för kankse en timme sen (?), och alla prover hade kanon värden och blodkropparna har återgått till det normala igen. Även röntgen såg bra ut så nu är det bestämt att vi ska löta knölen vara och bara vänta ut den...
 Jag är grymt lättad! Tänk så lycklig man kan bli över ett telefonsamtal.

Även fast jag redan vetat att jag kunnat utesluta allvarligare sjukdomar så har man ju gått med en viss oro hela tiden ändå, och man har ju ändå velat att han ska få vara helt frisk och kry, så det här kom som världens bästa nyheter!


Fruktsallad och en film. Avkoppling...

dsc02000 (MMS)

Fruktsallad och en film. Avkoppling...


Förväntansfull!

Just nu ligger min vän Anna på förlossningen...
Hon vaknade av att vattnet gick imorse och nu väntar hon bara på värkarna som inte kommit igång än. Hon hade fått tid för igångsättning imorgon (tidigare än BF, pga en jobbig graviditet) och så sätter det så lagomt igång av sej själv idag.
 Nu håller jag tummarna för en snabb och enkel förlossning, jag har ju hört att det kan vara riktigt jobbigt att bli igångsatt. Och jag vill ju träffa lillen snart! ♥


God morgon allihopa! Här är vi pigga och g...

dsc01999 (MMS)

God morgon allihopa! Här är vi pigga och glada efter ännu en natt med en leon som sovit bra. Dessvärre sover jag fortfarande oroligt och är trött och stressad pga av det, men jag är glad över att inte ha blivit väckt mer än en gång i natt iaf. Joel har jobbat natt och somnade på 2 röda när han lagt sej i sängen, det behöver han!


Just nu ligger vi på soffan allihopa, jag ...

dsc01998 (MMS)

Just nu ligger vi på soffan allihopa, jag väntar samtal men borde göra någon nytta medans jag väntar... Jag har jätte mycket att göra idag. Dags att bita ihop och ställa sej med disken dansa lite med dammsugaren kanske?


RSS 2.0