Emelie Lööf. *

Moget eller omoget?.. Vad spelar det för roll!?

Personer som är mogen är oftast tråkiga och överseriösa, jag har kulare med omogna personer, men någon gräns finns det ju självklart, det är inte så att jag umgås med människor som beter sej som 2 åringar, dom är barnsliga. Alltså man ska vara mogen till en viss del och kunna ta sitt ansvar mm när det behövs, och det gör dom jag vill umgås med. Jag vet inte jag, hur är det egentligen?.. Jag kommer alldrig att bli sådär mogen som vissa själva tror att dom är, att dom  tycker att alla andra är pinsamma och skämms över sina vänner. Det finns dom som gör det, och dom däremot, dom är isåfall pinsamma och omogna om jag får säga vad jag tycker.

...



Jag blir tokig, men idag ska jag klara det! (Prata i gåtor)

Igår var jag på barnkalas hos Loa, han fyllde 5 år. :) Sen var jag in till Ida och Adam och pratade lite med dom... Sen åkte jag, Kim Mackan och någon tjej som heter Maria som var med Mackan och käkade, vi åt på cheers. Det var mumsigt, sen missade jag och Kim tiden till ica maxi, så jag blev lite småsur, han hade lovat mej att vi skulle dit... Men nu har han lovat att vi ska dit idag istället! :) Köpa julgrejjer.

Nej nu moste jag förbereda...
Hej Hopp!

Sundsvall.

Jag hade så kul, en massa god mat, trevliga vänner och så. :) Skönt med lov en vecka nu, för jag är helt slut fortfarande! Haha.

Jag har iaf handlat en massa kläder igen! Jag har handlat nya kläder varje vecka nu känns det som, det är kul med lite nytt! ;D

Igårkväll mös jag och Trouble i soffan med lite chips och en film, Kim var ute på galaj men kom hem i natt. :)  Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan!?

Ikväll ska jag ut och äta med Kim men det vet inte han än... Det ska bli en överaskning, som jag precis kom på.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen ett tag igen tror jag.
Hej Hopp!


Träning på G...

Jag och älskling ska upp 6 i morgon bitti... Vi ska åka till Sviken och gymma, simma och jag ska sola en sista gång. Vad skönt det ska kännas efter, det är ju faktiskt härligast att kliva upp tidigt på morgonen och träna. Jag moste säga att jag är paff på mej själv nu när jag är så träningsinspirerad... Jag som alltid annas är så lat! ;D Haha.

Jag börjar jobba 9 imorrn bitti och slutar 5, då ska jag hem och packa sen åka ut till valbo, ta en prommenad med syrran och Trouble, sen färga håret och sen sova med tanke på...
...Att på fredag klockan 18 minuter över 8 på morgonen går tåget till Sundsvall, det ska bli så kul!

Kim åker dessvärre till Tyskland imorgon när han har släppt av mej hos mamma. Jag tänkte att jag skulle sova där för att då kan mamma köra mej till tåget på morgon... Plus att Peter ska vara hundvakt till Trouble så han moste sova där och jag är mörkrädd så det blir bäst att sova hos mamma om Trouble inte är hemma.

På jobbet: Ellinora har lyckats få mej intreserad av Facebook, vad nu det igentligen är, så jag ska skaffa en sån och se om det är något kul med det hela... Pär-Arne tycker att det är skit kul men att man moste ju vara seriös annars är det ingen mening med det.   Det är ganska kul att tänka på allt sjukt som blir sagt på Cafét, Elinora tycker så, men så tycker verkligen ingen annan, eller tvärt om...

Men nu ska jag krypa ner i sängen med älsklingen min.
Hej Hopp!

Stressad

Jag är snart sjuk IGEN! Jag moste blir frisk innan Fredag, då ska jag ju till Sundsvall... Inte bara det, jag hatar den här datorn, den funkar aldrig, snart kastar jag ut den från balkongen. Jag moste snabba mej, har mycket att hinna med innan jag ska till jobbet.

Hej Hopp!

Himmel och pannkaka...

...Haha, så kul uttryck! ;D

Jobbade sista dagen för den här veckan i Torsdags, kom hem runt halv 9 och kollade på film. Mysigt! Sen sov vi ju såklart, men när vi vaknade hade Kim sovit över... Klockan var 7 och då ska han börja egentligen, så man blev lite stressad. Jag skulle ju vara på GUM i Gävle klockan halv 1 så jag tog 11 bussen och satt på den en timme sen var jag framme. När jag var klar på ungdomsmottagningen så gick jag och köpte en tröjja på carlings, sen gick jag till custom illosion (Ellerhurdetstavas) jag skulle kolla om han danne som han ska heta hade ritat upp min tattuering än, men där var det stängt, jag får åka dit idag istället och prata med honom. Iaf så träffade jag dupbror där utanför, han skulle tattuera sej men det var ju ingen där så han gick med mej till bussen och väntade med mej på den, sen gick han till bror sin och jag åkte hem. :)

Igårkväll kom inte jag och Kim ut försn runt 8-9 men vi åkte iaf till Martin och Bettan, där var det trevligt, jag fick godis, chips och läsk. Haha. :) Sen åkte vi ut på en liten tur i gävle, såg alla jätte lätt klädda människor som borde frysit ihjäl när dom vandrade mellan krogarna... Fy faen, det ser inte för bra ut iaf! Och tänk att jag har sett ut ungefär lika en gång i tiden, men aldrig igen, så länge man inte är på stranden. Håkan och Mikki var med på åkturen också, men Bettan stannade hemma för hon skulle upp och jobba idag stackarn! När vi väl var ute och åkte träffade vi Blomman, Linden, Mika, Brat, Robin Elofsson och min LouiseKarlssonÅberg... Hon var jätte lättklädd hon också, vilken tur att hon hade värme i bilen så att hon inte skulle ha fryst ihjäl. :) För det höll ju jag på att göra som hade mjukisbraller och tjocktröjja och långjacka och grejjer.

Ikväll blir det förmodligen till att vara hos Martin och Bettan med Håkan och Mikki fasst med lite vin inblandat kanske. :) Det skulle ju vara förtrevligt. :D

Nej nu moste jag göra något åt den här latmasken som kryper i mej, jag moste se till att klä på mej och så. Ta en långprommis med Trouble medans det är ljust ute. ;D

Föresten så blir det ju att kolla på bil imorrn, och förmodligen köpa den också, wiie! :)

Hej Hopp!

image114 
(Mongoloijd?)

Jobba.

Jobba idag igen, halv 12 bussen som vanligt. :) Imorrn är det sista dagen den här veckan, kortvecka eftersom jag var ledig i måndags. :)

Idag moste jag posta Jennifers brev, så jag kanske ska snabba mej, så att jag hinner ta en prommenad med Trouble... När jag slutar ska älskling hämta mej och sen ska vi bara åka hem och sova.

Ska pallra mej ut på prommenad nu jag. :)
Hej Hopp!

Volvo S80 T6

En sån ska jag kolla på i helgen, jag vill ha!!!  Den är skit fin och förmodligen så blir det så att jag köper den. :)

Jag klarade inte den där jaevla skrivningen igår, så besviken på mej själv, det var så många av felen jag kunde egentligen... Men bättre lycka nästa gång. ;) Kollade på bilar hela dagen igår tror jag, sen på kvällen släpade jag med mej anni och gick ut och gick en långprommenad. :)


Emelie har blivit mörkhårig, jag vet inte om jag trivs så bra med det men, håret blir så slitet av att bleka det hela tiden...

image113


The good and the bad times...

We have been throu (?) them all...

Ja som alla borde veta så bygger ett förhållande på både bra och dåliga dagar... De dagar som är mindre bra stärker och lär. De som är bra är bara helt underbara. :D
Ett förhållande utan motgångar är omöjligt att hitta, och omöjligt att genomgå.

Jag älskar dej Kim! (LL)

image112

Grattis Ida! :)

Igår föll Ida år, ska dit och äta tårta idag. :)

Hej Hopp


Nya kläder.

Nu har jag köpt nya kläder. :) Men mer ska det bli, orkade inte mer idag bara.

Ikväll blir det nog förhoppningsvis utgång i S-viken, med älskling, Tölpen och hans tjej Mickis. Vi ska iaf hämta dom nu snart. Sen blir vi hos oss ett tag före, så får vi se om vi rör oss vidare till S.

Nej nu orkar inte jag skriva mer.
Hej Hopp!

Tröttmössan på!

Då kan man ju undra varför jag är vaken fortfarande...

Jag vaknade som vanligt, gick upp och duschade, åkte och  klippte mej och färgade håret (Det blev mörkt med lite rött), sen jobbade jag till 8, stannade och handlade på vägen hem, kom hem och satt mej ner en stund, mös lite med älsklings Kim, bakade och sen slutligen lagade jag mat... Nu sitter jag här, jag moste varva ner lite innan jag kan gå och sova. Men innan jag går och sover så moste jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och före det moste jag röka en cigarett också. :D Kim har sovit ett tag nu, han är söt när han sover. ;) Föresten så är allt klart med min bil nu, den får flytta till skroten (stackarn), jag får ut pengar på försäkringen, och min nästa bil får också heta Svea. :)

Imorgon ska jag kliva upp 5 med Kim, då ska jag duscha, klä på mej så klart, göra klart det sista på bakningen (snygga till det), komma ihåg att ta med allt jag behöver, åka till Sandviken till jobbet och lämna baverket mitt, fixa lite mer där ska jag också göra innan jag hämtar ut min gravdekoration, åker in till Yvette i Gävle, lämmnar dekoratinen till pappa och sen handlar mina massa kläder tikllsammans med Lollo. :) <3

Jag har kommit på
att det finns en inbyggd cam på våran nya dator som vi faktiskt fick igår, men jag har inte kommit på hur man får igång den, jag som tänkte sätta ut en bild på min nya hårfärg, men då får vi ta det en annan gång, för jag orkar inte ta till med mobilen och så nu eller.

Nu ska jag göra mina sysslor innan jag ska sova, nu åker tröttmössan ner över ögonen snart...
Godnatt!
Hej Hopp!

Minusgrader.

Nu är det minusgrader ute! :D Snart kommer snön, jag längtar som faen!

Jag ska få följa med Anni och rida någon dag, det ska bli kul, det var ju så längesen.  På lördag fyller Ida 19, då ska jag gratta henne. :) Snart ska jag, Per-Arne, Sukai, Ola och hans kille till Sundsvall, det ska bli  så jaevla kul... Först är det mingel, sen är det premiär för Hotelliggarn och sen är det fest. Vi har fått jätte fina hotelrum, ett dubbelrum var, så ska vi gå på spa och sånt också, det finns ju på hotellet. ;D

Nej nu ska jag duscha och klä på mej varma kläder. :D Om en timme går min buss till frissan. :)

Jag ska köpa en jätte fin gravdekoratiton till Pappa idag. (LL)

Hej Hopp!

image111



























Grattis Emelie. ;D

image110

I går fyllde jag år, 18. En stressig dag vill jag lova, full fart från 5 på morgonen till 9 på kvällen... Men sen somnade jag som en stock. Hehe. :)  Jag blev väckt någon gång innan jag sommnade helt, Kim hade svetsblink.

Jag har inte gjort någonting speciellt på hur länge som helst, jag var sjuk hela förra veckan.  Imorgon ska jag klippa mej och så, då blir jag mörkhårig igen, tror jag, jag har inte riktigt bestämt mej än... På fredag blir det storshopping, jag ska handla en jätte massa med kläder och skor, och någon jacka. :D Så kuul!  Sen på mondag ska jag skriva för körkortet, det blir nog lite plugga i helgen... :( Men jag tror att jag klarar det, men vi får väl se.
Nästa helg blir det nog utgång, men man får väl se... Som jag känner nu så blir det det iaf. :)

I november blir det valpkurs med Trouble också, det ska bli jätte kul. :) Tänk att det skulle ta så lång tid innan man hittade något ställe som hade valpkurser.


Nej, jag fick precis ett intressant erbjudande så jag ska snabba mej lite. ;D

Hej Hopp!

RSS 2.0