Stockholm.

Idag åker jag och Kim till Mattias i stockholm.
Trouble ska vara med mamma och vi kommer hem i morgon.
Jag har rätt brottom nu för jag har en himla massa saker jag ska hinna med innan vi åker.
Kommert förmodligen inte skriva på ett tag nu iaf eftersom att jag blir borta.
Men ha en bra sista april vet jag! ;D

Jag ska försöka hinna träffa Jennifer en sväng innan iaf.

Hej på er!

Sista dagen.

Jag har precis kommit hem till mamma efter den sista dagen på jobbet för den här veckan. Det känns lite konstigt, men det ska bli skönt som tusan! Imorgon är det sista april och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på... Jag ska nog iaf åka och hälsa på Jennifer på dagen så får jag se vad som blir av på kvällen. Nu väntar jag på att Kim ska bli klar på jobbet så att man får träffa honom lite för ovanlighetens skull. Han har jämt så mycket för sej att det känns som om vi bara bor ihop, men det är säkert bara jag som är fjantig. Jag skulle ha övningskört med mamma också men nu skulle ju hon träna istället, TYPISKT! Jaja, jag får väl ta det någon annan dag då.

Erica frågade om jag ville följa med på bäver safari idag (?) vad nu det är... Haha, det lät lite spännande men jag avstog pga övningsköra så vart det inget av det heller, jag med min tur.

Nu förstår jag nästan inte själv längre vad jag skriver, yr i huvudet.
Hej så länge.

På bättringsvägen.

Det är så skönt! Nu kan jag äntligen äta igen och jag har inte alls lika ont i magen, jag mår fortfarande illa när jag äter men det får jag stå ut med. Jag klarar ju iaf av att jobba nu, det gjorde jag inte innan.

Idag har jag jobbat, jag och Jimmy hade krig med disktanterna.
Dom behövde verkligen få höra vem det är som bestämmer. ;D Haha.
Efter det åkte jag hem, jag stannade på vägen och köpte med mej lite mat att göra i ordning.
Nu har jag lagat mat, eller den är alldeles snart klar, det står i ugnen nu, och jag har hjälpt Kim lite med disken.
Men jag diskade inte mycket alls, resten är hans, men han skulle inte diska idag sa han.
Han är på väg hem föresten, jag längtar! :)

Imorgon är sista dagen för mej den här veckan, ledig resten, så SKÖNT!
Jag är ju trött hela tiden nu mera.
Igår somnade jag på soffan hemma hos mamma, jag kunde inte hålla ögonen öppna.
Men det är rätt skönt att kunna somna när som helst, det slipper ta år innan jag somnar på kvällen.

Ikväll efter att vi har ätit så ska vi kolla på film och mysa i soffan.
Jag, Kim och Trouble.
Jag har tillochmed köpt godis och tänkte överaska älsklingen.

Nej nu ska jag plocka ihop lite här.
Hej så länge.

Trötter.

Jag är trött, har inget vettigt att skriva men ändå gör jag det... Jag kom att tänka på hur trist det är när saker inte går som man vill! Speciellt nu när man reagerar starkare på alla känslor man har, därför är jag agressiv nu. Jag orkar inte ha ont, jag orkar inte vara sur och jag orkar inte vara känslig just nu, men vad ska man göra åt saken?

Kim ville ha hjälp att bära in våra UTEMÖBLER, varför vet jag inte, och hur dom ska få platts vet jag inte heller... Jag frågade vad han skulle in med dom och göra, och hur dom skulle få platts, till svar fick jag bara; oroa dej inte för det, jag ska ta ut dom sen igen ju! Jaha tänkte jag och fattade ingenting, bara en sån sak gör mej irriterad nu och så skulle det inte ha vart i vanliga fall. Men jag ville inte hjälpa till, inte en chans att jag tar i dom där som det är spindelnät på, jag är ju livrädd för spindlar. Han får bära själv så går jag och lägger mej istället, jag hoppas på att jag kommer att kunna sova mer i natt iaf.

God natt på er.

Sova.

Det blev inte så att vi hittade på något idag, istället tog jag ett bad bara och nu funderar jag på att gå och sova snart. Det är ju inget bra på tv och jag är ändå inte sådär jätte pigg ju, så på ett sett är det skönt att vi bara blev hemma. Trouble ligger redan och snarkar och jag och Kim gör inte så mycket mer vi heller. Jag orkar inte ens skriva mer nu heller så ha det så bra så länge, hej så länge!

Jag tror mer på att du inte är tillräckligt intresserad av att reda ut det här just nu, att det inte är rätt tidpunkt. Men vad vet jag? Jag finns iaf här när du är redo...

Inte bättre.

image229

Det har fortfarande inte blivit bättre...
Jag har tryckt i mej nästan en hel karta Novalucol mot magkatarren men icke.
Det verkar inte hjälpa alls så jag får ringa doktorn imorrn och höra om han har något bättre att erbjuda.
Jag åt en bit lasagne tidigare iaf, men nu känner jag att jag skulle behöva äta igen, men vad?



Det var aldrig menat att bli så här, men det är ju jag som är inblandad så varför inte?
Jag brukar ju vara bra på att hamna i krångliga situationer.
Du ska iaf veta att hur det än blir nu så är du en av mina bästa vänner...
Jag kommer alltid att finnas här för dej även om det kommer att vara riktigt jobbigt.
Glöm alldrig att du är bästasten!
(L)


Kim är hemma, och på språng, han diskar och ska snart städa.
Efter det vill han bara sova eller något, jag som vill hitta på något nu så att jag får tänka på mågot annat så att min magont kanske avtar lite, det är ju ändå så fint väder, men men.
Han är ju hemma iaf så jag ska väl vara glad för det istället för att klaga?
Jag älskar dej Kim, så otroligt mycket!
<3

Apoteket.

Igår fick jag inte tag på Pia men istället köpte jag och Ida en varsin sallad på mitt gamla jobb som Anni numera har praktik på märkte jag. :D Det var kul. Jag, Ida och Trouble begav oss hem till Ida och åt, sen körde hon mej till Kims pappa eftersom att han var där och jobbade... Vi åt glass och sen kom mamma, då gick jag, mamma och Trouble ner till ån så att Trouble fick bada lite. :) Efter att Kim tvättat mammas bil och bytt däck (som för den delen var själva anledningen till varför hon kom dit) så följde jag med mamma hem, Mikki ringde och ville bjuda mej på grillad mat och jag var inte omöjlig. Jag tog systers cyckel och cycklade dit, åt mat och sen tog jag mej hem igen. Jaf somnade på soffan med så ont i magen jag bara kunde ha kändes det som, inte nog med det så mådde jag illa som tusan också, jag ska påpeka att jag inte har kräkits eller mått illa överhuvudtaget innan. Jag kunde knappt sova inatt, jag vaknade hela tiden och det kändes som om jag hade 90 graders feber... Duktig som jag är så pallrade jag mej efter många om och men iaf upp till jobbet imorse, bussresan var ett helvete och inte nog med det så kunde jag inte äns äta frukost i när jag kom fram. Det luktade mat överallt och jag trodde seriöst att jag skulle svimma, så jag var inte så duktig som jag trodde, jag var tvungen att åka hem. Jag gick förbi bankomaten och gjorde ett kontoutdrag, ja LÖNEN hade kommit! In på apoteket och köpte magkatarrs medecin och bricanyl som jag för den delen bara kan använda typ 1-2 månader till. Jag hoppas på att det ska bli bättre med magen nu så att jag kan äta någonting snart.
Nu har jag iaf vart duktig och betalat in lite räkningar, men får ta resten när jag får studiebidraget. Jag hade tänkt att jag skulle kolla på one three hill nu så jag somnar väl i soffan snart. :D Jag vill att Kim ska komma hem och tycka synd om mej. ;D Jag måste ju vila ut mej om jag ska orka med alla timmar jag ska jobba imorgon, för då MÅSTE jag jobba, jag behöver verkligen pengarna och föresten så är det ju mycket, mycket roligare att jobba helg! :)

Vad skulle jag göra utan Pias råd? :)

Hej så länge.

Hormoner?

Igår var jag nedstämd och arg redan när jag vaknade, det blev inte bättre av att åka till jobbet... Jag han inte var där särskilt länge innan jag "bröt ihop" och började gråta (!), varför vet jag inte, men jag fick iaf gå till skolkurratorn och sen fick jag ledigt resten av veckan? Jag åkte in till Linnea och lunchade med henne, sen bar det av ut på andra äventyr tillsammans med henne, vi trodde att vi hittat en döing i en hink! ;D Jag och Kim vart kvar i valbo hos mamma och jag bestämde mej för att åka och jobba idag iaf... Men när jag väl vaknade så kände jag verkligen inte för det så jag stannade kvar hemma, men imorrn då jäklar! Det är bara det att jag vill inte behöva gå och oroa mej över att allt jag gör ska påverka barnet, jag vill verkligen inte göra någonting som skulle kunna vara skadligt för hon/han.

På jakt efter Trouble...
Jajjemen, han smet för ett tag sen, jag sprang ut och letade utan resultat tills en granne frågade om det var min hund som lekte med hennes grannes bollar!? Såklart var det han, han hade så roligt så md bollarna han hade hittat, som tur var så hade han iaf inte förstört någonting, men det är ju pinsamt ändå!

Jag pratade med hälsovårdcentralen idag, men dom verkade mest tycka att jag var överdriven... Det är klart att jag blir orolig när jag har ont i magen och är gravid!? Men det var fullt normalt sa dom så jag får väl tro på det då.

Jag funderar på att ringa Pia och fråga om hon vill äta lunch med mej någonstans idag, i solen, i sommarvädret! :) Mysigt skulle det ha vart, men då måste Trouble stanna hos mamma och då blir väl hon sur... Jaja, det löser sej nog. ;D

Hej så länge.

2 kilo upp.

Redan har jag gått upp 2 kilo! Men jag har ju iofs inte haft några problem med att kräkas och så heller. Jag försöker gå in så mycket som möjligt i den här mammarollen. :D Jag köpte faktiskt gravid tidningen idag, ska väl kolla igenom den snart tänkte jag, den verkade iaf riktigt intressant. :) Men en sak är då klar; att jag tänker då inte bära en massa tunga saker och så på jobbet nu när jag insåg att det är i dom 3 första månaderna som det är farligast för barnet.

Idag har jag vart med Jimmy i kassan hela dagen, så skönt! :) Jag och Jimmy, Jimmy och jag. :D Haha. Jag var ganska duktig faktiskt, jag kan nästan det där nu. När jag slutade så åkte jag på arbetsintervju så vi får väl se hur det blir med det där, hoppas på en platts iaf. :)

Nej nu är maten snart klar men jag kanske uppdaterar lite senare.
Hej så länge.

Sol, sol och sol!

 Wunderbart! ;D

Ja, jag vet inte riktigt vad Erica gör, om hon försöker strypa Trouble eller hur det är, men det ser då inte bättre ut! :D





Lite andra bilder, t.ex min gamla bil. :)



Jag råkade bli orangehårig i lördags också...
Jag skulle göra håret ljust brunt men råkade gå hem med blonderingsmedel istället, jag kunde inte låta bli!
Så det slutade med att jag blev orage! Jag tror jag dör!
image228

Jag håller vad jag lovat.

Jag lovade ju att vara duktigare på att upplysa er om hur mina dagar ser ut nu när jag har tillgång till en dator som fungerar. :D Iaf så kom jag precis hem från Malin... Jag följde med hem till henne efter jobbet och skrev ett personligt brev eftersom att jag ska på jobb intervju imorgon! :S Jag har vart på så otroligt dåligt humör idag, min dag vart inte alls som jag tänkt mej... Det första jag fick reda på imorse var att det var nästa vecka jag var ledig 3 dagar, så det jag hade planerat den här veckan går ju kanske inte lika bra att genomföra, men men. Sen har jag haft så jaevla ont i ryggen, huvudet och det har känts som om jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst.
Men hur som helst så är jag gladare nu men otroligt hungrig... Jag kanske ska börja kika om det finns något att laga i ordning.

Ikväll är det en massa avsnitt av one three hill säsong 4 som gäller iaf. Det är ju så bra!
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, jag ska bara göra en efterlysning på Jimmy, som borde ringa mej så fort han ser det här! ;D Hej så länge.


Måndag.

I lördags jobbade jag över och vart kvar till halv 2, men det var bra kul iaf! ;D
När jag kom hem hade jag så OTROLIGT ont i fötterna och var trött som satan, jag slocknade nästan på engång.

Jag måste säga att jag är glad att jag ringde istället för att åka till farmor och farfar.
(Även om Pia alltid brukar ha dom bästa råden)
Men deras reaktion hade inte vart sådär jätte lätt att handskas med om jag vart på samma ställe som dom.
Självklart är det bra att dom säger som dom tycker, men lite gladare hade dom gärna fått vara.
Jaja, dom sa lycka till och så iaf, och att det nog blir kul när bäbisen väl kommer.
Det kommer iaf jag att tycka, jag längtar så MYCKET!
:)


Igår var jag och Erica ut på prommenad, eller man kanske ska kalla det safari!?
Vi såg hur många citron fjärilar som helst, plus 2 sånna dära prickiga.
En orm (tyvärr missade jag den men Erica såg den), en hårig larv, en ödla och massa fåglar.
Blåsippor och tussilaga såg vi också, det kändes jätte sommar!
Solen sken så värst så att man var jätte glad, och ännu bättre blev det när jag ÄNTLIGEN kom tillbaka till mamma igen, för där väntade älsklingen, jag har saknat honom jätte mycket i helgen!
Han hade köpt 3 tröjjor till mej, snällt va.

Jag och Kim ville grilla men ångrade oss när alla var så seg så att det han bli kallt innan.
Mikki och hennes Jimmy kom förbi och kollade på film istället.
Vägen ut, den är ju så bra! Glenn är ju så söt.
Jaja, det var skönt med en hemma kväll också, men sen slocknade jag påengång!

Den här veckan är jag ledig 3 dagar, så då kommer jag att hitta på en massa kula saker.
Jag lovar att vara bättre på att uppdatera nu när jag kommer att vara i storvik också.

Jobba nästa, hej så länge!


(Jag och Linnea ska ut på äventyr någon dag den här veckan, det ska bli kul.)

Nervös!

Jag är så otroligt nervös för samtalet med farmor och farfar så jag har bestämt mej för att ringa istället för att åka dit.
Men jag har redan provat att ringa 2 ggr och får inget svar, dom är väl ute och går.
Det jobbigaste är att jag blir mer och mer nervös för varje gång jag inte får tag på dom.
Jag drömde att farfar skulle bli jätte arg också, så nu är jag riktigt skakig.
Men det är ju faktiskt mitt och Kims beslut, ingen annans.
Jag sov över imorse, men som tur är ringde älskling och väckte mej halv 10 så det var bara att pallra mej upp och göra i ordning frukost.
Nu ska jag och syster snart sola och träna en sväng sen ska jag äta lunch och åka iväg till jobbet.
Jag skulle kunna dö på ikväll, så nervös är jag! :D

Nej nu måste jag väl ta och ta tag i sysslorna om jag ska bli klar någon gång.
Trouble ska ut på prommenad innan han också. :)

Iaf så blir det nog bara en film när jag kommer hem ikväll, jag kommer att somna på 2 röda.

Hej på er så länge!

Kväller.

Jag är hos Jimmy nu, Erica har precis åkt och jag börjar bli jätte trött så jag tar nog nästa buss hem. :)
Jag måste ju vara utvilad tills imorgon, jag har ju lovat mej själv att hålla rutiner nu. Äta samma tider varje dag och så... Prommenad blir det också, även om jag ska åka cross, och om det blir crossåkning så ska jag ringa farmor och farfar istället och berätta hemlisen. :D Sen börjar jag 4 och slutar 11 (påkvällen). Sen blir det nog bara till att åka hem och sova, eller hitta på något med Mikki om hon har tid. :)
Kim kommer hem på söndag så då vill jag ju vara pigg och glad. <3

Nej nu ska jag vara social den sista tiden, hej på er. 


Fredag.

Jag är med Erica. :)
Mamma och jag har vart och handlat lite kläder idag, jag köpte ett par skor, ett par jeans och en typ klänning.
Kul, ÄNTLIGEN något nytt i garderoben igen, det var så jäkla längesen jag köpte nya kläder.
Men vi får väl se hur länge jag kan ha dom, magen växer väl snart. ;D

Nu ska vi ta en tripp till Jimmy faktiskt för jag är inte arg på honom längre. :D
Men min dag imorrn är inte planerad än, jag vet inte om det blir till att åka cross innan jag börjar jobba eller om jag ska ta det lugnt med en prommenad och besöka farmor och farfar för att berätta min nyhet innan dom får höra det på annat håll. Vi får se. ;)

Jaja, bråttom nu., HEJ!"

Linnea The Lander. ;D

Jag är så glad att vi börjat få tillbaka kontakten igen. :)
Det kan behövas någon som förstår lite bättre än dom andra nu. ;)
Och någon som jag kan leka vuxen tillsammans med. :D
Tack för all hjälp du redan gett mej.

Som ni säkert förstår så är det någonting på gång här...
Vad det är tänker jag inte säga än, även om jag bra gjärna skulle vilja.
Men det kommer ni att märka tidsnog, om jag inte hinner avslöja det innan.
Än så länge är det en massa saker som maste klaras ut innan jag säger vad det är.


Jag är så otroligt arg på dej!
Vad gör du för någonting, vad är det som har hänt med dej?
Jag som trodde att du var min bästa vän, som jag kunde prata med om allt, men tydligen inte!

Nej nu ska jag ta itu med en massa nummer.
Hej så länge.

HORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAD ARG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Annars fick jag veta en jätte kul grej idag, kanske det bästa som någonsin kommer att kunna hända. :) Men det visar väl sej.



FAEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morgonhumör!!!

Jag är så jaevla arg! På allt som låter och på den som säger någonting till mej nu, det spelar ingen roll vem det är.
Självklart sov vi över idag också, jag hade stält klockan på 8 men den ringde inte, så nu kommer Brat snart och hämtar Kim, jag och Fredde får väl ta bussen? Det är jag också arg över, för det kommer att ta 3 timmar innan jag kommer ut till valbo...
JAG ÄR SKIT ARG! JAG HATAR ALLT PÅ MORGONEN!

Hej så länge!

Inte bra...

Febern är tillbaka! :@ Jag ångrar att jag drack någonting, även om det bara vart 2 drinkar med pytte lite sprit i. Men nu skulle jag bara vilja gå och lägga mej och sova, men eftersom att jag ska sova i valbo så måste jag vara vaken tills jag kommer dit... Shit vad jag vill sova i storvik inatt, då hade jag krypit ner i sängen nu och på engång!
Vi får se vad det blir för mej imorgon, Fredde vill bjuda mej på stockholm men jag vet inte jag.

Jaja, hej så länge, nu ska jag lägga mej på soffan och vila, om det blir tyst här någon gång! ;D

Hemma fru.

Jag väckte Kim nyss, tänkte att han skulle hinna duscha innan det börjar komma folk.
Då säger han TACK FÖR ATT DU STYR MITT LIV!
Jag hade precis diskat och dammsugit så jag blev lite ledsen, jag ville ju bara vara snäll.
Tack då sa jag och tänkte gå ut därifrån...
Då säger han att han menar på ett bra sett, alltså tack för att jag har städat och väcker honom så att han ska hinna göra sej klar innan dom kommer, han menade typ att jag håller ordning på hans liv.
Då blev jag glad igen o0ch kände mej faktiskt bra på någonting för typ första gången. :)
Han somnade om så jag ska snart väcka honom igen.

Nize skulle bara köpa groggvirke och byta om sen skulle hon och Emil komma.
Sen kommer väl Robin, andra Emil och kanske andra Robin.
Håkan skulle kanske också titta förbi senare, det skulle vara rätt kul.

Imorgon hoppas jag på att Mikki och jag kanske kan hitta på något.
Eller så tar jag med mej syster till hedesunda en sväng. :D
Vi får se hur jag mår imorgon.

Igentligen borde jag tacka dej för att du tillslut sa som det var...
Men jag vet inte, jag klarar inte av det!
Jag känner mej så lurad, för jag trodde att vi var vänner.
Men som sagt alla gör misstag, och det ända som gör att jag inte klarar av dej nu är att jag inte kan lita på dej.



Tack för att du finns systeryster! :) <3
Du är bästast. ;)

Jag är olydig!

Jag kom ju på att det finns en skit god drink som jag vill ha ikväll, och Nize vart på den idén hon också, så jag blir nog inte helt nykter ikväll ändå... Jag borde verkligen INTE men jag kan inte låta bli! ;D Jo klart jag kan, men nu är jag så otroligt taggad, så jag skulle ju bli förvånad över mej själv om jag lät bli. Men jag moste upplysa om att jag INTE ska bli full, bara ta något glas och se nöjd ut. :D
Kim sover fortfarande och Fredde kom precis hit, han frågade om jag skulle ut någonstans!? Undrar varför han trodde det, jag har ju alldeles för kalla kläder på mej för att gå ut nu!?

Jaja, jag ska väl försöka få någon ordning här hemma innan Kim vaknar plus att Trouble vill ut nu också. :)
Hej så länge.

Piggare.

Nu är jag piggare igen, konstigt nog... Men jag ska bara ta det lugnt ikväll iaf, febern lurar mej inte längre! ;D Jag vet att den kommer tillbaka titt som tätt, och jag har planerat att jag ska vara feber fri en hel dag innan jag tänker göra något ansträngande. :) Men det kommer iaf några på besök hit ikväll, dom kommer förmodligen att anstränga sej bra mycket mer än mej. :D Dom ska dricka öl, jag tror att det bara är jag och Kim som blir nyktra. Kim slocknade precis i sängen, han är så söt när han sover. ;) Nize kommer iaf ha Engla med sej ikväll, det blir kul. :)
Nej nu ska jag ta ett bad och snygga till mej lite, om det går ;)
Hej så länge!

Fredag.

Ja, jag blev kvar hemma idag. Jag som ville jobba.
Idag blir det nog så att jag sover hos mamma i valbo, då kan jag ta i tu med en massa tvätt iaf, så man får det gjort. Och då kan jag ta mej någonstans imorgon om jag är piggare. Kim ska ju på uppdrag, så det kan ju bli lite ensamt här hemma i storvik.

Jag är TRÖTT!

Hör och häpna!

Ja, verkligen! Jag har ätit pizza nu också... Inte konstigt att magen växer. :D
Kollar på lyxfällan nu, något som skulle passa mej och Kim ganska bra!? :D Haha. Nej vi vet precis hur vi ska göra för att lösa våra pengar problem. Dom blir nog inte alls ett lika stort problem när vi flyttar och när det börjar bli sommar, det finns så mycket mer jobb då, för både mej och Kim. Okej Kim har redan jobb, men det skadar ju aldrig med några stoppjobb som ger ganska mycket pengar. :)

Nu har jag tråkat ut er tillräckligt för idag, så nu blir det efterlyst som jag faktiskt ska kolla på idag. :) Man moste ju se hur det går med Engla fallet. (!) Hej så länge.

Fjollor!

Riktiga små töntar är vad det är.


Har precis blivit upplyst om att jag borde ta bort alla mina personuppgifter som jag har ligger ute på någon av mina sidor. Så det får väl ta och bli så. Ni som känner mej vet ju redan vad jag heter så er blir det ju inga problem för.
Tack för den här gången! ;D
Hej så länge.

Det är ett virus.

Jag har precis pratat med rådgivningen, det enda dom säger är att det förmodligen är ett virus. Jag fick höra att jag borde sluta röka innan jag får kol iaf, så det kanske är något man borde tänka över.
Jag somande så skönt i sängen men blir väckt typ 1 timme senare av hög musik och en Kim som säger åt mej att duka för att han höll på med mat så det var bara att pallra sej och göra som man blev tillsagd. ;) (JIMMY VILLE HÖRA DET) Nej riktigt så var det inte, det tog ett bra tag innan jag klev upp men satte mej bara på en stol så att han fick duka iaf, det enda jag tog fram var glas. Nu sitter jag här igen och har tråkigt så jag tänkte  lägga ut en till sån där lista, men den här gången är den tagen från Nizes blogg. :D

10 saker om mig
1. Är du singel? Nej det är jag inte.
2. Är du lycklig? Med honom ja. :)
3. Är du uttråkad? Jajjemen.
4. Är du ledsen? Det är väl alla någon gång?
5. Är du italienare? Nej och glad är jag för det. ;)
6. Är du gravid? Nej  det tror jag väl ändå inte.
7. Är du full? Nykter för tillfället.
8. Är du en cooling? Hård som sten.
9. Är du från Irland? Nej men det skulle vara rätt tufft! :D
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Det har dom aldrig varit, och jag har bara en mamma.

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart!
2. Har du nånsin blivit sårad? Jo det kan man väl påstå.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Det är väl klart.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det tror jag då knappast.
7. Är du kär? Det är väl klart!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja på vintern när det är snö. :)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Lite av båda?
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katt eller hund? Hund.
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Hm, jag skulle klara mej bra utan båda?
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Det beror på vad jag är på för humör.
8. Pengar eller lycka? Pengar ger lycka?
9. Dag eller natt? Natt. (sova)
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja, jag försökte rymma hemmifrån när jag var typ 5 år.
2. Brutit ett ben? Inte ett sånt där ben som man går på, men ett annat ben.
3. Gjort nåt du ångrar? Det måste ju alla ha gjort, jag har iaf gjort det hur många gånger som helst.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej! Är inte så sugen på att prova heller.
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr.
6. Ätit en hel tårta? Så tjock hoppas jag inte att jag är.
7. Gjort bort dig offentligt? Självklart.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Blev det för inte längesen alls.
9. Gråtit när ett husdjur dött? Hur många gånger som helst.
10. Velat försvinna? Jajjemen!



Jag måste ju erkänna att det var en hel del massa knepiga frågor, men det är ju ett bra tidsfördriv. :)
Hej så länge.

Inte igen!

När jag vaknade imorse hade jag för det första sovit över 1 timme plus att jag hade feber, IGEN! Det var bara att pallra sej upp och springa upp till bussen, jag han precis... Framme på jobbet och jag hatar tebletter, men jag offrade mej för att jag skulle orka dagen ändå, jag tog 3 stycken men det hjälpte inte mycket alls. Jag stannade kvar iaf, men tog 12 bussen hem. När jag kom hem åt jag lite och sen badade jag med jätte varmt och skönt vatten, nu sitter jag här och tycker synd om mej själv tror jag. Nej, men jag vill inte vara sjuk! Jag hoppas att jag är piggare imorgon så att jag kan jobba då. Jag funderar på att ringa doktorn IGEN, (jag har pratat med doktorn flera gånger dom senaste månaderna om den här förkylningen som vägrar släppa) nu vill jag veta vad faen det är för fel på mej! Tänk om man åtminstone kunde bli sådär riktigt jaevla sjuk i typ 1-2 veckor istället för att gå runt med en och samma förkylning i flera månader med feber lite då och då.

Deklarationen kom idag... Inte min tur direkt! Jag hade inte väntat mej att det skulle vara så mycket bättre än det var heller, jag kan ju iaf säga att jag har en hel del restskatt att betala in. TYPISKT!

Idag har jag iaf KANSKE fått ett till sommarjobb, helt utan ansträngning! :) Om jag får det här så tar jag nog hellre det än det andra. ;D Men än så länge kan jag inte säga vad det är, mer än att det har med "resturangeri" att göra. Haha. :)


Nej nu ska jag lägga mej på soffan och sova ett tag tror jag.
Hej så länge.

Någon som behöver hjälp?

Jag moste införskaffa mej 500 kr så agtt jag kan åka till stockholm på lördag. Någon som behöver städhjälp eller något? :D Haha! Jag är desperat, jag lovar!

Badat och så nu, röka och gå och sova som återstår. Men är det inget bra på tvn först?
Jaja, hej så länge!

Onsdag.

Idag har det vart lugnt på jobbet men jag fick ändå för mej att jag hade jätte mycket att göra... Surisen packade på mej mer saker än jag redan hade, hon fattar ju ingenting! Jag kan inte både servera på tredje våningen och sköta konferansen på våningen längst ner i resturangen på samma gång? Knäppis. :D
Den här veckan har hittills vart en riktigt tjockis vecka, chips, godis och glass. Gott har det vart men jag vette faen om det är så smart att tjocka i sej en massa när man ska gå ned i vikt! :D Haha.
Det vart inget uppsala idag, dom åker imorgon istället och jag vet inte om jag följer med, orkar förmodligen inte, och någon crossåkning blir det inte heller eftersom det blev vinter igen. Och Håkan skulle jobba kväll.
Jag vet ju inte om det blir något stockholm på lördag nu heller, TYPISKT! Jag vill dit men den jag skulle åka med var tydligen inte så värst välkommen, och det var ju han som skulle betala åt mej. :D Haha. Nödlösningar är tillåtna.
Nu sitter jag här och har faktiskt precis ätit mat och diskat lite. (ja, jag vet, jag sa att jag inte skulle det, men jag sparde lite till honom också.) När jag är klar här så ska jag bada sen sova, jag moste ju vakna så tidigt imorgon... Jag börjar 7! 5-halv 6 någon gång får jag väl ta och kliva upp om jag ska hinna piggna på mej innan man ska åka till jobbet, så dom där slipper stå ut med mitt morgon humör.
Ingen Quiz vart det idag heller, vågar man sej dit igen efter sist? :D
Nej nu hade jag mest bara tråkiga saker att berätta om märkte jag så med risk för att vara tjatig så ska jag lägga in en liten kul grej som jag har hittat på ingen mindre än Linnea The landers blogg. ;D


Namn: Emelie Lööf.
Piercningar: Nope, men vill ha. ;D
Tatueringar: Nej men snart så.
Längd: 165
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: Ingen fin!

Är du kär i någon: Älskling!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag bor så bra här så.
Tänker du på självmord: Nej jag har det så bra så. ;)
Tycker andra att du är attraktiv: Det skulle jag väl aldrig tro.
Dricker du: Kan väl hända.
Använder du droger: Nej, och det skulle aldrig falla mej in heller.
Röker du: Tyvärr.
Vilket shampoo använder du: Olika, just nu? Sunsilk
Vilken parfym använder du: Olika, idag har jag den gröna.
Vad är du rädd för: Spindlar och höjder.
Gillar du att tvätta: Verkligen inte! Men det är kul när man väl har gjort det.
Gillar du Berg-och-dalbana: Du vet en sån där känsla när man är rädd så det är så kul!?

Senaste...
Film du hyrde: Kommer inte ihåg.
Film du köpte: Det där med minnet igen ja. ;D
Låten du lyssnade på: Hårt mot hårt-Odium
Låten du hade på hjärnan: Kan det vara what hurts the most kanske?
Låten du laddade ner: !? Minnet spökar igen.
Personen du ringde: Mamma.
Tv program du tittade på: Åh nej! Jag börjar nog bli senil.
Personen du tänkte på: Jennifer.

För eller emot...
Långdistansförhållanden: Vilket som.
Utnyttja någon: Emot, IBLAND! ;D
Självmord: Emot.
Teenage smoking: Varsågod.
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: FÖR . ;D
Köra onykter: Emot
Förhållanden: Självklart för.

Favorit...
Mat: Sallad?
Låt: Dancing in the dark?
Sak att göra: Det man känner för.
Sport: SPORT! :)
Dryck: Loka citron.
Kläder: Mjukisbraller.
Film: Jag håller på och ändrarfavorit film för tillfället, så jag har inte bestämt någon ny än.
Bil: Volvo.

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Vem har inte?
Gråtit över en flicka: Ja, vännskap är väl aldrig smärtfritt?
Ljugit för någon: Tyvärr.
Varit i slagsmål: Inte på det sättet?
Blivit arresterad: Inte det heller.

Antal...
Gånger du varit kär: Typ 2 ggr?
Gånger ditt hjärta brustit: För många.
Hjärtan brustit på grund av dej: ?
Tjejer du kysst: Vänner. :D
Killar du kysst: Hur var det med det där nu då?
pussat: Komma ihåg!?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ingen?
Ärr du har på kroppen: Några stycken.

Ska bli skoj: Körkort!
Ska inte bli skoj: När deklarationen kommer.
Sparar till: Pengar?
Väntar på: JOBB!
Dagens dryck: Trocadero.

Senaste...
Bok du läste: Hur sverige blev en mångkultur.
Personen du fick mail av: Jimmy.
Personen du fick brev av: Jennifer.
Personen du fick sms av: Anni.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Längesen!
Saken du köpte: Räknas glass?

Vad har du gjort idag: Jobbat, åkt buss, rökt, ätit, diskat och pussats.
Var det kul: Vissa saker, men inte BUSS!

Hur tidigt stiger du upp: Halv 9?
Gillar du att slåss: Det kan ju vara bra ibland.
Vad ska du göra ikväll: Bada och sova.
Är du seriös: Det vet jag inte riktigt?
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur, pollen och lite mot mjölk.
Var har du ont: Magen.
Använder du hårspray: Nästan aldrig.
Kan du stå på händer: En gång i tiden, men nu tror jag knappast det.
Favorit serie: One three hill

Håkan Hellström eller The Ark: Tummen ner för båda två!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lasse.
Salt eller socker: Socker.

Gillar du ketchup: Mm! :)
Är du glad nu: Njae, lite.
Var du glad igår: NEJ!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Jag kan inte dansa men offrar mej ibland ändå. :D
Stockholm är: Töntigt.
Göteborg är: Jag kommer tyvärr inte ihåg det heller.
Kan du sjunga: Inte för fem öre!
Mer värt än guld: Familj + (riktiga) vänner.
Spaghetti eller makaroner: Mackarones.
Ett land jag helst vill besöka: Alaska och USA



Jaja, nu ska nu inte se så mycket mer av mej idag.
Hej på er!

Jag är tydligen helt jaevla blåst!

Jag vet inte vad jag ska tro... Hela tiden kommer det upp någonting nytt. Hur många gånger ska man förlåta och acceptera det som är? Jag blir bara så jaevla besviken och sårad varje gång jag upptäcker någonting nytt!

Jag har en plan.

Jag är smart jag... ;D


www.NSF.nu
Läs på lite, det är värt det.

Mera.

Nu har jag lite mer att berätta. :)
Imorrn bär det av till uppsala direkt efter jobbet.
På torsdag så ska jag åka cross med syster och Håkan.
På fredag blir det förmodligen ut på uppdrag.
På lördag så ska jag nog till stockholm på en minnes marsch. (kanske)
Och söndag blir det VILA eller så ska jag nog höra av mej till Linnea och se om vi kanske kunde ses en sväng.

Sen blir det jobba måndag-lördag nästa vecka.
Jag har ganska fullbokat ett tag fram över nu.
Men det gör inget. :)

Ska kika runt lite på annat nu.
Hej så länge.

Och föresten...

...Så är jag så JÄVLA trött på alla jävlar som inte har något bättre för sej än att förstöra för alla andra! Har ni inget bättre för er än att ljuga och snacka skit!? Kan ni inte bara låta alla andra vara? Jag förstår inte hur det kan vara så jävla kul att sprida ut massa falska rykten och snacka en jävla massa skit? Det bevisar ju bara att jag har ett bättre liv än er. :) Det är bara att inse, jag är bäst! ;)

En vän en vän i alla väder, en vän kan man ringa till oavsett tid eller situation... Även om man inte har hörts av på hundra år så finns den ändå alltid där för att lyssna eller stödja. En vän är någon som står för vad den tycker och kan acceptera den andra oavsett .

Tack för mej! :D


Jag är utpekad.

Japp, jag ska erkänna att jag tar åt mej, men är det mej du menar så har du missuppfattat allt!

Jag har fått 2 dagar den här månaden som jag ska få jobba på bolaget.
Jag är överlycklig, det är ju en början iaf!


Jag har inte så mycket mer att säga idag faktiskt.
Jag ska bara bada och kika film sen blir det en tidig kväller.


Linnea; Haha, ja visste kommer jag ihåg det!
Det går ju inte att glömma. :D
Vilken natt det var du, dom där groggarna tog hårt dom.
Haha!


Hej så länge allihopa.

Emelie Lööf 891009. *

Jag har precis kollat på film; 27 dresses, den var väl rätt så bra. Nu är jag TRÖTT, eller det har jag vart hela dagen, men nu är det extremt. Ändå kan jag inte sova nu, för Kim har inte kommit hem än... Han kommer om ca 1 timme och då måste jag sno en cigg av honom så att jag klarar mej tills imorgon. :D
Jag har ätit soppa och nu funderar jag på att bada tills Kim kommer hem, för jag fryser så mycket. Som vanligt! ;D Men då kommer jag bara att frysa ännu mer när jag kommer upp och ska sova. Vilka problem jag har, eller inte har kanske man ska säga, eftersom att jag hittar problem i allting, hela tiden. Är jag en negativ människa? Isåfall måste jag ändra på mej, för jag vill inte vara tråkig.

Jag är nog en sån där som påverkas av vad alla andra tycker. En sån som inte vill göra någon illa men lyckas göra det hur jag än beter mej iaf, bara för att jag inte kan stå för vem jag är, eller vad jag tycker. Jag är svag och feg helt enkelt... Men ni ska veta att jag verkligen inte gör någonting för att såra någon annan, det är det sista jag vill.

God natt allihopa!
Sov så gott.

Skratta inte!

image215'
Haha! Det här är kanske hur längesen som helst!
Linnea hade lagt ut den så jag var tvungen att sno den och lägga ut den jag också.
Men fy hur man såg ut, hur gammal kan man ha vart där, 14 högst?
Oj oj, vad kul, men jag kommer iaf ihåg vad vi fick den där posen ifrån. :D
Jag bjuder på den fasst jagh skämms som satan när jag lägger ut den!

Hell yeah!

Ja nu har dom precis åkt, dom verkade iaf intresserade, men vi får väl se.
Kim och dom hade bara flyttat ett lass och ätit än, så vi får väl se när han kommer hem. :(
Jag får väl kolla på en film eller något jag då, alldeles ensam. :D

Jag hade iaf kunnat stannat hemma idag, för tvättmaskinen krånglade.
Eller avloppet lättare sagt och mamma var för lat för att fixa det när jag kom, utan det skulle hon göra precis innan jag åkte, säkert bara för att jaevlas med mej...
Hon var ju så där grinig igen också, jag som trodde att det humöret hade förvunnit nu, men icke.

Jaja, jag ska väl äta nu om jag ska slippa kramper i magen idag igen.
Trouble ska också få mat nu, sen får han kolla på film med mej ett tag.
Det skulle inte sitta helt fel med en cigg, vad ska man ta sej till?

Jaja, hej så länge.

Linnea.

Ja, idag har jag messat lite med Linnea, fick dock prata med pappa hennes först. :D Hehe, men det var iaf bra med henne och hon ska ju ha barn om en massa månader också, kul. :) Vi kom iaf fram till att vi skulle ta och träffas någon dag, det ska bli trevligt. :) Bara för att jag pratade med henne idag så ska jag nog äta barnmat; Slottsgryta, det åt vi alltid när vi var bakis förut. :D Haha.
Snart närsomhelst kommer dom som ska kolla på lägenheten, NERVÖS! Så jag hinner bara kasta in några ord nu, för jag hade tänkt att jag skulle försöka hinna diska innan.
Jag skriver mer sen. Hej så länge.

Tack Jimmy iaf! :)

Försenad.

Jag är som vanligt försenad i min planering. Gaah! Men det är bara en timme så jag hinner nog med en hel del endå. Jag har ju plockat undan nästan allt nu iaf så det är bara för mej att dammsuga och diska när jag kommer hem... Men jag har bra lust att låta det vara som det är så att Kim får göra någonting han också, men jag törs inte låta någon komma och kolla på lägenheten om det inte är ordentligt städat här.
Jaja, slut tjatat, nu moste jag springa till bussen, UTAN cigg.
Hej så länge.

Trouble och Jag.

Jag skulle ha klivit upp 5 imorse för att åka ut till valbo och tvätta lite hos mamma, men efter att ha haft feber varge kväll den här helgen så hade jag självklart det nu när jag vaknade och igentligen skulle ha jobbat idag... Glöm jobbet och vila så att du blir piggare tills imorgon istället. Trouble vart kvar hemma med mej som tur är, det är ju så tråkigt att vara ensam. Men även fast jag är sjuk så måste jag och Trouble sätta oss på bussen snart, jag måste tvätta iaf, tråkigt nog...
Ikväll är det ett par som ska komma och kolla på lägenheten, så jag moste städa här också, JAG såklart. Det lät iaf som om dom hade bestämt sej redan när dom ringde och sa att dom ville komma och kolla, för dom ville ju flytta in så fort som möjligt. Hoppas vi får lägenheten i valbo snabbare vi också då, det skulle ju vara perfekt.
Som vanligt har inte jag några ciggaretter heller, så jag kommer väl att vara tokig när dom kommer. Det är verkligen inte bra! Men det där löser sej nog på något sett ska ni se. :D
Jag är redan lite aggresiv, någon verkar skita i att vi är 2 som bor här! Men men, så är det.

Hej så länge.

...

!!!
Jag blir tokig!
Stick!


Jag saknar dej, tro det eller ej.
Det var vänskap det.

Inte min dag.

Jag sov bort hela jaevla dagen med att vakna runt 1! Jag hatar att sova bort dagarna, men jag är fortfarande trött och på dåligt humör så jag skulle kunna sova hela dagen känner jag. Kim kom hem 3 i natt och då hade Fredde precis somnat och sov redan som en stock på soffan, det gick inte att väcka honom. Jag somnade nog ganska fort jag också tror jag, jag gäspade hela kvällen igår så. Nu vaknade Trouble, men förflyttade sej bara från sängen till soffan... Han somnar säkert igen. Kim och Fredde håller på med mat så jag måste väl gå och kolla så att dom inte bränner det! ;D

Hej så länge.

Smurf.

Blå, blå och blå! ;D Haha.
Ja, det blev inte som jag tänkt mej men jag hade trevligt endå och kul också faktiskt! Freddan och Emil var ju kvar med mej så vi har vart ut på en road tripp i stora viken. :D
Kim och Robin är ute på annat uppdrag, men Kim skulle komma hem sen, men han visste inte när han skulle komma hem... :( Men hem skulle han iaf.
Det skulle ha vart ett och ett halvt år för mej och Kim idag, eller man kanske ska säga att det är det. Det var ju inte slut så vidare länge så det känns som om man inte behöver räkna dom där veckorna som slut (?). Jag vet inte...
Min Kim. <3

Jaja, nu ska jag vara soocial ett tag innan Emil åker. Hej på er.

Ensam igen?

Det verkar som om jag blir ensam ikväll igen... Jag blir tokig! Hade jag vetat det så hade jag kunnat gjort något annat istället. Men nej man får veta det precis när dom ska åka, och jag kan ju inte följa med eftersom att det inte finns platts, och jag kan inte lämna Trouble ensam. TACK!

Vilken trevlig dag, den blev verkligen precis som jag hade hoppats på att den inte skulle bli.

Kvällen.

Utdelningen gick bra, men det var tyvärr några som inte uppskattade det... Vi vart bara 6 stycken men vi fick ut en hel del ändå. Närmare 1000 stycken tyckte jag dom sa. Budskapet måste ju spridas. :)
Nu är det kväller och jag har ätit en HEL pizza, jag hade inte ätit på ett helt dygn så jag var skit hungrig. Men jag ångrade mej efter när jag var så mätt så att jag inte kunde gå. Haha! Nu sitter vi här, jag, Kim, Robin och lill Fredde... Emil och några fler (?) skulle komma också lät det som... Jag vet inte jag om dom ska dricka öl eller om det blir lugnt, jag ska vara nykter ett tag nu jag iaf. Det blev ju lite mycket i onsdags och innan det har jag druckit ganska ofta på slutet.
Ja, jag hade inte så mycket mer kul att berätta nu. Jag kanske uppdaterar senare, men det visar väl sej. Ha det så bra så länge då. Hej på er.

Nyvaken.

Vi vaknade halv 8 ungefär, och Kim har redan hunnit med att springa till bussen. Jag är fortfarande jätte trött, men det är ingen idé att jag går och lägger mej igen... Jag moste ju göra mej klar och åka ut till valbo med Trouble, ta nästa buss till gävle för lite "budskapsspridning" hehe. :D
Kim kom hem 2 inatt, så jag vet inte vad inte sen betyder för honom? Det var väl skitsamma iaf, för jag somnade typ 12, men vaknade igen kvart över 1... Dom där jaevla mardrömmarna spökar som vanligt, jag blir så less! Aldrig ska man få sova i lugn och ro utan att drömma en massa läskiga saker. Jag ringde Kim men vi la på typ på engång (Emelievarlitesur), men sen kom han hem vid 2 ju, Brat körde hem honom.

Jag moste bara säga att Trouble har blivit jätte lugn och mycket duktigare på allt nu. Det känns kul, för nu kan man tillochmed åka buss med honom utan att skämmas ihjäl. ;D <3

Solen skiner än så länge, men det blir nog snö eller regn när som helst. Det är det som är bra med att vara uppe i tid, man hinner se solen så länge den är uppe. :D

No one can get in the way of what I feel for you...
<3 (LL)

Så söt!

image214
Hittade världens sötaste bild.
Så här ska min bäbis se ut när jag får en.
:D

Det är sant.

Så jaevla sant det kan bli!

Jag ska nog gå och sova snart, har inget bättre för mej.
Kim skulle inte bli sen sa han men det vart han, för han har fortfarande inte kommit hem.
Han kommer nog inte att komma på ett bra tag heller, för nu skulle han göra en massa andra grejer.


Imorrn skulle det ha vart en speciell dag...
Jag vet inte hur speciell den blir nu.
Det känns inte bra alls för tillfället iaf.


Vet du ens vad det där ordet betyder?


Min goda mat fick bli; Inget annat än en barnmats burk.
Ingen godis vart det heller, men en film vart det iaf.
Click, jag grinade hur mycket som helst.

<3

Jag vill ha mitt körkort nu!!!

Jag hatar att åka buss! Det är så jaevla tråkigt! Det finns inget värre! Det suger så jaevla mycket!

Så nu har jag avreagerat mej lite, det fick gå ut över piss bussen istället för någon annan.
För jag är arg, ledsen och ännu mer arg på samma gång! Och det värsta är att jag vet inte varför.
Jag hatar när jag är sådär arg eller ledsen, eller båda på samma gång (!!!) men man inte vet varför, så därför blir jag ännu argare.

Jag får väl åka buss då, till sanviken, byta buss, till valbo, gå lite, vara 2 minuter, sen KANSKE bil hem, annars buss jaevel igen! Är det värt det? Jag kan ju välja mellan det eller sitta här alldeles ensam i min ensamhet.

Det blir inte så att jag åker till Jimmy iaf, för han har ju ändå inte hört av sej.
Men, nu moste jag gå och köpa cigg känner jag, innan jag blir tokig!
Tur att det finns en reserv burk med pengar, men det är Kim som får lägga tillbaka pengar i den sen för jag har inga.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

What hurts the most?

Inte så långt ögat kan nå...
Det gör ont.

Everytime I try to fly I fall whitout my wings.


image213

Ensam.

Jag känner mej så ensam.
Inte just för att jag är ensam för tillfället, jag menar på det andra sättet.
Jag vet inte varför, det bara är så...

Tillbaka på bolaget idag då, jag har haft jätte kul ända tills ALLA började mobba mej. Haha, det var jätte hemskt, men dom vart snäll igen till slut, som tur var. Slutade, åkte hem och nu sitter jag här, jag har ingen aning om vad jag ska göra men känner faktiskt mest bara för att göra ingenting. Lata mej, äta god mat och en massa godis skulle sitta jätte fint. :D Jag får ju åka hem till Jimmy om jag vill men vet inte hur det blir med det. Imorgon har jag dagen planerad men inte kvällen... Jag får ju gå på Karros 18 års fest (GRATTIS!) men vet inte om jag orkar, och jag har faen i mej inte råd heller. Det kostar ju 300 att gå in, plus att jag skulle ha haft nya kläder på det då också, så jag får nog stå över. Håkan sa att jag och Kim kunde komma förbi honom och säga hej också, så det kanske vi gör, vi får väl se. :) Och jag ska iaf träffa Mikki någon dag i helgen hade jag tänkt, och kanske Ida också.
I veckan ska vi skriva på kontraktet till den nya lägenheten på skolvägen i valbo (en gång valbo bo, alltid valbo bo.), vi skulle få nya tapeter och ny slipat golv, men inte förs i höst, det var tråkigt tyckte jag för jag vill ha nytt på en gång... På måndag kommer det hit ett par och ska kolla på våran lägenhet, och dom verkade ha bestämt sej redan, så har vi tur går det nog fort i svängarna, så slipper vi betala en massa uppsägnings månader. Fast å andra sidan vet jag inte när vi får lägenheten i valbo heller.
typ 8 veckor kvar till jag tar "studenten" (jag får ju inte eftersom att jag har gått IV i 3 år, men jag tänker låtsas), vad ska jag ta mej till? Jag måste hitta ett jobb! Men jag har ju iaf sommar jobb klart nu lät det som, utan att äns ha ansträngt mej så ringer dom till mej och vill att jag sk akomma och jobba. :D Kul.

Jag ska försöka klura ut någonting att göra nu, men jag är för lat för att göra något ansträngande nu.
Hej så länge.

Korvgubbe Mikki.

Mikki ska bli korvgubbe för resten av livet!
Haha, kolla in hennes blogg så får ni se korvmojjen.
Jaja, jag lagar mat nu, har ingen lust att bränna den.
Skulle bara berätta det där med korvarna.

Mikaela Åkerman. <3

BAKIS!

Jag blev jätte full igår, inte planerat att det skulle bli så men jag hade ju kul iaf. :D Mindre kul var det väl att jag missade sista bussen hem, men jag fick sova hos Maarit och Leif, tack! Iallafall så hoppade jag och Malin hopprep igår, på quizen alltså, det gick väl inte så värst bra, hopprepet fastnade hela tiden i någonting så vi vann inte. Sen dansade vi lite allihopa också, så nu har jag ångest över det. :P Hehe, jag kan inte dansa så jag fular mej så värst och driver med alla så då blir det så pinsamt dagen efter. :D haha.
Imorse ringde Anna och behövde personal så jag ringde Bosse och frågade om det gick bra och det gjorde det. Så idag har jag inte vart på praktiken utan jag har jobbat i ett jätte TRÅNGT litet café eller vad man ska säga. Det hade nog vart mycket roligare om jag inte hade vart så jaevla bakis. Jag vet någon som har hinkat vatten idag iaf. :) Dom ville att jag skulle jobba imorgon också men jag tror inte att jag ska göra det, jag sa ju till Bosse att det bara var idag så.
Nu har jag nyss kommit hem, efter att ha sovit på bussen och hade sån jaevla tur och vaknade precis vid min busshållsplatts. :P Nu sitter jag i soffan och tjockar i mej en massa chips. Jätte gott! :D Sen ska jag diska lite efter igår, laga mat ska jag också göra så det är klart när Kim kommer hem sen ska jag bada och sova. Hehe.

Nej nu ska jag lägga mej på soffan ett tag innan jag gör något åt stöket och böket.
Hej på er.

Jag sviker...

...Er idag, jag har alldeles för mycket för mej, Malin är snart här och Jimmy kommer väl typ vilken sekund som helst han också och jag är fortfarande inte klar! :D Haha, brottom.

Glad idag iogen iaf.
Hej så länge

Tro det eller ej...

...Men jag kom upp, efter att ha somnat om typ 2 ggr.
Men nu är jag i valbo iaf, och tänkte packa lite och så, sen bär det av till jobbet.
Nu slipper jag ju stressa ut till valbo när jag slutar, så då är det bara att åka direkt hem och göra allt jag ska.
Men vi får se hur det blir med den där prommenaden, det REGNAR!
Tänkte bara säga det, men jag uppdaterar väl när jag kommer hem skulle jag kunna tro.
Hej så länge då.

Mossberg.

image212

Jag var bara tvungen!
Haha, Mossberg är ju såå snygg just på det här kortet.
:)


Äntligen.

Jag blev precis klar, men han inte med allt jag skulle gjort...
Efter att jag lagat mat så åt vi, och sen städade jag, duschade och borstade tänderna.
Nu blev jag precis klar och satte mej här.
Orkade inte äns städa klart helt så det får duga så här, jag hoppade bara det rummet vi inte använder.
Jag han inte gå ut och gå så jag får försöka klämma in det i chemat imorgon. :D


Imorgon ska jag gå upp 5 med Kim (om jag kommer upp då), då ska jag greja en massa inför dagen.
Sen ska jag ju jobba såklart, och efter det så blir det ju quiz och grejjer hoppas jag på.
Måste försöka hinna ut till valbo en sväng i morgon också, kanske ska ta det imorrn bitti innan jobbet då. :)


Nej nu ska jag jag prata färdigt på msn sen krypa ner i sängen och sova, annaars orkar jag aldrig upp imorrn.
Ha det så bra llihopa, god natt då.
Upd imorrn.

Kom hem då!

Jag har suttit och kikat på lägenheter i valbo nu, och har hittat en som jag verkligen vill åka och titta på!!! Jag vill visa Kim men han har ju inte kommit hem än, och kommer förmodligen inte förrns om 1 timme eller så... Typiskt när man är så värst ivrig!

Jag har precis haft mitt terapi samtal med Erica också.
Haha, vi är så jaevla nördiga.
Vilka problem vi har, och vad vi är så mycket bättre än alla andra.
Nej då, det var trevligt, var ett tag sen sist.


Ja, jag har ju iaf inte kommit igång med något av det som jag skulle göra, för jag har pratat i telefonen hela tiden.
Men nu tänkte jag börja med maten och sen städa efter att jag har vart ut och gått.
Jag har iaf pratat med Kim nu och det gick bra att vi satt här imorrn innan, så vi får väl se hur det blir. :)
Men nu börjar det iaf bli ganska kallt ute igen och solen börjar gå ner, men det gör inget, jag ska ut på prommenad iaf.

Njae, nu ska jag ta mej i kragen och sluta lata mej.
Hej på er.

Fint väder.

Det är ju hur fint som helst ute idag, ska göra ett ryck här hemma sen tänkte jag faktiskt traska ut på en prommenad, själv eller inte spelar ingen som helst roll. Plus att jag är ju på så bra humör idag, jag har skrattat hela dagen på jobbet åt allt möjligt och sen fick jag skjuts hem (till storvik) av Malin, jag köpte en glass och träffade dom som jag köpte min gamla golf av, dom hade skaffat en amstaff valp som var 4 månader nu, så jaevla söt! :) Jag fastnade utanför och pratade med Niklas (grannen) också, och nu sitter jag här... Min dag är precis som dom borde vara alla dagar! Förutom att jag moste städa och så då, men det känns inte ens tråkigt nu när jag är på så bra humör.

Quiz imorgon, det ska bli skit kul, för det var så länge sen sist.
Förmodligen så¨ska vi sitta här innan, men jag moste kika med Kim vad han tycker om det först.
Tänk vad härligt det skulle vart att dra fram utemöblerna och grilla och så, lite tidigt kanske men iaf.

Äh, bloggen har vart ur funktion så länge nu så jag har för mycket att skriva om så jag struntar i att berätta vad jag har gjort dom dagarna bloggen inte funkat, så det så!

Tell me what its like to be whit you
Remind me of the things we used to do
And tell me that this time will never end
Tell me what its like, tell me again

(Rätt stavat? Jag är ingen kung på engelska direkt.)

RSS 2.0