Gravid.

Vecka 33
Kroppen: De sista två månaderna besöker du vanligtvis MVC varannan vecka, där mäter man bland annat barnets tillväxttakt. Vid den här tidpunkten är normalkurvan för symfys-fundusmåttet runt 31, men det är främst sin egen kurva man ska gå efter.

Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.


Det slog mej nu, att vi har INGENTING förberett, så nu ska jag gå och sortera bäbiskläder jag fått. Allt jag vill ha kvar ska sparas och allt annat ska kastas. :D Kim får inte vara med att bestämma nu, för då blir det aldrig gjort. :D Haha.
Det är kanske dags att börja packa en BB väska snart också, utifall liksom.


Myskväll.

Det går sakta, sakta mot minusgrader.
Så med lite tur slipper vi slasket och snön får ligga kvar. Men det är väl ingen idé att hoppas på för mycket...
Jag har precis vart ute en sväng till med min älskade hund, och det är så kul att leka med honom i den snö som finns. :) Kasta snöbollar som han fångar och se på när han gör sina lycko rus och ser överlycklig ut. Det är tamejtusan det bästa som finns, att se honom så där lycklig. :)

Kvällen smyger sej på och snart börjar alla roliga program.
Syster skulle bara äta sen skulle hon komma...Hon och Sandra.
Jag hade tänkt att göra i ordning någonting att äta innan jag också, men jag vet inte vad. Det är inte kul att laga mat åt sej själv...
Jag skulle ha behövt åka upp till skohuset också, jag måste kika om dom har kvar dom där fejk uggsen för 100 kronor, isåfall är jag ett par skor rikare idag. Vilka skor som helst måste ju vara bättre än ett par tennis skor i det här vädret, och jag är inte rikare nu, så dom får duga. Men jag måste erkänna att jag tycker att dom är otroligt fula! Och ändå har jag planerat att köpa ett par sånna bara för att dom ser så sköna ut, och jag kan behöva ett par varma sköna skor att dra barnvagnen med i vinter. :)

Idol, singing bee och skräckisar ligger på kvällens lista.


Nu frisyr.



Det är både avkortat (som tusan :'( ) och färgat.
Röd-brunt.
Syrran gjorde det här i måndags?
Och luggen ändrade hon sida på, så nu känner jag mej mer ovan än mågonsin.
Jag tror att frisören får sköta det här nästa gång. ;D

Jag är glad. :)

Uppdateringen är på topp idag, lika med mitt humör.
Jag har fixat en hel del som jag stressat upp mej för innan, så nu känns allt mycket bättre. Jag har iaf några extra dagar på mej att lösa mina problem. Det känns hur skönt som helst!
Och bättre blir det; Jag var in på blocket och kikade på hur mycket min bil ligger i värde nu, den har gått upp i pris igen så jag kan nog räkna med att få ut några tusen lappar extra. Men jag vill bli av med den på en gång, så jag ska snart springa ut och knäppa några kort och slänga ut den på blocket i lägre pris än dom andra. :)

Syster var inne på samma bana som mej inför kvällen.
Fast hon var sugen på att kika på skräckisar, och det tackar väl inte jag nej till heller. Så en kväll i soffan blir det, med idol och skräckfilmer och förhoppningsvis lite gott att tugga på.
Jag, syster och Trouble, och kanske någon annan som nappar  på vårat förslag. Det visar sej.

Jag är så taggad på att skriva en massa idag.
Men jag har inget vettigt att skriva, så ni får väl hoppa mellan raderna och se om ni hittar något intressant att läsa om. :D Jag knappar nog in en massa onödigt idag bara för att... Men så kan det vara ibland.
Jag hade iaf tänkt knäppa lite kort på busen när han leker i snön sen, så kan jag slänga upp några sånna sen, då har ni ju iaf något att titta på. :D

Nu ska jag försöka få något gjort här hemma.
Men disken är klar så det är nog bara mej själv jag ska ta tag i nu.
Det lär väl inte dröja allt för länge innan jag är här och knappar igen. :D
Hej så länge.


Kim och Alicia. :)

Snöslask.

Visserligen älskar jag snö, men inte slask.
Jag har precis varit ute med min älskade vovve, som för överigt hade hur kul som helst i snöslasket medans jag som klätt på mej jätte mycket stod och blev blöt om fötterna i brist på ett par vattentäta vinterskor. Då hjälpte tamejtusan inte mössan, vantarna, långkalsongerna och tjocktröjorna under jackan det minsta lilla, speciellt inte i den här blåsten. ;D
Jag vet då vad som står först på handlingslistan! En jacka som går att stänga och ett par vattentätavinterskor att pulsa i snön med. :)

Jag fick en lysande idé!
Jag kom på att jag ska ringa farmor och fråga om inte jag kan få komma till henne och baka någon dag. Ta och baka en massa bullar och annat gott, det skulle vara kanoners, för det är inte lika kul att baka själv och jag har brist på platts i mitt mini kök. :D
Om jag hade haft mina vattentäta vinterskor nu, då hade jag klätt på mej täckisar och hela fadderullan och tagit en promenad med Trouble till farmor och farfar och fikat och suttit framför deras öppna spis ett tag. Det hade inte vart helt fel... Men jag vill inte bli blöt om fötterna, för då blir jag väl mer förkyld än jag redan är, och jag är ju i full gång med att bota min förkylning så att jag kan hälsa på Pia någon gång.

Nej nu ska jag äta rester från igår.
Vilken toppen lunch! ;D
Hej på er.

Underbart!

För det första så hade jag världens bästa kväll igår.
Och för det andra så har snön kommit, och jag är överlycklig! Det är synd bara att det mest är slask, men det är ju snö iaf. :)
Igårkväll var allt perfekt, det var städat och fint när Kim kom hem, maten blev klar bara någon minut efter att han klivit innanför dörren och vi var helt ensamma. :) Bara han, jag och Trouble. ♥
Vi åt kanske inte den mest romantiska maten, men gott var det iaf... Korvstroganoff med ris, igen! :D Efter att vi ätit mös vi på soffan till en jätte bra film hela kvällen, alla 3. :) Sen när vi väl kröp ner i sängen slocknade Kim på en gång, stackarn! Han fick sova i ca 4 timmar innan har var tvungen att kliva upp för att åka tillbaka till jobbet... Så nu dröjer det väl innan han kommer hem igen. Och Alfons kommer ju tillbaka i helgen, så vi blir väl inte ensamma någe mer iaf...


Ikväll funderar jag på att bara ta det lugnt.
Eller jag ska bara ta det lugnt, jag funderar på att kika på idol och käka lite morot med dip eller nått. Det vore super mysigt. Det är synd bara att jag inte har någon att kika på idol tillsammans med...
Nej hörrni, nu vaknade Trouble till liv, tro det eller ej, men jag ska ta ut honom i snön nu och gå en runda. HÄRLIGA vinter väder. :)
Nu är det vinter! Snart får man julpynta. :)
Hej så länge...

En gång till...

Jag har tråkigt, så jag slänger in en lista...

Namn: Emelie Lööf.
Husdjur:  Hund, världens bästa Trouble.
Vänner: Dom ska man ta vara på.
Bästa uteställe: Det finns inga bra ställen här omkring...
Sex: :)
Längd: 167?
Land: Sverige.
KK: ...
Kändis: Jag har ingen aning..?
Pizza eller hamburgare: Max.
Färg: Rosa?
Musik: Jag har lyssnat på Alfonz när har spelar gitarr och sjunger dagligen nu...
Boende: Lägenhet.
Hockey eller fotbollskillar: Inget? :D
Piercing: Inte en enda, om inte öronen räknas då. ;D
Kärlek: Ja, min Kim. ♥
Skägg: Nej, tack!
Tomt glas: Dom senaste månaderna, ja, och några månader till... :)
Drömmar: Framgång.
Jennifer Aniston: Kim tycker att hon ser bra ut. :)
Hund eller katt: Hund, helt klart!
Favoritsport: Jag är inte så mycket för sport, men AIK. :)
Alkohol eller knark: Jag är helt emot knark, det är så jäkla egoistiskt och idiotiskt!
Livsfarligt: Ensamhet.
Är jag sämst på: Att hålla i pengar.

Äntligen!

Idag kommer Kim äntligen hem.
Och jag har längtat som en tok! Visserligen så dröjer det några timmar till, men iaf...
Alfons åker "hem" idag också, han ska till linköping, dom måste ju repa inför spelningen på lördag. Så jag och Kim får äntligen umgås lite för oss själva för en gångsskull. :) Jag är överlycklig! Dessvärre så åker ju Kim tillbaka inatt, och Alfons kommer hit igen på lördag natt eller söndag, det beror på om vi har en chafför på lördag eller inte.

Jag och mamma har tagit en runda på stan.
Vi gick och kikade lite men det blev inte långvarigt. På vägen hem stannade vi till på sibylla och käkade lite lunch, ni ska bara veta hur mycket jag åt! ;D Jag är hungrig hela tiden nu.
Jag har inte vart förbi farmor och farfar än heller, och det lär väl inte bli av som vanligt... Jag har blivit för tjock för alla mina jackor, så jag kan inte klä på mej tillräckligt för att inte frysa, då går inte jackorna att stänga så jag fryser vilket fall som helst. Så innan jag köpt en ny större jacka så lär jag nog avstå från längre promenader nu när det börjar bli så kallt.

Trouble ligger och tittar på mej med sina "jag vill gå och och gå" ögon nu, så det är väl dags att klä på sej för en runda.
Förmodligen så skriver jag inte mer idag, men imorgon så har jag hur mycket tid som helst över...
Hej så länge.

Utmaning.

Jag har blivit utmanad igen, av Nize den här gången, så nu är det väl lika bra att jag försöker mej på det här.

Regler:
* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!


1. Jag har kontrollbehov och tvångstankar som leder till tvångshandlingar.

2. Jag har bott hemmifrån sen jag var 17år. (Tillsammans med Kim)

3. Min pappa gick bort i en skoter olycka för snart 3 år sedan.

4. Jag är jämt stressad. Oavsett hur mycket tid jag har...

5. Min bästa årstid är vinter, om det är mycket snö, jag älskar snö!

6. Jag är gravid och går in i vecka 33 imorgon.

7. Utan Trouble (min och Kims hund) hade jag aldrig mått så bra som jag gör idag, han är min absolut bästa vän. (L)


(Ja, med min fantasi så får det här räcka. ;D)

Jag utmanar; Ida Lundgren, Karro Wiklund, Linnea Thelander, Annelie Berg, Erica Persson, Adam Marjavaara och Lisa Lööf.
Jag vet inte hur man länkar så det får duga att skriva. Och jag fuskar lite, jag orkar inte skriva till alla att jag utmanat dom, så vi får hoppas på att dom läser och ser det själva. :)

Huvudvärk.

Nu har jag, 2 dagar i rad, vaknat upp med en otrolig huvudvärk.
Och inte nog med det så har jag även sovit som en kratta i natt! Jag har vaknat tillochfrån hela tiden, och jag vet inte ens varför, för det har inte vart pga att jag vart tvungen att kissa. Men ikväll får jag ju iaf sova med Kim så då kanske man sover som en prinsessa igen. :)
Nog om sovandet, nu är ja iaf vaken. :D

Idag ska jag besöka farmor och farfar.
Vill inte mamma följa med så ska jag ta en prommenad. Då tänker jag ta med mej Trouble och gå en sväng med hans nyinköpta koppel och nosgrimma. Det ska bli kul tycker jag, dessvärre så gör nog inte han det, för han hatar att ha nosgrimman på sej, men han tycker om att komma ut.  ;D
Efter att jag vart hos farmor och farfar så ska jag städa upp lite hemma innan Kim kommer hem så att det är ordning och reda där, jag gissar på att det behövs dammsugas igen. Jag skulle nog seriöst behöva dammsuga varje dag igentligen, jag förstår inte hur det kan bli så lortigt på golvet efter bara en dag. ?

Nej jag får uppdatera er senare om datorn är ledig.
Alfi brukar vara bra på at beslag ta den, så vi får väl se. :D
Hej så länge.

Att inte veta...

... Jag hatar att vara ovetande om hur allt ska bli.
Jag är ett riktigt kontroll freak, och blir knäpp av bara tanken på att man inte kan kontrolera framtiden. Visserligen är det rätt spännande att inte veta vad som kommer att hända, men jag är så rädd att saker och ting ska gå fel. Jag är helt enkelt rädd för att misslyckas...

Nej, nu ska jag verkligen ta min hickande mage och besöka sängen.
Jag är inne i en trött period igen och känner att jag behöver sova så mycket som möjligt.
Inte nog med det så har jag ju min envisa rygg som inte vill ge med sej också.
Jag ska aldrig mer ha ont i ryggen när bäbisen väl kikat ut. :)
God natt!

 Vecka 10? (jag tyckte att jag var jätte tjock då.)

Vecka 31. (Det har hänt en hel del.)

Tack och bock!

Härligt att man har fått in en del namnförslag, men flera är mer än gärna välkommna. :) Det var rätt kul att en och samma person gav Tyra och Meja som förslag, dom 2 namnen ligger nämligen redan på våran kanske lista. :D Noa är också rätt fint... Vi vill inte ha för vanliga och tråkiga namn, men heller inte för utstickande.

Gårdagen vart inte som planerat.
Jag blev kvar hemma, men syrran kom och höll mej sällskap. Hon, jag och Trouble bäddade ner oss i sängen och somnade hur fort som helst.
När vi väl kom ur sängen i morse så fick vi stressa som tusan! Vi skulle ju till biltema. När vi väl kom fram till uppsala så fanns ingenting av det vi hade tänkt köpa... (!) Jag fick plocka på mej lite annat nödvändigt som behövdes hemma när det ändå var så billigt.
Efter det så åkte vi hem igen, hämtade upp Trouble och åkte och köpte ett nytt koppel, en reflexsele och en ny nosgrimma, det fick även följa med lite små godis hem. Så nu är både min och Troubles dag förgylld.

Ikväll ska jag sova hos mamma eftersom att jag inte gjorde det igår.
Kim skulle ändå inte komma hem idag, han ska komma imorgon istället. Tur är väl det, för jag saknar honom som tusan redan, och det är jag inte ensam om... Trouble stod i fönstret och kikade efter honom igår, han grinade och gnällde. Min lilla sötnos! :)
Jag och mamma har ätit varma mackor och kikar på tv, så nu måste jag sluta. Jag ska ändå snart sova.

God natt på er. :)

Namnförslag.

Jag behöver hjälp med namnförslag...
Pojknamnet är spikat, men om det blir en flicka så har vi ingen aning om vad hon ska heta.
Det värsta är att jag nästan är 100 på att det blir en tjej också, Kim därimot är säker på att det blir en pojk, så vi får väl se.



Maja har utmanat mej. :)
Dessvärre så har jag ingen aning om vad jags ka berätta så jag står nog över. ;D




Imorgon kommer Kim hem. :)
Men han åker igen TIDIGT på torsdag morgon, men jag får ju iaf träffa honom några timmar. :)
Jag längtar!



Ont om tid.

Som vanligt har jag haft dåligt med tid till datorn.
Och jag har inte så mycket tid över nu heller... Jag har haft fullt upp med att städa, diska, tvätta, och laga mat idag. Jag har även vart upp till banken och uträttat lite ärenden.
Även igår hade jag en hel del för mej, jag, mamma och syrran  var och besiktade v70n igen, och efter det så var vi och pantade en MASSA flaskor och handlade lite. Syster köpte en jätte söt tröja till bäbisen, hon kunde inte låta bli. :)
Efter att vi uträttat allt vi haft för oss så var det ju såklart dags att äta, det blev pannkakor med sylt och grädde. Klockan 5 var jag så slut att jag höll på att somna, men då var det bara att rycka upp sej. Det var nämligen så att syrran skulle klippa och färja mitt hår, som tur var vart resultatet rätt bra ändå, jag känner mej hemskt ovan med frysyren bara, men färgen vart jag jätte nöjd med.

I lördags hamnade vi i karlstad och allt gick som det skulle.
Det var kul att träffa alla människor, med tanke på att det var ett tag sen jag var med sist. Dessvärre så var det väl ingen hit för min rygg att sitta i en bil i stort sett hela dagen, men envis som jag är så skulle jag följa med ändå. Och det är jag ändå rätt glad för! Vi kom hem rätt sent (trötta jag), så jag somnade vid 10-11.
På söndagen sov vi länge, sen bar det av räka vägen till söderhamn för att släppa av Markus. Efter det så åkte vi direkt och mötte upp BB, vi skulle släppa Turbo och Trouble efter rådjur. Rådjuren upptäckte oss snabbare än planerat, så dom klarade sej undan, vilket jag är glad för. :) Men Trouble var jätte duktig och tog upp spåret efter dom iaf, men han vill inte gärna gå för långt ifrån oss så han höll sej nära oss.

Ikväll ska jag sova hos mamma, jag och syster ska ha filmkväll.
Och så fort mamma vaknar imorgon så bär det av till uppsala eller ludvika, vi ska till biltema. ;D Jag ska köpa en lamda till min bil. ÄNTLIGEN!
Trouble ska få vara hemma med Alfons medans, jag tror att han uppskattar det mer än att bli lämnad i bilen när vi går in i affärn. :D
Vi ska ta och kika runt lite på nögot köpcenter när vi ändå är i farten också, det är synd bara att man inte har pengar. Men titta kan man ju iaf göra.

Min kväll ikväll.


Så här ser min kväll ut.


Jag nuförtiden.
I mitt stökiga hem!

Vilken toppen kväll!

Eller inte!
Ja, jag vart lämnad ensam hemma med Trouble medans dom är ute och roar sej som vanligt... Det känns verkligen skit kul!
Det vart ju inget med jobbisarna heller, så då var det ännu roligare att sitta hemma själv. Det är väl skitsamma igentligen, jag får väl göra det bästa av situationen och sätta på en film eller något...

Jag är så otroligt glad att jag har min älskade syster.
Vad skulle jag göra utan henne?  Tack för att du finns min solstråle.




God natt på er, det blir en låång dag imorgon, så förmodligen kommer jag inte att uppdatera något.

Vecka 32.

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 24 okt 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 62 dagar kvar till förlossning.


Rubrik

Igår stressade jag hela dagen.
Jag började på morgonen och slutade nog inte förrän jag gått och lagt mej. Jag hade hur mycket saker att hinna med som helst! Men jag tror att jag fick det mesta gjort iaf. Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga om gårdagen, mer än att jag hade en jäkla otur, jag träffade Erica och Minna, och sen umgåddes jag jag med Jennifer ett tag. :) Så något possitivt hände ju iaf. ;D

Idag sov jag tills jag vaknade.
Det var hur skönt som helst! Jag har fortfarande inte gjort något vettigt, mer än att äta frukost, vart ut med Trouble och duschat och så. Jag ska väl snart laga mat, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för något.
Jennifer skulle kanske komma förbi en sväng också, men det verkar ta sin tid, så vi får väl se hur det blir med det. ;D

Ikäll ska jag nog träffa mina gamla jobbarkompisar från bolaget.
Det ska bli kul tror jag. :) Men jag vet inte riktigt om jag kan än, det beror på Trouble. :) Jag känner inte för att lämna honom ensam ikväll, jag vet ju hur ledsen han blir. Men det ska nog lösa sej...

Jag har inte så mycket mer att säga nu.
Hej så länge.

Min!


Vackra underbara älskling! (LL)

Idag så ska jag laga lasagne, det var ett tag sen nu. Och det är ju hur gott som helst. :) Dessvärre tycker inte Alfonz om det, men han får anpassa sej, för både Kim och jag älskar lasagne.
Klockan 6 så ska jag möta Ida, vi ska hem till Emelie och gratta henne såhär dagen innan hon fyller år. Det ska bli trevligt. :)
Imorgon så ska jag träffa Erica och Minna på dagen och öva mej lite, jag ska låta dom prova Mary Kay. Det ska bli kul, för det var verkligen längesen nu. Och inte nog med det så kommer Jennifer hem imorgon också, så vi ska träffas ett tag och snacka lite skit sen vi också.
Min helg ser ljus ut!

Nej nu ska jag ta och kasta i mej en macka eller något så länge.
Hej på er.

Mary Kay.

Jag har ju gått och blivit hudvårdskonsult.
Och jag behöver några stycken att träna på eftersom att jag fortfarande är under "utbildning". Om du är intresserad av att testa Mary Kays produkter och eventuelt börja använda dom sen så kontakta gärna mej så kan jag hjälpa er så gott jag kan med det.

Jag är jätte noga med att använda produkter som inte är djurtestade och därför vill jag påpeka att Mary Kay absolut inte använder sej av några djur försök som helst.

Är du intresserad så är det bara att maila mej på [email protected]

Uppe med tuppen.



Som ni säkert ser så har magen växt på sej en del nu.

Jag har vart uppe med tuppen varje dag den här veckan.

I måndags var jag ju tvungen att besikta massa bilar, igår var det föräldrarträff och idag skulle jag till barnmorskan.
Men man blir faktiskt rätt pigg av att kliva upp i tid, inte för stunden, men på dagen är man pigg och allert och sen somnar man på 2 röda när man ska gå och lägga sej.
Det är perfekt enligt mej.

Idag var jag ju som sagt hos barnmorskan, allt såg jätte bra ut!
Mina prover är perfekta, min kurva är perfekt och hjärtljuden är perfekt.
Allt är precis som det ska vara med andra ord. :)
Så nu kan ni inte säga att min mage är liten längre, för den växer precis som den ska!
Ni som vart gravida själva vill kanske veta mitt mått?
Nu vecka 31 ligger mitt magmått på 29.
Jag avslutade stadens besök med att köpa 2 st bodysar till bäbisen.

Hej på er!


Trouble och Turbo.

Igårkväll kom Marcus och Turbo förbi.
Trouble och Turbo lekte och hade jätte kul, det kändes jätte skönt att dom gick ihop så bra. Vi tog en åktur bort till flygfältet vid rörberg och släppte hundrana på några åkrar i närheten, och oj vad dom sprang! Trouble behöver röra på sej eftersom att han är rätt stel och nu har jag börjat att stretcha honom varje dag så vi får se om det blir någon ändring på haltandet. Jag är så glad över att han inte har ont iaf.

Idag har jag och Kim vart på föräldrargruppen igen.
Det var rätt trevligt, men det tar ju flera timmar för mej innan jag piggnar till och vaknar ordentligt. Kim dricker ju kaffe så det går fortare för honom. Tyvärr var det rätt långtråkigt för honom med tanke på att vi är en jätte liten grupp på ynka 3 par sammanlagt, och idag var det bara mammorna som kom och Kim då. Men jag tror att han är nöjd nu ändå, när han har kunnat vara med en dag iaf. Vi har ju haft sån otur att vi har fått dom flesta tiderna när Kim jobbar, och Kim har ett sånt där jobb som man helst inte kan ta ledigt ifrån, om det inte skulle vara akut såklart. Men några gånger har han kunnat följa med. 

Nu har jag duschat, gjort mej i ordning och ätit lunch.
Så nu ska jag ta ut vovven som precis vaknade till liv, sen ska jag bara invänta mamma som jag ska följa med och besikta bilen. Och sen ska jag stanna kvar i gävle, jag ska nämligen ha lite möte så att jag kommer igång och jobba snart.
Kim åker bort på jobb i 2 veckor på måndag så då kommer jag väl att komma igång med mina rutiner här hemma och ta tag i det där med jobbet också. Dessvärre så kommer jag att sakna honom som tusan! Och inte nog med det så är det 2 år för oss nu, så den dagen närmar ju sej och då vill man gärna göra något mysigt, men vi får se om han är borta på jobb då.

Jaja, jag ska iaf skärpa till mej med updateringen nu så att det slipper att bli så långa inlägg. Och vet ni vad? Jag har knäppt nya magkort som jag ska slänga upp så fort jag får tid över också.
Hej så länge gott folk.

Besikta bilar.

Idag har jag och mamma pendlat mellan valbo och besiktningen.
Både min och Kims bil skulle besiktas och nu är det gjort, men imorgon är det dags att besikta mammas bil också. ;D Vi är stammisar där nu. :D Det känns skönt ändå, för idag har jag vart relativt pigg. :) Och det är väl tur det för imorgon kommer jag väl att vara sten död. ;D Min och Kims föräldrar grupp börjar ju klockan 8.

Trouble är piggare idag, men det är fortfarande dags för ett veterinärbesök.
Han har fått vara med Alfonz hela dagen idag eftersom att jag flängt hit och dit, men dom hade vart ute och gått och så, så det såg rätt bra ut idag. :)
Men nu ska jag och Kim kika lite på lägenheter. :)

Hej så länge.

Min Trouble.

Min stackars älskling har lyckats blivit halt igen.
Jag tror att det beror på att han växer för han sover en hel del också, men på måndag blir det ett veterinärbesök så får vi se vad dom har att säga om saken.
Jag och Åsa sitter här nu och det var precis en granne som kom förbi och plingade på, hon sa att musiken som vi spelade störde henne, problemet är bara att vi inte har någon musik på, inte ens tvn är på, så det måste vara någon annan granne som stör henne. Jaja...

Igår var vi hos Robert och åkte sen ut till valbo igen.
Det vart spiltan en sväng, valbos alkokärringars tillhåll, men som tur var så var det ingen av dom som var där. Det var rätt trevligt faktiskt. Åsa och John kom ju ganska sent och ska åka hem nu snart, så dom han man inte träffa särskilt länge. :( Men det dröjer väl inte länge förrän vi ses igen kan jag tro. :)
Ikväll ska jag, Kim, Alfonz och kanske syrran spela tv spel och kiak på film, det blir en lugn kväll och det ser jag fram emot. ;D

Idag är ingen bra dag, vi skulle ju ha åkt till märsta men jag känner för att vara hemma. Jag är orolig även om jag vet att läget är stabilt just nu. Men det är ju ingenting att ta lätt på direkt. Du betyder för mycket att förlora, men jag hoppas på att framriden ser ljus ut ändå.
<3

Jag vill ha en ny dammsugare!!!

Jag är på skit dåligt humör idag!
Jag har hållt på här hemma och plockat med en massa ren tvätt och städat undan efter Kim och Alfonz hela förmiddagen. Tänk att man kan inte få hjälp med nästan någonting, och jag ska helst inte bära med tanke på att min rygg bråkar så värst, men det verkar vara svårt att förstå det. Jaja, ni märker förmodligen hur grinig jag är nu, och det blir inte bättre av att det inte går att dammsuga eftersom att våran dammsugare är trasig och jag vill ha en ny nu! Det är så jäkla äckligt här hemma för tillfället.

Trouble ska få träffa Devil och leka av sej en sväng idag.
Det kan behövas, för det var ett bra tag sen nu.
Igår vart det föresten ingen bio, vi hyrde en massa filmer och åkte hem istället. Jag träffade varken Jennifer eller Erica och det kommer jag inte att göra idag heller...
Idag kommer kankse John och Mellan hit också, men det visar väl sej. En sak är iaf säker att det är INTE JAG SOM SKA STÄDA! Men det ska bli kul att träffa dom. :)

Nej nu ska jag sura för mej själv istället.
Hej så länge.

Bio.

Ikväll klockan 18:00 börjar våran bio.
Jag måste ju erkänna att det var en konstig tid, men filmen är säkert lika bra för det. :D Vi ska se ARN 2, jag, Kim och Alfonz... Det känns som om man har 2 st killar. ;D Haha.
Första ARN filmen var jätte bra så jag har höga förväntningar på den här, jag hoppas att jag blir nöjd. :)

Jag var ensam hela kvällen igår, men Trouble var ju hemma.
Kim och Alfonz tog hundra år på sej med att göra det dom skulle så jag han tillochmed gå och lägga mej innan dom kom hem. Jennifer kom inte igår heller, det blev ju rätt sent, vi får väl se om hon kikar förbi en sväng idag kanske, eller så kikar kanske jag in hos henne en sväng, det funkar ju det också.

Nu har jag även bokat en ny tid för besiktning av min bil.
På måndag är det dags. Det ska bli så otroligt skönt att få sälja iväg bilen och få lite pengar att göra av med istället. Jag har ju en hel del på inköpslistan nu. Men det är bara saker som är nödvändiga, så det gör inget att pengarna tar slut på en gång.

Idag vaknade jag, tro det eller ej, tidigt. Jag kunde inte somna om så jag passade på att störa Kim i hans sovande också. Tillslut fick jag upp honom. Han tog ett bad medans jag gjorde frukost, det var jätte gott med en riktig frukost för en gångs skull. Hur som helst så har jag precis hunnit ta reda på disken, duschat och ringt en massa viktiga samtal, så nu återstår det bara att göra sej i ordning.
Hej så länge.

Äntligen hemma!

Det känns så skönt att ha den där biten med bilen avklarad nu!
Det där fixade Danne galant på ynka 1 timme? :) Nu är jag super nöjd och ska boka ny tid för besiktning imorgon. Hoppas att jag slipper vänta allt för länge!
Hur som helst så är Kim ledig imorgon så då (jag ska inte hoppas för mycket) kanske det blir lite gjort här hemma, med lite tur så får jag fart på dom där 2 så att hyllorna (som fortfarande inte hängts upp) hängs upp. :) Det skulle ju vara toppen.

Just nu sitter jag och väntar på att Kim ska komma hem från affärn så att jag kan laga mat.
Jag är super hungrig och det ekar i vårat kylskåp, men som sagt är han på affärn och kommer snart hem. Inte nog med det så ska förhoppningsvis Jennifer kika förbi en sväng, det skulle vara jätte kul. :) Hon skulle bara vinka av någon vid tåget och sen skulle hon ringa, så vi får väl se hur det blir.

Imorgon så har jag bestämt mej för att avra piggare, så då ska jag lyckad få hit Erica en sväng hade jag tänkt. Själv är jag så fattig att jag inte tar mej längre än innanför valbos gränser med gångavstånd. Erica tattuerade sej idag också, och det vill jag se. :)

Sist men absolut inte minst så vill jag bara säga grattis till Linnea och Jimmy! Deras dotter tittade ju ut samma natt som det var fullmåne, det vill säga måndag-tisdag. Jag har ju visserligen vetat om det sen dess men inte velat skriva något om det pga att dom kanske vill komma in i rollen själva först. :) Men idag ringde Linnea och lät relativt utvilad så då tänkte jag att det är fritt fram. :) Jag längtar tills jag får träffa lilla Alina. :)

Operation laga bil.

Som ni alla säkert förstår så är inte jag någon bilmekaniker.
Men jag hade sån tur att Danne vill hjälpa mej med min bil idag. :) TACK! För det är ju nämligen så här; att jag skulle ha besiktat den idag. Så jag och mamma tar bilen och åker in till bilprovningen... Mamma säger att bilen känns lite konstig att köra men jag tänkte inte mer på det. När vi väl kommer fram och jag kliver ur bilen för att gå och anmäla våran "närvaro" så känner jag att det luktar bränt som tusan. Jag ser att det ryker från det högra fram däcket och förstår att det är bromsen som legat i hela vägen från valbo till gävle... Vi kunde ju inte besikta bilen nu, så vi fick stanna kvar där på parkering tills bromsoket svalnat och sen köra sakta och säkert hem igen.
Det kan ju lätt bli sådär när bilen stått ett tag, det liksom rostar och har sej, men är det inte typiskt att det vart just idag när den skulle besiktas? Jaja, hur som helst så ska ju Danne hjälpa mej idag, så jag ska boka en ny tid ikväll. :) ÄNTLIGEN!

Jag har haft tvättstugan idag, samtidigt som all stress med bilen.
Som tur var har jag haft lite bärhjälp av Alfonz. :) Trouble den latmasken har legat i sängen och sovit som vanligt... Nu är all tvätt tvättad och ska bara vikas in i garderoben, men det får jag göra imorgon eller något, för nu är jag helt slut i ryggen.
Jag sitter på golvet med soffan som ryggstöd, Alfonz spelar gitarr och sjunger lite och Trouble sover fortfarande, han är LAT!

Senare idag ska kankse Jennifer kika förbi och prata lite skit med mej. :) Det ska bli kul, det var ett tag sen, och eftersom att jag är sjuk också så orkar inte jag göra något annat än att sitta hemma. Bortsett från det som meste göras alltså.
Om jag är piggare imorgon så ska jag förhoppningsvis träffa Erica också, det är verkligen på tiden! Och om jag inte är piggare så ska jag be henne komma hit ändå. :)

Jaja, hej så länge.

Film.

Nu är jag klar med maten och allt annat jag skulle göra.
Så nu har jag slagit mej ner i soffan för att kika på en film innan jag ska gå och lägga mej. Fast jag ska vara i gävle på föräldrargruppen klockan 8 så jag tror nog att jag ska pallra mej direkt till sängen istället föresten. Eller jag vet inte...
Min rygg går snart av tror jag, så det är bäst att jag lägger ifrån mej datorn nu och lägger mej ner istället.

God natt gott folk!

Rubrik.

Jag är rätt stressad nu.
Så jag ska bara bjuda på ett par bilder som jag lovat er...
Sen har jag matlagning, städning och undanplockning efter min kära karl på schemat.
Jag måste bara berätta om min otroligt söta hund som idag fick 3 st nya bollar av mej och lyckades "äta upp" alla 3 inom loppet av ca 20 minuter. Det är så kul att ge honom nya leksaker! ;D Just nu bor resterna av bollarna på mattan under vårat vardagsrumsbord, det är dom som gör mej så stressad att städa undan allt tjaffs som ligger i vägen.


Jag är en tjockis! ;D


Ja, här är resultatet på mitt byte av hårfärg.

Just nu hinner jag inte lägga upp fler bilder, vi får ta resten nästa gång., :)

Kalas.

Jag har vart på kalas hos Ida idag.
Ida hämtade upp mej vid 1 tiden, jag följde med henne och handlade det sista hon behövde för dagen, dom har en rätt stor släkt om man säger så. Jag visade henne hur man handlade med shopexpress, så hon funderar på att skaffa eget sånt där.
Vi stannade även till en sväng på ove jansson som numera heter Lundins säljlager tror jag. :D Det var kul, för det var 100 år sen jag var där sist känns det som.
När vi väl kom hem till Ida så väntade Maja och Neo där, vilken gobit han är! :)
Vi slängde i oss några mackor och sen började det ramla in lite folk allt eftersom. Fikat var hur gott som helst och inte nog med det så fick jag träffa Pia en sväng, men på avstånd. ;)

Nu har jag precis kommit ur badet.
Kim har fått smörja in mej och jag har tagit på mej en STOR stickad tröja, leggings och raggsockor, jag känner mej färdig för att bara ligga på soffan hela kvällen. Det finns ju 3 olika filmer att välja mellan idag, och någon av dom borde ju passa mej. Jag ska inte äta någon chocklad, jag tror att jag får finnar av det. Mat ska jag äta, men jag har ingen vidare lust att göra i ordning maten, så jag kanske ska beställa en pizza?

Imorgon gott folk, då ska jag äntligen färga håret. Det ska bli så oerhört skönt att slippa den här fula jäkla utväxten! Jag fick pengar av Pia i present, så dom ska gå direkt till hårfärgen. Jag ska släpa med mej Alfonz upp till köpis medans Kim är på jobbet, sen ska jag kidnappa syrran när hon slutar skolan så att hon får slänga i färgen i mitt hår. :)
Och sist men inte minst, så ska jag hoppas på att Ida vill klippa mej någon dag, hon är ju jätte duktig på det!

God natt på er, nu kommer jag INTE att skriva mer idag.
Men imorgon så lovar jag att slänga in lite kort, dels på nya håret, på magen och på några av mina händelser jag hunnit med att fota också. :D
Ni har med andra ord något att se fram emot.

10 veckor.

Jag kom på att jag ska upplysa er om jag bara har 10 veckor kvar till beräknad förlossning nu. :) Men jag ska vara ärlig och säga att jag hoppas på att det är 11-12 veckor kvar tills lillen kommer, bara för h*ns egen skull. Jag hade inte velat fylla år på juldagen eller nyårsafton eller något annat liknande iaf.
Kan ni tänka er, vecka 30? :D

Mindre pigg.

Just nu är jag fortfarande så otroligt trött att jag håller på och somnar.
Men jag har sovit en hel del, jag tror närmare bestämt att jag sovit i ca 12 timmar, bortsett från några kisspauser. Men jag blir väl piggare när jag tvättat ansiktet och grejat. Jag hoppas på det iaf, för jag hade tänkt att åka hem till Ida om inte allt för lång tid, men vi får väl se när det blir av.

Det är söndag idag.
Och det som är bra med söndagarana är att man kan göra ingenting utan att ha dåligt samvete. Inte för att jag gör särskilt mycket annars heller, men iaf. ;D
Jag tror faktiskt att jag ska ta och klä på mej och så nu, och kanske laga lite mat innan jag åker till Ida, eller jag kanske ska ta det efter?

Jaja, nu ska jag fundera ifred.
Hej så länge!

Fin väder...



Vi har vart ute hela dagen i det fins höst vädret.
Jag, Kim, Alfi och Trouble, Mackan och hans vovve Turbo åkte iväg till östanbäck och kikade på cykeltävlingen (eller vad man ska kalla det). Det var rätt skönt att komma ut och se lite folk och andas lite friskluft. Trouble och Turbo busade en del, men fy tusan vad Trouble har blivit kaxig! Han har alltid lagt sej för alla hundar men nu har han börjat stått på sej. För det första så har han blivit jätte vaktig sen jag vart gravid och för det andra så säger han ifrån på skarpen om det är någon hund han inte gillar...  Han är ju iochförsej i trots åldern nu också, men det gäller att vara snabb med att sätta honom på plats så att han inte ska bli aggesiv. Man vill ju gärna undvika att han ryker ihop med någon när det aldrig hänt förut.

När vi kom hem lagade jag korvstroganof med ris.
Det är nog våran favorit rätt, det är nog det som tillagas oftast här hemma. ;D Det är grymt gott! Teddy var även inbjuden på mat, det var trevligt. :)
Trouble har sovit sen vi kom hem, latmasken min. Dom blir nog ganska trötta av att ha så mycket runt om kring sej, dom har ju en hel del att titta på och koncentrera sej på. Men det är bra träning!
Hur som helst så blir det en lugn kväll ikväll, ingen av oss är ju som sagt särskilt pigg...

Nu ska vi spela lite spel eller något.
Vi får se vad det blir.
Hej så länge.

Fredag.

Jag har handlat kläder idag.
Det behövdes! Nu känner jag mej som en människa igen. ;D Inte nog med det så har jag vart på Idas 20 års fest också, jag gick dock hem tidigare än dom andra, men det förstår ni säkert med tanke på att klockan är så pass "lite" än. Jag hade trevligt iaf, det var kul att komma iväg och göra något med ett gäng tjejer bara. Men hon fyller för den delen inte år förrän på måndag, men på söndag ska jag dit och fika, för då kommer släkten. :)
Nu är jag precis hemkommen och tänkte snart bädda ner mej i sängen, jag är trött och förkyld.

Jag tänker på hur bra Trouble är för mej.
Han är min ögonsten och kan göra mej glad vilket humör jag än är på. Han är helt enkelt underbar, min älskade lilla prins! <3

God natt på er.
Hej så länge.


Äntligen...

...Så kan man slå sej till ro i soffan framför en film med chips och dip.

Tack så jätte mycket till er som sagt grattis. :) Hehe.
Ha en bra kväll, det ska jag ha.
Hej så länge.


Grattis älskling hur känns det att fylla år?

Det första jag hörde när jag vaknade idag var just det.
Kim är så söt! Så brukar man fråga en 5 åring som fyller år. :) Jag svarade iaf; Som vanligt, lite mer stressad bara. Han skrattade tillbaka och åkte sen till jobbet... Själv försökte jag att somna om men kunde inte för att jag var så stressad, jag har hur mycket som helst som ska göras. Hur som helst så klev jag upp och duschade, gjorde i ordning frukost och väckte Alfonz. Förtillfället väntar jag på att han ska bli klar i duschen, sen ska vi gå och möta upp syrran och springa in på köpis och handla allt sopm fattas till idag.

Kim ringde och lugnade mej.
Han kommer att sluta tidigare och kommer hem om ca 1 timme. Det ska bli så skönt med hjälp, jag behöver inte känna mej lika stressad längre. :) Underbart! Då räcker det att jag engagerar mej i min bakning och att göra mej i ordning, så får Kim och Alfonz städa och greja medans. :D

Nej nu ska jag springa iväg till köpis.
Hej så länge.

18 snart 19.

Ja, som alla förmodligen redan har listat ut så fyller ju jag år imorgon.
Jag blir en stor tjej på 19 år. ;D Jag vet inte om jag klarar av att leva upp till min ålder men jag kan inte stanna tiden direkt. :D Haha. Och jag ska ju bli mamma så med lite tur kankse jag lyckas ändå. :)
Hur som helst så har jag städat här nu, bakat och stått i, jag har än så länge bara bakat negerbollar, tårtbotten och en sockerkaka, men med hjälp av syrran som tur var. :) Jag har lagat mat också, köttgryta med potatis, men jag vet om det vart så lyckat? :D Haha.

Imorgon tänkte jag vara duktig och gå upp i tid.
Det är nämligen så att jag ska handla det som fattas och baka klart allting. Jag ska även städa en gång till för säkerhetsskull, och Kim och Alfons ska få borra och bära en massa tunga saker. Jag slipper med tanke på min rygg och min kulmage. :D Sen så ska jag väl duscha och göra mej fräsch innan det börjar komma folk, jag har en känsla av att jag kommer att få stressa en del...

Kim har kommit hem och det är hur skönt som helst att ha honom hemma.
Jag trivs med det, och jag tror att det är lite roligare för Alfonz också.
Men nu ska jag vila ryggen lite och förbereda mej inför imorgon.
God natt på er gott folk.

Handla.

Jag har vart på köpis med mamma och handlat lite nu, resten får jag ta imorgon... Lisa och mammas dammsugare ska straxt följa med mej hem och göra Alfos och Trouble sällskap, jag ska sätta Lisa på att göra negerbollar medans jag själv ska dirigera Alfons vart han ska borra upp hyllor, och sen ska jag baka tårtbotten och börja med köttgrytan som vi ska äta till middag. Kim kommer ju hem om några timmar också. :) Äntligen!

Jag hittade precis en bild på mej och magen för ca 2 veckor sen.
Jag bjuder på den och en jätte snygg bild på mamma, mej och syrran.;D



Jag ber om ursäkt för dålig bild, mobilkamera.

Det har hänt mycket sen dess. ;D

Trötter!

Idag sov jag länge, men började dagen med att prata med älsklingen.
Jag är super trött, men dagen började iaf bra. Kim ringde och väckte mej, vad jag skanar honom! Efter det så tog jag ut Trouble, satt i hundgården med honom en timme och pratade med Pia samtidigt. :) Det är skönt att höra att hon är ganska pigg endå med tanke på omständigheterna. Fast jag vågar inte träffa henne nu när jag är förkyld, det är mindre kul. Så nya bilder på magen får vänta ett tag gott folk.

Jag tänkte alldeles snart ta och baka en tårtbotten och börja städa.
Jag hade tänkt förbereda så mycket som möjligt idag, så att jag har så lite som möjligt kvar att göra imorgon... Jag vet ju inte vilken tid farmor kommer imorrn så det kan vara skönt att vara klar i god tid. :)
Jag ska spara en tårtbit till Pia, han var bra sugen på att komma och äta tårta, men det är nog ingen vidare bra idé... Jag får ta hennes tårtbit och köra hem till henne istället. :)

Nej nu sk ajag kika på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" med Alfons. ;D Haha
Hej så länge.

Underbara höstväder.

Det är så fint ute nu när solen skiner och löven visar alla möjliga färger.
Jag har kommit hem nu, lagat mat, väkt Alfons och ätit. Jag har även börjat städa lite, så dammningen är avklarad, nu hade jag tänkt vattna alla blommor och städa toan så fort Alfi har badat klart. Imorgon blir det till att baka och förbereda inför min födelsedag på torsdag. :) Sen tänkte jag försöka tvinga med mej Alfons och hans gitarr ut till hundgården en sväng, det är roligare med sällskap än att sitta ensam och kika på Trouble när han busar runt.

Just nu ligger Trouble i solan och sover.
Han trivs med det, solen är hans bästa vän efter Adam. :D
Kim ringde nyss och berättade att dom var på väg bort nu, jag hade helst sett att han kom hem till mej istället, men det är ju bra om han jobbar... Han kommer ju ändå hem imorgon och jag har ju Alfi här som sällskap så länge. Tur det!
Fast jag ska bara ta det lugnt idag. Ett varmt bad efter att jag vart ute med vovve och sen fixa lite naglar, fot"spa" och en film innan jag kryper i säng är vad som står på schemat. :) Fast självklart så ska jag laga middag också, det får bli stuvade makaroner med korv. Mums!

Nej nu ska jag sätta lite fart och sakna Kim samtidigt som jag gör någon nytta. ;D
Hej så länge.


Hela högen är sjuk.

Jag åkte ensam till föräldrargruppen idag.
Alfons var så jäkla dålig idag, han har jätte ont i halsen, har feber och mådde illa. Själv är jag inget vidare pigg jag heller, och inte Kim heller, men han har ju åkt bort på jobb nu. Hur som helst gick det bra på "kursen", det var rätt intressant. Nästa gång har ja ju Kim med mej så då blir det säkert lite roligare. :)
Nu har jag precis kommit hem till mamma för att hämta Trouble, men han sover än och är inte redo för att gå utanför dörren förren han säger till. ;D MIn sötnos!

Jag ska snart gå till banken och sen hem.
När jag kommer hem så ska jag laga i ordning lite mat och sen bara ta ett bad.
Det blir en lugn kväll med film och sen sova.

Nu ska jag käka lite med mamma.
Hej så lä'nge.

Hemma igen.

Borta bra men hemma bäst!
Äntligen är vi hemma igen efter en lång och lite halv jobbig resa. Vi kom hem igår men har haft fullt upp sen dess. Min rygg värker som tusan och jag är super nöjd med att få sova i min egen säng och kunna vila ut igen.
Spelningen vart jätte lyckad och allihopa var jätte duktiga, dessvärre så blev det lite tjaffs på andra plan men det hör inte hit.

Jag och Kim fick Alfons med oss hem.
Han ska stanna en vecka, och med tanke på att Kim blev in ringd för att jobba imorse så är ju det kul att Alfons är här så att jag slipper vara ensam. Alfons ska tillochmed följa med mej på min föräldrar-grupp som börjar imorgon klockan 8 (!). Kim skulle ha vart med, men nu vart ju han tvungen att jobba. Jag som hade velat ha honom med mej. :)

Nu ska jag gå och lägga mej.
Ha det så bra, hej så länge.

God natt.

Nu ska jag gå och lägga mej.
För jag har vart hur trött som helst hela dagen som vanligt. Kim och dom kom iaf förbi en sväng och lekte lite med barnen och var lite sociala, men dom åkte ganska fort iegn...
Jag, Åsa och barnen, Malin och hennes dotter tog en tripp till Skäggetorps centrum och handlade lite.

Vi har ätit hemmagjord pizza.
Och nu sitter vi bänkade i soffan och kikar på tv med chips och dip. Jag har blivit bortskämd av att vara här. ;D
Jaja, nu ska jag gå och lägga mej så att jag är pigg imorgon.

Hej på er och god natt!


Jag saknar Trouble!

Min älskade lilla filur! Jag saknar honom jätte mycket just nu, men det är snart söndag och då får jag träffa honom igen. :) <3 Äntligen. Men jag har det rätt bra här borta iaf, Åsa är jätte trevlig och barnen jätte mysiga. :)

Fredag.

Vårat problem löste sej igår.
Vi tog alla barnen och gick till bussen. Bussen tog oss hela vägen till Grodan, där han och dom andra var. :) Det var rätt trevligt att komma dit och umgås ett tag. Kim lekte med barnen och dom andra repade lite medans jag och Åsa satt och kikade på Kim och barnen. Hur sött som helst! När vi skulle åka hem igen så sa Kim till mej att han längtar jätte mycket tills våran lilla älskling kommer till världen. :)

Idag ska dom komma hit när dom vaknar.
Och sen ska vi umgås allihopa hela dagen, det ska bli kul. :) Ikväll blir det nog lungt så att man hinner tagga lite inför spelningen imorgon. Jag och Åsa ska åka dit ett litet tag medans hon har barnvakt, sen bär det av hemmåt
igen, men det gör inte mej någonting, huvudsaken att jag hinner träffa alla och hjälpa Kim med försäljningbordet lite. :)

Nu ska jag vara lite social, jag skriver förmodligen mer sen. :)
Hej så länge.

Rastlös.

Jag är rastlös och vet inte vad jag ska göra...
Vi skulle ju ha umgåtts med Kim och dom, men så vart det inte. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på istället. Jag och Åsa träffades för första gången igår så vi känner inte varandra så bra. Vi får väl se vad vi har att komma med...

Jag hoppas att morgondagen bli bättre planerad.
För just nu är jag rätt besviken och skulle helst bara vilja åka hem. Jag hittar inte i Linköping! Jaja, jag ska väl sluta sura nu och försöka komma på något kul att göra istället... Vi får väl se om jag uppdaterar senare eller inte.
Hej så länge.

Aj min rygg!

Efter en allt för lång bilresa så strejkar min rygg.
Jag var inte långt ifrån tårar den sista biten, att sitta i en bil med en tjockis mage i fleeeera timmar är ingen höjdare. Men jag sk ainte klaga, för jag valde själv att följa med. Det var skönt att komma fram iaf, vi blev bjuden på mat och gick och la oss, det blev ju rätt sent. Sen vaknade alla barnen i huset runt 7-8 imorse så då var det full fart igen, men jag kan nog behöva komma upp i tid!

Jag och Åsa tog Casper, Alice och Julius på en promenad.
Vi gick iväg till något köpcenter här i linköping och hanlade lite leksaker till barnen. Det var rätt skönt med en liten tripp i friska luften. Nu börjar jag bli hungrig så jag ska nog snart stoppa i mej någonting. Efter att jag har ätit hade jag tänkt att ringa Kim och be honom hämta mej så att jag kan umgås med dom ett litet tag. :) Men Grodan och Alfons ska väl repa inför spelningen i helgen så vi får väl se hur det blir.

Nej nu har jag annat för mej.
Hej på er.

Linköping.

Jag ska vara helt ärlig och berätta att jag inte håller vad jag lovat.
Det har nämligen blivit ändrade planer igen, och vi åker till Linköping redan om 1 timme. Med andra ord så kommer jag inte att lägga ut någon magbild den här veckan heller... Ni får hålla ut ett tag till.
Själv så ska jag ha jätte kul! Jag hoppas iaf på det. Haha.

Jag vet inte om jag kommer att ha tillgång till någon dator.
Så förmodligen kommer jag inte att kunna uppdatera förrän på söndag när jag kommer hem. Men jag ska försöka uppdatera er om vad som händer där borta, långt bort i ingenstans. ;D
Trouble hade turen att få vara med Adam, så han kommer väl att ha det kanon bra. :) Jag ville inte ta med honom, jag kan tänka mej att det skulle vara för stressigt och förvirrande för honom. Min lilla älskade gobit, oj vad jag kommer att sakna honom.

Tyvärr måste jag lämna er nu, jag måste göra ett ryck här hemma innan vi ska ge oss iväg.
Ha det så bra och hej så länge.

RSS 2.0