Fin väder...



Vi har vart ute hela dagen i det fins höst vädret.
Jag, Kim, Alfi och Trouble, Mackan och hans vovve Turbo åkte iväg till östanbäck och kikade på cykeltävlingen (eller vad man ska kalla det). Det var rätt skönt att komma ut och se lite folk och andas lite friskluft. Trouble och Turbo busade en del, men fy tusan vad Trouble har blivit kaxig! Han har alltid lagt sej för alla hundar men nu har han börjat stått på sej. För det första så har han blivit jätte vaktig sen jag vart gravid och för det andra så säger han ifrån på skarpen om det är någon hund han inte gillar...  Han är ju iochförsej i trots åldern nu också, men det gäller att vara snabb med att sätta honom på plats så att han inte ska bli aggesiv. Man vill ju gärna undvika att han ryker ihop med någon när det aldrig hänt förut.

När vi kom hem lagade jag korvstroganof med ris.
Det är nog våran favorit rätt, det är nog det som tillagas oftast här hemma. ;D Det är grymt gott! Teddy var även inbjuden på mat, det var trevligt. :)
Trouble har sovit sen vi kom hem, latmasken min. Dom blir nog ganska trötta av att ha så mycket runt om kring sej, dom har ju en hel del att titta på och koncentrera sej på. Men det är bra träning!
Hur som helst så blir det en lugn kväll ikväll, ingen av oss är ju som sagt särskilt pigg...

Nu ska vi spela lite spel eller något.
Vi får se vad det blir.
Hej så länge.

Kommentarer
Postat av: Maja

Korvstroganoff med ris är favvisen här oxå =) Det äter vi ofta. Lätt att göra och jättegott.

Fin liten blogg du har =)

2008-10-12 @ 08:06:15
URL: http://majanosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0