Regn och rusk.

Ä
r det meningen att det på första advent ska vara regnigt och grått ute? Det tycker inte jag... Nu borde det vara en meter snö och julbelysning i allas fönster som livar upp stämningen och gör mysfaktorn hög. Iaf enligt mitt tycke. Jag älskar snö, och jul, men tyvärr är det ju inegn riktig jul utan snö.

Jag sitter hos mamma nu.
Jag väntar på att klockan ska bli 2 så att jag kan väcka henne.  Hon har jobbat inatt, därför sover hon fortfarande. Och vi ska ju som sagt vara hos famor och farfar klockan 3 senast, så hon kan ju inte sova längre än till 2 om hon ska hinna göra sej klar...
Kim och Peter har åkt till stockholm, så dom kommer inte att vara med. Men Lisa är iaf hemma, så hon och jag har gjort oss i ordning tillsammans men nu är jag klar.

Jag ska väcka Trouble också.
Han kan behöva en prommenad innan vi ska åka bort. Jag tror att han får stanna hos mamma istället för att följa med. Han blir så upphetsad och glad om han följer med. Och inte nog med det så river han väl hela stället i ett tappert försök att leka med Olga (farmor och farfars hund) som inte alls är intreserad av honom, hon vill hellre vara med oss människor eller ligga framför brasan och puttra.

Hej så länge, nu ska jag snart äta god mat och träffa tjocka släkten.
Ha en bra dag, för det ska iaf jag. ;D


Första advent.

Jag har haft fullt upp i helgen.
Och jag har inte vart ett dugg pigg heller, därför har det inte blivit av att jag skrivit någon blogg... Men nu är jag piggare, jag har hunnit vakna och duschat, och ska snart börja göra mej i ordning. Jag ska på första advents middag hos farmor och farfar. :) Som varje annat år.
Jag är rätt taggad faktiskt.

Jag har inte så mycket mer att säga.
Men jag kan ju ge ett film tips så länge så skriver jag mer senare. ;D
Step brothers, se den. Den är hur kul som helst! :)
Hej så länge, ha en bra dag.

Sagt och gjort...

Jag har gjort allt på "att göra listan".
Jag har handlat det jag skulle plus lite till, så nu är jag pank... Men pengarna gick till det dom skulle så det har mindre betydelse.
Dessvärre har jag inte julpyntat än, jag har inte fått hem våra julkartonger än, men om Kim inte tar med dom hem idag så tänker jag åka och hämta dom själv imorgon! ;D Julgardiner ska iaf upp så fort jag kommer hem. :) Det är snabbt gjort...

Jag tänker på dej.
Mer än någonsin! Det är förvirrande det här, och jag vet inte alls hur jag ska reagera... Jag älskar dej så otroligt mycket och du har hjälpt mej med så mycket. Jag är säker på att vad du än väljer att göra så ska jag stötta dej fullt ut, det är ditt val och ditt liv. Bara du vet vad som är rätt eller fel, och det som känns bäst för dej kommer även att kännas bäst för mej.
Du vet vem du är, och jag vill att du ska veta att du är en otroligt viktig person i mina ögon, du är en förebild med sådan stark personlighet att man blir glad bara av att tänka på dej. Du är helt otroligt unik! ♥


Det som göms i snö kommer fram i tö...


Självklart är det plus-grader ute och snön smälter sakta bort.
Jag som hade förhoppningar om en vit jul, jag trodde verkligen att snön skulle få ligga kvar den här gången... Men nu verkar det som om vi får en grön jul igen, fast jag ska kanske inte vara för snabb att döma.
Trouble är deprimerad, han älskar snö, så nu vill han inte gå ut. Han kissade i princip precis utanför dörren och sen ville han bara gå in och lägga sej igen, jag får försöka komma på någonting skoj att göra med honom sen så att han blir på bättre humör.

Jag är lat idag, som alla andra dagar nu för tiden.
Jag förstår inte, jag orkar nästan ingenting, det är tillochmed jobbigt att duscha och klä på sej. Det känns som om magen ska sprängas så fort jag rör på mej ungefär, och förvärkarna börjar bli allt kraftigare. Jag känner mej så klumpig! Och på samma gång så är det hur mysigt som helst, men nu får det gjärna bli dags snart.
Hur som helst så ska jag ta mej i kragen och göra mej i ordning nu, för sen ska jag och Kim åka till IKEA och handla lite små saker eftersom att jag inte han igår...

Idag ska benen till sängen skruvas fast också.
Annars kommer jag bli liggandes i den tills bäbisen kikat ut, jag tar mej knappt upp ur sängen nu när den ligger på golvet, så det är nog på tiden att vi gör någonting åt det.
Sen ska jag göra klar min jul städning, jag skiter i att det inte är helg än, alla andra har ju redan julpyntat så varför skulle inte jag kunna få göra det?
Gardiner och ljusstakar ska upp men tomtar och gran väntar jag med någon vecka till tror jag, det är väl lite tidigt för tomtar nu va?

God natt.



God natt och sov så gott.
Det ska iaf jag göra, direkt efter att jag har kikat på filmen ANGEL. Kim har åkt bort och kommer hem inatt någon gång, men jag har ju iaf Trouble. Jag hatar när Kim är borta på nätterna!
Jag och Trouble har iaf bäddat ner oss i sängen med datorn så att vi kan kika på filmen och sen somna direkt. Jag tänkte bara skriva en rad så att ni vet att jag lever. Anledningen till att jag inte skrivit tidigare idag är mitt hemska humör, det har inte  vart min dag idag, jag har vart deprimerad som tusan...
Jag har för den delen inte gjort något speciellt idag heller, bara målat bordet hos Marina, men det han inte torka innan jag åkte hem, så jag får ta hem det någon annan dag.

Imorgon ska allt bli mycket bättre, då kommer jag att vara glad igen.
God natt på er...


Vaken.

Tro det eller ej, men jag har vart vaken sen ca 7:30.
Visserligen tog det ett tag för mej att ta mej upp från sängen, men jag har iaf vart vaken, och nu har jag ju tagit mej upp. Jag tänkte ta en lugn start på dagen med en film, sen ska jag duscha och göra mej klar, jag ska åka in till Marina och göra henne sällskap i affären idag. Jag ska även måla mitt och Kims köksbord så att vi får upp det någon gång. :)
Jag är helt ensam nu, Kim tog med sej Trouble idag, han skulle få vara med honom i garaget. Det känns tomt. ;D

Idag ska jag handla lite små saker.
Trouble är jätte fryssen och ska få ett vinter täcke, och sen så hade jag tänkt handla lite av det som är kvar till bäbisen, som badbalja, shampoo och någon salva som skulle vara bra att ha hemma. :) Det är inte mycket kvar nu, något klädes plagg och en termometer i princip. Spännande! Vad närma det känns nu, bara 29 dagar kvar...
Hur som helst så ska det bli jätte kul, jag blir på sånt bra humör när jag har fått göra av med lite pengar. :D Och det är ju extra kul när pengarna går till vovve eller bäbis. I det här fallet så är det skönt när det går till bäbisen, för då minskar inköpslistan hela tiden. :)

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha. ;D


Besök.

Varken jag eller Kim var hungriga så maten får vänta till senare.
K
im har inte kommit hem än heller, han och Peter skulle hjälpa Kiwi att handla. Jag hade iaf tur och fick besök av mamma och syster, så nu sitter vi 3 i soffan och glor. Mamma kollar på glamour som är helt värdelöst, jag sitter här och syrran smsar som vanligt. Vi har nyss fikat lite så nu är alla mätta och belåtna iaf, så lite sociala har vi vart.



Gravid.

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 25 nov 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 250 av 280. (89,3%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 4 fulla dagar (v35+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 30 dagar kvar till förlossning.

Tråkmåns.

Jag har tråkigt.
Det är nog inte riktigt min dag idag... Jag har gjort allt jag skulle men råkade glömma hundgodisen i ugnen lite förlänge så att det blev lite bränt, och inte nog med det så gick brandlarmet eftersom att spisfläkten inte fungerar hälften så bra som den ska ens. Gavlegårdarna är väl rätt kända för att inte vara så bra på att laga saker som behövs lagas?
Jag hittade ingen bra film att kika på heller, för dom som verkar bra vill jag ju se med Kim...

Hur som helst så är det väl dags för en lekstund i snön nu.
Trouble börjar bli rätt otålig så jag ska slänga på mej varma kläder och gå ut och busa med honom. :) Utan Trouble hade nog inte jag kommit ut i friska luften mycket alls, det är tur att han finns! ♥
Mamma verkar ha glömt bort mej för hon har fortfarande inte ringt, så jag och Trouble får leka utan henne.
Hej så länge.


Fixa och dona...


Jag tänker ta den lätta vägen idag.
Till att börja med tänkte jag som försvar bara berätta att det känns att det inte är lång tid kvar tills bäbisen kommer nu. Det är rätt tungt och jag är otroligt klumpig och osmidig, och idag värker magen lite extra mycket så jag tänkte fuska lite... Jag har redan diskat och röjt undan, jag har skärt upp blodpudding i småbitar som just nu står i ugnen, det ska bli hundgodis till Trouble, jag har gjort ren ugnen och spisen, så jag tänkte fuska lite och ta fönstren aldeles snart, sen får det räcka för idag. Jag kan lika gärna göra resten imorgon eller lite senare i veckan, för än så länge är det skapligt städat här, med andra ord är det inte allt för lortigt. ;D

Idag ska jag laga mjölkmakaroner med korv.
Det ska bli jätte gott! Jag älskar mjölkmakaroner. :) Men jag ska inte ha maten klar förrän runt 5 tiden, så efter att jag putsat fönstren så ska jag slå mej ner i soffan med Trouble och kika på en film, vilken vet jag inte men det finns många att välja mellan. :D Och sen så ska jag ut i snön med Trouble också, fast just nu känner jag mest bara för agtt lägga mej ner och somna, jag är super trött. Haha.

Föresten så har hela mitt ansikte svält upp, huvudet sitter tillochmed ihop med halsen, jag ser ut som en balong... Någon som vet vad det kan vara för knepigt?

Snö!

Förlorad tid.
Ja, som ni har märkt så var det ett tag sen jag skrev nu... Jag har inte haft tillgång till dator och sen har jag ängnat all min tid till Kim och Trouble. 
Jag ska berätta lite kortfattat vad jag har gjort i helgen; I fredags blev vi bjudna på middag hos Cissi och Kiwi, det var trevligt. I lördags var vi på parti middag i östergötland och även det var trevligt, men även lite chockartat. Vi kom hem riktigt sent, klockan var 4 när vi äntligen fick krypa ner i sängen. I söndags förstår ni säkert att vi först sov bort nästan hela dagen, sen träffade lekte vi med Trouble i snön och sen åkte vi och kikade på skor och handlade lite mat. Efter det så lagade jag middag och hade myskväll med Kim, Fläskfilé-gryta med marängsvisch som efterrätt och en bra film, det var underbart!
Igår sov vi också länge, (det är dags att börja vända tillbaka dygnet nu), sen var vi ute och lekte lite med Trouble i snön och sen åkte Kim och hälsade på Kiwi medanns Ida fotade mej igen, det vart bättre bilder den här gången. Sen hamnade jag och Kim hos hans pappa, där blev vi kvar ett bra tag innan vi åkte hem och mös framför en film igen. ;D

Snön har kommit och jag är överlycklig!
Jag tror nämligen att den här snön kommer att ligga kvar, och för en gångs skull får vi en vit jul. :) Jag ÄLSKAR SNÖ! Det är min och Troubles höjdpunkt när vi får gå ut och busa i snön. Igår tog vi till och med en liten spring runda i snön, det är inte alla som gör det 4 veckor innan beräknad förlossning. ;D Hur som helst så ska jag försöka locka med mej mamma ut på en promeand med Trouble idag, och då ska vi stanna på någon åker och busa som tusan. :)

Dagens sysslor.
Min dag kommer att bestå av städning igen... Jag hade nämligen tänkt att julstäda så att det bara är att plocka fram julen i helgen. Men jag har ångrat mej lite, jag nöjer mej med att putsa fönstren och röja undan lite idag, så gör jag allt annat i helgen sen, annars måste jag ju nästan börja med att storstäda det första jag gör efter att ha julpyntat. Det är ju meningen att man ska städa och julpynta samtidigt tycker jag. ;D

Nu är det dags att göra lite nytta...
Hej så länge.


Ensam.

Fotograferingen igår gick bra.
Men jag tror nog aldrig att jag vart så nervös någon gång förut... Vi ska fota en gång till på måndag och prova lite andra ljus och så, förhoppningsvis blir det ännu bättre än igår.
Jag fastnade iaf för ett av korten vi knäppte igår, jag kommer förmodligen att köpa det så att jag har det kvar. :)

Trouble ligger och snarkar på soffan.
Vi har vart ute i hundgården med Ida och Maria och kastat lite boll, så nu är han helt slut. ;D Själv så sitter jag här ensam och försöker förutspå hur min kväll kommer att sluta, men jag har ingen aning än... Det visar sej. Jag hade tänkt laga middag åt Kim och passa på att få umgås ensam med honom en enda dag medans Alfons är borta, men han verkar ha annat i kikaren...
Min bror har vart här varje dag sen Alfons åkte, så jag har inte ens vart ensam med Kim någonting än. TRÅKIGT!

Nu måste jag ta och äta någonting.
Det får bli något litet innan jag vet om Kim blir hemma med mej idag eller inte. Jag får äta riktig mat så fort jag vet...
Hej så länge.


Kort och gott.



Jag väntar på Ida.
Vi tänkte sätta igång tidigare än planerat, så Kim har precis vart hem och hämtat Trouble. Jag har städat klart och gjort mej i ordning, så jag förtjänar att sitta ner ett litet tag innan jag ska bli fotad. ;D Jag kommer att svimma!
Ida är seg som vanligt, allt tar tusen år för henne, och jag börjar få rätt tråkigt nu.

Jag längtar tills det är klart, då jag får se resultatet.
Och efter det så ska jag och Kim åka och handla, och då får ju jag fylla på fruktskålen med en massa härliga olika frukter, det är det som är höjdpunkten med att handla.
;D

Djurkompaniet.

Det blev en sen natt, och en tidig morgon.
Jag och Kim fastnade för en film så jag somnade väl runt halv 3-3 (!), och jag som brukar vara rätt tidig i säng, men filmen var iaf bra. Hur som helst så var det bara att pallra sej upp klockan 7 imorse, jag gav Kim en halvtimmes sovmorgon medans jag kokade gröt, sen åt vi tillsammans. :) Jag var hur trött som helst också för den delen...
Väl hos barnmorskan var allt bra som vanligt, alla prover och hjärtljuden var precis som det skulle. Det är så skönt att höra! Jag har dock snart gått upp 20 kilo (!) Nu väger jag 70, och då startade jag på 53, PANIK!? Äh, det hör till... Måtten på magen hade ökat med 4 cm sen sist, nu låg det på 33, och innan på 29. Helt normalt...

Efteråt åkte vi direkt till djurkompaniet som öppnade idag.
Där var det fullt med folk och deras hundar, Trouble träffade bland annat Nova där, han tänkte fråga om han fick leka med henne någon dag också, så vi får väl se vad hon har för svar på det. ;D Jaja, hur som helst så fick Trouble en massa godis, ett jätte stort ben, ett märg ben, 4 påsar lever godis, en boll och sen så passade vi på att köpa bajspåsar, och tro det eller ej, men vi förberedde oss inför vintern också... Vi köpte nämligen självhäftande bandage, man har väl bara tur om man slipper undan såriga tassar när det blir isigt och vasst ute? Nu är vi förberedd iaf.
På vägen ut passade vi på att prova ut en hundbur också, jag tror faktiskt att den får följa med hem vilken dag som helst. Som avslut på den utflykten så träffade Trouble Engla också, nu är han lycklig iaf.

Nu ska jag städa klart här hemma.
Sen tänkte jag försöka ragga med mej Ida ut på en prommenad i skogen med Trouble innan vi ska åka in till fotostudion. Jag behöver gå av mej lite nervositet tror jag, och Trouble vill kuta runt i snön lite. :)
Nu ska jag inte störa mer, hej så länge!

Prussian blue-The stranger.

Kanske hur bra som helst, och inte nog med det så är flickorna inte gamla alls. Jag fastnar för små barn som kan sjunga så otroligt bra jag, det blir liksom bättre när dom är yngre på någe vis...


Linneas Alina. :)


Jag hade tur och fick komma till doktorn idag.
Och vad jag ångrar att jag inte gått dit tidigare... Han trodde definitivt att jag hafr fått ut havandeskapspenning om jag ansökt om det tidigare, för jag kunde verklugen inte jobba med min rygg iaf. Det är synd bara att jag är så seg och kommer på det nu när det är för sent. Jaja, det är inget att hänga upp sej på, jag har iaf tur och ska få börja gå hos en sjukgymnast, med lite tur så borde det bli bra då. :)

Jag hade inte så mycket tid som jag trodde.
Nu har jag städat hela dagen, jag har precis blivit klar. Men jag är inte klar i tvättstugan än, jag ska alldeles snart gå ner och lägga om tvätten iaf, så jag är väl klar där nere om max 2 timmar. Vad skönt det ska bli att bara få lägga sej på soffan och varva ned lite innan jag måste gå och sova.
Jag och Kim skulle ha vart iväg och storhandlat idag igentligen, men han har fortfarande inte kommit hem. Han jobbar och står i, min underbara ängel! ♥   Jag tror att vi får ta det imorgon istället, för när han kommer hem så är nog både han och jag helt slut iaf, men vad gör det? Bara vi får mat i magen ändå. :)

Imorgon bär det av till barnmorskan.
Nu börjar det verkligen bli dags, tänk att det inte är lång tid kvar alls! Det känns så skönt att nästan allt är klart här hemma också. Det är inte mycket alls kvar att göra. :)
Efter att vi har vart där så får vi nog klämma in storhandlingen, för sen på eftermiddagen är mitt stora uppdrag på gång. Det är nämligen så att Ida, min kompis, jobbar som fotograf och hon ska knäppa sånna hära fina svart-vita gravid kort på mej i en riktig studio... Gissa om jag är nervös!? Jag har scen skräck och blir aldrig bra på kort, det är tur att det bara kommer att vara hon och jag där, för det är nog kul att ha kvar dom här bilderna att titta på sen. :)

Tvättstugan väntar, morsning!

Telefonräkningar.

Jag längtar tills jag och Kim får våran nya hemtelefon.
Tänk vad min mobilräkning kommer att sänkas då... Att slippa ringa försäkringskassa, hälsovård och massa andra liknande ärenden på mobilen kommer att göra hur mycket som helst. Det är mycket dyrare att uträtta massa ärenden från mobilen har jag märkt, för oftast så har dom gratis nummer för hemtelefoner medans det kostar skjortan att ringa från mobilen...

Jag har fortfarande inte kommit igång ordentligt med städningen här hemma...
Det är diskat och klart, men jag har inte äns hunnit plocka undan så att jag kan börja dammsuga än. Det tog sin tid att äta frukost, läsa tidningen och diska, och Lisa kom förbi och sa hej så då ville jag inte traska omkring och vara osocial.
Ni ska bara veta vad jag har för uppdrag i kikaren, imorgon kväll gäller det, och nervösare har jag aldrig vart tror jag! Jag kan berätta sen...

Tillbaka till städningen.

Nyfiken.



De senaste veckorna har antalet läsare av min blogg ökat som tusan.

Självklart undrar jag vilka det är som läser min blogg, jag är ju så nyfiken! Och jag kan uinte förstå vad det är jag skriver som är så intressant, själv tycker jag att min blogg är hur tråkig som helst, jag skriver mrst bara för att det är ett slags beroende och för att det är rätt roligt. :)
Så vilka är ni?

Igår åkte Alfons hem.
Han kommer tillbaka senast söndag, men jag får lite tid över till bara mej och Kim iaf. :) Underbara tanke!
Igår var en rätt härlig dag, jag började med att ta en sovmorgon lång som tusan, jag sover så oroligt dåligt på nätterna nu... Förvärkarna har gett med sej men ryggen är fortfarande inte på min sida, så idag ska jag verkligen ringa hälsovården. Hur som helst så åkte jag och Kim ut till rörberg på Robbans jobb och hälsade på, Trouble fick leka i grusgropen och sprang upp och ned för dom där branta backana tusen gånger, att han orkar det förstår jag inte! Men sen var han trött iaf. :)
Efter allt det där så var det mest en massa fläng hit och dit innan vi slog oss till ro i soffan framför en film, sen läste jag lite i en bok jag börjat titta lite i och sen somnade jag.

Idag är Kim och jobbar med sin pappa igen.
Så jag ska passa på att röja upp här hemma, med tanke på att inget som skulle göras igår blev gjort. Jag kan dessvärre inte göra allt för mycket på egen hand, jag får ju inte bära någonting. Men dammsuga och allt sånt där vanligt städ tjaffs kan jag ju göra, och sen har jag tvättstugan klockan 4. Med andra ord har jag lite tid på mej, vilket är bra eftersom att allt tar tusen år för mej. ;D

Nu är det frukost som gäller.
Hej på er.


Mitt liv som tjockis.

Jag hade planerat att lägga upp en jätte fin bild på min älskade vovve, men det fungerade inte som det skulle, så jag får ta det någon annan dag...

Jag har ju som sagt vart hos farmor hela dagen och bakat.
Jag har bara hunnit hem, fått lite mat i magen och varvat ner lite, och nu sitter jag här. Kim och Alfons åkte till Cissi och Kiwi på en fika, men efter min promenad till farmor idag och allt bakande så är jag helt slut så jag orkade inte följa med... Både ryggen och benen/fötterna har sagt god natt för länge sen. Det här är verkligen mitt liv som tjockis...

Jag fick en massa olika saker bakade idag.
Lussebullar, mazariner, cocos-kakor, drömmar med nötter och jul-stjärnor. :) Jag har tjuvsmakat och det blev super gott! Men jag får inte äta upp det innan jul, vi får se hur det går...
Julgodiset som jag ska baka sen blir det nog svårare att ha kvar än fikat iaf, jag är ju en riktig godis råtta. Än så länge har jag inte äns gjort något julgodis, så jag behöver inte oroa mej för det nu.

Ni undrar säkert vad det är jag har för mej om dagarna.
Vad det är som tar upp sån tid...
Och jag ska säga er det, att det är inte lite att förbereda och fixa med innan bäbisen kommer. Och inte nog med det så måste man ju hinna med dom gamla vanliga tråkiga vardags sysslorna, och för min del så tar ju allt dubbelt så lång tid nu för tiden. Det är rätt svårt att vara snabb med en mage mitt ivägen. ;D
Och jag får ju inte bära själv, vilket kan göra att saker och ting dröjer, Kim kanske inte har tid över just när jag har det, och för den delen så har jag onr som tusan mest hela tiden nu, så jag är inte så vidare pigg heller.

Nu ska jag ta ett varmt bad och hoppas på att ryggen ger med sej löite åtminstone...
God natt på er, vi hörs imorgon. ;D

Mycket att göra.

I lördags umgåddes jag som sagt med Linnea och Alina.
Det var jätte kul att äntligen få träffa dom, och jag fick tillochmed se deras nya lägenhet, som dessutom var hur fin som helst! Vi satt där och kiakde på film och åt popcorn, jag busade även lite med Alina innan Linnea körde hem mej. Väl hemma gjorde jag ett tappert försök till att sova, men min natt våldgästades av massa förvärkar som bråkade. Så jag och Kim valde att ta sovmorgon och vila ut oss efter den jobbiga natten. ;D

När vi pallrat oss upp ur sängen åkte vi på besök hos Kims pappa.
Där var vi i stort sett hela dagen, jag städade Kims bil invändigt medans Kim och hans pappa gjorde en massa annat, som att byta däck och greja på dom andra bilarna. :) Trouble och Alice stod för underhållningen, Alice retade Trouble så att han grinade och skrek för att han inte nådde fram och busa med henne. Vi tog en fika paus, det bjöds på nybakad sockerkaka som var jätte god! Den hade Annicka gjort, Kims pappas tjej. Sen fortsatte vi igen, det blev med andra ord en heldag ute och det behövdes nog...

Klockan 5 var det middag hos Marina.
Hon hade gjort stek och grejer, och jag kan ju säga att det smakade alldeles utmärkt! Hon hade även plockat upp hela 6 st flyttkartonger med barngrejer från källaren, det var alltså meningen att vi skulle kika igenom allt och ta det vi ville ha... Efter att besvärats av förvärkar mest hela natten och dessutom hela dagen så var jag helt slut, men vi lyckades ta oss igenom alla kartonger men allt vi fick med oss hem var sängen och en påse med lite vinterkläder. ;D Men man vill ju köpa lite saker själv också. :D

Än är det inte slut...
På hemvägen stannade vi till hos Cissi och Kiwi på en fika, där fick jag busa lite med Alicia som hade blivit jätte stor. :) Det var trevligt, men jag var som sagt helt slut så vi blev inte långvaraiga.
Efter ett tag åkte vi hem och jag kunde pusta ut, jag slängde mej på soffan och kikade på LADDER 49 som är hur bra som helst. Det var rätt komiskt, i lördags så sa jag till Kim att jag ville se den någon dag, och när jag öppnar tidningen på söndagen så går den på 4an på kvällen. :) Spikat och klart!

Idag är det julbakning som väntar.
Jag coh syster ska nämligen julbaka med farmor. Jag därimot har rätt brottom, för jag ska duscha och göra mej klar för att sen promenera dit... En prommenad kan nog behövas efter en till natt med lite sömn och en massa förvärkar, om inte annat så är det bra för ryggen. :)
Jag har längtat så värst efter den här dagen, men nu är jag jätte stressad!
Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu, vilket ni säkert blir glada för, det blev ju inte direkt ett kort inlägg. Men jag ska försöka hinna med att skriva ikväll och berätta hur det gick.
Hej så länge.



Föresten så får man julpynta om 2 helger, och det kommer jag att göra!
Sen i mitten av december så ska jag baka julgodis. :)

Vecka 35.

Nu är det bara 5 veckor kvar till beräknad förlossning.
För er som inte vet vilket datum jag har så är det 25 December. Men jag räknar med att gå över ca 2 veckor, det känns så nära nu, och det känns inte som om det är på gång på långa vägar. ;D Men jag längtar nått så otroligt mycket. :)
Jag äter 2 st alvedon 4 gånger om dagen mot ryggen nu, jag ska göra det tills på måndag och har det inte blivit bättre då så ska jag till hälsovårdscentralen. Det ser ut som om det är så det får bli, för det har inte blivit bättre alls.

Just nu sitter jag och väntar på Linnea.
Vi ska upp till IKEA och kika lite, äntligen ska jag få träffa lilla Alina. :) Det var längesen jag träffade Linnea också, så det ska bli jätte kul!
Fast nu tror jag att jag ska sätta lite fart och ta itu med sovrummet... Jag ska göra så mycket jag hinner innan Linnea är i valbo iaf, då har jag mindre att göra mot eftermiddagen. :)

Hej så länge.


Vackert!


Emma står för fotograferingen.

Underbara dag!

Det här är den bästa dagen på länge!
Den började set som vanligt, men nu mot vällningen känns allt toppen! :) Vi har nämligen precis fått hem en nyinköpt säng. Vi var upp till JYSK på nya köpis bara för att kika, men med dom priserna så kunde vi inte låta bli... Vi har ju länge pratat om att köpa ny säng, men vart tvungna att vänta pga att ekonomin sagt ifrån, men nu kom vi undan för 1500 kr. Hade det inte vart premiär priser så hade sängen kostat nästan 10000! Plus att det ändå är 10 års garanti på sängarna. Vilket kap! ;D Våra ryggar kommer att må jätte bra nu, och jag kommer att sova som en prinsessa inatt! :)

Nu ska jag slå över till IDOL och se hur det går där.
Jag som aldrig kollar på idol i vanliga fall, men nu på slutet så har jag kommit in på den banan rätt rejält. Det är fredag och jag måste ta det lugnt med ryggen, så vad ska jag göra om jag inte tittar på tv?
Jag är på så himla bra humör nu att jag skulle vara nöjd även om jag så fick sitta instängd i källaren hela kvällen. :)

Hej så länge.


Farsdag. ♥

Min älskling!



Köp den! ;D

Tjockis!

Nu känner jag mej tjock!
Men det är rätt härligt ändå, om man bortser från ryggen... Men igår kväll fick jag åka in till förlossningen för att se att alt var som det skulle, med tanke på min ryggvärk så var dom lite oroliga. Bäbisen mådde bra, men det var värre med min rygg, dom trodde att det kunde ha med njurarna att göra så jag fick skicka iväg lite prover. Men det blir nog bra snart hoppas jag! Jag fick åka hem igen när dom kikat färdigt, och jag fick någon starkare tablett som skulle hjälpa, jo hej du! Jag hoppas på att det ger med sej när jag gjort allt dom sagt åt mej.

Idag är det fredag, och jag är tillbaka i nuet.
Jag hade ju fredag igår, men idag hänger jag med. :) Jag sitter och väntar på att mamma ska vakna till liv och komma hit och hämta mej, vi skulle hitta på något nu på dagen. När Lisa slutar ska vi till Tias och Sara, Sara fyller nämligen 25 år idag så vi är dit bjudna på fika. :)

Det blir ett antal lugna dagar framöver här för mej.
Jag måste ju se till att ta det luggnt och vila ut ryggen om det ska bli bra någon gång.
Jag kanske uppdaterar senare.
Hej så länge.

God morgon.

Det kanske är lite sent, det kanske passar bättre med god dag?
Nu har jag iaf tagit mej upp ur sängen och ätit frukost... Det blev rätt sent igåt ändå, vi fasnade framför en film; Gröna milen. Alla vet väl att den är ca 3 timmar lång, så jag kom inte i säng förrän 2 inatt.
Hur som helst så ska jag försöka ta tag i lite nödvändiga saker idag, jag ska kolla om jag och Kim kan låna mammas bil på dagen så att vi l'ttare kan göra allt vi behöver göra.

Jag ligger en dag före den här veckan.
Det är fredag för mej idag? Varför vet jag inte men så är det.
Imorgon går jag in i vecka 35, tiden går så fort! Tänk att snart så ska jag och Kim bli en riktig liten familj. :) Sånna här gånger önskar man verkligen att pappa hade kunnat vara med. :'(  ♥


Nu har jag en massa annat att göra.
Hej så länge.

God natt!

Nu ska jag ta ut Trouble sen ska jag nog sova.
För min rygg vill inte alls idag, jag har så jävla ont!
Men vi har ätit korvstroganof med ris idag, och sen slog vi till på stort med kladdkaka också. ;D Det var kanske hur gott som helst! :)
Min bil är ren och fin nu också, man får ju ångest när man tänker på att den ska säljas. Den är ju bara för fin, men är man fattig så är man.

God natt gott folk, vi hörs imorgon.


På bättringsvägen.

Just nu känns allt toppen!
Det känns äntligen som om allt kommer att ordna upp sej. Som om det äntligen börjar bli bra. :)
Kim och Alfons städade här igår, jag och Kim ska snart åka och fixa lite med min bil och sen slänga ut den på blocket, vi kikar efter större lägenhet och Alfons har börjat jobba. Bara dom här sakerna gör att jag kan slappna av lite och pusta ut...

Trouble har duschat och borstat tänderna idag.
Och som ni förmodligen läst tidigare så är Trouble livrädd för duschen, men Kim löste det där galant så nu är han skinande ren. :) Det var verkligen på tiden, för det var år och dagar sen han duschade sist känns det som.
Ikväll ska jag klippa klorna hans, men jag vill inte göra det nu när han precis haft pest och pina redan. ;D

Vi får se om jag tar mej tid att uppdatera igen sen... Vi har rätt mycket att stå i om vi ska få allt klart, så jag prioriterar förmodligen bort datorn. ;D
Hej så länge.


Jag älskar dej!
Du betyder så otroligt mycket för mej.
Vad skulle jag göra utan dej?

Magkänsla.

Min magkänsla säger mej att jag saknar någonting.
Jag är helt slut i kroppen och har en ständig huvudvärk, så jag gissar på att jag har vitamin brist eller något annat liknande... Jag har vart förkyld i eviigheter och känner mej deppig. Jag antar att det har med min "vitaminbrist" att göra? Någon som känner igen det här och kan tro sej veta vad det är för fel på mej? ;D

Jag har tråkigt!
Erica ska kika förbi en sväng runt 3 tiden, men det känns som om klockan har stannat till. Jag har inte gjort någonting idag, förutom att prata i telefonen och uträttat lite sånna ärenden. Vilket iochförsej är bra men det är inte speciellt kul...
Jag känner på mej att det kommer att bli kaos när Erica kommer, hon har lite att prata om och det kan man lugnt säga att jag också har, så vi kommer nog att kväva varandra med frågor och tjatter. Men det kan kanske behövas?

Gravida jag.
Nu förstår jag vad Emma menade med att det svider på huden, som när man blivit solbränd... Jag har också börjat känna av det nu, det gör rätt ont faktiskt. Allt har liksom fått en ny känsla nu, det känns annorlundare när h*n rör sej och det känns som om man är på väg att kvävas så fort man inte sitter rakryggad. ;D Ibland känns det tillochmed som om h*ns händer och armar är på väg ut? Jag har fått tillbaka min hormonrand som jag hade i början också, varför vet jag inte, men den syns mycket starkare nu än då.
Jag klagar inte, för hur ont eller obehagligt det än är, så är det ändå mysigt på samma gång... Och jag förstår om ni tycker att det låter som om jag klagar, men det är inte alls menat så! Fast nu längtar jag ändå tills jag inte är gravid längre, jag skulle vilja känna mej lite smidigare än ett kylskåp igen. :D


Hemma igen.

Jajjemen, jag är hemma igen, men vi får se hur länge jag blir det.
Jag är hemma enbart för att jag vill vara med Kim, men jag törs knappt sätta fötterna på golvet här... Jag blir tokig av att det är så stökigt och äckligt här! Jag får panik. Jag förstår inte hur det kan vara så jävla svårt att plocka upp och städa efter sej? Som ni säkert förstår så har jag slutat att plocka efter alla andra och bara tagit reda på efter mej själv, och resultatet är kaos. Kim är faktiskt oskyldig, för han kom hem i söndags.

I lördags var jag med Jennifer och hennes kompisar till bilagan.
Vi skulle ju kika på film och ta det lugnt... Det var precis vad vi gjorde också, men sen ville vi ut på äventyr och gav oss iväg. Trouble var med Adam, och jag hade jätte kul på bilagan faktiskt! :) Jag satt mest vid ett bord men iaf. ;D Jag kom hem rätt sent och hoppade direkt i säng.
På söndagen han jag precis vakna och ta mej upp ur sängen innan jag fick veta att Kim var på väg hem. :) Äntliigen! Vi fick dessvärre stressa rätt mycket för att hinna till hans pappas farsdag middag och sen till kyrkogården för att tända ljus för pappa. Efter allt fläng hit och dit kunde vi pusta ut och mysa med en film. :)

Det här inlägget blir rätt rörigt.
Det blir lätt så när man kommer efter så många dagar...
Hur som helst så åkte vi med Mackan och Turbo till rörberg och lät vovvarna klättra i sandtagen igår. Dom sprang som tusan och hade jätte kul! :) Sen gick vi till IKEA och kikade på lite nödvändiga grejer tills bäbisen kommer. :) I helgen får jag gå dit och köpa med mej det hem, istället för att bara titta. :D

Jag uppdaterar senare, det här vart för rörigt. :P


Nedräkning.

Ja, nedräkningen har nog börjat lite smått nu, även om det är omedvetet.
Igår gick jag ju in i vecka 34, och kan ni tänka er, att det är ca 6 veckor kvar bara!? :) Jag längtar hur mycket som helst!
Det är jätte mysigt att bära runt på den här magen och dom här extra kilona man lagt på sej, verkligen! Men det är rätt tungt också, jag känner mej klumpig, det värker i fötterna och det börjar bli trångt i magen så det sparkas och brottas en hel del därinne för att h*n ska få plats. Foglossning har man ju haft och förvärkarna börjar jag känna av mer och mer...
Men det är inget att klaga på, för det är helt klart värt allt besvär, gånger 100!

Lisa kokar gröt nu, det är nog den bästa frukosten man kan äta.
Det är både hur gott som helst och mättande. :) Mannagrynsgröt, havregrynsgröt eller risgrynsgröt, det spelar ingen roll, jag äter alltihopa. Mannagrynsgröt är väl det som står på listan oftast, med hallonsylt och mjölk.
Nu är det klart så jag ska äta på en gång, jag är super hungrig!

Helena; Det är helt okej att du läser. :)

Vad gör jag vaken nu?

Jag som gått och lagt mej vid 9-10 hela veckan...
Vad gör jag vaken nu? Jo, jag har ätit god mat med mamma, Marina och bror, vi har även kikat på tv och haft det allmänt trevligt. Just nu är jag vaken enbart för att jag inte orkat ta mej upp till övervåningen än, men det dröjer nog inte förrän jag ligger ner bäddad och sussar... Om jag nu kommer att kunna somna ikväll, jag kan inte inte sluta tänka på hur min älskling mår och vad han tänker på nu.

Jag och Trouble är vänner nu, vi blev det nästan direkt efter att jag skrivit förra inlägget.
Jag klarar inte av att vara ovänn med honom, han är så söt. Han ligger och snarkar så sött i soffan nu, som vanligt, och väntar på att vi ska förflytta oss till sängen och sova för natten. Min älskade lilla sömntuta.
God natt!

Bråkstake.

Jag har vart ut på den efterlängtade promenaden som blev ett projekt jag ångrade ganska snabbt...
 Trouble traskade på så fint så till en början, men det slutade med att jag stod still, på samma ställe, med en hund som vägrade gå, i ca 30 minuter! Jag fick praktiskt taget släpa honom hem igen, jag förstår inte varför han gör så där? Nu är jag skit sur på honom och han lär inte räkna med någon mer promenad idag, han får nöja sej med en kissrunda innan det är dags att sova!

Nu ska jag kolla idol med mej själv och sura...
Jag ringer Mackan någon annan dag istället.
Och jag tänker inte sitta någe mer vid den här datorn heller, för den är så JÄVLA seg!
Förvärkar har jag också, och foglossningen kommer väl tillbaka snart också?

Tillbaka.

Nu är jag här igen...
Vad är det som gör att jag dras hit så fort jag inte har något annat för mej?
Jag har gjort ett försök till en lång promenad med Trouble, jag är piggare nu så jag kände för att röra lite på mej, men det gjorde inte han... Han vägrade gå, som vanligt när det är på mina villkor. Jag ska göra ett nytt försök snart igen tänkte jag.
Jag har pysslat med lite annat små fix också, men det är inget bra på tv, och jag har inget kul att göra, så då var datorn enda utvägen.

Jag har faktiskt inte ringt någon för att se vad dom har för sej heller.
Så jag får väl skylla mej skälv för att jag sitter här ensam, men jag vet inte vem jag skulle ha ringt? Jennifer tvättar idag och vi ska ses imorgon, Linnea har jag inte fått tag i på tusen år, Karro är rädd för min hund och jag gissar på att alla andra som tex Erica är ute på partaj. Och jag är ju som sagt inte riktgt 100 heller, jag är rätt krasslig och orkar inte göra något allt för ansträngande. Foglossning har jag också haft en hel del av på sistone så jag tippar på att det är bäst att ta det rätt lugnt, att inte vara ute och ränna. Men jag funderar på att ringa Mackan och se vad han har för sej en kväll som denna. :D

Kim då, honom saknar jag så otroligt mycket!
Jag saknar honom så fort han gör något annat, det känns som om jag tappar en arm eller något när han har annat för sej. Nej, riktigt så illa är det inte, och nu har han faktiskt vart borta i snart 2 veckor, bortsett från dom 3 (?) nätter han kommit hem... Jag älskar ju honom och trivs i hans närhet, är det så konstigt? Och snart kommer ju ingenting att vara som förut, vi kommer ju inte att ha lika mycket tid över för varandra när bäbisen kommer, man vill ju passa på att vara tillsammans så mycket som möjligt. Iaf jag. Och speciellt nu när allt börjat ordna upp sej mellan oss, nu när allt känns bra... ♥

Förmodligen är det inte sista gången för ikväll som jag skriver...
Så hej så länge.

Morotskaka och kladdkaka.

Pia kom förbi med efterskotts fika till Peter.
Hon hade köpt med sej morotskaka och kladdkaka, det var hur gott som helst! Emil var också med, det är kul att se honom för det händer så sällan. Han har blivit så vuxen och mogen på någe sätt.
Pia såg rätt pigg ut också, det är alltid lika kul. Ma blir på så bra humör då. :) Fast vi har en hel del skilda åsikter om saker och ting, så det blir lätt diskutioner, men det gör inget, jag tycker om henne lika mycket för det. :)

Jag har vart ut med vovve också.
Det blev ingen lång sväng för han verkar vara lika lat som mej idag... Han ligger som vanligt på soffan och snarkar. Men jag får ta mej i kragen sen och ta ut honom på en längre runda, det behöver han. Men nu klarar han sej ett tag till iaf.
Nej nu ska jag hålla mej till mina planer, filmen väntar. Never break down 2 heter den, jag hoppas på att den är bra.  :)


Vilken blir det nu då? :)

Morsning korsning.

Idag är jag värre än igår...
Jag är inte pigg alls, jag tror jag har dragit på mej feber nu också. Så jag blir soffliggandes hela dagen, jag tänker bara ta mej upp ur soffan när Trouble behöver gå ut. :)
Peter har kommit hem nu också, så har jag tur kanske han vill hjälpa mej att rasta Trouble så att jag får vila. Trouble vart överlycklig när Peter kom hem igen, det var så kul att se, han blev helt till sej. :)

Men hör ni nog inte så mycket av idag, min hjärna strejkar.
Så nu ska jag göra lite gröt, sätta igång en film och lägga mej på soffan.
Jag har 2 saker att se fram emot idag, Pia ommer hit och grattar Peter i efterskott och sen Kims samtal... Även om vi pratar några gånger om dagen så längtar jag lika mycket tills nästa gång han kommer att ringa, jag blir glad av att höra hans röst.

Hej på er.

Återigen...

...Hur jag än gör så går tiden så sakta att jag slutar här.
Kim får ta och komma hem snart så att jag slipper sakna honom så mycket!
Jag och mamma har vart ut i skogen med Trouble, sen träffade vi Adam på spar och Trouble vart helt till sej, så Adam kanske skulle låna trubbel på lördag. :) Då kommer jag att sakna honom också, men då får jag lite tid över till att göra något annat vettigt. Jag skulle förmodligen hitta på något med Jennifer iaf. :)

Ikväll blir det bara till att kika film och lägga sej i tid.
Jag känner mej som en pensionär, jag är helt slut! Jag ska snart äta lite gröt med syrran, sen ska jag nog ta en varm härlig dusch innan  jag tar på mej pyjamas och bäddar ner mej i soffan. ;D Jag skulle vilja vara 5 år igen.
Nej helst skulle jag vilja vrida fram tiden lite, det kunde gärna få vara dags för bäbisen att kika ut snart, men som sagt räknar jag med att h*n kommer i januari, men vi får väl se, jag har ju datum den 25 december.

Nej nu är det dags för lite gröt.
Hej på er...

Sagt och gjort...




Jag har städat mammas kök nu, och innan det var jag ut med Trouble, det värsta är bara att han blev surig och vägrade gå bara för att han inte fick leka med en boll som han hittade på grannens gård... Mammas grannar är inte så förtjusta i oss, så det hade nog inte vart så uppskattat om jag låtit honom slakta bollen.

Jag ska försöka se till att mamma följer med oss ut till skogen så att han får springa av sej lite, annars är det bara för mej att ta mina skor och traska iväg till något lämpligt ställe att släppa honom på.
Men nu ska jag laga mat, jag är rätt hungrig!

I brist på annat...

... Så slutar jag här framför datorn som vanligt.
Jag fortsätter att övertala mej själv om att jag inte har någonting att göra, fast egentligen skulle jag kunna hjälpa mamma att täda, laga mat och tvätta lite. Jag skulle även kunna väckaTrouble till liv och ta ut honom på promenad, men jag är helt enkelt för lat idag, jag väntar in i det sista. Jag är ju som sagt lite krasslig idag så jag gissar på att det är därför jag inte tar tag i mina sysslor... Jag väntar tills Trouble har vaknat av sej själv för att dra ut på tiden så mycket som möjligt, SKÄRPNING!

Ja, självklart så var ju den andra färgen på vagnen också slut.
Frågan är bara om vi måste välja en av dom färgerna som finns, även fast dom är ur trista, eller om vi törs vänta på vagnen. Jag tror ju ändå sten hårt på att jag går över tiden, men om jag blir tidigare då, då är det kört! Den 10 December fick dom in alla färgerna igen, men då tar leveransen 2-5 dagar, så jag får ju isåfall vagnen senast den 15, 10 dagar innan beräknad förlossning... Vad tror ni, törs jag vänta?

Än så länge har jag inte hört något från bror.
Jag kanske hoppades på för mycket, han kanske blir borta ett tag till? Trouble saknar honom jätte mycket och pringer och letar efter honom så fort han är vaken, men utan resultat. Än är inte dagen slut, hr vi tur så dyker han väl upp, eller åtminstone hör av sej. ;D
Nej nu ska jag bekämpa latmaskarna och sätta igång här. Ju fortare jag kommer igång, desto snabbare är jag klar, och får mer tid över till att lata mej.

Hej på er.

Gravid.

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 6 nov 2008.
Din graviditet startade Fre 21 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 apr 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 231 av 280. (82,5%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 6 fulla dagar (v32+6).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 dec 2008
Du har 49 dagar kvar till förlossning.

49 (!) Dagar kvar!!!

Beslutsångest.

Jag och Kim funderar på om vi ska byta färg på vagnen...
Vad tycker ni?




Uppe med tuppen.

Jag var faktiskt vaken klockan 7 imorse.
Jag vaknade av att syster fick ett sms, jag vet inte om det var possitivt eller negativt, men jag hoppas på det bästa. :) Dessvärre är jag förberedd på en del annat negativt, men det är väl bara att invänta och se vad som händer.
Dåliga nyheter verkar vara dagens ämne iaf... Färgen som jag valde på min vagn var slut, så jag får välja mellan att vänta på den till ca 15 december, eller att välja en annan färg. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag har ju idag på mej att tänka.

Jag känner mej sjuk igen.
Jag har ont i huvudet, snorar som en tok och är krasslig som tusan i halsen, och inte nog med det så har jag fått hosta också. Men det går väl över...
Trouble ligger ju självklart kvar i sängen och snarkar, men när han vaknar ska jag kolla med Nize om hennes Engla vill leka md Trouble, det skulle vara kul.
Det ser ut att vara rätt kallt ute, det är aldeles vitt i luften, så det är nog bäst att man klär på sej ordentligt när man ska ut. Annars får man nog med sej en massa isbjörnar hem sen.

Nu ska jag sätta mej och planera lite inför bäbisen.
Hej så länge.


Ny design.

Jag har precis fått hjälp av syrran med att designa bloggen.
Någon större skillnad vart det inte, men den är iaf lite personligare nu. Men lägg på minnet att den nuvarande designen bara är tillfällig, det får duga tills jag lärt mej hur man gör något roligare. :) Jag skulle vilja vara jätte duktig på sånt här så att jag kunnat göra precis som jag vill helt på egen hand, men jag är tyvärr inte bästa vän med datorer. Jag är lättare sagt helt värdelös på allt som har med datorer att göra. ;D

Det är kul att se att så många tycker om min vagn som jag snart får hem.
Jag längtar som tusan och har höga förväntningar. När vagnen kommer så kommer jag att känna mej lugn med tanke på att då är det absolut viktigaste på våran inköpslista avbockat och klart. Dessutom så har Linnea precis samma vagn till Alina fast en annan färg, (den är också jätte fin) så jag vet att vagnen är lagom stor och skön att dra. :) Jag hoppas bara att jag förblir nöjd också. Men det är ju ändå 1 års garanti på vagnen så skulle något gå sönder så är inte det hela världen.

Nu ska jag och Trouble traska upp till sängen.
Jag ska förbereda mej med ett glas samarin och hoppas på att få sova gott inatt.
God natt allihopa!


Imorgon verkar det som om Peter kommer hem igen. :)

Kyla.

Vindarna har vänt och kylan verkar komma tillbaka igen...
Vilket gör att det är kallt som tusan, men det possitiva är att om det kommer mer snö så är chansen stor att det ligger kvar. Det skulle ju vara helt underbart! :)
Jag och Trouble har vart ut på en prommenad i kylan iaf, och jag ångrar att jag inte var mer påklädd, så nästa gång jag ska gå ut så ska jag klä på mej ordentligt!

Jag ska följa med Alfons till gävle och visa vart han ska imorgon när han ska på arbetsintervju.
Vi ska åka med mamma runt halv 9, och sen får vi ta bussen hem... Jag tänker ta med mej Trouble så att han slipper stanna här hemma helt ensam med spökena. ;D
Nej nu måste jag sluta, Trouble vill leka lite innan vi ska åka.




Jag vill ha den här super fina badrocken till min bäbis. :)

Barnvagn.


Min blivande barnvagn.
Den kommer om 2-5 dagar.
:)


Samarin.

Har ni sovit något inatt? Det har inte jag...
Jag har haft sån otrolig halsbränna att jag i stort sett bott inne på toan, jag var inte långt ifrån att kräkas. Så, bara inatt har jag tryckt i mej 3 doser med samarin, men det har inte hjälpt mej allt för mycket. När jag tillslut lyckats somna och halsbrännan gett med sej, då vaknar jag av att jag har migrän! Jag tror jag blir tokig...

Efter lite frukost ch en dusch så kände jag mej piggare igen.
Jag och mamma gjorde oss i ordning för att sen åka in till stan för att uträtta lie ärenden. Men vi kom inte iväg förrän runt 2 tiden när vi äntligen fick liv i Trouble, han är en riktig sömntuta och hade krypit in under täcket och gömt sej för att få sova så länge som möjligt.
Vi uträttade det vi skulle och sen tog vi Trouble på en promenad i boulongern, det var jätte fint väder, och det var kul att promenera någon annanstans än i valbo, det tyckte trubbel också.

Angående vårat barnvagnsköp så är vi överens nu.
Det blir en anna&axel, och jag ska beställa den aldeles snart. :) När jag gjort det så ska jag lägga ut en bild så att ni får se hur den ser ut.
Tack för tipsen, men vi hade redan kikat på den här och det lutade åt ett köp. Vi funderade på om vi skulle hitta någon billigare begagnad, men nu köper vi den här fabriksnya vagnen för under 3000 kr, så vi är nöjd ändå. :)

Jag slänger in ett nytt inlägg sen, med bild på vagnen och så.
Hej så länge.

Grattis Peter!

Jag vill börja med att grattulera min bror  på 21 års dagen.
Han är tyvärr inte hemma så vi får vänta med att gratta honom, jag måste erkänna att jag saknar honom...
Jag har iaf haft en fartfylld dag med en massa saker att göra, till att börja med så ska jag berätta att jag hade turen på min sida igår och att Kim kom hem, så jag fick sova med honom inatt, och umgås med honom idag, vilket var hur mysigt som helst, nu lär det ju dröja ett tag innan vi ses igen... Tidigast på måndag skulle jag kunna tro.
Sen så har ju Trouble fått leka med Engla och Nova, vilket gick hur bra som helst! Trouble fick lite skäll när han var för jobbig. Nova visade vem som bestämmer och satte honom på plats, det behöver Trouble. :)
Sen har jag och mamma vart ute på ett hemligt uppdrag i sandviken innan vi åkte till farmor och farfar och fikade...

Nu sitter vi och väntar på att maten ska bli klar.
Trouble snarkar i soffan som vanligt och vi är jätte hungriga. Våran kväll kommer bestå av soffliggning och en promenad med Trouble, vi är lata och behöver rå om oss lite, så vi har köpt en påse chips.
Jag saknar redan Kim, men pengarna behövs ju... Men det hade inte vart helt fel att ha honom med sej här i soffan.
Imorgon ska jag ta itu med så mycket jag kan av mina "jag måste göra" saker, det ska bli så skönt att få så mycket som möjligt gjort.

Nu ska jag äta och sen kika på några barnvagnar på blocket, det är ju dags snart.
Hej så länge.

Hemma hos mamma.

Jag har nu vart hos mamma sen klockan halv 3-3.
Och det är hur skönt som helst. Jag har lagat mat och ätit, jag har följt med mamma och skjutsat Lisa, vi stannade även på äffären och handlade lite. Trouble har sovit hela dagen så han har nästan inte vart ut någonting, men han följde med och skjutsade Lisa, så när vi kom tillbaka tog vi en liten prommenad men nu har han somnat igen. ;D Det börjar en film klockan 9, så jag ska ta en lite längre prommenad med honom innan det så att han får göra av med lite energi, jag tänkte gå till någon åker och släppa honom lite. :)

Dåliga nyheter verkar höra till min vardag numera.
Jag tänker inte säga vad, men det är otroligt stressande och jag är orolig som tusan. Det är tur att jag är hos mamma så att vi har varandra.
Imorgon har jag en hel del att ta itu med, jag har en del samtal att ringa och jag kan bara hoppas på det bästa.

Imorgon klockan halv 1 ska Trouble och jag vara i vretas hundrastgård.
Där ska vi träffa Nize och Engla, och Emma och Nova, Trouble ska nämligen få leka med 2 stycken hundbrudar och han kommer att vara övrlycklig. :) Jag hoppas på att det går bra så att han får göra av med all energi han har, eller ska man säga all energi som han inte har med tanke på att han sover hela tiden? :D

Nu ska jag äta en saffransbulle och dricka julmust. :)
Hej så länge.


Jag vill ha jul nu! Och jag vill att Kim kommer hem nu också. ♥

Plusgrader.

Jag som hade hoppats på att minusgraderna var här för att stanna.
Men så blev det inte... Idag är det närmare 10 plus och sön lär väl vara borta till kvällningen.  Jag som ville ha mer snö och mer kyla, det är ju så underbart.
Jag hade iaf tänkt putsa fönstren här hemma idag, det vart misslyckat sist. Dammsugaren skulle behöva plockas fram för en omgång igen också, det blir så när man har en inneboende som egentligen inte får platts. Samma med spisen som behövs rengöras, och hans disk som står och väntar på att jag ska ta reda på det, men icke! Jag tänker inte göra ren varken spsien eller ta tag i hans disk, det är inte jag som ställt till med oredan så jag tänker inte ta reda på det heller. Fast vi får väl se hur det går, jag har ju mina kontrollbehov att brottas med i den här situationen...

Nu är det ändrade planer...
Jag ska ta mej hem till mamma och stanna där i minst några dagar. Så jag struntar i att putsa fönster och jag struntar i att städa och ta reda på allt efter Alfonz. Jag ska packa mej en väska och be mamma att hämta mej, det är ju ingen hit att gå med en tung väska när ryggen säger ifrån redan.
Nej nu ska jag äta lite och sen ska jag ta och göra mej klar för avfärd. ;D

Imorgon ska Trouble få leka med Engla och Nova förhoppningsvis. :)
Hej så länge.

Mörbultad.

Jag har ont i ryggen, det är det enda jag säger!
Jag har aldrig i hela mitt liv haft så här jävla ont i ryggen... Men efter en lång bilresa till stockholm, och hem igen, och efter att ha suttit på en stol hela dagen idag så känns det i ryggen kan jag säga. Nu är det slut rest inann bäbisen kommer om det inte är på dagtid man färdas. Jag är helt slut nu!

Trouble har iaf kommit hem nu.
Men han har lagt sej i soffan och somnat som vanligt. Men det är underbart att ha honom hemma igen. :) Även fast jag vet att han har haft det toppen med Adam.
Alfonz har kommit tillbaka igen också, så nu är man inte ensam längre. :D Men det kan då hända att han kommer att få tillbringa en hel del tid för sej själv, för jag är så slut att jag kommer att slockna så fort jag lägger mej i soffan. ;)

Har ni saknat någon någon gång?
Jag saknar Kim så otroligt mycket nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men han kommer väl att komma hem iaf en natt någon dag i veckan... Jag längtar hur mycket som helst.
På onsdag är det nämligen 2 år för oss också, så jag hoppas på att han kommer hem då.


Nej nu måste jag mätta magen lite, jag är hungrig!
Hej så länge.



Erica; Mitt barn kommer att veta vem du är, efter att ha träffat dej en gång, så lär h*n aldrig glömma dej. ;)


Inflamation.

Jag har lyckats dra på mej en envis jävla inflamation i fingret.
Jag har vart inflamerad hur länge som helst nu känns det som, och det värsta är att det bara blir värre för varje dag som går... Och inte nog med det så gör det piss ont också!
Det ser ut som om fingret ska spricka vilken sekund som helst.

Nu börjar det bli varmt ute igen.
Eller inte varmt, men plusgrader... Den här snön är väl borta till kvällen igen då. :(
Jag vet inte hur min kväll kommer att sluta, det verkar inte bli någon spelning för min del iaf, och Erica vill att jag ska följa med ut, men jag hatar när andra bjuder mej, jag känner mej så dum! :) Fast det skulle ha vart rätt kul. Nu har jag något att suga på idag iaf. :)

Nej nu ska jag ta och duscha och så, så får vi se hur kvällen blir. :)
Hej så länge.




RSS 2.0