I brist på annat...

... Så slutar jag här framför datorn som vanligt.
Jag fortsätter att övertala mej själv om att jag inte har någonting att göra, fast egentligen skulle jag kunna hjälpa mamma att täda, laga mat och tvätta lite. Jag skulle även kunna väckaTrouble till liv och ta ut honom på promenad, men jag är helt enkelt för lat idag, jag väntar in i det sista. Jag är ju som sagt lite krasslig idag så jag gissar på att det är därför jag inte tar tag i mina sysslor... Jag väntar tills Trouble har vaknat av sej själv för att dra ut på tiden så mycket som möjligt, SKÄRPNING!

Ja, självklart så var ju den andra färgen på vagnen också slut.
Frågan är bara om vi måste välja en av dom färgerna som finns, även fast dom är ur trista, eller om vi törs vänta på vagnen. Jag tror ju ändå sten hårt på att jag går över tiden, men om jag blir tidigare då, då är det kört! Den 10 December fick dom in alla färgerna igen, men då tar leveransen 2-5 dagar, så jag får ju isåfall vagnen senast den 15, 10 dagar innan beräknad förlossning... Vad tror ni, törs jag vänta?

Än så länge har jag inte hört något från bror.
Jag kanske hoppades på för mycket, han kanske blir borta ett tag till? Trouble saknar honom jätte mycket och pringer och letar efter honom så fort han är vaken, men utan resultat. Än är inte dagen slut, hr vi tur så dyker han väl upp, eller åtminstone hör av sej. ;D
Nej nu ska jag bekämpa latmaskarna och sätta igång här. Ju fortare jag kommer igång, desto snabbare är jag klar, och får mer tid över till att lata mej.

Hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0