Som vanligt funkar det inte som det ska fö...

Som vanligt funkar det inte som det ska för mej när jag försöker blogga... Någon nämnde något om blogg appen, men den finns väl bara till iphone? Eller har jag fel där?


Leon opererade bort en knöl bakom örat, oc...

Leon opererade bort en knöl bakom örat, och lymfkörtlarNa igår. Han var så duktig! När han vaknade var han pigg och glad, åt två glassar, drack lite saft och kissade, sen fick vi åka hem... Idag har han inte tagit en enda smärtstillande och är precis som vanligt. Han är en otroligt tuff kille!


Grabb mys i soffan!

mms_img-15289208 (MMS)

Grabb mys i soffan!


Operationen gick bra, och Leon sover som e...

mms_img628930715 (MMS)

Operationen gick bra, och Leon sover som en stock i mitt knä. Älskade pojk!


Vi har tagit plats på sjukhuset, och Leon ...

mms_img-16134150 (MMS)

Vi har tagit plats på sjukhuset, och Leon leker lite innan det är dags att byta om och sövas ner. Operationen borde gå super bra!


Idag har jag tagit tjuren i hornen och föl...

Idag har jag tagit tjuren i hornen och följt med Kate till gymmet. Man kan säga att hon körde slut på mej, och det var så skönt! I morgon kör jag på igen, fast i Valbo med linnea. Jag längtar redan!


Provade något nytt till middag i förrgår, ...

mms_img-38646757 (MMS)

Provade något nytt till middag i förrgår, kyckling med en sallad gjord på ruccola, avocado, äpplen och linfrön. Till det hade jag världens godaste sås som är gjord på avocado, fetaost, creme fraiche, och vitlök. Det måste ni prova!


Idag är jag pigg! Jag känner för att ta en...

mms_img-10146533 (MMS)

Idag är jag pigg! Jag känner för att ta en långpromenad och köra lite hemma träning, jag är helt enkelt motiverad!


Jag och corey är på väg till komvux för at...

mms_img-13083216 (MMS)

Jag och corey är på väg till komvux för att kolla upp om jag eventuellt ska börja plugga. Det är sant! Men vi får se om det går enligt mina planer...


Jag vill verkligen ge min fina familj all ...

Jag vill verkligen ge min fina familj all kärlek de förtjänar, och ge dom all tacksamhet jag känner för att dom finns här och alltid gör allt för mej! Min fina underbara Joel, som dessutom är världens bästa pappa. Min mamma som gör allt i sin makt för mej. Och lisa och Lasse som verkligen vill mitt allra bästa, och vet hur dom kan hjälpa mej på bästa sett! Och sist men absolut inte minst mina fina grabbar som ger mej den största anledningen att inte ge upp! Kärlek till alla er, som inte ger upp pga mej!


Det blev en tripp till pulka backen och le...

mms_img-10486988 (MMS)

Det blev en tripp till pulka backen och lekparken idag, men kallt var det! Hur mysigt som helst iaf, bara familjen och snö och sol!


Hockeyspel mellan far och son, undrar vem ...

mms_img606335621 (MMS)

Hockeyspel mellan far och son, undrar vem som vinner? ;-)


På väg till jobbet... Undrar hur den här d...

mms_img-53122492 (MMS)

På väg till jobbet... Undrar hur den här dagen slutar? Jag har onda aningar!


Inga inlägg ligger i ordning nu, men inläg...

Inga inlägg ligger i ordning nu, men inlägget om morgonen är gårdagens ena, och det om att corey gått är fredagens ena... (för att jag själv ska kunna hålla koll på datum senare)


Som vilken morgon som helst. Leon tittar p...

mms_img-19980120 (MMS)

Som vilken morgon som helst. Leon tittar på film, corey leker på golvet, och jag, jag kämpar för att hålla ögonen öppna!


Jag tar väl en promenad säger corey och gå...

mms_img-99404273 (MMS)

Jag tar väl en promenad säger corey och går fram och tillbaka i vardagsrummet... Leon är ute på äventyr med mormor och kommer inte hem förrän imorgon. Vad ska vi då hitta på, kan man ju undra!


Även liten har sina stunder... Och nu har ...

mms_img-85188884 (MMS)

Även liten har sina stunder... Och nu har han blivit en bestämd liten storing! Igår kväll gick han två steg helt själv flera gånger! Det tar sej... Kärlek till mina fina killar, alla tre!


Visst blev det mysigt!?

mms_img-14864938 (MMS)

Visst blev det mysigt!?


vill inte...

Det vill inte riktigt fungera som det ska för mej, jag har som vanligt försökt mms blogga flera ggr både igår och idag, men det vägrar att gå! Jag förstår inte vad felet är?

Tittade en här och såg att det hänt en mas...

Tittade en här och såg att det hänt en massa! Runt hundra besökare mer än jag brukar ha hade kikat in här just igår? Ingen aning om varför! Iaf så tackar jag för alla fina kommentarer om mina två (svar på hur många barn jag har) super fina grabbar! All 'reklam' tänker jag inte ens skänka en tanke, tyvärr! Jag är inte ute efter att utöka min blogg, skriver mest för skojs skull! Men som sagt, tack för alla fina kommentarer!


Mys morgon med pojkarna! Joel tar igen lit...

mms_img168665576 (MMS)

Mys morgon med pojkarna! Joel tar igen lite sömn, och jag försöker underhålla pojkarna på bästa sett. Undrar vad dagen har att erbjuda?


Friskluft!


Semestern i Mora i sommras.


Idag har vi vart på äventyr...
 Tro det eller ej, men vi har vart i sandviken idag, jag och grabbarna. Vi träffade Madde och Millia för lite lunch, och fraochtillbaka spring. Det var trevligt och kommer säkerligen att göras om!
 Tänk att manmår så mycket bättre av att ta sej utanför dörren här hemma! Innan man väl tar sej ut vill man bara dra täcket över huvudet ochvakna upp dagen därpå, ellr dagen efter det...

Klockslag och bussresor...
Vi kom till S-viken straxt efter 12, min fina, underbara Joel körde oss dit innan han styrde mot jobbet.
Sen spenderade vi hela dagen där, och tog inte bussen hemmåt förren halv 5, tror jag hon var?
Corey sov en halvtimme på bussen, men vaknade så fort vi klev in på köpis. Väl där handlade iaf jag med mej 3 st kuddar hem, och Leon fick pannkaka inna vi traskade hemmåt.
 När jag kliver innanför dörren hemma ser jag att Leon sover och därmed gick det fort att lägga kottarna som var helt slut efter dagen.

Och nu då? Vi får se vad som händer...


I förrgår blev en dag fylld av kaos, jag m...

dsc_0300 (MMS)

I förrgår blev en dag fylld av kaos, jag mådde inte bra alls och fick en del ångest attacker... Som tur är så har jag min underbara familj som gör vad som helst för mej, och snart nog var allt under kontroll. Jag fick träffa en läkare som gav mej en diagnos, vilket inte är så positivt, men nu vet jag åtminstone vad jag har för fel, och kan äntligen börja jobba med det hos i en KBT terapi. Håll tummarna för mej!


Andra januari börjar inte direkt toppen......

mms_img145033198 (MMS)

Andra januari börjar inte direkt toppen... Leon vaknar tidigt och jag är i stort behov av sovmorgon, sen blir det bråk och gnäll. Tur är väl att Leon fått sej en riktigt uppskattad present, blixten bilbanan!


RSS 2.0