Hemma igen.

Jajjemen, jag är hemma igen, men vi får se hur länge jag blir det.
Jag är hemma enbart för att jag vill vara med Kim, men jag törs knappt sätta fötterna på golvet här... Jag blir tokig av att det är så stökigt och äckligt här! Jag får panik. Jag förstår inte hur det kan vara så jävla svårt att plocka upp och städa efter sej? Som ni säkert förstår så har jag slutat att plocka efter alla andra och bara tagit reda på efter mej själv, och resultatet är kaos. Kim är faktiskt oskyldig, för han kom hem i söndags.

I lördags var jag med Jennifer och hennes kompisar till bilagan.
Vi skulle ju kika på film och ta det lugnt... Det var precis vad vi gjorde också, men sen ville vi ut på äventyr och gav oss iväg. Trouble var med Adam, och jag hade jätte kul på bilagan faktiskt! :) Jag satt mest vid ett bord men iaf. ;D Jag kom hem rätt sent och hoppade direkt i säng.
På söndagen han jag precis vakna och ta mej upp ur sängen innan jag fick veta att Kim var på väg hem. :) Äntliigen! Vi fick dessvärre stressa rätt mycket för att hinna till hans pappas farsdag middag och sen till kyrkogården för att tända ljus för pappa. Efter allt fläng hit och dit kunde vi pusta ut och mysa med en film. :)

Det här inlägget blir rätt rörigt.
Det blir lätt så när man kommer efter så många dagar...
Hur som helst så åkte vi med Mackan och Turbo till rörberg och lät vovvarna klättra i sandtagen igår. Dom sprang som tusan och hade jätte kul! :) Sen gick vi till IKEA och kikade på lite nödvändiga grejer tills bäbisen kommer. :) I helgen får jag gå dit och köpa med mej det hem, istället för att bara titta. :D

Jag uppdaterar senare, det här vart för rörigt. :P


Kommentarer
Postat av: Anonym

2008-11-11 @ 13:48:21
Postat av: tilda

tack för tipset. den ska jag genast tanka hem :)

2008-11-11 @ 13:49:03
URL: http://tildasetterlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0