Plusgrader.

Jag som hade hoppats på att minusgraderna var här för att stanna.
Men så blev det inte... Idag är det närmare 10 plus och sön lär väl vara borta till kvällningen.  Jag som ville ha mer snö och mer kyla, det är ju så underbart.
Jag hade iaf tänkt putsa fönstren här hemma idag, det vart misslyckat sist. Dammsugaren skulle behöva plockas fram för en omgång igen också, det blir så när man har en inneboende som egentligen inte får platts. Samma med spisen som behövs rengöras, och hans disk som står och väntar på att jag ska ta reda på det, men icke! Jag tänker inte göra ren varken spsien eller ta tag i hans disk, det är inte jag som ställt till med oredan så jag tänker inte ta reda på det heller. Fast vi får väl se hur det går, jag har ju mina kontrollbehov att brottas med i den här situationen...

Nu är det ändrade planer...
Jag ska ta mej hem till mamma och stanna där i minst några dagar. Så jag struntar i att putsa fönster och jag struntar i att städa och ta reda på allt efter Alfonz. Jag ska packa mej en väska och be mamma att hämta mej, det är ju ingen hit att gå med en tung väska när ryggen säger ifrån redan.
Nej nu ska jag äta lite och sen ska jag ta och göra mej klar för avfärd. ;D

Imorgon ska Trouble få leka med Engla och Nova förhoppningsvis. :)
Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0