BAKIS!

Jag blev jätte full igår, inte planerat att det skulle bli så men jag hade ju kul iaf. :D Mindre kul var det väl att jag missade sista bussen hem, men jag fick sova hos Maarit och Leif, tack! Iallafall så hoppade jag och Malin hopprep igår, på quizen alltså, det gick väl inte så värst bra, hopprepet fastnade hela tiden i någonting så vi vann inte. Sen dansade vi lite allihopa också, så nu har jag ångest över det. :P Hehe, jag kan inte dansa så jag fular mej så värst och driver med alla så då blir det så pinsamt dagen efter. :D haha.
Imorse ringde Anna och behövde personal så jag ringde Bosse och frågade om det gick bra och det gjorde det. Så idag har jag inte vart på praktiken utan jag har jobbat i ett jätte TRÅNGT litet café eller vad man ska säga. Det hade nog vart mycket roligare om jag inte hade vart så jaevla bakis. Jag vet någon som har hinkat vatten idag iaf. :) Dom ville att jag skulle jobba imorgon också men jag tror inte att jag ska göra det, jag sa ju till Bosse att det bara var idag så.
Nu har jag nyss kommit hem, efter att ha sovit på bussen och hade sån jaevla tur och vaknade precis vid min busshållsplatts. :P Nu sitter jag i soffan och tjockar i mej en massa chips. Jätte gott! :D Sen ska jag diska lite efter igår, laga mat ska jag också göra så det är klart när Kim kommer hem sen ska jag bada och sova. Hehe.

Nej nu ska jag lägga mej på soffan ett tag innan jag gör något åt stöket och böket.
Hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0