Ensamma hemma.




Jag och Trouble är ensammma hemma.
Kim, bror min, Kiwi, Tobbe och Forslund är på fotboll i stockholm. AIK-Djurgården, gissa om jag är avundsjuk; Ja! Men jag och Trouble fick stanna hemma idag, vi behöver vila ut oss efter gårdagens tripp, man orkar inte med lika mycket nu för tiden...
Jag har suttit och läst på inför förlossningen, jag fick så mycket papper sist jag var hos barnmorskan så jag har definitivt en massa att läsa. Det är intressant och förmodligen till stor fördel att ha läst så mycket som man kan.
Just nu ligger trouble och snarkar i sängen och jag funderar faktiskt att göra honom sällskap, jag är helt slut!

Idag har jag stressat som en tok!
Jag vet att det inte är till någon större fördel alls, men det är inte lätt att inte stressa när man har bråttom. Vi kom iväg försent från västerås så jag han precis kasta mej in i duschen och göra mej klar innan jag var tvungen att åka igen. Visserligen kom jag rätt tidigt till Marina, men det brukar ta ett tag att komma därifrån också...
Väl på "mötet" på MARY KAY stressade jag av och lugnade ner mej, det var dock lite knivigt att hänga med i allt hon sa innan jag varvat ner ordentligt. Som tur var antecknade Marina. Hur som helst så verkade det jätte intresant, jag har bestämt vad jag vill iaf. Självklart måste jag börja med att diskutera igenom det med Kim först, men blir allt som jag vill så är jag snart igång med "min" försäljning.

Efteråt ville Marina bjuda på mat.
Och efter som att jag hade bråttom även nu så köpte vi något enkelt inne på nian, det var dock ingen höjdare. Men vi fick iaf i oss någonting innan Kim kom och hämtade upp mej. Jag skulle vidare hem till mamma och röja en massa bland mina saker där. Hon ska flytta och jag har haft en hel del grejer kvar där som jag fick rensa igenom nu. En del spardes men det mesta fick gå till soporna. Jag ska sluta spara på så mycket onödigt skit!

När jag sen ÄNTLIGEN kom hem så hade jag en hel del att göra här också.
Det fanns nämligen en hel del att ta reda på här hemma också, dessvärre var det inget jag såg fram emot! Men nu är det iaf gjort och jag har som sagt slagit mej ner i soffan och passar på att njuta av att äntligen få vara hemma och stressa av ordentligt.
Jag blir stressad bara av tanken på hur mycket jga och Kim har att göra den här veckan. Vi har en himla massa grejer kvar hos mamma som vi måste sortera bort eller ta med oss hem om vi nu väljer att spara något.
Så fort jag får en dag över så ska jag åka hem till Pia och lägga mej på hennes soffa framför öppna spisen och bara vila. Jag får inte glömma att vi ska knäppa nya "mag-kort" också. :) Dom är efterfrågad faktiskt, det verkar vara många som är intreserad av att se hur magen växer.

Nu har jag skrivit ett himla långt inlägg om allt och ingenting.
Jag tror inte att så mycket av det jag skrivit är någon höjdare för er att läsa, men det var skönt för mej att få skriva lite. Det känns som om jag blir lättare då, jag blir liksom inte lika stressad.
Och jag vet att det var ett bra tag sen jag la in någon bild nu också, men jag lovar att det ska bli ändring på det.


God natt gott folk, ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Malin

Är Kim AIK-are eller djurgårds-banan-apa? :P

2008-09-25 @ 10:13:31
URL: http://defaeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0