Trött!

Det blev lite ändrade planer inför den här veckan.
Så klockan 10 igår kväll åkte vi till Linköping, vi var väl framme runt 2-3... Jag var jätte trött! Väl framme gjorde vi iaf det vi skulle och satte oss sen i bilen igen för den låååånga färden hem. Tillslut fick vi stanna på en mack och sova några timmar, Kim var jätte trött och kunde inte koncentrera sej på körningen.
Hur som helst så är vi hemma nu, jag har lagat mat och gjort mej i ordning och känner mej fräsch igen. Att sova i en bil är inte så uppiggande.

Nu är Kim ute och övningskör med sin pappa.
Han ska ju ta körkort för lastbil och tungt släp och allt sånt där. Jag gissar på att det går jätte bra! :)
När han kommer hem ska jag värma lite mat åt honom innan han ska få köra mej till stan. Jag ska ju vara på "utbildning" halv 7, det ska bli spännande.
Kim, Grodan och Alfons ska få ta tag i det som ska göras här hemma så att det blir gjort någon gång. Och idag ska dom fixa handbromsen på min bil också, ÄNTLIGEN! ;D

Jag vet inte hur det blir för mej i helgen.
Jag vill inte ta med mej Trouble till Linköping, det blir nog för mycket för honom. Och själv så känner jag att jag skulle behöva sova ordentligt, och i en lägenhet med massa karlar som krökar så är nog inte det det lättaste. Hm, jag har beslutsångest! Jag vill gå på spelningen och träffa allihopa, men jag behöver även sömn. En sån här gång skulle man ha haft lite pengar så att man kunde sova på hotel.

På fredag går jag in i vecka 29, tänk att det snart bara är 10 veckor kvar. Jag ska hälsa på Pia någon dag i veckan så ska hon få knäppa nya kort också, jag funderar på att åka förbi där en sväng i morgon. Men vi får se.
Hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0