Fredag.

Idag gick jag upp vid 9 och tog en prommenad hem till mamma.
Eller jag försökte ta en prommenad, men Trouble var trött och grinig så mamma fik hämta oss som vanligt. Väl hos mamma skyndade jag mej att duscha och göra mej klar, Trouble intog possition; sova i mammas, säng som vanligt. :D
Jag skulle in till stan och luncha med Jennifer och Bello, så när jag var klar tog jag en prommenad tillbaka till skolvägen hem till Belinda. Jennifers pappa hämtade oss och körde in oss till stan, det var jätte kul att träffa dom alla 3. :)
Väl inne i stan åt vi och sen gick vi runt till olika barnaffärer och kikade, och jag måste medge att det var rätt givande, jag fick en himla massa information.

Nu har jag kommit hem till mamma igen och vart här ett tag.
Jag har hunnit ta ut Trouble, ätit en frukt och nu sitter jag här... Jag har super ont i ryggen och är helt slut efter allt springande på stan. Fötterna sväller ju upp på en gång och ryggen tjaffsar ju, men jag ska inte klaga, för så farligt är det inte, det behövs bara lite vila så är jag på topp igen. :)
Jag tänkte iaf följa med mamma när hon hämtar Peter hos Pia om ett tag, jag hade ju planerat att åka dit över dagen idag, men när Jennifer var hemma ville jag träffa henne. Men förhoppningsvis är Pia hemma när Peter ska hem så då får jag ju träffa henne då, och sen så är det ju en dag imorgon också...

Ikväll blir det nog ett varmt bad, en film och lite godis skulle jag kunna tro.
Både jag och Kim behöver vila och ta det lugnt.

Och jag måste erkänna att jag trivs med att bara vara hemma och vila, jag är så trött nu för tiden ändå så.

Nej nu ska jag göra något annat. :D Haha. Hej på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0