Jag kan inte sova...

Har ni vart på så bra humör att ni vart otroligt taggad på att städa?
Jag kan inte somna för att jag bara ligger och tänker på hur jag ska ta tag i städningen...
Haha, det är helt sjukt, men jag har faktiskt redan hunnit en bra bit!

Det är ca 2 timmar kvar tills Kim ska kliva upp.
Själv så tänker jag hålla mej vaken hela natten så att jag kommer i säng i tid imorgon. Jag kan ju iaf inte somna nu, jag vill ju bara städa.
Så fort jag skrivit klart här så ska jag fortsätta med städningen och sen göra frukost så att det är klart till 4 när Kim ska vakna. Det kan ju vara mysigt att äta frukost tillsammans!

Jag saknar Trouble, Adam fick låna honom inatt...
För jag och mamma har vart i skogen i någon timme med Trouble, vi hittade kankse hur mycket svamp som helst! När jag kom hem från skogen fick jag stå och rensa höstkantareller i flera timmar, och inte nog med det så hade jag tvättstugan också... Men allt flöt på hur bra som helst!
Adam ville låna Trouble, så han kom förbi och hämtade honom. Han kommer inte hem förrän imorgon, eller ska man säga idag? Jag längtar!

Så natten + dagens sysslor är;
Städa, laga till svampen på 100 olika sett, skruva upp allt som ska upp på väggarna (om jag får hjälp av mamma) och ta en promenad förbi farmor och farfar.
Det roliga är att det ska bli hur kul som helst!
Fast jag själv äter ju inte svamp, det är roligt att plocka, skit tråkigt att rensa och tillaga men Kim blir glad så det är värt det. :)

(Städningen innebär allt man kan tänka sej; Rensning i garderober och allt annat som hör till. Tillochmed putsa fönstren. Så räkna med att det tar sin lilla tid, men vi får se hur mycket jag kan göra på natten utan att väcka grannarna...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0